Musical: Saturday Night fever

Carlo maakte in de zomer van 2002 zijn musicaldebuut in Saturday Night Fever in de rol van DJ Monty. Carlo werkte in deze rol samen met o.a. Chantal Janzen.

Het verhaal

New York, 1977. De jonge, aantrekkelijke Tony Manero (Joost de Jong) werkt zes dagen per week in een verfwinkel. Hij komt uit een arm Italiaans immigrantengezin en groeit op in de wijk Bay Ridge in Brooklyn, New York. Regelmatig ligt hij overhoop met zijn streng katholieke ouders die hem het liefst in de voetsporen van zijn oudere broer, die priester is, zien treden.
Elke zaterdagavond ontstapt hij met zijn hechte vriendengroep aan de dagelijkse realiteit in discotheek ‘2001 Odyssey’. De disconummers onder leiding van DJ Monty, zwepen 't publiek op. Daar wordt hij aanbeden door alle vrouwen en is hij voor de jongens het ultieme voorbeeld. De jaarlijkse danswedstrijd grijpt hij aan om het kansarme bestaan in Bay Ridge achter zich te laten. Samen met zijn vaste danspartner Annette begint hij te trainen.
Wanneer hij de mooie maar arrogante Stephanie Mangano (Chantal Janzen) ontmoet verandert dat zijn leven. Hij laat Annette vallen voor deze beeldschone vrouw die in het onbereikbare Manhattan werkt. Na veel aandringen weet hij Stephanie ervan te overtuigen om met hem aan de danswedstrijd deel te nemen. De onverwachte en dramatische invloed die de dansvloer op het leven van alle betrokkenen heeft, kon niemand voorzien.

 

bron: aanvullende informatie en foto's http://www.saturday-night-fever.nl.