Life&cookingspecial
Start Omhoog

 

      Life & cooking specials

Lees vanaf nu op deze pagina alle speciale dingen rondom  Life & cooking Denk dan aan bijvoorbeeld informatie over speciale acties van Life & cooking en nog veel meer!

kies de nieuwe kok van Life & cooking! (10 september 2005)

Zondag was de eerste uitzending van Life & Cooking weer als altijd gezelligheid op de zondagmiddag. Alleen meesterkok Rudolph van veen was er niet meer.. De komende drie weken zullen drie koks strijden om een vast plaatsje in de Life & Cooking keuken om dit seizoen samen met Carlo & Irene te koken en de kijkers van tips te voorzien over koken. De eerste kok heeft al zijn kookkunsten laten zien. en er zullen nog twee koks hun kookkunsten laten zien en dan over een paar weken kun je stemmen op de kok die jij het leukst en het beste vind. dit kun je doen op de site www.lifeandcooking.nl hou de site goed in de gaten en stem op jou favoriet, en wie weet wordt jou favoriet de vaste kok van Life & cooking!

 

27 augustus 2005:

Life & cooking zoekt plubliek!

Voor weer weer een nieuw seizoen van dit gezellige zondagmiddag programma; Life & cooking zijn ze weer op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk lijken om een live uitzending bij te wonen.   

Lijkt het jou leuk om een keer een opname bij te wonen? meld je dan snel aan via het mailformulier

bron: endemol website

     14 augustus 2005:

   vanaf 4 september start  seizoen 6 van Life & cooking in een nieuw jasje en met een nieuwe kok!

 

Zeker kijken 4 september weer om 17.00 tot 1900 op RTL4!

 

200ste uitzending Life & cooking!

Carlo , Irene & natuurlijk meesterkok Rudolph vieren op 5 juni 2005 de 200ste uitzending van Life & cooking! ook zeker kijken dus 5 juni naar Life & cooking!

5 juni 2005 200ste uitzending Life & cooking!