Musical- Sesamstraat live

Irene was in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie van 2005 te zien in de theatershow Iedereen maakt muziek in sesamstraat. Deze show was te zien ter gelegenheid van het 30 jarigjubileum van dit bekende kinderprogramma. Irene speelde de rol van muzieklerares Jenny afwisselend met Antje Monterio, die o.a. bekend is van het  KRO programma  het Gevoel van..
Van 21 december 2005 t/m 26 februari 2006 was deze musical te zien in diverse theaters in Nederland Ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat kwammen  de bewoners van deze beroemde straat een knotsgek en muzikaal feest vieren in diverse theaters in Nederland met de nieuwe theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat. Bert en Ernie, Koekiemonster, Elmo, Grover en de vele anderen bewoners van Sesamstraat ontvangen vol verwachting hun nieuwe muzieklerares. Helaas komt de vrachtwagen met de muziekinstrumenten nooit aan in Sesamstraat. De bewoners van Sesamstraat leren hoe ze ook muziek kunnen maken zonder de instrumenten. De theatershow zat vol gezellige en muzikale liedjes.

 De musical was geheel Nederlands gesproken en met originele Nederlandse stemmen. Het was  een interactieve voorstelling waarbij jong en oud de kans kregen om de populaire bewoners van Sesamstraat te ontmoeten en om er samen een muzikaal feest van te maken.  Het was het musicaldebuut van Irene.

bron: aanvullende informatie en foto's: officiŽle  website; Iedereen maakt muziek in Sesamstraat.