nieuws  2011
Start Omhoog

 

 

Nieuws 2011

30 december 2011:

Het jaar is bijna ten einde, en wát voor een jaar was het! Bommetje vol, en dus blikt RTL Boulevard vanavond terug op 2011.Het was het jaar van Connie, Paul, Matthijs, Linda, Henny, Carlo en Irene, Bram en John, van The Voice, de Koningin, Wim-Lex en Maxima, kortom: van crime, lifestyle, entertainment en royalty. We bespreken het allemaal. Mis het niet! Vanavond om 18.30 op RTL4, ook dus met het geweldige duo Carlo & Irene. Bekijk hier de promo: klik hier

bron: www.rtlboulevard.nl

* Carlo Boszhard en Irene Moors vieren de eerste Life 4 You van 2012 zondag met het tv-duo Britt Dekker en Ymke Wieringa. Ze maken hun plannen voor het komend jaar bekend en zullen Rudolph van Veen assisteren in de keuken. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Voor de nieuwjaarsuitzending trommelen Boszhard en Moors ook alle kandidaten van de RTL 4-hit Obese op. Zij vertellen hoe het hen is vergaan na de opnames en hoe ze het kerstdiner hebben beleefd.
Op afstand zijn Caroline Tensen en Quinty Trustfull te gast, die bekendmaken waar de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro zal vallen. Naast hen, komt ook Jan Smit voorbij. Hij heeft een speciale boodschap voor alle kijkers vanaf Curaçao.
Marc van der Linden zit aan tafel om te praten over het koningshuis in 2012 en met Chantal Janzen wordt vooruitgeblikt op de finale van Sunday Night Fever, later die avond.
Optredens zijn er van het gelegenheidsduo Lange Frans en Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley en de SoulSisters. De eerste life4you van 2012 is te zien om 17.25 uur op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl  en www.rtlnederland.nl

 

27 december 2011:

Irene Moors hoopt vurig dat ze weer eens een soloprogramma krijgt van haar werkgever RTL 4. Dat vertelt de tv-coryfee in Televizier. De laatste keer dat Moors een eigen programmaserie had was in 2005: Er Is Zoveel Meer met het veelbesproken medium Robbert van den Broeke. “Ik vind wel dat het nu weer tijd is voor een nieuw, fris programma dat ik zelf ga doen, waarop ik me helemaal kan storten. Ja, zonder Carlo. Al blijven we natuurlijk ook heel veel samen ondernemen“, zegt ze.
Moors zou afgelopen jaar het programma Wie is mijn Vader gaan presenteren, waarin donorkinderen via een speciale databank van RTL op zoek konden gaan naar hun donorvader. De databank bleef te leeg en de tv-show werd geschrapt. “Ik was natuurlijk heel erg teleurgesteld. We hebben er hard aan getrokken om voldoende mensen in die databank met donoren te krijgen, maar dat is dus niet gelukt. Het was echt een prachtig project.”
Het maakt haar ook onzeker. “Ik baal er ook van, omdat je dan het stempel krijgt: als Irene iets alleen presenteert, komt het niet goed. Dat maak ik mezelf dan wijs, ja. Terwijl er in het verleden natuurlijk genoeg soloprojecten zijn geslaagd.”
De samenwerking met Carlo Boszhard bevalt haar nog altijd goed. “Dat is toch het allerleukste en vaak succesvol. Dat geeft zekerheid en daardoor kunnen we beiden wat meer risico nemen met nieuwe dingen.”
Zoals de komedieserie Zie Ze Vliegen. “Ja, ik vind het gelukt. Al was het natuurlijk niet zo’n hit als De TV Kantine. Het was iets minder plat, niet grap op grap.“

Bron: www.mediacourant.nl

* Op Nieuwjaarsdag blikken presentatoren Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz live terug op het roerige jaar 2011. In de gezellige spelshow 'De Postcode Loterij Nieuwjaarsshow: Het Eerste Feest Van 2012’ bij RTL 4, nemen Martijn en Winston het tegen elkaar op in diverse spelronden.
Zij worden daarin bijgestaan door een team van BN-ers. De teams bestaan uit Jörgen Raymann, John Williams, Irene Moors, Georgina Verbaan, Barry Atsma en Edsilia Rombley. Ook krijgen zij morele steun van hun eigen publiekstribune. In de gezellige en spannende strijd staan opvallende feiten en actuele zaken uit 2011 centraal. Welk team weet het meest over het afgelopen jaar? Met alle spellen is geld te verzamelen, maar pas in de finale zal duidelijk worden welk team voor zijn publiekstribune een prachtige geldprijs in de wacht sleept.
Ook voor de kijker wordt het spannend, want gedurende de uitzending wordt er in totaal 48 miljoen euro weggegeven door de Postcode Loterij. In het programma wordt bekend gemaakt waar de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro valt. Twintig miljoen euro gaat naar deelnemers die meespelen binnen de winnende postcode en twintig miljoen euro wordt verdeeld over deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode. Caroline Tensen en Quinty Trustfull staan op locatie om deze prijs uit te reiken. Daarnaast worden er ook nog eens acht postcodes bekend gemaakt die ieder 1 miljoen euro mogen verdelen. Door live te schakelen met de winnende postcodes, is te zien hoe de winnaars reageren op het nieuws dat ze rijk aan het nieuwe jaar beginnen.Uitzending is te zien,zondag 1 januari, tussen 21:30 en 23:30 uur bij RTL 4.

Bron www.rtl.nl

25 december 2011:

Carlo Boszhard en Irene Moors brengen zondag geen nieuwe kerstaflevering van Life 4 You op de buis. De makers hebben gekozen voor een compilatie-aflevering. “In voorgaande jaren werd er vooraf een aflevering opgenomen, want op eerste kerstdag zitten de mensen toch vooral bij familie en kijken ze iet echt televisie. Daarom vonden we het een mooi idee terug te blikken op al het moois dat we de laatste jaren hebben gebracht“, legt hoofdredacteur Gijs van Dam uit in Televizier.
Er komt een grote variëteit aan onderwerpen voorbij. “Onder meer de grote kerst-sing-along komt voorbij, waarin RTL-sterren als Derek Ogilvie en Berget Lewis liedjes zingen. Daarnaast hebben we ook fragmenten uit Life and Cooking, de voorganger van Life 4 You. Zo zien we Carlo en Irene in hun persiflage op prins Willem-Alexander en prinses Máxima.”
Ook is er een en ander uit De TV Kantine te zien. “Waaronder de feestdagenaflevering van ‘Allo ‘Allo.”
Carlo & Irene: Life 4 You is om 17.25 uur te zien op RTL4.

Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers gezellige kerstdagen!

Bron: www.mediacourant.nl

3 december 2011:

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn ten minste tot 2016 op de buis te zien! Het televisieduo tekende vrijdag een nieuw, vierjarig contract bij RTL 4. "Als je al zo lang samen gelukkig bent, dan heb je een goed huwelijk."
"Ik ben blij dat we de huidige successen kunnen voortzetten en daarnaast de kans krijgen om nieuwe uitdagingen aan te gaan", reageert Irene. Haar televisiemaatje noemt het 'geweldig om het tv-huwelijk met Irene voort te kunnen zetten'.
Carlo en Irene vormen al jaren een succesvol duo op de Nederlandse televisie. Ze begonnen samen bij Telekids en waren daarna te zien in onder meer Life & Cooking en Zie Ze Vliegen. Vrijdag gaat een nieuw seizoen van De TV Kantine, waarvoor de twee vorig jaar de Gouden Televizier-Ring kregen, van start. In de show persifleren ze tal van bekende Nederlanders.

Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert het duo met het nieuw vierjarig contract en is erg blij nog jaren te mogen genieten van het duo op TV.

RTL Boulevard besteedde gisteren aandacht aan het nieuwe contract  van Carlo & Irene. Bekijk het hier terug.

Bron: www.rtlboulevard.nl

De eerste uitzending van het vierde seizoen van De TV Kantine heeft 2,3 miljoen kijkers aan de buis weten te kluisteren.
Het programma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors bekende Nederlanders persifleren, is daarmee na The Voice of Holland het best bekeken van de vrijdagavond. Nog niet eerder werd een seizoensopener van De TV Kantine zo goed bekeken. Het vorige record staat op 2,273 miljoen kijkers voor de start van de derde serie afleveringen, een jaar geleden.

Bron: www.rtlboulevard.nl   en www.mediacourant.nl en www.rtl.nl

2 december 2011:

Na ruim 200 gepersifleerde BN’ers is het voor Carlo Boszhard en Irene Moors nog niet genoeg. Vol enthousiasme begint het duo vrijdagavond aan De TV Kantine 4. “Zelf dacht ik dat na drie seizoenen de koek wel een beetje op was, maar het gaat toch weer gebeuren en het belooft een knaller te worden“, vertelt de presentatrice in Televizier. De opnames zijn nog in volle gang. “De mazzel is dat we zestig procent al eens gedaan hebben. Types als Patricia Paay pak ik vrij snel op.“
Voor nieuwe typetjes is Moors meer gespannen. “Ik was bijvoorbeeld heel huiviger over Sophie Hilbrand. Zij draagt geen make-up, heeft een vrij doorsnee stem en ziet er niet opvallend uit. Ik ben het toch gaan proberen en heel veel naar Sophie gaan kijken en luisteren. Uiteindelijk vond ik iets in haar houding wat haar herkenbaar maakt.”
Moors is trots op zichzelf. “Het gaat me makkelijker af dan in het begin. Toen dacht ik vaak: ik kan het niet, dit gaat nooit lukken. Die onzekerheid is er bijna niet meer en dat maakt het een stuk prettiger om te doen.”

De TV Kantine is vanavond  om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

26 november 2011:

Foto: RTL

Britt Dekker maakt dit seizoen dubbel haar opwachting in De TV Kantine. Niet alleen kruipt Carlo Boszhard in de huid van de Playboy-bunny, ook maakt Dekker zelf haar opwachting met een gastrol. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Dekker is een van de vele bekende Nederlanders die komend seizoen een gastrol spelen in De TV Kantine. Zo komen ook Eddy Zoëy, Frans Molenaar, Nelleke van der Krogt, Rob Geus en Robert ‘Sterretje’ Minderhoud op bezoek in de studio.
Het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat op 2 december van start gaat, onderscheidt zich van de voorgaande seizoenen door met een vast aantal stamgasten te werken. “Was het eerder een komen en gaan van verschillende sterren, dit seizoen heeft een vaste club de tafels geclaimd in het persiflageprogramma“, legt een woordvoerder uit.
Vertrouwde gezichten zoals Maik de Boer, René van der Gijp en Kim Holland, die als vanouds achter de kassa zit, keren terug. Daarnaast zijn er nieuwkomers als Angela Groothuizen, Roel van Velzen, Britt en Ymke, Patty Brard, Patricia Paay en Bert van der Veer en Judith Osborn.
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start volgende week met een persiflage op het nummer ‘One Thousand Voices’. “De hele kantine doet mee, maar dan wel met een compleet andere tekst.

Bron: www.mediacourant.nl

*  René Froger vindt dat hij niet goed wordt gepersifleerd door Carlo Boszhard, die binnenkort weer begint aan een nieuw seizoen De TV Kantine. Dat zegt de zanger in Veronica Magazine. Froger herkent zichzelf niet in de persiflage. “Ik vind het best knap wat hij allemaal doet. Alleen als ik mezelf terugzie, herken ik er helemaal niks in. Maar dat programma is zo populair geworden, dat je er zwaar de pest in hebt als je er níet in zit. Dan tel je waarschijnlijk niet meer mee“, zo laat hij weten.
Hij kijkt liever naar Martin Morero, het personage uit Gooische Vrouwen. “Dat typetje is inderdaad op mij gebaseerd. Eigenlijk is het een mix van mij, Borsato en Bauer. Peter Paul Muller doet het zo ongelooflijk goed. Al is het zo absurd dat het helemaal niets meer met mijn leven te maken heeft.

Bron: www.mediacourant.nl

 

20 oktober 2011:

Carlo Boszhard denkt dat The Voice of Holland vrijdag naar huis gaat met de Gouden Televizier-Ring. Hij verwacht dat de RTL 4-show concurrenten Voetbal International en Wie is De Mol verslaat. “The Voice gaat winnen en móet winnen“, zegt hij in Mikro Gids. Volgens Boszhard kan men gewoonweg niet om The Voice heen. “Het is een puur Nederlandse productie die de wereld verovert. De Ring moet dan ook worden uitgereikt aan John de Mol, want het programma is zijn kind.“
Van de genomineerde programma’s wordt The Voice veruit het meest bekeken. “In Nederland zit The Voice op dit moment in de winners mood. De kijkcijfers gaan richting Boer Zoekt Vrouw, ook over The Voice wil iedereen kunnen meepraten. Daarbij wordt The Voice tegelijkertijd met het Televizier-Ring Gala uitgezonden. Dat was ook zo bij Gooische Vrouwen en dat heeft alleen maar een positieve uitwerking gehad op de stemmen.”
Zelf is Boszhard ook fan van The Voice. “Ik kijk zelf altijd naar The Voice en ik verheug me nu al weer op het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat na de liveshows van The Voice wordt uitgezonden. Als The Voice de prijs voor het beste programma wint, dan wordt de vrijdagavond met The Voice en De TV Kantine een ringwaardige avond.”

Bron: www.mediacourant.nl

*Jeroen van der Boom geeft toe dat zijn nieuwe SBS 6-programma Wedden Dat Ik Het Kan! erg lijkt op de RTL 4-show Ik Wed Dat Ik Het Kan van Carlo Boszhard. Hij heeft geen zin om daarover te liegen. Dat vertelt de presentator op Q-music. Volgens Van der Boom lijken veel programma’s nu eenmaal op elkaar. “Ja, het lijkt erop. We kunnen lang en breed zeggen dat het een groot verschil is, maar het is een combinatie van Ik Wed Dat Ik Het Kan en het vroegere Wedden Dat.”
De zanger vindt het geen schande dat tv-shows op elkaar lijken. “Het is algemeen bekend dat weddenschappen een leuk gegeven zijn voor een tv-programma. Dit is dan een nieuwe variatie en die heet Wedden Dat Ik Het Kan. Zo worden er op alle mogelijke manieren tv-programma’s bedacht. Sommige pakken heel goed uit en sommige wat minder. Ik ben heel enthousiast, want we hebben net de eerste opgenomen. Over het eerste resultaat: ik ben een blij man.”

Bron: www.mediacourant.nl

2 oktober 2011:

Carlo Boszhard en Irene Moors willen het Musical Awards Gala gezelliger ma- ken. Het prijzenfestijn is verhuisd van de AVRO naar RTL 4 en wordt vanmiddag voor het eerst gepresenteerd door het duo. “Ik denk dat we het gala een nieuwe stijl gaan geven. Bij de AVRO was het erg statig. Ook leuk, maar wel heel strak en Oscar-achtig. We hopen dat het nu wat gezelliger wordt, door de mensen er wat meer bij te betrekken met tafelgesprekken en dergelijke“, vertelt Boszhard in Televizier.
Boszhard is een groot musicalliefhebber. “Ik heb alle grote musicals van dit jaar gezien. Met de kleine producties heb ik minder“, zegt de presentator, die zijn typetjes ditmaal thuis laat. “Het lijkt me niet verstandig om drie uur lang Erwin van Lambaart na te doen. Dat houdt het publiek ook niet vol.”
Het Musical Awards Gala wordt uitgezonden onder de vlag van Life 4 You, dat met een extra lange uitzending komt. Om 16.55 uur is een half uur durende rode loper-show te zien. De reguliere uitzendtijd, van 17.25 tot 19.20 uur, staan volledig in het teken van het prijzenfestijn. Om 21.30 uur breekt Life 4 You een uur lang in op primetime Mis het niet, Vanmiddag en vanavond op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl

1 oktober 2011:

De programma’s The Voice of Holland (RTL 4), Wie is de Mol (AVRO) en Voetbal International (RTL 7) zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2011. Dat heeft de organisatie laten weten. De strijd om de Zilveren Televizier-Ster, de prijs voor beste presentator, gaat bij de dames tussen de drie RTL 4-gezichten Chantal Janzen, Linda de Mol en Wendy van Dijk en bij de mannen tussen de RTL-heren Jeroen van Koningsbrugge en Johan Derksen en SBS-presentator Johnny de Mol.
The Voice en VI zijn voor het eerst genomineerd, terwijl Wie is de Mol al voor de vijfde keer meedingt. Ook voor Janzen is het de eerste nominatie; De Mol won de Ster al in 2001 en Van Dijk in 2000, 2003, 2004 en 2005. Bij de heren is Derksen voor het eerst genomineerd; Van Koningsbrugge won de Ster vorig jaar en De Mol bijna in 2009.
De nominaties voor de Gouden Stuiver voor beste jeugdprogramma zijn ook bekend. Het Klokhuis dingt voor de elfde keer mee en strijdt tegen het Sinterklaasjournaal en Taarten van Abel, voor het eerst en voor de tweede keer genomineerd.
De Televizier Talent Award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. De strijd gaat tussen Guus Meeuwis (Ik Hou van Holland, RTL 4), Erik Dijkstra (De Wereld Draait Door, VARA) en Rámon Verkoeijen (De Klusjesmannen, BNN).
De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 21 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Carlo & Irene behoorde tot de kanshebbers, maar zijn beide niet genomineerd dit jaar. Ook hun programma Life4you is helaas niet genomineerd. Hopelijk volgend jaar weer een nominatie en ring voor het duo en hun Life4you Vorig jaar won de TV Kantine de ring  voor beste televisieprogramma.

Bron: www.mediacourant.nl

24 september 2011:

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Carlo Boszhard en Irene Moors de Gouden Televizier-Ring wonnen voor hun programma De TV-kantine. Irene hoopt dat Ik hou van Holland hun opvolger gaat worden.
Zelf is ze ook fan van het spelletjesprogramma met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. „Ik kijk graag naar Ik hou van Holland, vooral omdat het hele gezin bediend wordt. De kinderen vinden het ook leuk. En dat ze al seizoenen lang meer dan 2 miljoen kijkers trekken, is natuurlijk ook heel knap.” Irene denkt dat de andere twee genomineerden Wie is de mol? en The Voice zullen zijn. „Dat is toch een heel nieuw soort talentenjacht.”
Irene's Televizier-Ring heeft een plek gekregen op het trofeeënkastje op haar kantoor. „Het origineel staat trouwens heel terecht bij Carlo. Hij heeft de Ring pontificaal in de huiskamer staan, als je binnenkomt glimt ie je tegemoet. De mijne staat tussen m'n andere prijzen. Het liefst zou ik 'm elke dag om doen omdat ik 'm prachtig vind, maar ik ben bang dat mensen dat nogal opschepperig vinden.”

bron:http://www.televizier.nl

23 september 2011:

In deze laatste aflevering van ‘Zie Ze Vliegen’ komen vrijwel alle verhalen van de verschillende personages tot een climax. Ziet Happy Burger-medewerker Tommie zijn grote droom om piloot te worden uitkomen? KNL Business Class Stewardess Petra Kant moet voor het eerst sinds twintig jaar weer meedraaien in de Economy Class, tot haar grote ongenoegen. Fly Limburg steward Eugene is al wekenlang in de ban van de ‘stewardess van het jaar-award’, waarvoor hij genomineerd is. Dit jaar wordt de award uitgereikt door Jacques d’Ancona, die daarmee voor heftige turbulentie zorgt in deze slotaflevering.
Ook maakt de kijker nog kennis met nieuwe types als Korien (Chantal Janzen), die verantwoordelijk is voor de begeleiding van de minder mobiele passagiers op de luchthaven en met Jan en Sjaan (Carlo en Irene), een Jordanees stel dat een Amsterdamse stamkroeg wil opzetten op de luchthaven.
Zaterdag 1 oktober zendt RTL 4 een compilatie uit van ‘Zie Ze Vliegen’ met een kijkje achter de schermen op de luchthaven en opvallende bloopers. Zie Ze zaterdag voor de ene laatste keer vliegen dit seizoen om 20.00 uur op RTL4.

Bron: www.rtlnederland.nl

17 september 2011:

Het tweede seizoen van The Voice of Holland wordt vrijdag geopend door de vijf coaches van het programma met het lied One Thousand Voices. De videoclip is afgelopen week in première gegaan en dat is Carlo Boszhard en Irene Moors niet ontgaan. Boszhard maakt nu al bekend dat er in het nieuwe seizoen van De TV Kantine een parodie wordt gemaakt op het nummer. “We hebben het totaal geïmiteerd. Kim Holland doet mee en ik speel VanVelzen die zijn overwinningsdansje doet. Ik hoop dat je me niet gaat sue-en”, zegt Boszhard tegen John de Mol, die hem ter plekke van alle rechtsvervolging vrijstelt'Welke andere typetjes voorbijkomen in De TV Kantine, dat weer is te zien bij de liveshows van The Voice of Holland, is niet bekend. Direct na het afmonteren van Zie Ze Vliegen is Boszhard begonnen met De TV Kantine.

Bron: www.zappen.blog.nl

16 september 2011:

Aanstaande zaterdag maakt zakenvrouw en echtgenote van Pieter Storms, Nina Storms haar opwachting in ‘Zie Ze Vliegen’, waarin ze wordt belaagd door paparazzi fotografen Tonnie (Irene Moors) en Jaap (Carlo Boszhard). Hoe ze het ervan afbrengt als ze gevraagd wordt sexy te poseren, is zaterdag 17 september te zien bij RTL 4.
Nieuwe karakters in deze aflevering zijn onder andere Bob Krijger (Carlo Boszhard), die drugshonden op onorthodoxe wijze opleidt en toiletdame Susan Kegel (Irene Moors) die helemaal weg is van opera. Verder neemt Ellen (Kim van Kooten) afscheid, omdat ze met zwangerschapsverlof gaat, wordt Omar beschuldigd van seksuele intimidatie en krijgt steward Eugene (Gordon) te maken met een noodlanding.
Zie Ze Vliegen is aanstaande zaterdag weer te zien om 20.00. uur op RTL4.

Bron: www.rtlnederland.nl

11 september 2011:

Op 2 oktober worden de Musical Awards uitgereikt tijdens een uitzending van Life4You. Wie er genomineerd zijn voor de beeldjes wordt vandaag bekendgemaakt in het zondagmiddagprogramma van RTL 4. “Ik heb daar wel heel veel zin in ja”, vertelt Carlo Boszhard op de najaarspresentatie van RTL. “Wij presenteren de Musical Awards niet, het wordt Life4You presenteert het Musical Awards Gala. Het wordt een fantastische shows met veel instarts en showelementen”, blikt hij vooruit.
De Musical Awards waren altijd aan het einde van het tv-seizoen te zien op Nederland 1. De theaterproducenten wilden de uitreiking graag naar september/oktober verhuizen, opdat ze dan meer uit nieuwe voorstellingen kunnen laten zien. Nederland 1 had geen plekje in de schema’s, dus week het evenement uit naar RTL.
“Misschien is het een overbruggingsjaar. Maar ik denk dat de uitreiking ook op deze manier kan”, aldus Boszhard. “Het Award Gala zelf is een hele lange avond met mooie hoogtepunten, maar het is ook een lange zit. Ik denk dat de uitreiking bij ons in goede handen is, ook omdat onze hoofdsponsor Stage Entertainment is.”
In de uitzending van Life4You  van vandaag komen verder veel gasten langs. Thijs van Leer (coach HNTM) kookt met Rudolph. Nicolette van Dam komt vertellen over haar drukke tv-seizoen en zwangerschap, Leontine Borsato en Willie Wartaal komen eveneens langs om hun nieuwe programma’s te pluggen. Sylvia Geersen is te gast om haar docusoap aan te jagen en muziek is er van Nick Schilder en Thomas Acda, die hun nummer 1-hit Sterker Nu Dan Ooit zingen.Life4you is er vanmiddag om 17.25 op RTL4.
 

Bron: www.zappen.blog.nl

10 september 2011:

Willeke Alberti is vanavond te zien met een gastrol in de komedieserie Zie Ze Vliegen van Carlo Boszhard en Irene Moors. De zangeres speelt zichzelf. Dat heeft een woordvoerder van RTL laten weten. Consulent Moses, gespeeld door Boszhard, komt erachter dat Willeke zit te wachten op haar vlucht en dat laat hij niet onopgemerkt voorbij gaan. “Hij grijpt zijn kans om haar om een opmerkelijke gunst te vragen“, is het enige wat RTL wil verklappen. Zie Ze Vliegen is vanavond m 20.00 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

5 september 2011:

Carlo Boszhard wordt een van de vier coaches in de nieuwe tv-show Saturday Night Fever op RTL 4. Hij vormt samen met Julie Fryer, bekend van Dancing with the Stars, een coach team. Dat heeft RTL maandag laten weten. Boszhard en Fryer nemen het op tegen het andere team, bestaande uit Jan Kooijman en Kim-Lian van der Meij. Elk duo krijgt een aantal kandidaten toegewezen, die zij zo goed mogelijk moeten begeleiden in de strijd om de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever.
Elk coach team neemt zes kandidaten onder zijn hoede. “De coaches begeleiden hun pupillen vanuit hun eigen discipline: Carlo en Kim-Lian als musicalartiest, Julie en Jan vanuit hun dansachtergrond. Behalve een strijd tussen de kandidaten, ontbrandt zo ook een strijd tussen de coach teams“, legt een zegsvrouw van RTL uit.
Saturday Night Fever, de opvolger van Op Zoek Naar met Chantal Janzen als presentatrice, gaat op zaterdag 3 december in première op RTL 4. De liveshows beginnen al een dag later, op zondag 4 december tussen 20.00 en 21.30 uur.
\Waar is de Mol?

* Vanavond start een nieuw seizoen van "Waar is de mol?" Dit seizoen te zien op SBS6. InWaar is de Mol? neemt Johnny de Mol spraakmakende BN’ers mee naar landen die voor hen een belangrijke betekenis hebben. In de eerste aflevering van dit seizoen reist Johnny  met Irene Moors af naar New York. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de presentatrice in vervulling. Irene is nog nooit in New York geweest en dat vindt ze zelf ook best raar. Want als je al 22 jaar in de entertainment business werkzaam bent, is een bezoek aan New York -de stad die in menig film en tv serie als decor fungeert- natuurlijk een must. Daarnaast zou Irene 10 jaar geleden met haar moeder naar New York afreizen, maar zij werd plotseling ziek en kwam niet lang daarna te overlijden. Een beladen reis dus, die Irene niet onberoerd laat.
Samen verkennen ze de Big Apple en deze ontdekkingstocht brengt hen op bijzondere locaties. Zo lopen ze acteur Will Smith tegen het lijf op de filmset van 'Men in Black 3', leert Johnny Irene ontspannen in een park en probeert Johnny een goede vervanging van Carlo te zijn tijdens een bezoek aan een trapeze school. Samen kamperen ze een nachtje op een dakterras in Brooklyn en ook het bezoek aan de getto’s van Harlem maakt veel indruk op de in Haarlem geboren Irene. Maar het absolute hoogtepunt vormt het bezoek aan Broadway, waar Johnny iets heel bijzonders voor musicalliefhebber Irene heeft weten te regelen. "Waar is de mol?"met Irene is vanavond om
 21.30 uur te zien op SBS6. Johnny was gisteren te gast in Life4you en sprak daar over de reis met Irene heb je het gemist? klik hier.

bron: www.sbs6.nl en http://waar-is-de-mol.hyves.nl

* Hoera RTL Boulevard bestaat vandaag 10 jaar! Irene Moors heeft in 2006, 2008 en in 2010 regelmatig mogen invallen bij RTL Boulevard als presentatrice. Er bestaat dus een kans dat ze vanavond voorbij komt in RTL Boulevard. Op de website van dit jarige programma is een fotogalerij met presentatoren door de jaren heen. Hier is ook Irene te vinden. De website kun je vinden via: www.rtlboulevard.nl. RTL Boulevard is vanavond te zien om 18.30 op RTL4.

Bron: www.rtlboulevard.nl

3 september 2011:

Astrid Joosten heeft voor haar gastrol in Zie Ze Vliegen een kleine metamorfose ondergaan. Ze verschijnt zaterdag met een kaal hoofd in de komedieserie. Dat hebben de makers laten weten. Joosten speelt een passagier die aan boord van het vliegtuig iets merkwaardigs is verloren. Daarom schakelt ze de hulp in van medewerker Moses Leidsman, een rol van Carlo Boszhard. “Moses doet natuurlijk zijn uiterste best om haar op geheel eigen wijze te assisteren“, aldus de productie.
De andere gastrol in deze aflevering is voor Jan Kooijman. “Hij wordt aangehouden omdat er een collectie dubieuze films in zijn koffer worden aangetroffen, waarvan Jan beweerd dat hij deze heeft meegesmokkeld voor een BN’er vriend.”
Zie Ze Vliegen is vanavond  om 20.00 uur te zien op RTL 4.
 

Bron: www.mediacourant.nl

*Aankomende zondag wordt het weer gezellig druk bij Carlo & Irene in een nieuwe aflevering van ‘Carlo & Irene: Life 4 You'. om precies te zijn de tweede aflevering van dit seizoen.
In het vrolijke live programma op de zondagmiddag van RTL 4 ontvangen zij onder meer Daniël Boissevain en Isa Hoes, die samen vanaf 12 september in het toneelstuk 'When Harry met Sally' spelen. Rudolph van Veen wordt deze week in de keuken vergezeld door Barbie, die samen met Jokertje komt praten over het nieuwe seizoen van ‘Oh Oh Cherso’. Jennifer Ewbank komt haar nieuwe single ten gehore brengen en neemt haar muzikale broer John mee. Johnny de Mol blikt met Irene terug op hun reis naar New York voor zijn nieuwe serie 'Waar is de Mol'. Verder nemen ook Stacey Rookhuizen en de drie diva's Patty, Patricia en Tatjana plaats aan tafel om te praten over hun nieuwe programma’s. Tot slot zingt ook Jeroen van de Boom zijn nieuwe single.
En natuurlijk is er rond 17:30 uur weer een update van het laatste entertainment nieuws van de redactie van 'RTL Boulevard'. zondag 4 september, tussen 17.25 en 19.20 uur bij RTL 4. Mis het niet!

Bron: www.rtl.nl

1 september 2011:

De verkiezing van de Gouden Televizier- Ring 2011 is donderdag gestart. Net als in voorgaande jaren kan men via internet stemmen op favoriete tv-programma’s en presentatoren. Dat heeft organisator Televizier gemeld. De eerste stemronde loopt tot het eind van september op de website televizierring.nl. Na deze periode maakt de organisatie per categorie drie genomineerden bekend. Daar kunnen liefhebbers van televisie vervolgens weer op stemmen gedurende de tweede stemronde. Het programma Life4you en Carlo & Irene zelf behoren beide tot de kanshebbers om genomineerd te worden. Stemmen kan dus via: http://www.televizierring.nl.
Met 100 kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring, twee keer 30 kanshebbers op de Zilveren Televizier-Ster man én vrouw, 25 kinderprogramma's die kans maken op de Gouden Stuiver en 20 kersverse talenten is er keus te over. Maar voor wie wil stemmen op een ster of programma, die om wat voor reden niet op de lijst staat, is er het hokje vrije keus.
Stemmen is dit jaar makkelijker dan ooit. Niet alleen kunnen mensen stemmen via hun Televizier.nl account, maar ook door in te loggen met een eventueel Twitter, Hyves of Facebook profiel.
Stemmen is niet alleen leuk, maar ook lucratief. Onder de stemmers worden maar liefst twee iPad2s verloot.
 “Het beste programma van 2011 wordt niet bepaald door een strenge vakjury of door bevriende vakgenoten, maar door de mensen thuis. En de liefde van het grote publiek, daar gaat het hart van een tv-presentator of -presentatrice zeker sneller van kloppen“, zegt Jeroen de Goeij van Televizier.Stemmen kun je doen via
Vorig jaar ging de Gouden Televizier-Ring naar De TV Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors. Wie de winnaars van 2011 worden, wordt op 21 oktober duidelijk tijdens een live-uitzending op Nederland 1 vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
De verkiezing van de Gouden RadioRing valt dit jaar niet samen met de Gouden Televizier-Ring verkiezing.Je kunt stemmen tot  De AVRO viert de uitreiking van de RadioRing dit najaar tijdens een exclusief evenement en zal daarover later meer naar buiten brengen.

Bron: www.mediacourant.nl en www.televizier.nl

* Het leukste zondagmiddagprogramma van de Nederlandse televisie is zondag weer van start gegaan. Het duo is zijn derde seizoen van Life4you in gegaan! In het nieuwe seizoen zullen er weinig veranderingen aan het programma worden aangebracht. , wel is de formule hier en daar wat aangescherpt. Zo is er in het eerste half uur een showbiz-update door de redactie van RTL Boulevard. Verder is het de bedoeling om elke week de Doordraaishow te spelen. “Daar blijf ik altijd voor pleiten, maar dat onderdeel gaat er als eerste uit als er geen tijd is. Dan word ik chagrijnig”, vertelt Carlo tegen de showbizz website zappen.blog.
Ook willen Carlo en Irene dit seizoen weer nieuwe of onverwachte gasten langs laten komen. “Het is heel fijn dat dat gebeurt. Iedereen wil tegenwoordig wel, slechts een stuk of drie niet. We weten allemaal wie dat zijn.” Toch ging afgelopen seizoen Yolanthe Sneijder-Cabau overstag en dook ook John de Mol frequent op, waar hij voorgaande jaren niet te zien was in het zondagmiddagprogramma. Carlo zegt daarover: “Vergeet niet: Wij hebben voor The Voice of Holland aan de positieve sfeer bijgedragen, doordat de afvallers met coaches elke week langskwamen. We zijn het napraatprogramma.”
Hij vervolgt: “Er is ook steeds meer behoefte aan zulke programma’s, je ziet dat steeds vaker opduiken. Je kunt het misschien vergelijken met de sfeer aan tafel bij Voetbal International, alleen is Life4You voor vrouwen en anti-voetbalmensen. Het werkt nog steeds. En ik ben heel dankbaar hoor, het is heel lang voor Carlo en Irene het bestaansrecht geweest. Misschien nog steeds wel. Nee, we beginnen nog lang niet aan het laatste seizoen, RTL wil heel graag door.”

Bron: www.zappen.blog.nl

* Twee decennia geleden deelde het doorgewinterde tv-duo Carlo & Irene voor het eerst samen de spotlights. Inmiddels zijn ze maarliefst negen programma’s verder, en nog steeds kunnen ze geen dag zonder elkaar. In RTL Boulevard kort geleden een item over deze prettige en succesvolle samenwerking. Heb je het gemist klik dan hier.  

bron: www.rtlboulevard.nl

31 augustus 2011:

Carlo is vanmorgen de hoofdgast in het ochtendprogramma "Koffietijd". Hij komt o.a. praten over het nieuwe programma "Zie Ze Vliegen". Koffietijd is te zien van 10.00 tot 11.00 op RTL4.

bron: www.koffietijd.nl 

28 augustus 2011:

Carlo Boszhard en Irene Moors werken in het nieuwe seizoen van hun talkshow Life 4 You samen met de showrubriek RTL Boulevard. Voortaan krijgt Life 4 You elke week om 17.30 uur een update van het laatste shownieuws van de redactie van Boulevard. Dat heeft RTL gemeld. Het nieuwe seizoen van Life 4 You wordt vanmiddag afgetrapt met onder meer vaste gast Gerard Joling. Ook het opmerkelijke artiestenduo Deborah en Rinus is te gast in de studio van het RTL 4-duo.
Carlo en Irene praten verder met Arie Boomsma, Marc van der Linden, Monique Smit en Rick Brandsteder. “Daarnaast geven Carlo en Irene antwoord op de vraag: voor welke programma’s moeten we dit najaar thuis blijven?“, aldus RTL.
Life 4 You begint om 17.25 uur op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

* Irene Moors zou het leuk vinden als haar nieuwe komedieserie Zie Ze Vliegen een Gouden Televizier-Ring oplevert. Dat zegt ze in Televizier. Het zou voor Moors en collega Carlo Boszhard de tweede Ring in korte tijd zijn. Vorig jaar vielen ze in de prijzen toen De TV kantine werd gekozen tot beste programma van het jaar. “Twee keer de Ring achter elkaar winnen is volgens mij nog nooit gebeurd. Ik kan het me niet voorstellen dat het gebeurt. Maar: ja! We gaan ervoor“, laat het RTL 4-gezicht weten.
Moors vindt dat ze door de jaren heen steeds beter is geworden in acteren. “Ja, inmiddels ben ik er ook al twintig jaar mee bezig. Het begon met Pittige Tijden in Telekids. Door de jaren heen zijn Carlo en ik altijd typetjes blijven doen. Ik leer steeds bij en kom telkens een stapje hoger.”
Boszhard hoopt uiteraard ook op een onderscheiding. “Maar dat bepaalt het publiek, niet wij. Een Ring krijgen, is een kwestie van gunnen: wij hebben hem al gehad.”

Bron: www.mediacourant.nl

26 augustus 2011:

Het is feest vandaag bij Irene thuis. Irene en Barry zijn vandaag al weer 10 jaar getrouwd. Natuurlijk feliciteert De Carlo & Irene fansite Irene & Barry met dit heugelijke feit.

24 augustus 2011:

Aanstaande zaterdag in de tweede aflevering van "Zie Ze Vliegen o.a. gastrollen van Tijl Beckand en Glennis Grace "Zie ze Vliegen is zaterdagavond te zien om 20.00 op RTL4.

Bron:http://twitter.com/#!/Ziezevliegenrtl

*Carlo was afgelopen vrijdag te gast in Knevel & van de Brink. Heb jij vrijdagavond Carlo gemist in Knevel & van de Brink? Dan kun je het interview hier terugkijken. Het interview ging over het nieuwe programma "Zie Ze Vliegen".

Bron: http://www.eo.nl/kvdb

22 augustus 2011:

RTL 4 is tevreden met de kijkcijfers van de nieuwe komedieserie Zie Ze Vliegen, die zaterdag van start ging met bijna 1,1 miljoen kijkers. De zender spreekt van een ‘vliegende start’. “Het is een mooie start van het nieuwe seizoen“, zo laat zenderbaas Erland Galjaard weten. Zie Ze Vliegen was het best bekeken amu- sementsprogramma van de avond. “Na Benidorm Basterds, Ushi en Iedereen Is Gek Op Jack is er opnieuw succes op het humorslot van de zaterdagavond van RTL 4.”
Galjaard vindt dat Zie Ze Vliegen-acteurs Carlo Boszhard, Irene Moors, Chantal Janzen en Gordon een goede prestatie hebben geleverd. “Ik ben ontzettend trost op de cast van Zie Ze Vliegen. Heel moedig dat Carlo en Irene na het succes van De TV Kantine en de Gouden Televizier-Ring toch weer iets nieuws hebben geprobeerd.”
Ook producent MasMedia is tevreden met de score. “Wij zijn erg trots op de kijkcijfers van de eerste Zie Ze Vliegen, ondanks de zomerse dag“, meldt een woordvoerder.
Volgens het productiehuis hebben de makers van het Britse origineel al van zich laten horen. “De Engelse makers zijn heel erg enthousiast over het resultaat. Ze waren ongerust of wij met ons budget wel dezelfde kwaliteit konden leveren, maar vinden het ongelooflijk wat wij hebben neergezet en zijn erg trots.”

Bron: www.mediacourant.nl

Ook het team van de Carlo & Irene fansite heeft genoten van de eerste aflevering "Zie Ze Vliegen".  "We verheugen ons al op aflevering 2 en complimenteren Carlo, Irene, Chantal, Gordon & de crew van het programma met dit geweldige programma!

Foto: RTL

* Carlo Boszhard is zeer tevreden met het resultaat van zijn nieuwe komedieserie Zie Ze Vliegen. Het resultaat laat hij zaterdagavond met gepaste trots zien op RTL 4. “Dit is beter dan De TV Kantine“, zegt hij in Mikro Gids. Boszhard vindt de serie een hoogtepunt. “Zie Ze Vliegen is het leukste wat ik tot nu toe heb gemaakt. We zijn er ontzettend trots op. Het is een stap hoger dan De TV kantine, qua beeld, locatie en script. Het programma is heel goed doordacht door de Engelse makers.”
Zie Ze Vliegen is de vertaling van het Britse origineel Come Fly With Me. “We hebben geprobeerd om bij de Engelse versie in de buurt te komen, en het tegelijk toch ook een Nederlands ding te maken“, vult collega Irene Moors aan.
Het Nederlandse smaakje wordt onder meer verzorgd door gastrollen van bekende Nederlanders. “In de eerste aflevering zit bijvoorbeeld Loretta Schrijver. Haar hond is bevroren in het vliegruim. En zangeres Esmée Denters doet mee. Ik denk dat het gelukt is. Het wordt een klapper.”
“Ik ben er verliefd op, echt waar. Het smaakt naar meer“, besluit Boszhard.
Zie Ze Vliegen is elke zaterdagavond te zien om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

20 augustus 2011:

         

Carlo, Irene, Chantal en Gordon zijn vanaf vanavond te zien in de gloednieuwe comedy "Zie Ze Vliegen' op RTL4.  In deze docu-comedy, gebaseerd op het Britse ‘Come Fly With Me’, spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld. Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn.
‘Zie Ze Vliegen’ volgt onder andere Melanie (Carlo) en Kelly (Irene), twee Rotterdamse dames die onder leiding van manager Ellen (gespeeld door Kim van Kooten) achter de Goedkoopair-balies op geheel eigen wijze de klanten incheckt. Goedkoopair is de vliegtuigmaatschappij waarbij het altijd goedkoopair is dan bij een ander. De ietwat vreemde oplossingen die de maatschappij bedenkt om de prijzen zo laag mogelijk te houden, worden allemaal aan het daglicht gesteld. Naast Goedkoopair volgt de serie ook de betrouwbare maatschappij KNL en de Limburgse lowcoast vliegtuigmaatschappij Fly Limburg.
Gordon gaat aan de slag bij Fly Limburg. Hij kruipt in de huid van Eugene, één van de Limburgse stewards die ten koste van alles en iedereen de beste wil zijn in zijn vak. Ook is hij te zien als Samir, de Marokkaanse grondmedewerker van Goedkoopair die de blits maakt op het vliegveld met zijn mobiele karretje. Chantal Janzen schittert onder andere als Irma, die samen met Peter (Carlo) het Groningse koppel vormt, dat wekelijks een klaagzang afsteekt over hun vakantie. Als de 92-jarige Duitse passagier Hetty Wolfe ondergaat Chantal tevens een ware transformatie die heel wat stof doet opwaaien op het vliegveld.
Carlo kruipt ook nog in de huid van Moses Leidsman, de troubleshooter van de KNL, Tommie Kroes, de Limburgse jongen die dolgraag piloot wil worden, Omar Baba, de louche eigenaar van Goedkoopair en Petra Kant, de business class stewardess die vies is van economy reizigers. Irene speelt types als Ingrid Voet, chef vreemdelingenpolitie, die argwanend is tegen iedereen met een buitenlandse naam. Maar ook Ellis, een passagier met een enorme Disney-obsessie en Susan Kegel, een toiletdame die de hele dag door opera zingt zijn karakters die Irene zich eigen maakt. Samen vormen Carlo en Irene het pilotenstel: Hendrik en Jaqcueline, de bagagemedewerkers Sjon en Zwaantje, het paparazzi duo Jaap en Tonnie, douaniers Ben en Ria en nog veel meer.
De camera is overal en altijd aanwezig en volgt dus ook alle mensen die vertrekken en aankomen op het vliegveld. Zie Ze Vliegen is vanaf vanavond om 20.00 te zien op RTL4 dus: Leun achterover, maak de riemen vast en ‘Zie Ze Vliegen’.

17 augustus 2011:

Niet alleen RTL Boulevard besteed aandacht aan het nieuwe RTL programma Zie ze Vliegen, ook Shownieuws wijdt een item aan dit nieuwe programma Heb je het gemist? Kun je deze hier terugkijken.  

 

Carlo & Irene staan deze week met een uitgebreid interview in de vernieuwde Televizier. Het interview gaat over hun nieuwe programma "Zie Ze Vliegen dat aanstaande zaterdag van start zal gaan op RTL4. Het blad is o.a. te koop in de boekhandels.

Bron: blad  Televizier week 33 en http://www.televizier.nl

 16 augustus 2011

   

Met Little Britain werden Matt Lucas en David Walliams beroemd, daarna maakten ze de comedy Come Fly With Me. En dan opeens meldt zich een groepje Nederlanders die een hertaling willen maken. Dat had even wat voeten in de aarde, maar al snel kregen Carlo Boszhard en Herald Adolfs groen licht vanuit Engeland. Met dank aan een stapel bandjes van De TV Kantine.
Volgende stap
Het is Herald die op het idee komt om Come Fly With Me naar Nederland te halen. Het vertalen van bestaande scripts vergt minder tijd dan het verzinnen van een hele nieuwe reeks De TV Kantine. Carlo is meteen enthousiast, vertelt hij aan deze blog. “Die Britten zaten met Little Britain op een keerpunt. Ze hadden het gehad, iedereen deed het na en ze hadden iets nieuws nodig, maar ze wisten niet goed wat. Dat zie je ook in de making off van Come Fly With Me. Dat is exact het gevoel dat wij hadden. Als iets heel groot is, zoals De TV Kantine, dan is de volgende stap zo moeilijk. Er staan niet elke dag mensen op als René van der Gijp of Kim Holland. Natuurlijk, die kun je nog wel een paar keer opvoeren en ze komen in het nieuwe seizoen ook echt wel terug, maar daar zijn er niet honderd van. En what’s next? We wilden de volgende stap maken, echt iets anders doen.”

Dat werd dus Come Fly With Me. Het avontuur begint met het vragen van toestemming aan de makers. Om ze enthousiast te maken, wordt een bloemlezing van typetjes uit De TV Kantine samengesteld. Daaronder een aantal Nederlandse bekendheden, maar vooral de persiflages van buitenlandse tv-series. Die zijn immers ook bekend bij de mensen achter Little Britain, terwijl je misschien wel een uur bezig bent om uit te leggen wie Maik de Boer of Ivo Niehe is.

Onzeker
Toch staat Boszhard aanvankelijk niet te popelen om zijn vertolking van Hyacint Bucket of Absolutely Fabulous naar Engeland te sturen. “Zij hebben dat met een giga-budget gemaakt terwijl wij daar met een decor van behangrollen stonden. Ik zei: ‘Dat moeten we echt niet doen.’ Maar de rest vond het juist hartstikke goed. We hebben het toch gedaan en dat heeft de Britten wel overgehaald. De timing in die sketches is goed en comedy heeft alles met timing te maken.”

Het Nederlandse gezelschap krijgt een uitnodiging om in Londen langs te komen. Zenuwachtig zijn ze niet, totdat ze bij de secretaresse komen. Herald: “Zij vertelde dat de heren niet snel enthousiast waren en het er eigenlijk op neerkwam ‘that we had to kiss their asses’. Maar toen kwamen we in dat kantoor binnen en begonnen ze ons uitvoerig te complimenteren met het materiaal uit De TV Kantine.” Vrij kort daarna wordt een akkoord bereikt, de details volgen later. Afgesproken wordt om tijdens het productieproces wel veelvuldig contact te hebben voor goedkeuringen. Het eerste telefoontje gaat naar Irene Moors, die ter plekke wordt overgehaald om definitief mee te doen aan Zie Ze Vliegen.

Gordon en Chantal
Carlo weet vrijwel meteen dat hij ook Gordon en Chantal Janzen benadert om mee te werken. “Ook om het anders te maken dan De TV Kantine. En qua comedy wilde ik sowieso al samenwerken met Chantal.” Gordon kan het in eerste instantie niet geloven als Carlo hem belt om mee te werken aan het project maar stemt meteen in. Dat komt Carlo goed uit. “Types als Moses en Omar, die liggen mij goed. Maar ik wilde niet twee nichten doen. Steward Eugene, die was makkelijker voor Gordon om te doen.”

Boszhard blikt nu terug op Zie Ze Vliegen als het leukste dat hij ooit heeft gedaan. “Improviseren zoals bij De TV Kantine ligt in mijn lijn, maar het is ook wel heel lastig om te doen. Ik wil steeds meer gaan acteren, die kant ga ik ook op. Het was heerlijk om nu eens niet een keertje hoeven na te denken wat we gaan doen, maar dat de scripts er al lagen.”

Einde TV Kantine?
Klinkt daarin ook het einde van De TV Kantine door, waarvan een vierde reeks komt bij de liveshows van The Voice of Holland? Niet meteen. Boszhard: “Zolang de mensen die je nadoet in De TV Kantine nog leuk blijven, kan het programma door. We moeten met De TV Kantine vooral het geloof houden waar het ooit vandaankwam. Dat we niet Koefnoen achterna gaan of sterke meningen neerzetten. We moeten meer de lol blijven zien, dat is de oorsprong van het succes. Wij zijn niet de pleister op de wond omdat Kopspijkers weg is. Dat was makkelijk schrijven met actuele grappen, terwijl je met De TV Kantine een grap vier maanden van te voren moet bedenken.”


Kijkcijfers
Stiekem hoopt de programmamaker dat het zaterdag, bij de eerste aflevering, niet al te mooi weer wordt. “Dan smelten er zo 500 duizend kijkers weg.” Hij denkt wel dat het tijdstip, waarop het hele gezin voor de buis zit, een goede plek is voor Zie Ze Vliegen. Toch zegt hij zich niet te veel aan te trekken van de kijkcijfers en de kritieken. “Sommige mensen zeggen dat Little Britain leuker is of dat er in Come Fly With Me gediscrimineerd wordt. Waarop één van de makers me zei: ‘I don’t care anymore’. Toen dacht ik: ‘Oh, wat heerlijk, zoiets wil ik ook maken!’. De Engelsen zijn enthousiast, dat vind ik belangrijk. En dat ik dit mocht maken, dat is heel leuk.

Bron: www.zappen.blog.nl

* Vvian Boelen maakt min of meer haar terugkeer bij RTL 4. Vanaf zaterdag is ze te horen als voice-over van Zie Ze Vliegen. Wie het Britse origineel Come Fly With Me heeft gezien, weet hoe belangrijk de vertelstem van deze zogenaamde realityserie is. “Vivian was mijn eerste keuze, ik wilde haar echt hebben”, vertelt Carlo Boszhard aan deze blog.
Zie Ze Vliegen is gemonteerd als een docusoap zoals ze wel meer op vliegvelden worden gemaakt, maar hangt dus aan elkaar van komische toneelstukjes. In Come Fly With Me is de voice-over een bloedserieuze vrouwenstem die erg dienend is aan het programma.
Carlo vertelt: “Toen we dit gingen maken, hoorde ik Vivian de voice-over al doen. Zij heeft het benodigde gewicht. Ik wilde niet zo’n andere RTL-stem hebben.” De Britten die Come Fly With Me maakten, gingen snel akkoord met Boelen, die vooral in de jaren ’90 voor RTL werkte.

Bron: www.zappen.blog.nl

* Het fragment van gisteravond uit het succesvolle programma RTL Boulevard waarin Carlo & Irene vertelde over "Zie Ze Vliegen" kun je hier terugzien. Veel kijkplezier!


15 augustus 2011:


Irene vond het niet makkelijk om in de huid van een aseksuele vrouw te kruipen. Na drie seizoenen van De TV Kantine, waarin ze onder anderen Kim Holland imiteerde, zet ze in de comedyserie Zie Ze Vliegen 'redelijk seksloze' vrouwen neer. "Ik heb alle lelijke vrouwen mogen spelen. Dat was even wennen, ja", vertelt ze. "Ik was regelmatig echt een redelijk seksloze vrouw. Het was leuk, het is alleen toch wel wennen dat je je niet kan verschuilen achter enorme lagen make-up. Het 'naturelle' dat er ineens in moest, dat was nieuw."
Zie Ze Vliegen is gebaseerd op de Britse comedyserie Come Fly with Me en gaat zaterdag in première op RTL4. Irene wordt bijgestaan door Carlo, Gordon en Chantal, die allerlei gekke typetjes neerzetten. Volgens Carlo is de show 'een cadeautje van RTL' in afwachting van een nieuw seizoen van De TV Kantine. "Een afwisseling voor ons en voor het publiek", laat hij weten.
Carlo en Irene sleepten met De TV Kantine de Televizier Ring in de wacht, maar verwachten niet dat kunstje te herhalen met Zie Ze Vliegen. "De beste prijs die we kunnen krijgen is dat het publiek het leuk vindt", zegt Irene. "Dat er gewoon goed naar gekeken wordt en dat mensen er vooral om moeten lachen."

Bron: www.nu.nl

 

* Vanavond laten Carlo & Irene hun nieuwe programma "Zie Ze Vliegen" zien aan de pers. Zo ook aan RTL Boulevard. RTL Boulevard is vanavond om 18:30 uur te zien op RTL4. Het fragment is later terug te kijken op de website van RTL Boulevard.

Bron: http://boulevard.hyves.nl en http://www.facebook.com/RTLBoulevard.

12 augustus 2011:


Na het succes van De TV Kantine zijn Carlo en Irene vanaf zaterdag 20/08/2011 met de gloednieuwe comedy Zie Ze Vliegen te zien bij RTL 4. In deze docu-comedy, gebaseerd op het Britse Come Fly With Me, spelen Carlo en Irene, samen met Gordon en Chantal Janzen veertig verschillende types die je doorgaans tegenkomt op een vliegveld. Zeven weken lang volgt de camera al het personeel en dus kruipt het viertal in de huid van de piloten en stewardessen, de klagende reizigers, de koffiedame, de toiletdame en alle andere bonte types die op het vliegveld werken of aanwezig zijn. Zie Ze Vliegen volgt onder andere Melanie (Carlo) en Kelly (Irene), twee Rotterdamse dames die onder leiding van manager Ellen (gespeeld door Kim van Kooten) achter de Goedkoopair-balies op geheel eigen wijze de klanten incheckt. Goedkoopair is de vliegtuigmaatschappij waarbij het altijd goedkoper is dan bij een ander. De ietwat vreemde oplossingen die de maatschappij bedenkt om de prijzen zo laag mogelijk te houden, worden allemaal aan het daglicht gesteld. Naast Goedkoopair volgt de serie ook de betrouwbare maatschappij KNL en de Limburgse lowcoast vliegtuigmaatschappij Fly Limburg. Gordon gaat aan de slag bij Fly Limburg. Hij kruipt in de huid van Eugene, één van de Limburgse stewards die ten koste van alles en iedereen de beste wil zijn in zijn vak. Ook is hij te zien als Samir, de Marokkaanse grondmedewerker van Goedkoopair die de blits maakt op het vliegveld met zijn mobiele karretje. Chantal Janzen schittert onder andere als Irma, die samen met Peter (Carlo) het Groningse koppel vormt, dat wekelijks een klaagzang afsteekt over hun vakantie. Als de 92-jarige Duitse passagier Hetty Wolfe ondergaat Chantal tevens een ware transformatie die heel wat stof doet opwaaien op het vliegveld. Carlo kruipt ook nog in de huid van Moses Leidsman, de troubleshooter van de KNL, Tommie Kroes, de Limburgse jongen die dolgraag piloot wil worden, Omar Baba, de louche eigenaar van Goedkoopair en Petra Kant, de business class stewardess die vies is van economy reizigers. Irene speelt types als Ingrid Voet, chef vreemdelingenpolitie, die argwanend is tegen iedereen met een buitenlandse naam. Maar ook Ellis, een passagier met een enorme Disney-obsessie en Susan Kegel, een toiletdame die de hele dag door opera zingt zijn karakters die Irene zich eigen maakt. Samen vormen Carlo en Irene het pilotenstel: Hendrik en Jaqcueline, de bagagemedewerkers John en Zwaantje, het paparazzi duo Jaap en Tonnie, douaniers Ben en Ria en nog veel meer. De camera is overal en altijd aanwezig en volgt dus ook alle mensen die vertrekken en aankomen op het vliegveld. Gastspelers die in Zie Ze Vliegen het vliegveld bezoeken zijn onder meer Jan Kooijman, Tijl Beckand, Willeke Alberti, Loretta Schrijver, Astrid Joosten maar ook Esmee Denters en Nina Storms. Vanaf zaterdag 20 augustus 2011 luidt bij RTL4: leun achterover, maak de riemen vast en Zie Ze Vliegen.

Bron: www.rtl4.nl


8 augustus 2011:

Carlo is de winnaar geworden van de Willem Ruis Award. Deze prijs is eenmalig door Veronica Magazine in het leven geroepen ter gelegenheid van de 25ste sterfdag van de legendarische quizmaster. Aan de bezoekers van www.veronicamagazine.nl is de afgelopen weken de vraag gesteld wie in hun ogen de gedroomde opvolger is van Willem Ruis, die onder meer de Willem Ruis Show, Vijf Tegen Vijf en de Sterrenshow presenteerde. Bijna 25% van de meer dan 30.000 stemmers vond dat Carlo de Willem Ruis Award moest krijgen. Hij bleef daarmee Ruben Nicolai (20% van de stemmen) voor. Beau van Erven Dorens eindigde in deze poll met 9% van de stemmen als derde. Linda de Mol bleef met 3% van de stemmen onder anderen Paul de Leeuw en Martijn Krabbé voor. Carlo heeft de award in ontvangst genomen. "Deze trofee krijgt een mooie plek in mijn prijzenkast. Willem Ruis was mijn held. Zijn sterkte was dat hij de taal van het volk sprak, in tegenstelling tot andere presentatoren van zijn tijd."

Bron: www.sbs.nl


6 augustus 2011:

De Avro zendt vanavond een special uit over de Canal Parade van de Gay Pride van vanmiddag. Ewout Genemans en Cornald Maas zullen verslag doen van het jaarlijks terugkerende evenement. Wanneer je vandaag niet naar de botenparade in de grachten van Amsterdam hebt kunnen kijken, is dit een mogelijkheid om Carlo en Gordon als stewardess te spotten. Ze staan vandaag bij Gerard Joling op de boot om Zie Ze Vliegen te promoten. Ook Shownieuws zal vanavond aandacht besteden aan de Canal Parade. Mogelijk dat ook hier beelden te zien zijn van Carlo en Gordon. De Amsterdam Gay Pride – Canal Parade 2011 wordt vanavond uitgezonden tussen 22.15 en 23.00 uur op Nederland 3. Shownieuws zal vanavond te zien zijn tussen 23.15 en 23.40 uur op SBS6.

Bron: www.avro.nl en http://twitter.com/shownieuws6

5 augustus 2011:

Carlo en Gordon gaan zaterdag verkleed als stewardess naar de Gay Parade om hun komedieserie Zie Ze Vliegen te promoten. Dat verklapte Gerard Joling vrijdag op Radio 538. De twee varen mee op de boot van Joling. "Mijn lieve vrienden Carlo en Gordon gaan als stewardess verkleed. Dat wordt natuurlijk hilarisch. Ik weet niet hoe ze dat gaan doen, maar ik kan niet wachten. Het heeft waarschijnlijk met Zie Ze Vliegen te maken. Dat is natuurlijk wel heel goede pr." Joling heeft geen idee hoe zijn bevriende collega's eruit gaan zien. "Ik heb Gordon wel vaker verkleed zien gaan als vrouw, maar Carlo nog niet zo veel. Dus dan als stewardess, dat wordt hilarisch." De zanger heeft nog meer bekende heren op zijn boot. "Jeffrey Wammes, John van den Heuvel, Bonnie St. Claire, Patty Brard, Hans Klok, noem maar op."

Bron: www.mediacourant.nl4 augustus 2011:


Vanaf eind deze maand is Gordon te zien in Zie Ze Vliegen, de hertaling van Come Fly With Me waarin ook Carlo, Irene en Chantal spelen. Gordon is in zijn nopjes met de nieuwe comedy, die op zaterdagavond zal worden uitgezonden. "Dit is de kroon op mijn carrière, vind ik zelf", zegt hij in RTL Boulevard. "Van de week was Carlo bij me op Mykonos in Griekenland met de eerste aflevering. Daar heb ik best wel met een brok in mijn keel naar gekeken, zo van 'Heb ik daar aan meegedaan?'" De presentator vervolgt: "Ik heb vroeger best wel heel veel typetjes gedaan in mijn eerste shows en ook de eerste schreden in het televisievak. Maar dit is gewoon van ongekend niveau." Zie Ze Vliegen is een comedy geënsceneerd als reality-programma op een vliegveld. De camera volgt het personeel van een luchthaven. Vorige week liet Boszhard zelf zich al lyrisch uit over Zie Ze Vliegen. Hij vertelde aan Avrobode: "Nu het klaar is, durf ik wel te zeggen dat Zie ze vliegen het allerleukste is dat ik ooit heb gemaakt. Dit is beter dan De TV Kantine." Van laatstgenoemde staat overigens een nieuwe serie in de schema's voor komend seizoen. Boszhard vervolgt over Zie Ze Vliegen: "Come Fly With Me is geschikt voor het hele gezin en we hebben het script één op één overgenomen. Het zou ook zonde zijn om iets te veranderen, want het zit zo goed in elkaar. Net als het origineel is Zie Ze Vliegen opgenomen op een echte luchthaven en bij ons was dat Rotterdam The Hague Airport."


Bron: http://zappen.blog.nl


3 augustus 2011:


Waar Is De Mol?, het programma wordt vanaf september uitgezonden op SBS6 in plaats van bij Veronica. Het grote succes van het televisieprogramma is de reden voor de overstap. "Veronica is een echte mannenzender en Waar is de Mol? trekt een breder publiek aan dan dat", zo laat de zender maandag weten. In Waar Is De Mol? nemen bekende Nederlanders Johnny de Mol mee naar plekken naar keuze over de hele wereld en vertellen ze hem waarom juist die plaats zo veel voor hen betekent. In de eerste aflevering reist Johnny de Mol met Irene af naar New York. Irene, die al twintig jaar in het entertainmentvak zit, bezocht nooit eerder deze bakermat van de showbizz. Johnny de Mol maakte daarnaast reizen met Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Johan Derksen, Katja Römer-Schuurman en Yolanthe Sneijder-Cabau. De eerste aflevering van Waar Is De Mol? met Irene is op maandagavond 5 september 2011 te zien om 21.30 uur op SBS6.

Bron: www.telegraaf.nl


31 juli 2011:

Carlo vindt zijn nieuwe komedieserie Zie Ze Vliegen beter dan zijn zelfbedachte persiflagecomedy De TV Kantine. Dat zegt het RTL4-gezicht in de Avrobode. Zie Ze Vliegen is een vertaling van de BBC-serie Come Fly With Me, die vanavond in première gaat op Nederland 3. De lokale versie met Carlo en Irene begint eind augustus. "Nu het klaar is, durf ik wel te zeggen dat Zie Ze Vliegen het allerleukste is dat ik ooit heb gemaakt. Dit is beter dan De TV Kantine", zegt hij stellig. Net als in De TV Kantine moeten Boszhard en Moors in Zie Ze Vliegen allerlei typetjes spelen. De serie speelt zich af rond een luchthaven, waar heel wat merkwaardig personeel werkt. "We spelen allebei wel 35 rollen en voor sommige personages zaten we ruim vier uur in de schmink. En dan spelen Gordon en Chantal Janzen ook nog ieder een stuk of acht rollen." Boszhard heeft Come Fly With Me letterlijk gekopieerd. "Come fly with me is geschikt voor het hele gezin en we hebben het script een-op-een overgenomen. Het zou ook zonde zijn om iets te veranderen, want het zit zo goed in elkaar. Net als het origineel is Zie Ze Vliegen opgenomen op een echte luchthaven en bij ons was dat Rotterdam The Hague Airport. Geweldig om in een echt decor te spelen." Hij vindt het niet erg dat de VPRO zondag opeens start met Come Fly With Me, terwijl de Nederlandse vertaling pas later volgt. "Omdat we er een Nederlands tintje aan hebben gegeven, ben ik niet bang dat Come Fly With Me en Zie Ze Vliegen elkaar in de weg zullen zitten." Come Fly With Me is vanavond om 21.45 uur te zien op Nederland 3. Zie Ze Vliegen is vanaf 20 augustus 2011 te zien om 20.00 uur op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl


16 juli 2011:

Zowel Carlo als Irene hebben meegespeeld in een speelfilm voor het hele gezin. Carlo vertolkt in de film Tony Tien de film van schoolmeester. Tony Tien gaat over Tony die op zoek gaat naar zijn vader die misschien wel verliefd is geworden op de Koningin. Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister. Maar op een dag hebben zijn ouders een heftige ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de Koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis. Irene kroop voor de Sinterklaasfilm Bennie Stout in de rol van schooljuf. Bennie Stout gaat over Bennie, een jongetje dat graag naar zijn vader in Spanje wil. De avonturen familiefilm Bennie Stout speelt zich af in de jaren '30. Benjamin Stout doet zijn naam vaak eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie's vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nu nog maar één wens: Sinterklaas moet er voor kunnen zorgen dat zijn vader snel thuis komt zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo makkelijk is. Hij besluit zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Op die manier hoopt hij dat hij van Sinterklaas mee moet in de zak naar Spanje. Beide films zullen in de bioscopen verschijnen, kort na elkaar. Bennie Stout zal vanaf 5 oktober 2011 in de bioscopen verschijnen en Tony Tien zal vanaf 12 oktober 2011 te zien zijn.

Bron: www.neerlandsfilmdoek.nl


13 juli 2011:

Carlo komt het dichtst in de buurt als het gaat om dé opvolger van de legendarische quizmaster Willem Ruis. Dat zeggen Tijl Beckand en Toine van Peperstraten in Veronica Magazine, dat deze week onder haar lezers peilt wie zij de nieuwe Willem Ruis vinden. Beckand prijst Boszhard. "Iemands opvolger zijn, zie ik als last. Zoals Maradona ooit zei: 'Ik ben geen tweede Pelé, ik ben de eerste Maradona'. Maar Carlo Boszhard heeft al vaker bewezen dat hij een goede showmaster is." Hij heeft ook nog een alternatief. "Daarnaast heeft Ruben Nicolai het ook in zich. Ik ken hem goed en hij geeft iedereen een warm gevoel én hij is geestig. Ruis gaf zijn gasten ook een warm welkom en stelde ze op hun gemak." Van Peperstraten noemt ook twee namen. "Opvolgers heeft hij niet echt gehad, alhoewel Carlo Boszhard flink in de buurt komt en Paul de Leeuw ook de humor heeft die Ruis had, maar ik zie Paul toch meer als entertainer." Iedereen die mee wil stemmen op dé nieuwe Willem Ruis, kan dat doen op Veronicamagazine.nl.

Bron: www.mediacourant.nl9 juli 2011:

Na de succesvolle films Ice Age, Ice Age: The Meltdown en Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs wordt er nu gewerkt aan het vierde deel, Ice Age: Continental Drift. De verhaallijn is nog niet bekend gemaakt, wel is er al een trailer te zien, waarin Scrat de Eekhoorn ervoor zorgt dat de continenten verschuiven en de wereld ontstaat met de werelddelen zoals het nu is. Er is een grote kans dat naast Scrat ook de andere hoofdrolspelers weer een rol zullen spelen in de nieuwe Ice Age film. Uiteraard zal er ook weer een Nederlandse versie van deze filmhit in de bioscopen verschijnen. De kans is daarom groot dat Carlo ook voor het vierde deel gevraagd wordt om de rol van Sid in te spreken. Carlo gaf de luiaard Sid in Ice Age en Ice Age: The Meltdown en Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs ook al een stem. Wanneer hier meer nieuws over bekend is, is het uiteraard hier te lezen. Waarschijnlijk zal dit nieuws nog even op zich laten wachten, want Ice Age: Continental Dirft is nu al aangekondigd, maar zal vanaf 04/07/2012 pas in de bioscopen te zien zijn.

Bron: www.iceage4.nl


2 juli 2011:


Zet de bitterballen en de nootjes maar op tafel, want vanavond wordt Ik Hou Van Holland herhaald. Het gaat om de 20 jaar RTL uitzending, waarin Irene te zien was als teamcaptain. Ik Hou Van Holland is vanavond te zien tussen 20.30 en 22.00 uur op RTL4. Mis het niet!

Bron: www.rtl4.nl

29 juni 2011:

Albert Verlinde heeft speciaal voor zijn collega's Carlo en Irene een nieuwtje geheim gehouden. De showbizzkenner kwam in mei ter ore dat het duo werkt aan een Nederlandse versie van de Britse serie Come Fly With Me, maar bracht het nieuws pas dagen later. "Ik belde Carlo en bleek spontaan tegen een soort RTL-staatsgeheim aangewandeld te zijn. Sterker nog: deze nieuwe comedy zou in gevaar gebracht worden als ik het zou melden", aldus de goedwillende Verlinde. Het gezicht van RTL Boulevard kreeg het nieuws te horen toen hij voor een zakenreis op het vliegveld in Rotterdam was. "Rotterdam is een klein gezellig vliegveld waar het personeel wel van een babbeltje houdt. Terwijl ik mijn riem en laptop inleverde die op de lopende band gingen, vertelde een vriendelijke beambte me hoe blij men was me weer te zien. Er werd aan toegevoegd dat Carlo en Irene binnenkort drie weken zouden neerstrijken op het vliegveld voor opnamen. Zoiets hoef je een nieuwsjager als deze jongen maar één keer te vertellen." Op het moment dat Verlinde het nieuws te horen kreeg, moesten Carlo en Irene nog een 'ja' krijgen van de Britse makers. "Ik heb het nieuws met enkele vertraging gebracht, maar daarna maakte het een mooie vlucht in showbizzland. Zo zie je maar weer, ik krijg het nieuws aangereikt aan de lopende band!" Come Fly With Me gaat over een stel bijzondere personages die zich ophouden op een hectisch vliegveld. In de Nederlandse versie, met de titel Zie Ze Vliegen, hebben naast Carlo en Irene ook Chantal Janzen en Gordon een vaste rol. De eerste uitzending van Zie Ze Vliegen is op 20 augustus op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl28 juni 2011:


Heel Nederland kan tot en met 31 juli 2011 een gratis online EHBO-cursus volgen via www.rodekruis.nl. Het Rode Kruis biedt de EHBO-cursus deze zomer gratis aan om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten wat te doen bij zeven veelvoorkomende ongevallen, zoals snijwonden, botbreuken, brandwonden of verslikking. Het Rode Kruis kan de online EHBO-cursus, die normaal €12,95 kost, gratis aanbieden dankzij de Nationale Postcode Loterij. De online snelcursus EHBO duurt ongeveer een uur. Rode Kruis ambassadeur Irene neemt de deelnemers stap voor stap mee door de Eerste Hulp-theorie. Deelnemers krijgen daarnaast simulaties van ongevallen te zien waarbij ze zelf opdrachten tot Eerste Hulp-handelingen moeten geven. Hierdoor leren ze op een simpele manier wat te doen bij veelvoorkomende ongevallen.


Bron: www.rodekruis.nl


26 juni 2011:

 

Vandaag is Carlo jarig! Deze grote televisiepresentator in hart en nieren is vandaag 42 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo van harte en wens hem,zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn geliefde Harold een fijne dag toe.

* Er is vandaag natuurlijk nog iemand jarig en dat is Tijn, de zoon van Irene. Tijn is vandaag al weer 9 jaar geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Tijn ook met zijn verjaardag en wenst hem ook een leuke dag.

24 juni 2011:

Terwijl Carlo en Irene momenteel druk bezig zijn met de opnames van Zie Ze Vliegen komt de VPRO deze zomer met het Britse origineel: Come Fly with Me. Come Fly With Me wordt vanaf 31/07/2011 wekelijks te zien zijn om 21.40 uur op Nederland 3. Het satirische programma is gemaakt door dezelfde mensen die achter Little Britain zitten: Matt Lucas en David Williams. Het duo brengt een bonte stoet van meer dan vijftig personages tot leven, die hun werk hebben of zich ophouden op een hectisch vliegveld. Piloten, stewardessen, beveiligers, ze komen allemaal langs. Maar ook Omar, de eigenaar van een low budget vliegmaatschappij, Mickey en Buster, de verveelde paparazzi en Precious, de meest luie koffiejuffrouw ter wereld. Naast hen doen regelmatig Britse beroemdheden het vliegveld aan met een gastoptreden. Carlo en Irene zijn naar de Britten toegegaan om toestemming te vragen voor een Nederlandse remake. Zoals eerder al bekend werd heeft het duo deze toestemming ook gekregen en zijn zij momenteel aan het draaien op Rotterdam The Haque Airport. Net als in De TV Kantine verlenen verschillende BN'ers een gastrol, al hebben Gordon en Chantal Janzen een vaste rol in Zie Ze Vliegen. De Nederlandse versie zal vanaf 20 augustus 2011 elke zaterdag om 20.00 uur te zien zijn bij RTL4.

Bron: http://zappen.blog.nl en www.mediacourant.nl


23 juni 2011:


Irene en haar compagnon Jan Dekker gaan met hun productiebedrijf House of Television programma's produceren voor het nieuwe digitale kanaal 24Kitchen, een initiatief van Dekker en FOX Channels Benelux. Dat heeft FOX donderdag laten weten. 24Kitchen is een zender met voornamelijk Nederlandse producties over eten. "De programma's worden gepresenteerd door gevestigde namen van Nederlandse chefs en nieuw aanstormend talent", aldus een zegsvrouw van FOX. 24Kitchen is een idee van Dekker, die in 2000 ook aan de wieg stond van Life & Cooking, de voorloper van het programma Life 4 You met Irene en Carlo. FOX Channels Benelux is de eigenaar van de kanalen National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD en FOXlife.

Bron: www.mediacourant.nl


22 juni 2011:


Voor de nieuwe RTL4-comedy Zie Ze Vliegen worden opnamen gemaakt in de Aviodrome in Lelystad. De serie, met Carlo, Irene, Gordon en Chantal, gaat over het wel een wee van een luchtvaartmaatschappij. De meeste opnamen worden gemaakt op Rotterdam The Hague Airport, de scenes ín en rond het vliegtuig worden opgenomen in Lelystad, laat RTL4-woordvoerster Eva Peters weten. Volgens de Aviodrome is de filmploeg drie keer over de vloer geweest. Zie Ze Vliegen is een remake van de BBC-serie Come Fly With Me, van de makers van Little Britain. Klik hier om het hele interview met Eva Peters over Zie Ze Vliegen te beluisteren.

Bron: www.omroepflevoland.nl


21 juni 2011:

RTL4 gaat na de kick-off in april mogelijk toch niet verder met het tv-programma Wie Is Mijn Vader van Irene. Er zijn te weinig aanmeldingen. Dat heeft tv-producent Tuvalu laten weten. Nadat Wie Is Mijn Vader afgelopen april al niet van start kon gaan, wordt nu ook het najaar niet gehaald. "Op dit moment is het te onzeker of er voldoende matches voor een hele serie zullen komen. Wie Is Mijn Vader zal dan ook niet in het najaar op televisie verschijnen", zo laat het productiehuis weten. In Wie Is Mijn Vader willen de makers donorkinderen herenigen met hun biologische vader, door het opzetten van een DNA-databank. Er zijn nu te weinig matches. "Over enkele maanden, als daadwerkelijk iedereen in de databank is opgenomen en alle profielen vergeleken zijn, zullen we kijken hoe het in de toekomst verder moet met Wie Is Mijn Vader. En of het mogelijk is in 2012 wel een serie op televisie te krijgen." Het project Wie Is Mijn Vader gaat wel door. "Voor de duidelijkheid: we praten enkel over het televisieprogramma. Het project als geheel en de database zullen hoe dan ook blijven bestaan. Ook blijft het mogelijk om je als nieuwe deelnemer aan te melden." Voor Irene was dit programma een gok. Toch heeft ze volmondig 'ja' gezegd tegen het avontuur. In een interview in Party voorafgaand aan de kick-off van Wie Is Mijn Vader? zei ze: "Ik heb er een nacht over geslapen en toen dacht ik: Irene, je moet ook risico’s nemen in het leven! Ik zal er samen met het team dan ook alles aan doen om Wie Is Mijn Vader? tot een succes te maken. Lukt dat niet, iets dat ik persoonlijk niet verwacht, dan is dat jammer." De kick off van Wie Is Mijn Vader trok in april van dit jaar 1,1 miljoen kijkers naar RTL4. Geen enkel programma trok op hetzelfde moment meer kijkers.

Bron: www.mediacourant.nl

19 juni 2011:

Maik de Boer kan de persiflage van Carlo in De TV Kantine niet meer waarderen. "Inmiddels begint het een beetje vervelend te worden omdat het soms zo plat is", roept de stylist. De 50-jarige Maik heeft er ook last van."Carlo's 'over de top'vertaling maakt schijnbaar de weg vrij voor mensen om me aan te pakken. Omdat ze het verschil niet zien tussen Carlo en mij!", legt hij uit in De Telegraaf. "Onder het mom van 'geintje' heb ik zelfs bier over me heen gekregen. Kijk dan komt het wel heel dichtbij." Toch heeft de persiflage ook iets positiefs opgeleverd voor Maik. "Natuurlijk ben ik Carlo ook dankbaar", aldus de stylist die we kennen van o.a. Looking Good en Life & Cooking. "Het heeft me veel nieuw werk opgeleverd."

Bron: http://shownu.nl

18 juni 2011:

Irene is vandaag jarig en is 44 jaar geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert de jarige Irene van harte met haar verjaardag en wenst Irene en haar familie een fijne dag toe!


16 juni 2011:


Speciaal voor Waar Is De Mol zijn Johnny de Mol en Irene op stedentrip gegaan naar New York. En Johnny zou Johnny niet zijn, als hij zijn vakantiemaatjes niet aan het huilen zou krijgen. Na twintig jaar keihard buffelen in de showbizz krijgt Irene eindelijk de tijd voor een droomtripje naar New York. Aan Johnny de eer haar te begeleiden. "Iedereen is er zo vol van, New York, te gekke stad en honderd keer terug, ik dacht ja ik wil het gewoon zien en het beleven vooral", vertelt Irene aan RTL Boulevard. "Ik moest in een helicopter, ik vond dat heel eng. Maar ik wilde het toch, want hóé spectaculair kan je New York voor het eerst zien. Beetje vliegangst maar dan gebeurt en dan aah! Ik vlieg gewooon boven New York!" De reis met Johnny is Irene ondanks de geplengde traantjes goed bevallen. "Hij is perfectionistisch, als het niet lukt wordt hij niet vrolijk. Maar Johnny is ook erg lief en zorgzaam. Ik vond het erg leuk."

Bron: www.telegraaf.nl en www.rtlboulevard.nl


14 juni 2011:

Aanstaande maandag 20 juni hebben Carlo en Irene opnames voor Zie Ze Vliegen. De opnames vinden plaats in het Aviodrome in Lelystad. Voor deze opnames is Masmedia op zoek naar figuranten. Lijkt het je leuk om bij deze opnames aanwezig te zijn stuur dan een mailtje naar het volgende email adres: figuratie@masmedia.tv. Vermeld in dit mailtje je naam, je leeftijd en je telefoonnummer, dan krijg je van Masmedia weer een mail met meer info wat betreft de opname. Masmedia kan je helaas geen vergoeding aanbieden, wel een leuke dag!

Bron: www.versfilmentv.nl


13 juni 2011:

Beleef de avonturen van De TV Kantine nu zelf in je eigen woonkamer. Dat kan binnenkort met De TV Kantine - Het Spel. Als dat geen lachen wordt?
Over 2 tot 3 weken komt De TV Kantine - Het Spel uit.
In dit spel draait het, hoe kan het ook anders, om persifleren. Wat de precieze bedoeling van het spel is, is op dit moment nog niet bekend. Het gaat in ieder geval om een gezelschapsspel, geschikt voor 12 tot 99 jaar. Het is geschikt om te spellen met twee tot en met zes spelers.

Bron: www.bol.com


10 juni 2011:

Irene heeft gisteren de Vrouw Award ontvangen. Irene werd bekroond voor haar goede werk voor de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). De Vrouw Awards werden uitgereikt door Daphne Deckers op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Onder toeziend oog van ruim 250 aanwezigen werden VROUW awards in zeventien categorieën uitgereikt. De Vrouw Awards - een initiatief van het multimediale platform Vrouw van Telegraaf Media Nederland – worden uitgereikt aan producten, winkelketens en wellnessresorts die het leven van vrouwen veraangenamen. Ook kon er gestemd worden op de beste reclamecampagne en bekende Nederlandse ambassadrices van goede doelen. Producten die o.a. in de prijzen vielen zijn Volume Million Lashes Mascara van L’Oréal Paris in de categorie Beauty en Hunkemöller Shapewear in de categorie Mode. De vakjury maakte een eerste selectie en was verantwoordelijk voor het bepalen van de genomineerden. Dat deden zij aan de hand van de kernwaarden van Vrouw: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar en betrokken en puur Hollands. In deze vakjury is o.a. zitting genomen door experts als Mari van de Ven, Addy van den Krommenacker, Mathijs Vrieze en Duco Bauwens. Na de vakjury was het de beurt aan de lezeressen van Vrouw en bezoekers van de site Vrouw.nl. Ruim 17.500 vrouwen hebben online hun stem uitgebracht en zij hebben bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn van de Vrouw Awards.

Bron: www.nieuwsvannederland.nl


5 juni 2011:

Afgelopen zondag was alweer de allerlaatste aflevering te zien van Life 4 You van het tweede seizoen. Vanaf vandaag zullen er herhalingen te zien zijn van De TV Kantine. Het zal gaan om afleveringen van het eerste seizoen. De TV Kantine is elke zondag te zien tussen 18.10 en 18.45 uur op RTL4.

Bron: www.rtl4.nl

3 juni 2011:


Het idee is al eens geopperd: een samenwerking tussen Koefnoen en De TV Kantine. Van Carlo en Irene is bekend dat ze graag eens met z'n vieren in de grime zouden gaan. Maar nu blijken ook Paul Groot en Owen Schumacher daartoe bereid. "Ik sta daar op zich niet afwijzend tegenover – voor een keertje dan", vertelt Groot in Van der Vorst Ziet Sterren. "Maar het is wel zo dat de Avro een soort alleenrecht op ons heeft. En dat een samenwerking niet heel erg wordt aangemoedigd." Tussen Koefnoen en De TV Kantine is sprake van gezonde collegialiteit. "Carlo vist in hetzelfde vijvertje, natuurlijk. Je probeert met die imitaties ook een beetje te verrassen. Carlo heeft het hele terrein inmiddels afgegraasd, dus het is voor ons wel steeds lastiger om met iets verrassends te komen", aldus Groot.Collega Schumacher vult aan: "Ook de schwung waarmee Carlo het doet vind ik soms heel erg jaloersmakend. 'Ik doe het gewoon om het te doen. Kijk, ik kan hem imiteren', dat is leuk. Wij maken het onszelf wel eens lastiger." Groot illustreert: "Kim Holland is niet altijd even maatschappelijk relevant, maar ze doen het gewoon." Overigens leende de Avro Owen en Paul wel aan RTL voor Help Mijn Man Wordt Ridder, een promotioneel programma voor de theatervoorstelling Spamalot. Dat heeft officieel niets met Koefnoen te maken, maar het imiteren en parodiëren van typetjes zat daar wel degelijk in. Het valt dus niet uit te sluiten dat een samenwerking met De TV Kantine wordt toegestaan.

Bron: http://zappen.blog.nl

1 juni 2011:

Robert Jensen wordt nog altijd furieus als hij terugdenkt aan de opmerking die Carlo Boszhard over hem maakte tegen de Sugababes. Boszhard zou tegen de Britse meidengroep hebben gezegd dat Jensen totaal niet grappig is en geen kijkers heeft. Dit onthult de schunnige presentator in zijn eigen talkshow Jensen op 14/04/2011, waarin Irene op dat moment te gast was. Het voorval speelde zich enkele jaren geleden af nadat de Sugababes te gast waren geweest in de talkshow van Jensen. Na het interview kwam Boszhard de groep tegen in de lift en hij vroeg hen waarom ze zo lachten. Zij antwoordden daarop dat ze net een 'fantastisch interview' met Jensen hadden gehad. "Met een bepaalde vuiligheid in zijn ogen zei Carlo: Jensen is not funny and he has no viewers", zegt Jensen tegen Irene. Een redactielid van Jensens show stond erbij en speelde het door naar de presentator. "Ik dacht: wat is dat voor kutactie. Ik snap niet waarom hij dat zei in die lift." Toch hoopt Jensen Boszhard ooit nog eens in zijn show te mogen begroeten. "Ik heb verder niets tegen hem."

Bron: www.telegraaf.nl

31 mei 2011:


Carlo en Irene mogen de presentatie van het twaalfde Musical Awards Gala voor hun rekening nemen. In totaal worden op zondag 2 oktober /2011 in het Amsterdamse DeLaMar Theater 22 prijzen uitgereikt; 19 John Kraaijkamp Musical Awards, een Oeuvreprijs en de publieksprijzen voor beste grote en kleine musical. RTL4 zendt de uitreiking van de prijzen live uit in een speciale uitzending van Carlo en Irene's Life 4 You.

Bron: www.telegraaf.nl

26 mei 2011:

Carlo en Irene zijn op zoek naar figuranten voor hun nieuwe comedy genaamd Zie Ze Vliegen. De opnames zullen plaatsvinden gedurende de zomer maanden. Lijkt het je leuk om een keer een opname bij te wonen, stuur dan een mail naar figuratie@masmedia.tv. Vermeld hierin je naam, je leeftijd en je telefoonnummer, voeg uiteindelijk nog een foto toe. Je ontvangt uiteindelijk een mail met meer informatie. Ze zijn op zoek naar mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Bron: www.versfilmentv.nl

25 mei 2011:

Irene is vrijdagavond te gast in de laatste MaDiWoDoVrijdagshow, het late night programma van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink. Paul ontvangt in de MaDiWoDoVrijdagshow dagelijks actuele gasten in de studio, die hij het hemd van het lijf vraagt. Vrijdag valt het doek van de MaDiWoDoVrijdagshow. Naast Irene zijn ook Jeroen van Koningsbrugge, SP-leider Emile Roemer en Hanny Veerkamp te gast.

Bron: www.rtlboulevard.nl24 mei 2011:

Gerard Joling mag weer ruimte aan zijn muur maken vrij maken voor een nieuwe Gouden Plaat. De zanger kreeg de award uitgereikt voor zijn nieuwste album Gewoon Gerard, dat pas sinds twee weken verkrijgbaar is. "Volgens mij heb ik er inmiddels een stuk of 64, maar het is nog steeds even leuk. Ik ben hier hartstikke blij mee, dank jullie wel lief publiek!" Zo liet Gerard in een eerste reactie weten in Life 4 You. Ook presentator Carlo werd blij verrast; omdat hij twee nummers voor het album schreef kreeg hij ook een Gouden Plaat. Gerard: "Ik heb altijd tegen hem gezegd: als ik goud heb krijg jij er ook één. Ik had alleen nooit verwacht dat het zo snel zou gaan."

Bron: www.telegraaf.nl


20 mei 2011:


Carlo en Irene gaan in Come Fly With Me spelen, een van oorsprong Britse komedieserie van de makers van Little Britain. Carlo kan zijn geluk niet op nu hij groen licht heeft gekregen. Naast Carlo en Irene hebben ook Gordon en Chantal Janzen een rol te pakken in de Nederlandse bewerking. "De serie heet Come Fly With Me", bevestigt Carlo in RTL Boulevard. "Het gaat over het wel en wee van een vliegveld en dat gaan wij bewerken. Ik ben zo'n fan van die serie. Met een bandje van De TV Kantine zijn we naar Engeland gegaan en hebben we gevraagd of we alsjeblieft een bewerking mogen maken." Wanneer de serie precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Wel beginnen binnenkort de opnames op Rotterdam The Hague Airport. Carlo had al eerder te kennen gegeven graag een comedy te maken met Chantal, die begin dit jaar van de AVRO overstapte naar RTL4.

Bron: www.nu.nl


19 mei 2011:

Mannen liegen vaker, maar vrouwen zijn er beter in en mannen denken in tegenstelling tot vrouwen vaak aan seks, maar nóg meer aan eten. Stellingen die centraal staan in de nieuwe zaterdagavondshow De Jongens Tegen De Meisjes. In deze gezellige, humoristische spelshow staat de gedachte van het andere geslacht centraal. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan. Elk team bestaat uit drie wekelijks wisselende BN'ers en elk team heeft één lid van een bekend Nederlands duo. Het duo bestaat altijd uit een man en een vrouw die tegen elkaar spelen. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van het andere geslacht om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten. Volgens een bekend gezegde komen mannen van Mars en vrouwen van Venus. Juist die tegenstelling vormt de basis van deze nieuwe entertainmentshow. Elke ronde bestaat uit een spel, waarbij de jongens en de meisjes zich steeds moeten afvragen; wat zou een vrouw hiervan vinden of hoe zou een man dit aanpakken. Hoe beter ze dit inschatten des te meer kans ze maken op de overwinning. Beide teams spelen verschillende rondes van spellen voor hun achterban, een uitzinnig publieksvak met honderd mensen van hetzelfde geslacht. Met de spellen proberen ze zo veel mogelijk geld bij elkaar te verdienen, want het team dat de finale wint, mag het geldbedrag verdelen en uitgeven. In de eerste aflevering speelt Tijl samen met Carlo, John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz tegen het meisjesteam bestaande uit Irene, Kim-Lian van der Meij en Renate Verbaan, aangevoerd door Chantal. De Jongens Tegen De Meisjes is zaterdag 21 mei 2011 te zien tussen 20.30 en 22.00 uur op RTL4.

Bron: www.rtl4.nl


18 mei 2011:

Gordon heeft aansluiting gevonden bij Carlo en Irene voor het maken van zijn eigen film. Dit is vandaag bekend gemaakt. Deze week werd bekend dat Gordon het maken van een film met Gerard niet ziet zitten, maar er wel in zijn eentje voor zou willen gaan. Nu blijkt dat Carlo en Irene een rol zullen spelen in zijn film. Hoe dat ingevuld gaat worden is nog niet bekend, maar zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Bron: www.100p.nl


17 mei 2011:


Masmedia is op zoek naar figuranten voor het nieuwe seizoen van De TV kantine. De opnames zullen plaatsvinden gedurende de zomer maanden. Lijkt het je leuk om een keer een opname bij te wonen, stuur dan een mailtje naar onderstaand email adres. Vermeld hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer, voeg uiteindelijk nog een foto toe. Je ontvangt van Masmedia uiteindelijk een mail met meer informatie. Ze zijn op zoek naar mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Masmedia kan je geen vergoeding bieden, wel een leuke dag! Wil je figureren? Stuur een mailtje naar figuratie@masmedia.tv en wie weet ben jij in het vierde seizoen van De TV Kantine te zien.

Bron: www.versfilmentv.nl14 mei 2011:

Gerard Joling overweegt om zich kandidaat te stellen voor het Eurovisie Songfestival van 2012. Gerard heeft het ook met Carlo besproken en Carlo ziet het plan van Gerard wel zitten. "Ik heb Carlo gesproken en die zei 'als je gaat met toeters en bellen, zou dat fantastisch zijn'."

Bron: www.telegraaf.nl

12 mei 2011:

Irene heeft nogal wat halsbrekende toeren uitgehaald in het Circustheater in Scheveningen om de cast van Mary Poppins te kunnen verrassen met een gouden plaat. Irene heeft zich gisteravond voor honderden toeschouwers van haar stoerste kant laten zien. De presentatrice verraste de cast en bezoekers van Mary Poppins tijdens de voorstelling door aan een tuigje vanuit de nok van het theater naar beneden te zweven met een gouden plaat in haar hand. Eenmaal veilig op de grond overhandigde de Mary Poppins-look alike het gouden schijfje aan hoofdrolspeelster Noortje Herlaar. Het album van de musical is al 25.000 keer over de toonbank gegaan. Een mijlpaal dus. De spelers en bezoekers waren blij verrast door de actie van Irene. "Het was doodeng", laat Irene weten aan RTL Boulevard. "Je gaat omhoog en je hebt een tuigje aan met zulke dunne touwtjes, dat snijdt in de lenden. En dan hoop je maar dat het goed gaat. Nou gaat het al een jaar goed bij Mary Poppins, maar je zal dan net zien bij mij niet. Maar het ging goed."

Bron: www.rtlboulevard.nl


11 mei 2011:

Carlo ziet zich nooit geheel afscheid nemen van de televisiewereld. De 41-jarige presentator en musicalster denkt dat hij het later goed zou doen achter de schermen en wil maar al te graag zijn kennis van het vak doorgeven. "Mijn belangrijkste les is dat tv-mensen zich niet moeten openstellen voor negativiteit", vertelt Boszhard in een interview met Nieuwe Revu. De presentator heeft niets tegen kritiek, maar vindt het anonieme van internet maar niets. "Zonder Patty Brard, Paul de Leeuw, Robert Jensen en Albert Verlinde is het te vlak allemaal. Je hebt in Smurfenland ook Moppersmurf en Brilsmurf nodig." Boszhard vindt dat mensen te snel in een programma gezet worden 'omdat ze een leuk kleedje aanhebben'. "Ik vind het nog ouderwets een vak. Je moet nog altijd voor een topgast gaan, voor een beter geluid en helemaal voor een betere montage", zegt hij. "Yolanthe Sneijder-Cabau vertelde me laatst dat ze het Nationale Songfestival niet had teruggekeken. Ik wil niet de zure meester uithangen, maar als je beter wilt worden…" Bang om vergeten te worden als hij niet meer in de schijnwerpers staat, is de presentator niet. "Ik ben eigenlijk een beetje te verlegen voor dit vak. Ik moet mezelf echt even aanzetten als mensen zomaar tegen mij beginnen te praten op straat."

Bron: www.rtlboulevard.nl10 mei 2011:


Gisteren is de uitslag bekend gemaakt van de Gouden Loeki verkiezing van de maand april. De commercial van Patatje Jopie, met Carlo en Irene als René van der Gijp en Kim Holland in de hoofdrol, staat op nummer 3 in de top 10 van de Gouden Loeki verkiezing van de maand april. Dit betekent dat zij door zullen gaan naar de Jaarverkiezing van de Gouden Loeki 2011.

Bron: www.ster.nl7 mei 2011:

Irene onthult dat haar vader even moest slikken toen ze verkleed als pornoster Kim Holland verscheen in De TV Kantine. De presentatrice vertelt in het AD dat haar vader bijna zijn lidmaatschap van haar fanclub wilde opzeggen. Hij schrok zich een hoedje toen Irene met een blonde pruik en een flink decolleté op televisie verscheen. "Mijn vader zei: 'moet dat nou?'. Nu vindt hij het leuk." Irene vertelt ook over haar nieuwe programma Wie Is Mijn Vader?, waarmee ze een sprong in het diepe waagt. "Je kunt wel de hele tijd veilig blijven zitten op je zondagmiddagtroontje (Life 4 You), maar risico's aangaan, dat verrijkt je leven. Je moet af en toe uit je comfortzone stappen om je blijven te ontwikkelen." In het programma worden donorkinderen geholpen bij de zoektocht naar hun biologische vader en mogelijke halfbroers en zussen.

Bron: www.telegraaf.nl
5 mei 2011:


RTL-presentatrice Irene zal samen met Johnny de Mol op vakantie gaan voor het programma Waar Is De Mol? Dit heeft de persdienst van Veronica aan Shownieuws bevestigd. Het programma zal dit najaar te zien zijn bij Veronica.

Bron: www.shownieuws.tv

28 april 2011:

Irene vindt haar programma Wie Is Mijn Vader?, donderdagavond voor het eerst te zien op RTL4, een welkome afwisseling op haar tv-werk met Carlo. Toch denkt ze er niet aan om definitief met hem te 'breken'. "Carlo en ik blijven Life 4 You en De TV Kantine doen, bovendien zijn we ook met andere dingen bezig. Dit is gewoon iets wat ik ook erg leuk vind. In een goed huwelijk moet je ook weleens alleen op vakantie. Daarna ga je weer fris en vrolijk verder met elkaar." Toch moest Irene even goed nadenken voordat ze aan haar nieuwe programma begon. "Ik kwam uit De TV Kantine en we hadden net de Televizierring gewonnen. Ik zat dus in een hele veilige, stevige positie", zegt ze in Spits. "Voor dit programma moest ik weer het land in, me verdiepen in voor mij onbekende materie, voor iets wat wel eens wat stof kan doen opwaaien." Toch ging Irene overstag, omdat ze weer een 'andere manier van tv maken' wilde ervaren. In Wie Is Mijn Vader? gaan donorkinderen op zoek naar hun biologische vaders. Ook halfbroers en halfzussen worden met elkaar in contact gebracht. "We hebben opnamen gemaakt van twee meisjes die zo blij waren met elkaar dat ze een zussenfeest hebben gegeven. Verrassend en grappig, daar voel ik me wel bij thuis." Moors begrijpt wel waarom RTL4 voor deze tv-reeks bij haar heeft aangeklopt. "Er wordt gezegd dat ik dicht bij de mensen sta en vragen stel waarop de kijker antwoord wil hebben. Ik heb mijn eigen manier van presenteren, met humor en relativering. Dat past goed bij Wie Is Mijn Vader?. Het is een heel persoonlijk programma, maar het mag vooral niet wegzakken in de emoties", besluit ze in Televizier. Wie Is Mijn Vader? is vanavond om 21.30 uur te zien op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl en www.nu.nl


29 april 2011:


Afgelopen zondag lieten Carlo weten dat Life 4 You volgend seizoen gewoon weer op televisie te zien is. Het programma zal dan zijn derde seizoen al weer in gaan. De Carlo & Irene fansite hoopt op nog vele seizoenen van dit gezellige programma.

Bron: Life 4 You 24 april 2011

26 april 2011:

Irene gaat in het nieuwe RTL4-programma Wie Is Mijn Vader? met behulp van een grootschalig en uniek DNA-project zo veel mogelijk kinderen, die verwekt zijn via anonieme zaaddonatie, herenigen met hun donorvaders. Tevens gaat zij op zoek naar de halfbroers en -zussen van donorkinderen, omdat een anonieme zaaddonor meerdere kinderen kan hebben voortgebracht. Het programma, dat op donderdag 28/04/2011 start met een kick-off uitzending, brengt al deze mensen bij elkaar en volgt daarna de ontwikkelingen in hun relatie. Een enorme DNA-databank van de Stichting Ambulante Fiom vormt de basis van dit bijzondere televisie project.
Sinds de jaren '70 van de vorige eeuw laten een paar honderd zaaddonoren bij duizenden vrouwen een tot dan toe onmogelijke kinderwens in vervulling gaan, zonder hun identiteit bekend te maken. Inmiddels lopen in Nederland ruim 40.000 kinderen rond die verwekt zijn door een anonieme zaaddonor. Tot op heden is het voor deze donorkinderen en hun anonieme donorvaders vrijwel onmogelijk om elkaar te vinden en dus te leren kennen. Met de invoering van de wet donorgegevens is de anonimiteitwaarborg voor zaaddonoren komen te vervallen. Sinds 01/06/2004 kan een donor alleen doneren als hij geen bezwaar heeft tegen registratie van zijn gegevens. Het belang van het kind staat met de invoering van de nieuwe wet voorop. Donorkinderen die voor 2004 zijn geboren hebben geen profijt van deze wetsverandering en blijven zoeken naar een speld in een hooiberg. Het programma Wie Is Mijn Vader? brengt daar nu verandering in. Dit unieke televisieproject biedt hoop voor alle donorkinderen met afstammingsvragen. De meeste donorkinderen hebben namelijk één langgekoesterde wens: hun biologische vader en/of halfbroer of -zus ontmoeten, zodat zij hun belangrijkste vragen met betrekking tot hun eigen identiteit kunnen beantwoorden.
In de kick-off uitzending van Wie Is Mijn Vader? is te zien hoe Irene een eerste ontmoeting organiseert tussen een halfbroer en -zus, die hemelsbreed nog geen twee kilometer bij elkaar vandaan wonen. Tevens ontvangt Irene acht nietsvermoedende vrouwen in de studio voor een zogenaamde oproep, maar in werkelijkheid staat hen een spectaculaire ontmoeting te wachten. De kick-off uitzending bevat ook verschillende oproepen van donorvaders en donorkinderen om zich aan te melden voor de serie, die in het najaar wordt vervolgd bij RTL4.
Deelname aan het televisieprogramma geschiedt geheel op vrijwillige basis. Aanmelden kan via www.rtl.nl/wieismijnvader.
De kick-off uitzending van Wie Is Mijn Vader is donderdag 28/04/2011 te zien tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL4.

Bron: www.rtl4.nl


23 april 2011:


Ze koestert de mensen en dingen die haar dierbaar zijn. Ze voelt zich daar prettig bij. Daarom hoopt de gevierde RTL-presentatrice Irene samen met partner in crime Carlo op tv oud te worden. 'Tot ons 65ste.' 'Met hem heb ik de grote successen geboekt, hij is diegene die mij vaak het laatste zetje geeft om iets te proberen', zegt de televisiemaakster vandaag in het AD. Irene vertelt openhartig over haar successen en plannen en ze geeft een inkijkje in haar privéleven. Zo wilde haar vader bijna zijn lidmaatschap van haar fanclub opzeggen toen ze het typetje van pornoster Kim Holland uitbeeldde in haar show De TV Kantine, ordinair en met grote tieten. 'Mijn vader zei moet dat nou? Nu vindt hij het leuk.' Met haar nieuwe programma Wie is mijn Vader? slaat de honkvaste tv-ster - ze zit al bijna 22 jaar bij RTL - een nieuwe weg in en gaat ze een nieuw risico aan. Hierin gaat Irene op zoek naar kinderen van zaaddonoren, die hun vader willen leren kennen. 'Je kunt wel de hele tijd veilig blijven zitten op je zondagmiddagtroontje (de zondagmiddagshow Life & Cooking en Life 4 You), maar risico's aangaan, dat verrijkt je leven. Je moet af en toe uit je comfortzone stappen om je te blijven ontwikkelen.'

Bron: www.ad.nl

22 april 2011:

De talenten uit X Factor worden deze week wederom onderworpen aan een pittig interview. Nadat Ruud de Wild de kandidaten in de X Campus al confronteerde met vrijpostige vragen, zijn het dit keer Carlo en Irene, Sascha Visser en Peter van der Vorst die de tien overgebleven acts van hun a propos proberen te brengen. Of ze dat ook gaat lukken? Dat is te zien in de instarts tussen de optredens door bij de derde liveshow van X Factor. X Factor is vanavond te zien tussen 20.35 en 22.30 uur op RTL4.

Bron: http://zappen.blog.nl

21 april 2011:

Irene is vanmiddag te gast in het programma Tijd Voor Max. Irene is al sinds de oprichting van RTL één van de vaste gezichten van deze zender. Sinds 1993 presenteert Irene daarbij veel samen met Carlo. Maar in haar nieuwe programma Wie Is Mijn Vader? staat ze er weer een keer helemaal alleen voor! Irene komt vertellen over dit nieuwe project. Tijd Voor Max is vanmiddag te zien tussen 17.35 en 18.25 uur op Nederland2.

Bron: www.tijdvoormax.nl


20 april 2011:


De jaarlijkse met schandalen omgeven glossy L'Homo, een uitgave van de Linda., was het beste feest van de week. Diverse geaardheden flaneerden door elkaar en bekenden allemaal ergens tussenin te zitten, zo ook Carlo. "Voetbal is erg belangrijk voor mij. Ik had hetero kunnen zijn", pochte Carlo als volwaardig braller. Zijn vriend stond er vrolijk bij. "Ja, hij geeft bijvoorbeeld helemaal niet om kleding", zei deze. "Hij is niet heel verzorgd en opgeruimd." "Hij is in een verkeerde bui", probeerde de Life 4 You-presentator nog zijn blazoen te zuiveren.

Bron: www.depers.nl12 april 2011:


Jesse, die vrijdagavond als eerste X Factor moest verlaten, werd zondag flink op de hak genomen door Carlo. Jesse was zondag te gast in Life 4 You, maar was door vertraging veel te laat in de studio. Toen hij eenmaal was gearriveerd en Carlo een hand wilde geven, grapte de presentator: "Nee, je krijgt geen hand." En Carlo ging nog even door: "Werd je vanmorgen pas gebeld? Wist je niet dat je hier zou zitten?"Jesse, die zich flink had gehaast en nog even op adem moest komen, legde uit: "Het was een flinke spurt vanaf het station." De ex-X Factor-kandidaat had zijn zus meegenomen met wie hij in het programma een duet wilde zingen. Maar omdat de planning van het programma toch een beetje in de soep was gelopen, kreeg Jesse maar 50 seconden om zijn zangkunsten te laten horen.

Bron: www.telegraaf.nl


9 april 2011:

Irene heeft flink getwijfeld toen ze gevraagd werd voor de presentatie van de RTL4-show Wie Is Mijn Vader?. Ze zag in dat het concept, kinderen in contact brengen met hun donorvaders, controversieel is. "Ik heb goed nagedacht. Ik heb natuurlijk succes met Life 4 You en De TV kantine. Ook hebben Carlo en ik vorig jaar de Televizierring gewonnen. Ik heb mezelf in alle eerlijkheid afgevraagd of het slim is om mezelf te koppelen aan Wie Is Mijn Vader?", zegt ze in weekblad Party. Toch heeft Irene 'ja' gezegd. "Ik heb er een nacht over geslapen en toen dacht ik: 'Irene, je moet ook risico's nemen in het leven!' Ik zal er samen met het team dan ook alles aan doen om Wie Is Mijn Vader? tot een succes te maken. Lukt dat niet, iets dat ik persoonlijk niet verwacht, dan is dat jammer." Wie Is Mijn Vader? lijkt enigszins op de NCRV-show DNA Onbekend met Caroline Tensen. "DNA is bij ons allebei de basis. Dat kan ik niet ontkennen, maar bij Wie Is Mijn Vader? starten we nader er in de DNA-bank een match is vastgesteld. Ik volg de kinderen tijdens de hereniging met hun vaders en halfbroers of halfzussen. Caroline doet dat pas op het eind van DNA Onbekend, een programma waarin sowieso de verhalen voorafgaand aan de DNA-test veel meer centraal staan." Wie Is Mijn Vader? gaat in het najaar van start op RTL4.

Bron: www.mediacourant.nl5 april 2011:

Carlo aast op een nieuwe comedy serie. Dat maakte de presentator maandagmorgen bekend in het programma KoffieMAX. Hij probeert de rechten van een al bestaande comedy te krijgen. "Het is iets wat ik heel graag wil dus als het lukt ben ik één van de gelukkigste mensen op aarde." Wie Carlo zegt denkt automatisch aan Irene. Het is dan ook geen verrassing dat Moors, als de plannen doorgaan, een van de tegenspelers van Boszhard zal worden. Verder is het ook waarschijnlijk dat Chantal Janzen, die onlangs de overstap maakte naar RTL4, een rol krijgt in de serie.


Bron: www.ad.nl


29 maart 2011:

Carlo zit letterlijk beter in zijn vel, hij is 5 kilo lichter! Dit heeft de presentator van Life 4 You onthuld tijdens de uitzending van afgelopen zondag. "Mensen vragen me of ik ben afgevallen. Jawel, 5 kilo mensen!" Carlo liet zijn personal trainer zien: een ietwat bizar apparaat waarop hij thuis heeft geploeterd. Irene sprak vol verbazing: "Het is echt fascinerend. Ik kijk thuis wel eens naar die Tell Sell dingen. En daar kan ik uren naar kijken. En je gelooft dan niet dat je collega thuis zo zit!" Gerard Joling, die de apparaten ook uitprobeerde, gaf toch de voorkeur aan een echte personal trainer.

Bron: www.telegraaf.nl


23 maart 2011:

Cabaretier Wim de Bie, die samen met Kees van Kooten jarenlang humoristische programma's maakte, is niet onder de indruk van het tv-programma De TV Kantine. "Daar kan ik niet zo om lachen, nee", geeft hij toe. De Bie wil niet zeggen waarom hij het niet leuk vindt. "Ik geef liever geen oordeel over wie ik heel in de verte collega's noem. Ik kom zelf ook uit de hoek van de verkleedpartijen en ik wil niemand voor de voeten lopen." De cabaretier vindt bijna geen enkel programma leuk.

Bron: www.mediacourant.nl


21 maart 2011:

Carlo wil graag een nieuw tv-programma maken met Chantal Janzen, nu de presentatrice is overgestapt naar RTL4. Dat zegt Boszhard in weekblad Party. Carlo en Chantal stonden al naast elkaar in musicals als Saturday Night Fever en Beauty And The Beast. Boszhard en Janzen waren in het verleden ook al een tv-duo. Zo maakten ze samen de Staatsloterij 100.000 Show. "Ik wil zeker weer iets met Chantal gaan doen. Chantal vindt dat ook heerlijk, maar ik moet eerst nog even afwachten wat voor plannen de omroep met haar heeft voordat ik met haar aan de slag kan", vertelt Boszhard. De vaste tv-partner van Carlo blijft Irene. Hij werkt nu aan een nieuw tv-format. "Dat ga ik weer samen met Irene doen. De TV Kantine is natuurlijk erg leuk, maar ik vind dat je verder moet kijken. Ik ben nu nog bezig met het verkrijgen van de rechten; daarom ga ik er niets over zeggen." Boszhard ligt een tipje van de sluier op. "Ik kan de fans van De TV Kantine wel verzekeren dat we weer iets zullen doen met hilarische en ontroerende typetjes."

Bron: www.mediacourant.nl

19 maart 2011:

Het programma van Irene Wie Is Mijn vader? wordt uitgesteld. RTL heeft besloten het controversiele programma naar het najaar te verplaatsen. Het programma Wie Is Mijn vader? met Irene start op 28/04/2011 met een kick-off uitzending. RTL vindt verstandiger het programma te verplaatsen omdat het complexe materie betreft en het toch meer tijd kost om verschillende matches te vinden. De serie, waarin kinderen van zaaddonoren op zoek gaan naar hun biologische vader én half broers of zussen (en zaaddonoren naar hun eventuele kinderen), zou eigenlijk op 28/04/2011 van start gaan.

Bron: www.rtlboulevard.nl

18 maart 2011:


Irene ambieerde een musicalcarrière. De 43-jarige presentatrice vertelde vrijdag in Koffietijd dat ze audities heeft gedaan voor musicals, maar niet ver is gekomen. Irene werd afgewezen omdat haar zangstem niet goed genoeg was. "Het enige wat nooit echt gelukt is, is zingen. Voor musicals moet je natuurlijk echt goed kunnen zingen." De presentatrice nam jaren geleden negen cd's op met de Smurfen, waarvan ééntje platina, maar dat is volgens Irene niet te vergelijken. "Dat betrof de Smurfen en die zingen zelf heel slecht. Dus daar kon ik leuk naast en dan leek het heel goed." De presentatrice wilde zo graag zingen, dat ze stemproblemen kreeg. "Ik heb de poliepen op mijn stembanden gezongen. Het ging helemaal mis. Op een gegeven moment was mijn stem echt weg." Toen kreeg Moors een wijze raad. "Ik kreeg het advies: dit moet je niet willen, het is prima zo. Dus daar ligt mijn grens helaas." Die grens weerhoudt Moors er echter niet van af en toe nog een riedeltje te zingen. "Onder de douche is het nog steeds geweldig", grapt de presentatrice. "Maar het professionele werk moet ik vooral aan de professionals overlaten."

Bron: www.nu.nl17 maart 2011:


Presenteren, acteren in De TV Kantine en nu een film… Irene doet het geweldig als de camera’s draaien. Als ambassadrice van het Rode Kruis slaat ze ook haar mannetje. In Koffietijd horen we alles over de nieuwe projecten van Irene en het Rode Kruis.
Voor de camera’s
Persifleren kan Irene als geen ander in De TV Kantine. Binnenkort is ze te zien als presentatrice van Wie Is Mijn Vader?. Een nieuw programma waarin donorkinderen ondersteund worden in de zoektocht naar hun biologische vader. Eind april kunnen we waarschijnlijk een voorproefje verwachten. Pas geleden is Irene ook begonnen met opnames voor de avonturenfilm Ben Stout (De grote Film van Sinterklaas) van Johan Nijenhuis. Irene is te zien als schooljuf. Het wordt de duurste en grootste Sinterklaasfilm ooit gemaakt.
Het Rode kruis
Televisie is waar haar hart ligt, maar ook het Rode Kruis speelt een bijzondere rol in haar leven. Sinds 2005 is Irene ambassadrice van het Rode Kruis. Irene vertelt in Koffietijd waarom ze zich betrokken voelt bij deze organisatie. Op de website van het rode Kruis staat een online cursus Eerste Hulp, gepresenteerd door niemand minder dan Irene zelf. Het Rode Kruis geeft hulp aan mensen in nood wereldwijd en is een van de grote spelers op het gebied van Eerste Hulpverlening. Vandaag organiseert het Rode Kruis samen met Stichting La Luz de Save my ass actie. Young Professionals gaan met behulp van social media proberen om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om Eerste Hulp kennis op te doen.
Vrienden maken
Irene vertelt ook over een cursus Vrienden Maken. De cursus is bedoeld voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen fijne vriendenkring heeft en daar iets aan willen doen. Deelnemers kunnen ervaringen uitwisselen en nadenken over wat ze wensen in een vriendschap, maar ook een realistische kijk ontwikkelen op vriendschappen.
Televisie
Televisie koningin Irene maakt al ruim 20 jaar succesvolle programma's. Telekids, Life & Cooking en De TV Kantine zijn echte hits. Dat het gevoel voor humor er al vroeg in zat, blijkt wel uit Irene's eerste mediabaan bij het weekblad Donald Duck. Op haar 22e krijgt ze de kans van haar leven: het presenteren van een eigen tv-show voor kinderen. Irene grijpt die kans met beide handen aan en tien jaar lang weet ze de harten van Nederlandse kinderen te veroveren. In 1993 komt Carlo haar vergezellen; een gouden duo! Jaren later liggen ze samen regelmatig in een deuk tijdens de gezellige zondagmiddagshow Life & Cooking. Maar met het persifleren van bekende Nederlanders zijn de twee echt op best. De TV Kantine wint oktober vorig jaar de Gouden Televizier Ring.

Koffietijd is morgenochtend te zien tussen 10.00 en 11.00 uur op RTL4.

Bron: www.koffietijd.nl


16 maart 2011:

Het programma Wie Is Mijn Vader?, gepresenteerd door Irene, start op 28/04/2011 met een kick-off uitzending. RTL heeft besloten het programma naar het najaar te verplaatsen. Dat blijkt verstandiger omdat het een complexe materie is. Het kost toch meer tijd om verschillende matches te vinden. De serie, waarin kinderen van zaaddonoren op zoek gaan naar hun biologische vader én halfbroers of -zussen (en zaaddonoren naar hun eventueel kinderen), zou eigenlijk op 28/04/2011 van start gaan. RTL meldt: "Het is verstandiger om het programma na het najaar te verschuiven om het kansrijker te maken en dus meer matches te creëren. Het nu eenmaal een complex onderwerp. Op 28/04/2011 start RTL4 met een kick-off aflevering waarin Irene praat met een match." Het programma wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

Bron: www.broadcastmagazine.nl


15 maart 2011:


Kim Holland heeft veel te danken aan Irene's persiflage het programma De TV Kantine. De 41-jarige pornoster wordt tegenwoordig aangesproken door mensen die haar anders nooit hadden gekend. "Irene heeft me bekend gemaakt bij een nieuwe groep", zegt Kim Holland maandag in het AD. "Op straat werd ik onlangs aangesproken door een oudere, chique vrouw. 'Hé Kim', riep ze. 'Ik ken je alleen uit De TV Kantine. Leuk om je nu in het echt te zien'." "Onlangs nog stapte een leuk grietje van tien jaar oud op me af. Voor een handtekening van de echte Kim Holland. Ze had me op school nog nagedaan", vertelt een trotse Holland. "De TV Kantine is voor mij een groot charmeoffensief."

Bron: www.nieuws.nl

8 maart 2011:

Irene gaat weer in een film spelen. De 43-jarige presentatrice kruipt, in de nieuwe Johan Nijenhuis-film Ben Stout, in de huid van strenge schooljuf uit de jaren dertig. "Ik hoop niet dat de overblijfkinderen in de klas van mijn eigen Tijn en Roos geloven dat ik echt zo streng ben." Irene: "Ik houd van films opnemen. De set, de acteurs, de camera's… En nu was het helemaal leuk omdat ik lol kon maken met de kinderen die in mijn klas zitten. Eerlijkheid gebiedt me wel om te zeggen dat het draaien er voor mij alweer op zit. Het is geen hoofdrol en we hebben alle scènes in korte tijd kunnen opnemen." Irene speelde eerder in een film met K3. "Daarin was ik een lieve kokkin. Een heel verschil met de pinnige, maar rechtvaardige dame die ik nu moest neerzetten. Johan Nijenhuis moest me elke keer aansporen strenger te zijn. Mijn moederhart zat natuurlijk in de weg. Ik zou ook niet zomaar 'ja' zeggen tegen een speelfilm voor volwassenen. Een grote karakterrol is toch echt weer iets anders. Dit voelt als een cadeautje, dat ik onverwacht heb gekregen." Johan Nijenhuis veegt haar bezwaren weg: "Irene zat op een gegeven moment zo diep in haar rol dat ze toch echt de pinnige juf wás. Ik kon het merken omdat de figurantenkinderen ook als we niet draaiden heel bedeesd aan haar vroegen of ze even naar buiten mochten." De film Ben Stout gaat over een jongentje dat in de zak van Sinterklaas probeert te belanden, zodat hij naar Spanje kan gaan om daar vader (die daar werkt en leeft) te ontmoeten. De film is naar verwachting in oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bron: www.telegraaf.nl


4 maart 2011:


Zo zag u Irene Moors nog nooit! Spuiten En Slikken, dat komende zondag bij BNN aan een nieuw seizoen begint, ontlokt de blonde televisievrouw een aantal op zijn minst smeuïg te noemen uitspraken. Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelen Irene in de studio danig aan de tand. RTL Boulevard lichtte vanavond vast een tipje van de sluier rond de goedlachse Irene op, en dat loog er niet om. De RTL 4-presentatrice wordt door een meisje uit het publiek overrompeld met de vraag of zij na afloop van oraal vertier, met haar man, het geproduceerde goedje doorslikt. Irene moet letterlijk even slikken en roept uit: "Dit is nooit jouw eigen vraag! Wat moet ik daarop zeggen?" Na enig innerlijk beraad, biecht ze nog wat ongemakkelijk op dat ze manliefs kwakje inderdaad doorslikt. Albert Verlinde wist na het fragment te melden dat Moors zich 'genaaid' voelt. Het meisje dat de vrijpostige vraag op Irene afvuurt, zou zijn ingehuurd. "BNN heeft het wat opgeblazen als pr-campagne voor het programma, en daar baalt Irene een beetje van." Volgens de showbizzgoeroe was Irene sowieso niet echt enthousiast over het seks- en drugsgesprek aan de studiotafel. "Ik heb Irene gesproken en ze vond het een saai gesprek. Die presentatrices durfden ook niet echt wat te vragen, dus lieten ze het aan een kijker over." De aflevering van Spuiten En Slikken waarin Irene te gast is, is zondag te zien tussen 22.50 en 23.35 uur bij BNN op Nederland3.

Bron: www.ad.nl

2 maart 2011:

Irene is te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken. Heeft de tv-koningin een paar smeuïge ins en outs over het Gooische Matras? En steekt ze haar neus zelf wel eens in andermans zaken of in grammetje wit? Zarayda Groenhart en Nicolette Kluijver voelen Irene in de studio even stevig aan de tand. Spuiten en Slikken met Irene is zondag 06/03/2011 te zien tussen 22.50 en 23.35 uur te zien bij BNN op Nederland3.Wil je de opname van Spuiten en slikken met Irene bijwonen? Meld je dan aan via publiek@bnn.nl.

Bron: http://spuitenenslikken.bnn.nl1 maart 2011:

Take That komt op 20 februari 2011 naar Nederland om een optreden te verzorgen bij Carlo en Irene. De jongens hadden vanuit Londen speciaal voor de fans een boodschap ingesproken. "We hebben ons nog nooit zo erg op iets verheugd. Ik heb het letterlijk een beetje in mijn broek gedaan", laat Robbie Williams met een dikke knipoog weten. De Britse boyband komt twee nummers zingen van hun nieuwste album Progress.

Bron: www.telegraaf.nl


25 februari 2011:

Nederland maakt binnenkort kennis met Lambert Sok, Jacob Sok, Dennis Sok, Tennis Sok en nog vele andere karakters uit de elfkoppige Sokkie-familie. Op maandag lanceert RTL het nieuwe programma Sokkiez met uitzendingen van tien seconden. Korte, grappige verhaaltjes, waarin elf verschillende sokken allen hun eigen rol vertolken. Irene leent in Sokkiez haar stem aan Edith Sok, één van de karakters. Sokkiez is voor alle leeftijden en elke dag bij verschillende RTL-zenders te zien. Hoe kort de uitzendingen ook zijn, de kijker zal de uitgesproken karakters in Sokkiez steeds beter leren kennen en herkent op den duur hun typische uitspraken en gewoonten. Zo maakt de kijker kennis met de flauwe moppen van Lambert; het stuk chagrijn Jacob; de witte tweelingsokken Dennis en Tennis; de snob Theodoor; de jonge, goedlachse Surinamer Eddy; zeurkous Edith; de Rotterdamse Molly; Stanley, een onsympathieke, plat Amsterdamse Sokkie; Victoria, de jongste van het stel en tenslotte de no-nonsense huisvrouw Martha. Het elftal woont in de tweede la van het kastje. Het is er gezellig, maar ook krap. En het kan er stinken, maar díe Sokkiez worden verbannen naar één van de andere lades. De Sokkiez maken van alles mee in en buiten de la. Ze kibbelen, maken grappen en hebben allerlei onderlinge gevoelens en vetes. Kortom, het wordt tijd dat de kijker deze bijzondere familie leert kennen, die binnenkort ook buiten hun eigen la voor heel wat opschudding gaat zorgen.

Bron: www.rtl4.nl

23 februari 2011:

Het nieuwe programma Wie Is Mijn Vader van Irene gaat eind april in première op RTL4. De eerste aflevering is op donderdagavond 28 april/2011 om 21.30 uur. Dat heeft RTL4 bekendgemaakt. In Wie Is Mijn Vader gaan donorkinderen op zoek naar hun biologische vader. "Er zijn echt tienduizenden kinderen die niet weten wie hun vader is, maar toch nieuwsgierig zijn. Die helpen wij in dit programma", legt Irene uit. Wie Is Mijn Vader is de eerste solo-presentatieklus voor Moors sinds geruime tijd. Meestal presenteert ze samen met Carlo. "Na de laatste opnames voor De TV Kantine werd het voor mij wat rustiger. Toen vroeg de baas van RTL mij: 'Wil je misschien een nieuw project doen?'", vertelde Moors eerder. De TV Kantine keert in het najaar terug op RTL4.

Bron: http://entertainment.nl.msn.com22 februari 2011:


Yolanthe Cabau-Sneijder is afgelopen zondag voor het eerst weer langs gekomen in Life 4 You bij Carlo en Irene. Het duo weigerde enkele maanden geleden contractueel vast te leggen dat ze niets over haar huwelijk zouden vragen, waarop Yolanthe besloot niet naar Life 4 You te gaan. Nu is de TROS-presentatrice alsnog langs gekomen in de zondagshow. "Ik ben blij dat jullie nu wel wilden tekenen", grapte Yolanthe. Irene kwam aan het begin van het interview kort terug op het incident. "Het is onwijs leuk dat je er bent, maar het is natuurlijk een ietwat beladen dingetje geweest. Lang geleden was er een akkefietje dat je zou komen, maar we mochten het over bepaalde dingen niet praten en daar moesten we voor tekenen", zei ze. "We laten het achter ons. Omdat jij zo sportief bent dat je hier bent, zijn wij weer zo sportief dat je een keer mag passen op een vraag."

Bron: www.mediacourant.nl


18 februari 2011:

Vanaf vandaag zal de dvd van het derde seizoen van De TV Kantine uitkomen. Een seizoen dat bomvol stond van persiflages op klassieke tv series en zich deze keer ook waagt aan de echte kaskrakers op filmgebied. The Silence Of The Lambs, Alles Is Liefde, Starwars en The Wizard Of Oz, ze komen allemaal voorbij in de komische persiflage-comedy. Niet alleen Carlo en Irene, maar ook vele collega BN'ers kropen dit seizoen in de huid van een bekend tv type. Zo transformeerde onder andere Ruben Nicolai naar Mr. Gomez (The Adams Family), werd Tineke Schouten omgetoverd tot Rose (Keeping Up Appearances) en was Fiona Hering te bewonderen als Samantha (Sex And The City). Naast deze series en films staat De TV Kantine natuurlijk nog steeds centraal. De plek waar vele nieuwe typetjes van Carlo en Irene wederom dit seizoen aangeschoven om een broodje te eten. Guus Meeuwis, Rachel Hazes, René van der Gijp, Marga Bult, Dries Roelvink en zelfs Maxima zijn allemaal aanwezig in 'the hot spot' van het Hilversumse: De TV Kantine! Naast alle afleveringen bevat de dvd ook een achter de schermen special.

Bron: www.bol.com


28 januari 2011:

Carlo is vanavond te gast in de MaDiWoDoVrijdagshow, Het  programma van Paul de Leeuw en Filemon Wesselink. Paul ontvangt in de MaDiWoDoVrijdagshow dagelijks actuele gasten in de studio, die hij het hemd van het lijf vraagt. Vanavond zal dat Carlo zijn, maar ook dokter Frank komt langs. Filemon trekt het land in en doet live verslag vanaf de Fashion Week.

Bron: http://twitter.com/madiwodo


21 januari 2011:


Vanavond kijken Carlo en Irene terug op het derde seizoen van De TV Kantine. Het duo geeft commentaar op de diverse scènes en de leukste stukjes komen opnieuw voorbij. Ook zullen er bloopers voorbij komen.

Bron: www.rtl4.nl14 januari 2011:


In de De TV Kantine van vanavond komen er persiflages op onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden, 't Spaanse Schaep en – hoe kan het ook anders – Boer Zoekt Vrouw voorbij. Gastrollen zijn er weggelegd voor (de echte) Jan Kooijman en Dries Roelvink. In deze laatste reguliere uitzending van het derde seizoen, getiteld De Laatste Ronde, kruipt Carlo ook in de huid van de publiekslieveling van The Voice Of Holland, Ben Saunders. Wordt het weer een spraakmakende podiumzoen?

Bron: www.nieuwsvannederland.nl


12 januari 2011:

Irene sluit niet uit dat er een film gemaakt wordt van haar komedieserie De TV Kantine. Ze acht de kans op een filmversie groter dan op een theaterversie. Dat heeft Irene laten weten aan het tv-programma Shownieuws. RTL-coryfee Albert Verlinde meldde gisteren dat er plannen waren voor een theatervariant, maar dat Irene hier geen zin in heeft. Shownieuws nam contact op met Irene. "Ze vertelde dat ze eerder een film voor zich ziet van De TV Kantine, dan dat ze de planken opgaat", meldt de rubriek.

Bron: www.mediacourant.nl


11 januari 2011:


Carlo was met Joop van den Ende Theaterproducties in gesprek over een theaterversie van zijn goed bekeken RTL4-programma De TV Kantine. Het project is afgeblazen, omdat Irene geen zin heeft om in het theater te staan. Dat meldde Albert Verlinde dinsdag op Q-music. Irene koos voor haar gezin, stelt Verlinde. "Carlo is natuurlijk een theaterman, dus iedereen zag het wel gebeuren. Irene had er echter geen zin in. Ze vindt het te veel met het televisiewerk erbij."

Bron: www.mediacourant.nl


7 januari 2011:

De uitzending van De TV Kantine van vanavond staat bol van de opmerkelijke gastrollen. In een persiflage op The Wizard Of Oz, The Wizard Of TROS, spelen Carlo en Irene zelf de hoofdrollen: de vogelverschrikker, Dorothy, de leeuw en de blikkenman. Ze doen dit als verschillende TROS-coryfeeën. Een bijzondere gastrol is er in deze aflevering weggelegd voor TROS-gezicht Antoinette Hertsenberg. Zij maakt haar opwachting als The Wicked Witch in het land van TROS. Ook Jeroen van der Boom speelt een opmerkelijke gastrol. In de persiflage op de populaire Amerikaanse serie Sex And The City vormen Fiona Hering, Daphne Deckers en Sandra Schuurhof samen met Irene het illustere kwartet.


Bron: www.nieuwsvannederland.nl


5 januari 2011:


Carlo is naar eigen zeggen helemaal kapot als de opnames van De TV Kantine zijn afgerond. De tv-serie is bijzonder zwaar om te maken, vertelt de tv-maker in Libelle. "In twee, drie dagen schrijven Herald en ik een aflevering. In die 25 minuten zitten elf sketches, dat zijn per aflevering ongeveer vijftien bekende Nederlanders. Vervolgens gaan we het opnemen. Op één dag doe ik vier typetjes, per typetje zit ik zo’n drie uur in de make-up. De dag erna weer, de dag dáárna weer." Het is een zware opgave, stelt Boszhard. "Na die dagen ben je he-le-maal kapot. En dan komt mijn grote werk pas: spotten, monteren, bewerken – eerst negen uur kleurcorrectie, dan twaalf uur audio-nabewerking – dan mixen. En dat week na week, achter elkaar. Het is slopend." De heftige opnamedagen hebben invloed op Boszhards humeur. "In die tijd kan ik heel aardig zijn en mensen motiveren, maar ook kort door de bocht. En dan kom ik wat minder aardig over. Herald zorgt er bijvoorbeeld voor dat ik er goed op let dat ik redelijk blijf."

Bron: www.mediacourant.nl

4 januari 2011:

Carlo wil in de toekomst graag programmadirecteur van RTL4 worden. Die functie wordt nu vervuld door Erland Galjaard, de vriend van Wendy van Dijk. "Een comedy maken, echt acteren, regisseren, programmadirecteur worden bij RTL 4. Nee hoor, er zijn nog genoeg dingen die ik zou willen doen", zegt Boszhard. Toch is hij nu ook tevreden. "Eigenlijk heb ik, als ik terugkijk, een fantastische carrière. Daar heb ik me altijd druk om gemaakt, of ik een mooie carrière zou krijgen." Ondanks zijn succes op televisie, doet kritiek over hem op internet wel wat met Boszhard. "Ik betrap me er weleens op – en dat vindt mijn vriend Herald vervelend – dat als ik tien positieve reacties krijg en één negatieve, ik meer heb met die negatieve. Dat is natuurlijk mens-eigen, maar ik vind het ook enigszins lekker. Het houdt me scherp", zegt de RTL4-presentator. Boszhard kijkt terug op een succesvol 2010, waarin hij de Gouden Televizierring won voor De TV Kantine. "De conclusie is: het is een fantastische beloning, maar betekent dat ik vanaf nu alleen nog maar nog meer mijn best moet doen. Daar ben ik nu dus mee bezig", besluit hij in Libelle.

Bron: www.mediacourant.nl

3 januari 2011:

De TV Kantine is vorig jaar onderscheiden met de Televizierring. Natuurlijk werkt er een heel team aan het sketch-programma van RTL, maar de bedenkers en boegbeelden van De TV Kantine zijn toch Carlo en Irene. Maar ja, bij wie komt zo'n prestigieuze televisieprijs nu op de schoorsteenmantel te staan? RTL wilde geen scheve gezichten en heeft een duplicaat laten maken van de Televizierring, zo vertelde Irene in de oudejaarsspecial van RTL Boulevard en Ik Hou van Holland. Op die manier hebben zowel Carlo als Irene de Televizierring thuis. Wie het origineel heeft? Dat is niet hardop uitgesproken, al laat Irene doorschemeren dat zij de RTL-ring heeft gekregen. De ring is overigens met toestemming van de Avro nagemaakt. Vanaf vrijdag zijn er weer nieuwe afleveringen van De TV Kantine te zien. Het derde seizoen is, mede geholpen door de scores van The Voice of Holland, het best bekeken seizoen tot nu toe.

Bron: http://zappen.blog.nl

1 januari 2011:

Het is vandaag 1 januari 2011. Dat betekent dat er weer een nieuw jaar is  aangebroken! Een jaar waarin Carlo & Irene weer volop mooie televisieprogramma's en dergelijke gaan doen. Het team van de Carlo & Irene fansite wensen de bezoekers een goed 2011 met veel Carlo & Irene! Ook in het nieuwe jaar zullen we de site weer regelmatig updaten.