De Bladen
Start Omhoog

 

Carlo & Irene enkele stukjes uit bladen en kranten

Hier lees je  interviews uit de bladen en kranten  en met websites van  Carlo & Irene

Carlo Boszhard bezorgd om moeder ( 9 februari 2008)
door Wilma Nanninga


AMSTERDAM - Carlo Boszhard sleept de hele dag met kopjes thee en paracetamolletjes. Zijn moeder Wil, die naast hem woont, heeft precies een week geleden een zware heupoperatie ondergaan en het revalideren gaat maar langzaam. „Ze heeft drie maanden voor de boeg. Maar het is haar tegengevallen. Het bot was al poreus, de hele heup moest vervangen worden. De artsen hebben staan frezen en boren dat het een lieve lust was.

De moeder van Carlo houdt zich kranig: „Ik ben bont en blauw en kan tegen een stootje, maar het doet echt meer pijn dan ik had gedacht. We hebben Mary Borsato van tevoren gebeld en die zei al dat ik me moest voorbereiden op iets pittigs. Nou, zij heeft gelijk, hoor. Ze hebben de spieren er natuurlijk ook even uit moeten halen. Dus je zit met enorme spierpijn en dan nog de wond. En je mag maar in één houding slapen. Bovendien ben ik een bezige bij dus dan is het al moeilijk om niet te bewegen.”De 38-jarige presentator is erg bezig met zijn moeder en tegelijk voor het eerst in tijden weer verliefd. „Hij werkt bij SBS 6, op een van de redacties. We zijn voorzichtig aan het verkennen. Misschien wordt het wat. Ik zeg er maar niet te veel over. Mijn moeder heeft hem in elk geval al leren kennen. Dus de eerste hindernis is genomen… haha.”
 

Bron: www.telegraaf.nl


Carlo Boszhard: 'Eerst Life and Cooking dan voetbal' ( 22 maart 2007)


Irene Moors: "Het is de talk of the town, maar onze bazen hullen zich in stilzwijgen. De RTL-stal wordt natuurlijk erg vol als de Tien-mensen erbij zouden komen. Maar ik maak me geen zorgen. Misschien gaat Tien samenwerken met SBS, en verandert er voor ons niets. Het blijft nog gissen."
Life and Cooking-collega Carlo Boszhard heeft wel zin in een eventuele samenwerking met de zender van John de Mol: " Ik zie het al voor me, de nieuwe zondagavond van RTL4. Eerst ons programma, gevolgd door het voetbal om zeven uur en dan een Postcodeloterij-show", lacht hij. "Ja, het is spannend allemaal."

De mogelijke komst van Tien-presentatiecoryfeeën wordt toegejuicht door Ron Brandsteder. "Samen staan we sterk! Het is een klein landje, we moeten elkaar helpen. De kijker is trouwens ook helemaal niet gebaat bij zenders die elkaar naar het leven staan."

Jim Bakkum, momenteel te zien als kandidatenbegeleider in de musicaltalentenjacht De weg naar Fame: "Het zou goed zijn als de Tien-presentatoren naar RTL komen. Bij ons kunnen ze hogere kijkcijfers halen."
 


Interview Irene Moors met RTL Boulevard ( 9 juni 2006)

: IRENE MOORS

Irene Moors is een vrouw die je niet meer kan wegdenken van de Nederlandse televisie. Ooit bekend geworden met het kinderprogramma Telekids. Nu is ze één van Nederlands bekendste presentatrices.

Iedere zondag was zij te zien in Life&Cooking. Ze stond in de Theaterproduktie Sesamstraat. Hiernaast is ze druk met haar eigen productiemaatschappij. Toch heeft de altijd zo vriendelijke blondine tijd gevonden om een paar vragen te beantwoorden.

Carrière:
Hoe ben je in de tv-wereld terecht gekomen?
Ik werkte bij het weekblad Donald Duck. Op de zogenaamde Donald Duck Disney dagen, waar ik een spelletje met kinderen deed, ben ik door iemand van de NCRV ‘ontdekt’. Ik werd gevraagd of ik een screentest voor een kinderprogramma wilde doen. Dat werd ‘Dit Is Disney’ (1988).

Wat voor beroep zou je nu uitoefenen als je geen presentatrice was geweest?
Ik denk dat ik nog steeds bij een uitgever van tijdschriften zou werken. Ik vond het werken voor de Donald Duck geweldig.

Wat is de reden dat je ja hebt gezegd op de musical Sesamstraat?
Ik wilde weten of ik het kon. En dat weet ik nu. Het zingen, dansen, oefenen en voorbereiden was best zwaar, maar het is allemaal goed gekomen. Ik heb 34 shows gedaan.

Hoe is het om met ‘poppen’ te spelen?
Op het podium vergeet je dat er echte mensen in die pakken zitten. Backstage besef je wel weer dat het ook keihard werken is voor die lieve dansers, die uitgeput boven grote ventilatoren hangen om oververhitting tegen te gaan.

Wat vonden je kinderen ervan dat je met Sesamstraatfiguren op het podium stond?
Ze zingen de liedjes nog steeds. Rosalie was enorm trots. En Tijn vraagt nog steeds of hij ook een keertje op visite mag in Sesamstraat. Ik probeer hem uit te leggen dat mama er ondertussen niet meer woont maar dat is nog even lastig te verwerken voor een jongetje van 3.

Komt er nog een vervolg?
Ik hou het even voor gezien. Het was een zwaar seizoen en ik wil me even op andere dingen concentreren.

Hoe sta jij tegenover alle ophef die er is geweest rond het programma ‘Er is zoveel meer’ met Robbert van den Broeke?
Wat Robbert allemaal heeft laten zien in het programma is overweldigend. Ik begrijp dat veel mensen dat niet aankunnen. Ik ben ook van de ene in de andere verbazing gevallen. Ik ben een beetje klaar met te moeten bewijzen waarom ik er wel in geloof. Hij doet er niemand kwaad mee en heeft niemand bedrogen. Hij heeft een gave. Er is geen trucage gebruikt en hij heeft geen voorkennis van ons verkregen. De makers zijn er nog steeds trots op.

In 2005 ben je de productiemaatschappij ‘House of Television’ begonnen. Kun je in het kort vertellen wat hier allemaal gebeurt?
Dat is dus ‘het andere ding’ waar ik me op ga concentreren. “Er Is Zoveel Meer’ was de eerste TV produktie. Ondertussen hebben we ook een DVD gemaakt met Rudolph en zijn we druk bezig met Narrow Casting. Dat is televisie voor kleine groepen mensen in bijvoorbeeld een winkel, een restaurant of pompstations.

Wat staat er allemaal rond Rudolph te gebeuren?
Rudolph is een geweldige TV kok met een inspirerend enthousiasme. Wij hebben al wat programma’s rond hem ontwikkeld. Waar en wanneer dat gaat worden uitgezonden is helaas nog niet rond. Ondertussen is Rudolph ook op het gebied van Narrow Casting druk bezig en staat er in onze studio 27 een vaste TV keuken waar hij regelmatig te vinden is. Ook met workshops.Kun je iets vertellen over het nieuwe programma Bowling with the stars?
Nee, zolang dat nog niet wordt uitgezonden kan ik daar niets over vertellen. Het was geweldig om te doen en we hebben erg gelachen. Nu maar hopen dat on
ze zenderbaas het net zo leuk vindt als wij.

Familie:
Hoe ervaren jouw kinderen, Rosalie en Tijn, dat mama op tv te zien is?
Tijn is er helemaal niet mee bezig. Die vond het Sesamstraat Theater enig, maar kijkt niet naar Life & Cooking. Rosalie vindt het wel leuk nu. Vooral omdat haar vriendinnetjes allemaal weten hoe ik heet. Rosalie vindt het minder leuk als ik verhalen over haar op televisie vertel. Dan is ze altijd een beetje boos als ik thuis kom. “Mam, waarom zei je dat nou!”

Wanneer heb je voor het laatst in een deuk gelegen om iets wat Rosalie of Tijn deed?
Mijn kindjes zijn allebei best grappig. Als Rosalie gaat lachen dan moet je wel mee lachen, want dat is zo aanstekelijk. En Tijn heeft de laatste tijd een zinnetje waarmee hij op alles antwoord geeft. ‘Niet Slecht’. Dus Tijn hoe gaat het : ‘Niet Slecht’ Hoe smaakt het ‘Niet Slecht’. Wat vind je ervan ‘Niet Slecht’.

Hoe combineer jij je drukke schema met je gezin?
Door goed te plannen en te overleggen met mijn man Barry. Het kost best wat moeite maar we kunnen het aan. We hebben ook hele lieve hulp van een oppas, mijn vader, vriendinnen en ga zo maar door. Wij hebben drukke en rustigere periodes dus als de rust weer is aangebroken, ga ik weer gezellige dingen ondernemen met de kindjes. Als er weken zijn waarin ik amper thuis ben voel ik me soms best schuldig. Terwijl ik weet dat er goed voor mijn kindjes gezorgd wordt en zij nergens last van hebben.

Welke belangrijke gebeurtenissen van je kinderen heb je moeten missen?
Afzwemmen van Rosalie voor haar B-diploma. Ballet-uitvoering van Rosalie. Kerstviering van Rosalie. Kerstviering van Tijntje. Sneeuwpoppen maken in de sneeuw. Dat is wel heel jammer. Maar het is niet anders. Barry neemt dan altijd alles op zodat ik het later terug kan kijken.

In het programma ‘Waar een wil is’ heb jij via een Engels medium met je overleden moeder gesproken in hoeverre heeft dit gesprek jou geholpen het verlies van je moeder te verwerken?
Het is fijn om te weten dat je moeder niet helemaal weg is, maar op wat voor manier dan ook doorleeft in en andere wereld. Het heeft mij minder bang gemaakt voor de dood. Die wetenschap verzacht je verdriet. Helemaal weg gaat dat nooit.

Weetjes:
Hoe ziet een typische vrije dag van Irene er uit?
Wassen, opruimen, boodschappen, kinderen vermaken, mailtjes beantwoorden. Druk dus.

Waar zie jij jezelf over tien jaar?
Ik hoop dat ik dan nog steeds een heel gezellig programma presenteer met Carlo op de zondagmiddag of op de late zaterdagavond.

Wat is jouw favoriete restaurant?
Ik hou van goed Japans eten. Maakt me niet uit waar. Lekker licht en gezond.


Welke film heb je het laatst gezien?
Lepel, een kinderfilm met Loes Luca als vervelende tante. Als je kinderen hebt zie je zoveel kinderfilms. Voor je eigen keuze heb je dan gewoon geen tijd meer. Alhoewel, ik heb laatst SIMON gezien op DVD. Prachtige Nederlandse film. Echt geweldig.

Wat vond je het leukste en het minst leuke programma om te presenteren?
Ik doe vrijwel niets tegen mijn zin. ‘Waar een Wil is’ was een zwaar programma vanwege de lange reistijden in de Nederlandse files en was best emotioneel. ‘Er is Zoveel Meer’ was een programma waar ook veel emotie bij kwam kijken. De Bachelor was geweldig om te doen maar betekende wel voortdurend heen en weer vliegen tussen Marbella en Amsterdam. Eigen Huis en Tuin is ook enig maar uiteindelijk duurt het wachten op het drogen van geverfde muren best lang. Maar het waren allemaal programma’s waar ik trots op ben. Het aller aller aller leukste programma voor mij blijft nog steeds Telekids.

Waar kan jij jezelf het meest aan irriteren bij mensen?
Mensen die maar iets roepen zonder verstand van zaken te hebben. En ik kan niet tegen negativiteit. Daar wil ik niet in meegenomen worden.

Voor wie uit de showbizzwereld heb jij veel waardering voor?
Carlo, vanwege zijn multi-talent. Hij kan echt alles en is al 15 jaar mijn liefste collega.


Dilemma’s:
Pretpark of dierentuin Pretpark

Koken of tuinieren Koken

Brad Pitt of George Clooney George Cloony

Samen uit of samen thuis Samen uit


Mc Donalds of saladbar Mc Donalds

bron: RTL boulevard website

10 september 2005:

Irene in de 'Weekend' over haar nieuwe programma 'Er is zoveel meer'

 

Irene Moors stond deze week in de 'Weekend' met een interview over Irene's eerste eigen televisie productie  dat ze vanaf december zal gaan presenteren samen met het inmiddels bekende medium Robert van den Broeke . ze vertelt in het interview o.a. dat ze ook al eens een keer een sessie heeft gehad en toen heeft gesproken met haar overleden moeder en dat dit dan een erg goed gevoeld geeft . Irene vertelt ook nog dat ze haar nieuwe programma die er is 'zoveel neer' een enorme uitdaging vind omdat ze eerst altijd zo iets had van dat bestaat niet.

bron foto en informatie: de weekend van 8 september 2005

5 juni 2004

Irene in Story over haar toekomst.

 

                                                                                                                                
Irene Moors neemt gas terug
IRENE MOORS heeft RTL4 laten weten voorlopig niet meer te veel hooi op haar vork te willen nemen. Irene presenteert nu alleen nog het nog steeds zeer populaire Life & Coocking maar daar zal het wel even bij blijven ook. Vorig televisieseizoen zagen we Irene ook voorbijkomen in The Bachelor en de Carlo & Irene Show, maar dat heeft achteraf te veel van haar gevergd, zo vertelt ze in een interview met een omroepblad. ‘Ik was helemaal     niet meer thuis en kreeg ook nog eens een ontzettende pak kritiek over me heen,’ aldus Irene. Nu ze eindelijk weer eens tijd heeft voor haar gezin, heeft ze een belangrijke beslissing genomen: ‘Het is wel goed zo’. Irene heeft inmiddels ‘nee’ gezegd tegen de presentatie van een vervolg op The Bachelor. Bij RTL4 heeft men overigens begrip voor haar beslissing het wat kalmer aan te gaan doen, al zou de zender
 

Carlo Boszhard  over zijn rol in Music in Ahoy

Vorig jaar mocht ik de sfeer al proeven in mijn rol als dj Monty in de musical Saturday Night Fever. Daarna heb ik een heel druk televisieseizoen gehad en om nu tussen Pia Douwes, Danny de Munk, Simone Kleinsma, Chantal Janzen en alle anderen te mogen staan, is echt een eer. Ik vind musicals heerlijk om te doen. De ultieme musicalrol blijft voor mij natuurlijk Lumière uit Beauty And The Beast. Duim maar voor me als de audities komen! Van Musicals in Ahoy’ is Be My Guest mijn favoriete nummer. Het is groots, heft een heerlijke opbouw en geeft me keer op keer kippenvel. En als ik eraan denk om straks samen met Stanley en Tony ‘de Rat pack’ te doen… Echt, ik krijg er gewoon al hartkloppingen van. Carlo Boszhard als Dean Martin! Nou ja, als dat maar goed gaat…’

Bron www.carloirenefansite.tk

Irene Moors stond 13 november 2004 in de Avrobode met een foto's en een interview . Ze stond zelfs op de cover van het blad! In het interview vertelde ze o.a. over haar nieuwe programma 'Waar een wil is' en over het gezellige middagprogramma Life & cooking, over haar samenwerking met haar Collega Carlo Boszhard . verder vertelde ze nog wat haar overleden moeder voor haar betekent heeft .

* Echt een boeiend stukje voor de echte fan!

Bron: Avrobode 13 november 2004