in seizoen 8
Start Omhoog

 

in seizoen 8

 

Op deze pagina kun je teruglezen wie er nog maar te gast waren in seizoen 8 van Life & Cooking!

 

Deze week  in de laatste Life & Cooking van seizoen 8 (1 juni 2008)

Life & Cooking Zomerhit 2008
Een aantal weken geleden deden we een oproep, omdat wij op zoek waren naar de zomerhit van 2008! We hebben veel inzendingen binnengekregen en vorige week heeft een jury de vijf beste gekozen. Afgelopen week konden kijkers op de vijf zomerhits stemmen en de beste twee zijn zondag in de uitzending te horen! We kunnen niet wachten!

Musical Awards 2008
Aanstaande maandag vindt de negende editie van het John Kraaijkamp Musical Awards Gala plaats in Studio 22. Carlo en Irene nemen een kijkje in de studio terwijl er een liveschakeling met presentator Frits Sissing is. We praten met hem over de nominaties en wat er allemaal staat te gebeuren.

Roberts menu
Het is zomer en het wordt mooi weer! Het is tijd om te picknicken en Robert gaat er voor zorgen dat je dan lekkere hapjes mee kunt nemen. Hij maakt Mueslirepen, waterkerssalade met rookvlees en frambozen, Kaas-olijvenbrood en IJshoorntjes met sesamdip en speculaasdip.

En verder...
Naast Monique Smit en de Life & Cooking zomerhit van 2008 is er nog veel meer te beleven in deze laatste uitzending van het seizoen. Zo komt de winnares van de Miss Universe verkiezing langs, die zaterdagavond gekozen wordt. Carlo en Irene laten leuke zomerse gadgets zien én Robert maakt een picknick menu! Mis deze laatste uitzending van dit seizoen niet!

deze week in Life & Cooking ( 25 mei 2008)

Antonie Kamerling
Antonie Kamerling begon vele jaren geleden als Peter in 'GTST', maar dat ligt inmiddels vele films en theaterstukken achter hem. Vorig jaar stond hij in het theater met Turks Fruit en ook dit jaar gaat hij de theaters in. Verder komt de film 'Prima Primavera' uit én was hij de afgelopen weken te zien in de RTL serie 'Voetbalvrouwen' Kortom het wordt tijd dat Antonie aanschuift bij Carlo en Irene!

De Gouden Kooi
Twintig maanden hebben verschillende bewoners in 'De Gouden Kooi' gewoond en afgelopen donderdag zagen anderhalf miljoen mensen hoe de 25 jarige Terror- Jaap, zoals hij genoemd wordt, winnaar werd van 1,3 miljoen euro. Zondag is Jaap te gast bij Life & Cooking om over zijn overwinning te praten.

Antje Monteiro
Antje Monteiro werd voor het grote publiek in een klap bekend door haar rol als Amneris in de musical 'Aïda'. Verder presenteerde ze daarna het programma 'Het gevoel van' en stond ze met samen met onze eigen Irene in de musical 'Sesamstraat'. Na een moeilijk jaar is Antje terug en wel met een nieuw album. In life & Cooking krijg je de première van de eerste single!

Twinzz
Vorige week hebben Carlo en Irene het er al even over gehad. De finale van Twinzz! Na een aantal spannende weken werd vorige week bekend dat Nina & Laura, Rick & Bob en Danielle & Maybritt de groep Twinzz gaan vormen. In Life & Cooking zingen ze aanstaande zondag hun eerste single "De eerste dag van de rest van je leven.'

Roberts menu
We kennen Elvis Presley allemaal als zanger, maar hij had ook veel met eten. Robert neemt ons mee naar Graceland maakt een aantal lekkere gerechten voor ons. Zo begint hij met een Peanutbutter banana sandwich en gaat verder met twee typisch Amerikaanse gerechten. Hij maakt Macaroni and cheese en Southern fried chicken met coleslaw. Ook Elvis hield van een toetje en onze kok maakt dan ook een Aardbeiensorbet. Mmm...!

En verder...
Volgende week is er de laatste uitzending van dit seizoen, maar ook tijdens de 39ste uitzending van Life&Cooking maken Carlo en Irene er een feestje van! Naast gasten Antje Monteiro, Antonie Kamerling, TWINZZ en Terror- Jaap zijn er gadgets en speelt ons presentatie-duo de doordraaishow. Robert haalt alles uit de kast en maakt een Elvis menu!

Deze week in Life & cooking ( 18 mei 2008)

Guys ’n dolls
Comebacks zijn hot! Na the Spice Girls, Backstreet Boys, Dolly Dots en bijvoorbeeld LUV is het nu de beurt aan een muzieksensatie uit de ‘70 en 80’er jaren. The Guys n’ Dolls zijn terug! Na 35 jaar geven ze een ‘reunited’ concert op 28 juni in de Heineken Music Hall en deze zondag zijn ze te gast bij Carlo en Irene en treden op!

Gerard Joling
Zanger, presentator en vriend van de show Gerard Joling is te gast. Volgende week staat hij met René Froger en Gordon, oftewel ‘De Toppers’ weer een aantal dagen in de Amsterdam Arena, werkt hij mee aan de ‘Samen met Dré’ concerten en presenteert hij ‘Holland’s got talent’. Kortom, genoeg reden om weer eens aan te schuiven bij Carlo en Irene én hij zingt zijn nieuwe single!

Maik de Boer
Stylist en vriend van de show Maik de Boer is zondag te gast en heeft weer voor een spectaculaire modeshow gezorgd! Hij kleedt dit keer dames met een maatje meer! De kleding wordt geshowd door dames, waarvan er een aantal in de prijzen vielen tijdens de Miss Plus Size Fashion 2008! De modellen zijn Naomi, Natasja, Laura, Romana en Gisella.

Roberts menu
Robert gaat deze week op de Italiaanse tour. Hij maakt gerechten uit Sicilië. Hij begint met citroengranita en het hoofdgerecht is Pasta alla Norma en Peperonata met gegrilde vis. Hij sluit vervolgens af met Affogato met cantuccini. Mmm….Buon appetito!

 En verder...
Naast de reunie van Guys ’n dolls, een modeshow voor dames met een maatje meer door Maik de Boer én een spetterend optreden van Gerard Joling is er zondag nog meer te beleven. Zo praten we over de finale van TWINZZ, is onze Robert in Siciliaanse sferen en laten Carlo en Irene een aantal leuke gadgets zien! Kortom, dit mag je niet missen!

Deze week in Life & cooking ( 11 mei 2008)

Karin Bloemen
Wie kent haar niet, cabaretière en zangeres Karin Bloemen heeft inmiddels een lange staat van dienst. Naast vele theatershow heeft ze ook al veel prijzen in de wacht gesleept. Zo heeft ze een gouden harp, een Edison, de Annie M.G. Schmidtprijs en voor haar hele oeuvre Pisuisse Prijs. La Bloemen staat sinds kort op de planken met haar nieuwe theatershow ‘Overgang’, waar ze alles over komt vertellen.

Bridget Maasland

Bridget Maasland begon jaren geleden bij TMF, maar is nu te zien op RTL5, waar ze binnenkort de Gouden Kooi finale zal presenteren. Verder komt er een vervolg op 'Hoe word ik een Gooische vrouw' en 'Hoe word ik een New Yorkse vrouw', namelijk 'Hoe word ik mama'. Bridget is namelijk zwanger en eind september uitgerekend. Over haar nieuwe programma en aankomende moederschap willen Carlo en Irene natuurlijk alles weten.

Roberts menu
Robert krijgt veel verzoekjes van kijkers die vegetarisch zijn en ook wel eens een lekker vega menu van Robert's hand willen zijn. Deze week is het zover! Hij start met gemarineerde mozzarella en gaat door met Dim sum met lente-ui en oesterzwammen en Risotto met doperwten en munt met kruidensalade. Natuurlijk is er ook een toetje en deze week maakt hij Aarbeiensouffleetjes! Mmm...dat wordt smullen voor iedereen.

 

En verder...Naast Karin Bloemen en Bridget Maasland is er zondag nog veel meer te beleven. Het is moederdag en er komt een mysterie guest! Verder geven Carlo en Irene een update over Shit! Ik heb een zomerhit en hebben zij leuke gadgets. Robert maakt een vegetarische lente maaltijd. Kortom: dit mag je niet missen!
 

 

deze week in Life &  Cooking ( 4 mei 2008)

Hind
Ook dit jaar doen we mee aan het Eurovisiesongfestival. De Nederlandse inzending komt dit jaar van zangeres Hind. We hopen allemaal dat ze met 'Your Heart Belongs To Me' hoge ogen gaat gooien. Hind zal in deze Life & Cooking voor ons optreden en we horen alles over haar jurk!

Charlotte Perrelli
Zweedse Charlotte Nilsson won in 1999 het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Take me to your heaven’ en dit jaar doet ze opnieuw mee aan dit grote spektakel. Imiddels heeft ze haar achternaam veranderd in Perrelli en is ze er helemaal klaar voor! Het nummer heet ‘Hero’ en Charlotte komt dit deze zondag voor ons zingen.

Ishtar
Irene heeft er weken op moeten wachten, maar het is eindelijk zover! Na weken van promotie in de uitzending en telefoontjes naar de platenmaatschappij gaat het nu toch echt gebeuren. De Belgische inzending voor het songfestival, Ishtar genaamd, komt zondag speciaal voor Irene en de rest van Nederland optreden in Life & Cooking!

Cornald Maas
Cornald Maas is schrijver, journalist, mediacommentator en tv-criticus én hij weet alles van het songfestival. Deze zondag ontvangen Carlo en Irene drie deelnemers en Cornald zal vertellen over het grote festival dat eind mei zal plaatsvinden.

Magnum Diamonds
Eva Longoria speelt Gabrielle in de televisieserie Desperate Housewives en is het gezicht van een nieuwe campagne van Magnum. Bij deze campagne hoort een diamantenspel. Zes kijkers krijgen in deze uitzending de kans een echte diamant te vinden in onze studio. Dat wordt spannend!

Roberts menu
Robert is deze week helemaal in Indiaanse sferen en maakt dan ook een lekkere maaltijd met gerechten uit India. Zo begint jij met een lekker hapje van bananenchips met mangochutney en gaat daarna door naar het hoofdgerecht dat bestaat uit Samosa’s en Indiase zalmmootjes met spicy gele rijst en raita. Natuurlijk maakt hij ook een toetje en dat is dit keer Tropische fruitsalade met mango-abrikozenijs. Mmmm…dat wordt smullen!

En verder...
De uitzending staat helemaal in het teken van het songfestival met de komst van Nederlands trots Hind en de Zweedse Charlotte Perelli Irene’s favoriet: het Belgische Ishtar, maar er is nog veel meer! Zo komt Rania Zeriri langs, die afgelopen week helaas ‘Deutschland sucht den Superstar’ moest verlaten. Carlo en Irene laten leuke gadgets zien én Robert kookt Indiaans! Mis het niet!

 

 

 

 

 

Deze week in Life Cooking Let op! Life & Cooking voor een keer om 11:00 ( 27 april 2008)

Frans Bauer en Laura Lynn
Frans Bauer krijgt een eigen postzegel en hij gaat bijna trouwen met zijn Mariska! Zou Frans al zenuwachtig zijn en hoe gaat de dag eruit zien? Frans vertelt het ons! Ook gaat hij optreden met de Vlaamse Laura Lynn. Zij hebben een mooie nieuwe single en deze moeten we natuurlijk allemaal horen.

Nicolette van Dam
Carlo heeft een nieuw programma en dit keer zonder Irene. In het nieuwe spectaculaire programma ‘Ik wed dat ik het kan!’ wordt onze Carlo vergezeld door Nicolette van Dam. Naast deze nieuwe show is Nicolette heel druk. Zo speelt ze in Voetbalvrouwen, wat elke zondag te zien is en is ze model! Kortom, we moet nodig met haar bijpraten.

Sister Act
Voor het nieuwe KRO-programma Sister Act gaan vier religieuze zusters het land in, om samen met hen campagne te voeren. De zusters doen een beroep op alle Nederlanders: Help ons mensen helpen! Zr. Maria en Zr.Agneta komen over hun campagne vertellen en ook presentatrice Anita Witzier schuift aan!

Carola Smit
Een tijd geleden is de Volendamse Band BZN na vele jaren uit elkaar gegaan. Maar dit was voor zangeres Carola Smit geen reden om voorgoed te stoppen met zingen! Na Jan Keizer is nu ook Carola in Life & Cooking te gast om haar nieuwe single voor ons te zingen. Dit is overigens de eerste single van haar nieuwe album.

Marlayne Sahupala
Life & Cooking is deze week om 11 uur te zien in verband met de bekerfinale. Omdat dit eigenlijk 'koffietijd' is, komt Marlayne Sahupala een spectaculaire opening van het programma verzorgen! Verder komt zij praten over 'De Afvallers XXL'

Roberts menu
Het is bijna Koninginnendag én Prins Willem- Alexander is jarig, kortom: Robert maakt een lekker oranje maal! Hij begint met een hapje van Cheddarvlinders. Vervolgens maakt hij Omelet met wilde zalm en Oranje paprikasoep met mascarpone. We willen ook lekker snoepen en daarom maakt onze Robert Worteltjestaart en Gevulde koeken met oranje amandelen. Mmmmm

En verder...
Dit wordt een hele speciale Life & Cooking. Niet alleen is het programma deze week om 11 uur te zien, ook is Prins Willem- Alexander jarig en dat moet gevierd worden! Na een spectaculaire opening ontvangt ons presentatieduo vele gasten en Carlo en Irene hebben leuke oranje gadgets, praten over koninginnendag, gaan koffiedik kijken en Robert maakt een oranje maal! 

deze week in Life & cooking ( 20 april 2008)

Les Misérables
Voor veel Nederlanders is hun liefde voor musicals in 1991 begonnen met ‘Les Misérables’. In het seizoen 2008/2009 brengt Joop van den Ende Theaterproducties de musical, die 17 jaar geleden voor het laatst te zien was in Nederland, weer terug naar ons land. Op 20 april gaat ‘Les Mis’ in première en naast onze eigen Carlo, spelen onder andere Celine Purcell, Jamai Loman en Suzan Seegers een rol in deze musical. Zij zijn deze zondag te gast in Life & Cooking.

Derek Ogilvie
Na ‘De Babyfluisteraar’ en ‘Baby’s Wil Is Wet’, is er nu dus het nieuwe RTL 4-programmaserie ‘Derek Ogilvie: The Ghost Whisperer’, een 8-delige reeks die wekelijks te zien is. Derek Ogilvie is zondag te gast in Life & Cooking om te praten over zijn nieuwe programma.

Rossana Lima en Anouk Smulders
Waar een zwangerschap wel niet toe kan leiden! Rossana Lima beviel vorig jaar van baby Shane en bedacht dat het leuk zou zijn een groot feest te geven. Alle vrienden en familie in één keer op bezoek tijdens een spetterend on-Nederlands babyfeest. Hierbij kreeg ze hulp van haar vriendinnen, waaronder presentatrice Anouk Smulders. Dit smaakte naar meer en ‘The Class Company’ is geboren.

Roberts menu
Het Asperge seizoen gaat weer beginnen, dus Robert vond het tijd ook een lekker menu samen te stellen van deze lekkere groente! Hij start met een schuimig aspergesoepje en vervolgens maakt hij een salade van rauwe asperges met gravad lachs. In het derde gerecht gebruikt hij naast witte ook groene asperges en maakt Lasagna met twee kleuren asperges. Het toetjes staat in het teken van ‘Les Misérables’ en maakt Crêpes Cosette.

En verder...
Naast Derek Ogilvie, ‘Les Misérables’, Rossana Lima en Anouk Smulders was er deze uitzending nog veel meer te beleven. Zo treedt ook een een nieuwe ster aan het firnament op. Giovanca zingt de single van haar album ‘Subway Silence’. Verder zijn er veel leuke gadgets en maakt Robert een heus aspergemenu! Mis het niet!

Deze week in Life & cooking ( 13 april 2008)

Herman de Blijker
De strijd in het programma ‘Mijn tent is top’ heeft na weken zijn hoogtepunt bereikt, maar de finalisten zijn bekend: Jasper & René uit Breda nemen het de komende twee weken tegen Bart-Willem & Sandra uit Groningen op. Dat wordt hartstikke spannend! Herman de Blijker komt vertellen over zijn programma en kookt een gerecht voor ons.

Het zesde zintuig
De ontknoping van het programma ‘Het Zesde Zintuig’ is nabij! Na het screenen van honderden mensen met een vermeend paranormaal talent, zijn de beste zestien na een stevige beproeving geselecteerd om in acht afleveringen een spannende strijd met elkaar aan te gaan. Wie van hen is de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander van 2008? Donderdag wordt de halve finale uitgezonden en de twee finalisten zijn in Life&Cooking.

Roberts menu


Robert gaat de boer op. Hij maakt deze keer eerlijke gerechten vanaf de boerderij en het veld. Zo begint hij met een lekker hapje van Crudités met bietenmayonaise. Vervolgens gaat hij verder met Lamsschouder met aardappelmousseline en Drumsticks met salie en spek en wortelsalade. Hij sluit natuurlijk af met een lekker toetje en dat zal dit keer Hangop met honing, citroen en dragonsiroop zijn. Mmm…om te smullen

En verder...
Naast de finalisten uit ‘Het Zesde Zintuig’ en Herman de Blijker die voor ons een gerecht gaat maken is er nog veel meer te zien deze uitzending. Carlo en Irene laten leuke gadgets zien en gaan waarschijnlijk een doordraaishow spelen en spreken een jongen die slapen rijk wordt!  Wederom een uitzending om niet te missen!

Deze week in Life & cooking ( 6 april 2008)

Gordon
Sinds een aantal jaren is Gordon niet meer uit de media weg te slaan! Hij is zanger, heeft een radioprogramma op ‘Radio 538’, is sinds kort te zien in het programma ‘Gillend naar huis, was jurylid van Idols en is presentator van ‘Singing Bee’ dat vanaf vrijdag te zien is. Kortom, het wordt hoog tijd dat Carlo en Irene eens bijpraten met dit multitalent.

 

Daphne Deckers
Voormalig model en schrijfster Daphne Deckers is druk. Naast het schrijven van boeken is ze ook de presentatrice en jurylid van ‘Holland’s Next Top Model’, dat vorige week het vierde seizoen is ingegaan. In HNTM strijden elf meiden om Nederlands derde winnares van dit programma te worden! Daphne vertelt hierover in de show!

Jeroen van der boom
Jeroen van der Boom is hot! Het laatste jaar scoort hij hit na hit en het ziet er niet naar uit dat dit snel gaat stoppen! Deze week komt zijn nieuwe album uit, waar natuurlijk al zijn nummer 1 hits op te beluisteren zijn! Jeroen zingt in de uitzending ‘Betekenis’ wat ook hoog in de hitlijsten te vinden is. Ook schuift hij aan om zijn nieuwe cd met Carlo en Irene te bespreken.

Maik de boer
Stylist Maik de Boer is terug met een nieuwe modeshow! Maik laat ons de trends op het gebied van zomerkleding zien. Het weer is er nog niet helemaal naar, maar zo komen we alvast in de stemming! We zijn benieuwd!

Roberts menu


Robert maakt lekkere gerechten uit Parijs. Zo maakt hij Paté met tijm en port op getoaste brioche, Krokante Parijse champignons met mosterdmayonaise,
Cordon Bleu met gebakken aardappels en als toetje Hazelnoot-macarons. Mmm...dat wordt smullen!

En verder...


Naast Gordon, Daphne Deckers, een modeshow van Maik de Boer en een optreden van Jeroen van der Boom is er nog veel meer te beleven in Life & Cooking! Het is bijna niet te geloven, maar waar! Carlo en Irene praten over verschillende comebacks en hebben een Idols update! Ook zijn er leuke gadgets. Robert kookt gerechten uit Parijs! Bon Appétit!

Deze week in Life & cooking ( 30 maart 2008)

Gerard Joling en Patricia Paay
Aanstaande vrijdag gaat het nieuwe internationale hitformat Holland’s Got Talent van start. In deze nieuwe show van Gerard Joling krijgt een ieder met talent de kans zich te presenteren aan het Nederlandse publiek. De jury, bestaande uit Henkjan Smits, Patricia Paay en directeur van circus Renz Robert Ronday, beoordeelt alle acts en bepaalt wie er door mag naar de live shows. Huisvriend Gerard en Patricia Paay schuiven aan bij Carlo en Irene om over dit spektakel te vertellen.

Nick en Simon
Sinds Nick Schilder en Simon Keizer een aantal jaren geleden in de docusoap van hun vriend Jan Smit verschenen zijn de jongens niet meer uit de spotlights geweest. Hit na hit komt uit, een tweede album, volle zalen en binnenkort zelfs een theatertour. Het gaat goed met Nick & Simon. Begin deze maand kwam hun nieuwste single ‘Rosanna’ uit en deze komen ze zondag voor ons zingen!

Lieke van Lexmond
Lieke van Lexmond speelt al jaren de rol van ‘Charlie’ in Nederlands bekendste soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en heeft nu een geheel nieuwe carriere in het verschiet. Lieke gaat zingen! Ze heeft een commerial ingezongen en dit lied wordt nu uitgebracht. Deze zondag zingt ze 'Alles altijd' in Life & Cooking.

Roberts menu


Robert maakt deze zondag allerlei gerechten met brood. Zo maakt hij Tomatenbrood, een Panzanella en als toetje Bread & Butter pudding. Verder wordt de winnaar van de tostiwedstrijd bekend gemaakt en het recept komt op de website van Life & cooking te staan!

En verder...


Naast Gerard en Patricia, Nick en Simon en Lieke van Lexmond is er zondag nog veel meer te beleven in Life & Cooking. Zo praten Carlo en Irene over Liefdesverdriet en wordt de winnaar van de tostiwedstrijd bekend gemaakt. Verder hebben we het over de nieuwe docusoap van ‘Man bijt hond’. In deze soap nemen we een kijkje in ‘De Lellebel’. De Lellebel is een café in het hart van Amsterdam, dat haar deuren opent voor travestieten, transgenders en transseksuelen. Twee gasten zitten zondag in de studio om hier alles over te vertellen. Robert maakt gerechten met brood. Mis het niet!

 

Deze week in Life & cooking ( 23 maart 2008)

Colbie Caillat
Colbie Caillat is een Amerikaanse singer/songwriter en geboren en getogen in Newbury Park, in het zonovergoten Californië. Gewapend met een akoestische gitaar en een dijk van een stem, heeft ze in mum van tijd succes met het liedje 'Bubbly' op MySpace. Dit resulteert uiteindelijk in haar debuutalbum Coco.Ze zingt aanstaande zondag in Life & Cooking live met band haar bekende hit!

Sander Simons
Een paar weken geleden werd bekend dat bij oud-nieuwslezer Sander Simons Longkanker is geconstateerd. Aanstaande zondag schuift hij aan bij Carlo en Irene om te vertellen over zijn ziekte, de behandeling en de toekomst.

Mary Borsato
Mary Borsato, is naast moeder van …, Nederlands bekendste eigenares van een bruidsmodezaak. In ‘De Witte Markies’ komen dagelijks vele aanstaande bruiden die zich door Mary een mooie bruidsjapon laten aanmeten. Deze zondag in Life & Cooking showt ze vijf bruiden die op hun paasbest gekleed zijn.

Roberts menu


Een ei hoort erbij tijdens de Paasdagen en daarom maakt Robert in deze uitzending uitsluitend gerechten met ei! Zo maakt hij Mini-boterhammetjes met zalm en gebakken kwarteleitjes en Schotse eieren. Ook zorgt hij voor de perfecte Spaghetti carbonara en als nagerecht eten de gasten aan tafel Iles flottantes met sambucasaus. Dat wordt heerlijk!

En verder...


Naast Colbie Caillat, Sander Simons en een bruidsmodeshow van Mary Borsato is er zondag nog veel meer te bleven in deze paasuitzending. Carlo en Irene laten leuke Paasgadgets zien en spelen de doordraaishow. Ze hebben een laatste songfestival update en praten over de laatste showbizznieuwtjes. Robert maakt het geheel af met lekkere ei- gerechten.

 

Deze week in Life & cooking ( 16 maart 2008)

Patty Brard
Op zaterdagavond zit Nederland al wekenlang massaal aan de buis gekluisterd om de trucs van de mentalisten in ‘De nieuwe Uri Geller’te zien. Zo ook deze week, want dan kunnen we kijken naar de finale! Naast de meest fantastische trucs heeft het programma nog een bijzondere factor! Patty Brard is elke week te gast en ondergaat dan de meest bijzondere trucs. Deze zondag zal ze in Life & Cooking haar ervaringen vertellen en ze gaat voor ons optreden!

 

Gert Verhulst
Gert Verhulst staat aan het hoofd van het Vlaamse productiebedrijf ‘Studio 100’ en is de grondlegger van onder andere. ‘Kabouter Plop’, ‘Mega Mindy’ en ‘Huis van Anubis’, maar ook van attractiepark ‘Plopsaland’. In Nederland is hij vooral bekend als Gert van ‘Samson’. Met deze vrolijke hond heeft hij nu de film ‘Hotel op stelten’ gemaakt die binnenkort in de bioscopen te zien is. Bij Carlo en Irene vertelt hij hier alles over.

Harm Edens
Presentator Harm Edens is bij het grote publiek vooral bekend van ‘Dit was het nieuw’, maar wist je dat hij de schrijver is van vele tv-series? Zo schreef hij samen met Ger Apeldoorn onder andere ‘In de Vlaamse Pot’,’Sam Sam’ en ‘Het zonnetje in huis’. Vanaf 14 maart is hij te zien in zijn nieuwe spelshow: ‘knowing me, knowing you’ Wat dit voor show is, vertelt Harm deze zondag.

Roberts menu


Volgende week is het Pasen en onze Robert zal deze week alvast een heerlijk Paasmaal maken, zodat jullie dit menu volgende week thuis kunnen bereiden. Hij begint met een heerlijk traditioneel hapje: advocaatje met slagroom en vervolgt met een Venkelsoep met kropsla en een bladerdeegdakje. Dan maakt hij een Paasterrine en Lamsbout met rozemarijnaardappeltjes en tuinboontjes en het toetje is een heerlijke Pistache Paastrifle.

En verderNaast Gert Verhulst, Harm Edens en Patty Brard is er zondag nog veel meer te beleven in Life&Cooking. Zo hebben we het over Cardio Sensual. Dit is de nieuwste trend in de sportschool. Ook vertelt Robert alles over de Tostiwedstrijd en kookt alvast een Paasmaal. Carlo en Irene hebben leuke gadgets en komen met de songfestivalupdate.

Deze week in Life & cooking ( 9 maart 2008)

Leontine Borsato
Ze is zoals je weet de vrouw van Marco en moeder van Luca, Senna en Jada. Daarnaast is ze vanaf zondag weer te zien in het tweede seizoen van ‘Voetbalvrouwen’ in de rol van Liz Duivendrecht. En of ze het nog niet druk genoeg heeft zet ze zich daarnaast ook nog in voor Cordaid Memisa, waarvoor ze net een reis naar Kameroen heeft gemaakt. Kortom, het wordt tijd dat Leontine eens een gezellig bezoekje aan Carlo en Irene brengt en dat gaat zondag gebeuren!

Yolanthe Cabau van Kasbergen
Naast Leontine, hebben we zondag nog een ‘vrouw van…’ in de studio! Yolanthe Cabau van Kasbergen is naast haar rol van Julia Branca in ONM zeker zo bekend door haar relatie van Jan Smit! Sinds kort zit Yolanthe bij de TROS en presenteert vanaf 13 maart het programma ‘TWINZZ’. Dit is een spannende zoektocht naar de ultieme superband bestaande uit drie eeneiige tweelingen. In Life & Cooking komt ze hier alles over vertellen.

Bert van der Veer
Bert van der Veer begon zijn carrière als journalist, maar verkoos al snel de televisiekant en werd regisseur. Verder was hij programmadirecteur van RTL4 en gaf leiding aan RTL5 en Veronica. Tegenwoordig schrijft hij columns en artikelen en kortgeleden verscheen zijn veertiende boek. Bert schuift aan bij Carlo en Irene en vertelt over ‘De smaak van Cornaille’

Dolly Dots
Ria, Angela, Sjeel, Esther, Patty en Anita oftewel de ‘Dolly Dots’ ging in 1988 officieel uit elkaar, maar eigenlijk kunnen ze elkaar toch niet missen. Na een reünietour in 1998 en 2007 starten ze op 12 april met 'The Goodbye For Now Tour' waarbij ze 6 steden aandoen! Over deze nieuwe tour en de reünie komen de dames van de ‘Dolly Dots’ ons zondag alles vertellen.

Roberts menu


Robert serveert deze week verschillende taarten op de Life & Cooking tafel. Hij begint klein met petits fours, en gaat verder met Franse appeltaart. Vervolgens bereidt hij Mini-quiches sluit af met Chocoladecakejes met chocolade-ijs en chocolademintsaus. Dat wordt smullen!

en verder...

Een hoop gasten deze week a.s. zondag is het weer Life & Cooking time!  tussen 16.45 tot 19.00 op RTL4. Mis het niet!

Deze week in Life & Cooking ( 31 februari 2008)

Caroline Tensen
Deze presentatrice zit al jaren in het vak en is niet van de beeldbuis af te slaan! Ze begon als omroepster en via “Wie ben ik” en “Het spijt me” kwam ze uit bij “1 tegen 100”. Nu werkt ze voor de NCRV. Op donderdag 28 februari start de tiendelige serie “De 100: Het huwelijk”. Hierin volgt Caroline Tensen honderd stellen die gaan trouwen.

Idols winnares
Na zeven maanden van audities, theaterrondes en de liveshows is zaterdag de ontknoping van Idols. Wie zal de winnares worden van deze vierde serie? Na Jamai, Boris en Raffaela gaat de strijd nu tussen Nikki en Nathalie. Zondag hebben wij de winnares te gast en ze zal haar nieuwe single voor ons zingen!

Victor Löw en Mirjam de Rooij
Acteursechtpaar Victor Löw en Mirjam de Rooij zijn bekend uit verschillende series. Zo is Victor nu te zien in “We gaan nog niet naar huis” en is Mirjam bij het grote publiek vooral bekend door haar rol als Trix in “GTST”. We hebben hun krachten gebundeld en zijn vanaf januari door het hele land te zien in het toneelstuk “Misery” een stuk gebaseerd op het boek van Stephen King. Mirjam en Victor schuiven aan bij Carlo en Irene om over deze nieuwe uitdaging te vertellen.

Roberts menu
Robert maakt deze week streetfood, eten wat je lekker op straat kun kopen. Onze kok maakte een reis om de wereld en vond in Turkije: Turkse pizzaatjes en Turks Fruit. In Azië stuitte hij op Gewokte noedels met rosbief en shiitakes en Snelle loempiaatjes met soja/gemberdip en op de Hollandse markt Kibbeling met Remouladesaus. Al deze gerechten maakt Robert tijdens deze uitzending.

En verder...
Naast presentatrice Caroline Tensen en acteursechtpaar Victor Löw en Mirjam de Rooij zit Life & Cooking boordevol andere leuke onderwerpen. Zo praten Carlo en Irene over de Aktie “Vroeg op stap” en komt de finale van Idols groots aan bod. Zijn jullie ook zo benieuwd wie er gaat winnen? Enfin,…verder spelen we de doordraaishow en er zijn leuke gadgets. Robert maakt streetfood. Wederom een uitzending om niet te missen!

Deze week in Life & cooking ( 24 februari 2008)

Jac Goderie
De 80ste uitreiking van de Oscars vindt zondagavond in Hollywood plaats. Alle filmsterren zullen in de mooiste creaties over de rode loper gaan en natuurlijk besteden Carlo en Irene hier aandacht aan. Filmcriticus Jac Goderie voorspelt wie de Oscar voor beste actrice, acteur en film in de wacht gaan slepen. Zou Jac gelijk krijgen?

Maik de Boer
Stylist Maik de Boer zal vandaag weer een aantal metamorfose doen in Life & Cooking. Hij is de hele week in de weer geweest om de juiste kleding te zoeken. Hij zal de afgevallen Idols Neil, Tiffany en Pauline namelijk omtoveren tot hun idool. We zijn benieuwd.

Idols
De spanning is om te snijden. Nigel moest afgelopen week als laatste man het strijdtoneel verlaten en aanstaande zaterdag zullen we zien wie van de meiden de finale gaat halen. Wordt het Nathalie, Charlene of toch Nikki. In deze Life & Cooking zullen de finalisten bij ons langskomen in hun eigen bus!

De wereld slaat door
Wekenlang hebben we kunnen kijken naar “De Wereld Slaat Door”, de persiflageshow van Carlo en Irene. Tijdens het draaien van deze serie gaat er natuurlijk wel eens iets mis. De week zien we de bloopers. Dat wordt lachen!

Roberts menu
Hou jij ook van pittig eten? Dat zit je deze aflevering van Life & Cooking goed! Robert kookt met rode pepers, maar als je van milder eten houdt, geef hij daar ook tips voor. Zo maakt hij Krieltjes met pittige mojo-saus, Kipfingers met hot barbecuesaus, Gamba’s piri-piri met stokbrood en een Milkshake met gesuikerde peperringetjes.

En verder...
Naast de Maik de Boer, de Oscars en Idols wordt het een drukke uitzending! Carlo en Irene spelen de doordraaishow en strijden wie deze week de leuke gadgets uit de gadgetbox haalt. Ze praten met Jazeesa en Robert gaat spicy koken! Het wordt weer een dolle boel!  mis het niet!

 

Deze week in Life & cooking ( 17 februari 2008)

Marc van der Linden
Marc van der Linden is hoofdredacteur van het tijdschrift “Royalty” en is een van de royaltydeskundigen van “RTL Boulevard”. Deze week was hij veelvuldig in het nieuws omdat hij de zesde dochter van Prins Bernhard heeft opgespoord. Al jaren waren er geen foto's meer verschenen van deze Alexia Grinda, die veertig jaar geleden werd geboren uit een relatie van prins Bernhard met de toen 18-jarige Helene Grinda. Maar Marc vertelt zondag in Life & Cooking over zijn primeur!

Emile Ratelband
Nederlands bekendste motivatietrainer Emile Ratelband is zondag aan tafel te gast bij Carlo en Irene. Deze vader van zes is bekent door zijn kreet Tsjakkaa, maar hij doet nog veel meer. Zo heeft bij een snackbarketen en een sportschool en er komt een nieuw van hem uit dat Somotology heet. Somotology is de leer van je lijf. Uitgangspunt van die leer is dat je aan de hand van iemands uiterlijks zijn persoonlijkheid kunt aflezen. Wat kan Emile zeggen over Carlo en Irene?

Quincy
Quincy deed vroeger mee aan verschillende talentenjachten, maar volgens hem is het wel toeval dat hij nu professioneel zanger is. In 1997 had deze zanger zijn eerste hit, maar werd pas echt bekent toen hij de titelsong voor Big Brother inzong. Het lied “Morgen weer een dag” werd 18e in de top100. Nu bestormt Quincy de hitlijsten met “Slapeloze nachten” en deze zal hij bij Life & Cooking laten horen.

Tim Douwsma
Tim deed eind vorig jaar mee aan “So you wanna be a popstar” en eindigde als 5de, maar is niet onopgemerkt gebleven. In het programma zong hij alleen Nederlandstalige nummers en met succes, want er kwam een platencontract! In Life & Cooking zingt hij zijn single “Wil Je Bij Me Blijven Slapen”, waarmee hij de hitlijsten bestormt.

Idols
Het wordt al behoorlijk spannend bij Idols. Er zijn nog vier kandidaten over. Wie zal er doorgaan naar de volgende ronde? Vorige week viel Neil af en de week ervoor totaal onverwacht Pauline. Gordon was het hiermee zo oneens, dat hij wegliep tijdens de show. We zijn benieuwd hoe het deze week gaat verlopen. Een ding is zeker. De afvaller van deze zaterdag, is zondag te gast bij Carlo en Irene.

De wereld slaat door
Deze week zien we aflevering twee van een nieuwe serie “De Wereld Slaat Door”. We zien Carlo als Matthijs van Nieuwkerk en als tafelgast Marc Marie Huijbregts. In de filmpjes van deze week zien we "De Uri Geller show" met Irene als Tooske. Ook kijken we naar Dynasty en Aperitivo. Dat wordt weer lachen!

Roberts menu


In New York drinken mensen de hele dag Frappuccino en tijdens de Coffeebreak eten zij donuts. Voor het ontbijt maken ze Blueberry Pancakes en Pancakes met Bacon en Maple Syrup. Tijdens de lunch volgt een heerlijke Caesar Salad en het diner bestaat uit Manhattan Clam Chowder. Dit alles gaat Robert in deze Life & Cooking maken.

 

En verder...


Naast Marc van der Linden, Quincy en Emile Ratelband is er zondag nog veel meer te beleven bij Life& Cooking. Carlo en Irene spelen na een week afwezigheid de doordraaishow en laten je de leukste gadgets zien! Verder is de afvaller van Idols te gast en treedt Tim Douwsma op. Robert kookt New Yorkse gerechten.

Deze week in Life & Cooking ( 10 februari 2008)

Robert ten Brink
Een Valentijnsuitzending zonder Robert ten Brink is niet mogelijk, dus hebben Carlo en Irene Robert uitgenodigd voor aanstaande zondag. Op Valentijnsdag presenteert hij een speciale “All you need is love” en komt hier alles over vertellen! Verder vraagt ons presentatieduo hem het hemd van het lijf over zijn liefdesleven! Misschien heeft hij een aantal goede tips voor ons…

Chantal Janzen
Het gaat goed met onze enige vrouwelijke gast van deze zondag! Ze staat in het theater als Jane in de musical “Tarzan”, heeft al een tijdje een nieuwe liefde en presenteert vanaf volgende week het programma “Chantal.avro.nl” waarin ze liedjes zingt voor mensen die een lied waard zijn. Chantal Janzen schuift aan bij Carlo en Irene.

Gerard Joling
Vriend van de show Gerard Joling is zondag te gast. Het thema van de dag is Valentijn, dus we kunnen hem niet missen! Gerard is druk met zijn zangcarrière en het presenteren van programma’s voor SBS6. Zo gaat hij binnenkort “Holland’s got talent” presenteren en hier willen we natuurlijk alles over weten! Gerard treedt natuurlijk ook voor ons op!

De wereld slaat door
Deze week zien we aflevering twee van een nieuwe serie “De wereld slaat door”. Vorige week zagen we Irene als Claudia de Breij, maar dit was eenmalig! Carlo zal deze keer weer in de huid kruipen van Matthijs van Nieuwkerk en Marie Marie Huijbregts. Ook zien we “Are you being served” en “Pippi Langkous” met een hele bijzondere Pippi!

Roberts menu
Roosjes zijn rood, Viooltjes zijn blauw en Robert kookt een romantische maaltijd voor jou! Robert zorgt ervoor dat je valentijnsdag niet meer stuk kan. Hij maakt tijdens de uitzending dan ook heerlijke recepten met soms ondeugende ingredienten. Zo bereidt hij cocktails, chocoladetruffels en als toetje Toffee-amandelijstaartjes met spicy amandelen.

en verder...

“Love is in the air” deze zondag, dus hebben we leuke gasten en staat de hele show in het teken van Valentijnsdag! Carlo en Irene ontvangen Gerard Joling, Chantal Janzen en Robert ten Brink en laten ons leuke valentijnsgadgets zien! Natuurlijk zien we ook een nieuwe aflevering van “De wereld slaat door”. Robert kookt een lekker valentijnsmaal

 

Deze week in Life & cooking ( 3 februari 2008)

Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis begon als achtergrondzangeres van Candy Dulfer en startte met haar broer Tjeerd de band Total Touch totdat ze op een gegeven moment solo verder ging. Op haar vorige album zong Trijntje liedjes van (en met) Burt Bacharach en na het grote succes hiervan bracht ze onlangs nog een cd met nummer van hem uit. Trijntje zingt in Life & Cooking haar nieuwe single!

Xenia Kasper
Xenia Kasper is manager en persagent van Linda de Mol, Gordon en Dieter Troubleyn. Zij is van oorsprong Duitse en woont en werkt in Nederland. Vorig jaar schreef ze haar eerste roman: 38 1/2 : 1 man en 2 minnaars. Dit boek was een groot succes. 32 C: 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man is haar nieuwe roman en hier komt Xenia alles over vertellen!

De Wereld Slaat Door
We hebben er lang op moeten wachten, maar Carlo en Irene zijn terug met hun beste persiflageshow ooit! Nadat we Carlo in de vorige aflevering zagen in de rol van Matthijs van Nieuwkerk, zien we Irene in deze serie als Claudia de Breij. Marc Marie komt terug en we zien Char, Willeke Alberti en Pippi Langkous voorbij komen.

Roberts menu
Robert mag deze week zijn kilt aantrekken, want hij maakt gerechten uit Schotland en gebruikt hierbij de bekendste drank uit dit gebied voor: Whisky. Zo serveert hij Witlofblaadjes met gerookte zalm en whisky, Whiskyfudge, Warmgerookte zalm met aardappelkoekje en Schotse lamspie Sticky toffeepudding met whisky-pecansaus. Je kunt het op je vingers natellen: Dat wordt smullen!

En verder...
Naast Trijntje Oosterhuis en Xenia Kasper die komt vertellen over haar boek praten we over de scheidingsbeurs en zien we een spannende uitzending van de doordaaishow. Wie zullen Carlo en Irene dit keer weer aan de telefoon hebben? Nadat we op de grond van het lachen naar "De Wereld Slaat Door" hebben gekeken laten Carlo en Irene nog een aantal leuke, grappige en opvallende gadgets zien.

 

Deze week in Life & cooking (  27 januari 2008)

3J's
Het gaat goed met Jan,Jaap en Jaap oftewel de 3J's! Afgelopen week kregen zij een Rembrandt award voor hun album “Watermensen” en werdt bekend dat ze een Zilveren Harp krijgen. Dit is een aanmoedigingsprijs voor aanstormende artiesten. Op 1 februari verschijnt de nieuwe single “Watermensen” van 3J's en ze zingen deze zondag alvast in Life & Cooking!

Cornald Maas
Cornald Maas is schrijver, programmamaker, columnist en mediacommentator. Hij schrijft voor Volkskrant Magazine, Linda. en Vrij Nederland. Cornald brengt binnenkort zijn nieuwe boek uit. Het heet "Trotse Ouders". Het boek beschrijft gesprekken met de vaders en moeders van Bekende Nederlanders. Cornald schuift aan bij Carlo en Irene en vertelt over dit nieuwe boek.

Idols
Al weken lang zitten we aan de buis gekluisterd om erachter te komen wie de Idol van 2008 wordt. Het talent is groot en de spanning is om te snijden. Na de audities en theaterronde is zaterdag de zesde liveshow te zien. Alle overgebleven idols én de afvaller van show 6 zijn zondag bij Life & Cooking om met Carlo & Irene te praten over hun kansen en de toekomst te praten.

Roberts menu
Robert gaat op de Hollandse toer! Hij maakt zondag heerlijke gerechten met eerlijke vis! Zo maakt hij crostini met mousse van gerookte sprot, garnalenkroketjes, Lauwwarme spitskoolsalade en op de huid gebakken snoekbaars met zelfgemaakte Béarnaisesaus. Als toetje bereidt hij gepocheerde peer in bladerdeeg met stoofpeer/kaneelijs. Dat wordt smullen!

En verder...
Naast gasten als Cornald Maas, alle overgebleven Idols en Tooske Ragas en Henkjan Smits, praten ze over de persreis die Carlo afgelopen week maakte met de cast van Les Miserables. Verder heeft hij in deze show een schuld in te lossen bij Roy Donders én spelen Carlo en Irene de doordraaishow. De strijd om de gadgets gaat verder en er is een optreden van de 3J's. Mis het niet!

 

Deze week in Life & cooking  (  20 januari 2008)

Katie Melua
Deze 23 jarige Britse zangeres heeft de laatste jaren hit na hit. In Nederland trad ze in 2005 op tijdens het concert van René Froger. Daarna brak ze in dit land helemaal door, nadat ze met "Nine million bicycles" optrad tijdens het huwelijk van Prins Pieter Christiaan en Prinses Anita. In Oktober bracht ze haar nieuwe album uit en hiervan komt ze de nieuwe single zingen in Life & Cooking!

Nelleke van der Krogt
Nelleke van der Krogt werkt al jaren in televisieland, als regisseuse, programmamaakster, eindredactrice en we kennen haar de laatste jaren vooral als presentatrice van programma’s als Opsporing verzocht en Tussen Kunst & Kitsch. Vanaf zaterdag start haar nieuwe programma, waar ze zondag alles over komt vertellen. Het heet “De nieuwe jas.

Roberts menu
Robert kookt deze uitzending heerlijke gerechten uit de Elzas. De Elzas is een Franse streek met een heel eigen karakter en dat zul je ook merken in de gerechten. Zo maakt Robert Charcuterie d’Alsace, een Aardappelsoepje met komijncroutons, Flammenkuche, Elzasser zuurkoolschotel en Kügelhopf. Mmm...dat wordt smullen!

Tatjana Simic
Tatjana Simic, beter bekend met haar artiestennaam Tatjana is model, actrice en zangeres. Ze werd vooral bekend door haar fotoreportages in Playboy en haar kalenders, die in grote oplages verkocht werden. Ook haar rol in Flodder staat bij iedereen nog op het netvlies. Tatjana is terug als zangeres met een Nederlandstalig lied, dat ze voor ons komt zingen.

En verder...
Naast Mona oftewel Loek Kessels in de "Goede Stoel" en Nelleke van der Krogt die komt praten over haar nieuwe programma hebben we nog veel meer voor je in petto, want Tatjana én Katie Malua komen allebei optreden! Verder spelen we het leukste spel van de Nederlandse televisie: de doordraaishow! Verder strijden Carlo en Irene om de leukste en grappigste gadgets! Ook weer een uitzending om niet te missen om 16.45 op RTL4!

 

Deze week in Life & cooking  (  13 januari 2008)

De 300ste uitzending!!

300ste uitzending
Na acht seizoenen is het zondag zover: Life & Cooking viert de 300ste uitzending! Er komen leuke gasten, zoals Nel en Hanny Veerkamp, Mari van der Ven en Marianne van Wijnkoop. Ook vriendin van de show én glamourdiva Connie van Breukhoven schuift aan! Robert maakt een lekker feestmaal én kijkers kunnen met taarten naar de studio komen! Kortom: het wordt één groot feest!

Connie Breukhoven
Connie Breukhoven is Nederlands enige echte glamourdiva! Deze zangeres én actrice is tegenwoordig vooral bekend als directrice van haar eigen beautycentrum "Clinic for Injectables" genaamd! Connie samen met haar echtgenoot Hans, waar ze al 20 jaar getrouwd mee is 4 kinderen! Connie schuift in deze feestelijke Life & Cooking gezellig aan bij Carlo en Irene.

Mari, Marianne, Nel en Hanny!
In de 300 uitzendingen van Life & Cooking zijn veel gasten de revue gepasseerd! Carlo en Irene hebben voor deze feestelijke uitzending een aantal speciale gasten uitgenodigd, namelijk de gepersifleerde bekende Nederlanders. Zo komen Mari van der Ven, Marianne van Wijnkoop en Hanny en Nel Veerkamp de feestelijke jubileumuitzending met ons meevieren!

Persiflages
In de acht seizoenen Life & Cooking hebben Carlo en Irene vele persiflages gedaan. Van Mari van der Ven en Marianne van Wijnkoop in "Op zoek naar talent" tot "Hou van Holland" met Maxima en Willem Alexander en van "De Veerbootjes" tot "De Wereld Slaat Door". In de 300ste uitzending zien we een compilatie van al dit moois!

Taartenwedstrijd
Het is bijna niet te geloven, maar volgende zondag is het zover... Dan is de 300ste uitzending van Life & Cooking een feit! En iedereen weet... bij een feest hoort taart en die zouden we op deze dag dan ook veel willen ontvangen! Dus grijp je kans en bak een mooi exemplaar. Natuurlijk mag je ‘m persoonlijk komen afleveren in de studio tijdens onze uitzending!

 deze week in Life cooking ( 6 januari 2008)

Rob Kamphues
We kennen Rob Kamphues allemaal als presentator van het zeer goed bekeken “De Reunie”. Maar wist je dat Rob ook Cabaretier is? Deze presentator is deze zondag te gast in Life & Cooking en komt vertellen over zijn programma “Nederland te koop” dat donderdag 3 januari een nieuw seizoen ingaat! We zijn benieuwd!

 

Fame
Talloze tvserie komen terug op tv, maar sommigen zijn zelfs te bewonderen in het theater. Dit keer is het de beurt aan FAME! Deze musical gaat op 20 januari in première. Kim- Lian van der Meij en Jim Bakkum spelen de hoofdrollen en schuiven zondag aan bij Carlo en Irene. Ze praten over de musical, hun hoofdrollen en de voorbereidingen! Dit mag je niet missen.

Sylvia Veerman

Sylvia Veerman ging voor een paar fronsrimpels naar een plastisch chirurg. Wat een mooi eindresultaat had moeten worden veranderde in een regelrechte hel. Helemaal als na verloop van tijd ook nog eens blijkt dat haar plastisch chirurg helemaal geen arts is maar fysiotherapeut. Zondag praat ze over haar boek "Legaal Verminkt" waarin ze vertelt over de strijd die ze geleverd heeft en nog steeds aan het voeren is.

Roberts menu
Robert doet zijn best om elke week een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Dit keer zocht hij zijn inspiratie ver, want hij gaat heerlijke Thaise gerechten maken voor Carlo en Irene. Zo maakt hij Gestoomde kiprolletjes, garnalenspiesje, Pad Thai, Thaise sateetjes, Thaise pindasaus en Tropische fruitloempia’s met mango chili saus. Dat wordt smullen!

en verder...

 In deze eerste Life & Cooking van dit jaar zijn Kim- Lian en en Jim te gast. Zij spelen de hoofdrol in Fame. Verder praat Sylvia Veerman over haar mislukte plastische chirurgische ingreep en komt Rob Kamphues langs om te praten over zijn programma's. Ook spelen Carlo en Irene de doordraaishow en laten ze fantastische gadgets zien. Robert kookt Thais.

 

Deze week in Life & cooking ( 30 december 2007)

Rita Verdonk
Rita Verdonk is de meest veelbesproken vrouw van 2007, maar sinds de oprichting in oktober van haar politieke beweging “Trots op Nederland” houdt ze zich vrijwel stil maar in de opiniepeilingen behaalt ze heel veel zetels. Carlo en Irene vonden het eens tijd worden om naar de vrouw achter de politiek te kijken. Rita Verdonk schuift aan en vertelt over haar favoriete dingen  (favorita’s) uit 2007.

Jeroen van der Boom
2007 kan voor deze artiest niet meer stuk! Twee nummer één hits (“Jij bent zo” en “Eén wereld”), een uitverkochte Heineken Musci Hall in november en succes in Belgie. Het ging dit jaar zeer goed met de carriere van Jeroen van der Boom. In deze laatste uitzending kan hij natuurlijk niet ontbreken en zingt zijn laatste nummer 1: “één wereld”.

Les Misérables
Voor veel Nederlanders is hun liefde voor musicals in 1991 begonnen met Les Misérables. In het seizoen 2008/2009 brengt Joop van den Ende Theaterproducties de musical, die 17 jaar geleden voor het laatst te zien was in Nederland, weer terug naar ons land. Het stuk komt terug als een nieuwe Nederlandstalige versie van het origineel. Nurlaila Karim en René van Kooten schuiven aan bij Carlo en Irene en Nurlaila zingt een lied uit deze musical!

De winaars van 2007!
Het jaar is bijna ten einde en dit is voor Life & Cooking een goede reden om alle winnaars van 2007 op een rijtje te zetten. Van de Europees kampioenschap touwtrekken tot het beste idee van Nederland en van de Nederlands kampioen breakdancen tot de lekkerste bonbon van dit land! Alle winaars komen voorbij in deze oudejaarsuitzending bij Carlo en Irene.

De Wereld Slaat Door


"De Wereld Slaat Door" is de fantastische persiflageshow van Carlo en Irene. We weten inmiddels hoe het er achter de schermen aan toe gaat en na vijf weken te gast te zijn geweest in de studio bij Matthijs van Nieuwkerk en tafelheren Giel Beelen en Marc Marie Huijbregts, Marianne van Wijnkoop en Nada van Nie, zien we deze week het jaarovericht.

 

En verder...
In deze laatste Life & Cooking van 2007 spelen Carlo en Irene na een week afwezigheid  een speciale doordraaishow. Ook zijn er leuke gadgets om het jaar goed af te sluiten. We zien het jaaroverzicht van "De Wereld Slaat Door" en de winnaars van 2007 komen langs. Robert kookt lekkere hapjes om oudejaarsdag goed door te komen. De laatste Life & cooking van 2007, weer een uitzending om niet te  missen!

 

Deze week in Life & cooking ( 23 december 2007)

Mark Dakriet en Marlayne Sahupala
Mark Dakriet had dit jaar een hit met MD Shuffle en begon dit jaar goed door tientallen kilo's af te vallen in het programma "Afvallen met Sterren", dat gepresenteerd werd door Marlayne. Nu bundelen zijn hun krachten en komen met een hele leuke kerstsingle die "Er is maar 1 feest" heet. In deze feestelijke Life & Cooking laten ze dit lied horen!

Maik de Boer
Stylist Maik de Boer laat ons in deze uitzending de favoriete ontwerpen van Nederlandse couturiers zien, geshowt door hun favoriete modellen! Zo zien we schitterende robes van Addy van den Krommenacker, Paul Schulten, Monique Collignon, Ronald Kolk, Percy Irausquin, Frans Molenaar, Jaap Rijnbende en Sheila de Vries!

De Wereld Slaat Door


"De Wereld Slaat Door" is de fantastische persiflageshow van Carlo en Irene. Na vijf weken te gast te zijn geweest in de studio bij Matthijs van Nieuwkerk en tafelheren Giel Beelen en Marc Marie Huijbregts, wordt het tijd te kijken, hoe het er tijdens de opnames aan toe is gegaan en zien deze zondag het tweede deel van "Achter de schermen bij DWSD!

Roberts menu


Je kent het wel: het is kerst en jij staat in de keuken te ploeteren op het kerstdiner, maar je zou het liefst ook gezellig bij de anderen in de woonkamer zitten! Robert heeft hier iets op gevonden! Hij maakt deze uitzending gerechten die snel klaar zijn én die je in je nette kerstoutfit kunt bereiden. Goed opletten dus, dat scheelt je veel tijd, tijdens deze feestelijke dagen

En verder...


Deze feestelijke kerstuitzending opent met het kerstlied van Mark Dakriet en Marlayne Sahupala. Verder is stylist Maik de Boer te gast. Hij laat de favoriete ontwerpen zien van Nederlands bekendste couturiers. Ook is meidengroep KUS te gast. Ze schuiven aan bij Carlo en Irene, maar zingen ook hun vrolijke kerstsingle. Tenslotte kookt Robert zondag in smoking!

Deze week in Life & cooking ( 16 december 2007)

K3
Heyah Mama, Tele Romeo of Kusjesdag. Dit zijn een aantal hits van Kathleen, Karen en Kristel oftewel K3. Uitverkochte zalen, een K3 museum, Dvd’s, dekbedden, puzzels, en K3 poppen, het kan niet op! Zondagochtend gaat hun derde film: “K3 en de Kattenprins” in première en natuurlijk schuift K3 later op de dag aan bij Carlo en Irene om hierover te praten.

Rodrigo Otazu
Als Voormalig model reisde Argentijnse sieradenontwerper Rodrigo Otazu jaren geleden de hele wereld over. Uit deze vele reizen haalt hij inspiratie voor zijn sieradenlijn, die een groot succes is en al snel is opgemerkt door de grote sterren in Hollywood. Zijn collecties zijn inmiddels in meer dan 20 landen te koop! Op 22 december doet Rodrigo mee aan “Global Dancing with the stars”, waarin hij terugkeert naar zijn roots en een dans uit de streek leert.

 De Wereld Slaat Door


"De Wereld Slaat Door" is de fantastische persiflageshow van Carlo en Irene. Na vijf weken te gast te zijn geweest in de studio bij Matthijs van Nieuwkerk en tafelheren Giel Beelen en Marc Marie Huijbregts, wordt het tijd te kijken, hoe het er tijdens de opnames aan toe is gegaan. We zien zondag de bloopers van deze succesvolle show!

Roberts menu

Robert's hoekje
Nog even en het is kerst en moet het kerstdiner bereid worden. Veel mensen koken tijdens deze dagen uitgebreid en voor meer mensen dan normaal. Robert gaat zondag kerstkoken en laat zien hoe je makkelijke gerechten voor grotere groepen maakt. Zo maakt hij Gerookte makreelsalade, Doperwtenpuree met garnaal en Carpaccio. Hij slaat het toetje niet over en bereid Kerst ijsbombe.

en verder..

 In de 16e uitzending van Life& Cooking van dit seizoen  spelen Carlo en Irene natuurlijk de doordraaishow en laten zij leuke gadgets zien. Robert gaat kerstkoken voor groepen en K3 komt optreden. De laatste vijf weken hebben we “De Wereld Slaat Door” gezien en zondag zien we de bloopers die tijdens de opnames gemaakt zijn! Dat wordt genieten!

'Deze week in Life & cooking ( 9 december 2007)

Thijs Römer
Als lid van de Romerfamilie is het niet gek dat Thijs Romer ook in de toneel -en tv wereld is beland! Hij werd in Nederland echt bekend door zijn rol in Theo van Goghs “Medea”, Waar hij ook zijn vrouw Katja Schuurman ontmoette. Met haar is hij nu in de bioscoop te zien in “Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi”. Verder regisseert Thijs op dit moment een toneelstuk én een film.

 

Wouter Hamel
De 30 jarige Wouter Hamel is een frisse verschijning in de Jazz wereld. Hij won, als eerste mannelijke vocalist, het Nederlandse Jazz Vocalisten Concours in 2005 en werd daarna bekend door zijn optredens in verschillende tv en radioshows. Tegenwoordig treedt hij ook op in het buitenland en is net terug uit Japan! Natuurlijk willen Carlo en Irene hier alles over horen

Frans Bauer
Het succes van Ridder in de Orde van Oranje- Nassau is niet te stoppen! Nadat hij vorig jaar zijn concertreeks in Ahoy moest afzeggen vanwege een poliep op zijn stemband is Frans Bauer weer helemaal terug! In mei gaf hij 15 concerten in Ahoy en hier komen in december nog 3 kerstconcerten bij. Een waar record! En hij gaat ook nog trouwen, kortom Carlo en Irene vragen hem het hemd van het lijf!

 

De Wereld Slaat Door


"De Wereld Slaat Door" is de nieuwste persiflageshow van Carlo en Irene. Je maakte kennis met Matthijs van Nieuwkerk en zijn vaste tafelheren Marc-Marie Huijbregts en Giel Beelen die elke week verschillende gasten aan tafel ontvangen. Samen kijken ze naar de slechtst bekeken filmpjes van de afgelopen week en zien we een aflevering van CSI Miami

Roberts menu


Het is bijna winter en aan het weer is dit al goed te merken. Robert speelt hierop in en kookt zondag met wintergroenten. Zo maakt hij een lekkere Hutspotsalade met spekdressing, een Sjalottensoep en Croque Monsieur. Natuurlijk ontbreekt een toetje niet. Robert maakt een smakelijke Chocoladebouillon met stracciatella-ijs. Mmmm...heerlijk!

 

En verder...


Naast leuke gasten en Robert die lekkere gerechten kookt gebeurt er nog veel meer in de ze 15e aflevering van Life & Cooking. Carlo en Irene spelen de doordraaishow en komen op de proppen met leuke en fantastische gadgets! Verder hebben zij het over de consumentenbond en zien we de vijfde aflevering van De Wereld Slaat Door

Deze week in Life & cooking ( 2 december 2007)

Sinterklaas
Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is ruim een week in Nederland en waarschijnlijk heb je al veel kadootjes in je schoen gekregen! Het is bijna pakjesavond en dit laten we in Life & Cooking niet voorbij gaan! Sinterklaas neemt met zijn pieten alvast een kijkje in de studio. Zijn Carlo en Irene wel braaf geweest dit jaar of worden zij meegenomen naar Spanje?..

Coole Piet
Met zijn gouden ketting is hij de coolste van allemaal! Coole Piet is in De Club van Sinterklaas te zien samen met Profpiet, Testpiet, Muziekpiet en Hulppiet. Ieder jaar neemt hij een single op waarmee hij hoge ogen scoort in de Mega Top 100. Ook dit jaar bestormt hij de hitlijsten met het lied De Speelgoeddief. In Life & Cooking zal hij dit coole lied ook zingen voor Carlo en Irene.

De feestpieten en Gerard Joling
Een aantal van Zwarte Pieten is een boyband gestart onder de naam “De Feestpieten”. Vorig jaar hadden ze al een hit met “Doe mij een Pepernoot”. Dit jaar hebben ze een nieuw nummer! Natuurlijk gaan ze dit swingende lied laten horen in de studio. Het is een Sintvariant op het bekende “Maak me Gek” van Gerard Joling, die ook op bezoek komt bij Carlo en Irene.

De Wereld Slaat Door
De Wereld Slaat Door is de nieuwe persiflageshow van Carlo en Irene. Maak kennis met Matthijs van Nieuwkerk en zijn vaste tafelheren Marc-Marie Huijbregts en Giel Beelen die elke week een verschillende gasten aan tafel ontvangen. Samen kijken ze naar de slechtst bekeken filmpjes van de afgelopen week en zien we een aflevering van CSI Miami! Kijken dus!

 en verder...

 In deze Sinterklaasuitzending is er naast leuke gasten en 'De Wereld Slaat Door' nog veel meer te zien in deze uitzending! Carlo en Irene spelen een nieuwe doordraaishow. Hopelijk wint de beller de leuke prijzen van het rad! Ook gaat de strijd om de beste gadgets door! Wie zou er deze week met de leukste en gekste gadgets komen? Je ziet het zondag in Life & Cooking

Deze week in Life & cooking ( 25 november 2007)

Nick en Simon

Nick & Simon timmeren stevig aan de weg en dit gaat ze goed af! De agenda zit vol tot eind 2008, het tweede album ligt in de winkel,vorige maand kreeg het duo de Marco Borsato Award op de TMF Awards en schreven zij de titelsong van Scheepsjongens van de Bontekoe. Natuurlijk treden ze op met deze single en schuiven aan bij Carlo en Irene om bij te praten.

 

 Ivo Niehe


Iedereen kent hem als presentator van Tv show, waarvoor hij ook vaak op reis gaat, maar wist je dat hij ook in de theaters te vinden is? In september is zijn derde tour van start gegaan, die Ivo 3 heet! Persoonlijke conférences, liedjes en zijn eigen Female Band! Kortom, Carlo en Irene hebben veel met hem te bespreken.

 

Roberts menu


Elke week zit de boodschappenkar weer vol en is kassabon steeds langer! Met de feestdagen voor de deur, moeten veel mensen nu op de centjes letten. Robert komt met de oplossing en kookt zondag een heerlijke budgetmaaltijd! Veel voor weinig! Zo maakt hij viskoekjes en en een voortreffelijke doperwtenrisotto. Natuurljik sluit hij af met een lekker toetje en dat wordt een perenroomtaart.

En verder .....

Het doordraairad draait aanstaande zondag weer in Life & Cooking. Verder zijn de finalisten van Ik wil in GTST in de studio. We zullen hun acteertalenten testen! De derde aflevering van De Wereld Slaat Door staat voor de deur en de strijd om de mooiste gadgets zal ook deze week voor veel hilariteit zorgen in de studio bij Carlo en Irene! Kijken dus!

 

Deze week in Life & cooking ( 18 november 2007)

De Wereld Slaat Door

We hopen dat je de primeur van de nieuwste persiflageshow van Carlo en Irene niet hebt gemist, want het was hilarisch! In De Wereld Slaat Door maakte we afgelopen week kennis met , Matthijs van Nieuwkerk, Marc Marie Huijbregts,Jerney Kaagman, Yvon Jaspers, de babyfluisteraar en een aantal karakters uit CSI. Wie we deze week gaan zien blijft een verassing, kijken dus!

Simply Red


Over een tijdje gaan ze stoppen en dit bezoek aan Life & Cooking wordt dan ook gedenkwaardig. Voor het allerlaatste tv optreden in Nederland komt Simply Red komt speciaal naar Nederland om een bezoekje te brengen aan Carlo en Irene in de studio. Ze gaan ook nog voor ons optreden! Dus dat wordt fantastisch! Zorg dat je dit niet mist!


Jochem van Gelder

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Het is bijna zover en we kunnen bijna niet wachten! Sinterklaas komt aanstaande zaterdag met zijn Pieten aan in Kampen! Presentator en kindervriend Jochem van Gelder vindt dit feest zo leuk, dat hij hiervoor speciaal een Sinterklaasboek heeft geschreven met veel tips en leuke liedjes! Zondag schuift hij aan bij Carlo en Irene en vertelt hierover!

Jan Keizer

We kennen hem allemaal van BZN, waar hij zo’n veertig jaar deel van uitmaakte. Eerst als drummer en ruim dertig jaar als zanger! Begin dit jaar is de Band Zonder Naam gestopt en werd het voor Jan Keizer tijd solo verder te gaan. Zijn nieuwe cd Geef mij je lach is net uit en Jan zal ons in de studio bij Carlo en Irene zijn nieuwe single ten gehore brengen. We zijn benieuwd!


Roberts menu

Elstar, Jonagold, Pink Ladies of Granny Smith... Appels, iedereen kent ze! Genoeg reden voor Robert om deze zondag in de keuken bij Carlo en Irene, lekkere gerechten te maken met Nederlands meest gegeten fruitsoort! Zo maakt hij een heerlijke appelcocktail en ontbreekt een appeltoetje zeker niet. Mmm…dat wordt smullen!
 


 

En verder...

Natuurlijk spelen we zondag in Life & Cooking weer een fantastische Doordraaishow! Hopelijk gaat de prijs er ook deze week uit! Verder gaat de strijd om de meest hilarische gadgets onverminderd door! Wie zou deze week de meest originele gadgets uit de hoed toveren? Zal Carlo winnen of wordt het toch Irene? Dit wordt een uitzending om niet te missen!

 

Deze week in Life & cooking ( 11 november 2007)

De Wereld Slaat Door
Na 'Pittige Tijden', 'Hou Van Holland' (Willem-Alexander & Maxima), 'De Veerbootjes', 'Marianne & Marie Op Zoek Naar Talent' en 'Showtime' (Nada Noppes & Victor Vuur), komen Carlo & Irene met een spiksplinternieuwe persiflage: De Wereld Slaat Door! Op zondagmiddag 11 november beleven we de première in de Life & Cooking studio! Maak kennis met Marc Marie, Matthijs, Jerney en Giel!

Joris Linssen

Joris Linssen komt zondag naar de Life & Cooking studio! In ‘Hello Goodbye’ zagen we hem op woensdagavond voornamelijk op Schiphol mensen verwelkomen en uitzwaaien, en vanaf 14 november begint hij met en nieuw programma ‘Joris Pakket Service’. Daarnaast gaan we Joris binnenkort op de buis zien als deelnemer aan het programma ‘Wie is… de Mol?’ Hoog tijd om eens bij te praten!


Paul Potts

Paul Potts, je hebt zijn naam vast wel eens gehoord, maar waar kun je hem van kennen? Hij won een grote talentenshow in Engeland. De filmpjes van deze optredens zijn ondertussen twaalf miljoen keer bekeken op het internet en jurylid Simon Cowell bood hem een platencontract van 1 miljoen pond aan! Aanstaande zondag schuift hij aan bij Carlo en Irene en vragen zij hem het hemd van het lijf!


David BisbalDavid Bisbal, ook zo’n naam die je bekend in de oren klinkt, maar wie is het?
David Bisbal deed mee aan een Spaanse talentenshow en in Nederland werd hij pas echt bekend door het lied Silencio, waarmee Jeroen van der Boom met de vertaling Jij bent zo een nummer 1 hit scoorde! Carlo en Irene ontvangen hem aan tafel en hij gaat ons zijn nieuwe nummer laten horen!

Roberts menuZondag draagt Robert laarzen en een hoed want hij gaat ‘cowboycooking’! Yihaa! Als eerste serveert hij gegratineerde ‘nacho’s met een shrimp dip’, daarna ‘black beans, bacon & beefsalad’, natuurlijk maakt hij ook een hamburger: de ‘Bourbon brushed bullburger’ en als toetje worden er in de saloon ‘Peacon brownies met pecan-caramelijs’geserveerd.


En verder...

Carlo en Irene spelen de doordraaishow en deze wordt weer geweldig! Hopen dat de kandidaat deze week de vraag wel weet en een schitterde prijs wint! Wie heeft deze week de leukste gadgets? De strijd gaat gewoon door! En Robert kookt een geweldig Wild West Cowboy menu. Zoals je ziet: deze show mag je absoluut niet missen! Kijken dus!

deze week in Life & cooking ( 4 november 2007)

René Froger

De Amsterdamse volkszanger René Froger is de hitlijsten aan het bestormen met zijn single ‘Doe maar gewoon.’ Voor het eerst sinds lange tijd zingt hij weer in het Nederlands, en het lijkt te werken want zijn single staat in de bovenste 10 van de Nederlandse Top 40! Zondag komt deze topper in de Life & Cooking studio ‘Doe maar gewoon’ zingen. Kijken dus!


Maik de Boer

Als je er een beetje hip uit wilt zien, koop je nieuwe kleren, een leuke tas en misschien wel bijpassende laarzen. Maar wat te doen met je bril? Ook die hoort natuurlijk bij je outfit. Maik de Boer komt zondag naar de studio om Carlo en Irene alles vertellen over de laatste trends op brillengebied! En voor wie geen bril draagt kijken we ook naar de trends op zonnebrillengebied.

Do

Het gaat goed met zangeres Do! Ze won in 2006 ‘Dancing with the Stars’ en heeft sindsdien haar dansschoentjes niet meer uitgetrokken: vanaf half november speelt ze de hoofdrol in de musical Assepoester! Afgelopen zomer is Do getrouwd en ze is ook nog bezig met een nieuw album. Hoog tijd om zondagmiddag eens bij te praten met Carlo en Irene!

Roberts Menu

Robert begeeft zich deze week in de supergezonde en lekkere Japanse keuken. Hij maakts als voorafje Tempura met een avocadodip, daarna komt er Teriyaki biefstuk op tafel met als bijgerecht gestoomde groenten met sesamdressing en als toetje- hou je vast- sushi!? Tot nu toe heeft Robert onze vrienden Carlo en Irene nog nooit vergiftigd, dus het zal zondag ook wel weer heerlijk smaken!


En verder...

Zondag gaat de strijd om de leukste gadgets natuurlijk overminderd verder, Carlo en Irene spelen weer een hysterische Doordraaishow en er komen Idols kandidaten over hun auditie vertellen. Robert tovert zijn Life & Cooking keuken om tot de Japanse keuken deze week én we bellen met Hans Klok in de Verenigde Staten! Dus zorg dat je zondag kijkt!

deze week in Life & cooking ( 28 oktober 2007)

Frits BomDe Vakantieman komt naar de Life & Cooking studio! Gezellig hè? Frits Bom heeft onder andere een boek uitgebracht met meer dan 250 korte verhalen over de televisie. Want onze ex-Vakantieman is al een paar jaar de TV – Recensent! Op zijn website geeft hij al sinds mei 2005 zijn mening over de programma’s op tv. Wij zijn benieuwd naar zijn professionele mening over Carlo en Irene...

Floortje DessingPresentatrice Floortje Dessing heeft de afgelopen jaren voor het programma RTL Travel de hele wereld rondgereisd. Naast veel moois heeft ze natuurlijk ook veel armoede en onrecht gezien. Vandaar dat Floortje ambassadeur van Max Havelaar is geworden! Zondag schuift ze aan bij Carlo en Irene om van alles over de Max Havelaar Fairtrade Week en fairtrade producten te vertellen.


Suzan

Vorige week zondag was de finale van ‘Op Zoek Naar Evita’. Brigitte en Suzan leverden een felle strijd om de hoofdrol in de musical Evita te mogen vertolken. Helaas voor Suzan kreeg Brigitte de meeste stemmen van de kijkers thuis. Zondag schuift Suzan aan bij Carlo en Irene om te vertellen over de show en over haar leven na ‘Op Zoek Naar Evita’.


Roberts Menu

Noten, paddestoelen, pompoen…het is herfst en dat zul je (w)eten ook! Robert heeft zich ondergedompeld in dit jaargetijde en maakt zondag een cappuccino van eekhoorntjesbrood met walnotenmuffins, daarnaast komt er een heerlijke herfstsalade met pompoen, noten en paddenstoelen op tafel en als toetje is er gebakken ananas met pistache-ijs! Dat wordt genieten!

En verder...

Zondag laten Carlo en Irene natuurlijk weer de meest hysterische gadgets zien, komt zangeres Glennis Grace haar single 'Hoe' zingen in de Life & Cooking studio, er komen een paar kandidaten van Idols over hun auditie vertellen en Robert maakt een heerlijk herfstig menu met paddenstoelen en pompoen! Dat wordt gezellig, dus schuif zondagmiddag ook weer aan bij Carlo en Irene!

 

deze week in Life & cooking (  21 oktober 2007)

Op Zoek Naar Evita

Aanstaande zondagavond zullen we eindelijk weten wie de winnares van ‘Op Zoek Naar Evita’ is! Zal Brigitte, Marjolein of Suzan de nieuwe hoofdrolspeelster van de musical Evita worden? Zondagmiddag schuift theaterproducent en Evita-panellid Erwin van Lambaart bij Carlo en Irene aan om ons alles over de finale en de drie overgebleven Evita’s te vertellen.

De Pittige Tijden DVD

Wat een toestand! Arnie, Rik, Linda, Meta, Jessica, Robert en L-L-L-Laura komen uit op dvd! In de jaren 90 hebben we wekelijks in onze broeken geplast van het lachen om Carlo en Irene en de Vraag Maar Raak Gast in Pittige Tijden. Zondagmiddag komt Reinout Oerlemans de eerste 2 dvd's officieel overhandigen aan Carlo en Irene! Hoezo is het leven een zure bom?

Mark Dakriet en DekoorMark Dakriet komt zingen in de Life & Cooking studio! De oud Re-Play zanger doet dit niet in zijn eentje: hij heeft samen met de winnaar van Korenslag een single opgenomen. Zondag is de single ‘Ooit’ van Mark Dakriet en Dekoor voor het eerst live te horen en te zien op de Nederlandse televisie. Nu maar hopen dat het 30-koppige Dekoor in het Life & Cooking decor past...

Roberts Menu

Robert goes wild! Omdat het wildseizoen is aangebroken leert Robert ons hoe je makkelijk thuis lekker wild op tafel kunt zetten. Zo maakt hij een terrine van hertenham, uit de braadpan tovert hij een gestoofde hazenbout met chocolade-peperkoeksaus en als toetje krijgen Carlo en Irene heerlijke rode portmousse met stoofperen voorgeschoteld! Lekker wild!

En verder...


Afgelopen week skippybalden Carlo en Irene door de studio, wij zijn benieuwd met wat voor gadgets ze deze week aankomen! Verder zit René Zoon in de Goede Stoel, hij heeft 150 kilo gewogen en was zoveel afgevallen dat er ook nog een paar kilo vel is weggehaald.. En konijnenliefhebbers opgelet: een konijnentrainster komt haar konijntjes bijzondere kunstjes laten doen!

 

Deze week in Life & cooking ( 14 oktober 2007)

 

André van Duin en Ron Brandsteder
 


André van Duin en Ron Brandsteder zitten zondag bij Carlo en Irene aan tafel! Ze komen vertellen over de nieuwe André van Duin Revue die binnenkort van start gaat. André en Ron gaan een ouderwetse revue maken met als vanouds veel humor, sketches, conferences, liedjes en dansnummers met een live orkest. André en Ron zijn een gouden duo dus dat wordt zondag vast hilarisch!


De Idols jury

Vanaf zaterdag 20 oktober is de grootste en meest spectaculaire zoektocht naar zangtalent terug op RTL4. Jerney Kaagman, Eric van Tijn, John Ewbank en Gordon zitten dit seizoen in de altijd strenge, doch rechtvaardige, jury. Zondag komen ze naar de Life & Cooking studio om te vertellen over het verloop van de afvalrace tot nu toe.. Kijken dus!


Hair

Dewi staat zondag weer oog in oog met de Idols jury.. maar niet om flink doorgezaagd te worden over haar optreden! Ze speelt mee in de Nederlandse versie van Hair die deze maand in première gaat. De teksten van de legendarische flowerpower musical werden bewerkt door Ronald Giphart en Jan Rot. De hele cast van Hair komt ons zondag alvast een voorproefje geven!


Roberts Menu

Stampte Robert vorige week nog rond in de Hollandse pot, deze week gaat hij gerechten uit het Midden-Oosten bereiden. Zo maakt hij bijvoorbeeld kofta met yoghurtsaus, dorade uit de oven met knoflook en citroen, gele couscoussalade, geroosterde bieten met geitenkaas en kanten pannenkoekjes met slagroomijs en caramelsaus. Dat wordt smullen!

En verder..

Zondag gaat de strijd om de leukste gadgets ongehinderd door, hoewel niemand de score precies heeft bijgehouden lijkt het erop dat Irene tot nu toe leukere gadgets had dan Carlo.. En verder komt Hans Hulshof uit Eibergen zijn de paddenstoelenbonbons laten zien. Deze lekkernij gevuld met pistachemarsepein en frambozenmousse maakt kans om te worden uitgeroepen tot de lekkerste bonbon van ons land!

deze week in Life & cooking ( 7 oktober 2007)

Wilma Nanninga

jarenlang brengt ze privé zaken van bekende Nederlanders aan het licht maar nu gaat ze zelf met de billen bloot: vanaf 18 oktober is Wilma Nanninga op de buis met haar eigen real-life soap! De showbizzexpert en haar man en dochter worden gevolgd door een filmploeg, en ook haar buur- en bovenbuurvrouw zullen een grote rol spelen. Dat zijn namelijk Wilma’s zus en hun 83- jarige moeder! Zondag schuift de showbizzjournaliste bij Carlo en Irene aan.

I love Dries

We hebben Dries Roelvink al vaak langs zien komen in een klein geel zwembroekje in een reclame, maar nu gaat hij nog een stapje verder. In zijn film ‘I love Dries’ gaat hij helemaal uit de kleren! In januari kunnen we op het witte doek zien hoe de sympathieke volkszanger wordt ontvoerd.. Zondag komt Dries hierover vertellen en hij heeft een speciaal Life & Cooking lied geschreven! Zeker kijken dus zondag!


Thomas Berge en Tess Gaethé

Thomas Berge en Tess Gaethé komen ‘Stem van mijn hart’ zingen! Dat nummer is de Nederlandse bewerking van de titelsong van de succesvolle Amerikaanse tienerfilm High School Musical 2. Binnenkort komt de dvd van de fantastische tienerfilm in Nederland uit met daarop het nummer ‘Stem van mijn hart’, dat door Fluitsma & van Thijn is geproduceerd. De 17-jarige Thomas en de 16-jarige Tess komen vertellen hoe het was om verliefd naar elkaar te kijken in de videoclip….
Roberts Menu

Zondag blijft Robert lekker dicht bij huis in de Hollandse Keuken! Zo serveert hij onder andere Arnhemse meisjes en Zeeuwse Bolussen bij de Dokkumer koffie en maakt hij een Hollandse garnalensalade. En Robert gaat aan zijn armspieren werken want hij maakt 3 soorten stamppot! Als toetje is er romige rijstebrij met boerenmeisjesjam… Dat wordt ouderwets smullen op z’n Hollandsch!


En verder...

Carlo en Irene hebben er een wedstrijdje van gemaakt wie de leukste gadgets kan laten zien. Niemand weet precies wat de score tot nu toe is, maar één ding is zeker: zondag komen geheid weer de meest hilarische hebbedingetjes boven tafel! Robert kookt naast de Hollandse stamppotten ook weer een lekker hapje met 7 producten uit De Kast, en er zit iemand met een goed verhaal in de Goede Stoel!

Deze week in Life & cooking ( 30 september 2007)

Mariska van Kolck en Adriaan

'Tante Jans en Ciske' komen zondag naar de Life & Cooking studio! Mariska van Kolck en kleine Adriaan schuiven bij Carlo en Irene aan om alles over de musical Ciske de Rat te vertellen. Op 5 oktober aanstaande zal Adriaan ‘krijg toch allemaal de kolere’ voor Hare Majesteit de Koningin zingen! Zij zal namelijk bij de première aanwezig zijn. Maar misschien krijgen wij zondagmiddag ook al wel een voorproefje….

RyanDanRyan en Dan Kowarsky delen meer dan alleen hetzelfde uiterlijk: deze Canadeze tweeling kan fantastisch zingen! Onder de naam RyanDan maken de jongens hun muziek, en dat is niet zomaar een woordspeling. RyanDan verwoordt de diepe band die de tweelingbroers hebben. Als ze zingen hoor je niet waar Ryans stem ophoudt en Dans stem begint. Zondag komen ze hun single 'Like the sun' zingen in de Life & Cooking studio, kijken dus!


The Caesar Twins

De tweeling Pablo en Pierre Caesar komt een spetterende show geven zondag! Dit ongeëvenaarde acrobatenduo geeft een nieuwe dimensie aan de acrobatiek. Omdat Pablo en Pierre zoveel op elkaar lijken zijn hun bewegingen perfect op elkaar afgestemd. Zelfs de Engelse Queen Elizabeth heeft met volle teugen van de show van de Poolse Caesar Twins genoten op West End. Dit mag je dRoberts Menu

Zondag gaat Robert ons van alles uitleggen over wijn - spijscombinaties. Zo serveert hij bij de naturel, gebakken en gepocheerde oesters een ideaal wijntje, hij schenkt de glazen vol met een andere wijn die perfect bij de entrecote met truffelboter past en bij de bosvruchten ijstaart kijkt hij nog dieper in het glaasje...


En verder...

Verder laten Carlo en Irene zondagmiddag natuurlijk weer een vrachtwagenlading aan hilarische Gadgets zien, schenkt Robert bijzondere en speciaal selecteerde wijnen bij het eten en zit er iemand met een bijzonder verhaal in de Goede Stoel. En we delen een hele partij Pink Ribbon armbandjes uit als aftrap van 'Borstkankermaand' oktober...


Deze week in Life & cooking ( 23 september 2007)

Enrique Iglesias

Hij komt! Voor Life&Cooking heeft hij natuurlijk altijd een gaatje in zijn agenda. Enrique Iglesias zingt voor ons zijn nieuwe single 'Tired of being sorry' en zal als souschef Robert assisteren in de Spaanse keuken…Wist je trouwens dat Enrique 1 miljard dollar is geboden om model te staan voor het kleine condoom? Carlo & Irene willen hier zeker het fijne van weten, kijken dus!


Haarmodeshow

Heb jij ook zo vaak een ‘bad hairday’ en weet je echt niet meer wat je er mee aan moet!? Kijk dan zondag naar Life & Cooking want dan komt haute coiffure kapper Maurice Pierôt langs. Zijn 11 modellen zullen genipt en gekapt de allerlaatste haarmode aan ons showen. Iemand uit het publiek maakt zelfs kans op een flitsende haarmetamorfose! Kapperslegende Maurice Pierôt is onder andere bekend van het programma Make Me Beautiful en het roddelblad Privé.


Wolter Kroes

Als een raket stijgt Wolter Kroes naar de hoogste regionen van de nationale Top 40 met zijn single ‘Niet Normaal’. Van dit succes heeft hij vast wel eens een nachtje liggen dromen… De sympathieke zanger uit Wormerveer heeft voor deze single de hulp ingeroepen van Fluitsma & Van Tijn, en dat blijkt een goede keuze! Zondag komt hij zingen in de Life& Cooking studio.. dat is toch Niet Normaal!?


Roberts MenuZondag gaat Robert op de Spaanse tour. Als een ware Hans Klok laat hij vruchtjes op magische wijze in de sangria zweven! Daarnaast maakt hij tuinerwtensoep met zalm én krijgt hij hulp in de keuken van Enrique Iglesias! Samen zullen ze overheerlijke Spaanse pizza's maken. Als toetje maak Robert amandelflan met caramelscherven. Dat wordt smullen!

En verder...

Zondag demonsteren Carlo en Irene weer op geheel eigen wijze de Gadgets, de altijd lollige en vaak hilarische hebbedingetjes. Onze Life & Cooking kok Robert duikt met niemand minder dan Enrique Iglesias de Spaanse keuken in en er zit een mevrouw in de Goede Stoel die eigenaresse is van een heel bijzondere kroeg: een naaicafé!


Deze week in Life & cooking ( 16 september 2007)

Maxine en Franklin Brown

Op het Eurovisie songfestival van 1996 haalden Maxine & Franklin Brown de 7e plaats met hun hitsingle 'De Eerste Keer'. Na 11 jaar afwezigheid laat het legendarische songfestivalduo nu weer van zich horen met een nieuwe single! Zondag schuiven ze bij Carlo en Irene aan tafel en zullen ze natuurlijk hun single 'Steeds Weer' ten gehore brengen.

Gerard JolingHet nieuwe seizoen is nog geen drie afleveringen oud of Gerard Joling komt alweer de Life & Cooking studio op z'n kop zetten! Na het overdonderende succes van 'Maak Me gek' en 'Blijf Bij Mij' komt ons nachtegaaltje met een nieuwe single. Natuurlijk zingt hij 'Maar Vanavond' zondag voor Carlo en Irene, als hij er tenminste de kracht nog voor heeft...

Loretta SchrijverOp 28 mei 2007 presenteerde ze voor het laatst het RTL Nieuws en vanaf aanstaande maandag zie je haar in het nieuwe middagprogramma MAX & Loretta. Van nieuwslezeres tot talkshowhost.. hoe voelt dat? Aanstaande zondag zit Loretta bij Carlo en Irene aan tafel om daar, en over tal van andere zaken, bij te kletsen.

Roberts Menu
Zondag gaat Robert op de Italiaanse tour... 'Roberto' trapt af met een bruisende cocktail met passievrucht en peper en hij gaat zelf pasta maken. Als hoofdgerecht stop hij een varkensribstuk met knoflook en rozemarijn in de oven en als toetje is er aardbeien'gelato' in hele hippe hoorntjes!

en verder...

Natuurlijk proberen Carlo en Irene zondag weer een aantal gadgets uit, vaak ontzettend nutteloos maar verschrikkelijk hilarisch.. Life & Cooking kok Robert kruipt in de huid van Roberto, hij gaat onder andere zelf pasta maken. En John Geven komt naar de studio, deze gehandicapte fotograaf heeft een serie prachtige foto's van prachtige mensen gemaakt. Als dat nog niet genoeg is, is er zondag natuurlijk ook weer iemand met een goed verhaal in de goede stoel. Mis het niet!

Deze week in Life & cooking ( 9 september 2007)

Jocelyn Brown
Wie kent het nummer 'Always There' niet? Begin jaren 90 had de bekende Amerikaans popdiva Jocelyn Brown met de groep Incognito er een dikke hit mee. Aanstaande zondag is diva Jocelyn bij Carlo en Irene te gast en zal ze haar wereldhit speciaal voor het Life & Cooking pubiek ten gehore brengen!

Jeroen van der Boom

Sinds kort racet Jeroen van der Boom het ganse land door om in iedere uithoek zijn aanstekelijke nummer één hit te zingen. Toch heeft dit vocale multitalent een gaatje in zijn overvolle agenda gevonden om zondag bij Life & Cooking het publiek plat te spelen met zijn gouden cover 'Jij bent zo'. Jeroen schuift natuurlijk ook even bij Carlo en Irene voor een klein kletsje!

Marjan Berk

Op 5 juli van dit jaar dacht ze waarschijnlijk dat ze in de maling werd genomen, maar het was echt waar: schrijfster Marjan Berk won die dag ruim een miljoen euro in een loterij! Zondag komt de geluksvogel bij Carlo en Irene vertellen hoe het leven als miljonair haar to nu toe bevalt.

Roberts Menu
Robert gaat komende zondag aan de slag met Hollandse paprika's en hij onthult de geheimen van mosselen! Hij gaat onder andere een supervrolijke terrine van paprika en zachte Hollandse geitenkaas maken, hij roert in een paar verschillende mosselpannetjes en topt het geheel af met een frisse citroen-meringuetaart.. Loopt het water je al in de mond? Kijken dus zondag!

En verder...
Natuurlijk wordt de tweede uitzending van dit seizoen ook weer één groot feest! Onze nieuwe kok Robert maakt de heerlijkste recepten en Carlo en Irene gaan zich weer te buiten aan de gadgets! En marathonman Richard Bottram is te gast, hij heeft een jaar lang elke dag een marathon gelopen!


In de eerste aflevering van seizoen 8 ( 2 september 2007)

En de nieuwe Life & Cooking kok is...

A.s zondag introduceren Carlo en Irene de nieuwe Life & Cooking kok. Na het vertrek van kok Vincent wordt de plek in de Life & Cooking keuken opnieuw gevuld door een culinair wonder. Benieuwd wie er komend seizoen in de Life & Cooking potten en pannen staat te roeren? Kijk a.s. zondag vanaf 16.45 uur naar Life & Cooking op RTL4.

Rachel Hazes

Op 18 oktober start het programma 'In duet met Andre'. Hierin zingen diverse Nederlandse artiesten waaronder Wolter Kroes en Xander de Buisonje een duet met wijlen zanger Andre Hazes. Diva Gerard Joling wist onlangs met een dergelijk duet een nummer 1 hit te scoren. Rachel Hazes is zondag in Life & Cooking te gast en geeft alvast een voorproefje op het programma 'In duet met Hazes' waarin ook Andre's fans aan het woord komen.

Babyfluisteraar Derek
Hij weet wat baby's denken en voelen. Met zijn non-verbale communicatie achterhaalt hij de frustraties van kleine kinderen. De Brit Derek Ogilvie is een geval apart. Hij is namelijk een onvervalste 'babyfluisteraar'. In Engeland hielp hij al veel wanhopige ouders en zondag is hij in Life & Cooking te gast. Huilbaby's opgelet...Derek is on his way!


Nederland in Beweging met Olga en Duco
Er was veel te doen rondom het programma 'Nederland in Beweging' en presentator Karl Noten. Maar na regen komt zonneschijn en ook Olga Commandeur, presentatrice van Nederland in Beweging, heeft er weer zin in. Met haar nieuwe collega Duco Bauwens pakt ze de draad weer op. Zondag zit het fitte duo bij Carlo en Irene op de bank.


Bearforce 1


Het komt steeds vaker voor dat een onbekende artiest of popgroep via YouTube doorbreekt. Zo gebeurde dat ook met de Nederlandse formatie 'Bearforce 1'. De clip van Bearforce 1 stond koud op YouTube en werd meer dan vijfhonderd duizend keer bekeken.Een regelrechte hit! Zondag geven Carlo en Irene een sneak preview van de upcoming Bears.

En verder...
 

Na een lange waterige zomer is het weer Life & Cooking time! A.s. zondag belooft het een ouderwets Life & Cooking feestje te worden met hilarische publieksgasten, vrolijke items en natuurlijk ontbreken de gadgets dit seizoen niet. Zet jezelf zondag voor de buis en geniet van de aftrap van het 8ste Life & Cooking seizoen!


@ afbeeldingen en informatie zijn afkomstig van www.lifeandcooking.nl.