nieuws 2004
Start Omhoog

 

nieuwsarchief 2004


 

 
5 december 2004:

Carlo krijgt er nog een nieuwe show bij.

Hij gaat namelijk een nieuwe show maken voor de loterij Dayzers.

 

Dit melde hij vandaag in de sinterklaas aflevering van Life & cooking.

bron: Life & cooking 5 december 2004

2 december 2004:

Ook dit jaar zal er op RTL 4 weer een speciale oudejaarsavond show zijn van Laat ze maar lachen. Maar dit keer niet gepresenteerd door Ron Brandsteder maar door Carlo , Irene & Rudolph vanuit de Life & cooking studio Hier zullen zij bekende Nederlanders ontvangen en zullen ze hun bloopers van dit jaar laten zien. Wie er te gast zullen zijn is nog bekend. Zodra het bekend is zullen wij dat hier melden.   

 

Bron www.freewebs.com/carloirene-fansite

28 november 2004:

Gisteren was meesterkok Rudolph van Veen te zien bij Popstars in da House. Hij kookte voor de meiden heerlijke taarten!

 

bron :Popstars in Da house 27 november 2004

26 november 2004:

Na lange tijd onduidelijkheid over de nieuwe presenator van de Staatslotterij, is nu een eind gekomen want vanaf 1 januari 2005 wordt Carlo Boszhard de nieuwe presentator van deze show. Dit is gisteren bevestigd. Als mede presentator wordt Chantal Janzen genoemd maar met haar zijn ze nog in onderhandeling.  

11 november 2004:

Irene Moors staat deze week in de Avrobode. Ze staat zelfs op de cover! dit blad is o.a te koop in: supermarkten en boekhandels.

bron: Avrobode 13 november 2004

23 oktober 2004

Irene Moors was gisteren te zien bij het Telezieringgala . ze gaf commentaar over verschillende programma’s .. Helaas zijn Carlo & Irene zelf dit jaar niet genomineerd.

 bron televizieringgala 22 oktober 2004

22 oktober 2004

De meesterkok Rudolph van Veen is morgen te gast in Kopspijkers. Op  nederland  3 om 20.05 .

* Kijken dus morgen naar kopspijkers!

Bron: http://www.freewebs.com/carlo-irene

21 oktober 2004:

De start van het nieuwe programma van Irene Moors zou eerst worden uitgezonden op zaterdag 6 november om 22.00 uur maar dat is verplaatst naar 18 november om 21.30 uur. Waarschijnlijk doen ze dit omdat het nieuwe programma van Irene op dezelfde dag en tijd was gepland als de nieuwe reeks van All You Need Is Love. In plaats van ‘Waar Een Wil Is’ op zaterdag word daar nu de herhaling van CSI uitgezonden.

bron: http://www.freewebs.com/carlo-ireneonline

3 oktober 2004

Gisteren lieten ze beelden zien in shownieuws van Irene Moors bij veronique (RTl4) Het ging om het feit dat Irene al 15 jaar bij RTL4 te zien is. De zender bestaat namelijk 15 jaar! Beelden die ze lieten zien waren: o.a. van de  eerste  aflevering van het populaire kinderprogramma Telekids.

2 oktober 2004

telekids

 

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat Carlo & Irene stopte met het succesvolle kinderprogramma Telekkids! Gelukkig hoeven we het nu niet zonder Carlo & Irene te doen want ze zijn nu elke zondagmiddag er met Life & cooking. .Toch is het jammer dat het gestopt is. Want het was altijd Gieren met Telekids …Carlo & Irene ook namens De Carlo & Irene Fansite bedankt voor deze leuke tijd!

 

 

19 september 2004

 

Carlo was gisteren heel even te zien in het call tv programma van Spotttligt

Het fragment was uit de 50 beste van RTL4 .

 

* ook was Carlo Gisteren in een fragment te zien bij Laat ze maar lachen.

18 september 2004

 

Philips organiseert 18 december 2004 een super concert met de titel: Ameezing Carlo Boszhard & Irene Moors gaan deze show presenteren. Er komen veel artiesten met de titel zegt het al lekkere meezingers

 

Wil jij er ook heen ? dat kan natuurlijk wel moet je een verzorgings product  of huishoudelijk apparaat van Philips hebben gekocht. Als dat zo is krijg je twee gratis kaarten voor dit concert .

Kijk voor meer informatie op www.ameezingconcert.nl

 

 

16 september  2004

Je kunt weer stemmen op jou favoriete presentatoren Carlo & Irene!

Wil jij dat Carlo met de televizier naar huis gaat? Bel dan 0909-0992 en toets nummer 02 voor Carlo . Wil je dat Irene met de televizier naar huis gaat ? bel dan 0909-0991 en toets 14.

* of breng je stem uit op www.televizierring.nl

Bron Carlo Boszhard & Irene Moors online

1 september 2004 

Irene gaat een nieuw programma presenteren op RTL4 op zaterdagavond vanaf 6 november  is zij het gezicht van het nieuwe programma “Waar een wil is’

Hierin zal Irene mensen helpen om hun ruzie bij te leggen bijvoorbeeld.

 

Bron http://www.carlo-irene.com

* Life & cooking zondag start nieuw zeizoen!!!

Verder is de officele site van Life & cooking helemaal vernieuwd : www.lifeandcooking.nl

Bron http://www.freewebs.com/carlo-irene

 

 

26 augustus 2004

Irene en Barry zijn vandaag alweer 3 jaar getrouwd bij deze willen wij Inge en Johan de webmasters van deze site Irene en Barry van harte feliciteren!

23 augustus 2004

* Carlo is aanstaande zondag te gast in Chris kras op rtl4 kijken dus om 12:00

Bron Chris kras 22 augustus 2004

16 augustus 2004

Het nieuwe zeizoen van Life & cooking begint bijna weer op 5 september is het weer zover dan kun je weer genieten van Live uitzendingen .er zijn wel een aantal veranderingen in het nieuwe seizoen zoals je misschien al weet krijgt Rudollph de meesterkok een nieuwe keuken verder krijgt life & cooking een nieuwe studio in Hilversum en niet meer in Weesp ook krijgt het programma een nieuwe leader genoeg reden dus om om ook aankomend seizoen Life &  cooking te kijken!

* Wil jij een opname bijwonen van Life & cooking? dat kan kijk dan even op www.rtl4.nl voor meer informatie

7 augustus 2004

Het musical award wat al eerder te zien was op RTL4 zal vanavond herhaald worden. op dit Gala reikten Carlo & Irene ook een award uit.  heb je dit programma toevalig gemist? dan heb je vanavond nog een kans om 21:00 op RTL4 natuurlijk!

 

 28 juli 2004

 

Carlo is morgenavond te zien in een programma van de AVRO daar blijf je voor thuis. waar Carlo’s debuut wordt besproken .

* Het wordt uitgezonden om 21:30 morgenavond op nederland .2

 

Bron http://www.freewebs.com/carlo-irene

25 juli 2004

Eerder melde wij op de site dat Carlo en zijn broer Ron 28 augustus te zien zouden zijn in tvtoppers dit blijkt toch eerder te zijn en wel op 21 augustus dus ben jij een echte fan van Carlo kijk dan op 21 augustus naar tv toppers met Jos Brink. het wordt uitgezonden  om 20.30 op nederland 1

  
 
 
23 juli 2004

 Carlo was gisteren  te zien in het programma shownieuws. Het was voor het item in het programma showbizzmisers waarbij het ging over het huwelijk van Stefan en Coby . en dan ging het vooral over de trouwdag .

                         22 juli 2004

                       

Carlo vertelde in het weekblad Party dat ze druk bezig zijn met het jubileumjaar van het middagprogramma Life and cooking hij vertelde dat het uitgebreid gevierd zal worden nou wij webmasters van de Carlo enIirene fansite (Inge & Johan) zijn zeer benieuwd wat er gaat gebeuren. Jullie kunnen het allemaal zien 5 september in het 5de seizoen van lLfe & cooking!

 

Bron www.irene-moors.tk  

                            

18 juli TV Toppers met Carlo en Ron wordt waarschijnlijk 28 augustus uitgezonden bij de NCRV op Nederland 2. Het belooft een hilarisch uitzending te worden! dus een aanrader om te kijken kijken als je een echte fan bent.

13 juli 2004:

Carlo zit wekelijks in het programma 'Daar blijf je voor thuis'. Dus Carlo komt in totaal acht weken langs in dit programma. In aflevering 4 (29 juli) zit Carlo uitgebreid, met onder andere zijn verhaal over zijn TV debuut. Houd het dus in de gaten. Elke donderdag rond 21.30 uur op Nederland 2. 

11 juli 2004:

Afgelopen donderdag was het programma ‘Daar blijf je voor thuis’ te zien op Nederland 2. In dit programma wordt er teruggekeken op onvergetelijke momenten uit de geschiedenis van de Nederlandse publieke omroepen. Er worden gesprekken gevoerd met televisiesterren en –makers over de spraakmakendste programma’s van de afgelopen dertig jaar. Carlo gaf afgelopen donderdag ook kort zijn mening over televisiehelden Jos Brink en Willem Ruis. Als je dit gemist hebt, de herhaling is morgen (12 juli) om 13.20 uur op Nederland 1. Er is een grote kans dat Carlo vaker voorbij gaat komen in dit programma. De nieuwe uitzendingen zijn elke donderdag om 21.30 uur op Nederland 2. Houd het dus in de gaten. 

bron http://www.freewebs.com/carlo-irene

4 juli 2004

Cash & Carlo stopt definatief het programma gaat van de buis wegens tegenvallende kijkcijfers  wel is Carlo bezig voor een nieuwe zaterdagavond show op rtl4 voor volgend zeizoen


Carlo was gisteren te zien in het nieuwe Call TV programma "Spotlight". In dit programma staat er elke week een andere BN'er in de spotlight. Ze laten dan verschillende fragmenten van deze BN'er zien. Van Carlo kwam er fragmenten langs van Liefde op het eerste gezicht , Mc Carlo (RTL Boulevard met Hans Klok) en Monte Carlo (Tofeefee waar Carlo zelf te grazen werd genomen

Bron Carlo Boszhard en Irene Moors online

3 juli 2004:

Carlo is waarschijnlijk om 10.00 tot 10.10 te zien bij Foxkids. In de Foxkids Filmflits wordt deze keer de film Shrek 2 besproken. Carlo heeft de stem van de ezel Donkey gedaan in deze film. Er is dus een grote kans dat te zien is hoe Carlo bezig is geweest met het inspreken van deze film. Houdt dus straks de Foxkids Filmflits in de gaten. Op Foxkids natuurlijk. 

Bron Carlo Boszhard & Irene Moors online

1 juli 2004:

Slecht nieuws voor Carlo Boszhard. Zijn show Cash & Carlo is geschrapt. Het dagelijkse spelprogramma was geen groot succes en daarom heeft Yorin besloten het van de buis te halen. Maar Carlo zit niet bij de pakken neer, hij is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe zaterdagavondshow voor RTL4. (Tijdens dit fragment waren er beelden te zien van Carlo op verschillende premières). Heb je dit fragment gemist en wil je het toch zien? Vanmiddag om 16.10 uur is de herhaling te zien, op jawel SB6!

bron http://www.freewebs.com/carlo-irene

27 juni 2004

Carlo Boshzard was gister te zien in laat ze maar lachen op rtl4 dit was een herhaling dus er waren geen nieuwe bloopers  te zien van Carlo

Bron Laat ze maar lachen : 26 juni 2004

31 mei 2004

Irene Moors gaat samen met Isa Hoes reclame maken voor het bekende wasmiddel Robijn Dit melde de site www.irenemoors.tk en melde irene het zelf ook in life and cooking  in de laatste uitzending van Life & cooking lieten ze hier beelden van zien .

bron www.irene-moors.tk  en www.lifeandcooking.nl

3 juni 2004:

Vanavond zal Irene Moors te zien zijn in een herhaling van Char het medum. Ze wil graag weten hoe het met een overleden vriend van haar gaat
Ze is dan ook erg verbaast als char een bericht door krijgt van die vriend.
* vanavond tussen tussen 21.30 en 22.40 uur
op RTL4.
 

bron www.rtl4.nl

 

 

 

18 juni 2004:Vandaag is Irene Moors jarig. Ze wordt 37 jaar alweer! de webmasters willen haar van harte felicteren en wensen  haar en haar  gezin een gezellige dag toe!

 

bron http://www.freewebs.com/carlo-irene

 

24 juni 2004:   


Cash & Carlo komt volgende week toch weer terug. Cash & Carlo is een weekje weggeweest, maar de herhalingen beginnen a.s. maandag weer. Nu komt het alleen niet om 19.00 uur, maar een uurtje eerder. Cash & Carlo, iedere werkdag van 18.00 tot 18.30 bij Yorin natuurlijk.

21 juni 2004

  * Carlo & Irene zijn vanavond te zien in de herhaling van 'De 10 opmerkelijkste duo's'. Carlo & Irene stonden in deze lijst, maar gaven ook commentaar op andere duo's. De 10 is vanavond vanaf 21.30 uur te zien op RTL4

bron www.freewebs.com/carlo-irene

22 juni 2004

OPGELET!!!                                  

Kun jij de zomerafleveringen van Life & cooking op zondagmiddag niet zien .geen noot want het wordt zaterdagochtend herhaald van de week daarvoor om 10.10 uur wordt het herhaald op rtl4.

Bron Rtl4 ( www.rtl4.nl)

 26 juni 2004

Carlo  Boszhard is vandaag jarig! hij is 35 jaar geworden . Wij webmasters (Inge en Johan ) van de Carlo en irene fansite. wensen Carlo en zijn vriend pascal een leuke en gezellige dag! *

 

Ook Tijn zoontje van Irene Moors is vandaag jarig! deze" kleine"jongen is alweer 2 jaar geworden Moeder Irene en Vader Barry en zusje Rosalie en natuurlijk Tijn zelf van harte gefelicteerd met je verjaardag en maak je er een leuke dag van namens de webmasters van de Carlo en Irene fansite (Inge & Johan)

 

bron: www.freewebs.com./carlo-irene

( Ramona en Kim bedankt voor de foto van Tijn )