Nieuws
Start nieuws 2004 nieuws 2006 nieuws 2009 nieuws  2011 nieuws 2010 nieuws 2008 nieuws 2007 nieuws  2005

 

nieuws

27 mei 2012:

Vanmiddag is al weer de laatste aflevering van Life4you te zien van dit seizoen. Hiermee sluiten ze het derde seizoen van dit succesvolle programma. Het zal de laatste aflevering zijn met meester-kok Rudolph van Veen die onlangs heeft aangegeven te stoppen met het programma en dus niet terug zal keren komend seizoen. Wie hem zal opvolgen is nog niet bekend. Vanmiddag zijn o.a. Jamai Loman,Cornald Maas en Guus meeuwis te gast. Natuurlijk zal het afscheid van Rudolph niet onopgemerkt voorbij gaan. Life4you is vanmiddag te zien om 17.30 en 19.20 uur op RTL4. Het team van de Carlo & Irene fansite bedankt Carlo,Irene, Rudolph en de redactie voor een geweldig seizoen. We zullen Rudolph missen in het programma en wensen hem alle goeds toe.

* Carlo is in plaats van gisteren,vandaag te gast bij Paul de Leeuw in het programma Paul! Het programma is te zien tussen 20.20 en 21.30 uur op Nederland 1. Na  afloop kun je doorkijken op het internet. Daar kun je nog een kwartier extra genieten met  Pau!l XL. Dit kun je kijken via de website www.paul.vara.nl.

Bron: www.vara.nl

26 mei 2012:

Carlo Boszhard is vanavond zoals beloofd te gast bij Paul de Leeuw in het programma Paul! Naast Carlo is ook Danny de Munk, Gers Pardoel,Ted van Lieshout en Charlotte Sophie Heitinga te gast. Het programma Paul! is vanavond te zien om m 20.25 uur op Nederland 1, en de hele week op paul.vara.nl!

Bron: www.paul.vara.nl 

* Carlo Boszhard en Irene Moors ontvingen zondag uit handen van Mirjam de Graaff het eerste exemplaar van het boek ‘Bart – Live Fast, die young’, over het leven van haar broer Bart de Graaff. Dat heeft BNN maandag laten weten. Boszhard werd ooit achterna gezeten door De Graaf in De Stalkshow. “Ik ben heel trots dat wij het eerste exemplaar in ontvangst hebben mogen nemen. Bart zit al in mijn hart, maar staat nu ook op mijn boekenplank“, aldus Boszhard in een reactie.
Ook Moors heeft De Graaff van dichtbij meegemaakt. Ze zat in zijn programma Het Kisstje van Bart, waarin de BNN-oprichter met sterren zoende. Tegenwoordig is ze ambassadeur van de Bart Foundation. “Dit boek had er al lang moeten zijn. Een must voor iedereen die van televisie en van Bart houdt.”
Het is op 25 mei precies tien jaar geleden dat Bart de Graaff overleed. In het boek komen zijn ouders, zus en vrienden aan het woord. Ook BN’ers vertellen, zoals Carlo en Irene, John de Mol en Jack Spijkerman.

 bron: www.mediacourant.nl

 

14 mei 2012:

Foto: RTL

Rudolph van Veen stopt als kok in het tv-programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat maakte hij zondag bekend in de uitzending op RTL 4. Van Veen krijgt het te druk met zijn werk voor de zender 24Kitchen. “Ik maak daar heel veel programma’s voor en het ging altijd heel goed samen om op zondag hier te zijn. Alleen komend seizoen wordt de zender uitgerold naar bijna alle Europese landen en mag ik een aantal buitenlandse programma’s gaan maken.“
Dat heeft een behoorlijke consequentie voor zijn agenda. “Ik ga The Taste of Life weer maken, de serie die ik ook heb gemaakt toen ik hier een paar jaar niet was. Dat betekent dat ik de hele wereld weer over ga reizen en die programma’s in drie talen ga maken, ook in het Duits en het Engels. Er komen zo veel verschillende dingen.”
De RTL 4-show van Carlo en Irene past niet meer in die agenda. “De consequentie is dat ik hier niet meer op zondag kan zijn. Dat is ook voor mij niet een heel makkelijke beslissing. Maar ambitie laat je soms geen keuze.”
Carlo en Irene vinden het jammer dat hun huiskok vertrekt. “We vinden het heel erg, maar deze beslissing respecteren we“, vertelde ze.
Van Veen was er in 2000 bij, toen Carlo en Irene vlak na het einde van Telekids begonnen met Life & Cooking. Hij deed dat tot 2005, toen hij werd opgevolgd door Vincent van Essen en later Robert Verweij.
Toen Life 4 You in 2009 werd geïntroduceerd, was Van Veen weer van de partij.Van Veen is nog twee afleveringen in Life4You te zien, een avontuur waar hij met plezier op terugkeek. “Drie jaar Life4You heb ik zo leuk gevonden. Jullie energie was toch een tandje relaxter. En het koken met BN’ers is echt een heel leuke aanvulling, dat zorgde voor zulke leuke verrassingen.”
Life4you komt gewoon met een nieuw seizoen. Maar wie de nieuwe tv-kok wordt, blijft nog even ongewis.

Bron: www.mediacourant.nl  en www.zappen.blog.nl en Life4you, 13 mei 2012

* Voor een nieuw programma zijn Carlo en Irene op zoek naar kinderen die bekende Nederlanders goed kunnen imiteren. Kijk jij altijd naar De TV Kantine en denk je dat je bijvoorbeeld Kim Holland, Maik de Boer, René Froger, Eric van Tijn of iemand anders die bekend is van TV net zo goed kan nadoen als Carlo en Irene dit doen? Ben je zelfs zo goed, dat als je niet vertelt wie het is, mensen kunnen raden om wie het gaat? Geef je dan op, laat je ouders een mail sturen naar: redactiecarloenirene@masmedia.tv en wie weet mag jij binnenkort aan Carlo en Irene laten zien hoe goed je bent.

Bron: www.life4you.nl

11 mei 2012:

Peter van der Vorst zendt vanavond in zijn tv-programma Van Der Vorst Ziet Sterren het presentatiedebuut van Irene Moors uit. De beelden zijn nooit eerder vertoond. Dat heeft RTL 4 aangekondigd. Moors opent in de aflevering de deuren van haar huis in Heemstede. “Ze praat over het moederschap, het verlies van haar moeder, haar huwelijk en natuurlijk haar werk. Ook neemt ze Peter mee naar haar ouderlijk huis in Haarlem, waar haar vader woont met zijn nieuwe vrouw“, aldus de zender.
Verder in dezelfde aflevering is te zien hoe Van der Vorst met topadvocaat Bram Moszkowicz naar Parijs afreist. “Ook de relatie met Jort Kelder, Willem Holleeder en natuurlijk zijn vriendin Eva Jinek komen uitgebreid aan bod. En op zijn kantoor in Amsterdam laat hij zien hoe hij werkt.”
Van der Vorst ziet Sterren is om 22.40 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

1 mei 2012:

 Carlo Boszhard neemt op 26 mei plaats in de vladip, het populaire spelonderdeel uit het tv-programma Pau!l van Paul de Leeuw. Dat heeft de RTL 4-presentator aangekondigd. Boszhard volgt collega Irene Moors, die afgelopen zaterdag al in de smurriebak van De Leeuw viel. Zij zit eind mei voor de buis. “Ik verheug me er wel op, want ik hoop dat Carlo – net als ik – de vragen niet weet. Het is best wel heftig om in dat tuigje te hangen. Je gaat zo hard naar beneden. Ik zit onder de blauwe plekken.”
“Het valt mee, maar het is niet niets“, vervolgt Moors. “Ik heb Paul in de kleedkamer gedoucht. Hij heeft allemaal lekkere luchtjes. Ik denk: ik maak het op ook.”

Boszhard ziet de uitzending met vrees tegemoet. “Het lijkt me pijnlijk".

Bron: www.mediacourant.nl  en uitzending Life4you, 29 april 2012

* Carlo staat in de nieuwe L'Homo. Het blad is o.a. te koop in de boekhandels. Koop dat blad nu!

Bron: Life4You uitzending 22 mei 2012

* Paul de Leeuw gaat Life4You presenteren op zondag 4 november. Dat heeft hij afgesproken met Irene Moors, die gisteren te gast was in Pau!l. Op 4 november wordt de marathon in New York gelopen en Irenes man Barry doet daar aan mee. Moors was niet van plan om met hem mee te reizen vanwege verplichtingen in Nederland, waaronder het gezin en Life4You. Paul de Leeuw wilde daar niets van weten en vindt dat Irene haar man moet supporten in New York. Daartoe bood hij aan Life4You die zondag met Carlo Boszhard te presenteren.
“De kinderen mogen best twee dagen bij mij logeren en dan neem ik ook nog het programma over met Carlo, en dan kan jij gewoon naar je man voor de marathon”, bood Paul aan. “Ok!”, riep Irene meteen. “Staat het erop? Staat het erop? U was er allemaal bij”, bevestigde Irene nog eens de belofte."

Bron: www.zappen.blog.nl

27 april 2012:

Irene Moors is morgenavond te gast in het programma Paul!. Dit programma is zaterdag om 20.25 uur op Nederland 1, en de hele week op www.paul.vara.nl te zien.

Bron:  promo Paul! op Nederland 1.

24 april 2012:

Morgenochtend is Irene Moors te gast in het gezellige RTL4 programma Koffietijd. Het programma is te zien tussen 10.00 uur tot 11.00 uur op RTL4.

Bron: Uitzending, Koffietijd op 24 april 2012

2 april 2012:

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben in 2002 de kijkcijferhit Idols afgeslagen. Ze zagen er geen succes in. Dat zei hij zondag in Kwestie van Kiezen. De finale van Idols in 2003 is nog altijd het meest bekeken RTL 4-programma ooit. “Idols is ons aangeboden en wij wilden het toen niet, omdat we dachten dat het nooit wat zou worden. Er is een hele rits van programma’s die fantastisch zijn gelukt, waarvan ik dacht: laat ik dat maar niet doen, dat wordt niks. Dancing with the Stars bijvoorbeeld.”
Boszhard baalt er van. “Er was ooit een reclame over een artiest die over allemaal bekende hits zei dat het niets zou worden. Ik ben die vleesgeworden persoon.”
Het lijkt een kritieke fout van de presentator. “Ik had op dat moment net iets anders in mijn hoofd. Ik heb heel veel fouten gemaakt.”
De uitslag van de eerste Idols trok in 2003 maar liefst 4,9 miljoen kijkers. De presentatie van de show was in handen van Reinout Oerlemans en Tooske Ragas.

Bron: www.mediacourant.nl en Kwestie van Kiezem, 1 april 2012

* De allereerste jongen met wie Carlo Boszhard ooit zoende, was Paul de Leeuw. Dit biechtte Carlo gisteravond op in het programma Kwestie van Kiezen, waarin Rick Nieman hem interviewde.
Al snel kreeg Carlo Boszhard spijt van zijn onthulling en vroeg hij of het stuk eruit kon worden geknipt. Maar hier gaf de programmaleiding geen gehoor aan. Met als gevolg dat heel Nederland nu op de hoogte is van het ‘avontuurtje’ tussen Carlo en Paul.Toch koestert Carlo geen wrok tegen het programma. „Ik begrijp het wel. Maar ik had Paul’s naam liever niet genoemd. Ik vind het niet fair tegenover hem”, vertelt de presentator in zijn programma Life4you.Er waren nog meer spannende onthullingen op de zondagavond. Zo verklapte Paul de Leeuw op zijn beurt in het programma van Carlo en Irene dat hij als twintiger betaalde voor seks. Tegenwoordig is de goedlachse presentator gelukkig met zijn partner Stephan Nugter, maar vroeger vond hij het moeilijk om seksuele contacten op te doen.Paul besloot te reageren op een contactadvertentie in de krant. Met tachtig gulden op zak ging de presentator op weg naar zijn afspraakje. Hij vergiste zich alleen in de prijs. „Een enorme man, ’type Tokkie’, deed open en bracht me naar een hele leuke jongen. We hebben gezoend en gesekst en dat heeft me honderd gulden gekost. Daarvan heeft de jongen er zelf twintig gulden bijgelegd”, onthult Paul de Leeuw.

Bron:http://www.televizier.nl en Kwestie van Kiezem, 1 april 2012

31 maart 2012:

Bouwval Gezocht krijgt een nieuw gezicht. Peter van der Vorst draagt het presenteerstokje over aan Irene Moors, blijkt uit een kandidatenoproep van RTL. De presentatrice valt met haar neus in de boter, want voor het nieuwe seizoen volgt RTL bouwprojecten in het buitenland. Moors kan dus heel wat keren naar Schiphol voor de opnames, wat haar niet veel overkomt. Grote vraag is hoe Bouwval Gezocht gecombineerd gaat worden met het wekelijkse live programma Life4You.
Dat Van der Vorst afscheid zou gaan nemen van Bouwval Gezocht viel ergens wel te verwachten. Buiten het feit dat hij twee succesvolle nieuwe titels heeft gekregen in de vorm van Mijn Leven in Puin en Gepest, is Van der Vorst ook steeds drukker met zijn eigen productiehuis Vorst Media. Daarnaast is hij ook geregeld te zien in RTL Boulevard en met personality-show Van der Vorst Ziet Sterren.
Wanneer het nieuwe seizoen Bouwval Gezocht exact op tv is te zien, is niet bekend.

Bron: http://zappen.blog.nl.

* Vanaf nu is het vierde en laatste seizoen van De TV Kantine op dvd verkrijgbaar. In het vierde seizoen waren vertrouwde gezichten als Maik de Boer, René van der Gijp en Kim Holland, die als vanouds achter de kassa zat, weer te zien. Maar er waren ook veel nieuwkomers zoals Angela Groothuizen, VanVelzen, Britt en Ymke, Patty Brard en Patricia Paay, Bert van der Veer en Judith Osborn, die als stamgasten van De TV Kantine wekelijks hun mening gaven over de meest uiteenlopende programma's. Naast al deze karakters, kwamen er ook diverse persiflages op tv-programma's voorbij zoals Dit Was Het Nieuws, Opsporing Verzocht, The Voice Of Holland en Ik Kom Bij Je Eten. Thema's die behandeld werden in dit vierde seizoen zijn o.a.: Ik Haat Mijn Eigen Programma, waarin te zien was welke presentatoren niet blij zijn met hun eigen programma en waarom. In Net Als In De Film speelden de persiflages van Carlo en Irene mee in grote Amerikaanse blockbusters. Maar ook was er een kerstaflevering te zien, waarin John de Mol drie geesten op bezoek kreeg die hem de tv van vroeger, de tv van het heden en de tv van de toekomst lieten zien. Uiteraard speelden vele bekende Nederlanders weer een gastrol in het populaire programma, waaronder Eddy Zoey, Rob Geus, Nelleke van der Krogt, Frans Molenaar, Britt Dekker en Oh Oh Cherso-vakantieganger Sterretje.

Bron: www.bol.com

29 maart 2012:

Carlo Boszhard is zondagavond te gast in de voorlopig laatste aflevering van de interviewserie Kwestie van Kiezen van Rick Nieman. Dat heeft RTL 4 laten weten. Net als bij zijn andere gasten, legt Nieman de presentator allerlei stellingen voor op carrièregebied en privégebied. “Carlo doet zó veel typetjes en imitaties en dat doet hij zo goed, dat ik mij afvraag of hij zelf nog wel weet wie hij is. Wie is de echte Carlo, hoe is hij thuis, als niemand meekijkt?“, vraagt de interviewer zich af.
“En Carlo staat in Hilversum bekend als een keiharde werker en een perfectionist. Waar komt die drive vandaan? Wat wil hij nog bereiken? En is hij nog steeds zo fel als vroeger, of wordt hij inmiddels iets milder?“, vervolgt hij.
Enkele dilemma’s die Boszhard voorgelegd zal krijgen zijn: mijn beste tijd heb ik al gehad of het hoogtepunt moet nog komen, eindelijk volwassen of voor altijd een moederskindje en ik gedraag me soms onredelijk tegen collega’s of om een goed programma te maken is alles geoorloofd.
Kwestie van Kiezen is zondag om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

* Paul de Leeuw brengt zondag een bezoek aan het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. De VARA-coryfee, die maandag vijftig werd, komt vertellen over zijn boek, theatertour en tv-show. Dat heeft RTL 4 donderdag gemeld. Naast een uitgebreid gesprek, verzorgt De Leeuw – net als deze maand in De Wereld Draait Door – ook een muzikaal optreden. Hij brengt binnenkort een nieuwe cd uit en daarvan zingt hij een door Guus Meeuwis geproduceerd nummer.
De laatste keer dat De Leeuw te gast was bij het duo was in april 2011. Twee jaar daarvoor schoof hij ook aan in de één na laatste aflevering van het toenmalige Life & Cooking. “Als het koud was waren we altijd blij dat jullie erbij waren“, zei hij toen.
De andere gasten in Life 4 You, zondag om 17.25 uur op RTL 4, zijn John van den Heuvel, Mr. Gay-kandidaat Thom Goderie en zanger Quincy.

Bron: www.mediacourant.nl

26 februari 2012:

Het is weer tijd voor de tv-avond met een miljoen meningen: het Nationaal Songfestival! Elk jaar toch wel een hoogtepunt in het Nederlands tv-landschap. Na de wat kneuzige edities van de afgelopen paar jaar is het nu de beurt aan Talpa om er een grote show van te maken. Het bedrijf heeft in samenwerking met de Tros in elk geval zijn best gedaan, bijvoorbeeld door Afrojack in de vakjury te zetten. Toch iemand die weet wat er internationaal speelt en aanslaat. Maar ook de aanpak van zes artiesten met elk een eigen liedje – en daardoor dus echt competitie – maakt het Nationaal Songfestival 2012 tot een spannende strijd.
Sinds de afgelopen editie van The Voice of Holland lijkt niemand nog de favorietenrol te willen hebben. Deze lijkt toebedeeld aan Pearl Jozefzoon, die de meeste goodwill bij het publiek heeft gekweekt. Want oordelen op basis van de nummers is moeilijk; op een paar flarden na zijn deze goed geheim gehouden de afgelopen weken.

De zes kandidaten nemen het in drie duels tegen elkaar op. In willekeurige volgorde zijn dit:

* Raffaëla met Chocolatte – Joan met You and Me
* Kim met Children of the World – Ivan met Take me as I am
* Pearl met We can overcome – Tim met Undercover Lover

Na elk duel vindt een stemronde plaats. De stem van de vakjury vormt 50% van de stemmen, die van de kijkers thuis de andere 50%. Dit levert na drie duels drie winnaars op die doorgaan naar de finale.

De vakjury bestaat uit Afrojack, Ali B, Carlo Boszhard, Jeroen Nieuwenhuize en Stacey Rookhuizen.

In de finale zingen de drie finalisten opnieuw hun liedje waarna de stemming feitelijk hetzelfde verloopt, alleen worden de stemmen nu over drie kandidaten verdeeld.

De deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival 2012 worden vertegenwoordigd door honderd gastjuryleden. Zij brengen een adviesstem uit die de vakjury en de kijkers thuis te zien krijgen voordat zij hun stem uitbrengen.
Vanavond mag iedereen dus weer lekker los gaan op het Nationaal Songfestival. Voorgaande jaren trok het evenement moeiteloos 2 miljoen kijkers. Laten we hopen dat het dit keer een act oplevert die ons ver gaat brengen in Azerbeidzjan.


Nationaal Songfestival, 20.20 uur bij de TROS op Nederland 1.

Bron: http://zappen.blog.nl.

24 februari 2012:

Irene Moors stelt dat er niets klopt van de rijkenlijst die Quote heeft uitgebracht. Met een vermogen van drie miljoen euro heeft de RTL 4-ster een plek in de lijst van 75 rijkste BN’ers. “Het is absoluut veel te hoog. Anders was ik al lang gaan rusten“, zegt ze op Radio 538. Bedragen noemt Moors niet. “Ik heb het goed, ik klaag niet, maar het is niet zoals het nu vermeld is. Ik weet niet wat je moet met zo’n lijst. Het geeft in elk geval een hoop gedoe met jaloezie. Dat is jammer en dat hoeft helemaal niet.”
Een miljoenensaldo heeft Moors niet, zegt ze zelf. “Het is absoluut wat ruim. Ik wil niet zeggen dat ik niets heb, maar dit is flink. Er worden heel veel woorden aan vuil gemaakt, laten we het lekker negeren.”

Ze heeft geen idee hoe Quote op dat bedrag is gekomen. “Wat zij waarschijnlijk allemaal zijn gaan optellen en aftrekken, is waarschijnlijk ook waar je woont en wat dat wel misschien niet waard is of je hypotheek. Het maakt me geen reet uit. Het is in elk geval een hysterisch hoog bedrag. Ik ben ook een big spender. Ik geef lekker uit, ja hoor. Dat geeft niet.”

Haar collega Carlo Boszhard staat voor een miljoen euro meer op de lijst. “Hij doet ook meer voor De TV Kantine. Ik speel daar leuk in, maar hij regisseert en monteert ook. Die verhouding is ook meer. Of dat bedrag klopt, weet ik niet. Daar heb ik hem nog niet over gesproken. Maar dat zou mij erg verbazen
.

Bron: www.mediacourant.nl

23 februari 2012:

De RTL 4-sterren geven twitterend Nederland volgende week een unieke kijk achter de schermen tijdens de RTLtweetweek. Van zaterdag 25 februari tot en met vrijdag 2 maart zullen zij bij hun eigen programma behind the scenes informatie openbaar maken aan degenen die hen volgen via @RTLtweetweek en de kijkers.
Het gaat om de programma’s ‘Ik Hou Van Holland’, ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘TV Makelaar’, ‘Help, Mijn Man Is Klusser’, ‘Koffietijd’, ‘Het Zesde Zintuig’, ‘Recht Gezet’, ‘Mijn Leven In Puin’, ‘Knallen In De Horeca’, ‘Help, Ons Kind Is Te Dik’, ‘RTL Nieuws’, ‘Eigen Huis & Tuin’, ‘The Voice Kids’ en ‘Moordvrouw’. Ook twitteren de redacties van ‘Life 4 You’ en ‘RTL Boulevard’ tijdens hun uitzending mee.

Bovendien zullen Jan de Hoop, Peter van der Vorst, Nicolette van Dam en de ‘GTST’-acteurs Ferri Somogyi, Gigi Ravelli, Everon Jackson Hooi, Marjolein Keuning en Ferry Doedens na hun uitzending een halfuur lang zoveel mogelijk vragen beantwoorden via Twitter. Alle informatie over de RTLtweetweek staat op de website www.rtltweetweek.nl.

Bron: www.rtlnederland.nl

22 februari 2012:

Carlo Boszhard zit dit jaar in de vakjury van het Nationaal Songfestival. De tv-ster neemt plaats naast de andere juryleden Ali B, Afrojack, Jeroen Nieuwenhuize en Stacey Rookhuizen. Dat heeft de TROS donderdag bekendgemaakt. Tijdens de uitzending van het Nationaal Songfestival op 26 februari beslist de vijfkoppige jury voor de helft wie Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Azerbeidzjan in mei. Het tv-kijkend publiek bepaalt voor de andere helft.
Het Nationaal Songfestival wordt dit jaar voor het eerst geproduceerd door John de Mol, die van het muziekfestijn weer een grote show met allure wil maken.
Tijdens het programma strijden The Voice of Holland-sterren Joan Franka, Kim de Boer, Pearl Jozefzoon en Raffaëla Paton net als Popstars-kandidaat Tim Douwsma en zanger Ivan Peroti om een Eurovisie-ticket.

De muziekshow zal avondvullend te zien zijn op Nederland 1.

Bron: www.mediacourant.nl

21 februari 2012:

Carlo Boszhard heeft last van een ‘dermatologisch probleem’, dat hij opliep tijdens de opnames van De TV Kantine. Het is de reden waarom hij nu op tv te zien is met een baard. Dat onthult de RTL 4-presentator dinsdag in het AD. Volgens de presentator heeft hij door de dikke make-up en siliconenrubber die nodig waren voor de persiflages in de TV Kantine ‘een behoorlijk onrustige huid’ gekregen. “Voorlopig scheer ik me niet om mijn huid de kans te geven zich te herstellen“, licht hij toe.

Bron: www.mediacourant.nl

14 februari 2012:

Carlo Boszhard heeft niet de ambitie om in de nabije toekomst serieuze rollen te gaan spelen. Dat vertelt de RTL 4-presentator in Spits. Boszhard haalt genoeg voldoening uit de typetjes die hij speelt in zijn tv-hit De TV Kantine. Toch zou hij een serieuze rol wel overwegen. “Natúúrlijk zou ik dat kunnen“, beklemtoont hij. “Maar ik hoef niet perse in zware tragedies te gaan spelen om mezelf serieus genomen te voelen. Ik voel me ook zeer serieus genomen met de rollen die ik nu speel.”
Hij wil juist door in het persiflagegenre. Zo werkt hij nu aan een TV Kantine-film. “We gaan allerlei films parodiëren, van Nova Zembla tot E.T. Denk aan Raiders of the Lost Ark, maar dan met Maik de Boer in de hoofdrol. Ik vind het jammer dat dat een genre is dat we in Nederland eigenlijk niet echt kennen.”
Definitief is het nog niet. “Ik zou het ontzettend leuk vinden als we dat project van de grond kunnen krijgen.

Bron: www.mediacourant.nl en www.rtlboulevard.nl

* Het Nationaal Songfestival is nog maar twee weken weg. Op zondag 26 februari gaan zes Nederlandse artiesten met elkaar de strijd aan in de vorm van drie duels. De winnaars van elk duel nemen het vervolgens op een triofinale, waarbij hetzelfde liedje dus voor een tweede keer wordt gezongen. Maar wie bepaalt hoe Raffaëla Paton, Kim de Boer, Tim Douwsma, Pearl Jozefzoon, Ivan Peroti en Joan Franka gaan strijden? Dat beslist Ruth Jacott in een officiële loting, aanstaande zondag in Life4You.
De loting zal verricht worden zoals dat ook gebeurt bij grote voetbalevenementen. In een bak liggen zes balletjes met namen, die dus door het lot aan elkaar gekoppeld worden. Life4You besteedt al weken aandacht aan het Nationaal Songfestival en lijkt zondag nu een officieel startschot te gaan geven aan de Songfestival-gekte voor 2012 in Nederland.

Bron: Life 4 You uitzending, 12 februari 2012 en www.zappen.blog.nl

13 februari 2012:

Irene Moors (44) vindt het fijn dat ze voor langere tijd onder contract staat bij RTL 4. Het geeft haar rust. Dat vertelt de presentatrice in Story. Moors tekende onlangs een nieuw contract voor vier jaar. “Het is heerlijk zoveel vertrouwen te krijgen van RTL 4, waar ik overigens al ruim 22 jaar werk. En het is heel rustgevend je voorlopig financieel geen zorgen te hoeven maken. Ik zit dan ook niet op mijn centjes, want ik geef ze vrij makkelijk uit. Ook voor anderen“, aldus big spender Irene.
Na al die jaren heeft Moors nog steeds bewijsdrang. “Geregeld stel ik mij de vraag waarom nou juist ik dit werk doe en iemand anders die het ook heel graag wil, niet. Dan wil ik voor mezelf echt presteren om dat te snappen, mijzelf het bewijs leveren. Het is elke keer weer een motivatie om het beste uit een nieuwe productie of uit een nieuw programma of uit de zoveelste zondagmiddaguitzending tre halen.”
Ze wil ook helemaal niet op routine varen. “Wanneer je nooit meer zenuwachtig bent of alleen maar terugvalt op je eigen presentatietrucjes, word je daar denk ik niet leuker van. Ik begin elke uitzending of elke opname in de hoop dat dit het beste wordt wat ik tot dat moment heb gedaan. Natuurlijk is dat niet zo. Maar de inzet moet er wel zijn.“

Bron: www.mediacourant.nl

* Komende week gaat de nieuwe film Zombibi in premiere. In deze film spelen onder andere Gigi Ravelli, Sergio Hasselbaink en Yahya Gaier de hoofdrollen. Daarnaast zijn er bijrollen voor Carlo Boszhard en Ben Saunders. Vooral de rol van Carlo zal veel stof doen opwaaien.
Hij speelt Jan de Hoop, bekend van de TV-Kantine, en in die hoedanigheid gaat hij volledig door het lint. Uiteindelijk loopt het ook met Carlo's rol niet goed af. Het eerste filmpje dat de filmmaatschappij daarvan verspreidde zorgde voor veel commotie, onder andere bij RTL Boulevard. Voor andere mensen was meteen duidelijk dat het om een scène uit een film ging. De opzet van de filmmaatschappij om zoveel mogelijk aandacht voor de film te krijgen, lijkt dus geslaagd.


bron: http://www.heleweekweekend.nl en RTL Boulevard

 Niet alleen zal Carlo in deze film een rol spelen, ook in de film Tony Tien' De film gaat over het jongetje Tony Tien, dat denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Als hij probeert om zijn vader en moeder te herenigen, krijgt hij hulp van het Koninklijk Huis.
Independent Films heeft bekendgemaakt dat Boszhard de rol van schoolmeester op zich neemt en Drijver de nieuwe liefde van Tony's vader speelt. Eerder werd al bekend dat 'Gooische Vrouwen'-actrice Annet Malherbe de koningin vertolkt. De hoofdrol wordt gespeeld door de 11-jarige Faas Wijn.
De regie van 'Tony Tien' is in handen van Mischa Kamp. De  film is zaterdagochtend is in het Amsterdamse Tuschinski theater de  in première gegaan.Onder de aanwezigen waren onder andere Carlo Boszhard en Annet Malherbe. Vooral voor de jonge hoofdrolspeler Faas Wijn was de première een bijzonder moment.

Bron:  www.shownieuws.tv en www.ad.nl

7 februari 2012:

Morgen is het weer Koffietijd voor Irene Moors. Zij is dan o.a. te gast in dit gezellige ochtendprogramma Naast Irene is ook Gerard Joling te gast morgen. Koffietijd is morgenochtend te zien tussen 10.00 uur en 11.00 uur op RTL4.

Bron: uitzending Koffietijd, 7  februari 2012

6 februari 2012:

Irene Moors was zondag lyrisch toen Piet Paulsma de ‘mystery guest’ van haar programma Life 4 You bleek. Dat was te zien in de live-uitzending op RTL 4. In een programma-onderdeel moeten Moors en Carlo Boszhard raden welke gast er achter het decor staat, en dit keer bleek het Paulusma. “Nou. Niet waar! Ik ben naar je aan het kijken en denk: het is hem echt. We zijn al jaren aan het proberen om jou in de show te krijgen. Ik zit echt even te kijken van: ben je het wel? Maar je bent het!“
Paulusma werd onder meer gevraagd over zijn toekomst bij SBS 6, waar momenteel de koppen rollen. “Over dit soort zaken moet je gewoon bij de zender zijn en niet bij mij. Ik heb vorig jaar een vijfjarig contract getekend, dus…”
Ook over welke kant het op zou moeten gaan met SBS, wilde Paulusma niet filosoferen. “Je bent bij een zender, dus je praat met heel veel mensen. Ik bemoei me niet met het beleidsmatige gedeelte. Ik maak een programma over het weer en daar ben ik druk genoeg mee.”
Lang duurde het bezoek van de weerman niet. “Ik blijf niet eten, want ik heb vanavond nog genoeg te doen. Ik moet mijn eigen programma nog gaan maken en kom live vanuit Friesland.”
Voor Moors kon het niet meer stuk. “Dichterbij Piet Paulusma kom ik niet meer.”

Bron: www.mediacourant.nl

25 januari 2012:

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben opnieuw groen licht gekregen voor een nieuw seizoen van De TV Kantine. Dat vertelt Boszhard in Weekend. Hij is er trots op. “De kijkcijfers zijn fantastisch en de reacties van het publiek ook, dus het is ook eigenlijk wel logisch. Het publiek is er gelukkig nog niet op uitgekeken. En dat is best uniek in Nederland, want waar in andere landen programma’s jarenlang als kijkcijferhits kunnen doorgaan, is in Nederland de interesse soms zomaar ineens weg.“
Voor De TV Kantine geldt dat gelukkig niet, stelt hij. “We doen er ook niet te veel per seizoen, zodat het toch een beetje uniek blijft. En als ik eerlijk ben zijn er nog typetjes genoeg die op mijn lijstje staan. Dit seizoen had ik bijvoorbeeld Paul Turner graag willen doen, die Engelsman uit The Voice of Holland. Maar daar was helaas geen tijd voor.”
Boszhard heeft al plannen voor de nieuwe serie. “Met Irene als Angela Groothuizen en mezelf als Rocky willen we een aanzet geven voor iets wat we later eigenlijk veel meer willen gaan doen. Namelijk bekende Nederlanders in beroemde filmscènes plaatsen. Angela was in dit geval bijvoorbeeld de coach van Rocky, die het als bokser opneemt tegen Roel van Velzen.”
Hij geniet van het succes. “Absoluut. Ik ben een heel gelukkig mens dat ik dit mag doen. Het is echt een feest om dit te maken. Gelukkig vindt Irene het ook nog altijd fantastisch, want zonder haar zou het natuurlijk niet kunnen.“

Bron: www.mediacourant.nl

24 januari 2012:

Duizendpoot Irene heeft naast haar drukke programma's toch nog tijd gevonden voor een nieuwe uitdaging: ze wordt een boze stiefmoeder. Irene is een druk baasje. Zo presenteert ze iedere week Life 4 You en kruipt ze regelmatig in de huid van bekende medelanders voor De TV Kantine. Morgen komt ze langs bij KoffieMax om te vertellen over haar nieuwste uitdaging: de stem van een boze stiefmoeder.

Bron: www.koffiemax.tv

13 januari 2012:

Foto: RTL

De TV Kantine is dit weekend volop te zien op RTL 4. Niet alleen staat vrijdag een extra lange laatste aflevering op het programma, ook is zaterdag op late night een blooper-special te zien. Dat hebben de makers laten weten. De laatste TV Kantine heet ‘Mijn grote voorbeeld’ en laat zien wie de sterren uit de kantine hebben geïnspireerd. Met persiflages op onder anderen Glennis Grace en Nick & Simon. “En een spraakmakende gastrol is weggelegd voor de echte Patty Brard“, meldt de redactie.
De TV Kantine sluit op zaterdag haar deuren met een kijkje achter de schermen en de hoogtepunten van het afgelopen vierde seizoen. Zo zien we onder meer hoe gastspelers als Patty Brard, Rob Geus en Nelleke van der Krogt de opnames beleven. “En vooral welke bloopers er worden gemaakt.”
De laatste reguliere TV Kantine is vrijdag om 22.30 uur te zien op RTL 4 en de special volgt zaterdag om 23.00 uur op hetzelfde net.

Bron: www.mediacourant.nl

* Carlo Boszhard en Irene Moors zijn zondag in hun tv-programma Life 4 You gehuld in The Voice of Holland-sferen. De talkshow zal voor een belangrijk deel in het teken staan van de talentenjacht. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. The Voice trapt bij Life 4 You haar finale week af. De vier nu nog onbekende finalisten komen langs om hun single ten gehore te brengen en ook de presentatoren en coaches zijn van de partij. Bovendien zit producent en bedenker van de show John de Mol aan tafel.
Andere gasten in de show van zondag zijn Frans Bauer en Joop Braakhekke. Uiteraard zal Rudolph van Veen weer de keuken induiken om de kijker culinair te inspireren.
Life 4 You is zondag om 17.25 uur te zien op RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

6 januari 2012:

Foto: RTL

Kijkers van De TV Kantine kunnen vanavond niet om Rob Geus heen. De SBS 6-keurmeester wordt niet alleen voor het eerst gepersifleerd door Carlo Boszhard, ook speelt de ‘echte’ Geus een gastrol. Dat hebben de makers laten weten. De TV Kantine draait deze week om tv-shows die in de problemen zitten. “Maar de redding is nabij, want in deze aflevering krijgen programma’s als 2 voor 12, De Smaakpolitie en The Voice of Greece een reanimatie“, zo laat een woordvoerder weten.
Andere nieuwe persiflages zijn er van Sophie Hilbrand, Astrid Joosten, Nana Mouskouri en Wibi Soerjadi. Een gastrol is er voor Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso.
De TV Kantine is om 22.30 uur te zien  vanavond op RTL 4.

Bron: www.mediacaurant.nl

1 januari 2012:

Al weer 1  januari 2012 en dit betekent dat er weer een nieuw jaar is begonnen! Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers een gezond, gelukkig en liefdevol 2012 en bovenal natuurlijk een jaar waarin we veel mogen genieten van het duo Carlo & Irene! 2011 was voor het duo weer een succesvol jaar waarin ze o.a. de hoogte kijkcijfers ooit scoorde met de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van de TV Kantine en ook Life4you was ook in 2011 erg succesvol. We wensen natuurlijk voor 2012 dat deze successen  zeker zo succesvol zijn! Het team van de Carlo & Irene fansite zal ook dit jaar zijn site weer regelmatig updaten. Tevens hopen we dat je ook dit jaar onze site zal blijven bezoeken.

* Carlo & Irene zijn op de eerste dag van het nieuwe jaar volop op televisie. Eerst is het duo vanmiddag te zien met een nieuwe uitzending van Life4you, de eerste van 2012. Deze week ontvangen ze o.a. de nieuwe RTL-sterren Britt en Ymke. Zij maken hun plannen voor het komende jaar bekend en zullen bovendien Rudolph van Veen assisteren in de keuken. Ook Quinty Trustfull en Caroline Tensen zijn op afstand in de uitzending. Zij maken de winnende wijk bekend waar zondag de PostcodeKanjer van 40 miljoen euro zal vallen. Tijdens een liveschakeling met ‘Life 4 You’ zullen zij uiteraard in de bewuste wijk staan om de bewoners het nieuws persoonlijk te vertellen.
Ook zijn alle kandidaten van het RTL-programma ‘Obese’ te gast. Hoe is het hun vergaan na de opnames van het programma en hoe hebben ze de kerstdagen doorstaan? Daarnaast blikken Carlo en Irene met royaltydeskundige Marc van der Linden vooruit. Wat worden de koninklijke hoogtepunten in 2012? Naast hem, komt ook Jan Smit voorbij. Hij heeft een speciale boodschap voor alle kijkers vanaf Curaçao.
Verder wordt er live geschakeld met Studio 22 voor ‘Sunday Night Fever’. Chantal Janzen peilt de zenuwen onder de vier finalisten. Wie wordt de nieuwe Tony Manero in de musical ‘Saturday Night Fever’Tot slot zijn er in deze bijzondere laatste uitzending van het jaar ook optredens van gelegenheidsduo Lange Frans en Jeroen van der Boom, Edsilia Rombley en de SoulSisters zingen ‘Happy New Year. Life4you is te zien vandaag om 17.25 uur op RTL4. Verder zal Carlo vanavond te zien zijn in de finale van Sunday night fever als coach samen met Julie. Dan zal bekend worden wie de nieuwe Tony Manero wordt in de musical ‘Saturday Night Fever’ Dit programma is vanavond te zien om 20.00 uur op de zelfde zender. Irene is vanavond teamlid in de "Postcode loterij nieuwjaarshow" op RTL4 tussen 21:30 en 23:30 uur. Mis deze programma's niet!

Bron: www.rtl.nl