in ander programma
Start Omhoog

 

Carlo & Irene op T.V.

Hier vind je reportages van Carlo & Irene in andere programma's.

Veel leesplezier!

Carlo en Irene te gast in de Wereld Draait Door  met als onderwerp De TV Kantine (17 maart 2009)

Het succesvolle duo dat we allemaal kennen van Life & Cooking op de zondagmiddag was gisteren te gast in het programma "De Wereld Draait Door'. Het duo was te gast in dit programma om te praten over hun nieuwe programma De TV Kantine, waarin een heleboel nieuwe persiflages gedaan zal worden door Carlo & Irene. Verder werd er in het gesprek kort aandacht besteed aan het einde van hun programma Life & Cooking. Heb je het gemist? klik dan op de afbeelding hieronder:

 

Carlo te gast bij Pauw & Witterman ( 11 april 2008)

Carlo Boszhard: ‘Dancing with the Stars liet ik passeren’


Carlo Boszhard zou aanvankelijk de show Dancing with the Stars presenteren voor RTL 4. De entertainer had het op dat moment echter te druk met musicals. Dat vertelde Boszhard vrijdag in Pauw & Witteman. Nu heeft hij er spijt van. “Ik had het zo druk dat ik zei: ‘Doe maar even iemand anders’. Dan doet Ron Brandsteder dat en wordt het een huge hit. Dan zit je thuis met al je musicals en dan word je gek. Het is een soort poker, golf of voetbal. Je weet niet met amusement hoe het gaat.”
Carlo Boszhard is druk bezig met Les Misérables. Het is niet makkelijk te combineren met zijn televisiewerk voor RTL 4. “Nee. De consequentie is dat ik elke dag werk. Ik word 39. Ik ga Les Misérables doen. Ik doe dat elke dag als ik kan. Ik doe Life & Cooking. Ik ga nog een comedy doen. Ik doe Ik Wed Dat Ik Het Kan, dus ik doe veel.”
Er zit bovendien een persiflage-programma aan te komen. “Wij zijn met Erland Galjaard heel druk bezig om zoiets te maken. Ik zat eigenlijk een beetje in een dip. Op televisie moest iets komen wat weer de aandacht brengt voor Life & Cooking. Dat loopt al acht jaar. Op een gegeven moment moet iets gebeuren dat het programma door kan blijven gaan. Dat het onder de aandacht blijft. Toen kwamen Irene en ik met De Wereld Slaat Door, omdat het een groot, succesvol programma is. Dat werkt en dan zie je opeens de kijkcijfers omhoog gaan. Dit talent proberen we nu weer in iets nieuws te doen, maar het is heel pril. Het moet nog allemaal gemaakt worden.”
Carlo Boszhard zit daarmee niet in het vaarwater van Jack Spijkerman. “Ik heb Jack Spijkerman nog nooit een typetje zien doen. Jack Spijkerman gaat iets nieuws doen bij RTL 4. Ik was in een kamer - wat ik niet mag zeggen - en daar zag ik iets liggen op een bureau. Ik dacht: O, Jack Spijkerman gaat iets doen.”
Het is duidelijk dat Carlo Boszhard meer tv-werk dan ooit gaat doen. De presentator is allang uit het dal gekropen. “Alles in dit vak moet je je gegund worden. Er zit één man op één plek en die bepaalt of Carlo Boszhard dat moet doen, in plaats van Beau van Erven Dorens. Hij kan ook zeggen: ‘Nee, het wordt Beau van Erven Dorens’. Ik heb een jaar geleden ook programma’s gehad, die ik graag wilde doen. Er zijn ook programma’s geweest die ik zo kon krijgen, bijvoorbeeld Dancing with the Stars. Ik had het zo druk dat ik zei: ‘Doe maar even iemand anders’.”
Irene Moors staat vaak aan Carlo’s zijde bij succesvolle shows. “We hebben ook de Carlo & Irene Show gehad, wat weer minder gaan. Op een gegeven moment was het zoveel Carlo en Irene, dat iedereen zei: ‘Nou is het niet meer leuk, hè’. En toen waren we niet meer leuk. Dan zegt Matthijs van Nieuwkerk dat de persiflage goed is en dan zeggen andere mensen het. Alles op de juiste plek. Dan ben je ineens weer leuk.”

Bron:http://www.mediacourant.nl

Online de uitzending bekijken klik hier.

 

Carlo in Portret van een passie ( 17 juni 2007)

 In Portret van een Passie zijn portretten te zien van Nederlanders die op een speciaal gebied, waaronder kunst en cultuur, hun sporen hebben verdiend in  de Afl. van 17-06 2007: Carlo Boszhard. Als kind speelde Carlo Boszhard met Lego de 123-Show van destijds na. Verder trok hij als elfjarig jongetje een jurk van zijn moeder aan om Mies Bouwman te imiteren. Deze zaken passeren de revue in een openhartig gesprek dat Job Cieraad heeft met de moeder van Carlo. Uiteraard komt Carlo zelf ruimschoots aan het woord over zijn passie voor het maken van televisie en theater, waar hij echt alles voor over heeft om daar zo goed mogelijk in te zijn. Carlo vertelt openhartig over zijn onzekerheden die tegelijkertijd ook weer de motor van zijn creativiteit zijn. Behalve als presentator zien we Carlo ook schitteren als musicalster. Juist in het theater krijgt hij steeds meer podium om zijn veelzijdige talenten voor het voetlicht te brengen. Presentatie is in handen van  Job Cieraad.  klik  hier en bekijk de uitzending.

Bron:  www.tros.nl

Carlo in de wereld draait door Vara (  december 2006)

Carlo Boszhard haalt gram bij De Wereld Draait Door


Vroeger waren programmamakers altijd bang dat hun bloopers nog eens werden uitvergroot in Kopspijkers. Tegenwoordig recycle  De Wereld Draait Door deze beelden, tot ongenoegen van Carlo Boszhard. Hij werd afgelopen week te kakken gezet met een fragment uit de Staatsloterijshow. In het fragment was te zien hoe de kandidate trots vertelde van een dochter te zijn bevallen, waarop Boszhard vraagt of het een jongetje of meisje is geworden. Boos belde Carlo met het Vara-programma.

En gisteren was in DWDD te zien hoe ze bij Boszhard excuses kwamen aanbieden. Want volgens Carlo is het fragment niet waarheidsgetrouw. "Als je een fout maakt, is dat stom. Maar jullie manipuleerden dat, daar heb ik wel een nacht slecht van geslapen", bekende hij. Wat wil het geval? Tussen het verhaal van de bekentenis en de vraag van Carlo zat nog een gesprekje. Carlo onthield vervolgens alleen de bevalling en niet het geslacht, waarop hij de vraag stelde. "Maar door het zo te knippen kom ik veel stommer over." Afijn, excuses geaccepteerd, zand erover. En misschien zondag nog een terugblikje in Life & Cooking.

bron: http://zappen.blog.nl