Carlo&Irene info
Start

 

Carlo Boszhard & Irene Moors Algemene informatie

Hier kun je lezen wat Carlo & Irene in de loop van de jaren allemaal gedaan hebben en doen. deze informatie kun je ook goed gebruiken voor een spreekbeurt, presentatie en of over dit duo.

                                                         

Carlo & Irene zijn als duo begonnen met het programma Hitbingo. Verder hebben Carlo & Irene samen programma’s als de Carlo & Irene show gepresenteerd . ook hebben Carlo & Irene samen tot 2 oktober 1999 het populaire kinderprogramma Telekids gepresenteerd . Wat nog steeds erg leeft bij alle fans.  Van dit succesvolle kinderprogramma dat maar liefst 10 seizoenen op RTL4 te zien is geweest zijn verschillende DVD's uitgebracht van het Telekids  onderdeel Pittige Tijden.

                                   

Na het succes van ‘De TV Kantine’ zijn Carlo Boszhard en Irene Moors zaterdag 20 augustus 2011 met een gloednieuwe comedy, begonnen ‘Zie Ze Vliegen’, te zien bij RTL 4. In deze docu-comedy, gebaseerd op het Britse ‘Come Fly With Me’, spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld. Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn.

                                                              

In het jaar 2009 is het duo samen  begonnen aan een nieuw programma namelijk de persiflageshow De TV Kantine. Hierin persifleren Carlo & Irene  elke aflevering verschillende bekende Nederlands die van alles meemaken in de kantine. Elke aflevering zitten er ook gastrollen in de show van echte bekende Nederlands. Inmiddels zijn er al weer drie seizoenen gemaakt van de TV Kantine maar waarschijnlijk komt er volgend seizoen een vervolg wegens het grote succes. Dit zal wederom uitgezonden worden tussen de  liveshows van de Voice of Holland. Dit persiflageprogramma gaat dan al weer zijn vierde seizoen in.

                                                  

Van 2000 tot 31 mei 2009 presenteerde Carlo en Irene  9 seizoenen het succesvolle zondagmiddagprogramma Life & Cooking waarin thema's als lifestyle, mode, entertainment, gezondheid en koken centraal stonden. Carlo & Irene werden in de keuken altijd bijgestaan door een kok die voor heerlijke gerechten zorgde. Daarnaast besteedde Life & Cooking wekelijks aandacht aan de actualiteiten van de week.  Het einde van Life & Cooking werd na 360 afleveringen  zondag 31 mei 2009 afgesloten met een grote finale waarin o.a.  nog één keer alle vrienden van de show aanwezig waren waaronder natuurlijk Gerard Joling, ook waren alle koks er en kookte zij  alle drie  nog ëén maal de sterren van de hemel in Life & Cooking!

                                                        

Op 6 september 2009 startte het nieuwe zondagmiddagprogramma Life4ou met Carlo & Irene dat nu al zijn derde seizoen in gaat.

Foto: Nick van Ormondt

 Carlo & Irene presenteren vanaf 29 augustus de danshow Let's dance op RTL4.

 

                               

Carlo Boszhard & Irene Moors hebben ook programma’s alleen gepresenteerd. Zo presenteerde Irene o.a. Eigen huis & tuin en de Firma list & bedrog . Haar meest recente programma dat ze alleen presenteerde is Waar een wil is dat programma helpt mensen om problemen op te lossen onder leiding van Irene Moors. Irene was tevens in de zomer van 2009 te zien in het zomerprogramma "Ik kom bij je eten" van RTL4.  Voor dit programma prikte Irene bij diverse bekende Nederlanders een vorkje mee waaronder bij Carlo Boszhard en Maik de Boer.

Irene presenteerde in 2011 het soloprogramma "Wie is mijn vader?"In het programma Wie Is mijn Vader?" worden donorkinderen ondersteund bij de zoektocht naar hun biologische vader en mogelijke halfbroers en halfzussen. Ze krijgen hulp van een gespecialiseerd team dat gebruik maakt van de nieuwste DNA-technieken. Samenvattend gezegd wordt er in Wie is mijn vader? een grote DNA database gecreëerd. Het programma werkt samen met Stichting Ambulante Fiom en Stichting Donorkind. de kick-off uitzending van Wie Is Mijn Vader? was te zien hoe Irene een eerste ontmoeting organiseerde tussen een halfbroer en -zus, die hemels- breed nog geen twee kilometer bij elkaar vandaan wonen.
Ook ontving Irene acht vrouwen in de studio voor een zogenaamde oproep, maar in werkelijkheid stond hen een spectaculaire ontmoeting te wachten. Verder kwamen verschillende oproepen aan bod van donorvaders en donorkinderen om zich aan te melden voor de serie die er zal komen wanneer er genoeg aanmeldingen zijn.

                                                                 

Irene Moors heeft  een rol gespeeld in de musical ' Iedereen maakt muziek' ter gelegenheid van het 30 jarig bestaan van Sesamstraat. de rol die Irene heeft  gespeeld  is de rol van muzieklerares. vanwege dit jubileum komen alle Sesamstraat  bewoners feest vieren en treden ze op in verschillende theaters in Nederland. De show startte  op 21 december 2005. Irene was overigens niet de enige  die deze rol  heeft gespeeld Irene heeft afwisselend  met Antje Monterio  de rol op zich genomen. Daarnaast speelde Irene ook mee in de Winx Club On Tour in 2006.
 

Als dat nog niet genoeg  is Irene sinds 2005 ook  nog eigen onderneemster van de productiemaatschappij House of Television.  Het bedrijfje richt zich o.a.  op het maken van programma's over koken , leven en tuinieren.

                                            

Carlo Boszhard is iemand van de grote shows van RTL4, hij presenteerde o.a. al Ja ik wil een miljonair , Welkom op je bruiloft , Monte Carlo en MC Carlo en momenteel het programma 'Succes Verzekerd'

Voor de zender Yorin presenteerde Carlo de vrolijke spelshow Cash & Carlo.

Carlo presenteerde ook  de spelshow Win’t & in’t,  maar dat is niet het enige ook heeft Carlo de  show Staatsloterij Live gepresenteerd  samen met Chantal. Janzen. In  2006 hebben Carlo & Chantal nogmaals samen gepresenteerd  in de  €100.000,- show.  Dit was wederom een programma van de Staatsloterij.  per 1 januari 2007  zijn de Staatsloterijshows gestopt.

 

                                                                          

Carlo  was in  2006  te zien met een  nieuwe improvisatieshow 'Gelukkig je bent er' hierin spelen iedere  week vier bekende Nederlanders die worden uitgedaagd  om een sketch op te voeren wat ze van te voren niet weten.  Iedereen krijgt kostuums decors en tegenspelers alleen één ding ontbreekt en dat is het script. 

 

Verder heeft Carlo ook veel met musicals zo maakte hij met DJ Monty zijn debuut en in   januari 2006 speelde Carlo zijn droomrol in Beauty & the Beast. Deze musical had op 13 januari 2007 helaas zijn laatste show. Zijn meest recente musicalrol is die van Thénardier in Les Misérables. Deze rol heeft Carlo vertolkt van 2008 tot 22 februari 2009. 22 februari was  ook de dag van de laatste show van deze musical.

 

 Carlo leent  ook regelmatig zijn stem voor het inspreken van tekenfilms.

 

                      

 

 Carlo & Irene hebben op 18 december 2004 een groot Ameezing concert gegeven in het Gelderdom in Arnhem. Dit was een groot succes! Het was een concert met lekkere Nederlandstalige meezingers.

 

Het duo heeft nog meer samen gedaan, Carlo & Irene hebben  op 21 maart 2006 een pilot (proefopname) opgenomen voor een nieuw amusement- programma op RTL4 . Het programma zal de naam  'Bowling with the stars' krijgen. In het programma spelen  twee teams tegen elkaar. De teams bestaan uit bekende Nederlanders waaronder: Jamai Loman ( bekend uit Idols 1) en presentatrice Caroline Tensen. Zij zijn niet de enige er zullen nog tal van presentatoren mee doen.

 

 

 Carlo & Irene zijn  al ongeveer 20  jaar  een succesvol  duo samen!