nieuws 2009
Start Omhoog

 

nieuws 2009

30 december 2009:

De Libanees-Britse zanger Mika brengt aanstaande zondag 3 januari 2010 een bezoek aan Carlo Boszhard en Irene Moors in het programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’. Daar zal hij onder meer zijn nieuwe hit ‘Rain’ zingen. Dat heeft RTL 4 woensdag bekendgemaakt. Ook Gerard Joling zal zijn opwachting maken in de uitzending van deze week. De zanger zit 25 jaar in het vak en dat wordt gevierd door Carlo en Irene met het spel ‘Ik Hou Van Gerard’. De grote vraag is: Wie weet het meeste over Geer?
Twee teams, met Carlo en Irene als teamcaptains en Joling-fans aan hun zijde, gaan met elkaar deze strijd aan. “Ongetwijfeld het feest der herkenning, waarin de 25-jarige carrière van de zanger, presentator en Topper onder de loep wordt genomen“, vertelt de woordvoerster van RTL 4.
Tot slot schuiven ook Albert Verlinde en Carlos Lens aan in de tv-show.
Life 4 You is op zondag 3 januari om 17.25 uur te zien op RTL 4.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

26 december 2009:

Van bloopers en grappen tot bizarre en bijzondere momenten. Een jaar lang zag je allerlei opmerkelijke fragmenten uit RTL programma’s op RTL.nl. Maar welke videosnack van 2009 is volgens jou nu het allerbeste?
Stem op je beste entertainment-, infotainment- en nieuwsfilmpje van het afgelopen jaar. Voor elke categorie hebben we tien filmpjes genomineerd, die allemaal terug te zien zijn op rtl.nl . Als je jouw grootste knaller hebt gevonden, breng dan je stem uit en maak kans op een van de leuke prijzen. Bekijk alle genomineerde videosnacks in de categorieën actualiteit, entertainment en infotainment. Breng daarna je stem uit via de STEM-button (in de video zelf of op de homepage) door een keuze te maken uit de titels in het dropdown-menu. Je kunt één maal stemmen per categorie. De verkiezing loopt tot en met 30 december. Op 31 december worden de winnende snacks bekendgemaakt. Carlo en Irene zijn genomineerd in de categorie entertainment met een fragment van de TV Kantine en een fragment van Ik Wed Dat Ik Het Kan! Breng je stem uit via: 
www.rtlvideosnacks.nl

bron: www.rtl.nl

25 december 2009:

Het valt Irene Moors op dat Jan Smit nooit meer langs is geweest in haar programma sinds zij zijn moeder Gerda Smit persifleerde in De TV Kantine. Moors hoopt niet dat Smit boos is, zo laat de tv-presentatrice weten op Radio 538. “Die persiflage was het idee van Carlo, die het tv-interview met Gerda Smit had gezien. Het werd een complete aflevering en Jan Smit is nooit meer geweest naar Life 4 You op zondagmiddag. Ik hoop niet dat dat met elkaar te maken heeft. Ik hoop het niet.”
Moors kijkt met een goed gevoel terug op 2009. “2009 was voor mij een topjaar. In eerste instantie raakte ik mijn programma kwijt, en dat leek heel dramatisch. Maar dat werd vervangen door een nieuw zondagprogramma. Bovendien won ik een glamour-award. Dat is toch fantastisch op je 42ste. En het grote succes van De TV Kantine kwam natuurlijk. Ik vond het een mooi jaar en hoop het in 2010 voort te zetten.”
Ook in 2010 is Moors weer druk met haar tv-programma’s. “Vanaf januari gaan we De TV Kantine weer opnemen en ook Life 4 You gaat gewoon door.”
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

21 december 2009

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard en Irene Moors boekten zondag een record met hun programma ‘Carlo & Irene: Life 4 You’. Er keken 1,2 miljoen mensen naar het programma, waarmee het RTL-duo de achtste positie in het dagelijkse kijkcijferoverzicht bezet. Carlo en Irene scoorden in jaren niet zo goed op de zondagavond van RTL 4. In het programma waren onder meer Natasja Froger en Thomas Berge te gast. Andere gasten, zoals Lisa Löis en het grootste deel van het publiek, konden vanwege het winterweer niet komen.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers fijne kerstdagen!

12 december 2009:

Foto: Laura Oldenbroek

RTL 4 heeft haar programmering op oudejaarsavond gewijzigd. Niet Tineke Schouten, maar Het Beste van Ushi & Dushi en Het Beste van De TV Kantine staan tussen 20.30 en 22.00 uur op het programma. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 vrijdag laten weten. Zoals al eerder bekend is aansluitend om 22.00 uur een special van Ik Hou Van Holland te zien. “Na middernacht en nadat een korte bloopercompilatie van Ik Hou Van Holland 2010 heeft ingeluid, volgt 4 Jaar Toppers In Concert.”
In ‘4 Jaar Toppers in Concert’ zijn beelden te zien van alle concerten die de Toppers de afgelopen vier jaar hebben gegeven in de Amsterdam Arena.

Oudejaarsavond bij RTL 4 ziet er daarmee als volgt uit:

20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden
20:30 Het Beste Van Ushi & Dushi
21:15 Het Beste Van De TV Kantine
22:00 Ik Hou Van Holland – Oud & Nieuw
00:10 4 Jaar Toppers In Concert
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

29 november 2009:

Cabaretier Alex Klaassen (33) neemt op 1 december een proefaflevering op van een nieuw programma. Dat heeft producent Paul de Leeuw van Eva Media bekendgemaakt op Twitter. In de eerste aflevering van het programma zullen onder meer Irene Moors en Plien van Bennekom te gast zijn. “Het is een nieuw soort van comedy. Erg grappig met parodieën en leuke liedjes. Eigenlijk net als zijn theatershow“, vertelt De Leeuw. Het is nog niet bekend of het programma wordt uitgezonden op televisie.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Het proefprogramma dat cabaretier Alex Klaassen maakt met producent EVA is bedoeld voor RTL 4. Dat vertelde Albert Verlinde vrijdagavond in RTL Boulevard. In het tv-programma van Alex Klaassen komen onder meer parodieën en liedjes voorbij. “Hij is een proefprogramma op aan het nemen voor RTL 4. Een satirisch programma en in de eerste aflevering zitten in ieder geval Irene Moors en Plien van Bennekom. Alex Klaassen bij RTL: dat gaat gebeuren“, liet Verlinde vrijdag weten in zijn programma.

Bron: http://www.mediacourant.nl

28 november 2009:

De Nederlander van het Jaar!
Wie heeft in 2009 het meeste indruk op je  gemaakt en verdient de titel Nederlander van het Jaar.
In dit nieuwe RTL4-programma bepaal je wie in 2009 het meest verdienstelijk is geweest. Maak kenbaar welke kunstenaar, artiest, presentator of toneelspeler volgens jouw de absolute nummer 1 is. Of welke sporter of politicus je de ultieme overwinning gunt.. Maar je  kunt ook kiezen voor iemand die door een bijzondere daad of heldhaftig optreden in het nieuws is geweest en op jouw bewondering kan rekenen. De keuze is volkomen vrij, jij bepaalt!
Hoe werkt het?
Heel simpel. je kiest  wie je  graag wilt nomineren. De Nederlander met de meeste stemmen wint. Op zondag 20 december blikt Martijn Krabbé met jou  terug op 2009 en maakt uiteindelijk de winnaar van deze verkiezing bekend. Wie heeft recht op de titel: De Nederlander van het Jaar 2009?  Vind jij dat Carlo of Irene de Nederland van het jaar 2009 is?  Stem dan op hen! breng je stem uit via:
www.denederlandervanhetjaar.nl.  De prijzen zijn een aantal oer-Hollandse prijzen!

bron :www.denederlandervanhetjaar.nl.

* Op woensdag 25 november zijn de nominaties bekend gemaakt voor de enige televisievakprijzen van Nederland: de Beeld en Geluid Awards 2009. De jury onder leiding van Peter Römer beoordeelde de afgelopen maanden 317 inzendingen uit het televisieseizoen 2008/2009 voor de uit te reiken 11 vakprijzen. Bij de jurering staat ook dit keer weer centraal dat de genomineerden unaniem worden gekozen. Op 25 januari 2010 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de Awards bij Beeld en Geluid in Hilversum. De presentatie van de avond is in handen van cabaretgroep NUHR.
Bekendmaking nominaties door SBS Shownieuws en RTL Boulevard
Er zijn zes verschillende categorieën met in totaal 7 programmaprijzen. In elke categorie zijn drie programma’s genomineerd over het seizoen 2008/2009. Dit jaar werkt Beeld en Geluid samen met RTL Boulevard en SBS Shownieuws voor de bekendmaking van de nominaties. RTL Boulevard heeft vanavond de volgende nominaties bekend gemaakt: 1) categorie Fictie, 2) categorie Fictie Beste Acteur en 3) categorie Fictie Beste Actrice.
SBS Shownieuws maakte vanavond de genomineerden bekend in de categorieën: 1) Amusement, 2) Amusement Showprogramma’s en 3) TV Persoonlijkheid van het Jaar.
Voor de categorieën Cultuur, Informatie, Jeugd en Multimedia waren de nominaties eerder op de dag al bekend:

Er is één programma van Carlo en Irene genomineerd en dat is de TV Kantine! In de categorie Amusement.  Nominatie Beeld en Geluid Award 2009, categorie Amusement
1. De TV Kantine, RTL 4, Compilatie, producent: MasMedia
2. 24 uur met Theo Maassen, VPRO, regie/producent: BlazHoffski
3. De beste zangers van Nederland, 'Henk Westbroek', TROS, regie/producent: FTV Productions

We hopen natuurlijk dat de TV Kantine deze prijs wint.

Bron: http://instituut.beeldengeluid.nl

23 november 2009:

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard en Jan de Hoop hebben hun handafdrukken vereeuwigd in de RTL Walk of Fame. Dat was zondag te zien in het programma Life 4 You op RTL 4. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard verdienen de twee een plek in de Walk of Fame voor het RTL-kantoor in Hilversum. “Jij bent weliswaar geen 20 jaar in dienst, maar wel al 19 jaar“, zei hij tegen Carlo Boszhard. “Je hebt de meest fantastische programma’s gemaakt en ik heb werkelijk in een deuk gelegen om de TV Kantine.“
Galjaard prijst de loyaliteit van Boszhard. “Jij verdient dit gezien jouw ongelooflijke creativiteit en loyaliteit, want in tijden dat er andere zenders werden opgericht en jij gevraagd bent voor veel geld, ben je altijd bij RTL gebleven. Godzijdank.”
Ook nieuwslezer Jan de Hoop werd in het zonnetje gezet door de baas van RTL 4. “Ochtendtelevisie is in Nederland nooit erg groot of belangrijk geweest. In andere landen zoals Engeland of Amerika is dat van ongelooflijk belang en jij hebt dat in Nederland echt tot iets heel bijzonders gemaakt. Ondanks het feit dat het nieuws is, weet je er ook veel humor en persoonlijkheid in te leggen. Je verdient het zeer.”
Eerder werden Daphne Deckers en Irene Moors al vereeuwigd in de Walk of Fame. Gefeliciteerd Carlo met de vereeuwiging in de Walk of Fame van RTL. Jan de Hoop ook van harte met deze bijzondere tegel. Kijk hier het fragment terug.

Bron: http://www.mediacourant.nl en aflevering Life 4 You, 22 november 2009

14 november 2009:

RTL 4 besteedt de komende weken veel aandacht aan de Unicef-campagne ‘We kunnen hiv bij baby’s voorkomen, samen met u’. In programma’s als Life 4 You, Miljoenenjacht en RTL Boulevard zal worden opgeroepen om een SMS te sturen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Unicef. Dat heeft RTL 4 woensdag laten weten. Renate Verbaan, het gezicht van de campagne, trapt de campagne op zondag 15 november af bij Carlo Boszhard en Irene Moors in Carlo & Irene: Life 4 You.
Van maandag 16 november tot en met vrijdag 20 november komt er elke werkdag een update van de actie in RTL Boulevard. Op zaterdag 21 november is Renate Verbaan teamcaptain in Wat Vindt Nederland? en in Postcode Loterij: Miljoenenjacht op zondag 22 november maakt Winston Gerschtanowitz de voorlopige eindstand bekend.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

6 november 2009:

Vanavond Carlo & Irene in Typisch RTL. Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van RTL 4 in oktober, duikt Peter van der Vorst met Typisch RTL in de rijke historie van de eerste en grootste commerciële zender van Nederland.
Van Koffietijd tot Idols en van GTST tot Gooische Vrouwen; alle populaire programma’s komen voorbij. Peter gaat tevens op bezoek bij de RTL-gezichten van het eerste uur, zoals Caroline Tensen, Hennie Huisman, Catherine Keyl, Viola Holt en Irene Moors.
Maar ook bij de sterren van nu: Linda de Mol, Martijn Krabbé, Albert Verlinde, Carlo Boszhard en Irene Moors. Presentatieduo’s als Barend & Van Dorp en Jeroen Pauw & Loretta Schrijver worden in Typisch RTL herenigd en Peter regelt ook reünies voor bekende RTL 4-series zoals Vrouwenvleugel, Kees & Co en Baantjer.. bekijk
hier  de promo van vanavond. Typisch RTL vanavond om 21:30 uur, op RTL 4

Bron: Typisch RTL, 30 oktober 2009

30 oktober 2009:

Telekids is door de kijkers van RTL 4 uitgeroepen tot het populairste programma uit de geschiedenis van de zender. RTL deed het onderzoek ter gelegenheid van hun 20-jarig bestaan
Kijkers konden stemmen via de site van RTL. Daaruit bleek dat het kinderprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors door de kijkers het beste werd gewaardeerd. Telekids versloeg daarmee de Gooische Vrouwen (plek 2) en Goede Tijden Slechte Tijdens (plek 3).
"Hoe leuk is het dat zoveel mensen met zoveel liefde praten over dit programma dat tien jaar heeft bestaan", vertelt Irene bij RTL Boulevard. "Dan denk ik: 'Ja, we zijn wel op een hoogtepunt gestopt.'"

1. Telekids
2. Gooische Vrouwen
3. Goede Tijden, Slechte Tijden
4. De TV Kantine
5. Vrienden Voor Het Leven
6. Baantjer
7. De Sterrenplaybackshow
8. All You Need Is Love
9. De André Van Duin Show
10. RTL Boulevard

bron: www.rtlboulevard.nl

 

26 oktober 2009:

 Irene Moors is donderdagavond uitgeroepen tot mooiste Cover Girl tijdens de Beau Monde Awards.
 Ook Kim Feenstra viel in de prijzen, zij kreeg de make over-award voor haar metamorfose naar topmodel Hilary Rhoda.
Lieke van Lexmond heeft na het winnen van de Talent Award tijdens het Televizier Gala opnieuw een feestje te vieren. Zij mag zichzelf de stijlvolste glamourvrouw van Nederland noemen. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteren de awards winnaars

Bron: www.telegraaf.nl

25 oktober 2009:

 De Britse zangsensatie Leona Lewis was te gast bij Carlo en Irene, waarna ze vast is komen te zitten in de lift.
Na een interview en een optreden in Life 4 You, nam Leona afscheid van het televisieduo.
Na een korte onderbreking biechtte Carlo en Irene op dat hun 'wereldster' in de lift was vast komen te zitten, waarschijnlijk omdat er teveel mensen waren ingestapt. Volgens medewerkers van de show zijn er inmiddels een paar mensen uit, maar zat Leona nog steeds vast.
Gelukkig werd ook de zangeres niet veel later bevrijd uit haar benarde positie.

Bron: www.telegraaf.nl

15 oktober 2009:

Het spelprogramma Succes Verzekerd komt voor een tweede seizoen terug op de televisie, maar zonder Carlo Boszhard. Robert ten Brink wordt de nieuwe quizmaster.
Nog een tv-programma werd Carlo iets te veel. De drukbezette presentator is momenteel druk met 'De TV Kantine', 'Life4You en 'Het Rad van Fortuin'. Dit weekend scoorde de finale van het dansprogramma 'Let's Dance' dat Carlo ook presenteerde, nog 1,2 miljoen kijkers.

bron: www.rtlboulevard.nl

*zaterdagavond de finale-uitzending van Let’s Dance. Hoewel het programma de afgelopen weken niet wist te winnen van Paul de Leeuw op Nederland 1 en K2 Zoekt K3 en Hole in the Wall op SBS 6, spreekt Irene toch van een succes. “Het was een succes. We zijn keurig rond de miljoen kijkers blijven steken. We had- den wel heel veel geweld op de andere netten met K3-finales en mensen die door een gaatje wilden kruipen, maar wij hebben het enig gehad.“
John Williams (Beyonce), Jody Bernal (Justin Timberlake), Jochem van Gelder (Boney M), Inge de Bruijn (Michael Jackson), Carlos Lens (MC Hammer), het ‘Eigen Huis & Tuin’-team (Madonna) en de DJ’s van Radio 538 (Lady Marmelade) staan met hun dansact in de live finale van Let’s Dance. Uiteindelijk bepalen de kijkers thuis wie de winnaar van het dansprogramma wordt
.


Bron: http://www.mediacourant.nl

14 oktober 2009:

Inge de Bruijn is zaterdag winnaar geworden van het dansprogramma Let's Dance. Een meerderheid van de kijkers stemde voor de Michael Jackson-act van de dansende zwemster.Winnares Inge de Bruijn noemde haar overwinning 'super' en benadrukte dat ze het allemaal deed voor het goede doel. Een deel van de opbrengst van de stemmende kijkers via sms gaat naar de stichting Kinderen Kankervrij. "Ik deed dit allemaal voor de zieke kinderen", zei ze de sportvrouw na afloop, die tevens ambassadrice is van de organisatie.

Bron: http://www.mediacourant.nl

 

12 oktober 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben Gerard Joling gefeliciteerd met de hoge kijkcijfers van Hole in the Wall. Er keken zaterdag 1,9 miljoen mensen naar de SBS-show, terwijl Let’s Dance van Carlo en Irene 918.000 kijkers wist te boeien. “Wij willen onze goede vriend Gerard Joling feliciteren met een enorm succes zaterdagavond, want heel veel mensen hebben Hole in the Wall gekeken. Bijna twee miljoen“, zei Moors zondag. “Wij hebben het niet gezien, want wij zaten op het andere net, haha.“
Carlo Boszhard had niet verwacht dat er zoveel mensen zouden kijken. “Ik denk dat ook die mensen geschokt zijn dat er zoveel mensen gekeken hebben. Het is bijna dat je denkt van: hoe kan het?“, aldus Boszhard. “SBS 6 doet dat met de commercials heel erg goed. Als ze een film uitzenden waar je niet dood mee gevonden wil worden, zeggen ze: ‘De grootste kaskraker van de eeuw’. Ik vind het heel chique van RTL dat ze gewoon zeggen wanneer het is en niet tot treurens toe zeggen: ‘Kijk ernaar!‘”
Overigens is Boszhard wel blij met de cijfers van Let’s Dance. “Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met de cijfers van Let’s Dance, want ze staan keurig overeind.”
 

9 oktober 2009:

Irene Moors en Carlo Boszhard wilden eigenlijk een hele nieuwe aflevering van Telekids opnemen, maar daar was geen budget voor. Dat vertelde Moors woens- dagavond in De Coen & Sander Show. In plaats daarvan komt RTL 4 op zaterdag 3 oktober met een anderhalf uur durende terugblik. “We waren van plan om een Telekids te gaan maken in het kader van het jubileum van RTL. Er waren alleen zoveel andere tv-programma’s die ook allemaal budgetten nodig hadden. Dan wordt ‘t keurig verdeeld.”
Volgens Moors was het niet mogelijk om zowel een nieuwe Telekids als een speciale TV Kantine op te nemen. “Toen hebben we toch echt gekozen voor die TV Kantine en daarnaast een prachtige anderhalf uur durende special van Telekids, die we prachtig in elkaar hebben gezet met oud materiaal“, vertelde Moors in het radioprogramma. “Wij blijken echt nog een gouden archief te hebben met Telekids-fragmenten. Er is voor gekozen om gewoon via oude fragmenten te gaan terugblikken.”


Bron: http://www.mediacourant.nl

 

8 oktober 2009:

Renate Verbaan wordt op zaterdag 10 oktober vervangen door acteur Kasper van Kooten in de halve finale van de tv- show Let’s Dance op RTL 4. Dat heeft jurylid Albert Verlinde maandagavond bekendgemaakt. Verbaan is uitgevallen, in verband met een gescheurde menis- cus. “Het was echt een probleem, want in de halve finale hadden we gewoon zes acts nodig“, zegt Verlinde. “Kasper was heel erg goed. Volgens mij heeft hij niet genoeg stemmen kregen, omdat hij nog geen enorme RTL-naam is.

Bron: http://www.mediacourant.nl

Foto: Nick van Ormondt

* Carlo Boszhard en Irene Moors zullen tijdens de finale van hun programma Let’s Dance op zaterdag 17 oktober in de huid kruipen van de populaire meidengroep K3. Dat doen zij samen met SBS-jurylid Marc Forno. Dat meldt RTL Boulevard. Er staan in totaal zeven acts in de finale van Let’s Dance. Inge de Bruijn, John Williams, Jody Bernal, het Eigen Huis & Tuin-team, het Radio 538- team, Jochem van Gelder en Carlos Lens hebben een plekje veroverd in de slotaflevering van de tv-show op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

5 oktober 2009:

 Stichting Lezen & Schrijven is er erg blij mee dat de bekende Nederlanders in Carlo Boszhards Rad van Fortuin gaan spelen voor haar goede doel. Directeur Margreet de Vries van de stichting heeft hoge verwachtingen. “De luchtige manier waarop het thema laaggeletterdheid daar aandacht krijgt zal absoluut bijdragen aan het doorbreken van het taboe. Hierdoor wordt het gemakkelijker om erover te praten, want het gaat erom dat we open kaart gaan spelen. Dat is de eerste, onmisbare stap.”
In Nederland hebben anderhalf miljoen volwassenen heel veel moeite met lezen en schrijven. “Toch is dit nog steeds een onbekend probleem. We zijn dan ook erg blij met deze speciale uitzendingen van Rad van Fortuin“, laat De Vries weten.
Het casinobedrijf Holland Casino is sinds 2005 sponsor van de Stichting Lezen & Schrijven. “Door laaggeletterdheid op een impactvolle manier onder de aandacht van een breed publiek te brengen, willen we ons sponsorschap optimaal inkleuren. Uit gesprekken met RTL Nederland kwam Rad van Fortuin tot stand, dat op een speelse manier omgaat met taal en een zeer brede doelgroep aanspreekt. Zo wordt op een bijzondere wijze meer bekendheid gegeven aan het belang van taal, lezen en schrijven“, zegt Nicole Lamberts van Holland Casino.
Rad van Fortuin, de televisiehit uit de jaren negentig, keert vanaf zondag 11 oktober vier maal terug bij RTL 4. Carlo Boszhard nodigt - geassisteerd door Leontine Borsato - bekende Nederlanders uit om te spelen voor de Stichting Lezen & Schrijven. Enkele bekende Nederlanders die meedoen zijn Irene Moors en Esther Duller.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

* RTL wil Het Rad van Fortuin dagelijks op de buis brengen. Dat vertelde Hans van der Togt in De Coen & Sander Show. “In principe willen ze weer een hele nieuwe serie gaan maken, gewoon dagelijks. Dat zou ik sowieso helemaal niet meer willen, want daar heb ik helemaal geen zin meer in“, aldus Van der Togt. De vier specials van Het Rad vanaf 11 oktober wilde hij wel doen. “Ze gaan het nu vier keer doen met bekende Nederlanders voor een goed doel. Die vier keer had ik natuurlijk hartstikke leuk gevonden'

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Er zijn geen nominaties voor Carlo & Irene en hun programma's voor de televizierring. Irene reikt wel een prijs uit  op dit gala in de categorie gouden stuiver voor beste kinderprogramma.

4 oktober 2009:

Irene Moors (42) was vrijdagmiddag bijzonder vereerd met het feit dat haar handafdruk vereeuwigd werd in de RTL Walk of Fame, maar eigenlijk vindt ze dat haar trouwe collega Carlo Boszhard ook een eigen tegel verdient. “Mijn grootste wens is wel dat er een tegel vlak naast komt voor Carlo. Die is ook al negentien jaar in dienst, hè. Vergeet dat niet“, zei Moors vrijdagavond in RTL Boulevard. Ze is blij met de tegel. “Ik vind het mooi. Het is toch de helft van je leven, realiseer je je dan. Het is iets wat daar blijft liggen

Bron: http://www.mediacourant.nl

3 oktober 2009:

Foto: Kastermans

Irene Moors en Daphne Deckers hebben vrijdag als eerste een ster gekregen op de RTL Walk of Fame. Irene hield het niet droog toen ze haar handen in het beton drukte.
Irene Moors kreeg haar tegel omdat ze al vanaf het allereerste begin in dienst is van RTL Nederland. De presentatrice hield het niet droog toen ze haar handen in het beton drukte: “Het is zo blijvend, het doet me wel wat. Ik ben echt wel een beetje onder de indruk. Ik kan eigenlijk wel janken.”
Daphne Deckers was bij de start van RTL Nederland het gezicht van RTL Veronique. Zij hield het bij de presentatie wel droog, maar vindt de reactie van Irene helemaal niet raar. Ze vertelde RTL Boulevard: “Ik denk dat ik dadelijk terug naar huis wel een traantje zal wegpinken, ja.”
Het sterrenpad loopt voor het RTL-gebouw op het Mediapark. Irene en Daphne waren de eerste die een ster kregen, er zullen nog meer sterren volgen.
 

Bron: www.rtlboulevard.nl

2 oktober 2009:

Foto: RTL

 Het is feest! RTL Nederland bestaat vandaag precies 20 jaar. Onder de naam RTL Véronique werd op 2 oktober 1989 de commerciële televisie geboren in Nederland. Al snel werd de pionierende zender omgedoopt tot RTL 4, dat vervolgens uitgroeide tot de grootste commerciële tv-zender van Nederland. Directeur Bert Habets is in feeststemming. “RTL is in twintig jaar uit- gegroeid van een pionierende tv-zender tot een allround mediabedrijf dat zich in het hart van de samenleving heeft verankerd“, zegt Habets.
Bert Habets: “Het vertrouwen van onze kijkers en adverteerders is de kroon op ons succes. Ik wil daarom iedereen van harte bedanken die RTL een warm hart toedraagt en heeft bijgedragen aan de afgelopen twintig jaar.”
Bij RTL 4 start de feestmaand vrijdagavond met een bijzondere aflevering van RTL Boulevard en later op de avond de special ‘De TV Kantine: 20 Jaar RTL’. Een dag later wordt overdag teruggeblikt op het populaire Telekids en vanaf zondag 11 oktober zijn er vier nieuwe afleveringen te zien van het nostalgische programma ‘Rad Van Fortuin’ Peter van der Vorst presenteert vanaf vrijdag 23 oktober het negendelige ‘Typisch RTL’, met de leukste en mooiste herinneringen en herenigingen. De grote finale is op zaterdag 24 oktober met ‘Ik Hou Van Holland Viert 20 Jaar RTL’ waarin teams van RTL-prominenten een feestje vieren met Linda de Mol en teamcaptains Irene Moors en Jeroen van Koningsbrugge en natuurlijk de kijkers thuis.

Dit is ook meteen de dag dat Irene al maarliefst 20 jaar in dienst is van RTL en Carlo 19 jaar in dienst is bij deze zender. Carlo & Irene, van harte gefeliciteerd en we hopen op nog vele succesvolle jaren op televisie met jullie!

 

30 september 2009:

Irene Moors is woensdagavond te gast bij Pauw & Witteman om te praten over het 20-jarig jubileum van RTL in Neder- land. Dat heeft de VARA bekendgemaakt. “En aangezien Irene al vanaf het begin bij RTL is zal de uitzending ook over 20 jaar Irene Moors gaan“, laat een woordvoerster van de omroep weten. Ook voorzitter van Wakker Nederland en voormalig RTL-directeur Fons van Westerloo zal woensdagavond vanaf 23.00 uur aanschuiven bij Jeroen Pauw en Paul Witteman op Nederland 1.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Humberto Tan en Albert Verlinde staan op vrijdag 2 oktober uitgebreid stil bij de 20ste verjaardag van RTL in een speciale aflevering van RTL Boulevard. De derde kruk achter de Boulevard-desk zal afwisselend door verschillende RTL- gezichten worden bezet. Bovendien laten tv-iconen Joop van den Ende en John de Mol in een uitgebreid interview hun licht schijnen op 20 jaar RTL. “En met ex-RTL Nieuws-presentator Jeroen Pauw wordt teruggeblikt op zijn eerste uitzendingen en zijn tijd bij RTL 4.”
Op 2 oktober 1989 begon RTL in Nederland met haar uitzendingen, wat tevens de start was van commerciële televisie in Nederland. Irene Moors, die vrijdag ook 20 jaar in dienst is bij RTL, zal vrijdag samen met Carlo Boszhard aanschuiven om na te praten over het succes van programma’s als Telekids.
Ook GTST-acteurs zoals Charlotte Besijn schuiven aan, evenals 5 Uur Show-coryfee Viola Holt. Met Hennie Huisman kijkt RTL Boulevard terug op zijn Soundmixshow, Surprisehow en Mini Playbackshow en ook Caroline Tensen komt aan het woord.
RTL Boulevard is vrijdag vanaf 18.30 uur te zien op RTL 4.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Carlo is vanavond te gast in de Wereld draait door om te praten over de special van de TV Kantine - 20 jaar RTL dat 2 oktober wordt uitgezonden. De wereld draait door is te zien om 19.30 op Nederland 3.

bron: www.dewerelddraaitdoor.vara.nl

29 september 2009:

Peter van der Vorst, Yes-R en Lieke van Lexmond namen het donderdagavond tegen elkaar op tijdens de opnames van Het Rad van Fortuin met de nieuwe presentator Carlo Boszhard. Boszhard vindt het programma nu veel pittiger dan dat het vroeger was met Hans van der Togt. “Het was de tijd van in Aalsmeer. Honeymoon Quiz eruit, Het Rad van Fortuin erin. Met kandidaten met bloemetjesjurken en dat soort dingen. Ik heb niets tegen bloemetjesjurken, maar het mocht wat pittiger.”
Inmiddels is Hans van der Togt weer bijgekomen van het feit dat hij gepasseerd is voor de presentatie. “Er is echt een fout gemaakt om hem niet te bellen en netjes te zeggen van: ‘Hans, het Rad komt terug. We doen een beetje de Franse versie en we willen kijken of we het programma langer terugbrengen’. RTL wilde het nu anders“, vertelde Boszhard donderdag in Shownieuws.
Leontine Borsato is ook weer van de partij. Er kunnen geen bordjes meer omgedraaid worden, maar als Borsato een elektronisch scherm aantikt komen de letters alsnog tevoorschijn. “Het is weer heel erg leuk. Ik voel me best wel weer thuis. Dit keer zonder Hans. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Het was natuurlijk heel erg gezellig geweest. Ik had gehoopt dat hij nog even kwam kijken. Ik had Hans nog gebeld en ik was ook in de veronderstelling dat het met Hans besproken was. De hele commotie die erna was, overviel mij ook een beetje.”
De vier nieuwe afleveringen van Het Rad van Fortuin zijn vanaf zondag 11 oktober wekelijks tussen 20.00 en 20.30 uur te zien op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl


28 september 2009:

Foto: RTL

Danser Bram Blankestijn, bekend van de RTL 5-show So You Think You Can Dance, kwam zondagavond tijdens de uitzending van Life 4 You opeens met ontbloot bovenlijf uit het publiek rennen. ‘Stem op de TV Kantine’, stond op zijn borst geschreven. Niet veel later werd hij door de beveiliging uit de studio gezet. Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors leken verbaasd. “Waar kwam hij nou vandaan?“, vroeg Moors zich af. Boszhard: “Als we de Ring nou niet krijgen, weet ik het niet meer, haha!“

Bron: http://www.mediacourant.nl

26 september 2009:

Catherine Keyl baalde al verschrikkelijk van haar deelname aan Let's Dance, gelukkig mag ze haar kunstje in de halve finale nóg een keertje overdoen.
Zowel juryleden Albert Verlinde als Willeke Alberti wilden de presentatrice in de halve finale terugzien als Britney Spears. Catherine zelf was minder blij met het oordeel. "Verschrikkelijk", zo liet ze onmiddellijk in een reactie weten.
De mysterieuze kandidaat The Mask, die deze week een dansnummer opvoerde met zangeres Elize, liep een plekje in de halve finale mis en moest daarom zijn identiteit onthullen. Het bleek dat So You Think You Can Dance-winnaar Ivan zich achter het masker verstopte.
Jochem van Gelder werd met zijn opvoering van Boney M's Daddy Cool door het televisiepubliek direct naar de finale gestemd. Hij werd bovendien verrast door de 'echte' Boney M, Bobby Farrell.
 

bron: www.telegraaf.nl

23 september 2009:

Moest Dries Roelvink zich vorige week nog terugtrekken uit Let's Dance, deze week wil de zanger keihard terugkomen.
De zanger zal het aanstaande zaterdag moeten opnemen tegen 'Brutale Meiden' Tatum Dagelet en Jennifer de Jong die een dansact uit de musical Chicago opvoeren. Jochem van Gelder zal te zien zijn als Boney M, terwijl Catherine Keyl in de huid kruipt van popprinses Britney Spears.

bron: www.telegraaf.nl
 

*  RTL introduceert in navolging van SBS6 een gemaskerde kandidaat in Let's Dance.
En nu volgt RTL dus dezelfde trend. Een woordvoerder laat weten: "In de studio van Let’s Dance is een persoon met een masker gesignaleerd. De onherkenbare man of vrouw zal in één van de afleveringen voor een zeer spectaculaire dansact zorgen.”

bron: www.telegraaf.nl
 

* Carlo Boszhard en Irene Moors gaan in het voorjaar van 2010 een tweede serie afleveringen van De TV Kantine maken. Dat bevestigt Boszhard in De Telegraaf. RTL 4 heeft nog geen startdatum gekozen voor het tweede seizoen, maar volgens Boszhard is het wel duidelijk dat De TV Kantine weer na een talentenjacht wordt uitgezonden. “Als er volgend jaar weer een X Factor-achtig programma is, staan wij weer in de pauze“, vertelt de tv-presentator. Op 2 oktober is eerst nog een special van De TV Kantine te zien

Bron: http://www.mediacourant.nl

18 september 2009:

Dries Roelvink heeft noodgedwongen zijn deelname aan Let's Dance afgezegd. De zanger heeft te veel last van jicht. Door de gewrichtaandoening kan hij niet meer dansen.
"Ik had me er enorm op verheugd, maar door de jicht is het onmogelijk om aanstaande zaterdag bij Let's Dance de Sirtaki te dansen", zo laat Dries weten. "Samen met RTL hebben we besloten om het niet door te laten gaan. RTL verweegt om me later terug te laten komen in het programma."
De kans bestaat dat er ook gekeken moet worden naar een vervanger voor Char. Het medium liep een blessure op tijdens het oefenen en moest naar een fysiotherapeut.
Let's Dance begint een gevaarlijke bedoeling te worden voor de deelnemers. Eerder liep grapjas Adje een blessure op tijdens de show en ging Willibrord Frequin na repetities met een hersenschudding naar huis.
 

Bron: www.rtlboulevard.nl

* Velen zijn er mee opgegroeid, voor Carlo Boszhard en Irene Moors was het de mooiste periode waarin ze leerden televisiemaken: ‘Telekids’. Op 2 oktober is het twintig jaar geleden dat het populaire kinderprogramma van start ging, dat uiteindelijk tien jaar zou gaan lopen. Een mooi moment dus om de hoogtepunten nog eens voorbij te laten komen. Op zaterdag 3 oktober gebeurt dit in 'Telekids - 20 Jaar RTL' bij RTL 4. De familiezender zendt ook alle vier de 'Telekids'-films uit.
Het in eerste instantie presenteren van tekenfilms door Irene groeide door de jaren heen uit tot een liveprogramma in het weekend, waarin ze een nog steeds zeer populair duo ging vormen met Carlo. Bekende onderdelen van 'Telekids' waren onder meer 'Giegel en Goochel', 'De Mega Blubber Power Race', 'Wij Zijn Beter', 'Spot Light', 'Meidengeheimen', 'Carlo's Crisis', ‘Fröbelefransen, 'Het Problemenfeest' en 'De Vliegende Ouwe Taart'. De in het programma veel gebruikte woorden als blamage, giecheltje, fiezevozelen en 'pittig setje' werden moeiteloos door de kijkertjes in het vocabulaire opgenomen en met de 'GTST'-persiflage 'Pittige Tijden' kwam er een hele nieuwe kijkersgroep bij: studenten. Het Pittige Popconcert was in 1997 het allereerste echte concert voor kinderen, waar vele artiesten uit binnen- en buitenland maar wat graag hun opwachting maakten. In dat jaar werd ‘Telekids’ door de kijker uitgeroepen tot het beste kinderprogramma en ontving daarmee de Margriet Kinder TV Prijs. Carlo en Irene maakten vele CD's die zelfs ‘goud’ werden. ‘Telekids’ begon jarenlang met 'Ochtendgymnastiek' en eindigde met '3, 2, 1…'. Het programma stopte op 2 oktober 1999 op het hoogtepunt en wordt door velen nog steeds gemist.De films die vanaf eind oktober bij RTL 4 worden uitgezonden, zijn ‘Het Geheim Van de Zonnesteen’ (1996), ‘De Parel Van De Woestijn’ (1997), ‘De Vloek Van Griebelstein’ (1998) en ‘Het Monster Van Toth’ (1999).
Uitzendingen plus de tijden:
- ’20 Jaar Telekids’, zaterdag 3 oktober, tussen 15.30 en 17.00 uur.
- ‘Het Geheim Van De Zonnesteen’, op 18 oktober (7.45 uur) en 24 oktober (12.35 uur).
- ‘De Parel Van De Woestijn’, op 24 oktober (14.00 uur).
- ‘De Vloek Van Griebelstein’, op 25 oktober (8.00 uur) en 31 oktober (13.10 uur).
- ‘Het Monster Van Toth’, op 31 oktober (14.20 uur) en 1 november (7.30 uur)
.
 

Bron: www.rtlnederland.nl

12  september 2009:

Zaterdag kon heel Nederland genieten van Adje’s Flashdance optreden in Let’s Dance. De lichtvoetige danser is niet zonder kleerscheuren door zijn televisie-optreden heengekomen.
Adje was heel blij dat hij zijn dans-act erop had zitten en het jurycommentaar had overleefd. Op het laatste moment vroeg Carlo Boszhard of hij nog even een split wilde laten zien. Met de hulp van Carlo lukte dit bijna, maar Adje loopt nu wel een beetje mank.
Adje vertelde aan RTL Boulevard dat hij zijn blessure niet aan Carlo te danken heeft. Adje: "Carlo legde alleen zijn hand op mijn schouder en toen gleed ik uit." Adje ging zaterdagavond na het optreden zonder pijn naar bed, maar kon zondag bijna niet meer lopen. Adje: "Ik liep als een Chineesje met ingebonden voetjes. Ik ben gelijk naar de fysiotherapeut gegaan en die vertelde me dat ik me alleen verrekt heb en dat er niets gescheurd is."
kijk het fragment
hier terug.

Bron: www.rtlboulevard.nl

*  Na Adje heeft ook Willibrord Frequin zich bezeerd tijdens Let’s Dance. Willibrord studeert samen met Viola Holt een dans in.
Op zijn eigen huwelijk zette Willibrord Frequin geen voet op de dansvloer, maar voor Let’s Dance zet hij zijn beste beentje voor. Hij maakt zelfs koprollen, maar niet met het gewenste effect. Een koprol ging mis en Willibrord repeteert nu met een lichte hersenschudding en een ontstoken oog. Die twee kwaaltjes hebben trouwens niets met elkaar te maken.
Willibrord en Viola doen de huwelijksdans van Kevin Heinz en Jill Peterson.

Bron: www.rtlboulevard.nl

* Carlo Boszhard is ervan geschrokken dat Hans van der Togt zich in de media boos heeft uitgelaten over de terugkeer van Het Rad van Fortuin. Niet voormalig presentator Van der Togt, maar Boszhard gaat vier nieuwe afleveringen van het spelprogramma presenteren. “Nu lijkt het alsof ik Het Rad van Hans heb afgepakt, maar dat is absoluut niet waar. Dit is een zaak van RTL. Het Rad van Fortuin krijgt een nieuw jasje, naar Frans voorbeeld. Het wordt flitsender en jonger“, zegt Boszhard.
Het Rad van Fortuin keert vanaf zondag 11 oktober vier weken lang terug op RTL 4. Volgens Van der Togt had hij de vier specials moeten presenteren, maar RTL vindt dat Boszhard beter past bij de vernieuwde opzet. “Het richt zich op een ander, jonger publiek“, legt Boszhard uit aan RTL Boulevard. “Het idee was nog om Hans tijdens de show op een troon te laten zitten, of hem de voice-overs te laten doen.

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

9 september 2009:

Foto: Ton Kastermans

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben dinsdag een nieuw contract getekend bij RTL Nederland. Het presentatieduo is daarmee ook de komende drie jaar exclusief te zien bij RTL 4. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Programmadirecteur Erland Galjaard is enthousiast over de contractverlenging. “Carlo en Irene zijn altijd zeer loyaal geweest aan RTL. Irene was er twintig jaar geleden als eerste bij toen RTL van start ging en Carlo kwam ons twee jaar later al versterken“, zo laat Erland Galjaard weten.
Galjaard: “In al die jaren hebben zij als presentatoren een vast publiek weten te op te bouwen en zijn tevens uitgegroeid tot programmamakers. Ze brengen humor en gezelligheid op een ongedwongen manier in de huiskamer en weten op al hun programma’s duidelijk hun stempel te drukken.”
Carlo en Irene zijn het nieuwe televisieseizoen begonnen met de twee nieuwe live- programma’s Let’s Dance en Carlo & Irene: Life 4 You. Gepland staan onder meer een 20 Jaar RTL-special van De TV Kantine en een dierendagspecial van Ik Wed Dat Ik Het Kan, die Carlo overigens samen met Georgina Verbaan zal presenteren.

Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo & Irene met de contractverlenging en hoopt nog jaren van dit duo te mogen genieten.

Bron: http://www.mediacourant.nl

7 september 2009:

Carlo Boszhard presenteert de dierendagspecial van Ik Wed Dat Ik Het Kan samen met Georgina Verbaan. Dat heeft RTL 4 vrijdag laten weten. Volgens RTL 4 is het logisch dat Georgina de eenmalige uitzending mede presenteert. “De special wordt mede gepresenteerd door Georgina vanwege haar liefde voor dieren en de wijze waarop ze zich de afgelopen jaren voor hen heeft ingezet“, aldus een zegsvrouw van RTL. De show waarin records worden gezet en verbroken is op 4 oktober te zien op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

6 september 2009:

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard en Irene Moors keren vanmiddag terug op televisie met hun nieuwe programma Carlo & Irene: Life 4 You. Het programma lijkt sterk op zijn goed bekeken voorganger Life & Cooking, maar wil iets actueler zijn. “We gaan nog meer gebruik maken van de kracht dat we live zijn“, vertelt Moors bij de GPD. “Wij zijn het enige programma dat op zondag het shownieuws in de gaten kan houden. We hopen dat wij de nieuwtjes hebben die je nu op maandag bij RTL Boulevard ziet.“
Irene had niet verwacht al zo snel terug te keren met een nieuwe zondagshow. “Niet op korte termijn in ieder geval. Zelf had ik gegokt op januari 2010. Opeens, vijf weken geleden was het ‘ja we doen het toch’”, aldus Moors. Daar schrok ze van. “Zeker omdat Let’s Dance, dat ik ook met Carlo presenteer, eraan kwam. Maar aan de andere kant vond ik het natuurlijk te gek dat het doorging. Het is een goede beslissing van RTL de zondag vast te houden. Je moet voorkomen dat een andere zender in dat gat springt.”
Carlo twijfelde geen moment over een opvolger van het programma Life & Cooking. “We waren toch een instituut aan de keukentafel. Het is een commerciële business, logisch dat ze daarvoor hebben geknokt.”
Aan de nieuwe naam Life 4 You moet Moors nog steeds wennen. “Zelf had ik liever volstaan met Het Zondagmiddaggevoel, want dat is wat het is.”
Life 4 You is tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4.

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

4 september 2009:

Vanaf deze week zijn de voorlopige kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring van 2009 bekend. Jij, de almachtige kijker, beslist wie uiteindelijk kans maakt op deze felbegeerde prijs.  De volgende programma's van Carlo en Irene behoren tot de kanshebbers: De TV Kantine en Life & Cooking. Vind je één of beide programma's helemaal geweldig stem dan nu! Door hier  te klikken. Carlo & Irene zelf behoren ook tot de kanshebbers vind jij ook dat Carlo & Irene deze prijs zeker hebben verdiend stem dan  hier

bron:http://www.televizier.nl


*Voor de speciale uitzending van “ik Wed Dat Ik Het Kan”op 4 oktober  is het team van ik Wed Dat Ik Het Kan! op zoek naar mensen die dierengeluiden kunnen imiteren!
Kun jij een kip, varken, kanarie, ezel, paard of bijvoorbeeld olifant nadoen? Of de gehele jungle of kinderboerderij imiteren? En wil jij deze gave met ons delen? Stuur dan snel een mailtje naar:
kandidaatikweddatikhetkan@masmedia.tv. We weet zit jij straks in de uitzending van 4 oktober!

 

3 september 2009:

Televisiekok Rudolph van Veen gaat weer samenwerken met Carlo Boszhard en Irene Moors. In het nieuwe programma van het duo, Life4You, zal Rudolph weer live verschillende gerechten gaan maken.
Rudolph was de eerste vijf jaar de kok van het succesvolle programma Life&Cooking. Na hem kwamen er twee andere koks, maar die hadden nooit dezelfde click met Carlo en Irene als hij.
De andere koks waren ook lief, die deden allemaal ook hun best. Maar die vijf jaar met Rudolph, dat was in de keuken gewoon theater", aldus Irene Moors in RTL Boulevard. Life4You is deze zondag vanaf half zes te zien op RTL4. bekijk het item over de comeback van Rudolph bij Carlo & Irene in RTL boulevard klik
hier
 

bron: www.rtlboulevard.nl en uitzending RTL boulevard, 3 september 2009

* Linda de Mol, Jack Spijkerman en Gordon zijn op zondag 6 september de eerste gasten in ‘Carlo & Irene: Life 4 You’. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 woensdag laten weten. Het nieuwe programma met Carlo Boszhard en Irene Moors kent volgens RTL 4 veel gelijkenissen met voorganger Life & Cooking. “Nieuw is dat Carlo & Irene veel meer op de actualiteiten gaan inhaken dan voorheen en er in het live-program- ma veel interactie is met de kijker“, zo laat de zegsman weten.
Zoals de kijker van het presentatieduo gewend is, heeft ook het nieuwe programma een ongedwongen sfeer. “De pijlers van Carlo & Irene: Life 4 You zijn showbizz, uitgaan, reizen, mode & beauty, wonen & gezin en eten & drinken. Bekende en onbekende gasten gaan hier elke zondagmiddag voor aanschuiven.”
In de eerste aflevering vertellen Linda de Mol en Jack Spijkerman hoe het met hen gaat. Ook Gordon komt langs om de titelsong van Glitter, Glamour Gordon te zingen. Gerard Joling laat tot slot weten hoe zijn concert in Spaarnwoude ging.
Carlo & Irene: Life 4 You is vanaf zondag 6 september wekelijks tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4. Om 18.00 uur is er een onderbreking door RTL Nieuws

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

30 augustus 2009:

Ruim een miljoen mensen zagen John Williams de eerste aflevering van 'Let's Dance' winnen met zijn komische maar ook zeer knappe Beyonce-act. Op de primeur van 'Wat Vindt Nederland?' stemden gisteravond 1,1 miljoen kijkers af, die thuis konden meeraden hoe de Nederlander denkt over zeer uiteenlopende actuele kwesties.
Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "We zijn bijzonder trots met de geslaagde introductie van deze twee geheel nieuwe zaterdagavondprogramma's. 'Let's Dance' was hilarisch en belooft met alle namen die nog gaan komen alleen maar te gaan groeien de komende weken. En voor Jack is niet alleen zijn comeback een feit, hij heeft ook volledig z'n draai gevonden in een fantastisch nieuw format."
In de doelgroep van RTL 4, Boodschappers 20 - 49 jaar, scoorde 'Let's Dance' een zenderaandeel van ruim 23 procent en kwam 'Wat Vindt Nederland?' uit op ruim 20 procent, allebei zeer ruim boven het zendergemiddelde.
 

*  Heel Nederland kon gisteren genieten van de dansact én blote borst van zangeres Hind tijdens de eerste uitzending van Let's dance.  
De dames gingen helemaal los op het podium waarbij, per ongeluk of met opzet, het jurkje van Hind naar beneden kwam zetten en iedereen haar blote borsten kon zien.
 

bron:www.telegraaf.nl

27 augustus 2009:

Foto: RTL

Musicalster Stanley Burleson, zangeres Angela Groothuizen en RTL-presentator en musicalproducent Albert Verlinde vormen de driekoppige jury van de nieuwe RTL 4-show Let’s Dance. Dat heeft RTL 4 woensdag bekendgemaakt. Het drietal beoordeelt vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks de dansacts van de ruim vijftig bekende Nederlanders. In de eerste aflevering van Let’s Dance zijn zes dansacts te zien. Zo kruipt RTL 4-presentator John Williams in de huid van zangeres Beyoncé.
Na de dansact van John Williams zijn nog vijf andere acts te zien. Tijl Beckand probeert de bijzondere danspasjes van Austin Powers onder de knie te krijgen en Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz bereiden zich voor op het dansnummer ‘You’re The One That I Want’ uit de populaire musical ‘Grease’.
Ook Karin Bloemen waagt een dansje. Zij doet de ‘Pinguindans’ van Mary Poppins gevolgd door Glennis Grace, Hind en Nathalie Makoma als de ‘Dreamgirls’. Mari van de Ven en Dirk Taat wanen zich op het podium als Patrick Swayze en Jennifer Grey met de act ‘Dirty Dancing’.
Let’s Dance met het populaire presentatieduo Carlo Boszhard en Irene Moors zal acht zaterdagen lang om 20.00 uur te zien zijn bij RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Eén van de hoogtepunten in Life & Cooking elke week was toch wel de Doordraaishow, waarin iemand thuis wordt gebeld om via de telefoon aan het rad der prijzen te mogen draaien. Een even simpel als geniaal programmaonderdeel dat we graag mee hadden zien verhuizen naar opvolger Life4You. Maar dat gaat niet gebeuren. Het had op zich wel gekund, zegt Carlo Boszhard tegen Zappen.blog.nl. “Het spel was niet van Unilever of van Endemol, het kwam uit de Telekids-tijd.” Evengoed hoeven we niet te treuren: “Er komt een ander belspelletje.”
Boszhard vervolgt: “De doordraaishow was leuk door het bellen. Dat bellen moet je er altijd inhouden. Welk spel je dan speelt, dat haalt in feite niet uit. Het gaat om de humor.”
Binnenkort kunnen we dus weer allemaal ons telefoonnummer achterlaten in de hoop op zondagmiddag te worden gebeld door Carlo en Irene. Dan gaat het natuurlijk niet om de prijzen, maar om het meedoen. Leuk!

Bron: http://zappen.blog.nl

 

26 augustus 2009:

Vandaag zijn Irene Moors en haar man Barry al weer 8 jaar getrouwd.Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene en Barry met het 8 jarig huwelijk!

24 augustus 2009:

 Vanavond is Irene Moors weer te zien in het zomerprogramma 'Ik kom bij je eten' op RTL4.  Irene Moors gaat eten bij haar maatje Carlo Boszhard.Daarnaast gaat Sander Janson naar Snowworld om te BBQ-en... in de sneeuw? Vanavond om 20.00  tot 20.30 uur. De herhaling is vanavond om 0.20 tot 0.50 uur op RTL4. 

Bron: www.ikombijeeten.nl

* Winston Gerschtanowitz, Irene Moors en Hans van Willigenburg zijn op vrijdag 11 september te zien in het eenmalige programma De Kinder TV Jaren Van… van Omroep MAX. Dat heeft de seniorenomroep vrijdag bekendgemaakt. Het programma volgt één dag na de onthulling van de Canon van de Nederlandse Kin- dertelevisie op 10 september. “Wat waren de favoriete kinderprogramma’s van Irene Moors, Winston Gerschtanowitz en Hans van Willigenburg?“, vraagt MAX zich af.
In het programma blikken Moors, Gerschtanowitz en Van Willigenburg terug op hun jeugd en herinneringen aan kinderprogramma’s. Ook brengt het programma een verslag van de onthulling van de Canon, de dag ervoor in Beeld en Geluid.
I
n het programma blikken Moors, Gerschtanowitz en Van Willigenburg terug op hun jeugd en herinneringen aan kinderprogramma’s. Ook brengt het programma een verslag van de onthulling van de Canon, de dag ervoor in Beeld en Geluid.
Volgens Omroep MAX vertelt het drietal een aantal bijzondere verhalen. “Zo heeft Winston mooie herinneringen aan de avonturen van Bassie & Adriaan. Maar ook De Film van Ome Willem hield hem als kind gekluisterd aan de kijkbuis. Irene Moors haalt herinneringen op met bijvoorbeeld Stuif es in en Pipo de Clown, terwijl Hans van Willigenburg terugdenkt aan de belevenissen van Swiebertje en Oebele.”
De Kinder TV Jaren Van is op 11 september te zien om 17.40 uur op Nederland 2.

Bron: http://www.mediacourant.nl
 

 

23 augustus 2009:

Angela Groothuizen is één van de drie juryleden in het grote showprogramma Let’s Dance met het populaire duo Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat blijkt uit de agenda van Groothuizen, die zij bijhoudt op haar internetsite. Het is nog niet bekend wie de andere juryleden zijn. RTL 4 heeft op de website van Let’s Dance wel een foto geplaatst, waarop de jury onherkenbaar is gemaakt. Liefhebbers kunnen kaarten voor de liveshows van Let’s Dance winnen als zij alle drie de namen goed hebben. Doe mee met de prijsvraag en wie weet win jij wel kaarten voor deze geweldige dansshow.  klik hier om mee te doen aan de prijsvraag.

 Bron: http://www.mediacourant.nl

* Goed nieuws voor alle Ik Wed Dat Ik Het Kan! fans! Het programma komt eenmalig terug op RTL4 en dat zal zijn op 4 oktober 2009. Het programma staat die avond in het teken van dierenwelzijnsorganisatie Wispa. Heb jij een leuke, gekke of spannende uitdaging? Geef jezelf dan nu op en wie weet ben jij binnenkort te gast in de studio!
Stuur een e-mail met jouw gegevens, een uitleg over je uitdaging en een goede foto van jezelf naar: kandidaatikweddatikhetkan@masmedia.tv. Ook is het programma nog op zoek naar publiek, lijkt het je leuk om een opname bij te wonen mail dan naar ikwedatikhetkan@masmedia.tv. Vermeld in je mail, je volledige naam, e telefoonnummer, het email adres waar we de bevestiging naar toe kunnen sturen, het aantal personen waarmee je komt (inclusief leeftijden). Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met alle benodigde informatie.

bron:  http://ikweddatikhetkan.hyves.nl en http://www.rtl.nl/shows/ikweddatikhetkan

 

21 augustus 2009:

Beau van Erven Dorens ziet Robert ten Brink niet als zijn ideale opvolger in het programma Het Zesde Zintuig op RTL 4. Irene Moors had volgens Van Erven Dorens een betere keuze geweest. “Ik wens Robert heel veel succes, maar ik weet niet of hij de ideale presentator is voor dit programma“, vertelt Van Erven Dorens deze week in Veronica Magazine. “Bij mijn afscheid van Het Zesde Zintuig heb ik een pleidooi gehouden voor Irene Moors. Zij heeft affiniteit met paranormale zaken'

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Irene Moors ligt er niet wakker van dat niet zij, maar RTL-collega Robert ten Brink de presentatie van Het Zesde Zintuig mag overnemen van Beau van Erven Dorens. Dat vertelt Moors in Televizier. “Dat is een keuze. Maar het is niet zo dat ik de presentatie had willen overnemen. Ik doe andere, voor mij veel leukere dingen“, laat de presentatrice van RTL 4 weten. “En ik heb er nu minder mee. Het is altijd gedoe. Je moet jezelf steeds verdedigen. Misschien ga ik het nog wel doen, maar niet nu.”

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

20 augustus 2009:

Battle Carlo en Irene gaan in hun nieuwe programma  Life4ou  op zoek naar zangtalent. Staat jouw filmpje al tijden op YouTube, maar heeft niemand het nog gezien of heb je een schitterende stem, maar kunnen alleen de douchetegels er van genieten op dit moment? Wij willen een ster van je maken! Stuur je mp3 of een link van je single en een foto naar: mail 2. Hobbykoks met eigen recepten gezocht! Hou jij van koken en loop je over van de briljante, zelfverzonnen recepten? Voor het nieuwe programma van Carlo en Irene zijn wij op zoek naar enthousiaste hobbykoks die een succesrecept met een leuk, bijzonder of grappig verhaal in huis hebben. Durf jij de strijd aan te gaan met een andere kookgek en het lekkerste gerecht neer te zetten? Geef je op en wie weet kook jij onder begeleiding van een meesterkok binnenkort je eigen succesrecept live in de studio! Het recept met verhaal en je foto kun je sturen naar:meedoen 3. Carlo & Irene: Life 4 You is dé plek waar je met klein leed terecht kunt. Want heb jij iets goed te maken en wil je dat Carlo en Irene dit op een bijzondere manier doen, vertel ons dan z.s.m. je verhaal. Heb jij in de vakantie de goudvis van oma per ongeluk laten verdrinken of heb je al een tijdje geen gezellig contact meer met je buurvrouw omdat haar conifeer je zon wegneemt, dan is onze studiovloer dé plek om het voor eens en altijd uit de wereld te helpen. Mail ons je verhaal en je gegevens op: :opgeven

 

19 augustus 2009:

Let’s dance is het nieuwe RTL4-programma op de zaterdagavond. In het dansprogramma dansen bekende Nederlanders hun favoriete dans uit een videoclip, film of musical na. Dit alles voor een goed doel, KiKa (Kinderen Kankervrij).
De presentatie is in handen van Carlo Boszhard en Irene Moors. Zij kunnen als geen ander het programma met een knipoog benaderen. Let’s Dance gaat namelijk niet zozeer om de competitie maar vooral om het plezier die men heeft met het dansen. Elke week zijn er 6 nieuwe acts van bekende Nederlanders die hun danskunsten vertonen uit hun favoriete videoclip, film of musical zoals bijvoorbeeld, Grease, Dirty Dancing of de Blues Brothers.
De kijker thuis beslist wie er direct doorgaat naar de finale en de jury beslist wie er via de halve finale nog kans maakt op het laatste plekje in die finale waarin gestreden wordt voor de eer.
Wil jij aanwezig zijn bij dit live-spektakel in studio 24 in Hilversum, bestel dan nu snel je kaarten  via http://www.rtl.nl/service/rtltickets De kosten voor het bijwonen van deze dansshow bedragen slechts € 20  Een gedeelte van de opbrengst uit de kaartverkoop gaat naar KiKa. Voor meer informatie over kika kun je kijken op: www.kika.nl.

 Bron: www.rtl.nl

18 augustus 2009:

Life 4 You is de titel van de nieuwe zondagmiddagshow van Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat maakte Moors dinsdagochtend bekend in de radioshow Evers Staat Op. De werktitel van het programma was Carlo & Irene Live. “Life 4 You: ik moest er enorm aan wennen“, geeft Moors toe. “Je had Life & Cooking en nu begint het ook weer met ‘life’. ‘For’ wordt een 4. Dat hebben ze bij RTL bedacht omdat er waarschijnlijk van alles onder kan vallen. Je gaat wennen aan die naam.“
Volgens Moors zal Life 4 You sterk op Life & Cooking lijken. “Het is gewoon Carlo en Irene, het zondagmiddaggevoel. Het zijn alle actualiteiten uit het weekend en er komen weer veel gasten langs. De nadruk ligt nu niet op koken. Er zitten nu ook andere sponsors in. We hebben nu ook geen keuken in beeld. Er is wel een keuken aanwezig, maar het is niet zo dat we een hele maaltijd koken en aan het eind met z’n allen gaan eten.


Bron: http://www.mediacourant.nl

*  Ook het Amerikaanse tv-medium Char Margolis (57) doet mee aan de nieuwe televisieshow Let’s Dance van Carlo Boszhard en Irene Moors. Dat heeft Moors dinsdagmorgen laten weten op Radio 538. “Char gaat meedoen. Ze doet West Side Story. Is het niet enig? Ik weet niet met welk nummer, maar ik vind het geweldig“, vertelt de presentatrice. “Het belooft wel heel erg leuk te worden. Het begint over twee weken en het zijn acht shows. Elke week komen er weer nieuwe bekende Nederlanders.“
Irene vindt het leuk dat ze eindelijk een grote zaterdagavondshow mag presenteren. “Het is een dansshow, maar het gaat er om dat bekende mensen dansen nadoen uit bekende films, bijvoorbeeld uit Dirty Dancing of Thriller. Zij doen dat voor het goede doel. Het is wel een competitie, maar het gaat vooral om de entertainment.”Er zijn nog drie nieuwe namen toegevoegd aan de BN'ers die hun opwachting gaan maken in Let's Dance. Aan het dansprogramma van Carlo en Irene doen nu ook Dries Roelvink, Tijl Beckand en Derek Ogilvie mee.
In het zaterdagavond programma komt een stroom bekende Nederlanders dansen voor het goede doel. Ze zullen een dans uit een film of een videoclip na doen. "Je moet het met een knipoog zien. Je hebt maar twee dagen om je voor te bereiden, dus dat wordt natuurlijk slecht", aldus Dries, die de sirtaki zal gaan dansen.
Let’s Dance is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks te zien op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl en www.rtlboulevard.nl, uitzending RTL Boulevard, 18 augustus 2009.

 

16 augustus 2009:

Presentatrice Irene Moors heeft zich aan kokendheet water gebrand. Een ongelukje in de keuken leverde de blondine een nare brandwond op.
Toen Irene woensdag in de keuken bezig was, bleef ze met een theedoek achter een pan haken. Die pan viel en ze kreeg kokend water over haar onderarm. Irene heeft daarna zes uur met haar pols in een bak water gezeten om de wond te koelen en ’s nachts ook nog met ijszakken in bed gelegen.
Het gaat inmiddels weer goed met de presentatrice. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe zondagprogramma met Carlo Boszhard.

Bron: www.rtlboulevard.nl

15 augustus 2009:

Wendy van Dijk, John Williams, Karin Bloemen, Winston Gerschtanowitz en Arijan van Bavel (Adje) zijn enkele van de bekende Nederlanders die meedoen aan de zaterdagavondshow Let’s Dance op RTL 4. Dat staat zaterdag te lezen op de Pagina Privé. In het nieuwe amusementsprogramma met Irene Moors en Carlo Boszhard dansen bekende Nederlanders hun favoriete dans uit een film of videoclip. Zo zullen Wendy en Winston samen dansen op ‘You’re The One That I Want’.
Wendy van Dijk: “Winston en ik waren er al snel uit dat het een nummer uit Grease zou worden. Het was de eerste film die ik in de bioscoop zag en het heeft als jong meisje zo’n impact op me gehad! We gaan ons uiterste best doen om dezelfde chemie voor elkaar te krijgen als Olivia Newton John en John Travolta hadden. En we zijn allebei behoorlijk fanatiek, haha!”
John Williams kruipt in de huid van Beyoncé. “Ik heb nu al knikkende knieën. Je staat er als vrouw, gaat iemand nadoen die iedereen kent, het is live en je bent op hakken… Mijn vriendin maakte al de grap dat ik met hakken aan de hond kan uitlaten om te oefenen.”
Let’s Dance is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks te zien op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

 

14 augustus 2009:

Vanaf zondag 6 september zijn Carlo en Irene weer terug op RTL4 met een gezellig zondagmiddagprogramma.Natuurlijk kan het programma niet zonder een fantastisch publiek. Lijkt het je leuk om de live uitzending bij te wonen, meld je dan nu aan!Wat moet je doen om zich aan te melden? Stuur een mail naar: publiekcarloenirene@masmedia.tv  met daarin: je volledige naam, uw telefoonnummer, het email adres waar we de bevestiging naar toe kunnen sturen, het aantal personen waarmee je komt (inclusief leeftijden)en in ieder geval 3 voorkeursdata (dus elke zondag vanaf 6 september) De opnames vinden plaats in studio 5 op het Mediapark te Hilversum. We zien je aanmelding graag tegemoet! Als je  bent ingedeeld krijg je vanzelf bevestiging met alle informatie. Minimum leeftijd is 16 jaar .

bron: www.rtl4.nl

2 augustus 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan een speciale aflevering maken van hun programma De TV Kantine ter ere van het twintigjarig jubileum van RTL 4. Dat vertelt Carlo Boszhard zaterdag in De Telegraaf. Mogelijk volgt daarna nog een tweede serie afleveringen. “Er komt in ieder geval een special, ter ere van het twintigjarig bestaan van RTL4“, vertelt hij. Voorlopig zijn Carlo en Irene druk met de nieuwe televisieshow Let’s Dance, waar 45 BN’ers aan mee moeten gaan doen. “Het is echt te halen.“
Toen Carlo Boszhard met de directie sprak over Let’s Dance, wilde hij dat gelijk doen. “Ik heb gelogen. Op de vraag of ik Let’s dance kende, antwoordde ik ’ja’. Vervolgens zei ik ’en Irene en ik gaan het doen’. Terwijl ik geen idéé had.”
Irene Moors benadrukt dat Let’s Dance voor het goede doel gemaakt wordt. “In Nederland is dat Kika. Het worden 36 acts, met zo’n vijfenveertig bekende mensen. Carlo en ik hoeven alleen maar netjes te praten.”
Vanaf zondag 6 september is bovendien de opvolger van Life & Cooking te zien. Carlo: “De bóódschap van het programma wordt aan de sponsor opgehangen, daarvan zijn we afhankelijk. Maar wie dat wordt, weten we nog niet.“

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

31 juli 2009:

Foto: RTL

De financiering van de nieuwe tv-show Carlo & Irene Live is nog niet helemaal rond. Theaterbedrijf Stage Entertainment stapt in ieder geval in het programma. “Stage is betrokken bij de ontwikkeling van het format en blijft dit straks bij het programma“, laat een zegsman weten. Vermoedelijk gaan ook Albert Heijn en Douwe Egberts sponsoren, maar dat wil RTL nog niet bevestigen. “Er lopen ge- sprekken met verschillende sponsoren en totdat iets rond is maken we niet bekend om welke bedrijven het gaat.”

*Carlo Boszhard en Irene Moors gaan een nieuwe serie afleveringen van de persiflagekomedie De TV Kantine maken. Dat maakte het duo donderdag bekend in RTL Boulevard. Carlo en Irene willen nieuwe gezichten introduceren. “Ik wil Yolanthe Cabau van Kasbergen wel doen. Ik ben lekker aan het afvallen, ik ben hartstikke op de goede weg“, liet Moors weten. Ook Carlo Boszhard heeft al nagedacht over het nieuwe seizoen van De TV Kantine op RTL 4. “Ik zou Jan Mulder wel graag willen doen’

*Albert Heijn, Douwe Egberts en theater- producent Stage Entertainment gaan mogelijk de nieuwe zondagmiddagshow van Carlo Boszhard en Irene Moors sponsoren. Dat meldt RTL Boulevard. Het nieuwe programma van RTL 4, dat geproduceerd wordt door MasMedia, is vanaf 6 september te zien. “Het wordt waarschijnlijk minder koken“, verklapt Boszhard. Moors: “De zondagmiddag bleek toch een belangrijk timeslot voor RTL en zij hebben ons gevraagd of we daar toch door wilden gaan.“

Bron: http://www.mediacourant.nl

 Carlo Boszhard en Irene Moors zouden niets liever willen dan kok Rudolph terug in hun nieuwe oude programma op de zondagmiddag. Het lijkt erop dat ze hun zin krijgen.
Volgens weekblad Weekend was dat de eerste eis van Carlo en Irene tijdens de besprekingen met de nieuwe sponsoren.
Een bron vertelt: "Het nieuws dat Rudolph terugkomt moest eigenlijk tot het laatste moment bewaard worden. Maar zo gaan die dingen in Hilversum. Daar blijft niets geheim."
Rudolph ging indertijd bij Life & Cooking weg omdat hij moeite had met het sponsorelement van het programma. "Hij wilde geen zakjes openknippen en met voorverpakte producten werken. Daarmee zou hij zichzelf, als meesterkok, belachelijk maken, vond hij."
 

bron: www.telegraaf.nl

* De najaarsprogrammering is bekend en in welke programma's Carlo & Irene schitteren kun je
 hier  bekijken. Op 24 augustus worden er meer details bekend gemaakt over de programmering dit seizoen bij RTL.

bron: www.rtl.nl

6 juni 2009:

Hoera! Vandaag is Carlo Boszhard jarig! Carlo is vandaag 40 jaar geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo met zijn verjaardag en wenst Carlo een gezellige verjaardag toe.

* Er is nog een jarige vandaag, want ook Tijn Kroon, het zoontje van Irene Moors is jarig vandaag. Tijn is al weer 7  jaar geworden.  De Carlo & Irene fansite feliciteert Tijn  met zijn verjaardag, en wenst Tijn, Irene, Barry en zus Rosalie een gezellige dag toe!

25 juni 2009:

RTL 4 heeft een nieuw programma aangekocht voor Carlo en Irene. Het gouden presentatieduo gaat Let’s dance presenteren, een soort playbackshow, maar dan met dansjes.
Vanaf eind augustus zal het live programma te zien zijn op zaterdagavond. Het wordt een programma waarin bekende Nederlanders dansmoves uit films, clips en musicals nadoen om geld op te halen voor een goed doel. Welk goed doel de gelukkige wordt, is nog niet bekend.
In Engeland is het programma al een groot succes met wekelijks zo’n 8 miljoen kijkers en een totaal opbrengst van ruim 350.000 euro. Na Engeland is Nederland het eerste land waar het programma ook uitgezonden gaat worden.Let’s Dance is het eerste project voor Carlo en Irene sinds het stoppen van Life & Cooking. In elke liveshow zijn andere bekende Nederlanders te zien, die onder meer bekende dansen uit Grease of Dirty Dancing laten zien. Na iedere uitzending stuurt het publiek één BN’er door naar de finale tijdens de allerlaatste aflevering.

Bron: www.rtlboulevard.nl , uitzending RTL boulevard 24 juni 2009 en http://www.mediacourant.nl

24 juni 2009:

Het nieuwe tv-seizoen start in september zonder een opvolger voor Life & Cooking. Volgens Irene Moors is het nu niet meer haalbaar. “Er zijn nogal wat merken die zich blijkbaar hebben opgeworpen en het allemaal wel willen gaan financieren. Albert Heijn wordt ook genoemd. Maar het is allemaal zo een toestand“, vertelde Moors in de radioshow van Giel Beelen. “Er is momenteel nog niets van rond. Als het door zou gaan, dan zou het over acht weken al op zender moeten. Ik geloof niet dat dat haalbaar is.”
Irene Moors is in ieder geval blij dat ze onder contract blijft bij RTL 4. “Life & Cooking is voorbij, maar het is wel heel erg leuk dat de zender gewoon met mij door wil. Je moet je voorstellen dat als Life & Cooking stopt en De TV Kantine niet zo een groot succes was geweest, dan ben je toch wel een beetje zenuwachtig als je contract afloopt. Nu alles anders is, is het wel prettig. Er wordt nog steeds aan de zondag gewerkt en daar is nog steeds geen bericht over.”
Wel is Moors deze zomer te zien in het nieuwe dagelijkse programma Ik Kom Bij Je Eten. Daarin gaat een hele ploeg aan RTL-presentatoren op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders. “Ik heb gisterenavond gegeten bij Maik de Boer. Er zijn een aantal presentatoren die bij de onbekende mensen gaan eten en ik ga bij de bekende mensen eten. Ik ben geëindigd bij Maik de Boer in de jacuzzi. Jij denkt dat ik niks meemaak, maar dat heb je echt mis.”
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

18 juni 2009:

Irene is vandaag jarig en is  42 jaar  geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert  de jarige Irene van harte  met haar verjaardag en wenst Irene en haar familie een fijne dag toe!

10 juni 2009:

Vier teams van bekende Nederlanders spelen zaterdag 13 juni tegen elkaar in de eenmalige terugkeer van 5 Tegen 5 met Carlo Boszhard. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Ieder team bestaat uit vier bekende Nederlanders. Zo is er een Goede Tijden Slechte Tijden-team met onder meer Lieke van Lexmond, een RTL Nieuws-team met nieuwsanchor Rick Nieman, een team van musicalsterren met Antja Monteiro en tot slot een talentenshowteam met Stacey Rookhuizen.
De actie RTL Staat Voor Aap beleeft zaterdag zijn climax met de comeback van 5 Tegen 5. Deze speciale uitzending staat geheel in het teken van het Wereld Natuur Fonds en de campagne om de mensapen te behoeden voor uitsterven. Carlo Boszhard presenteert de show en Quinty Trustfull leidt het belpanel, dat deze avond zoveel mogelijk nieuwe WNF-leden hoopt in te kunnen schrijven.
Vier teams van BN’ers spelen in deze uitzending tegen elkaar en moeten inschatten hoe de meerderheid van het Nederlandse publiek ergens over denkt. In het GTST- team nemen naast Lieke van Lexmond ook Everon Jackson Hooi, Inge Schrama, Jan Kooijman en Ruud Feltkamp plaats. RTL Nieuws-coryfeeën als Sandra Schuurhof, Helga van Leur, Frits Wester en Margreet Spijker vergezellen Rick Nieman.
Bij de musicalsterren krijgt Antje Monteiro gezelschap van Tony Neef, Anouk van Nes, Renee van Wegberg en Nurlaila Karim. Tot slot vormt Stacey Rookhuizen samen met Eric van Tijn, Raffaëlla, Jamai en Sharon Kips het talentenshowteam.

5 Tegen 5 is zaterdag 13 juni tussen 21.30 en 23.00 uur te zien op RTL 4

Bron: http://www.mediacourant.nl

9 juni 2009:

Carlo is vanmiddag te gast in RTL Vandaag om o.a. te praten over zijn eenmalige programma 5 tegen 5 in het kader van de RTL campagne 'Ik sta voor aap'.  Het programma RTL Vandaag is in blokken verdeeld over de dag. Carlo zal om 16.48 te gast zijn in RTL Vandaag op RTL4.

bron: www.rtlvandaag.nl

* Carlo Boszhard en Irene Moors hebben afgelopen maandagavond voor de komische noot gezorgd tijdens het Musical Awards Gala op Nederland 1. Het tweetal kwam het podium op als musicalproducent Erwin van Lambaart en casting director Marianne van Wijnkoop. Van Lambaart en Van Wijnkoop, beiden al eerder nage- daan door het RTL-duo, waren aanwezig in de zaal en konden hartelijk lachen om de persiflage. Presentator Frits Sissing besloot: “Nu is het natuurlijk wachten op De TV Kantine, deCarlo Boszhard en Irene Moors hebben maandagavond voor de komische noot gezorgd tijdens het Musical Awards Gala op Nederland 1. Het tweetal kwam het podium op als musicalproducent Erwin van Lambaart en casting director Marianne van Wijnkoop. Van Lambaart en Van Wijnkoop, beiden al eerder nagedaan door het RTL-duo, waren aanwezig in de zaal en konden hartelijk lachen om de persiflage. Presentator Frits Sissing besloot: “Nu is het natuurlijk wachten op De TV Kantine, de musical.' Dit jaar werd de musical Les Misérables verkozen tot beste grote musical van het jaar. Dit is de musical waarin Carlo de rol van Thénardier vertolkte. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo en de rest van de cast en crew met het winnen van deze prijs. Alle andere winnaars  ook van harte gefeliciteerd!

Bron: http://www.mediacourant.nl

 

8 juni 2009:

Het Musical Awards Gala jubileert. De tiende editie, die vanavond vanaf 20.30 uur te volgen is op Nederland 1, wordt volgens de AVRO ,,een groots opgezette show”. Tijdens het gala worden negen- tien John Kraaijkamp Musical Awards, de Oeuvre Award en de publieksprijzen voor beste grote en kleine musical uitgereikt. Daarnaast zullen de finalisten van Op Zoek Naar Mary Poppins zich na ,,op spectaculaire wijze” presenteren. AVRO-coryfee Frits Sissing presenteert het Musical Awards Gala.Het Musical Awards Gala jubileert. De tiende editie, die vanavond vanaf 20.30 uur te volgen is op Nederland 1, wordt volgens de AVRO ,,een groots opgezette show”. Tijdens het gala worden negen- tien John Kraaijkamp Musical Awards, de Oeuvre Award en de publieksprijzen voor beste grote en kleine musical uitgereikt. Daarnaast zullen de finalisten van Op Zoek Naar Mary Poppins zich na ,,op spectaculaire wijze” presenteren. AVRO-coryfee Frits Sissing presenteert het Musical Awards Gala. De musical Les Misérables  is genomineerd in de categorie grote musical.

Bron: http://www.mediacourant.nl

7 juni 2009:

Vrijdag 22 mei zijn in de TROS TV Show de genomineerden bekendgemaakt voor de
John Kraaijkamp Musical Awards 2009. De uitreiking van de musicalprijzen vindt plaats op maandag 8 juni tijdens het tiende John Kraaijkamp Musical Awards Gala. De AVRO zendt het gala vanaf 20.30 live uit op Nederland 1 en Radio 2.

Genomineerde van Joop van den Ende Theaterproducties zijn:

Beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical:
Simone Kleinsma (Sunset Boulevard)
Renée van Wegberg (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)

Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical:
Freek Bartels (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Antonie Kamerling (Sunset Boulevard)
Beste mannelijke bijrol in een grote musical:
Paul Walthaus (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Aanstormend talent:
Tommie Christiaan (High School Musical)
Na-Young Jeon (High School Musical)
Beste regie:
Carline Brouwer (High School Musical)
Beste choreografie/musical staging:
Stanley Burleson & Daan Wijnands (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Nichola Treherne (High School Musical)
Beste kostuums/pruiken/make-up:
Cocky van Huijkelom (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Cocky van Huijkelom (High School Musical)
Beste lichtontwerp:
Henk-Jan van Beek (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Beste script:
David Sympatico (High School Musical)
Beste vertaling/bewerking:
Martine Bijl (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Daniël Cohen (Sunset Boulevard)
De genomineerden voor de ANWB publieksprijs voor Beste Grote Musical zijn bekend:
- Ciske de Rat
- Les Misérables
- JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat
- Dirty Dancing

Alle nominaties:
Beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical: Simone Kleinsma (Sunset Boulevard), Kim-Lian van der Meij (Footloose), Wieneke Remmers (The Sound of Music), Renée van Wegberg (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical: Hilke Bierman (Op hoop van zegen), Catherine Ten Bruggencate (Brandende liefde), Liesbeth List (Piaf), Lone van Roosendaal (The Wild Party)
Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical: Freek Bartels (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Antonie Kamerling (Sunset Boulevard), Henk Poort (Anatevka), William Spaaij (Footloose)
Beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical: Alex Klaasen (The Wild Party), Charly Luske (Op hoop van zegen), Urvin Monte (Five Guys Named Moe), Jasper Taconis (Five Guys Named Moe)
Beste vrouwelijke bijrol in een grote musical: Talita Angwarmasse (Footloose), Marleen van der Loo (Footloose), Jackie van Oppen (The Sound of Music), Pamela Teves (Cabaret)
Beste vrouwelijke bijrol in een kleine musical: Jennifer van Brenk (Hera), Maria Noë (Pippi zet de boel op stelten!), Esther Roord (Piaf)
Beste mannelijke bijrol in een grote musical: Johnny Kraaijkamp (Cabaret), Roy Kullick (Footloose), Jeroen Phaff (Footloose), Paul Walthaus (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
Beste mannelijke bijrol in een kleine musical: Ivo Chundro (The Wild Party), Ara Halici (Piaf), Milan van Weelden (Man van La Macha)
Aanstormend talent: Tommie Christiaan (High School Musical), Timo Descamps (Kruistocht in spijkerbroek), Na-Young Jeon (High School Musical), Anouk Maas (The Sound of Music), Nadine Nijman (Footloose)
Beste regie: Carline Brouwer (High School Musical), Frank Van Laecke (Anatevka), Martin Michel (Footloose)
Beste choreografie/musical staging: Rich Ashcroft (Five Guys Named Moe), Stanley Burleson & Daan Wijnands (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Martin Michel (Footloose), Nichola Treherne (High School Musical)
Beste ecorontwerp: Arno Bremers (Op hoop van zegen), Paul Gallis (Anatevka), Theo Terra (Kikker en zijn vriendjes)
Beste kostuums/pruiken/make-up: Ellen van der Horst (Kruistocht in spijkerbroek), Cocky van Huijkelom (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Cocky van Huijkelom (High School Musical)
Beste lichtontwerp: Henk-Jan van Beek (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Coen van der Hoeven (Op hoop van zegen), Reinier Tweebeeke (Piaf)
Beste geluidsontwerp: René Frankhuizen (Kruistocht in spijkerbroek), Ramon van Stee (Five Guys Named Moe), Jørgen Verhaeren (The Sound of Music)
Beste script: Dick Feld (Kikker en zijn vriendjes), Dean Pitchford & Walter Bobbie (Footloose), David Sympatico (High School Musical), Marc Veerkamp (Kruistocht in spijkerbroek)
Beste liedteksten: Allard Blom (Op hoop van zegen), Jan Boerstoel (Hera), Ivo de Wijs (Pippi zet de boel op stelten!)
Beste muziek/arrangementen: Jelle Douma (Five Guys Named Moe), Frans Heemskerk (The Wild Party), Jeroen Sleyfer (Kruistocht in spijkerbroek)
Beste vertaling/bewerking: Martine Bijl (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat), Daniël Cohen (Sunset Boulevard), Petra van der Eerden (Five Guys Named Moe)
 

bron: www.musicals.nl

 

3 juni 2009:

Vanaf vandaag is hij in de winkels en online te koop de DVD van de TV Kantine! Afgelopen zondag kregen Carlo & Irene in de allerlaatste Life & Cooking  uit handen van Frans Bauer  al de eerste exemplaren van de DVD van het succesvolle eerste seizoen en nu is hij dan ook te koop. Op de DVD nemen Carlo Boshard en Irene Moors  heel Bekend Nederland op de hak. Meer dan 71 Bekende Nederlanders persifleren zij in de hilarische, veel besproken comedyserie van RTL 4. Nu is de DVD uit waarop alle afleveringen te zien zijn. Kijk naar de sterren met Carlo en Irene! Een DVD die je als grote fan van het duo en de TV Kantine gewoon wil hebben. De DVD is o.a. te koop via RTL Shop.

bron: www.rtl.nl

1 juni 2009:

 De laatste Life & Cooking begon vochtig. Willeke Alberti trapte, voor Carlo Boszhard en Irene Moors, af met een speciale tekst geschreven op Samen Zijn.
"Heb jij dat ook, het gevoel dat het niet voor altijd door kan gaan", zong ze. "Het is alsof de zondagen samen meer echt gemeend zijn." Willeke werd begeleid door Xander de Buisonjé op piano.
Carlo en Irene waren in tranen. "Ik vind het een beetje onwerkelijk allemaal", zei Irene vlak voor de laatste uitzending.
De Life & Cooking-iconen kregen bezoek van veel bekende gasten als Mary Borsato, Maik de Boer, Jamai, Eric van Tijn, Stacey Rookhuizen, Robin Zijlstra, Marianne van Wijnkoop, Frans Bauer en Gerard Joling.
Carlo en Irene: "Wij vertrouwen op een goed, leuk alternatief ergens, maar we weten echt nog niks. We hopen dat het nog niet voorbij zal zijn." Ze bedankten aan het einde van de uitzending de kijkers, de producent, de sponsor en alle medewerkers.
Carlo riep tot slot nog wel hoopvol: "Tot volgend seizoen!"

bron: www.telegraaf.nl

*Carlo, Irene en Robert namen bij Life & Cooking afscheid van hun keuken, waar de gasten elke week de lekkerste gerechten voorgeschoteld kregen. En jij kunt deze complete keuken winnen! via de website  www.etenvandaag.nl. Wacht niet langer en kijk op de website wat je moet doen om deze Life & Cooking keuken te winnen!
 

bron: www.etenvandaag.nl

 

31 mei 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors nemen vanmiddag 31 mei groots afscheid met hun favoriete gasten die deel uitmaken van de historie van Life & Cooking. Na negen jaar en 360 afleveringen is het duo voor de allerlaatste keer te zien in het kookprogramma. Huisvriend Gerard Joling is aanwezig en ook Frans Bauer en Patricia Paay schuiven aan. Tijdens de grote finale zijn alle Life & Cooking- koks, Rudolph van Veen, Vincent van Essen en huidige kok Robert Verweij, in de keuken te vinden.
De grande finale start met een speciale uitvoering van het bekende lied ‘Samen Zijn’ op piano begeleid door Xander de Buisonjé en gezongen door Willeke Alberti. Joling is er ook: hij koestert een bijzondere band met Life & Cooking omdat het programma naar eigen zeggen heeft bijgedragen aan zijn comeback. Zijn aanwezigheid gaf de afgelopen jaren telkens een verrassende wending in de live-uitzending. “Aan hem de eer om aankomende zondag voor de ultieme uitsmijter te zorgen en met een laatste optreden afscheid te nemen.”
Stylist Maik de Boer, die de kijker de laatste jaren via Life & Cooking de laatste trends bijbracht, zorgt dat ook hij niet bij dit afscheidsfeestje ontbreekt. Hetzelfde geldt voor Mary Borsato, Frans Bauer en Patricia Paay, die zich de afgelopen jaren ook tot het selecte gezelschap van vaste gasten mogen rekenen.
Naast stamgasten en terugblikken naar de mooiste Life & Cooking-momenten, ontvangen Carlo en Irene ook de paragnost en winnaar van Het Zesde Zintuig’, Peter van der Hurk. “Niet alleen voorspelt hij hen de toekomst ook moet hij zelf nog een belofte inlossen.”
Life & Cooking is vanmiddag  tussen 16.55 en 19.20 uur te zien op RTL 4. Mis het niet!

Het team van de Carlo & Irene fansite bedankt  Life & Cooking voor 9 leuke en gezellige Life & Cooking seizoenen en hopelijk komt het programma terug ( in een soortgelijke vorm) met het succesvolle duo Carlo & Irene. We wensen Carlo & Irene en het gehele team succes met de laatste uitzending Life & Cooking! We hebben elke zondag genoten van jullie programma.

*Irene Moors is deze zomer dagelijks te zien in het nieuwe tv-programma Ik Kom Bij Je Eten op RTL 4. Ook John Williams en Winston Gerschtanowitz zullen vanaf woensdag 1 juli dagelijks om 20.00 uur te zien zijn in het programma. In Ik Kom Bij Je Eten trekken RTL-sterren door het land om bij bekende en onbekende Nederlanders te gaan eten. Ik Kom Bij Je Eten vult het gat dat Goede Tijden Slechte Tijden tijdens de zomerstop achterlaat. Editie NL en RTL Boulevard gaan dit jaar wel de hele zomer door! Dus ook in de zomer hoef je niet zonder Irene op televisie

Bron ttp://www.mediacourant.nl

30 mei 2009:


Carlo Boszhard en Irene Moors gaan een nieuw contract tekenen bij RTL 4. Dat vertelde Moors vanochtend op Radio 538. “RTL en Carlo en ik zijn er erg van overtuigd dat we bij elkaar blijven. De contracten liepen af, maar dat gaat alle- maal goed komen. Dus dat is heel fijn, we blijven bij elkaar. Er gaat iets komen, maar wat is nog niet duidelijk“, vertelde Moors. Volgens haar liggen alle moge- lijkheden open. “Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden op televisie.”
Irene Moors presenteert zondag de allerlaatste Life & Cooking. “Het gaat goed. We zijn allemaal in voorbereiding op zondag. Het wordt helaas een stranddag zondag, maar we gaan er een knaldag van maken. Het wordt een afscheidsfeest, dus ik hoop niet dat er tranen vloeien. We willen als een mooi, vrolijk programma eindigen. Alle vrienden van de show komen langs: Frans Bauer, Gerard Joling, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé. Het wordt terugblikken en heel veel gedoe, zoals Life & Cooking altijd is.”
De presentatrice beseft nog niet goed dat Life & Cooking definitief stopt. “Ik heb een heel raar gevoel. Het voelt gewoon als einde seizoen, alsof we op vakantie gaan. Maar daarna beginnen we niet meer.”
Er wordt dan ook nog druk gesproken over een nieuwe show op de zondagmiddag. “Het is geen geheim dat RTL bezig is met een opvolger voor de zondagmiddag. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Ze zijn er niet ver mee. Of het goed komt, vraagt iedereen zich sterk af. Wellicht gaat het iets langer duren.”
Moors heeft niet de ambitie om dagelijks late night te gaan. “Dat vind ik iets te ver gaan. Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden en het weekend te beginnen. Maar dagelijks niet. Nog even niet, nee. Zeg nooit ‘nooit’, maar voorlopig is dat nog niet het plan.“

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

15 mei 2009:

De toekomst van de gorilla, chimpansee, orang-oetan en bonobo staat meer en meer onder druk en daarom steunt RTL 4 de actie ‘Sta Voor Aap’ van het Wereld Natuur Fonds. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Op zondag 16 mei vindt de kick-off van de campagne plaats in Life & Cooking en de dagen erna zijn RTL-sterren als Wendy van Dijk en Irene Moors te zien in tv-spotjes onder de titel ‘RTL Staat Voor Aap’. De campagne wordt op 13 juni afgesloten met een special van 5 Tegen 5.
Het Wereld Natuur Fonds roept met de campagne ‘Sta Voor Aap’ het publiek, de overheid en het bedrijfsleven op om bij te dragen aan de bescherming van de mensapen. Tussen zondag 17 mei en zaterdag 13 juni wordt er door RTL 4 op verschillende manieren aandacht aan de campagne besteed.
Vanaf maandag 18 mei worden er speciale station idents en promo’s uitgezonden. RTL-sterren Wendy van Dijk, Winston Gerschtanowitz, Irene Moors, John Williams, Robert ten Brink en Herman den Blijker roepen in deze promo’s het publiek op om de actie van het WNF te steunen en daarmee de mensapen voor uitsterven te behoeden. In RTL Vandaag zijn diverse personen te gast die de problematiek verder kunnen uitleggen.
De actieperiode wordt op zaterdag 13 juni afgesloten met een special van ‘5 Tegen 5′. Hierin strijden vier bekende Nederlanders met hun families om de eer.

* Carlo Boszhard presenteert op zaterdag 13 juni de eenmalige terugkeer van de televisieshow 5 Tegen 5 op RTL 4. Dat meldde RTL Boulevard woensdag. Met 5 Tegen 5 sluit RTL 4 in juni de campagne ‘Sta Voor Aap’ van het Wereld Natuur Fonds af. Tijdens de show zullen vier bekende Nederlanders met hun families tegen elkaar strijden om de eer. De eenmalige terugkeer van de spelshow 5 Tegen 5 concurreert op 13 juni met het nieuwe jaarlijkse spektakelevenement Kettingreactie op SBS 6.

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

28 april 2009:

Irene Moors en Wendy van Dijk presenteren 3 mei nogmaals een programma rondom de stichting 'Doe een Wens' In programma laten Irene en Wendy de wens van vier ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Iza (12), Dave (6), Lisa (14) en Emmy (12), die alle vier te maken hebben met heftige gezondheidsproblemen, verdienen het om eens flink in de watten te worden gelegd.
Tevens krijgen deze kinderen van Wendy of Irene een camera waarmee zij een videodagboek bijhouden en hun leven in de periode van de wensvervulling kunnen vastleggen.Iza
Iza heeft sinds haar geboorte een hartafwijking en heeft inmiddels al zeven operaties achter de rug. In haar vrije tijd verzorgt Iza graag de make-up van haar oma en is ze keepster in een dames hockeyteam. Wendy laat samen met de Doe Een Wens Stichting haar grootste wens in vervulling gaan. Thuis wordt Iza overvallen door Wendy waarna ze een workshop krijgt van een topvisagist. Vervolgens mag zij zich uitleven in een groot modehuis en wordt ze verrast door sportpresentator Humberto Tan, die op televisie over haar praat als hockeyster Iza. Tot slot wordt ze opgehaald door oud-hockey international Minke Booij die haar meeneemt naar het hockeyveld, waar ze mee mag spelen met het Nederlands team.
Dave
Dave heeft de ziekte van Duchenne, een erfelijke spierziekte die de spieren aantast en uiteindelijk helemaal verzwakt. Hij is pas zes jaar en wil maar één ding: op een monstertruck rijden. Irene stapt met Dave op de ICE trein richting Düsseldorf. Tijdens die reis mag Dave even als een echte machinist de trein besturen. Hij voelt zich dan al de koning te rijk, maar in Duitsland aangekomen gaan zijn ogen pas echt glunderen. Hij en Irene belanden op een monstertruck-evenement, waar Dave wordt uitgenodigd om in één van deze gigantische wagens te stappen voor een ritje om nooit meer te vergeten.
Lisa
Wendy ontmoet Lisa, een meisje van veertien jaar dat bezig is aan haar laatste kuur om de ziekte van Hodgkin te overleven. Lisa is een creatief meisje en wil heel graag Nederlands grootste komiek André van Duin ontmoeten. Samen met Wendy gaat Lisa op bezoek bij de dames van BLOND om haar eigen servies te maken. Uiteraard gaat daar haar échte wens in vervulling wanneer idool André van Duin binnenkomt.

Het programma is te zien om  20.30 op RTL4. Mis het programma niet, want deze stichting doet fantastisch werk!

Bron:  www.rtl.nl en www.wendyvandijk.nl

16 april 2009:

Foto: Nick van Ormondt

 Carlo Boszhard en Irene Moors organiseren dit jaar een speciale mini-editie van het Songfestival in hun programma Life & Cooking. Zowel de Deense, Engelse als Duitse act worden deze zondag ingevlogen voor de uitzending op RTL 4. Dat heeft een zegsman van het station vandaag laten weten. Verder zijn ook GTST-acteurs Emiel Sandtke en Ferry Doedens, die een homopersonage gaat spelen, te gast. Zij vertellen over de vorige week ontstane ophef rond het nieuwe homokarakter.
Denemarken zet dit jaar grof geschut in op het Songfestival door met een nummer te komen dat door niemand minder dan Ronan Keating is geschreven: ‘Believe Again’, gezongen door zanger Niels Brinck. Engeland hoopt punten te scoren met het door Andrew Lloyd Webber geschreven nummer ‘My Time’, van zanger Jade. En onze oosterburen tenslotte mikken op winst in Moskou met de act Alex Swings Oscar Sings (’Miss Kiss Kiss Bang’). Vaste commentator Cornald Maas geeft in Life & Cooking zijn ongezouten mening.
Naast de Songfestival-acts en de GTST-acteurs, is tot slot ook topmodel Yfke Sturm te gast. Zij komt praten over haar boek, waarin ze prijs geeft op welke manier je een topmodel kunt worden.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Het quizprogramma Succes Verzekerd van Carlo Boszhard komt terug met nieuwe afleveringen op RTL4. Bij de start van het spel krijgt de kandidaat 1 miljoen euro en een lijst met 7 categorieën. Achter deze categorieën zitten 7 vragen. De kandidaat ziet pas de vraag die bij deze categorie hoort, als hij een keus heeft gemaakt welke categorie hij speelt. De kandidaat bepaalt zelf in welke volgorde hij de categorieën wil spelen.Om het miljoen te behouden, moet de kandidaat de 7 vragen correct beantwoorden en zijn geld goed inzetten. Er zit geen tijdslimiet aan het beantwoorden van de vraag.De eerste vraag heeft twee antwoordmogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier, enz. Dit gaat zo door tot en met vraag 7 die dan dus 8 antwoordmogelijkheden heeft.
Bij elke vraag moet de kandidaat beslissen op welk antwoord hij/zij zijn geld inzet. Twijfelt de kandidaat, dan kan hij voor maximaal drie vragen een verzekering afsluiten. Dit betekent dat hij zijn geld kan verdelen over de antwoordmogelijkheden waar hij over twijfelt. Uiteraard gaat alleen het bedrag dat is ingezet op het juiste antwoord mee naar de volgende ronde.
Het spel eindigt als het geld op is of als de zevende vraag correct wordt beantwoord. Dan gaat de deelnemer naar huis met het geld dat over is. Mocht je deze spannende quiz willen bijwonen, dat kan!:De opnames zijn op 10 april, 13 april en 20 april in Studio 5 op het mediapark in
Stuur een e-mail met je gegevens naar
Succes verzekerd ( klik op de link om te mailen). Succes Verzekerd is terug vanaf a.s. zaterdag om 22:00 op RTL4.

bron: www.rtl.nl

 

12 april 2009:

Begin april 2009 ging Mickey’s Magische Jaar officieel van start in Disneyland Resort Paris. Ter gelegenheid van dit jaar hebben Disneyland Resort Paris en Doe Een Wens samen een ludieke actie opgezet. En jij kunt meedoen!
Mickey Mouse heeft persoonlijk verschillende bekende Nederlanders uitgenodigd om zijn oren te pimpen. Door dit te doen wordt Doe Een Wens gesteund. Hierdoor kan de stichting nog meer liefste wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte vervullen. Ruim 30 bekende Nederlanders hebben positief op dit verzoek gereageerd en zetten zich op deze manier in voor Doe Een Wens. Frans Bauer, DJ Tiësto, Gerard Joling, Wendy van Dijk, Irene Moors, Edwin Evers, Richard Krajicek, Jan des Bouvrie. Ja, wie eigenlijk niet!
Sms, steun Doe Een Wens
Al deze bekende Nederlanders hebben hun creativiteit ingezet voor maar één doel: zo veel mogelijk inzamelen voor Doe Een Wens. Voor elk paar gepimpte oren gaat in elk geval alvast één wenskind met familie gratis naar Disneyland Resort Paris. Daarnaast hopen ze dat hun Magische Oren veel geld opleveren zodat nog meer levensbedreigend zieke kinderen en jongeren de wens van hun leven meemaken. Jij kunt daarbij helpen!
Maak kans op ...
SMS nu de voornaam van jouw favoriete BN-er naar 5757 en doneer zo € 1,50 aan Doe Een Wens. Met deze sms maak je bovendien kans op de originele Mickey of Minnie Mouse oren van je favoriete BN-er. En of dat nog niet genoeg is, worden onder de sms-ers ook nog eens drie arrangementen naar Disneyland Resort Paris verloot! Natuurlijk kun je meerdere keren sms-en en zo meerdere donaties doen. Met elke sms ding je mee naar de prijzen.

Doe jij ook mee?
Kijk snel op www.mickeysmagischeoren.nl voor meer informatie over de actie en de namen van de BN-ers die meedoen. Tevens vind je hier persoonlijke verhalen van Jochem van Gelder, Gerard Joling, Edwin van der Sar, Wendy van Dijk en Irene Moors waarin zij uitleggen waarom zij zich inzetten voor Doe Een Wens.
 

bron: www.doeeenwens.nl

11 april 2009:


Typetjes op tv – al dan niet zelfverzonnen personages uit de verkleeddoos – zijn immens populair. Dat geldt ook de kunst van de persiflage. En de rij lijkt eindeloos: van Adje tot de meisjes en Siemen uit Zaai. Wat maakt een goed typetje?
Het typetje leeft. Meer dan ooit bevolken typetjes de amusementsprogramma’s. Van RTL4’s de TV Kantine tot VPRO’s Draadstaal, van Meneer De Bok tot Tante Es, vrijwel elke zender stuurt acteurs naar de schminktafel voor komische uitvergrotingen.
Want dat is een typetje: het lekker vet aanzetten en overdrijven van menselijke eigenaardigheden. Niets nieuws overigens, zo oud als het toneelspel zelf, maar sinds het bestaan van de televisie wel veel meer onderdeel van ons cultuurgoed. Hele volksstammen roepen te pas en te onpas op zijn Harry Naks: ‘Dáár is de koffie!’ In de hoogtijdagen van Jiskefet zei je ‘goeiesmorgens’ en níet goedemorgen, en nog steeds lopen er mensen rond die van het ene op het andere moment dubbelzinnige woorden lispelen zoals De Vieze Man deed.
Het is tijd voor de verkiezing van het leukste televisietypetje aller tijden. Theatertypetjes – sorry Tineke Schouten, sorry Paul van Vliet, sorry erven Toon Hermans – mogen niet meedoen. We moeten het overzichtelijk houden, al beseffen we heel goed dat Majoor Kees en Frater Venantius tot de allerleukste typetjes ooit behoren. En wat te denken van Snip en Snap? Met deze vertolkingen van Willy Walden en Piet Muyselaar is de populariteit van het typetje in Nederland zo ongeveer begonnen. Maar: bedacht voor de revue, dus theater, en daarom vallen zij buiten de deelname aan deze AD-verkiezing. Ook reclametypes houden we buiten de competitie: zij zijn niet bedacht voor de lol, maar voor de verkoop.Carlo & Irene zijn ook super in het doen van persiflages en staan ook als kanshebbers in deze lijst. Carlo staat in de lijst met zijn persiflages van:  Marc Forno, Jos Brink, . Marc-Marie Huijbregts. Irene staat in de lijst met zijn persiflage van Kim Holland. Het duo Carlo &Irene staat samen in de lijst met hun persiflage van Willem Alexander en Maxima. Je kunt stemmen als volgt: Ga naar de site
http://www.ad.nl/typetjestrofee/verkiezing Selecteer de vakjes onder je drie favorieten, en druk dan onderaan op 'Verzend mijn keuzes'.
Klik de kleine foto's aan voor een grote versie, mét bijschrift, en voor filmpjes.
Let wel  op: je  kunt maar één keer meedoen!
Wegens de overstelpende belangstelling is het stemmen uitgebreid: Je  kunt stemmen tot donderdagavond 16 april om 20.00 uur.
Op 18 april wordt in de krant en op de site van het AD  de top-10 bekend gemaakt. Daarna kunt u in de tweede ronde opnieuw stemmen, nu op het leukste televisietypetje aller tijden. De winnaar van de AD Typetjestrofee wordt 25 april bekend gemaakt.

bron www.ad.nl

1 april 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn al ruim over het begrote aantal van 71 gepersifleerde BN’ers in De TV Kantine heen. Volgens RTL wordt het aantal zelfs fors overschreden met nieuwe imitaties van Linda de Mol, premier Balkenende en Clairy Polak. “Of het er 90 of wellicht zelfs 100 worden is nog niet duidelijk, aangezien het laatste script van het succesvolle RTL 4-programma nog in ontwikkeling is“, vertelt een zegsman. In de komende aflevering speelt Gerard Joling een gastrol.
In de uitzending van vrijdag, Vieze Spelletjes, worden de Televizierring-nominaties bekendgemaakt. Tot ieders grote verbazing is naast Gerard Joling en Matthijs van Nieuwkerk ook Karl Noten genomineerd als beste tv-man. Heel medialand is in rep en roer, wie heeft er met de uitslag gerommeld? Is het een list van Liesbeth List? Is het Adje? Is het Frits Sissing? Of heeft Karl zelf met de stemmen geknoeid om zijn populariteit terug te winnen? In deze aflevering de perikelen rondom de nominaties die veel stof doet opwaaien. De echte Gerard Joling en Adje spelen een gastrol.

 

Bron: http://www.mediacourant.nl

23 maart 2009:

 Goed nieuws!! Carlo Boszhard en Irene Moors keren in het nieuwe seizoen definitief terug op de zondagmiddag van RTL 4. Hun show Life & Cooking krijgt een opvolger. Dat zegt commercieel directeur Paul Siero van RTL Nederland in het AD. Onlangs werd bekend dat Unilever stopt met de tv-show, maar tijd om te treuren is er niet. “Er hebben zich in mum van tijd al drie bedrijven gemeld die zo in dat gat willen springen. Een opvolger van Life Cooking, een gezellig programma op de zondagmiddag, komt er dus zeker.“

* Initiatiefnemer Kevin van Berlo van de site Redlifeandcooking.nl is verheugd over het nieuws dat Life & Cooking definitief een opvolger krijgt. Namens de fans van Life & Cooking laat hij weten opgelucht te zijn. “Als initiatiefnemer van de Red Life and Cooking-actie ben ik enorm blij met dit nieuws. Niet alleen ik, maar alle fans van Life & Cooking zullen nu een stuk beter slapen“, vertelt hij. Carlo Boszhard liet eerder weten erg blij te zijn met de internetpetitie. De actie van Van Berlo gaat overigens alsnog door. Dus heb je je stem nog niet laten horen doe dit dan alsnog via www.redlifeandcooking.nl.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

22 maart 2009:

De contracten van Irene Moors en Carlo Boszhard lopen in de zomer af bij RTL 4. Irene weet niet zeker of RTL 4 met hen door wil, aangezien de contracten nog niet zijn verlengd. “Ik kan me voorstellen dat RTL 4 zich aan het beraden is en denkt: wat moeten we met die twee?“, vertelt de presentatrice in Avrobode. Ze vervolgt: “Mijn wereld stort echt niet in als mijn contract niet wordt verlengd, daarvoor heb ik een te leuk leven. En misschien wordt het tijd om een andere weg in te gaan slaan.”
Kijkers van Life & Cooking hopen het programma te redden met een petitie. Irene Moors vertelt in het blad: “Geen honderdduizend handtekeningen kunnen Life & Cooking redden. Unilever heeft nu eenmaal besloten zich als sponsor terug te trekken, dat is hun goed recht. En zonder een sponsor kan het programma niet bestaan, want we hebben het over miljoenen euro’s. Bovendien is het merk Life & Cooking aan Unilever verbonden. Mocht er in de toekomst een ander programma op de zondagmiddag met ons komen, dan heet dat sowieso geen Life & Cooking meer.”
Het contract van Irene loopt in de zomer af. “Het maakt het wel extra spannend voor Carlo en mij. Toen ik hoorde dat Life & Cooking ging stoppen, was ik er wel even bang voor dat mijn contract niet wordt verlengd. Maar nu denk ik: ik werk twintig jaar bij RTL, die zal mij toch niet zomaar laten vallen? Van Erland Galjaard hoorde ik dat hij zich de zondagmiddag zonder Carlo en Irene niet kan voorstellen.”
Irene is blij dat ze nooit zo publiekelijk is aangevallen als haar RTL-collega Wendy van Dijk. “Tegelijkertijd ben ik publiekelijk ook nooit de hemel in geprezen zoals zij. Soms vraag ik me wel eens af: ik ben toch niet met niets bezig? Ik doe al best lang dingen waarvan ik denk: doe dat maar eens na. Maar om de een of andere reden wordt dat gewoon voor lief genomen.”
Irene voelt zich dus ondergewaardeerd. “Dat zou ik niet zeggen, maar ik word zeker niet overgewaardeerd. Ik ben als het ware vergroeid met de kijker. Die vindt het heel vanzelfsprekend dat ik elke week op tv ben. Eerlijk gezegd is dat ook wel prettig.“

Bron: http://www.mediacourant.nl 

* Pornoster Kim Holland vindt dat zij goed gepersifleerd wordt door Irene Moors in De TV Kantine. Bovendien krijgt ze er veel positieve reacties op. Dat vertelde Kim Holland vanmiddag in Life & Cooking. “De reacties zijn echt ontzettend leuk. Mensen kijken op straat van: is dit echt of is dit het personage? Zo kijken ze echt. Ook de bewegingen en het loopje dat je doet. Ik vind het leuk.” Irene heeft zich goed op de imitatie voorbereid, zegt ze. “Ik kon alleen niet alle filmpjes van jou bekijken, want dat ging me iets te ver.“

Bron: http://www.mediacourant.nl  en Life & Cooking, 22 maart 2009

21 maart 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors blijven mogelijk toch op zondagavond televisie maken voor RTL 4. Een koffieproducent wil Life & Cooking redden door zich op te werpen als sponsor. Dat beweerde Albert Verlinde vanavond in RTL Boulevard. Unilever kondigde enkele weken geleden aan te stoppen met Life & Cooking, omdat zij haar marketinggeld anders wil besteden. Mocht Life & Cooking doorgaan, dan moet dat onder een andere naam. Unilever is namelijk eigenaar van de naam Life & Cooking.Carlo reageerde terughoudend, maar ook verheugd. "Ik zou graag met Life & Cooking door willen gaan."  Klik hier om de uitzending van  RTL Boulevard van gisteravond met Carlo als gast terug te zien.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl  en RTL Boulevard, 20 maart 20009

 * De eerste uitzending van het door Carlo Boszhard en Irene Moors gepresenteerde televisieprogramma De Tv-kantine is vrijdagavond goed bekeken. Het programma, waarin bekende Nederlanders het moeten ontgelden in gevatte persiflages, trok bijna 1,8 miljoen kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
De Tv-kantine wordt tussen de liveshow en uitslagronden van X Factor uitgezonden. De presentatoren van Life & Cooking wisten echter meer kijkers aan zich te binden dan het talentenjachtprogramma zelf.

Bron: www.rtlboulevard.nl

20 maart 2009:

Een aantal opnamebanden van De TV Kantine zijn beschadigd door een kapotte camera. Er lopen strepen door het beeld waardoor de opnames waarschijnlijk onbruikbaar zijn.
De eerste uitzending op vrijdagavond kan gewoon doorgaan, daar is niets mee aan de hand. Maar banden voor latere uitzendingen zijn beschadigd. In radioshow Evers staat op vertelt Irene hoe ze erachter kwam: “Carlo kwam bij me langs zodat we samen nieuw materiaal konden bekijken. Tot onze grote schrik kwamen we erachter dat er allemaal strepen op de banden stonden.”
Één van de camera’s bleek kapot te zijn, en daar baalt het gouden RTL duo behoorlijk van. De eerste drie afleveringen van de show zijn al af en door het strakke schema zouden de andere afleveringen ook snel gemonteerd moeten worden. Maar dat kan nog even duren want de banden liggen nu bij een technisch bedrijf voor reparatie.
UPDATE: Een technicus heeft naar de banden gekeken. De opnames op de banden zijn te redden en de uitzendingen van de TV Kantine zijn niet in gevaar.
 

Bron: www.rtlboulevard.nl

* Irene Moors is aanstaande maandag te gast in het nieuwe  dag TV programma RTL Vandaag. Irene zal in dit programma o.a. praten over De TV Kantine. Heb je zelf een vraag aan Irene kun je deze laten weten aan de redactie van RTL Vandaag door hier te klikken en vervolgens jouw vraag te mailen. Heeft Irene jouw vraag in de uitzending nog niet beantwoord kan zij deze alsnog beantwoorden later op de site van RTL Vandaag. Irene is maandag te gast in RTL Vandaag om 16.30 op RTL4. Later kun je de uitzending terugkijken op www.rtlgemist.nl.

bron: www.rtlvandaag.nl en uitzending RTL vandaag, 20 maart 2009

18 maart 2009:

Tv-presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors zijn al sinds 1989 een succesvol duo: ze maakten 'Telekids', 'Hitbingo' en 'Life&Cooking' ( dat helaas stopt 31 mei) Vanaf vrijdag 20 maart is het onafscheidelijke tweetal ook te zien in het programma ‘De TV kantine’, waarin ze bekende Nederlanders persifleren. Marc-Marie, Char, Paul Witteman en Kim Holland: iedereen komt voorbij! Dit succesvolle duo was gisteravond te gast in de Wereld Draait Door om over hun nieuwe televisie avontuur te vertellen.Heb je het gemist? klik dan op onderstaande afbeelding om het gesprek terug te zien.

bron: www.dwdd.nl en nieuwsbrief van De Wereld Draait Door.

17 maart 2009:

Carlo Boszhard's Ik wed dat ik het kan is genomineerd voor een Gouden Roos.
Het tv-programma met Carlo Boszhard en Nicolette van Dam is genomineerd in de categorie Entertainment. Carlo hoopt stiekem dat hij de prijs wint, ook al is wel onwaarschijnlijk dat hij de uitreiking in Zwitserland aanwezig zal zijn.
De Gouden Roos geldt als het meest prestigieuze Europese festival voor amusementsprogramma’s op televisie. De eerste editie van het evenement was in 1961, toen nog in Montreux. Sinds 2004 heeft het festijn plaats in Luzern.
 

bron: www.telegraaf.nl

* Joop Braakhekke doen ze, Marc-Marie Huijbregts, Pauw en Witteman, Gordon, Karl Noten, Erwin van Lambaart, Kelly, Kim Holland en mijzelf. Carlo maakt zijn jongensdroom waar in De TV Kantine: „Dit is heerlijk. Ik kruip in ieders huid. Toen ik 10 was, liep ik op mijn moeders naaldhakken de trap al af als Mies Bouwman. Dit is echt ultiem. We doen 71 typetjes. We hebben er nu 33 gehad.
Z
ijn vriend Herald doet de eindredactie van het programma. Zijn vriendin Irene Moors is zijn vrouwelijke tegenspeelster. „Je begrijpt dat het dus genieten is”, zegt Carlo.
„De moeilijkste? Misschien Albert Verlinde. Het duurde een tijdje voor ik zijn stem te pakken had. Die is zo licht. Dat lachje. En hij heeft een paar verschijningsvormen. Albert is aan de telefoon heel anders dan op televisie... Echt genoten heb ik van Marc-Marie Huijbregts met en zonder haarstuk, Joop Braakhekke en Ali B. En Gordon. Omdat hij zo’n leuk verhaallijntje heeft. Hij zit bij de wc om wat bij te verdienen voor de Toppers. En hij heeft om de vijf minuten een nieuwe vriend van wie hij dan roept dat het de ware is.”
Proest: „Pauw en Witteman waren leuk omdat zij zo quasi-intellectueel in hun stoelen hangen. En Karl Noten. Hij is een manusje-van-alles in de tv-kantine en hij doet veel met computers. Ach, Irene en ik hebben elke dag schik. We krijgen kunstneuzen om echt op de bekende Nederlanders te lijken. En Irene heeft borsten hè, als ze jou moet doen. En zo’n getailleerd jasje met een kunstbontje. Maar je bent niet harteloos.”
Er komen ook echte BN’ers in de show. „Jamai en Caroline Tensen die wordt nagezeten door een nep-Gaston die haar een prijs in de postcodeloterij wil uitreiken. Nicolette van Dam, Angela Groothuizen. We beginnen aanstaande vrijdag met uitzenden.” Lacht: „Er zijn mensen die meewerken en mensen die afstandelijker zijn. Ach, weet je, ik denk dat iedereen uiteindelijk zit te lachen.”
Zelfs de nabestaanden van Jos Brink? „Dat verwacht ik wel. Hij is maar één van de 71 typetjes en we hebben toestemming. Dus al de ophef daarover zal wel meevallen.” Nadenkend: „Weet je wie ook wel trekjes heeft van Jos? Albert Verlinde. Dat had ik niet weer verwacht. Maar dat merkte ik toen ik hem deed.”

 

bron: www.telegraaf.nl


 

16 maart 2009:

Irene Moors vreest dat er bijzonder veel commentaar op de persiflagecomedy De TV Kantine zal komen. Volgende week vrijdag gaat het programma van Irene en Carlo Boszhard van start. “Er komt zó veel kritiek“, voorspelt Irene in Televizier. “Dat weten we nu al. Mensen zullen bijvoorbeeld zeggen dat Koefnoen veel beter is. Hoewel het moeilijk is, probeer ik me niets van het commentaar aan te rekken. Dingen worden je gegund, maar soms ook niet. En dan komt afgunst. Maar ik doe mijn best.“
Carlo Boszhard denkt dat juist dat vooral bekende Nederlanders commentaar zullen leveren. “Er zullen bekende mensen boos worden, omdat je een persiflageprogramma soms een bite moet geven. We proberen ze echt heel te houden, maar sommige BN’ers moeten wel wat humor hebben om er doorheen te prikken. Ik ben er niet bang voor. Vroeger dacht ik nog wel eens: die persoon kan ik niet nadoen, want die ken ik. Dat heb ik nu helemaal losgelaten.”
Tientallen persiflages komen in het programma bij, en er is er maar één die Carlo en Irene niet zelf doen. Irene: “Carlo zei op een gegeven moment: als ik Jeroen Pauw ben, ben jij Paul Witteman. Ik vond dat we dat maar niet moeste doen, want dan wordt het echt een verkleedpartijtje en neemt niemand ons nog serieus. We hebben toen een oproep gedaan voor een Paul Witteman-lookalike en daar kwam iemand uit. Deze man heeft verder geen taak; hij leest alleen wat in zijn papieren. Verder doen we echt alle typetjes zelf.”
Irene hoopt op succes. “We hebben echt het gevoel dat dit zomaar ineens een knalsucces kan worden, omdat iedereen er heel enthousiast over is. We hebben in ieder geval ontzettend veel plezier op de set. Maar toch blijft het afwachten.”
Bron: http://www.mediacourant.nl 

* Carlo Boszhard en Irene Moors spelen voor hun nieuwe persiflagecomedy De TV Kantine maar liefst 71 typetjes. Albert Verlinde was het moeilijkst te imiteren. Dat vertelt Carlo Boszhard vandaag in De Telegraaf. “Het duurde een tijdje voor ik zijn stem te pakken had. Die is zo licht. Dat lachje. En hij heeft een paar verschijningsvormen. Albert is aan de telefoon heel anders dan op tv. Echt ge- noten heb ik van Marc-Marie Huijbregts met en zonder haarstuk, Ali B. en ook van Joop Braakhekke.”
Ook van de Gordon-persiflage heeft Carlo genoten. “Omdat hij zo’n leuk verhaallijntje heeft. Hij zit bij de wc om wat bij te verdienen voor de Toppers. En hij heeft om de vijf minuten een nieuwe vriend van wie hij dan roept dat het de ware is.”
Zelfs Pauw & Witteman komen voorbij in De TV Kantine. “Pauw en Witteman waren leuk omdat zij zo quasi-intellectueel in hun stoelen hangen. En Karl Noten. Hij is een manusje-van-alles in de tvkantine en hij doet veel met computers. Ach, Irene en ik hebben elke dag schik. We krijgen kunstneuzen om echt op BN’ers te lijken.“
 

Bron: http://www.mediacourant.nl 


12 maart 2009:

Op de set van de TV Kantine heeft korte tijd een brandje gewoed. De brand is door aanwezige zelf geblust. Carlo en Irene waren zelf op de set aanwezig, maar zijn gelukkig niet gewond geraakt.
Carlo en Irene waren bezig met de making of van hun typetjesprogramma. Irene liep er op het moment van de brand bij als Wilma Nanninga terwijl Carlo in de huid van Evert Santegoeds was gekropen. Actrice Gigi Ravelli was op dat moment te gast in het programma.
Gigi was niet echt een ideale gast. Zij was namelijk degene die de brand veroorzaakte. De actrice moest in de sketch een videoband weggooien. Gigi wierp de band tegen de lamp, die vervolgens in de fik vloog.
De gevolgen van de brand zijn beperkt gebleven. Alleen de lamp is gesneuveld. Het miniatuurrampje is gefilmd. De beelden zie je vanavond in RTL Boulevard. RTL boulevard is vanavond te zien vanaf 18.33 op RTL4.
 

Bron: www.rtlboulevard.nl

11 maart 2009:

Aanstaande vrijdag ( 13 maart) zijn Carlo & Irene te zien  in  Van der Vorst ziet sterren. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors bekijkt Peter de eerste beelden van hun nieuwe serie 'De TV Kantine'. Bovendien gunnen Carlo & Irene de kijker een kijkje achter de schermen. Dit programma is om 22:00 te zien op RTL4. bekijk hier alvast de promo van de uitzending van aanstaande vrijdag.

Bron: RTL website van Van der Vorst ziet sterren.

* Het contract van Irene Moors en Carlo Boszhard loopt deze zomer af bij RTL. Het is nog niet duidelijk of de contracten verlengd worden. Dat vertelt Moors in KRO Magazine. “Ja, deze zomer wordt erop of eronder. Ik wil graag bij RTL blijven. Het zou toch gek zijn dat ze je na twintig televisiejaren bij RTL op straat zouden zetten?” Dat lijkt ondenkbaar, gezien Moors een RTL-icoon is. “Ik zou graag willen dat dat hier in de gangen zo gezegd werd. Ach, na twintig jaar hoor ik wel bij het meubilair.”
Irene Moors zou opgelucht zijn als het contract werd verlengd. “Ik zou het wel leuk vinden om oud te worden op de buis, want ik ben natuurlijk als jong meisje van 21 begonnen. Ik ben tussendoor twee keer zwanger geweest op de buis, ik heb mijn bruiloft op televisie uitgezonden, ik ben van de 360 afleveringen Life & Cooking één keer niet geweest, omdat mijn moeder overleed. In feite heb ik mijn hele leven doorgemaakt op de buis. Dan denk ik: waarom kunnen we niet toch gewoon samen oud worden met z’n allen?”
Unilever trekt de stekker uit Life & Cooking. Er zijn nog een aantal afleveringen te gaan. Volgens Moors werd het publiek van Life & Cooking niet te oud voor de sponsor. “Zeker niet! De kijkers zaten keurig in de doelgroep boodschappers, zoals dat heet: mensen tussen de 20 en de 49, die veel boodschappen doen. Maar Unilever heeft toch anders besloten. Ik snap het wel.“


Bron: http://www.mediacourant.nl 

7 maart 2009:

Glennis Grace, een bekende zangeres o.a. bekend van het Songfestival zingt de titelsong in van het nieuwe programma van Carlo & Irene, De TV kantine. Benieuwd naar de titelsong? kijk dan Vanaf vrijdag 20 maart eerst naar X factor, dan naar De Tv Kantine en dan naar de X Factor uitslag!  De TV kantine met Carlo & Irene kun je natuurlijk niet missen!

* Vanaf gisteren kun je elke week een making of zien van de TV kantine in Life & Cooking.

* Er is over het nieuwe programma de TV kantine een hyve geopend waarop je van alles kunt vinden over dit nieuwe programma. Je vindt hier o.a. alvast een voorproefje van de leader van het programma. Het adres van de hyve is: http://tvkantine.hyves.nl Meld je aan en treed binnen in deze gezellige kantine!

Bron: http://tvkantine.hyves.nl

6 maart 2009:

Irene Moors was gisteren te gast in Tijd voor Max. Hierin sprak Irene o.a. over het stoppen van het succesvolle programma Life & Cooking. Heb je het gemist? bekijk het hier dan terug.

 Bron: www.tijdvoormax.nl

5 maart 2009:

Het nieuwe tv-programma De TV Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors is terug naar de montagetafel gestuurd. De zenderleiding van RTL 4 vindt dat het duo per aflevering teveel BN’ers persifleert. Dat vertelde Carlo Boszhard vanochtend op Radio 538. “RTL schrok van de eerste aflevering, omdat er zóveel BN’ers in zaten“, zegt hij. “In de eerste aflevering zaten er denk ik 21 in. Ze zeiden: ‘Grade it down’. Dat betekent: haal het iets terug. Dat gaan we er nu uitgooien. Ik ben er nu druk mee bezig.”
Toch is de zenderleiding van RTL 4 erg enthousiast over De TV Kantine. “De mensen zijn in ieder geval ontzettend enthousiast. Het is even afwachten, want het moet je gegund worden. Ik heb drie afleveringen klaar nu. Van Peter R. de Vries tot Joran van der Sloot. Pauw & Witteman ben ik echt trots op. Jan de Hoop ook, alles gaat daar mis. Chazia Mourali wordt ontslagen en Kim Holland staat achter de kassa. En Jensen zit bij de toiletten.”
Het is een hels karwei, zegt Boszhard. “Als je Lucille Werner bent of Peter R. de Vries, zit je anderhalf uur in de visagie voor de neus. Dan komen de pruiken en andere toestanden. Daarna kijk je op YouTube hoe iemand ookalweer praat. Uiteindelijk neem je het op. We nemen vier bekende Nederlanders op een dag op.”
Paul van Ewijk, de aangenomen zoon van Jos Brink, is niet blij dat Boszhard opnieuw Brink gaat persifleren. Boszhard: “In De TV Kantine wilde ik aan het eind iets hebben van een slotconclusie. Wie kan dat beter doen dan Jos Brink, dacht ik. Iedereen vroeg zich af of dat niet te ver ging, Irene ook. Toen heb ik zijn partner Frank Sanders om toestemming gevraagd en hij had er geen problemen mee. Vervolgens ben ik het gaan opnemen. Opeens hoor ik dat andere mensen er minder blij mee zijn. Ik kan natuurlijk niet de hele familie bellen. Maar Frank zei dat het goed is.”
“Het is een satirisch programma. Jos heeft het ook altijd leuk gevonden. Hij kwam ook in Monte Carlo. Nu is hij er niet meer en heb ik aan Frank gevraagd of ik het mocht doen. Hij zei: ‘Ja, het mag’. Er zullen altijd mensen zijn die het niet zo chique vinden. Misschien belt Lucille Werner ook wel na de eerste aflevering dat ze het niet zo leuk vindt. Het is niet mijn bedoeling om de nabestaanden van Jos te kwetsen, of wie ook.” Boszhard belooft dat de persiflage van Brink chique gedaan zal worden. “Het wordt heel chique gedaan. Hij is daar in de hemel. In Koefnoen zag ik overigens ook Anne Frank voorbij komen. Ik weet niet of ze de nabestaanden gebeld hebben, maar misschien waren ze in gesprek.”
 

Bron: http://www.mediacourant.nl 

 

17 februari 2008:

Carlo is blij met de steun van de fans van Life & Cooking. Een trouwe kijker is een internetactie gestart om het programma te redden. "Ik vind het fantastisch dat hij dit doet."
Voor Carlo en Irene kwam het stopzetten van het programma als een donderslag bij heldere hemel. "Het is heel lastig om een programma te maken waar mensen naar kijken. Als je dan een programma hebt dat goed scoort, is het wel erg triest als het stopt. Zeker als het alleen maar een geldkwestie is", aldus Boszhard in RTL Boulevard.
Dat vindt vaste kijker Kevin ook en die is daarom een actie gestart om het programma te behouden. Via www.redlifeandcooking.nl kunnen de die-hardkijkers hun steun betuigen aan de actie.
"Je leest op internet veel negatieve dingen. Maar ik vind het fantastisch dat Kevin dit om een positieve manier doet."  

Bij deze de oproep red Life & Cooking en laat je stem horen Via www.redlifeandcooking.nl! Zorg ervoor dat Life & Cooking wellicht in een andere vorm blijft! bekijk hier het item van de actie 'Red Life & Cooking' in RTL Boulevard.

Bron: www.rtlboulevard.nl  en uitzending RTL Boulevard, 16 februari 2009
 

16 februari 2009:

Carlo Boszhard is druk met het zoeken naar een oplossing voor zijn persiflage van Marc-Marie Huijbregts in het nieuwe tv-programma de TV Kantine. Marc-Marie zette vorige week na tien jaar zijn pruik af in De Wereld Draait Door, en daarmee klopt de persiflage van Carlo niet langer. “Het punt is dat wij bezig zijn met de TV Kantine. Ik heb alles van Marc-Marie al opgenomen van de eerste drie aflever ringen. Ik kan wel als Marc-Marie praten, maar ineens is het haar eraf en dan lijkt het er toch niet op.”

Carlo Boszhard zoekt nu naar een oplossing, maar heeft al wel een idee. “Ik dacht: als ik nou in de leader van de TV Kantine een shotje heb dat ik eerst kaal ben, en dat ik dan de pruik op doe. Dan zeg ik: ‘Dat zit goed, hè?’ Ik moet er maar even uit komen. Maar ik wil de persiflage van Marc-Marie nog wel gaan doen.”
 


Bron: .http://www.mediacourant.nl en Life & Cooking, 15 februari 2009

 

15 februari 2009

Irene Moors betreurt het einde van Life & Cooking. Ze vindt dat de kookshow van RTL 4 te vroeg stopt. Dat vertelde Irene vrijdagavond in RTL Boulevard. “Het is een beetje alsof je op een feest bent, dat net iets te vroeg is afgelopen. Ookal is het gesponsord en komen er inderdaad een hoop producten langs, zit er nog steeds alle eerlijkheid in. Het is zoals het is, en het is zoals we het brengen. Ik ga zondag Life & Cooking vol goede moed in. Het is aftellen geblazen. Nog zestien afleveringen te gaan.”
Volgens Albert Verlinde keren Carlo en Irene terug op de zondag, óf worden zij de nieuwe Barend & Van Dorp. Irene: “Ik denk dat Carlo en ik ons hele tv-leven lang bij elkaar blijven. We doen heel veel persiflages samen. Die ontstaan ter plekke. Dat is toch uniek. Hoe wij elkaar aanvoelen, heel fijn om zo met elkaar te werken. Carlo en ik blijven gewoon heel lang samen.”
 

Bron: .http://www.mediacourant.nl en RTL Boulevard, 13 februari 2009

11 februari 2009:

Het RTL-programma Life & Cooking met Carlo Boszhard en Irene Moors stopt nu sponsor Unilever er de stekker uit trekt. Dat laat een woordvoerder van RTL 4 vanavond weten. De huidige serie wordt nog afgemaakt, maar in het najaar keert de show niet terug op tv. “Life & Cooking hebben we samen met Unilever weten uit te bouwen tot een begrip in het weekend en nu gaan we opnieuw ideeën bedenken die aansluiten bij de doelstellingen van beide bedrijven“, zegt RTL-baas Bert Habets.
Na een succesvolle samenwerking van negen jaar rond het RTL 4-programma Life & Cooking, bekijken Unilever en RTL Nederland nu de mogelijkheden om te komen tot een nieuw innovatief media-initiatief dat voor beide partijen met het oog op de toekomst “aantrekkelijker en relevanter” is, aldus de woordvoerder.
Om ruimte hiervoor te creëren is besloten om de huidige, succesvolle samenwerking rond ‘Life & Cooking’ met ingang van het nieuwe seizoen te beëindigen.
Harry Dekker, media directeur Unilever, laat vanavond in een reactie weten: “Unilever en RTL hebben de afgelopen 16 jaar laten zien dat we samen tot succesvolle multibrand initiatieven kunnen komen. Eerst zeven jaar met ‘Koffietijd’ en de afgelopen negen jaar met ‘Life & Cooking’. We zijn nu toe aan een nieuw hoofdstuk en kijken samen naar mogelijkheden om dit hoofdstuk in te vullen.”
Bert Habets, CEO RTL Nederland: “We gaan tevens aan de slag om de kijker op het tijdstip van ‘Life & Cooking’ vast te houden. Hiervoor zijn we al in gesprek met Carlo Boszhard en Irene Moors.”
Op zondag 31 mei zal de laatste reguliere live uitzending zijn, gevolgd door de zomeredities waarbij best off materiaal wordt vertoond zoals ook andere jaren het geval was.


* Carlo Boszhard en Irene Moors zien het eindigen van Life & Cooking als een uitdaging om iets nieuws te verzinnen. Dat vertelde programmadirecteur Erland Galjaard van RTL 4 vanochtend op Radio 538. “Aan de ene kant vinden ze het jammer. Er is wel ieder jaar altijd een discussie geweest of het doorgaat of niet. Dit jaar is die discussie eerder gevoerd, en is er ook eerder duidelijkheid. Zij vinden het wel leuk om nu na te denken over hoe ze nu iets kunnen maken op de vroege zondagavond.”
Volgens Erland Galjaard stopt Life & Cooking slechts “in de huidige vorm“. “De naam Life & Cooking is kwijt in elk geval. Er komt een nieuw programma. Het programma is heel erg succesvol, dus wij gaan kijken of wij een soortgelijk programma met hier en daar wat vernieuwing vinden. Daar hebben we alle tijd voor. Een andere sponsor zou kunnen. We gaan eerst met Carlo en Irene kijken wat wij vanaf september gaan doen. We hebben natuurlijk wel veel tijd: ruim een half jaar.”
Er zijn wellicht andere partijen de geïnteresseerd zijn om een soortgelijk programma te maken. “Wat mij opviel is dat toen wij het voetbal kwijt raakten, hebben we Life & Cooking geprogrammeerd van 17.30 tot 19.30 uur. Toen dacht iedereen dat het link was, omdat je het laatste half uur tegenover de eredivisie zit. Maar ook afgelopen zondag haalden ze weer ruim een miljoen, omdat het gewoon een heel goed en leuk programma is.”
Volgens Erland Galjaard zullen Carlo en Irene altijd als eerst benaderd worden voor de vroege zondagavond. “Dat zijn wel de eerste gegadigden. Dat is de herkenning die je volgens mij nodig hebt.”
 

Bron: .http://www.mediacourant.nl en www.lifeandcooking.nl

 

10 februari 2009:

Carlo Boszhard en Irene Moors zitten al weken urenlang in de visagie voor hun nieuwe programma De TV Kantine. “We hebben elkaar de hele week gezien”, vertelt Carlo. Daar sluit Irene zich bij aan: “Mijn man weet niet meer hoe ik eruit zie.” Het duo kroop onder meer in de huid van Joran van der Sloot en Mary Borsato. Ook brengt De TV Kantine parodieën op Pauw & Witteman, Kim Holland, Marc-Marie Huijbregts en Peter R. de Vries. Irene: “Het is enig, maar het duurt nog zo lang. 20 maart is pas de eerste.'

 

Bron: .http://www.mediacourant.nl

24 januari 2009:

Heb je  Wie ben ik? waarbij Irene te gast was gemist? geen probleem, want hier kun je het terugkijken. 

Bron: www.sbs6.nl

23 januari 2009:

Irene Moors is morgenavond te zien in Wie ben ik?  In Wie ben ik? nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Gerard Joling is een van de vaste teamcaptains  Het  andere teamcaptain is Patty Brad die ieder worden bijgestaan door twee BN’ers. De panelleden krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop een naam, persoon of dier staat. Deze omschrijving moet worden geraden door vragen te stellen aan de tegenpartij. Verder worden de kandidaten op weg geholpen door cryptische aanwijzingen. Tooske Ragas presenteert dit amusementsprogramma en zal moeten proberen de BN’ers en vooral de teamcaptains in het gareel te houden. Wie ben ik? is te zien morgenavond om 20:00 op SBS6.

Bron: www.sbs6.nl
 

19 januari 2009:

 De reden dat Gordon zondagavond na een kort sponsorfilmpje opeens niet meer bij de twee andere Toppers aan tafel zat bij Life & Cooking, is dat hij in de tussentijd ruzie kreeg met Irene Moors. Dat heeft een studiogast verklapt aan De Telegraaf. De sfeer was kort voor het item al gespannen, toen Irene liet mer- ken dat ze Gordon onsportief vindt wat betreft zijn ruzie met Gerard Joling. “Ik vind het een dip in het hele gesprek“, zei Irene. Gordon geïrriteerd: “Ik heb andere dingen aan mijn hoofd.”
Irene Moors ontving tijdens haar solo-uitzending van Life & Cooking de drie Toppers. Aan het eind van een gesprek over het Songfestival, begon Irene kort over Gordons ruzie met Gerard Joling, die overigens ook later in de uitzending te gast was. “Er is wel veel over gezegd en ik wil het er niet over hebben, maar de mensen verwachten het wel. Straks komt Gerard Joling..”, begon Irene. Gordon: “Wie?” Irene zuchtend, en tegelijkertijd ernstig: “Ja, maar daar gá je weer.”
Even later deed Irene nog een poging. “Het is zo klein. Maak het nou gewoon goed. Het is voorspeld door alle waarzeggers dat het goed komt. Ik hoop het oprecht. Is er nog iets wat jij wil zeggen? Wat moet ik tegen Gerard zeggen?”
Gordon: “Ik hoef niets tegen Gerard te zeggen. Laten we dat maar niet te doen.”
Irene: “Ik vind het een dip in het hele gesprek. Ik vind het echt… In plaats dat je nou zegt: ‘Het jaar is jong, het jaar is fris. Het komt allemaal goed’.”
Gordon was zichtbaar geïrriteerd na deze opmerking. “Ik heb iets andere dingen aan mijn hoofd dan Gerard Joling volgende week. Sorry.”
Na een sponsoritem zat Gordon opeens niet meer bij de Toppers aan tafel. Irene: “We hebben toch even een inkomend bericht: Gordon is even plassen.”

 

Bron: .http://www.mediacourant.nl

18 januari 2008:

Irene Moors presenteert het populaire middagprogramma Life & Cooking vandaag zonder haar vaste collega Carlo Boszhard. Hij is druk met liveshows van Ik Wed Dat Ik Het Kan. Volgens RTL 4 gebeurt dit ‘bij hoge uitzondering’. “Om het gemis enigszins te compenseren, heeft zij besloten zoveel mogelijk leuke mannen uit te nodigen: een keur aan mannen is zondag te gast, waaronder Xander de Buisonjé, Eddy Zoey, en ook Veldhuis & Kemper en Nick & Simon“, aldus een zegsman.
Eerst worden de mannen zelf geïnterviewd, om daarna als tafelheer de volgende mannen uit de mannenmarathon te ondervragen. “Het Volendamse duo Nick & Simon brengt hun nieuwste single, ‘Vallende Sterren’, ten gehore en als klap op de vuurpijl brengen de Toppers Irene persoonlijk op de hoogte van hun nieuwe plannen. Ook Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom krijgen te maken met vragen van collega’s uit het vak“, vertelt de woordvoerder van de televisiezender.
Life & Cooking is tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4.

Bron: .http://www.mediacourant.nl en www.lifeandcooking.nl

17 januari 2009:

Carlo Boszhard en Nicolette van Dam maken dit weekeinde samen bijna acht uur lang live televisie voor RTL 4. Met bijzondere uitzendingen van Ik Wed Dat Ik Het Kan ’s avonds én ’s middags wil het duo aandacht vragen voor de actie Because I’m A Girl van Plan Nederland. De avondshows staan vertrouwd in het teken van weddenschappen, en overdag zetten bekende Nederlanders zich in voor het goede doel. Ik Wed Dat Ik Kan Helpen is vanmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur te zien op tv.
Leontien van Moorsel gaf vrijdag in RTL Boulevard het startsein van een lange estafettetocht voor vrouwen en meisjes door heel Nederland, om geld in te zamelen voor Because I’m A Girl. Onder anderen Doutzen Kroes, Monique Smit, Ellen ten Damme en Hind doen hieraan mee. De tocht eindigt in de studio van Ik Wed Dat Ik Het Kan.
Ik Wed Dat Ik Kan Helpen: zaterdag tussen 14.00 en 16.30 uur
Ik Wed Dat Ik Het Kan: zaterdag tussen 20.00 en 21.30 uur
Ik Wed Dat Ik Kan Helpen: zondag tussen 13.50 en 15.55 uur
Ik Wed Dat Ik Het Kan: zondag tussen 20.00 en 21.30 uur

Bron: .http://www.mediacourant.nl
 

14 januari 2009:

Het nieuwe satirische programma De TV Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors moet vanaf maart torenhoge kijk- cijfers gaan scoren tussen de liveshows van X Factor in. Volgens Irene is het een bijzonder zware serie om te maken. “Het is waanzinnig heftig. Je draait dan toch vijf dagen achter elkaar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. De tijd gaat hem in de grime zitten. Je moet steeds een andere neus, andere pruik en andere kleren aan. Dat maakt het gewoon dat het heel erg lang duurt.”
Irene Moors is al druk bezig met de repetities, vertelt ze op Radio 538. “Carlo schrijft alles zelf. Hij is er heel erg druk mee. Dat vind ik ook erg knap. Er is een balie waar Kim Holland achter staat, met aan haar zijde Joop Braakhekke. Iedereen komt daar langs. Het valt moeilijk uit te leggen. Maar wij zijn alle mensen.”
Het is een zware klus om álle rollen in de serie te spelen. “Per aflevering zitten er ongeveer 25 bekende Nederlanders in. We doen ze allemaal zelf. Ik vind het erg spannend, maar we gaan deze uitdaging gewoon aan.”
Er zijn steeds meerdere personages in beeld. Het moet er ook technisch goed uit gaan zien. “Het is ook een technisch hoogstandje. Daar moet ik ook Carlo in nageven dat hij technisch qua regie dat ook enorm onder de knie heeft. Die man kan alles. Dat is heerlijk. Wij klikken gewoon heel leuk samen en de manier van werken gaat goed. Dat is ook wat waard.”
De TV Kantine staat vanaf maart tussen de liveshows van X Factor ingeklemd. “Dat is een grande podium. Dus de ogen zijn er wel op gericht. We gaan voor goud
 

bron: http://www.mediacourant.nl

13 januari 2009:

Het nieuwe persiflageprogramma De TV-Kantine van Carlo Boszhard en Irene Moors is vanaf maart wekelijks te zien op RTL 4. Carlo en Irene mogen op vrijdag het uur tussen de liveshow van X Factor en de uitslag daarvan vullen. Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt op de perspresentatie van X Factor. De TV-Kantine wordt volledig geschreven en gespeeld door Carlo en Irene. Zij zullen bekende Nederlanders als Matthijs van Nieuwkerk, Felix Meurders, Erwin van Lambaart en Kim Holland parodiëren.

bron: http://www.mediacourant.nl

12 januari 2009:

Het presentatieteam van RTL Nederland wordt voortaan nauwer betrokken bij de omroeporganisatie. Dat vertelt algemeen directeur Bert Habets in De Volkskrant. “De contracten worden anders“, vertelt hij. “Niet alleen het aantal programma’s afspreken, maar ze nauwer betrekken bij RTL, en breder inzetten. Zo hebben presentatoren in december meegewerkt aan de kerstpakkettenactie van RTL. Dat wekt sympathie bij de kijker. Zoiets was een jaar geleden nog ondenkbaar“, zegt Bert Habets in de krant.
Hij vervolgt: “Toen hadden we een wat afstandelijke, zakelijke relatie met onze presentatoren. Sterren gaan nu ook mee naar adverteerders om programma-ideeën te verkopen. Carlo Boszhard is bijvoorbeeld mee geweest naar Interpolis om Succes Verzekerd aan te prijzen. Dat is belangrijk, want we moeten met RTL in deze tijd nog dichter op de kijkers en adverteerders gaan zitten.”
 

bron: http://www.mediacourant.nl

1 januari 2009:

Alle eerst wenst het team van de Carlo & Irene fansite alle bezoekers van de site een spetterend, liefdevol, Carlo & Irene vol jaar. Ook hopen wij dat Carlo & Irene ook dit jaar weer mooie projecten zullen gaan doen Er komt dit jaar  een nieuw programma voor het duo   en dat is de persiflageshow De TV kantine.Wij hopen natuurlijk voor Carlo & Irene dat dit een groot succes wordt, maar hebben daar alle vertrouwen in! Daarnaast blijven Carlo & Irene natuurlijk nog Life & Cooking samen presenteren en blijft Carlo nog even schitteren in Les Misérables  Ook in 2009 zullen wij de site weer voorzien van leuke updates.  We zien je graag ook dit jaar weer terug op onze site!