Vincent: Tkookt
Start Omhoog

 

 

Vincent: tkookt

                        

Speciaal voor alle Vincent fans deze rubriek! Vincent van Essen kennen we natuurlijk allemaal nog van Life & cooking. Hier heeft hij twee seizoenen lang lekkere gerechten gekookt voor Carlo & Irene en  en hun gasten. Na twee seizoenen stopt Vincent helaas met Life & cooking met ingang van seizoen 8, om meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin en om verder de passie van het koken over te brengen in zijn eigen kookstudio;    ‘tKOOKt in Bussum die Vincent samen met zijn vriendin runt. Een kookstudio was echt een droom van Vincent die uit is gekomen. 
 

Wat doet, en is ‘tKOOKt? Je vindt het hier! 

'Puur passie'

 Een culinaire beleving bij ‘tKOOKt moet de gasten altijd iets extra’s geven: teambuilding, entertainment, nieuwe vriendschappen en nieuwe kooktechnieken.  via de website van ‘tKOOKt  kun je hierover meer informatie krijgen. Tkookt biedt vele mogelijkheden ook voor jou als persoon, zonder  bedrijf.

Inrichting

   www.tkookt.nl

Het is de bedoeling datje door middel van een bezoek, aan de winkel of kookworkshop van Tkookt, een gezellig informeel en leerzaam moment beleeft. Tijdens workshops staat teambuilding en entertainment centraal. Dit alles ook nog eens in een gezellige omgeving, dus wat wil je nog meer!

Bekijk  hier de promo! Proef de sfeer en  wie weet is het iets voor jou!

Meer informatie? kijk op www.tkookt.nl.

* Met dank aan Vincent van Essen.