oproepen
Start Omhoog

 

                     Gezocht en aangeboden

bron foto: officiële   Life & cooking site (www.lifeandcooking.nl)

Voor deze rubriek zijn wij op zoek naar fans die iets zoeken en of over Carlo & Irene bijvoorbeeld ,of het gezellig vinden om met fans in contact te komen of  afleveringen van een bepaald programma zoeken enzovoort. ook als je  iets  aan te beiden hebt wat je kwijt wilt aan spullen over Carlo & Irene mail het team van de  Carlo & Irene fansite vermeld in je mail duidelijk je naam en het gene wat je zoekt of aanbeid . Je mailadres (deze komt niet zichtbaar op de site) we gebruiken gewoon ons mailadres en dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Oproepen van mensen die iets zoeken van Life & Cooking:

* Helena den Ouden is op zoek naar de aflevering van 'Life & cooking van 31 October 2004. Heeft iemand deze, en wil deze kwijt, of weet iemand waar Helena deze kan vinden. mail het team van de Carlo & Irene fansite, wij zorgen dat je in contact komt met Helena,  of wij zorgen dat de band, of informatie bij Helana terecht komt

oproepen van mensen die iets zoeken van Telekids:

* Reinier is al lange tijd op zoek naar de laatste aflevering van Telekids met Carlo & Irene van 2 oktober 1999. Heeft iemand deze op band of DVD en wil hem kwijt of weet je waar Reinier deze kan krijgen? Laat het ons weten en mail ons dan zorgen wij  dat het bij deze persoon terecht komt of dat je  in in contact met Reinier komt.

* Sabrina is op zoek naar iemand die Telekids op DVD heeft staan. Heeft iemand deze DVD?, of  weet iemand waar ze deze kan vinden. mail het team van de Carlo & Irene fansite, en wij zorgen dat de informatie of DVD bij Sabrina terecht komt.

* Wim Ravia zoekt de karaoke versie van het nummer '3 minuten' Heeft iemand deze toevalig , of weet waar Wim deze kan vinden laat het weten door ons een mail  te sturen en wij brengen je in contact met Wim of zorgen dat het liedje bij hem terecht komt.

* T.J.M. van Zelst zoekt  de volgende films op video: Het monster van Toth,de vloek van Griebelstijn en het geheim van de Zonnesteen. Zijn er mensen die deze hebben liggen en kwijt willen of weten waar ze te vinden zijn mail ons en wij zorgen dat het bij deze persoon terecht komt.

. * Reink zoekt de instrumentale nummers van de nummers 3 minuten”, “Visite” en “Ochtendgymnastiek”.deze liedjes zijn afkomstig uit Telekids als deze op  CD of DVD verschenen zijn misschien op karaoke geeft  geeftdit zijn voorkeur. Dus heb jij de liedjes op DVD of CD, of weet je waar ze te vinden zijn? mail het team van de Carlo & Irene fansite en wij zorgen dat je in contact komt met Reink, of de liedjes bij Reink terecht komen.

*  Nina zoekt de film Parel van de woestijn uit Telekids. Heeft iemand deze band en wil hem kwijt? of weet je waar Nina de band zou kunnen krijgen. stuur ons dan een mailtje dan zorgen wij dat je in contact komt met Nina of de Informatie bij haar terecht komt.

* Marloes is op zoek naar de songtekst uit het Telekids onderdeel 'De vraag maar raak gast' wie heeft deze songtekst? Laat het ons weten door ons te mailen. Wij brengen je dan in contact met Marloes. Alvast bedankt namens Marloes.

Oproepen om in contact te komen met andere fans:

* Niels is een grote fan van Telekids en zoekt andere fans waarmee hij gezellig over Telekids kan praten. Heb je interesse? laat het ons weten door een mailtje naar het team van de site te sturen en wij zullen ons best doen  om je in contact te brengen met Niels.