nieuws 2010
Start Omhoog

 

nieuwsarchief 2010

25 december 2010:

Carlo & Irene vieren Kerst met extra lange Sing-A-Long 'Life 4 You'
Op zondag 26 december, Tweede Kerstdag, beginnen Carlo Boszhard en Irene Moors al om 16.55 uur met een groots kerstfeest bij RTL 4, eenmalig getiteld: 'Kerststerren Zingen Life 4 You'. In dit muzikale meezingfestijn komen de grootste kersthits voorbij, gezongen door een aaneenschakeling van bekende Nederlanders. Zo zingt Tatjana de grootste kersthit allertijden: 'All I Want For Christmas'. Maar ook Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Chantal Janzen, Derek Ogilvie en Dre en Rox Hazes zijn aanwezig om alleen of in duet een prachtig kerstnummer ten gehore te brengen. De Nederlandse musicals zijn vertegenwoordigd met Noortje Herlaar, John Vooijs, Floortje Smit en bijna de gehele cast van de nieuwe musical 'La Cage Aux Folles'.
Uitzending: RTL 4, tussen 16.55 en 19.20 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws).
 

Bron: www.rtlnederland.nl

24 december 2010:

Op vrijdag 31 december trakteert het populaire RTL 4-programma ‘RTL Boulevard’ de kijker op een heerlijk showbizz jaaroverzicht. Samen met een groot aantal BN’ers, zoals Linda de Mol, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Jan Kooijman, Carlo Boszhard, Irene Moors, Lieke van Lemond, Tatjana, Dre & Roxeanne Hazes, Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven, ‘Barbie’, ‘Jokertje’, ‘Matsoe Matsoe’, Daphne Deckers en Leontine Borsato, blikt het ook in 2010 best bekeken showbizz programma van Nederland terug op de opvallendste gebeurtenissen van het afgelopen jaar: van het huwelijk van Yolanthe en Wesley en het overlijden van Anthonie Kamerling tot de comeback van Marco Borsato, de scheiding van Tatjana en haar Ronnie en het succes van ‘The voice of Holland’ en ‘Oh Oh Cherso’. Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz presenteren het jaaroverzicht.
RTL Boulevard vrijdag 31 december tussen 18.35 tot 19.30 uur bij RTL 4.


Bron: www.tienfan.nl

21 december 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors komen in 2011 met een vierde seizoen van hun persiflagecomedy De TV Kantine. Dat vertelt Boszhard deze week in Avrobode. De TV Kantine zit momenteel in haar best scorende seizoen ooit. “Voor 2011 hoop ik dat ik het afgelopen jaar een beetje kan evenaren, maar dat zal moeilijk worden want dit jaar lukte alles. Er komt in ieder geval een vierde seizoen van De TV Kantine en met Life 4 You gaan we ook lekker door“, zo laat de presentator weten.
Boszhard heeft nog meer plannen op televisiegebied. “Ik zou graag nog iets meer met comedy gaan doen en daar ben ik nu plannen voor aan het maken. Nu ga ik eerst lekker kerst vieren en ik zal een toast uitbrengen op iedereen die op ons heeft gestemd voor de Televizier-Ring.”
Over een eventueel vertrek bij RTL 4, denkt Boszhard geen moment na. “Dit jaar zit ik twintig jaar bij RTL en dat bevalt me nog prima“, stelt hij.

Bron: www.mediacourant.nl

17 december 2010:

Irene Moors gaat voor RTL 4 het nieuwe programma Wie is mijn Vader presenteren. Hierin gaan donorkinderen op zoek naar hun biologische vader. Dat heeft Moors vrijdag bekendgemaakt in RTL Boulevard. Moors vindt Wie is mijn Vader een bijzonder project. “Het heeft te maken met kinderen die ooit verwekt zijn door een donorvader. Voor 2004 konden mannen dat anoniem doen. Er zijn echt tienduizenden kinderen die niet weten wie hun vader is, maar toch nieuwsgierig zijn.“
De presentatrice hoopt dat veel mensen zich aanmelden. “We hebben heel veel kinderen nodig, want we willen veel meer DNA in de DNA-databank krijgen, zodat we kunnen gaan matchen. Het duurt nog wel even voor het programma er komt. We proberen eerst zo veel mogelijk mensen te krijgen. Je hoeft niet per se op televisie. Het is ook belangrijk dat die databank groeit.”
Het is de eerste soloklus voor Moors sinds geruime tijd. “We zijn nu bezig met de laatste opnames voor De TV Kantine en dan wordt het voor mij wat rustiger. Toen vroeg de baas van RTL mij: ‘Wil je misschien een nieuw project doen?’

Bron: www.mediacourant.nl

12 december 2010:

Carlo Boszhard hoopt dat hij voor RTL 4 een nieuwe komedieserie mag schrijven. Na het succes van de persiflagecomedy De TV Kantine, wil de presentator nu een sitcom maken. Dat vertelt Boszhard in Mikro Gids. Wat voor dramaserie het precies moet worden, weet Boszhard nog niet precies. “Ik zou heel graag een comedyserie willen schrijven, een beetje in de trant van Will & Grace. Mijn contract bij RTL loopt nog twee jaar, dus ik hoop dat ze me binnen die tijd de kans geven.“
Voorlopig is Boszhard druk met De TV Kantine, dat hij samen met zijn vriend Herald Adolfs ontwikkelt. “De TV Kantine is echt ons kindje. We staan ermee op, en gaan ermee naar bed. Zeven dagen per week, want we doen alles zelf, inclusief de montage en de controle op de technische afwerking.”
Boszhard voelt zich meer dan ooit op zijn plek in de tv-wereld. “Ik heb me jarenlang een vreemde eend in de bijt gevoeld in de televisiewereld, maar het lijkt alsof alles nu toch op zijn plaats is gevallen. Al is dat voor mij hoogstens een stimulans om nog harder te werken, want het kan altijd beter.“

Bron: www.mediacourant.nl

6 december 2010:

Irene Moors zal de cabaretier Peter Heerschop vervangen  tijdens de oudejaarsuitzending van Ik hou van Holland   Daarna neemt Guus Meeuwis het stokje over om het voortaan wekelijks op te nemen tegen Jeroen van Koningsbrugge. "Guus is een ongelofelijk leuk man, dat kan bijna niet verkeerd gaan", aldus Erland Galjaard.
 

Bron: www.rtlboulevard.nl

5 december 2010:

Sinterklaas-special van De TV Kantine die vrijdagavond te zien is op RTL 4, is volgens Irene Moors de beste aflevering van de persiflagecomedy ooit. In de Sinterklaas-uitzending staan de jeugdherinneringen van BN’ers aan ‘het heerlijke avondje’ centraal. “Wij vinden zelf dat dit de leukste aflevering is ooit. Het wordt een hoogtepunt. Die mogen jullie niet missen. Een aantal bekende Nederlanders spelen Sinterklaas. Het wordt echt hilarisch“, vertelt de RTL 4-presentatrice op 3FM.
Collega Carlo Boszhard hoopt dat iedereen gaat kijken. “Als je ziet hoe perfect het eruitziet, kun je je niet voorstellen dat we het hebben opgenomen met een stenenmuurbehangetje tegen een kartonnen decorstuk. We maken steeds grotere stappen, echt waar“, vult hij aan in De Telegraaf.
De TV Kantine is om 22.30 uur te zien op RTL 4.
 

* Irene Moors krijgt een nieuwe tv-show op RTL 4. Ze zal het nieuwe programma zonder tv-collega Carlo Boszhard presenteren. Dat heeft Moors woensdag verklapt voor de camera’s van SBS Shownieuws. Moors wil niet zeggen wat voor nieuwe tv-show het is. Vermoedelijk gaat het om een nieuw seizoen van de datingshow De Bachelor of het nieuwe programma Wie is mijn vader?. De Bachelor keert in 2011 na zeven jaar terug op de buis bij RTL 4 en werd vroeger ook gepresenteerd door Moors.

Bron: www.mediacourant.nl

4 december 2010:

Televisiedeskundige Bert van der Veer denkt dat Carlo Boszhard en Irene Moors sterker zijn dan ooit als televisieduo. De voormalig zenderbaas, die Carlo en Irene ooit bij elkaar zette in Telekids, ziet dat Moors zich eindelijk durft te laten gaan. “Ik vind het heel leuk om te zien dat Irene bij De TV Kantine haar schaamte heeft overwonnen. Carlo heeft daar nooit last van gehad“, zegt hij in KRO Magazine. “Het is wat mij betreft nog steeds een van de uniekste duo’s op de Nederlandse tv.“
Van der Veer herinnert zich het begin van Carlo en Irene nog goed. “Irene presenteerde Telekids al vanaf het begin vanuit de bezemkast in Luxemburg. Carlo Boszhard deed in die tijd De gek van de week, een volslagen ramp. Ik was programmadirecteur bij RTL en toen Carlo’s programma flopte, zat ik met een talentvolle en leergierige presentator opgescheept voor wie ik geen programma had. Ik dacht: weet je wat, we parkeren hem naast Irene.”
Hij zag naar eigen zeggen heel snel dat het een goed tv-duo is. “Die chemie herken je. Tot die tijd werd het talent van Irene een beetje verwaarloosd. Carlo wilde vreselijk graag, dat gaf haar een boost. Ze begrijpen elkaar en vullen elkaar aan. Irene houdt de zaak wat meer op de rails en Carlo vindt het leuk als het treintje af en toe ontspoort. Zij is veel meer van de voorbereiding en leest de boeken van de schrijvers die langskomen. Carlo verdomt dat.“

Bron: www.mediacourant.nl

1 december 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors krijgen dit jaar nog een prijs. Het presentatieduo is door de stichting Nederland Positief uitgeroepen tot Societyman en Societyvrouw van het jaar. Carlo en Irene krijgen de prijs later deze maand uitgereikt.
De twee wonnen in oktober de Gouden Televizier Ring voor hun programma de TV Kantine. Mede vanwege hun prestaties in die show vallen Carlo en Irene in de prijzen tijdens de Society Awards.
"De humor waarmee zij miljoenen Nederlanders weten te boeien met hun gelauwerde programma de TV Kantine laat zien dat hun televisiewerk van hoge kwaliteit is", oordeelde de jury. Carlo & Irene, het team van de Carlo & Irene  fansite feliciteert jullie met deze mooie prijs!


Bron: www.nu.nl

19 november 2010:

Het liedje ‘Aan De Schijt’ uit het tv-programma De TV Kantine is vanaf heden te downloaden als single. Ook is er een ringtone van gemaakt. Dat heeft RTL 4 vrijdag laten weten. Aan De Schijt was vorige week de opener van het der- de seizoen van De TV Kantine. Het lied werd gezongen door Carlo Boszhard, die als Guus Meeuwis en Youp van ‘t Hek verkleed was. “Om aan de belangstelling tegemoet te komen, is het lied vanaf nu officieel te downloaden via alle hiervoor bekende sites“, meldt RTL.

Bron: www.mediacourant.nl

18 november 2010:

Foto: NTR

Carlo Boszhard heeft een extreem ontwikkeld inlevingsvermogen en kan daarom zo goed imiteren. Dat blijkt uit uitgebreid onderzoek dat Boszhard liet doen voor het nieuwe NTR-programma Pavlov, zegt presentator Jack Valkering in De Telegraaf. De beelden zijn donder- dag te zien op televisie. “Carlo heeft een extreem ontwikkeld inlevingsvermogen en kan zich verbluffend goed verplaats- en in andere personages. Hij was, tot zijn verbazing, zelfs de taal- en spraak- computer de baas.“
In Pavlov wordt elke week het talent van een andere BN’er onderzocht. Om Boszhards imitatietalent te onderzoeken, onderging hij vele tests. “We hebben gesproken met zijn ouders, vriend, broer en zijn collega’s Paul de Leeuw en Irene Moors en verder hebben we hem onderworpen aan allerlei beproevingen en wetenschappelijke tests, waaronder een breinscan“, zegt Pavlov-presentator Valkering.
Valkering: “Klap op de vuurpijl was voor mij de dialectproef, waarbij Carlo zich in no time een compleet verzonnen dialect eigen maakt. Om het verschil aan te geven deed ikzelf ook mee. Als je mij zag klooien, het ging echt voor geen meter.”
Pavlov is om 20.55 uur te zien op Nederland 3.


Bron: www.mediacourant.nl

13 november 2010:

Het derde seizoen van De TV Kantine is vrijdag van start gegaan met het recordaantal van 2.273.000 kijkers (madl: 34.9%) op RTL 4. Nog niet eerder werd de komedieserie van Carlo Boszhard en Irene Moors zo goed bekeken. De TV Kantine dankt de hoge score onder meer aan The Voice of Holland, dat direct ervoor 2,959 miljoen kijkers wist te boeien. Het vorige record van de persiflagecomedy stond op 1,78 miljoen kijkers voor de eerste aflevering op 20 maart 2009.
The Voice of Holland was vrijdag met afstand het best bekeken programma van de avond. Slechts één keer eerder trok de talentenjacht meer kijkers, namelijk op 15 oktober. Toen keken er net iets meer dan drie miljoen mensen naar de tv-show. De TV Kantine bezet de tweede plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 15. De derde positie gaat naar de uitslag van The Voice, die op de late avond 1,893 miljoen kijkers scoorde.
RTL 4 was dankzij het succes van The Voice of Holland en De TV Kantine opnieuw marktleider op de zaterdagavond. Het tv-station won met een marktaandeel van 32,0 procent met ruime cijfers van Nederland 1, dat een aandeel van 17,6 procent noteerde. SBS 6 werd de derde zender van het land met 7,2 procent aandeel.


Bron: www.mediacourant.nl

12 november 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors zullen in hun tv-show ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ wekelijks de afvallers van de liveshows van The Voice of Holland ontvangen. Dat heeft RTL donderdag laten weten. The Voice of Holland, het best bekeken RTL 4-programma in jaren, begint vrijdag aan een serie live-uitzendingen. Twee van de in totaal 24 acts moeten deze week het veld ruimen. Zij zijn zondag de eerste afvallers in Life 4 You, waar ook onder meer Joop van den Ende en Thomas Berge op visite zullen komen.

Bron: www.mediacourant.nl

* The Voice of Holland begint vrijdag aan een reeks live-uitzendingen. Volgens de coaches uit het RTL 4-programma staat de kijker een waar spektakel te wachten. “Mensen mensen, wat gaat vanavond een te gekke show worden“, zegt Simon Keizer. Tussen The Voice en de uitslag van de talentenjacht in, begint het tv-duo Carlo Boszhard en Irene Moors met een nieuw seizoen van hun komedieserie De TV Kantine. “We gaan het dit seizoen nog beter maken. Ik ben erg trots op het resultaat“, zegt Boszhard.
De TV Kantine staat dit seizoen meer dan ooit in het teken van klassieke series en comedy’s. Zo kan de kijker onder meer persiflages op The Addams Family, Batman, Sex and the City en Married with Children verwachten. “Bovendien keren ook Allo’ Allo’ en Keeping Up the Appearances, die eerder al te zien waren, terug“, aldus RTL.
The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4. De TV Kantine volgt om 22.15 uur.

Bron: www.mediacourant.nl

11 november 2010:

Irene Moors schuift graag aan in het tv- programma Spuiten & Slikken van BNN. De presentatrice ging zondag in op een uitnodiging van Spuiten & Slikken-gezicht Zarayda Groenhart. “Ik denk dat ik een keer langskom, want ik vind het enig“, zei ze. In het verleden werd Moors ook al eens uitgenodigd door Spuiten & Slikken, maar toen hoorde ze nooit meer wat van de BNN-redactie. “Ik dacht: ik doe het gewoon. Ik belde terug en zei: ‘Kom maar met een datum.’ Er is nooit meer teruggebeld.”
De presentatrice van Life 4 You twijfelde wel even of ze bij BNN over seks en drugs moet gaan praten. “Ene Sophie van de redactie belde mij. Toen wilde ik daar over nadenken. Ik ging daar toch even met mijn man over praten, van: ‘Barry, wat vind jij ervan? Moet ik er gaan zitten?’ Maar ik vind het leuk.”
Moors was zondag in Life 4 You al behoorlijk openhartig over haar seksleven. Zo vertelde ze onder meer dat ze sneller orgasmes heeft dan tien jaar geleden.

Bron: www.mediacourant.nl

* Irene Moors is onzeker over haar acteer- prestaties in de persiflagecomedy De TV Kantine. Ze vindt altijd weer spannend om een nieuw typetje te spelen. “Ik vind het elke keer weer ontzettend moeilijk. k ben er altijd onzeker over, zowel voor, tijdens als na. Maar als ik het terugzie, ben ik vaak verbaasd over hoe goed het toch lijkt”, zegt Moors in Televizier. “Carlo is een meester in het persifleren en gaat daar helemaal in op. Ik heb er meer moeite mee dan hij. Het is wat mij betreft nooit goed genoeg.“
Moors geeft tv-partner Carlo Boszhard alle credits voor het succes van De TV Kantine. “Carlo is het brein en de motor achter het geheel. Als iedereen denkt dat iets godsonmogelijk is, zegt Carlo dat het wel kan. En dan gebeurt het ook. Ik speel mee in de speeltuin van Carlo en heb het enorm naar mijn zin.“

Bron: www.mediacourant.nl

10 november 2010:

Carlo Boszhard zal voor de camera’s van omroep NTR een hersenscan laten uitvoeren. Het is één van de instrumen- ten waarmee de nieuwe tv-show ‘Pavlov – Waarom ben ik zo…?’ wil onderzoeken waarom de tv-ster zo goed kan imiteren. “Presentator Jack Valkering neemt Carlo mee op een wetenschappelijke reis naar de herkomst van zijn talent. Carlo ondergaat een breinscan, een gezichtsspiertest en moet ook in andere opzichten met de billen bloot“, zegt een woordvoerder van NTR.
Boszhard zal allerlei testen ondergaan. “Imiteren, het lijkt een gave, maar is het dat ook? Of is het het resultaat van vooral hard werken en heel goed observeren? Is het te leren? Met andere woorden, kunnen we ‘goed imiteren’ wetenschappelijk verklaren?“, vraagt NTR zich af.
Pavlov: Waarom ben ik zo…? met Carlo Boszhard is op 18 november te zien om 20.55 uur op Nederland 3. In de zeven daarna volgende afleveringen staat het talent van andere bekende Nederlanders centraal.
 

Bron: www.mediacourant.nl

* RTL 4 staat ook dit jaar een week lang in het teken van Unicef. Van 14 tot en met 21 november zal het tv-station aandacht vragen voor de strijd tegen honger en ondervoeding van arme kinderen. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De actieweek voor Unicef wordt afgetrapt door het programma Life 4 You, waar de Unicef-ambassadeurs Nicolette van Dam en Renate Verbaan te gast zullen zijn. De presentatrices gaan samen met Rudolph van Veen in de Life 4 You-keuken staan.

Bron: www.mediacourant.nl

* Carlo Boszhard heeft met droefenis kennisgenomen van het overlijden van tv-persoonlijkheid Nel Veerkamp. De RTL 4-presentator ontving Veerkamp regelmatig in zijn weekendshow op televisie en was bovendien wekenlang te zien met een persiflage op Veerkamp en haar familie onder de titel De Veerbootjes. “Ze vond het zelf heel erg leuk. Ze was gek op dat tijgerspul dat ik ook altijd aan had. Ze heeft voor ons een bijzondere plek en we zullen haar niet vergeten“, zegt Boszhard.

Bron: www.mediacourant.nl

 

 

5 november 2010:

Vanavond neemt Peter een kijkje achter de schermen bij de voorbereiden van een nieuw seizoen De TV Kantine in Van der vorst ziet sterren om 23:00 op RTL4.

Bron:http://twitter.com/petervdvorst

26 oktober 2010:

De Televizier blikt deze week uitgebreid terug op het Gouden Televizier-Ring Gala. In de nieuwe editie van het blad, vanaf dinsdag in de winkels, zijn onder meer een rode loper-reportage en inter- views met alle winnaars terug te vinden. Dat heeft Televizier dinsdag laten weten. Op de cover van Televizier prijken Carlo Boszhard en Irene Moors, die met hun programma De TV Kantine de Gouden Televizier-Ring wonnen. “20 jaar samen en dan eindelijk die Ring!“, staat op de voorkant van het magazine.

Bron: www.mediacourant.nl

25 oktober 2010:

Irene Moors kijkt terug op een bijzonder feestelijk weekend. Vrijdag won ze met Carlo Boszhard de Gouden Televizier- Ring en zondag vierden ze dat samen in hun programma Life 4 You. “Het was een grote feeststemming. We hadden de Ring en champagne. De sfeer zat er goed in. Het leuke is dat we gewoon in het boek van de tv-geschiedenis staan. Dat vind ik geweldig “, aldus Moors op Radio 538. “We moeten de Ring delen. Carlo nam hem vrijdag mee en ik heb hem nu even thuis.“
Moors had vrijdag niet op winst gerekend. Haar TV Kantine nam het op tegen Ik Hou Van Holland en Wie is de Mol. “Het was echt super spannend. Ik had me volkomen neergelegd bij het verlies. Op de één of andere manier voel ik altijd alles aankomen, maar nu voelde ik niets. Als je het dan hoort, is dat zo’n raar moment. Echt bizar. Het is geweldig om die prijs te winnen. Je bent zestien keer tegelijk jarig op één moment en je krijgt ook nog een kind. Ik wist niet wat er gebeurde.”
Al snel na de uitreiking kwam Moors weer in de dagelijkse realiteit terecht. “Mijn dochter was jarig, dus ik had heel veel mensen over de vloer. Met het gevolg dat ik zaterdagochtend alweer in de supermarkt stond en vergeten was dat iedereen had gekeken. Iedereen feliciteerde me en ik dacht: o ja! Dat is toch gek als je keihard op zoek bent naar stokbrood en brie.”
 

Bron: www.mediacourant.nl

23 oktober 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben met hun hilarische TV Kantine de Televizier Ring gewonnen met 38% van de stemmen!  Carlo en Irene waren werkelijk buiten zinnen na het horen van hun winst.
Irene: "Wat een mooie bekroning van 20 jaar samenwerking. Het is werkelijk ongelooflijk."
Carlo: "He is inderdaad een bekroning. We houden echt van elkaar. Matthijs van Nieuwkerk zei me dat dit de mooiste avond van ons leven zou worden, dit zullen we inderdaad nooit meer vergeten. Wij hebben met een heel klein team dit programma gemaakt. Zij verdienen ook een applaus."
Carlo besluit: "Ik wil nog iemand bedanken, de liefde van mijn leven: Herald." 

Bekijk hier een reactie van o.a. Carlo & Irene op het winnen van de ring.

Bron: www.rtlboulevard.nl  en www.telegraaf.nl en www.televizier.nl


* Lieve Carlo & Irene, Yes! Jullie hebben de verdiende televizierring gewonnen!  Het team van de Carlo & Irene fansite is ontzettend blij! Van harte gefeliciteerd voor jullie en het hele team van de TV Kantine  met het winnen van de verdiende ring!

 

22 oktober 2010:

Spannende avond voor Pieter-Jan Hagens, Linda de Mol en Carlo & Irene. Wie is de Mol, Ik hou van Holland en de TV kantine maken vanavond kans op de Gouden Televizier-Ring.
De 45ste editie van het Gouden Televizier Ring-Gala wordt dit jaar geopend door Jim Bakkum en Jamai Loman. Speciaal voor dit gala staan de oud-Idolsdeelnemers weer samen op één podium. Plien en Bianca kruipen speciaal voor de uitreiking van de Gouden Stuiver nog één keer in de huid van Irma en Ingrid uit de populaire jeugdserie Zaai. André van Duin reikt de Gouden Televizier-Ring uit.
Nominaties
RTL is goed vertegenwoordigd bij de jaarlijkse uitreikingen van de Gouden Televizier-Ring. 'De TV Kantine' van Carlo en Irene en Linda de Mol's 'Ik hou van Holland' zijn genomineerd voor de prestigieuze televisieprijs. De derde genomineerde is 'Wie is de Mol?' van de AVRO. Irene Moors en Linda de Mol maken tevens kans op de Zilveren Televisiester, samen met collega Yvon Jaspers. Jeroen van Koningsbrugge, Matthijs van Nieuwkerk en Joris Linssen zijn de mannelijke genomineerden. Maar terwijl bekend Nederland zich opdoft voor het gala van vanavond, worden vanmiddag eerst de radioprijzen uitgereikt, waaronder de felbegeerde Gouden RadioRing. De uitreiking vindt plaats in Carré in Amsterdam.
In de ban van de ring
Anneke Schat maakt al 35 jaar de Televizier-Ring. Tot 1990 ontwierp ze de ring speciaal op de persoon van de winnaar. Piet Römer kreeg het sieraad drie keer, de laatste voor Baantjer in 1997. Schat geeft haar ontwerpen tot de verbeelding sprekende namen als ‘Drie genomineerden in dialoog’ (1998), ‘Geloof, hoop en liefde’ (1991), uitwaaierend succes over de horizon (2008) en ‘ritmiek van de Vlindermaskers’ (1994). Piet Römer is de eigenaar van de ‘Spektakeltreden’.
Het gala is vanavond live te zien bij de AVRO op Nederland 1. De presentatie is in handen van Chantal Janzen.

Bron: www.rtlboulevard.nl

Het team van de Carlo & Irene fansite hoopt dat het programma De TV Kantine en Irene Moors de prijs winnen en roepen iedereen op vanavond te stemmen op De TV Kantine! We gunnen het duo het enorm en ook het team achter de schermen die keihard werken aan dit programma.
 

* Irene Moors vond het erg spannend om woensdag als Gerda Smit aan te schui- ven in De Wereld Draait Door. Samen met Carlo Boszhard, die René van der Gijp imiteerde, kwam ze promotie maken voor de Televizier Ring-nominatie van haar programma De TV Kantine. “Het was doodeng bij De Wereld Draait Door. Je moet je voorstellen dat bij De TV Kantine van drie kanten wordt bekeken of het wel lijkt. Nu ga je live met de billen bloot. Mijn adrenaline schoot omhoog, laat ik dat zeggen.”
Moors hoopt vrijdag met de Ring naar huis te gaan. Haar TV Kantine neemt het op tegen Ik Hou Van Holland en Wie is de Mol. “Ik ga er nogal blanco in. Ik hoop dat we die Ring pakken, maar het is een beetje wishful thinking. Wie is de Mol hoort hem een keer te krijgen na al die nominaties en Ik Hou Van Holland kijk ik zelf ook altijd. Wie zijn wij? Wij zijn een beetje gekkig tussen deze twee genomineerden. Ik hoop dat het wat oplevert. Maar ik zou het te gek vinden voor Carlo. Ik ben zijn Corrie van Gorp.”
De presentatrice is behoorlijk gespannen voor de uitreiking. “Je kunt er heel koel over doen, en dat probeer ik ook, maar iedereen spreekt je er steeds over aan. Dan word je er zelf ook nerveus van.”
 

Bron: www.mediacourant.nl

21 oktober 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors maakten woensdag hun opwachting als René van der Gijp en Gerda Smit in De Wereld Draait Door. Het RTL 4-duo was te gast in de talkshow, omdat hun serie De TV Kantine is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring. Talkshowhost Matthijs van Nieuwkerk gaf de twee graag zendtijd. “We zullen meegloeien als jullie winnen. Ik gun het jullie zo ont- zettend. Dat meen ik echt. Ik deed ook mee, omdat ik het zo’n ontzettend leuk programma vind“, zei hij.
Irene Moors hoopt vurig dat ze de Ring wint. “Ik zou het echt een kroon vinden op ons twintigjarig bestaan. We zijn bijna twintig jaar een duo. Dat zou ik al te gek vinden. Ik gun het mijn collega zo. Hij werkt er het allerhardst aan. Het is een heel vernieuwend ding geweest afgelopen seizoen.”
De TV Kantine neemt het vrijdag op het Gouden Televizier-Ring Gala op tegen Ik Hou Van Holland en Wie Is De Mol.
Heb je het gemist? klik hier!

Bron: www.mediacourant.nl

* Vandaag is het feest bij Irene, Barry, Rosalie en Tijn thuis. Rosalie de dochter van Irene en Barry en de grote zus van Tijn is vandaag 12 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite  feliciteert Rosalie en haar familie met haar verjaardag en wenst hen een fijne dag toe!

20 oktober 2010:

Chantal Janzen, de presentatrice van het Gouden Televizier-Ring Gala, hoopt dat de Ring dit jaar naar De TV Kantine gaat. De persiflagecomedy neemt het vrijdag op tegen Ik Hou Van Holland en Wie is de Mol. “Ik zou het leuk vinden als Carlo Boszhard hem wint. Maar ja, daar heb je geen drol aan, want dat komt gewoon omdat het een vriend is. De Ster én de Ring. Ik ben niet echt onpartijdig“, zegt Janzen in VARAgids. “Maar het stemmen fluctueert erg. Wie is de Mol? bijvoor- beeld, is altijd populair.“
Janzen zou het ook niet erg vinden als de prijs uiteindelijk naar Linda de Mol gaat. “Ondanks dat ze al heel veel prijzen heeft gewonnen en ze ontzettend populair is, gun ik het Linda de Mol ook weer. Ik Hou Van Holland, dat werkt als een tiet. Ik was zelf te gast, een tijdje geleden. Voor het eerst. Ze hebben me drie jaar liggen stalken, ik durfde nooit. Ik heb er echt ontzettende moeite mee als mensen zeggen: ‘Je moet wel meezingen als je in beeld bent.’ Maar uiteindelijk vond ik het hartstikke leuk. Dus ik zou het voor Linda en John ook hartstikke leuk vinden als ze winnen.”
Het Gouden Televizier-Ring Gala is vrijdag te zien op Nederland 1


Bron: www.mediacourant.nl

9 oktober 2010:

Carlo zit vandaag precies 21 jaar in het vak. Het team van de Carlo & Irene fansite hoopt nog jaren te genieten van Carlo op TV.

8 oktober 2010

Vandaag zijn Carlo & Irene  precies 19 jaar een duo op televisie. Ze hebben vele programma's samen op hun naam staan. Ze  begonnen samen in 1991 met Hitbingo. Natuurlijk kreeg het duo grote bekendheid door Telekids. Tegenwoordig presenteren Carlo & Irene het programma Life4you samen en doen samen De TV Kantine. Volgend jaar is het duo 20 jaar een pittig setje.Het team van de Carlo & Irene fansite hoopt nog jaren te genieten van Carlo & Irene als duo.

2 oktober 2010:

        

De tv-programma’s Ik Hou Van Holland (RTL4), TV Kantine (RTL4) en Wie is de Mol? (AVRO) maken kans op de Gouden Televizier-Ring 2010. Dat heeft Albert Verlinde vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

Bron: www.mediacourant.nl

Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteren alle genomineerden en hoopt natuurlijk dat de TV Kantine de ring wint.

* Irene Moors (RTL 4), Linda de Mol (RTL 4) en Yvon Jaspers (KRO) zijn dit jaar genomineerd voor de Zilveren Televizier- Ster voor beste tv-presentatrice. Bij de heren maken Joris Linssen (NCRV), Jeroen van Koningsbrugge (RTL 4) en Matthijs van Nieuwkerk (VARA) kans op een Televizier-Ster. Dat heeft de AVRO vrijdagavond bekendgemaakt. De strijd om de Televizier Talent Award gaat dit jaar tussen Jan Kooijman (RTL 5), Jan Smit (TROS) en René van der Gijp (RTL 7).
Alle drie de tv-presentatrices wonnen de Zilveren Ster al eens. Linda de Mol in 2001, Irene Moors in 2002 en Yvon Jaspers in 2006, 2008 en 2009. Voor Yvon Jaspers is dit de zesde nominatie. Bij de mannen zijn Jeroen van Koningsbrugge en Joris Linssen nieuwkomers; voor Matthijs van Nieuwkerk is het de vijfde nominatie.
Collega van Irene Carlo Boszhard behoort niet tot de genomineerden dit jaar.

Life4you maakte zondag bekend dat Carlo op plaats negen staat en dus een plaats heeft in de top 10.

Bron: www.mediacourant.nl  en Life 4 you, 3 oktober 2010 

Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteren alle genomineerden en hoopt natuurlijk dat Irene er met de prijs van door gaat.

1 oktober 2010:

RTL Nederland is met vijf titels vertegen- woordigd bij de laatste tien kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring. De vijf overige programma’s die kans maken op een nominatie voor de tv-prijs, zijn van vijf verschillende publieke omroepen. SBS is niet vertegenwoordigd. Dat blijkt uit een overzicht van Televizier. De RTL- programma’s die meedingen zijn De TV Kantine en Ik Hou Van Holland van RTL 4, Expeditie Robinson en So You Think You Can Dance van RTL 5 en Voetbal International van RTL 7.
De vijf overige programma’s die kans maken op één van de drie nominaties zijn Boer Zoekt Vrouw (KRO), Flikken Maastricht (TROS), Hello Goodbye (NCRV), Keuringsdienst van Waarde (RVU) en Wie is de Mol? (AVRO).
Welke drie programma’s uiteindelijk door de kijkers worden genomineerd, wordt binnenkort bekendgemaakt. De uitreiking vindt plaats op vrijdag 22 oktober in Theater Carré. Dan wordt tijdens een live-uitzending onthuld wie de tv-prijs in de wacht sleept. Het is dus nog even heel erg spannend!

Bron: www.mediacourant.nl

Het team van de Carlo & Irene fansite hoopt natuurlijk dat de TV Kantine met de verdiende prijs er van door gaat!

4 september 2010:

Foto: Kastermans

De ster van Irene Moors is van de RTL Walk of Fame gehaald om gerenoveerd te worden. Eerder was ook de ster van tv-collega Daphne Deckers al toe aan een grondige beurt. “Ik kom eigenlijk nooit in het hoofdgebouw, maar ik moest gisteren RTL Boulevard doen. Normaal loop ik dan over mijn ster heen, maar daar lag Edwin Evers opeens. Hij lag op mijn plek“, zegt Moors. “Ik heb hem vorig jaar gekregen op 2 oktober. Het kan toch niet zijn dat mijn ster na een jaar al versleten is?“
Irene Moors en Daphne Deckers waren op 2 oktober de eerste presentatrices met een ster op de RTL Walk of Fame. “Toen was ik twintig jaar in dienst. De baas was erbij en er was champagne. Eigenlijk kwam er twee weken later al een meneer met een soortgelijke tegel in de studio – dat weet niemand – en hij zei: ‘De tegel is nu al stuk, we moeten een nieuwe tegel maken.’ Toen heb ik ergens in een loods opnieuw mijn handen ergens in geduwd. Dat was minder glamoureus. De nieuwe lag er en het zag er prima uit, maar hij is nu weer weg.”
Moors maakt zich zorgen om een andere ster op de Walk of Fame. “Er ligt ook een handafdruk van Conny Mus bij. Ik zou het heel erg vinden als die ook stuk zou gaan.”
 

Bron: www.mediacourant.nl

* De wens van Linda de Mol om voor de tweede keer een Gouden Televizier-Ring te winnen, gaat niet in vervulling als het aan RTL-collega’s Irene Moors en Peter van der Vorst ligt. Ze willen namelijk zelf met de tv-prijs naar huis: Van der Vorst voor Van der Vorst ziet sterren en Moors voor De TV Kantine. “Ik lees dat Linda de Mol nog een Televizier-Ring wil. Het is haar zeer gegund, maar jullie stemmen uiteraard op Van der Vorst ziet sterren, toch?“, vraagt Van der Vorst aan zijn volgers op Twitter.
De Mols ‘Ik Hou Van Holland’ staat in een internetpoll van RTL Boulevard momenteel op de eerste plaats van favoriete Televizier-Ring-winnaars. De TV Kantine volgt op de tweede positie. “Ik vind het heel leuk voor Linda, maar hoezo? Laat die Ring even aan iemand anders over, Linda“, grapte Moors woensdag in RTL Boulevard.
 

Bron: www.mediacourant.nl

 

23 september 2010:

René van der Gijp (Carlo Boszhard) en Marga Bult (Irene Moors) willen dolgraag de Gouden Televizier-Ring winnen.
Carlo: „We hebben veertig nieuwe typetjes in het derde seizoen van de TV Kantine. We hopen dat het publiek die inspanning wil belonen.”
Andere nieuwe persiflages van het kolderieke tv-duo zijn Frans Molenaar, Marlies Dekkers, Sylvie van der Vaart, André van Duin, Henkjan Smits, Simone Walraven, Adam Curry, Guus Meeuwis, Joke Bruijs en Bonnie St. Claire.
Carlo heeft ook al beloofd dat hij Jokertje uit Oh Oh Cherso gaat imiteren. Het derde seizoen van de TV Kantine start bij de liveshows van The Voice of Holland, in november.

bron: www.telegraaf.nl

* Carlo Boszhard heeft woensdag in de programma’s De Wereld Draait Door en RTL Boulevard zijn imitatie van Robert ‘Jokertje’ Minderhoud uit de RTL 5-serie Oh Oh Cherso gepresenteerd. Boszhard nam voor beide programma’s een scène op, waarin hij als Jokertje de kijkers op- roept om te stemmen op De TV Kantine voor de Gouden Televizier-Ring. Boszhard en Irene Moors komen dit najaar in De TV Kantine met een aantal persiflages op Oh Oh Cherso. Het fragment met Jokertje is hier  terug te zien.

Bron: www.mediacourant.nl

* Je kunt nog steeds stemmen op de TV Kantine voor de televizierring tot 30 september via: http://www.televizier.nl. Waar je overigens  ook kunt stemmen op Carlo & Irene en hun andere programma's Life4you, Let's dance en Lotto's onvergetelijke zaterdag. Wacht niet langer en stem nu! Carlo & Irene en het team van hun programma verdienen de ring 2010!

* Irene valt vanavond opnieuw in bij RTL Boulevard voor vaste presentator Winston Gerschtanowitz. Gisteren zagen we Irene ook dit programma presenteren en vanavond dus opnieuw om 18:30 op RTL4.

Bron: http://www.facebook.com/RTLBoulevard

22 september 2010:

RTL Boulevard heeft deze week een probleem wat presentatoren betreft. Nu zowel Winston Gerschtanowitz als vervanger Humberto Tan niet in het land zijn. Dit wordt ondervangen met elke avond een andere invaller. Vanavond is het de beurt aan Irene om het programma te presenteren. Irene heeft al meerdere malen op de presentatiekruk mogen plaatsnemen. RTL Boulevard is vanavond te zien om 18:30 op RTL4.

Bron: redactie RTL Boulevard en http://zappen.blog.nl

20 september 2010:

Carlo Boszhard gaat Robert ‘Jokertje’ Minderhoud uit de RTL 5-kijkcijferhit Oh Oh Cherso persifleren in De TV Kantine. Zijn collega Irene Moors kruipt in de huid van Samantha ‘Barbie’ de Jong. Dat zegt Boszhard in een video-interview met het ANP. De TV Kantine pakt dit najaar uit met een aantal persiflages op Oh Oh Cherso. “Irene gaat dus Barbie nadoen, maar ik heb ook gevraagd of Barbie zelf wil meespelen in De TV Kantine. En dat gaat ze doen. Ze heeft al ‘ja’ gezegd“, vertelt Boszhard.
Boszhard vindt het erg leuk dat Barbie haar medewerking heeft toegezegd. “Ze zei wel: ‘Je moet me niet in de maling nemen’. Maar dat gaan we ook echt niet doen. We vinden het echt een leuk programma. In De TV Kantine mag ze ook iets leuks doen.“


Bron: www.mediacourant.nl
 

16 september 2010:

Irene Moors is vanavond te gast in het programma Madiwodovrijdagshow. Naast Irene als gast gaat presentator Filemon op onderzoek uit hoe je kunt afkicken van je shopverslaving. En hebben ze 17 jarige matador in de studio. Volgens zijn moeder is hij nog niet zo goed in ontwijken.. en dat gaan ze uittesten! Natuurlijk ranken we samen met jou het nieuws, twitteren en knallen we er weer een youtube uit. Het programma is te zien om  22:00 op Ned 3.Daarnaast kun je reageren op het programma via: http://madiwodovrijdagshow.bnn.nl.

 Bron: http://madiwodovrijdagshow.bnn.nl

 

15 september 2010:

Irene Moors ontkent ten stelligste dat bekende Nederlanders haar programma Life 4 You zouden boycotten, zoals De Telegraaf beweert. In Life 4 You vertelde Moors zondagmiddag dat Christine van der Horst, Hans van der Togt, Paul de Leeuw en Yvon Jaspers niet langs wilden komen. “We hebben een item in Life 4 You, waarin we het programma openen en zeggen wie er niet komt. Het is als grap in de opening bedoeld, maar het is vreselijk serieus opgepakt door de Telegraaf“, zegt Moors.
Moors vindt de berichtgeving van De Telegraaf bijzonder overdreven. “‘Bekend Nederland boycot Life 4 You’, kopten ze. Daar is echt niets van waar. We zitten hartstikke fijn vol en gasten vinden het enig om te komen. We hebben totaal geen moeite met mensen uitnodigen“, aldus de presentatrice in De Coen & Sander Show.


Bron: www.mediacourant.nl

13 september 2010:

Enrique Iglesias is zondag te gast in de tv-show Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL 4. De zanger liet in de uitzending van afgelopen zondag een videobericht achter voor het duo. “Hi Carlo en Irene. See you next week on Life 4 You“, zei hij. Het is niet de eerste keer dat Iglesias aanschuift bij Carlo en Irene. Hij was ook al een paar keer te gast in hun vorige programma Life & Cooking; voor het laatst in maart 2009. Toen zong hij samen met Gabriella Cilmi zijn single Takin’ Back My Love. Life4you is a.s. zondag te zien tussen 17.25 en 19.20 uur op RTL4 Mis het niet!

Bron: www.mediacourant.nl en Life4you 12 september 2010

* Yvon Jaspers weigert al jaren om aan te schuiven in het tv-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors op RTL 4. De presentatrice van Boer Zoekt Vrouw zit volgens Boszhard niet op de uitnodiging te wachten. “Volgens mij heeft Yvon Jaspers een hekel aan ons“, zegt Boszhard. Moors vult aan: “Ze komt al seizoenen lang niet. We willen altijd zo graag over Boer Zoekt Vrouw praten en hebben haar opnieuw uitgenodigd. Er is gezegd dat ze in december laat weten of ze komt. Spannend, hè?“
Jaspers is niet de enige tv-ster die niet naar Life 4 You komt. Ook Paul de Leeuw heeft de invitatie naast zich neer gelegd. “Hij is altijd heel aardig naar ons toe, hoor. Maar zijn management zei dat hij ons teleur moest stellen. ‘Hij heeft het erg druk met zijn programma en daar gaat hij zich voorlopig nog even op concenteren’, zei zijn management. Dat snappen wij. Misschien komt hij later nog“, zegt Moors.
Ook andere bekende Nederlanders hebben afgezegd. “Hans van der Togt is tot 1 oktober niet beschikbaar. Waar moet je met het programma heen als zelfs Hans van der Togt niet wil komen. En Christine van der Horst komt ook niet. Ze is zeer vereerd met de uitnodiging en komt er later op terug“, vertelt Boszhard.
 

Bron: www.mediacourant.nl

11 september 2010:

Wil jij naast Carlo en Irene schitteren in de TV-kantine? Speel dan op SceneYourself.nl je favoriete komische televisietypetje en win! SceneYourself is een online wedstrijd waarin je kans maakt op het winnen van een live auditie in Beeld en Geluid. De winnaar van de audities wint een speciale figurantenrol in TV-kantine!
Lees er meer over op http://experience.beeldengeluid.nl.
Let op! Meedoen kan nog tot en met 26 september!
 

Bron: http://experience.beeldengeluid.nl.

* Carlo Boszhard wil de Hagenezen uit Oh Oh Cherso nadoen in de TV Kantine. De presentator is een van de vele Nederlanders die zich kostelijk amuseert met de realityshow.
Het programma over acht Haagse jongeren op vakantie in Griekenland trok tijdens de eerste aflevering meer dan een miljoen kijkers.
Boszhard ziet wel een plaatsje weggelegd in de TV Kantine voor de deelnemers Jokertje en Barbie. "Die gaan er volgend jaar in natuurlijk. Jokertje gaat gewoon die Televizier Ring ophalen", zegt Boszhard op Radio 538. "Ik verheug me nu al op de speech van Barbie overigens"
 

bron: www.nu.nl

10 september 2010:

De TV Kantine komt dit najaar terug op de buis en Carlo en Irene kunnen niet wachten om de presentatie weer op zich te nemen. De twee moeten volop aan de bak. "Het is best heftig, want we komen sneller terug dan verwacht," zegt Irene. "Nog niet alle scripts zijn klaar, dus dat wordt nog spannend." De opnames gaan in oktober van start. Het wordt het derde seizoen. "We moeten gewoon geloven dat dit seizoen het beste wordt van alles wat we ooit hebben gemaakt," zegt de 43-jarige presentatrice. "Je ziet wel vaker, ook bij buitenlandse programma's, dat het derde seizoen het beste is." Ze doet daar meteen een schepje bovenop. "Ik denk dat wij na het derde seizoen maar niet meer verder moeten gaan." Daar is haar 41-jarige collega het niet helemaal mee eens. "Nou ja, we zitten nog twee jaar bij RTL, en wij maken liever nog een paar seizoenen van De TV Kantine dan dat we ergens een itempje opnemen met een parapluutje in de kou," zegt Carlo. De twee moesten meteen na hun vakantie weer aan de slag. "Dat is niet altijd even leuk," vindt Irene. "Het liefst zou ik nog een paar weken op mijn reet blijven liggen. Maar ja, dat geldt toch voor iedereen?"

Bron: www.ad.nl

 

 

9 september 2010:

Irene komt morgenochtend tussen 10:00 en 11:00 in Koffietijd vertellen over de snelcursus Eerste hulp van het rode Kruis. Irene Moors is sinds 2005 ambassadrice van het Rode Kruis en weet precies wat ze moet doen tijdens een noodgeval. Ze laat het zien in Koffietijd op RTL4!

bron: www.koffietijd.nl

7 september 2010:

De TV Kantine keert dit najaar alweer terug bij RTL4. De sketch-comedy was enkele maanden terug opnieuw een doorslaand succes en werd zelfs beloond met een Beeld en Geluid Award. Straks maken Carlo en Irene mogelijk kans op de prestigieuze Televizierring, eerst zijn de twee nog druk met de opnames van de derde serie. Reeks vier staat intussen met potlood in de schema's voor april/mei, opnieuw gesandwicht tussen X Factor. Het team achter De TV Kantine is uitgebreid, wat de serie naar een nog hoger niveau moet gaan trekken. Voorheen schreef Boszhard alle scenario's zelf samen met zijn vriend en eindredacteur Herald Adolfs, daar heeft hij nu versterking voor gekregen. "We hebben twee schrijvers erbij, Simone Wiegel en Marjolein Algera. Simone schreef onder andere voor Gooische Vrouwen en Goede Tijden Slechte Tijden. Marjolein is bekend uit onder andere Les Misérables. Marjolein was vorig seizoen al te zien als de secretaresse van John de Mol. Ze weet precies hoe de productionele kant in elkaar steekt en dat is een voordeel bij het schrijven. Beide waren meteen enthousiast. Waar ze bij andere series ergens naar toe moeten werken, kunnen ze hier lekker snel schrijven." Boszhard en zijn vriend maken nu eerste opzetjes, die gaan naar het schrijversduo die er weer feedback op geven en nieuwe dingen toevoegen. "Er komen zo veel grappen bij, we kunnen gaan turven anders wordt het teveel. Dat is luxe." In een aflevering van een half uurtje is ruimte voor elf sketches. Te weinig om echt een uitgediept verhaal te kunnen vertellen, maar volgens Boszhard genoeg om elke aflevering een rode draad mee te geven. Eentje verklapt hij er alvast: Jouw Programma Mijn Programma, waarin de sterren elkaars programma's uitwisselen.
In het afgelopen seizoen zijn veel oude tv-series gepersifleerd, zoals Schone Schijn, The Nanny, Allo Allo en Golden Girls. "Dat vonden mensen heel leuk omdat het zo herkenbaar was. Allo Allo en Schone Schijn komen zeker terug", verklapt Boszhard. Met als nieuw element dat er naast de vertrouwde gezichten van vorig seizoen, ook nieuwe types aan de cast zijn toegevoegd die gespeeld worden door BN'ers. Ook zullen andere series onder handen worden genomen.
Natuurlijk zijn er dit seizoen ook nieuwe typetjes, zoals Henkjan Smits, Jan Smit, André van Duin, Joke Bruis, Sylvie van der Vaart, Rene van der Gijp, Simone Walraven, Frans Molenaar en Marlies Dekkers. Staan de bekende Nederlanders inmiddels in de rij om mee te werken? "Nou, dat valt erg mee. Je moet het ook maar kunnen. Gordon, Paul de Leeuw en Chantal Janzen weten precies wat er van ze verwacht wordt. Dat werkte erg goed. En ook Matthijs van Nieuwkerk ging heel soepel."
Zenderbaas Erland Galjaard is erg blij met De TV Kantine. Zo blij, dat hij dit seizoen dus twee keer laat terugkomen. "Het programma is zo sterk. Dat het bijzonder werd, wisten we vooraf. Maar het is de vraag of het ook wordt opgepikt, daarom zochten we een goede lead-in. Samen met Carlo hebben ze in de schema's gekeken, leuk werk. Uiteindelijk kwamen we bij de break van X Factor uit. Wat er zo leuk is aan De TV Kantine? De typetjes zijn sterk, maar er zit ook een comedy-gevoel in. Het zijn niet alleen maar scenes en typetjes achter elkaar. Ik blijf er om lachen, zelfs als ik het voor de derde of vierde keer zie."

Bron: http://zappen.blog.nl
 

3 september 2010:

Er kan weer gestemd worden voor de televizierring 2010! Voor de TV Kantine is er een stempromo gemaakt. Deze kun je hier bekijken. Naast stemmen op de TV Kantine kun je ook stemmen op Carlo & Irene en hun programma's Life4you, Let's dance en Lotto's onvergetelijke zaterdag. Stemmen kun je doen via: http://www.televizier.nl. Stemmen kan tot en met 30 september. Na 30 september wordt snel bekend gemaakt op http://www.televizier.nl wie de genomineerden zijn! Vind jij Carlo & Irene en hun programma's ook zo geweldig stem dan nu en vraag iedereen die je kent dat ook te doen!

 

Bron: Redactie de TV Kantine

29 augustus 2010:

Vanaf vanmiddag zijn Carlo Boszhard en Irene Moors weer zoals vanouds terug op de zondagnamiddag. In het live RTL 4-programma 'Life 4 You' sluiten zij de komende veertig weken het weekend af met gezellige gasten terwijl meesterkok Rudolph van Veen hen bijstaat vanuit de keuken. Heel vertrouwd maar elke week ook weer verrassend.
In de eerste aflevering zal Nicolette van Dam alles vertellen over haar nieuwe programma 'My Name Is...', dat zaterdag bij RTL 4 van start gaat. Maar ook doet ze uit de doeken dat ze het land in gaat. Samen met de uit 'Gooische Vrouwen' bekende volkszanger Martin Morero gaat ze namelijk feestjes organiseren.
Chantal Janzen komt bij Carlo & Irene praten over haar op handen zijnde nieuwe musical 'Petticoat' en Dries Roelvink geeft commentaar op alle commotie rond zijn huwelijk maar ook op de beledigingen van collega’s. Nick & Simon zingen tenslotte hun nieuwste hit, 'Een Nieuwe Dag'.

Uitzending: RTL 4, wekelijks vanaf zondag 29 augustus, tussen 17.25 en 19.20 uur tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws.
 

26 augustus 2010:

Het is feest vandaag bij Irene thuis. Irene en Barry zijn vandaag al weer 9 jaar getrouwd. Natuurlijk feliciteert De Carlo & Irene fansite Irene & Barry met dit heugelijke feit.

21 augustus 2010:

Life4You is ook voor het komend seizoen op zoek naar een gezellig publiek.
Wil je in het publiek zitten bij Carlo en Irene, dat kan! Stuur een mail met daarin het aantal mensen waarmee je wilt komen, laat ook even weten wanneer jullie NIET aanwezig kunnen zijn, jullie namen, adressen en contactgegevens en ook niet onbelangrijk om te vermelden, hoe oud je bent. Wie weet beleef jij straks live in de studio het zondagmiddaggevoel!  Mail naar: publiekcarloenirene@masmedia.tv. Vermeld, naam, adres, telefoonnummers en je voorkeursdata ( bij voorkeur drie in verschillende maanden). Je moet minmaal 16 zijn om een opname van Life4you te mogen bijwonen. 

Voor verschillende programmaonderdelen van het nieuwe seizoen Life4you zoekt de redactie misschien wel jou!

* Carlo & Irene: Life 4 You is dé plek waar u met klein leed terecht kunt. Want heeft u iets goed te maken en wilt u dat Carlo en Irene dit op een bijzondere manier doen, vertel ons dan z.s.m. uw verhaal.
Gadgets
Heb jij een leuke gadget en ben jij een creatief brein dat altijd vol goede ideeën zit en deze ook nog eens zelf uitwerkt en in elkaar zet? Informeer ons dan over jouw beste, origineelste en gekste uitvindingen / gadget met daarbij een omschrijving en foto van wat het is en waarvoor het dient. Als wij ook zo onder de indruk zijn dan zie je jouw creatie misschien terug bij Li f e 4 You!
Zeurdeur
Ook zo’n zin om eens je gal te spuwen over de trein die voor de zoveelste keer vertraging heeft, de droomvakantie die geen droomvakantie was omdat het appartement overboekt was of de buren die jou op alle mogelijke manieren lastigvallen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf ons over je grootste frustraties en wellicht helpt Life 4 You je bij de verwerking.
Gezocht-gevonden
Voor onze nieuwe rubriek “Gezocht –Gevonden” zoeken wij mensen die naarstig op zoek naar die ene speciale vaas, trouwjurk, lp, vogelkooi, tent of noem het maar op, maar deze nergens kunnen vinden. Stop dan nu met zoeken en laat ons weten wat je zoekt. Life 4 You gaat je namelijk helpen en vindt het voor je.
Ik wil je bedanken
Leen jij al jaren de tennisballen van je buurvrouw, plakt je vader altijd maar weer je lekke band, past je vriendin zonder morren regelmatig op jouw vierling of heeft iemand je door een heel moeilijke tijd heen gesleept? Kortom, ken jij iemand doe nodig eens in het zonnetje gezet moet worden? Mail ons dan nu en wij zorgen voor een onvergetelijk dankwoord.
Mail jouw gegevens nu naar carloenirene@masmedia.tv  en vergeet vooral je naam, adres en telefoonnummer niet te  vermelden en de rubriek waarvoor je je opgeeft zodat de redactie contact met je op kan nemen!
 

Bron: www.rtlnederland.nl

20 augustus 2010:

De RTL 4-show Lotto’s Onvergetelijke Zondag krijgt onder leiding van nieuwe presentator Robert ten Brink een iets andere opzet. Voortaan staan er in elke aflevering zes kandidaten centraal, die ieder een bijzondere reden hebben om de hoofdprijs van die avond te winnen. Toen de tv-show in mei van start ging onder de naam Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag met Carlo Boszhard als show- master, kon iedereen uit het publiek op de meest onverwachte momenten kandidaat worden.
Door de nieuwe opzet van de Lotto-show komt het verhaal van de kandidaten voortaan prominenter naar voren. “Van een huwelijksreis die er nooit van is gekomen tot een wasmachine die het keer op keer laat af weten. De deelnemers strijden tegen elkaar in spannende spellen“, legt een zegsvrouw van RTL uit.
Wel blijft de studio opgedeeld in vakken, waarbij elk vak is gekoppeld aan een van de spelkandidaten. Wint hij of zij, dan winnen automatisch ook de Lottospelers uit het bijbehorende vak. Voortaan hoeft de Lotto echter minder prijzen uit te keren. Van tien vakken met ieder vijftig plaatsen gaat de show naar zes vakken met ieder 25 plaatsen.
De reden dat Carlo Boszhard stopt met de tv-show, is omdat hij het te druk heeft met De TV Kantine. Hij heeft afgelopen voorjaar in totaal vier afleveringen van de Lotto-show gepresenteerd.
Lotto’s Onvergetelijke Zondag is vanaf 19 september zeven afleveringen lang om 20.00 uur te zien op RTL4.
 

Bron: www.mediacourant.nl

19 augtustus 2010:

Telekids wordt nieuw leven ingeblazen, alleen zonder het duo Carlo & Irene. Het nieuwe kinderblok op RTL 8 gaat ‘RTL Telekids’ heten. Onder deze naam zullen vanaf oktober zeven ochtenden per week drie uur lang programma’s te zien zijn voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Alle programma’s zullen Nederlands of Nederlands gesproken zijn. “Een belangrijk onderdeel is De Schatkamer, een geheel nieuw studioprogramma, dat door en vanuit het grootste pretpark van Nederland, De Efteling, wordt gemaakt“, vertelt een zegsvrouw van RTL 8

Bron: www.mediacourant.nl

15 augustus 2010:

Irene Moors en Peter van der Vorst zijn komend seizoen regelmatig te zien aan de koffietafel van het ochtendprogramma Koffietijd op RTL 4. Ze zullen invallen als vaste presentatoren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull verhinderd zijn. Dat heeft Evert Santegoeds vrijdag gemeld in SBS Shownieuws. Koffietijd was in april en mei dagelijks te zien om tien uur ‘s ochtends op RTL 4. De tv-show begon succesvol, maar zakte al snel richting de 100 duizend kijkers. Het nieuwe seizoen begint op 23 augustus.

Bron: www.mediacourant.nl
 

5 augustus 2010:

Irene Moors en Winston Gerschtanowitz presenteren op woensdag 18 augustus de eenmalige tv-show Buurt op Stelten voor RTL 4. In het anderhalf uur durende programma worden vrijwilligers in het zonnetje gezet. “De vrijwilligers die centraal staan tijdens deze feestavond hebben zich belangeloos ingezet voor een belangrijk project in hun buurt“, legt RTL uit. “In Buurt op Stelten worden zij, heel stiekem, door hun buurtgenoten in het zonnetje gezet met een feestelijk diner voor honderd personen.“

Bron: www.mediacourant.nl
 

27 juli 2010:

Carlo keert in het najaar terug met zijn tv-show Lotto's Onvergetelijke Zaterdag. Het programma zal voortaan te zien zijn op zondag en verandert daarom in Lotto's Onvergetelijke Zondag. De groots opgezette amusementsshow Lotto's Onvergetelijke Zaterdag was in mei van dit jaar voor het eerst te zien met vier afleveringen. Presentator Carlo begon de reeks op 1,1 miljoen kijkers, maar eindigde met 662 duizend belangstellenden tegenover de finale van de Champions League. Sponsor Lotto ziet blijkbaar genoeg potentie om het prijzencircus terug op tv te brengen. Talpa Producties, de producent van de RTL4-show, is inmiddels gestart met de voorbereidingen voor de show waar iedereen wint, de grootste prijzenregen ooit weer terug op tv. In Lotto's Onvergetelijke Zondag is het publiek in de studio opgedeeld in tien vakken met vijftig plaatsen. Deze vakken strijden tegen elkaar om de mooiste prijzen. Te denken valt aan auto's, scooters, reizen en grote geldbedragen. 250 gelukkige Lottospelers nemen samen met hun partner, vriend(in) of familie plaats in de studio. Iedereen in het publiek kan op de meest onvoorstelbare momenten kandidaat worden. Degene die wordt gekozen om onder begeleiding van Carlo een spel te spelen en ook nog eens wint, wint niet alleen. Het hele vak waarin hij of zij zit wint namelijk precies hetzelfde; een geldbedrag of een waanzinnige prijs. In deze spellen draait alles om geheugen, observatie en opperste concentratie. Iedereen moet zijn zintuigen op scherp zetten, want degene die mist wat hij of zij wel had kunnen zien of weten kan fantastische prijzen mislopen. Spellen die bijvoorbeeld gespeeld worden, zijn onder andere continuïteitsfouten uit een filmfragment halen en vragen beantwoorden over de voorstelling van een internationale topact. Logica, herinnering en scherp observeren zijn nodig om mee te kunnen spelen. Daarbij is het meespeelgehalte zeer hoog, dus de kijker thuis hoeft zich geen moment te vervelen.

Bron: www.tienfan.nl
 

 26 juni 2010:

Vandaag is Carlo jarig! Deze grote televisieman in hart en nieren is vandaag 41 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo van harte en wens hem,zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn geliefde Harold een fijne dag toe.

* Er is vandaag natuurlijk nog iemand jarig en dat is Tijn, de zoon van Irene. Tijn is vandaag al weer 8 jaar geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteer Tijn ook met zijn verjaardag en wenst hem ook een leuke dag.

21 juni 2010:

Irene Moors krijgt komend seizoen voor- alsnog weer geen eigen programma. Ze heeft naast de tv-show Life 4 You, die zij samen met Carlo Boszhard presenteert, geen andere televisieklus aangeboden gekregen. Dat vertelde Moors vrijdag op Radio 538. Na ‘Er is zoveel meer’ in 2005 was de ‘Alles is kerst’-special in 2008 het laatste soloproject van Moors. “Voor het nieuwe seizoen heb ik compleet geen enkel idee. Dat vind ik eigenlijk ook wel weer rustig. Ik hoef me niet druk te maken.“
De afgelopen jaren presenteerde Moors voornamelijk samen met haar vaste tv-collega Carlo Boszhard. Net als komend seizoen. “Life 4 You komt volgens mij gewoon terug in het laatste weekend van augustus. Ik ben nog niet afgebeld. Dat weet je ook maar nooit. Er kan van alles gebeuren in tv-land.”
Nu er geen verdere plannen zijn voor komend seizoen, kan Moors rustig genieten van haar zomer. “Ik ben deze zomer wel heel veel vrij. Ik ga nog een keer naar Frankrijk

Bron: www.mediacourant.nl

16 juni 2010:

De TV Kantine -DVDbox seizoen 2

Veijdag aanstaande komt de nieuwe dvd-box uit met het tweede seizoen van De TV Kantine. Carlo en Irene kruipen in de huid van nieuwe typetjes als Rene Froger, Brigitte Kaandorp, Tatjana Simic, Louis van Gaal, Paul de Leeuw, Prinses Laurentien, Maik de Boer, Willeke Alberti, John de Mol, Martin & Cheryl Morero, Corry Konings en Harry Mens om thema's zoals het Songfestival, het WK en Koninginnedag onder de loep te nemen. Ook komen er persiflages voorbij van buitenlandse tv-series zoals Absolutely Fabulous, Golden Girls, The Nanny, 'Allo 'Allo en Keeping Up Appearances. Dit met behulp van de 'echte' Willeke Alberti, Loretta Schrijver, Frans Bauer, Gordon, Chantal Janzen, Paul de Leeuw, Viola Holt en Georgina Verbaan. Ook Matthijs van Nieuwkerk, Patricia Paay, Eric van Tijn, Peter van der Vorst en Joris Linssen komen in eigen persoon langs in De TV Kantine. Naast alle nieuwe afleveringen, biedt de dvd ook een aantal extra's. De speciale 20 Jaar RTL-aflevering staat er op, evenals de oudejaarsavondcompilatie, de clips van Fienger Fienger Fienger en Holland Is... en maar liefst zes making ofs van het tweede seizoen van De TV Kantine.

Bron: www.rtl4.nl en www.bol.com

 

18 juni 2010:

Irene is vandaag jarig en is  43 jaar  geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert  de jarige Irene van harte  met haar verjaardag en wenst Irene en haar familie een fijne dag toe!

8 juni 2010:

 Life 4 You komt volgend seizoen gelukkig  terug. Dat hebben Carlo Boszhard en Irene Moors tijdens de laatste uitzending voor de zomer bekend gemaakt.
'Vanaf augustus zijn we er weer', beloofde Irene het publiek. De presentatrice en haar co-host Carlo hebben hiermee het eerste seizoen Life 4 You erop zitten.
Het was de opvolger van Life & Cooking dat het duo samen negen jaar lang presenteerde. Begin vorig jaar maakte de sponsor van het programma bekend de stekker eruit te trekken.
 

bron: www.telegraaf.nl

15 mei 2010:

Talkshowhost Robert Jensen gaat een persiflage maken op het RTL 4-duo Carlo en Irene. Hij reageert op zijn website op de uitzending van De TV Kantine van 30/04/2010, waarin Boszhard in de huid van Jensen kroop.
"Jaja....je leest het goed..zowaar complimenten van mij aan kale Carlo en irritante Irene ;-) ! Ik heb vandaag mijn matties op Hyves en Twitter gevraagd wat ze van de Jensen! imitatie in De TV Kantine vonden...en het moet gezegd worden: 95% vond het prachtig....en dat is indrukwekkend! Wat vond ik er zelf van? Lachen! Ik weet als je zelf uitdeelt moet je ook kunnen incasseren en ik ben niet die ijdele Mathijs van Nieuwkerk die zichzelf zó serieus neemt dat hij Carlo gevraagd heeft dat typetje nooit meer te doen...Sukkel! Ik heb zelfs mijn decor en studio ter beschikking gesteld zodat ze het zo goed mogelijk konden doen... Carlo en Irene, goed gedaan!
X Robert
PS: Jan P (het gezicht van Hyves) en ik komen binnenkort zelf met een imitatie van Carlo en Irene..... Coming soon! Ha!"
Wanneer Boszhard en Moors zelf op de hak worden genomen, weet Jensen nog niet.

Bron: www.mediacourant.nl

29 april 2010:

Het Koninginnedagfestijn begint dit jaar vanavond al met een vrolijke Koninginnedagspecial van Ik Hou Van Holland. In deze extra lange uitzending staat het oer-Hollandse Oranjefeest en alles wat daarmee te maken heeft centraal, dus hebben ook alle vragen dit keer een koninklijk oranje randje. Zoals altijd loodst presentatrice Linda de Mol de twee teams door een gezellige aaneenschakeling van opmerkelijke feiten, grappige weetjes, onvergetelijke film- en televisiefragmenten en populaire Hollandse hits van toen en nu. De samenstelling van de twee teams is speciaal voor deze gelegenheid anders dan anders: de jongens spelen tegen de meisjes. Het mannenteam bestaat naast teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge uit Winston Gerschtanowitz, Martijn Krabbé en Jack Spijkerman. Het vrouwenteam staat onder leiding van teamcaptain Irene Moors; zij wordt bijgestaan door haar collega's Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Caroline Tensen. Ik Hou Van Holland: Koninginnedag is vanavond te zien tussen 20.30 en 22.30 uur bij RTL4 natuurlijk.

Bron: www.rtl4.nl

 

26 april 2010:

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van de Telegraaf vindt dat de tv-serie De TV Kantine van Carlo en Irene veel beter kan. "Zijn imitaties kunnen raak zijn, maar betere teksten zouden het programma pas echt een lift geven. Toch vindt bekend Nederland 't, gezien de reacties, leuk om te worden gepersifleerd", schreef hij vorige week zaterdag in de krant. Het valt hem op dat weinig politici worden gepersifleerd. "Zitten zij niet in het repertoire van Carlo en Irene? Of tellen ze niet meer mee?" Over het algemeen is Voller wel positief op het programma. "Ooit werd het lijstje bekende Nederlanders één keer per jaar gerangschikt door Wim Kan. Wie niet in de oudejaarsconférence van Kan voorkwam, was geen beroemdheid", schrijft hij. "De hedendaagse BN'er ligt dagelijks onder de loep en is wel wat gewend, maar toch is er elke vrijdagavond op RTL4 ook zo'n moment waarop hij wordt gewogen. En zich afvraagt: zit ik er in, of wéér niet? We hebben het over De TV Kantine."
 

Bron: www.mediacourant.nl

20 april 2010:

Deze koningin van de televisie maakt al ruim 20 jaar succesvolle programma’s. ’Telekids’, ‘Life & Cooking’ en de ‘TV Kantine’ zijn hilarisch en zo zien we Irene Moors op haar best!
Irene komt op de koffie en praat over haar carrière, haar favoriete typetjes en haar rol als moeder.
Dat het gevoel voor humor er al vroeg in zat, blijkt wel uit Irene’s eerste mediabaan bij het weekblad Donald Duck. Op haar 22e krijgt ze de kans van haar leven: het presenteren van een eigen tv-show voor kinderen. Irene grijpt die kans met beide handen aan en 10 jaar lang weet ze de harten van Nederlandse kinderen te veroveren. In 1993 komt Carlo Boszhard haar vergezellen; een gouden duo!
Het duo ligt jaren later al regelmatig in een deuk tijdens de gezellige zondagmiddagshow ‘Life and Cooking’. Maar met het persifleren van bekende Nederlanders is de hysterie compleet, en niet zonder succes: op dit moment kijken er wekelijks 1,5 miljoen mensen naar de hitserie ‘de TV Kantine’.
Volgens Irene gaat het persifleren haar steeds beter af: “Je moet alle gene aan de kant gooien, totaal wegzakken in het type dat je persifleert en doen alsof je de scène voor de eerste keer speelt.” Irene Moors is elke vrijdagavond te zien in ‘de TV Kantine’ en op zondagmiddag in ‘Life 4 You’, allebei op RTL 4. Irene is vandaag op de koffie in Koffietijd tussen 10:00 en 11:00 op RTL4.

Bron: www.koffietijd.nl

15 april 2010:

Rudolph van Veen vindt het erg leuk om weer samen te werken met Carlo Boszhard en Irene Moors. Hij vindt hun nieuwe tv-show Life 4 You zelfs leuker dan Life & Cooking. "De gezelligheid, de gastvrijheid, de goede sfeer en de beleving daarvan staan bij mij nu bovenaan", vertelt Van Veen in Televizier. "Misschien nog wel meer dan bij Life & Cooking, waar ik vaak het gevoel had dat ik van alles moest vertellen. Nu kan ik dat veel meer loslaten en volop genieten van het moment."

Bron: www.mediacourant.nl

10 april 2010

Het RTL4-programma Carlo & Irene: Life 4 You begint morgen al om 16.25 uur. Deze speciale, drie uur durende live-uitzending komt niet vanuit de studio, maar vanuit Scheveningen. Het belooft een waar spektakel te worden, want alles staat deze zondag in het teken van de feestelijke première van de musical Mary Poppins. Carlo en Irene zijn werkelijk overal: aan de rode loper waar de sterren hun entree maken, in de foyer van het Fortis Circus Theater tijdens de pauze om de eerste reacties te peilen en tijdens de voorstelling ontvangen zij diverse gasten in de grandeur van het wereldberoemde Kurhaus. De musical van Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Disney en Cameron Mackintosh is gebaseerd op de succesvolle Walt Disney film en de verhalen van P.L. Travers. Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. De cast bestaat uit veertig personen, onder wie Noortje Herlaar (Mary Poppins), William Spaaij (Bert), Hugo Haenen (George Banks), Maike Boerdam (Winifred Banks), Marjolijn Touw (Juf Andrew) en Sophie Veldhuizen (alternate Mary Poppins). Life 4 You is morgen te zien tussen 16.25 en 19.20 uur en wordt als gewoonlijk om 18.00 uur onderbroken door het RTL Nieuws.

Bron: www.rtl4.n
l

 

5 april 2010:

Het is volgens Carlo erg zwaar om De TV Kantine op te nemen. De tijd en het budget zijn beperkt, vertelt de RTL-presentator in Veronica Magazine. Tijd om te lachen is er dan ook niet. "We hebben er drie opgenomen en er is één keer gelachen. Het budget is beperkt. Ik ben dertien dagen met één aflevering bezig. Humor is hard werken", zegt hij. "Het leukste vinden mensen de imitaties van programma’s. We doen Gooische Vrouwen in Volendam, Volendam's Next Top Model en Jensen." Er zijn ook nieuwe imitaties. "René Froger en Paul de leeuw. Ken je die woorden- wisseling tussen Paul en Linda? Dat ze elkaar sms'en en zeggen dat ze elkaar 'zo'n enorme vakvrouw' vinden? Die scène hebben we helemaal over de top gegooid." Boszhard vindt Eric van Tijn zijn beste typetje. "Ik had een keer de neus van Jeroen Pauw op met de bril van Mark Forno. Mijn vriend, eindredacteur bij De TV Kantine, zei: 'Je bent Eric van Tijn'."

Bron: www.mediacourant.nl

2 april 2010:

Peter van der Vorst gaat vanavond langs bij pornodiva Kim Holland, zowel thuis als op de set. Vorige week zei Peter op zijn hyves het volgende: "Net weer achter een aannemer aangerend die fout bezig was, daarna bij Carlo en Irene en nu weer monteren VDVZS. Zo blijven we lekker bezig!" De kans is groot dat Carlo en Irene vanavond te zien zijn in Van Der Vorst Ziet Sterren, waarbij zij waarschijnlijk een reactie gaan even op de echte Kim Holland. Van Der Vorst Ziet Sterren is vanavond te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op RTL4.

25 maart 2010:

Irene is trots op het succes van Life 4 You en De TV Kantine. Volgens de presentatrice kwam het succes precies op het juiste moment. "Soms doe je iets dat minder gezien wordt. En iedereen heeft behoefte aan een schouderklopje, gezien worden. In een onzekere periode komt dan ineens die bevestiging. Plus een nieuwe show en contractverlenging. Dan loop je aardig rechtop, hoor", vertelt ze in het blad Zie van Ziggo. "We zijn nog nooit zo bejubeld als nu. Dat is een lekker gevoel." Moors voelt zich op haar plek bij RTL. Ze is nooit gevraagd door andere tv-zenders. "Geen enkele keer. Ik heb RTL op mijn voorhoofd geschreven staan. Bovendien ben ik twintig jaar élke week op televisie geweest. Dus die zenderbazen zullen wel gedacht hebben: Irene gaat daar toch nooit weg. Alleen in de Talpa-tijd werd wekelijks iedereen gepolst. De presentatoren die bij hun eigen zender wilden blijven hebben er baat bij gehad. Ineens werden contracten vrij makkelijk afgesloten." Ze schrok niet toen destijds alle Talpa-sterren naar RTL kwamen. "Life & Cooking scoorde goed, dus ik dacht: die zondag is mijn bestaansrecht, maar meer zal er voorlopig niet in zitten. Dat was ook zo. Ik zat een poosje in de dug-out. Tot 2009, dat het jaar van de kansen werd. Gelukkig hebben Carlo en ik die kunnen grijpen." Toen Life & Cooking stopte, liet Moors weten eigenlijk wel naar de avond te willen. Ze dacht aan een vrijdagavondshow met gasten en publiek. "Niet zo serieus als Pauw & Witteman dus, maar iets op de vrijdagavond onder het mom: laten we het, zo vlak voor het weekend, gezellig maken", aldus Moors. Nu ze met Life 4 You weer terug is op de zondag, is er over de talkshow niet meer gesproken. "Nee joh, we zijn net gered op de zondagmiddag. Voorlopig zijn we slachtoffer van ons eigen succes. Niet erg hoor, ik vind het heerlijk." Hoewel Moors veel succes heeft met haar tv-programma’s, schrikt ze soms van negatief commentaar op internet. Zo kijkt ze regelmatig op Mediacourant.nl. "Voor de medianieuwtjes. Al word je er depressief van, omdat de reacties altijd zo negatief zijn."

Bron: www.mediacourant.nl


16 maart 2010:

Carlo Boszhard zou binnenkort weer op de planken te zien zijn. Dit gerucht kwam ter sprake in het programma Life 4 You. De presentator/musicalacteur zou aan het onderhandelen zijn om een revue te maken. Carlo ging niet in op het gerucht, waarop Irene Moors quasi boos gilde: "Dat heb je mij niet eens verteld!"

Bron: www.telegraaf.nl
 

* De tweede aflevering van de nieuwe reeks van De TV Kantine, op vrijdag 16 april te zien bij RTL 4, belooft een hele onthullende te worden. Evert Santegoeds heeft namelijk een tape gekregen waarop een Bekende Nederlander te zien is in zijn privé-omgeving. Deze ster laat zich van een hele andere kant zien dan men gewend is van tv. In De TV Kantine vreest menig prominent dat hij of zij op deze tape staat en wordt er lustig op los gespeculeerd om wie het gaat. In deze aflevering, getiteld Strikt Privé ziet de kijker persiflages van onder meer Rene en Natasja Froger, Tatjana Simic, Marc-Marie Huijbregts en Eric van Tijn. Er zijn gastrollen weggelegd voor de ‘echte’ Matthijs van Nieuwkerk, Peter van der Vorst en Patricia Paay.

Bron: www.rtl4.nl

15 maart 2010:

Irene heeft onthuld dat ze Sieneke zal persifleren in De TV Kantine. Dit heeft Irene onthuld in haar programma Life 4 You. Carlo voegde toe dat de jonge zangeres, die ons land zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, misschien zal langskomen in De TV Kantine. Irene reageerde ook nog op de Engelse nationale finale, waarin een kandidate haar tekst vergat. "Je kunt van Sieneke alles zeggen maar ze vergat niet haar tekst."

Bron: www.telegraaf.nl

15 maart 2010:

Irene heeft onthuld dat ze Sieneke zal persifleren in De TV Kantine. Dit heeft Irene onthuld in haar programma Life 4 You. Carlo voegde toe dat de jonge zangeres, die ons land zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, misschien zal langskomen in De TV Kantine. Irene reageerde ook nog op de Engelse nationale finale, waarin een kandidate haar tekst vergat. "Je kunt van Sieneke alles zeggen maar ze vergat niet haar tekst."

Bron: www.telegraaf.nl

 

11 maart 2010:

De Gouden Harp heeft Gerard Joling nog niet thuis, maar sinds gisteren is hij wel de trotse eigenaar van de zilver-glitterende-engel-van-mijn-hart-award. De zanger/presentator kreeg de award in Life 4 You uitgereikt van bedenkers Carlo en Irene. "Jij bent onze vriend en je moet toch een beeldje voor bij je thuis", zo vertelde Carlo aan Gerard. En Geer was er blij mee: "Ik zit te kijken waar ik deze wanstaltige award neer kan zetten, maar ik vind hem stiekem toch wel leuk."

Bron: www.telegraaf.nl
 

4 maart 2010:

Yolanthe Cabau van Kasbergen is zondagmiddag niet verschenen in Life 4 You omdat er niet gevraagd mocht worden naar haar trouwplannen met Wesley Sneijder. "We moesten van tevoren vastleggen dat we daar niets over zouden vragen en dat doen we niet", vertelde presentatrice Irene. Toch denkt ze er een verklaring voor te hebben. "Yolanthe is een hele leuke meid en ik denk dat het niet zozeer aan haar ligt, maar aan haar management." Collega Carlo snapt helemaal niets van de beslissing. "Maar ze zou toch wel op de hoogte zijn van wat haar management doet?" Zo vraagt hij zich hardop af. "Dat ze hier niet zit omdat haar management het allemaal regelt is onzin."

Bron: www.telegraaf.nl

21 februari 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors hebben allebei geen plannen om Koffietijd te gaan presenteren, dat vertellen ze aan RTL Boulevard. Het duo heeft het veels te druk voor het ochtendprogramma. Begin deze week werd door Shownieuws gesuggereerd dat RTL vergevorderde plannen heeft om Koffietijd terug te brengen met Carlo en Irene als presentatoren. Of het programma terug op de buis komt, is nog onduidelijk. Maar duidelijk is wel dat Carlo en Irene het ochtendprogramma in ieder geval niet gaan presenteren. Carlo sluit zijn deelname aan het programma helemaal uit: "We doen toch al een soort Koffietijd, maar dan in de middag bij Life 4 You. Ik heb er verder absoluut geen behoefte aan, ik zou het nooit doen." Irene houdt nog een slag om de arm: "Ik vind het nu nog te vroeg. In een volgend tv-leven misschien, maar de komende seizoenen nog niet."

Bron: www.rtlboulevard.nl
 

18 februari 2010:

Irene Moors hoopt dat Sieneke een stoere outfit zal dragen tijdens het Eurovisie Songfestival. Dit heeft de presentatrice de 17-jarige zangeres gisteren op het hart gedrukt tijdens het programma Life 4 You. "Dat je er niet ouder uit ziet dan je in werkelijkheid bent." Marianne Weber over haar protégee. "Ze moet zich lekker voelen in de kleding die ze draagt." Sieneke vertelde dat ze vooral de kleur van haar outfit belangrijk vindt. "Als het er maar uit springt." Sieneke zal met een of meerdere draaiorgels in Oslo op de bühne staan. Marianne: "Als het budget het toelaat."

Bron: www.telegraaf.nl

* Carlo en Irene hebben in hun programma een man op zijn knieën gekregen. Life 4 You stond gisteren in het teken van Valentijnsdag. Na de bruidsmodeshow van Mary Borsato verscheen een vrouw die zich beklaagde over het feit dat ze nog nooit gevraagd was om te trouwen. Haar man zat in het publiek. Daar brachten Carlo en Irene verandering in door de vrouw haar man voor het blok te laten zetten. De man ging vervolgens 'spontaan' op zijn knieën en vroeg zijn vriendin ten huwelijk. Vervolgens deed Imca Marina er nog een schepje bovenop door de twee live op tv in de echt te verbinden... De bruidegom leek in shock. Irene: "En nu de zoen want die heb ik nog niet gezien..." Het stel kreeg overigens wel een korte vakantie cadeau.

Bron: www.telegraaf.nl

 

15 februari 2010:

Carlo Boszhard en Irene Moors zijn nog altijd erg druk met de opnames van De TV Kantine. De serie is vanaf 9 april weer te zien na de liveshows van X Factor. “Bij ons in de PC wordt Bij ons in Volendam en de Gooische Vrouwen zijn er ook“, vertelt Moors in De Telegraaf. “En Gerda Smit gaat zorgen voor de vis in de TV Kantine. En alles is steeds maar weg. Zij is een leuk type, ik ben blij dat ze bekend is geworden. Ze heeft een heerlijk accent om na te doen. Ik vind haar enig, ik bedoel er niks naars mee.

Bron: http://www.mediacourant.nl

2 februari 2010:

Gisteren de primeur van de carnavalskraker van Carlo & Irene  gemist? Geen probleem!  hier kun je de clip terugkijken en de single downloaden. 

1 februari 2010:

Televisiepersoonlijkheden Clairy Polak, Jan de Hoop en Matthijs van Nieuwkerk hebben het RTL-duo Carlo Boszhard en Irene Moors zondag in Life 4 You met vooraf opgenomen filmpjes gefeliciteerd met het winnen van de Beeld en Geluid Award voor de tv-serie De TV Kantine. Allen werden zij gepersifleerd door Carlo en Irene. “Je telt pas mee als je gepersi- fleerd wordt, is mij verteld. Jullie hebben enorm bijgedragen aan mijn status en ego. En Irene, ik had het zelf niet beter kunnen doen“, zei Polak.
Ook Matthijs van Nieuwkerk vindt dat Carlo en Irene de prijs verdienen. “Beste Carlo en Irene. Uiteraard van harte gefeliciteerd met de Beeld en Geluid Award. Maar ik zeg het natuurlijk ook in grote verlegenheid, want jullie hebben de prijs gewonnen dankzij ons“, grapte hij.
Jan de Hoop is blij voor zijn RTL-collega’s. “Lieve Carlo en Irene. Ik wil jullie van harte feliciteren met jullie zeer verdiende prijs voor De TV Kantine. Ik ben trots op jullie.”
Naast Kim Holland, gaf ook topkok Joop Braakhekke een felicitatie. “Wie had dat nou ooit gedacht, dat je een award krijgt, omdat je een programma maakt met niets. Van niets iets maken en daar dan zo’n enorme prijs voor krijgen, geweldig.”
Boszhard kon het maar niet geloven dat NOVA-presentatrice Clairy Polak een videoboodschap heeft opgenomen. “Wat leuk, zeg! Clairy Polak!“, zei hij. Moors: “Wij weten altijd echt alles wat er gebeurt in dit programma, maar dit wisten we echt niet. Leuk, lief, dankjewel. Maar van Clairy ook! En Matthijs!“

* Fienger Fienger Fienger, de nieuwe carnavalskraker uit De TV Kantine van Marc P/Forno Feat. Kim Holland is vanaf vandaag via alle legale downloadplatforms te downloaden. De single komt alleen als download beschikbaar en komt niet als single in de winkel. Fienger Fienger Fienger is onder andere via radio538.nl, Zazell.nl en downloadmusic.nl te downloaden. Vanmorgen zal deze carnavalsplaat van Carlo en Irene in première gaan bij Evers Staat Op, het programma van Edwin Evers op Radio 538. Carlo zal vanmorgen door Edwin gebeld worden tussen 08.30 en 09.00 om te vertellen over deze carnavalshit. Fienger Fienger Fienger zal vervolgens natuurlijk ook gedraaid gaan worden en doet daardoor ook mee in de verkiezing van de leukste carnavalshit van 2010. Evers Staat Op is te horen op Radio538 tussen 06.00 en 10.00 uur.

 

Bron: http://www.mediacourant.nl en www.rtl.nl/detvkantine

26 januari 2010:

Foto: Studio Gemini

De RTL 4-programma’s De TV Kantine en X Factor hebben een Beeld en Geluid Award gewonnen in de categorieën Amusement en Showprogramma’s. Dat bleek maandagavond tijdens de uitrei- king van de tv-vakprijzen in Hilversum. Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL 4, is er trots op dat twee van zijn tv-shows de prijs hebben gewonnen. “De Beeld en Geluid Awards voor De TV Kantine en X Factor betekenen voor RTL 4 de afronding van een historisch jaar“, laat Galjaard weten.
Erland Galjaard: “In 2009 jaar realiseerden we qua kijkcijfers de grootste groei van de afgelopen 15 jaar, konden we ons twintigjarig bestaan vieren, kreeg Lieke van Lexmond de Televizier Talent Award en ontving Gooische Vrouwen met de Televizier Ring de belangrijkste publieksprijs. Met nu ook de belangrijkste vakprijzen voor De 15
Het uur van de Wolf won in de categorie Cultuur met de documentaire ‘Het nieuwe Rijksmuseum’, terwijl de reportage ‘Vieze ziekenhuizen’ van Zembla won in de categorie Informatie. ‘Brieven uit Nicaragua’ van de VPRO is gekozen tot het beste jeugdprogramma en BNN’s 101BARZ won in de categorie Multimedia. We felicteren de prijswinnaars feliciteren we met deze prijs in het speciaal natuurlijk Carlo & Irene en het team van de TV Kantine!

* Irene Moors kruipt in het nieuwe seizoen van De TV Kantine onder meer in de huid van Corry Konings en Yvon Jaspers. Dat zei Moors dinsdagochtend op Radio 538. Het nieuwe seizoen van De TV Kantine gaat op vrijdag 9 april van start op RTL 4, na de eerste liveshow van X Factor. “Gerda Smit komt weer terug en Yvon Jaspers maakt haar intrede. Het komt goed. Carlo gaat los op Maik de Boer, Jeroen van Koningsbrugge gaat tevoor- schijn komen en Corry Konings mag ik ook gaan doen.”
Moors is op dit moment druk bezig met de opnames van de tweede serie TV Kantine. “Er komen heel veel nieuwe bij, maar ook oude. Kim Holland komt bijvoorbeeld heus wel terug. Er moet 36 dagen gedraaid worden, dus dat is even een klusje. Carlo is er elke dag mee bezig, want hij gaat door met de montages.”
Ook Robert Jensen wordt geïmiteerd in de nieuwe serie, vertelde Carlo Boszhard maandag in Shownieuws. “En Pia Douwes, De Rijdende Rechter, Daphne Deckers, Jan Kooijman en de Frogers.“

 

21 januari 2010:

 Beau van Erven Dorens, Jeroen Pauw en Linda de Mol presenteren donderdag tussen 20.30 en 22.00 uur het speciale actieprogramma Nederland Helpt Haïti op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6. Naast uitgebreid aandacht voor de situatie na de aardbeving in Haïti, zullen in deze live-uitzending van producent Eyeworks ook veel Nederlandse artiesten optreden in bijzondere combinaties. Zo zullen Kane en Carice van Houten in de studio samen het nummer No Surrender ten gehore brengen.
In totaal 360 bekende Nederlanders hebben hun medewerking toegezegd aan de nationale actie voor Haïti. Ze treden op, zitten in het belpanel of zetten zich op een andere manier in met dat ene doel voor ogen: het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti. Zo werken onder meer Bridget Maasland, Caroline Tensen, Irene Moors, Mark Rutte en Wendy van Dijk mee.
Om 20.30 uur start de gezamenlijke uitzending Nederland helpt Haïti op zowel Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF. Rond de klok van 23.30 gaat de gezamenlijke uitzending verder en tegen middernacht zal duidelijk worden hoeveel geld de nationale actie heeft opgebracht.
Veel programma’s zullen donderdagavond live schakelen met het actiecentrum. Zo staan onder meer De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en Hart van Nederland uitgebreid stil bij de actie. Tussen 22.00 en 23.30 uur blijft SBS 6 aandacht schenken aan Haïti in het programma Hart voor Haïti.

Bron: http://www.mediacourant.nl

1 januari 2010:

Vandaag is het 1 januari 2010! Een nieuw jaar is van start gegaan. Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers een erg goed nieuwjaar met vooral veel Carlo & Irene. We hopen dat Carlo & Irene dit jaar weer veel mooie dingen gaan doen. Er komt o.a. een nieuw seizoen van de TV Kantine dit jaar. Ook in 2010 zullen wij de site weer voorzien van leuke updates.  We zien je graag ook dit jaar weer terug op onze site!