In Waar een wil is

Hier komt vanaf nu elke week te staan wat er in Waar een wil is komt

aankomende donderdag in Waar een wil is (26 mei 2005)

Ziekte van leukemie
Juliette is al 4 jaar ziek, ze heeft leukemie. Haar vriendin Debbie wil haar een beetje oppeppen, met een bezoekje aan een concert van haar grote idool DJ Tiësto. Bij zijn concert in Parijs onlangs, kon Juliette op het laatste moment niet mee, omdat ze te ziek was.

Debbie gaat aan de slag. Een kaartje voor het concert is redelijk snel geregeld, maar daarmee is ze nog niet tevreden. Ze wil voor haar vriendin graag een meet en greet met DJ Tiësto regelen, maar dat is nog niet zo makkelijk…

 
Benieuwd waar onze eerste aflevering over gaat? Als de dood voor vogels
Linda is al zolang als zij zich kan herinneren, als de dood voor vogels. Dat heeft nogal wat gevolgen voor haar leven, want vogels zijn overal. Ze gaat binnenkort trouwen, en nu heeft haar vriend aangegeven dat hij op de bruiloft graag witte duiven zou willen loslaten. Linda wil alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat die wens van haar toekomstige echtgenoot in vervulling kan gaan.

Maar daarvoor moet ze wel haar allergrootste angst overwinnen….

Trouwen in een rood post-autootje
En wie wil er nu niet trouwen in een prachtige limousine? Nou, Emmy en Stefan uit het Limburgse Maasbree bijvoorbeeld. Zij zouden het allerliefst in een klein rood post-autootje naar het stadhuis rijden. Dat leek ze wel symbolisch, want Emmy en Stefan hebben elkaar tijdens hun werk voor TPG leren kennen. Maar in het hele land is er geen rood post-autootje (dat dienst kan doen als trouwauto) te vinden. De bruid wil Stefan verrassen en de perfecte auto regelen, maar simpel is dat niet.

 

Benieuwd waar onze eerste aflevering over gaat?

 donderdag in de derde aflevering van Waar een wil is (19 mei 2005)

Multiple sclerose:
Elma’s broer Ferry heeft multiple sclerose. Om niet in een sociaal isolement te raken, heeft hij eigenlijk een aangepaste auto nodig. Maar dat kost ontzettend veel geld, en de verzekering dekt maar een heel klein gedeelte. Die aangepaste auto kan dus nog wel jaren op zich laten wachten. Ferry’s zus Elma neemt daar geen genoegen mee, en stelt alles in het werk om het benodigde geld bij elkaar te verzamelen.

15 jaar en schoenmaat 46:
Tessa is een meisje van 15 en ze heeft schoenmaat 46! Dat betekent dat het voor haar heel moeilijk is om andere schoenen te kopen dan stoere gympen. En ze loopt altijd in broeken met hele wijde pijpen, om die voeten een beetje te verbergen. Denise is Tessa’s vriendinnetje en gaat samen met styliste Xandra aan de slag om voor Tessa nou ’s leuke meisjes-schoenen te versieren.

Oproep: heb jij een spookhuis? Geef je op!


Het ultieme huwelijksaanzoek:
Anita maakt zich zorgen. Ze woont al jaren samen met Marcel, ze hebben sinds kort ook een zoon en ze willen best trouwen. Maar Anita wil graag officieel gevraagd worden, en niet (zoals ze vreest) een keertje tussen neus en lippen door tijdens de afwas. Marcel daarentegen komt maar niet over de brug, en daarom gaan zijn vrienden aan de slag, om samen met hem het ultieme huwelijksaanzoek voor te bereiden. En daarvoor wordt het hele huis op zijn kop gezet….

 

deze afbeeldingen en informatie is afkomstig  van de website van Waar een wil is