TV Carlo & Irene
Start

 

 

 
t.v Carlo & Irene
 

Hier vind je informatie over programma's dat Carlo & Irene presenteren of gepresenteerd hebben.

Zie Ze Vliegen

Carlo & Irene spelen in Zie ze Vliegen samen met Gordon en Chantal Janzen.  In deze docu-comedy, gebaseerd op het Britse ‘Come Fly With Me’, spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld. Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn.
‘Zie Ze Vliegen’ volgt onder andere Melanie (Carlo) en Kelly (Irene), twee Rotterdamse dames die onder leiding van manager Ellen (gespeeld door Kim van Kooten) achter de Goedkoopair-balies op geheel eigen wijze de klanten incheckt. Goedkoopair is de vliegtuigmaatschappij waarbij het altijd goedkoopair is dan bij een ander. De ietwat vreemde oplossingen die de maatschappij bedenkt om de prijzen zo laag mogelijk te houden, worden allemaal aan het daglicht gesteld. Naast Goedkoopair volgt de serie ook de betrouwbare maatschappij KNL en de Limburgse lowcoast vliegtuigmaatschappij Fly Limburg.


Gordon gaat aan de slag bij Fly Limburg. Hij kruipt in de huid van Eugene, één van de Limburgse stewards die ten koste van alles en iedereen de beste wil zijn in zijn vak. Ook is hij te zien als Samir, de Marokkaanse grondmedewerker van Goedkoopair die de blits maakt op het vliegveld met zijn mobiele karretje. Chantal Janzen schittert onder andere als Irma, die samen met Peter (Carlo) het Groningse koppel vormt, dat wekelijks een klaagzang afsteekt over hun vakantie. Als de 92-jarige Duitse passagier Hetty Wolfe ondergaat Chantal tevens een ware transformatie die heel wat stof doet opwaaien op het vliegveld.
Carlo kruipt ook nog in de huid van Moses Leidsman, de troubleshooter van de KNL, Tommie Kroes, de Limburgse jongen die dolgraag piloot wil worden, Omar Baba, de louche eigenaar van Goedkoopair en Petra Kant, de business class stewardess die vies is van economy reizigers. Irene speelt types als Ingrid Voet, chef vreemdelingenpolitie, die argwanend is tegen iedereen met een buitenlandse naam. Maar ook Ellis, een passagier met een enorme Disney-obsessie en Susan Kegel, een toiletdame die de hele dag door opera zingt zijn karakters die Irene zich eigen maakt. Samen vormen Carlo en Irene het pilotenstel: Hendrik en Jaqcueline, de bagagemedewerkers Sjon en Zwaantje, het paparazzi duo Jaap en Tonnie, douaniers Ben en Ria en nog veel meer. De voce-over van het programma wordt gedaan door Vivian Boelen.
De camera is overal en altijd aanwezig en volgt dus ook alle mensen die vertrekken en aankomen op het vliegveld. Gastspelers die in ‘Zie Ze Vliegen’ het vliegveld bezoeken zijn onder meer Jan Kooijman, Tijl Beckand, Willeke Alberti, Loretta Schrijver, Astrid Joosten maar ook Esmee Denters en Nina Storms. : leun achterover, maak de riemen vast en ‘Zie Ze Vliegen" op zaterdagavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Wie is mijn vader?

 het programma Wie Is mijn Vader?, gepresenteerd door Irene Moors, worden donorkinderen ondersteund bij de zoektocht naar hun biologische vader en mogelijke halfbroers en halfzussen. Ze krijgen hulp van een gespecialiseerd team dat gebruik maakt van de nieuwste DNA-technieken. Samenvattend gezegd wordt er in Wie is mijn vader? een grote DNA database gecreëerd. Het programma werkt samen met Stichting Ambulante Fiom en Stichting Donorkind.
Het doel van het programma is het faciliteren van kennismaking tussen onbekende bloedverwanten:
a. een donorkind met zijn of haar zaaddonor
b. een donorkind met diens halfbroers of halfzussen
c. een zaaddonor met 'zijn' donorkinderenIn de kick-off uitzending van Wie Is Mijn Vader? was te zien hoe Irene een eerste ontmoeting organiseerde tussen een halfbroer en -zus, die hemels- breed nog geen twee kilometer bij elkaar vandaan wonen.
Ook ontving Irene acht vrouwen in de studio voor een zogenaamde oproep, maar in werkelijkheid stond hen een spectaculaire ontmoeting te wachten. Verder kwamen verschillende oproepen aan bod van donorvaders en donorkinderen om zich aan te melden voor de serie, die wordt vervolgd, wanneer er genoeg aanmeldingen zijn op RTL 4.

Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin is terug! Na jaren van afwezigheid wordt een van de leukste tv-spelletjes weer tot leven gebracht in het kader van 20 jaar RTL.
Het spel wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard, die assistentie krijgt van de ultieme bordjesdraaister: Leontine! Kijk dus heel oktober 2009 elke zondagavond om 20.00 uur naar: het Rad van Fortuin

Life4you

Het weekend zit er bijna op. Met een druk op de knop van de tv komt nog even de laatste dosis gezelligheid in huis. Voor het tiende achtereenvolgende jaar luiden Carlo Boszhard en Irene Moors bij RTL 4 het weekend uit.  zondag 6 september doen ze dit met het nieuwe programma 'Carlo & Irene: Life 4 You'. Hun oud  collega Rudolph van Veen zal het kookgedeelte van het programma op zich nemen.
Zoals de kijker van het gouden presentatieduo gewend is, heeft ook het nieuwe programma een ongedwongen sfeer, spraakmakende momenten en aanstekelijke lachbuien. Nieuw is dat Carlo & Irene veel meer op de actualiteiten gaan inhaken dan voorheen en er in het live-programma veel interactie is met de kijker. Ook thuis wordt men dus op talloze momenten betrokken bij wat er op dat moment in de studio gebeurt.
De thema's van 'Carlo & Irene: Life 4 You' zijn gezond leven & koken, uitgaan, mode, lifestyle & beauty, reizen en showbizz. Bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland zullen hier elke zondagmiddag voor aanschuiven. Life4ou is iedere zondagmiddag te zientussen 17.30 en 19.20 uur (om 18.00 uur onderbroken door RTL Nieuws).

     

Let's dance

De gloednieuwe en spectaculaire amusementsshow 'Let's Dance', is wekelijks te volgen bij RTL 4, en was vorig jaar dé hit van de BBC. In het uit Groot-Brittannië afkomstige programma spelen bekende Nederlanders een wereldberoemde dansact na uit hun favoriete videoclip, film of musical. Als look a like van bijvoorbeeld Michael Jackson, The Blues Brothers of John Travolta en Olivia Newton John of misschien wel de Spice Girls of Take That voeren de BN’ers hun ingestudeerde dans uit. Elke liveshow zijn er zes acts te zien, waarna er één nieuwbakken dansster door gaat naar de halve finale op zaterdag 10 oktober en één dansact direct naar de grote finale op zaterdag 17 oktober.
Carlo Boszhard en Irene Moors staan samen aan de start van deze nieuwe amusementshow waar plezier, humor en gezelligheid de boventoon voeren. Wie wil er nou niet in de dansschoenen van MC Hammer staan? Elke zaterdagavond ontvangen zij weer andere sterren, die hun uiterste best hebben gedaan om de choreografie onder de knie te krijgen. Hun dansact wordt door een bekende jury beoordeeld, maar ook de kijkers kunnen stemmen op hun favoriet. De opbrengsten gaan naar de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).
Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4: "Let's Dance is een spectaculair en gezellig nieuw zaterdagavondprogramma voor het hele gezin. Carlo en Irene kunnen deze BBC-hit hun eigen touch geven en samen met de BN'ers, die de legendarische dansacts naspelen, zorgen voor elke week weer een verrassende uitzending. Er zal zeker ook gelachen worden en het mooie is dat Kika bij ‘Let’s Dance’ is gebaat."
Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Zij zetten zich in voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd en meer genezing en kwaliteit. Let's dance is iedere zaterdagavond om 20.00 te zien op RTL4.

Ik kom bij je eten

In het zomerprogramma van 2009 'Ik kom bij je eten'  gaan RTL-gezichten  eten bij iemand anders en de camera draait mee. Dat kan bij een collega-BN’er zijn, maar ook bij een vereniging of een kijker. Heel veel bekende presentatoren werken mee, waaronder Irene Moors.Tijdens de laatste uitzending waren Vivian, Quinty, Evelyn, Froukje en Koert-Jan op bezoek bij Winston op zijn woonboot. Zij praatten na over het afgelopen seizoen van dit zomerprogramma. Het programma was in de zomer van 2009 te zien op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden.

 

Alles is kerst

In dit swingende kerstprogramma heeft Nederland bepaalt wat de tien leukste kerstliedjes ooit zijn. Een uniek sterrenkoor, bestaande uit bekende zangers en zangeressen, maar ook sporters, acteurs, politici en presentatoren, brengt deze hits op kerstavond ten gehore tijdens een spetterende kerstshow. Naast deze bijzondere optredens staat Alles is Kerst ook in het teken van Stichting Vluchteling, die zich wereldwijd inzet voor mensen op de vlucht. De presentatie was in handen van Irene Moors en het was te zien tijdens  kerst 2008

De TV Kantine

 

Carlo & Irene komen terug met hetvierde seizoen van de TV Kantine! Carlo & Irene zijn  vanaf volgend seizoen weer te zien tussen de liveshows van de Voice of Holland.

Zolang er televisie is, is de tv kantine er. Op deze locatie komen alle sterren bij elkaar, van Jeroen Pauw tot Mary Borsato, van Marc-Marie Huijbrechts tot Frits Sissing, van Joop Braakhekke tot Ali B en van Kim Holland tot Sonja Bakker. De kijker van het nieuwe RTL 4-programma ‘De TV Kantine’ maakt het lief en leed van de sterren mee. Of zoals Glennis Grace in de titelsong zingt: ”Kijk naar de sterren, hoe ze stralen op tv, maar in de kantine daar beleef je ‘t met ze me: hoe ze lachen, hoe ze huilen. Zijn ze even van de buis, de tv kantine, daar voelt elke ster zich thuis.” Elke week biedt ‘De TV Kantine’ een afgeronde verhaallijn, waarin verschillende GN’ers (Gepersifleerde Nederlanders)  aan alle in totaal 71 gestalte gegeven door Carlo Boszhard & Irene Moors een rol spelen.
Eind jaren negentig begonnen Carlo & Irene met typetjes in ‘Pittige Tijden’, onderdeel van het populaire kinderprogramma ‘Telekids’. In ‘Life & Cooking’ pakten ze het persifleren weer op met ‘Hou Van Holland’, een serie waarin zij Willem-Alexander en Máxima gestalte gaven. Daarna volgden nog onder meer ‘De Veerbootjes’, ‘Showtime’, ‘Marianne & Mari’ en als hoogtepunt ‘De Wereld Slaat Door’ in het afgelopen seizoen.
‘De TV Kantine’ wordt uitgezonden tussen de liveshow en de result-uitzending van ‘X FACTOR’. Acht weken lang gaan Carlo & Irene los met grime en pruiken, vanaf vrijdag 20 maart is geen bekende Nederlander meer veilig!

op televisie

 Vanaf seizoen 4 dat vanaf het najaar van start gaat is te  ze te zien tussen de liveshows van de Voice of Holland op RTL4. Mis het niet!

Succes Verzekerd

Carlo Boszhard is de presentator van de nieuwe spelshow Succes Verzekerd. Dit is het eerste en enige spel op de Nederlandse televisie waarbij de kandidaat tijdens zijn/haar entree op het speelveld in één klap miljonair wordt.

Zeven vragen
Bij de start van het spel krijgt de kandidaat 1 miljoen euro en een lijst met 7 categorieën. Achter deze categorieën zitten 7 vragen. De kandidaat ziet pas de vraag die bij deze categorie hoort, als hij een keus heeft gemaakt welke categorie hij speelt. De kandidaat bepaalt zelf in welke volgorde hij de categorieën wil spelen.

Om het miljoen te behouden, moet de kandidaat de 7 vragen correct beantwoorden en zijn geld goed inzetten. Er zit geen tijdslimiet aan het beantwoorden van de vraag.

Het spel
De eerste vraag heeft twee antwoordmogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier, enz. Dit gaat zo door tot en met vraag 7 die dan dus 8 antwoordmogelijkheden heeft.

Bij elke vraag moet de kandidaat beslissen op welk antwoord hij/zij zijn geld inzet. Twijfelt de kandidaat, dan kan hij voor maximaal drie vragen een verzekering afsluiten. Dit betekent dat hij zijn geld kan verdelen over de antwoordmogelijkheden waar hij over twijfelt. Uiteraard gaat alleen het bedrag dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde.

De winnaar
Het spel eindigt als het geld op is of als de zevende vraag correct wordt beantwoord. Dan gaat de deelnemer naar huis met het geld dat over is.

Ik Wed Dat Ik Het Kan

Ik Wed Dat Ik Het Kan is de nieuwe show van Carlo en zijn assistente Nicolette van Dam o.a. bekend van Voetbalvrouwen.   In het nieuwe programma  neemt Nicolette niet alleen de presentatie samen met Carlo voor haar rekening. Ook wedt zij dat ze de beste schoonspringer van het programma zal gaan worden.  De nieuwe show biedt mensen met een bijzonder talent een platform om voor de ogen van het televisiekijkend publiek een unieke prestatie neer te zetten. Wanneer zij een bepaald record neerzetten, maken zij kans op een prijs. Het programma wordt wekelijks uitgezonden. In de nieuwe show worden uitdagingen en records gezet én verbroken. Het programma Lijkt in sommige opzichten op het vroegere 'Wedden Dat' maar toch is het anders.

op televisie

 Elke zaterdagavond is het nieuwe, spectaculaire programma Ik Wed Dat Ik Het Kan! wekelijks te zien om 20.00 op RTL4.

Jong geleerd

Jong geleerd is de nieuwe familieshow op RTL4. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard & Irene Moors.  dit is een nieuwe familieshow waarin tien- tot twaalfjarige kinderen het opnemen tegen hun ouders. Een klas met twintig kids strijdt tegen een klas met twintig volwassenen om duidelijk te krijgen hoe groot of klein de kenniskloof tussen beide generaties is. Gebruikelijke schoolonderwerpen zoals rekenen, taal en geschiedenis worden afgewisseld met vragen over de laatste trends op het gebied van games, film, muziek en kleding. De formule van Jong Geleerd is in Nederland ontwikkeld en doet denken aan de show Are you smarter than a 5th grader, die vorig jaar een grote televisiehit was in Amerika.

Jong geleerd is te zien vanaf 26 augustus om 20.30 op RTL4, daarna zal deze show elke donderdagavond te zien zijn ook om 20.30 op RTL4.

 

'Doe een  wens'

In samenwerking met de Doe Een Wens Stichting en RTL produceert Endemol het speciale programma 'Doe Een Wens', gepresenteerd door Wendy van Dijk en Irene Moors voor RTL 4. Het programma volgt vier kinderen met een levensbedreigende ziekte, die het verdienen om eens flink in de watten gelegd te worden. Irene zoekt de negenjarige Lara thuis op in Made. Lara heeft voor de tweede keer in haar jonge leven leukemie en voor haar liefste wens duikt Irene met haar de keuken in van een luxe restaurant. Maar voordat ze achter het fornuis plaatsnemen om overheerlijke maaltijden te bereiden, wordt Lara helemaal in het nieuw gestoken. Wendy gaat op pad met de achtjarige Bas uit Weert. Hij heeft de ziekte van Duchenne, een erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt waardoor hij in een rolstoel zit. Het is Bas z'n grootste wens om de piramides van Gizeh in Egypte te bezoeken. Wendy wacht hem en zijn familie op Schiphol op om samen de spannende reis naar Egypte te maken.

Tot slot gaan Wendy en Irene op pad met de broertjes Evert Jan (12 jaar) en Patrick (8 jaar) die beiden taaislijmziekte hebben. Dit is de meest voorkomende erfelijke ziekte waarbij door verstoord watertransport het slijm taai wordt; dit maakt ademhalen moeilijk. Evert-Jan en Patrick worden verrast op hun school. Zij hebben ieder een eigen wens: Evert Jan wil graag een keer een vrachtwagen pimpen en Patrick wil al heel lang een ritje maken in de achtbaan van de Efteling. Ook hun wensen worden vervuld en dat levert twee stralende gezichten op. Maar dat is nog lang niet alles; Wendy en Irene hebben samen met Doe Een Wens Stichting tevens nog diverse andere verrassingen in petto voor Lara, Bas, Evert-Jan en Patrick.

De special 'Doe een wens' zal 15 mei  2007 te zien zijn om 21.30 tot 22.30 op RTL4.

  

Als je meer informatie wilt over de stichting 'Doe een wens' Kun je kijken op: www.doeeenwens.nl.

'Gelukkig je bent er'

Gelukkig je bent er’ is een nieuwe vrolijke zondagavondshow met Carlo Boszhard. Waarin Carlo elke week vier bekende gasten ontvangt die worden uitgedaagd om mee te spelen in een sketch. De  bekende Nederlander wordt altijd begroet met de zin ‘Gelukkig je bent er’ Van de inhoud hiervan weten ze verder niks. De gasten krijgen alleen kostuums, decors en tegenspelers   alleen krijgen ze geen script.  De vaste acteurs die wel weten hoe de scène loopt  moet er voor zorgen dat alles goed loopt en de gasten weer nieuwe uitdagingen krijgen om te spelen. Carlo stelt de gasten aan het begin van het programma voor en vraagt de gasten na hun optreden naar hun reactie erop, en zullen de kunsten worden beoordeeld door een jury.  ‘Gelukkig je bent er ‘is gebaseerd op de Australische kijkcijferhit ‘Thank god you are there’   

 

Staatsloterij €100.000 Show

In dit programma spelen vijf  koppels tegen elkaar en maken kans op een groot geld bedrag van maar liefst €100.000,-. De zenuwslopende spiraal is één van de oude spellen die, naast tal van nieuwe spelletjes, langskomt.  ook staat De interactie met het publiek en de kijker nog altijd centraal. Ook zal de trekking rondom de Staatsloterij bekend gemaakt worden.
De presentatie is in handen van het inmiddels bekende duo van de Staatsloterij Carlo Boszhard & Chantal Janzen.

Op televisie

De  €100.000,- show was elke 10de van de maand om 21:30 te zien op RTL4.

Er is zoveel meer

 

Een programma over paranormale zaken met het medium Robert van den Broeke. De presentatie is in handen van Irene Moors. Graancirkels, lichtfenomenen, 'buitenruimtelijke' wezens dit zijn enkele voorbeelden van dingen wat in het programma aan de orde komt. Het programma is de eerste productie van Irene Moors  haar bedrijf House of Television.

op televisie

Het was  te zien iedere zondag om 21:00 uur bij RTL 4.

Waar een wil is....

Waar een wil is is het nieuwe programma van Irene Moors. Waarin ze probeert problemen van mensen op te lossen. Hierbij kun je denken aan het bijleggen van ruzies en conflicten , het overwinnen van angsten. Allemaal problemen die mensen alleen niet kunnen oplossen.

op Televisie

Was elke donderdag om 21.30 op RTL4.

 

MC Carlo 

     Mc Carlo werd gepresenteerd Door Carlo Boszhard . Het was  een show waarin wekelijks Carlo zijn atletische vermogen getest werd . Het was een avondvullend programma waarin humor ook een grote rol speelde, ook waren er  parodies  bijvoorbeeld van RTL boulevard,  maar er waren ook serieuze gesprekken. Aan het eind van elke show had Carlo een duet met een bekende Nederlander.

 

Op televisie

 Het werd elke zaterdagavond uitgezonden.


Ja , ik wil een miljonair

Dit was een programma dat Carlo  Boszhard  presenteerde en het ging er om dat miljonair Stefan Kerkhof naar een paar spannende dates zijn vrouw kieste hij koos uiteindelijk voor Coby maar ze zijn inmiddels al weer uit elkaar!

Op televisie
Dit werd elke zaterdag avond uitgezonden!

 

 

Telekids        
Carlo en Irene hebben samen telekids gepresenteerd, maar eerst deed Irene Moors het helemaal alleen. Later kwam carlo boszhard erbij. Vanaf toen werd telekids een programma voor jong en oud. Ze hebben samen 5 cd’s en 4 films gemaakt.
De cd’s heten:
· Telekids
· Pittige tijden met carlo en irene
· De parel van de woestijn ( boek er bij geleverd)
· Het beste uit 10 jaar Telekids
· Het beste uit 10 jaar Telekids en liedjes uit het Monster van Toth ( hun laatste film die ze samen gemaakt hebben)de titels van de film zijn:
· Het geheim van de zonnesteen gemaakt in het jaar 1996
· De parel van de woestijn is gemaakt in het jaar 1997
· De vloek van griebelstijn is gemaakt in 1998
· Het monster van toth is gemaakt in het jaar 1999 
En ze hebben ze vele andere producten van telekids op de markt gebracht zoals petjes, vakantieboeken, snoep en nog veel en veel meer!! Ze hebben ook video banden gemaakt van het populaire onderdeel van telekids pittige tijden. Ook hebben carlo en irene
vele theatertoers gedaan onder andere een pittig popconcert in de jaarbeurs van utrecht in het jaar 1997. in 1999 en 2000 was dit te zien in de ahoy in rotterdam. Vele artiesten werden uitgenodigd om op te treden onder andere: toy box, vengaboys, guus meeuwis en vagant en nog veel meer waren van de partij. Irene heeft zelf ook nog cd’s gemaakt onder ander van de leuke blauwe wezentjes de smurfen! Ook van de cd Kids music party was Irene van de partij.Met het programma Telekids hebben ze in 1997 de Margriet kinder TV prijs gewonnen.

Speciaal voor de grote Telekids fans! ben jij een grote Telekids fan? en wil je even terug in de tijd gaan naar de Telekids tijd.  neem dan een kijkje in onze rubriek Telekids world.

              

Life & cooking
Carlo Boszhard en Irene Moors bieden wekelijks ideeën voor een ieder die inspiratie wil opdoen op het gebied van leukere en makkelijke maaltijden, kookattributen, mode, styling, wonen, reizen, films en andere zaken die het leven aangenaam maken. Daarbij worden ze geholpen door hun  nieuwe meester in de keuken, Robert 
Verweij.. die voor overheerlijke gerechten zorgt..
Op 31 mei 2009 viel helaas het doek voor dit zondagmiddagprogramma op RTL4 in de grande laatste show was het een groot spektakel alle vrienden van de show waren er.

                           

 In.  totaal zijn er 360 afleveringen geweest en 9 seizoenen van dit succesprogramma!

op televisie

 Life & cooking was iedere zondagmiddag  te zien om 16.45 tot 19.00  op RTL4.

 

  Hyve over 9 jaar Life & Cooking, word jij ook gezellig lid?

Ook zo genoten van het RTL4-programma Life & Cooking met Carlo & Irene?
9 jaar lang waren zij samen met koks als o.a. Rudoph van Veen het gezicht van dit programma. Om er voor te zorgen dat dit succesvolle programma niet vergeten wordt is er een nieuwe hyve gestart door mij '9 jaar Life & cooking' Dit is een hyve voor fans en anderen mensen die het programma en het duo erg goed vinden. Vond jij dit programma ook zo goed en vind je het jammer dat het gestopt is wordt dan lid van http://lifeandcooking-negen.hyves.nl Herbeleef de Life & cooking tijden op deze hyve. Nodig ook gerust je vrienden uit voor deze hyve, want hoe meer leden hoe gezelliger!

     bron foto's www.lifeandcooking.nl 

 

CASH EN CARLO

   

De vrolijke spelshow van Carlo Boschard waarbij de kandidaten uit het plubliek werden gehaalden .dan moesten ze prijzen raden van verschillende dingen wat omringd werd door een mooie assistente . en voorzien wordt van commentaar door Eddy de grote vriend van Carlo !

op Televisie

 Cash & Carlo  was te zien op Yorin om 17.00 tot 18:00 .

 

De Carlo & Irene show

      

 

In de donkere herfstmaanden van 2003 hebben het duo Carlo Boszhard & Irene Moors een grote show gepresenteerd . De Carlo & Irene show. Elke uitzending waren ze op zoek naar een nieuw talent. Het was een show met veel glitter en glamour , en veel humor . Ook kwamen er veel bekende mensen de trap af lopen. Die met de kandidaten een duet zong.

Ook waren er parodies op verschillende artiesten. Carlo & Irene probeerde op deze manier het zaterdagavond gevoel weer terug te krijgen.  Ook was de showbizzquiz voor even terug op de buis.!

 

Op Televisie

Deze lachwekkende show was iedere  zaterdag rond 21:00 tot 22:00 op RTL4. Helaas is het een minder groot succes geworden dan in eerste instantie gehoopt was.

 

Win't & in't 

Win't & in't is de spannende spelshow gepresenteerd door Carlo Boszhard wat een programma is van de lotterij Dayzers . In de show spelen vijf  kandidaten voor een lang gekoerste droom .

in het spel moeten de kandidaten meerkeuze vragen beantwoorden .     als ze in de winzone zitten . hebben ze een antwoord fout komen ze in de gevaren zone . daar moet de kandidaat een open vraag beantwoorden . als je die goed hebt mag je weer terug naar de winzone. de kandidaten die even niet in het spel zijn wachten in de wachtzone. al het geld dat de spelers verzamelen komen op de bank . aan het eind van het programma gaat de beste speler naar huis met het geldbedrag dat op de bank staat.

Win't & in't Het spelprogramma waarin veel geld valt te verdienen.
 voor jou langgekroeste droom!

      Staatsloterij Live                                 

 

Carlo Boszhard en Chantal Janzen presenteren sinds 2005 een nieuwe show voor de staatsloterij genaamd ‘Staatsloterij Live’ In deze show worden veel live verbindingen gemaakt , mensen teruggepakt voor pestgedrag en veel gezongen en gedanst. Elke show heeft ook vaste onderdelen zoals de look a like. En de trekking van de staatsloterij wordt uiteraard ook nog in de show bekend gemaakt.

Op Televisie

Staatsloterij Live was tot januari 2007  elke maand te zien op RTL4.

 bron: www.staatsloterijlive.nl

    Lotto's onvergetelijke zaterdag

                                        

Showmaster Carlo Boszhard gaat ouderwets met grote prijzen en geldbedragen smijten in een nieuw spelprogramma op de zaterdagavond van RTL 4. In ‘Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag’, de grootste prijzenregen ooit, wordt namelijk alleen maar gewonnen. Véél gewonnen. Iedereen in de studio weet één ding zeker: Je gaat met meer naar huis dan je bent gekomen. De vraag is alleen met hoeveel meer?
Het publiek in de studio is opgedeeld in tien vakken met vijftig plaatsen. Deze vakken strijden tegen elkaar om de mooiste prijzen. Te denken valt aan auto’s, scooters, reizen en grote geldbedragen. 250 gelukkige Lottospelers nemen samen met hun partner, vriend(in) of familie plaats in de studio. Iedereen in het publiek kan op de meest onvoorstelbare momenten kandidaat worden. Degene die wordt gekozen om onder begeleiding van Carlo een spel te spelen en ook nog eens wint, wint niet alleen. Het hele vak waarin hij of zij zit wint namelijk precies hetzelfde; een geldbedrag of een waanzinnige prijs.
In deze spellen draait alles om geheugen, observatie en opperste concentratie. Iedereen moet zijn zintuigen op scherp zetten, want degene die mist wat hij of zij wel had kunnen zien of weten kan fantastische prijzen mislopen. Spellen die bijvoorbeeld gespeeld worden, zijn onder andere continuïteitsfouten uit een filmfragment halen en vragen beantwoorden over de voorstelling van een internationale topact. Logica, herinnering en scherp observeren zijn nodig om mee te kunnen spelen. Daarbij is het meespeelgehalte zeer hoog, dus de kijker thuis hoeft zich geen moment te vervelen. Zo ontvangt Carlo in de eerste aflevering Stevie Starr, die onder meer te gast is geweest bij Jay Leno. Hij heeft de onbegrijpelijke gave om voorwerpen in te slikken en ze in zijn geheel weer terug te halen.

Op Televisie
Dit programma was in mei van 2010 elke zaterdag te zien op RTL4. Het programma is terug zonder Carlo, omdat hij het te druk heeft met o.a. de TV Kantine. Het wordt nu gepresenteerd door Robert ten Brink op de zondagavond met een gewijzigde opzet.