nieuws 2006
Start Omhoog

 

Nieuwsarchief 2006

31 december 2006:

 Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers een fijne jaarwisseling!

Vanmiddag zal de tweede  speciale aflevering te zien zijn van Life & cooking presenteert Life & singing. In deze show is de grote finale en zal bekend worden welk koppel er met de felbegeerde trofee naar huis gaat. Vorige week viel het koppel Mark dekriet en Edwin Smulders helaas al af.

Mis het niet om 16.45 tot 19.00 op RTL4. De finale van Life & singing.  Wil je backstage materiaal   zien van Life & Singing kijk dan op www.lifeandcooking.nl.

* Vanavond zal de Oudejaarsloterij presenteert Dancing with the Stars de grote finale worden uitgezonden. Naast de geweldige dansen zal er ook worden teruggeblikt op 15 jaar Staatsloterijshows.  Er zal waarschijnlijk ook  worden teruggeblikt op de  €100.000 Show en Staatsloterij Live de programma's die Carlo Boszhard en Chantal Janzen presenteerde voor deze loterij.  Dit programma is te zien om 22:00 op RTL4.

* Zoals elk jaar zullen ook dit jaar Carlo, Irene en Vincent in het programma Knallende kurken de kijkers een gelukkig nieuwjaar toewensen. Knallende kurken is vannacht te zien om  00.05 uur op RTL4.

24 december 2006:

Vanmiddag zal de eerste aflevering zijn van twee speciale afleveringen van Life & cooking. Vanmiddag wordt Life & cooking omgetoverd tot Life & Singing. De presentatie is gewoon in handen van Carlo Boszhard & Irene Moors en worden bijgestaan door Vincent van Essen die zorgt voor het heerlijke eten. In deze show geïnspireerd door Dancing with the stars vindt er een zangwedstrijd plaats waarin  bekende zangers in duetten worden gekoppeld aan BN’ers die (nog) niet bekend staan om hun zang kwaliteiten. Vier duo's laten vanmiddag zien wat te kunnen waarvan één afvalt. De rest zal strijden om de velbegeerde trofee in de grote finale op Oudejaarsavond  31 december. De (officiële) zangers in deze shows zijn: musicalster Jamai Loman,  Mark Dakriet (ex-Replay) en Glennis Grace en Esther Hart allebei ex- ‘Songfestival’-deelneemsters. Ze worden gekoppeld aan paparazzi-fotograaf Edwin Smulders, ‘Hart Van Nederland’-presentatrice Cilly Dartell en Karl Noten bekend van Nederland in beweging.  De volgende mensen vormen samen een duo:

*Inge Ipenburg zingt samen met Glennis Grace.
* Cilly Dartell doet het met Esther Hart.
* Edwin Smulders vormt een duo met Mark Dakriet.
* Karl Noten brengt een duet ten gehore samen met Jamai Loman.

Wie er wint en verliest wordt bepaald door het publiek in de studio, en een vakjury bestaande uit jurylid Jacques d’Ancona bekend van de vroegere  Soundmixshow  en ‘Idols’-zangcoach Babette Labeij.

De uitzendingen van vanmiddag en 31 december zijn niet live.


Mis het niet vanmiddag Life & cooking presenteert  Life & Singing om 16.45 tot 19.00 op RTL4. en op 31 december  Oudejaarsavond de grote finale!

17 december 2006:

Gisteren melde we dat vandaag de laatste aflevering zou zijn van Showtime. Dit blijkt niet zo te zijn.. Showtime blijft gewoon doorgaan voorlopig, alleen de veerbootjes hebben vanmiddag hun laatste aflevering gehad. Dit meld  Carlo & Irene weblog.

* Carlo Boszhard was gisteren te zien in het programma 'De wereld draait door'. vanwege een fragment van de laatste Staatsloterijshow die eerder al te zien was in dit programma. Hij maakte hier een foutje. volgens Carlo is het fragment niet waarheidsgetrouw. "Als je een fout maakt, is dat stom. Maar jullie manipuleerden dat, daar heb ik wel een nacht slecht van geslapen", bekende hij. Wat wil het geval? Tussen het verhaal van de bekentenis en de vraag van Carlo zat nog een gesprekje. Carlo onthield vervolgens alleen de bevalling en niet het geslacht, waarop hij de vraag stelde. "Maar door het zo te knippen kom ik veel stommer over." Carlo en het programma  'De wereld draait door' hebben het weer bijgelegd.

bron :http://carloirenewebsite.web-log.nl

De Carlo & Irene fansite heeft vanaf vandaag een nieuwe rubriek namelijk de rubriek ‘In ander programma ’In deze rubriek lees je verslagen van sommige programma's waar Carlo & Irene in te zien zijn geweest. Deze rubriek is te vinden bij ‘In de media’

Veel plezier!

 

16 december 2006:

Morgen zal de laatste aflevering te zien zijn van Showtime in Life & cooking.  Schowtime is  een persiflage op Schownieuws  waarin ook presentatoren Victor Brand ( als Victor Vuur) en Nada van Nie ( als Nada Noppes) worden gepersifleerd. Dit is een razend populair onderdeel van het gezellige zondagprogramma Life & cooking. Vooral het onderdeel de  Veerbootjes dat weer een persiflage is op de Veerkampjes is erg spraakmakend. In deze laatste aflevering van morgen gaan de Veerbootjes  op bezoek bij de Veerkampjes. Dat wordt nog even gieren morgen om 16.45 in Showtime. Mis het niet!

bron  http://carloirenewebsite.web-log.nl

* Ook de Carlo & Irene fansite maakt zich op voor de kerstdagen. We hebben de site in de kerstsferen gebracht. Het Team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers, fijne kerstdagen.

13 december 2006:

Vanavond mocht Irene Moors weer invallen bij het nieuwsprogramma RTL Boulevard. Een paar weken geleden  nam Irene ook al plaats achter de Boulevard desk toen omdat Daphne op reis was voor haar andere RTL programma. Vanavond mocht ze dus nogmaals dit programma presenteren. Heb je het programma gemist, dan heb je vanavond nog een kans met de herhaling van dit nieuwsprogramma om 22.30 op  RTL5.

10 december 2006:

Vanavond is  helaas de laatste aflevering van de de €100.000 Show’ te zien. Er zal voor de laatste keer de bekende spellen gespeeld worden. vanaf 1 januari 2007 zet de Staatsloterij zijn  programma's stop en zullen de trekkingen  alleen nog maar  bekend gemaakt worden via tv commercials.  Vanavond is de laatste aflevering van de €100.000 Show’  om 20.30 op RTL4  te zien  met Carlo Boszhard & Chantal Janzen.

 8 december 2006:

De sint is weer naar Spanje en kerst zit er al weer aan te komen. Ook Carlo & Irene hebben met Kerst iets speciaals namelijk een eigen  versie op dancing with the stars.Vanaf 24 december wordt de Life & Cooking studio het decor van het 'Life & Singing' de presentatie is in handen van Carlo Boszhard & Irene Moors en zullen hierbij worden bijgestaan in de keuken door Vincent van Essen. actrice Inge Ipenburg, presentatrice Cilly Dartell, fitnessgoeroe Karl Noten en fotograaf Edwin Smulders de sterren van de hemel in Life & Singing. Zij worden bijgestaan door de zangers Jamai Loman, Mark Dakriet en ex-songfestival finalisten Esther Hart en Glennis Grace. Dit spektakel wordt afgesloten op 31 december op oudejaarsavond in een grote finale. Wie danst de sterren van de hemel? Je ziet het 31 december 2006. Mis het niet!

2 december 2006:

Morgenmiddag is het tijd voor een heerlijk middagje. namelijk de sinterklaasuitzending van Life & cooking. De sint zal ook dit jaar weer een bezoekje brengen aan de studio van dit gezellige zondagmiddagprogramma. Hij zal ook wensen van kijkers in vervulling laten gaan en mensen op  pestgedrag terug laten pakken. hiervoor heb je je kunnen opgeven via de website van Life & cooking. Beleef morgenmiddag het sinterklaasgevoel in Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

29 november 2006:

Carlo & Irene komen met de kerst ( 24 december) en met oudejaarsavond 31 december met een speciale Life & cooking in Life and singing, een eigen variant op Dancing with the stars. In deze show zal er een zangwedstrijd gehouden worden. Bekende Nederlands die normalitair niet zingen worden gekoppeld aan  profesionele zangers en zangeressen. Het wordt een afvalrace, waarbij de mensen in het publiek  samen met een jury bepalen wie er afvalt. In de Jury zitten  Idols-zangcoach Babette Labeij en Jacques d'Ancona   De professionele zangers/zangeressen zijn:Jamai Loman, Mark Dakriet (ex-Replay), Glennis Grace en Esther Hart. Zij worden gekoppeld aan paparazzi-fotograaf Edwin Smulders, Hart Van Nederland-presentatrice Cilly Dartell, fitness-goeroe Karl Noten en ex- gtst actrice Inge Ipenburg.

bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

 

Irene Moors nam afgelopen dinsdag en woensdag even de presentatie over van Daphne Bunskoek, die even op reis was voor haar programma RTL travel hotlist. Vanavond is er nog een herhaling van vandaag van RTL boulevard te zien op RTL5 om 23.45.  Online kun je ook de programma reportages en items en andere dingen bekijken van RTL boulevard op de website van   RTL boulevard

 

26 november 2006:

Irene Moors zal a.s. dinsdag en woensdag RTL Boulevard presenteren. Irene vervangt Daphne Bunskoek deze twee dagen. Daphne  is  op reis is voor haar andere programma RTL Travel's hotlist. Irene is dus a.s. dinsdag en woensdag te zien met  RTL Boulevard en zal het programma dus presenteren. RTL boulevard is dinsdag en woensdag te zien om 18.35 op RTL4. Het programma wordt herhaald op RTL5.  Mis het niet aanstaande dinsdag en woensdag  RTL boulevard met Irene Moors.

22 november 2006:

De sint is weer in ons land en ook Life & cooking slaat de sint dit jaar niet over. De sint zal 3 december een bezoek brengen aan Life & cooking. De hele uitzending zal 3 december in het teken staan van de goedheiligman. Carlo en Irene geven jou de kans om je vriend, vriendin, kennis of familielid in Life & Cooking te bedanken of om hem of haar eens stevig aan te laten pakken door de Sint. Verras dus iemand met een bezoekje aan Life & Cooking. geef ze op en mail je motivatie naar de redactie van Life & cooking tvredactie@lifeandcooking.nl.  Onder vermelde van de 'Sint.' vergeet niet een recente foto van jullie beiden toe te voegen. en je telefoonnummer te vermelden.


* Ook de  Carlo & Irene fansite is in de sintsferen gebracht. Het Team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers een leuke sinterklaastijd toe vol plezier, gezelligheid, cadeautjes en natuurlijk vol met Carlo & Irene op T.V.

15 november 2006:

Carlo werkt mee aan de sinterklaas CD 'Recht zo die ging' met het nummer 'Brief aan sinterklaas'. Dit nummer heeft Carlo zelf geschreven en ook zelf op een geweldige manier gezongen. Het nummer gaat over een hond in een asiel met een hartenwens. Deze hond wil namelijk circushond worden.  Naast Carlo werken er nog meer bekende Nederlands mee  aan deze cd o.a. Bas en Joël bekend van Idols en presentatrice en goede vriendin van Carlo Chantal Janzen.  Wil je meer informatie over deze CD, kijk dan op http://www.rechtzodiegaat.com. De CD ligt in de winkels bij o.a. Music Store. 

* Door de storing met onze server van de site, was het nieuws archief 2004 verdwenen. Dit is vandaag weer toegevoegd aan de site. Wil je het nieuws van 2004 teruglezen? Het kan nu weer!

13 november 2006:

Wegens een storing met de server, kon het team van de Carlo & Irene fansite elke dagen niet updaten. We zijn ons er van bewust dat dit misschien ongemak met zich mee heeft gebracht. Hiervoor onze excuses. We kunnen helaas niet beloven dat de storing definitief verholpen is aangezien we nog steeds niet weten waar het aan lag.  We zullen vanaf vandaag weer regelmatig updaten. Het nieuws van de afgelopen tijd hebben we alsnog online gezet en het team van de Carlo & Irene fansite hoopt dat je veel plezier zult hebben op onze site.

12 november 2006:

Regel en checkpiet hebben  aan Irene gevraagd om een groot sinterklaasfestijn te presenteren.  Dit sinterklaasfestijn zal ter ere van sinterklaas gehouden worden. het ballet, artiesten en de band staan klaar om op te treden. De grote vraag is alleen wie heeft gezorgd dat sinterklaas komt? Dat blijft de vraag in dit grote festijn vol gezelligheid, zang, dans, en veel humor. Dit grote sinterklaasfeest wordt dus gepresenteerd door de geweldige presentatrice Irene Moors. Dit feest zal 2 december gehouden worden in Amsterdam in het World Fashion Centre. Er zullen twee shows zijn op deze dag en wel om 13.30 en om 16.00. Reserveer nu snel kaarten via: www.ticketpiont.nl.

 

5 november 2006:

In maart van dit jaar vertelde Irene in Life & cooking bezig te zijn met het verzamelen van alle afleveringen uit Pittige tijden voor een DVD een tijdje later vertelde Irene tijdens haar tijdelijke baan als DJ bij RTLfm.dat de DVD in november verkrijgbaar zal zijn. Vandaag in Life & cooking liet Irene weten dat de DVD verkoop is uitgesteld  voor in het voorjaar.

3 november 2006:

Aanstaande zondag zal er natuurlijk  weer een nieuwe aflevering te zien zijn van Life & cooking. Helaas zal in deze aflevering nog even  geen Doordraaishow zijn, maar wel geven Carlo & Irene een geweldige bosvilla weg. Waarvoor je je de afgelopen weken kon opgeven via www.lifeandcooking.nl. Aanstaande zondag zal dus bekend worden wie de winnaar is in Life & cooking  van deze bosvilla om 16.45 op RTL4. Mis het niet!

31 oktober 2006:

Deze week lezen bekende Nederlanders het officiële ANP nieuws voor in de ochtendshow Q-music, ook Irene Moors zal deze week het nieuws voorlezen. RTL4 presentatrice Myrna Goossen had maandag de aftrap, zij mocht als eerste het nieuws lezen. 

bron: Carlo & Irene website

27 oktober 2006:

A.s. zondagavond zal al weer de laatste aflevering te zien zijn van Gelukkig, je bent er, van dit seizoen. In deze laatste aflevering zullen Mariska van Kolck, Elle van Rijn, Lange Frans en Jochem van Gelder de strijd met elkaar aangaan voor de gouden deurkruk. Gelukkig, je bent er  is zondagavond te zien met de laatste aflevering van dit seizoen om 22.30 op RTL4. na de eerste aflevering van het nieuwe programma x-factor met Wendy van Dijk.  Het is nog niet bekend of er een tweede seizoen van Gelukkig, je bent er komt. Zodra hier meer over bekend is zal de Carlo & Irene fansite het melden.

26 oktober 2006:

De feestdagen komen er weer aan en gelukkig hoeven we het ook tijdens de feestdagen niet zonder Carlo & Irene te doen. Carlo & Irene zijn  op kerstavond te zien  met Life & cooking  samen met Life & cooking kok Vincent van Essen. Op Oudejaarsavond  31 december 2006 zullen Carlo & Irene  te zien zijn met een speciale Life & cooking ook samen met Life & cooking kok Vincent van Essen.  Mis het niet de feestdagen met Carlo & Irene. 

bron: Carlo & Irene website

25 oktober 2006:

Dit seizoen geeft Life & cooking een vrijstaande luxe bosvilla weg waarin je met 20 weken mag verblijven. Wat moet je doen om deze prijs in de wacht te slepen? Geef jouw mening op de vraag:  'Wat kan je doen om meer uit je dag te halen?'.Je kunt in de volgende categorieën je tips geven:

* Meer tijd
* Meer plezier
* Meer energie
* Meer geld

Geef je tip door via www.lifeandcooking.nl.

Er zal door een deskundige jury alle tips beoordeeld  worden, dan zal  vervolgens een selectie gemaakt worden door deze deskundige jury van de meest slimste, grappigste en beste inzendingen. Deze zullen dan uitgenodigd worden op 5 november 2006 voor de uitzending van Life & cooking. In deze uitzending zal  ook de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden.  mis het niet 5 november 2006, De uitreiking van de luxe bosvilla in Life & cooking!


22 oktober 2006:

Ook vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Gelukkig, je bent er. Dit maal zullen Joris Linssen, Henkjan Smits, Nelleke van der Krogt en Christophe Haddad, de strijd aangaan met elkaar voor de  Gouden doorkruk. Wie wint er en gaat er met de deurkruk naar huis? Je ziet het vanavond in Gelukkig, je bent er om 22:00 op RTL4.
 

21 oktober 2006:

Vandaag is Rosalie Kroon, de dochter van Irene Moors jarig! Rosalie is 8 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Rosalie en wensen Rosalie een gezellige dag en  natuurlijk ook Irene, Barry en Rosalie haar broertje Tijn.

19 oktober 2006:

Afgelopen dinsdag was Carlo in de coverstory van RTL boulevard te zien. Hij gaf hier zijn mening over komiek André van Duin. Die deze dag hoofdredacteur was van dit programma. Heb je deze aflevering gemist, of wil je gewoon nog even nagenieten kijk dan op www.rtlboulevard.nl en dan vervolgens op menukeuze video  en dan op  Typetjes  ( Andre van Duin). Veel kijk en luisterplezier!

17 oktober 2006

Carlo Boszhard was vanavond in de coverstory van RTL Boulevard te zien. Carlo gaf hier zijn mening over komiek André van Duin. Deze komiek was vandaag te gast in dit programma als gast hoofdredacteur. Heb je de coverstory gemist dan heb je vanavond nog een keer een kans met de herhaling van dit programma om 23:15 op  RTL5.

15 oktober 2006:

Vanmiddag  zal er natuurlijk weer een gezellige aflevering zijn van Life & cooking op RTL4. Vanmiddag zijn o.a. acteurs Gregory Itzin en Jean Smart uit de Amerikaanse serie '24' te gast en zal er een live verbinding zijn met Dancing on Ic, waar vanavond de grote finale van op RTL4 te zien is om 21:00. Verder zullen de vaste programma onderdelen als de Doordraaishow en Showtime ook weer te zien zijn. Benieuwd wat je verder kunt verwachten in Life & cooking klik dan hier. Mis het niet, vanmiddag Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

* Vanavond zal er weer worden geïmproviseerd in Carlo's zondagavondshow Gelukkig je bent er. Dit keer zullen  meesterkok Rudolph van Veen.Actrice  Annemieke Verdoorn, Jorgen Raymann en acteur John van Eerd de strijd aangaan voor de gouden deurkruk. Vanavond om 22:00 na de spannende finale-uitslag van Dancing on Ic op RTL4.

13 oktober 2006:

Aanstaande zondag  zijn  Gregory Itzin en Jean Smart uit de spannende televisieserie '24' in Life & Cooking te gast. Carlo en Irene zijn op zoek naar echte '24' fans die deze Amerikaanse soapsterren een vraag willen spelen. Ben jij een supergrote fan van deze soapsterren. Laat dan deze kans niet aan je neus voorbij gaan en kijk op www.lifeandcooking.nl hoe jij een vraag kunt stellen aan jouw idolen.  

10 oktober 2006:

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe  €100.000 Show met Carlo Boszhard & Chantal Janzen. Er zullen weer tal van spellen gespeeld worden zoals de zenuwslopende spiraal. Uiteraard zal  de trekking van  de Staatsloterij ook bekend gemaakt worden. Zorg dus dat je klaar zit met je loten en wie weet heb jij vanavond wel geluk en win je een mooi geldbedrag.   de €100.000 Show is er vanavond om half 10 op RTL4.

9 oktober 2006:

Gisteren hadden we al feestelijk nieuws en vandaag weer want vandaag werkt Carlo precies 17 jaar in het televisievak. Carlo begon zijn carrière bij Pauze TV bij de AVRO. In 1991 is Carlo overgestapt naar RTL4. Waar Carlo  nog steeds geweldige programma's presenteert.  Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo met 17 jaar televisiewerk en hopen nog jaren te mogen genieten van Carlo op televisie.

8 oktober 2006:

Carlo & Irene 15 jaar een  geweldig duo!

Vandaag zijn Carlo & Irene precies 15 jaar een geweldig  duo samen! Ze begonnen samen in 1991 met Hitbingo en zijn nu samen elke zondagmiddag te zien in het gezellige  Life & cooking. Carlo & Irene werden verrast vandaag  door Gerard Joling in de uitzending van Life & cooking  met een grote taart.  Carlo & Irene, ook namens het team van de Carlo & Irene fansite ontzettend gefeliciteerd en hopelijk mogen we nog  jaren genieten van dit geweldige duo!

* Vanmiddag presenteert Life & cooking een nieuw item in het programma namelijk showtime. Hierin persifleren Carlo & Irene het duo Nada Noppes en Victor Vuur (of ter wel Nada van Nie en Victor Brand) uit het SBS6 programma Shownieuws. Dit komische duo kondigt het item 'De veerbootjes' aan. Mis het niet want het wordt gieren om 16.45 bij Life & cooking op RTL4.

* Ook vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Gelukkig je bent er. Vanavond zal de aflevering die eerst gepland stond voor 17 september 2006 worden uitgezonden. In deze aflevering zullen we zien wie de gouden deurklink in de wacht sleept Dit maal zullen Peter van der Vorst, Loretta Schrijver, John Buisman en Froukje de Both gaan voor deze gouden deurklink. Vanavond  is te zien wie de deurklink mee naar huis neemt  om 22:00 na de spannende uitslag van Dancing on Ic op RTL4.

6 oktober 2006:

A.s. zondag begint in Life & cooking  een nieuw item 'Showtime'. Hierin persifleren Carlo & Irene het duo Nada Noppes en Victor Vuur (of ter wel Nada van Nie en Victor Brand) uit het SBS6 programma Shownieuws. Dit komische duo kondigt het item 'De veerbootjes' aan in Showtime.  Life & cooking is er a.s. zondag om 16.45 met de eerste showtime. Mis het niet want het wordt gieren!

3 oktober 2006:

Gisteren zijn in RTL Boulevard de genomineerden voor het Televizierring Gala bekend gemaakt. Helaas zijn Carlo & Irene en hun programma's Life & cooking en de Staatsloterij €100.000 Show niet genomineerd voor deze ring. Het Team van de Carlo & Irene fansite hoopt volgend jaar op wel een nominatie voor Carlo & Irene en hun programma's.  De genomineerden beste tv man zijn: Paul de Leeuw (VARA), Patrick Lodiers (BNN) en Matthijs van Nieuwkerk (VARA). Genomineerden beste tv vrouw zijn: Sophie Hilbrand (BNN), Yvon Jaspers (KRO) en Anita Witzier (KRO). Voor de gouden stuiver zijn genomineerd:  Het Klokhuis (NPS), Jeugdjournaal (NOS) en het Junior Songfestival (AVRO) . Programma's die genomineerd zijn voor ringen: Dancing with the Stars (RTL 4), De Lama's (BNN) en Gooische Vrouwen (Talpa).  De uitslag wordt bekend gemaakt op 20 oktober 2006 in een groot Televizierringgala  bij de AVRO op Nederland 1 om 20.30.


2 oktober 2006:

Telekids 7 jaar van de buis. 
Fans missen het nog steeds!

Vandaag is het al weer 7 jaar geleden dat het populaire kinderprogramma Telekids stopte met Carlo & Irene. Nog steeds na al die jaren leeft Telekids nog erg bij de fans.  Telekids had zijn laatste uitzending met Carlo & Irene op 2 oktober 1999 met een extra lange uitzending waarin Carlo & Irene centraal stonden.  Het team van de Carlo & Irene fansite  bedankt Carlo & Irene en de mensen die achter de schermen hebben gewerkt aan dit programma voor 10 jaar Telekids. De fans missen het nog elke dag.

* Vanaf Volgende week zondag komt Life & cooking met een nieuw programma onderdeel 'Showtime' Hierin zullen Carlo & Irene persiflages doen op bekende Nederlands.  Vanaf a.s. zondag dus nieuw in Life & cooking showtime.

 Bon: Life & cooking 1 oktober 2006

* De Carlo & Irene soap dat nu nog te lezen is op de Carlo & Irene website (http://www.carloirenewebsite.nl)  zal  waarschijnlijk  worden overgenomen door deze site. Het Team van de Carlo & Irene fansite is gevraagd door de redactie van Carlo & Irene website of wij de soap wilden overnemen. Dit vindt het team van de Carlo & Irene fansite een hele eer en is superblij met dit aanbod. Hiervoor danken wij de radactie. De Carlo & Irene soap is al een aantal seizoenen te lezen op Carlo & Irene website en is daar razend populair.  De reden van de mogelijke overname is dat de radactie van Carlo & Irene website na een aantal seizoenen toe is aan iets  nieuws maar aangezien de soap zo populair is is zijn wij gevraagd of we het willen  overnemen. Wanneer de soap te lezen zal zijn op deze site is nog niet bekend ook de overname is nog niet helemaal zeker. De soap is voorlopig gewoon nog te lezen op:  http://www.carloirenewebsite.nl. Veel leesplezier!  We houden jullie op de hoogte. 

1 oktober 2006:

Vanmiddag is er zoals elke zondag weer een gezellige uitzending van Life & cooking met Carlo boszhard , Irene Moors en met de culinairekunsten van Vincent van Assen. Benieuwd wie de gasten zijn en wat er nog meer komt in de uitzending vanmiddag? klik hier. Life & cooking is er vanmiddag om 16.45 tot 19.00 uur uur op RTL4. Mis het niet, want de doordraaishow is er ook weer en deze week is één van de prijzen een geweldige auto. Dus geef je snel op via: www.lifeandcooking.nl en wie weet bellen Carlo & Irene jou in de uitzending terug. Zorg dus dat je vanmiddag om 16.45 klaar zit voor Life & cooking.

* Even ter herinnering vanavond weer een nieuwe aflevering van 'Gelukkig je bent er' met  Ron Boszhard, Inge Ipenburg, Peter Lusse en Johnny Kraaijkamp Jr om 22:00 op RTL4 na de spannende uitslag van Dancing on Ic.

* Het Team van de Carlo & Irene fansite heeft weer een nieuwe poll van de Carlo & Irene awards geplaatst. Stem weer gezellig mee! De poll sluit op 1 februari 2007 deze datum is onder voorbehoud.   benieuwd naar de uitslag van de vorige poll? klik hier en voor het stemmen op de nieuwe poll klik hier.

30 september 2006:

Morgenavond is er weer een nieuwe aflevering van Carlo's improvisatieshow Gelukkig je bent er' In deze nieuwe aflevering gaan:  Ron Boszhard, Inge Ipenburg, Peter Lusse en Johnny Kraaijkamp Jr voor de gouden deurklink. wie kan het beste improviseren volgens het publiek in de studio? Ron Boszhard, Inge Ipenburg  Peter Lusse of  Johnny Kraaijkamp Jr.  Je ziet het morgenavond om 22.00 na de spannende uitslag van Dancing on Ic op RTL4.

28 september 2006:

Maik de Boer is op zoek voor een mode onderdeel in Life & cooking  naar mannen die wel een eens nieuw kledingadvies kunnen gebruiken Vorig seizoen heeft Maik de vrouwen al onder handen genomen. Nu is het dus de beurt aan de mannen. Dus draag je al jaren de zelfde kleding en ben je wel toe aan iets nieuws geef je dan op via: www.lifeandcooking.nl. Wie weet schitter jij straks wel in een nieuw outfit in Life & cooking!

24 september 2006:

Vanmiddag is het weer tijd voor Life & cooking! Carlo, Irene & Vincent gaan er zoals gewoonlijk weer een geweldige uitzending van maken. Ze komt Stylist Maik de Boer langs en zal hij de laatste najaarsmodetrends laten zien, ook zal Mariska van Kolck langs komen en komt o.a. vertellen over haar nieuwe musical rol in 'Wat zien ik' waarin ze komend najaar zal spelen.  De geweldige 'Doordraaishow is er ook weer en ook dit keer maak jij als je hebt opgeven weer kans op geweldige prijzen voor jezelf en iemand uit het publiek van Life & Cooking. Je kunt je overigens nog steeds opgeven voor de 'Doordraaishow' via www.lifeandcooking.nl. Dat niet alleen Life & cooking kok  Vincent maakt ook weer een heerlijk menu. Hij maakt dit keer een bijzonder herfstmenu.  Dit en nog veel meer vanmiddag om 16.45 tot 19.00 uur op RTL4 in Life & cooking.

* Vanavond is er ook weer een nieuwe aflevering van Gelukkig, je bent er. In deze aflevering zullen Danny Rook, John Jones, Gaykrant Hoofdredacteur Henk Krol en Carlo's collega van de €100.000 Show en van Beauty and the beast Chantal Janzen hun improvisatietalent laten zien en gaan voor de gouden deurklink. Gelukkig je bent er' is er vanavond om 22:00. Na de spannende uitslag van Dancing on Ic op RTL4. 

21 september 2006:

Voor de Televizierring kun je ook stemmen op de Staatsloterijshow via www.televizierring.nl, ook kun je nog steeds stemmen op het gezellige zondagmiddagprogramma Life & cooking via het zelfde adres. Dus stem gewoon!

* Er zullen nog drie trekkingen worden gedaan van de Staatsloterij via een grote Staatsloterijshow. Vanaf 1 januari 2007 zullen de trekkingen via reclamespotjes bekend gemaakt worden.

19 september 2006:

Je kunt vanaf nu  stemmen op het gezelligste zondagmiddagprogramma 'Life & cooking' voor het Televizierring via www.televizierring.nl. de ringen worden in de verschillende categorieën uitgereikt op  20 oktober 2006 in het grote Televizierringgala. wacht niet langer en stem op Life & cooking!

* Irene Moors gaat in de musical 'The Winx Club' spelen. Ze zal maar één keer de rol vertolken. Dit wordt opgenomen en zal elke show geprojecteerd worden. Irene zal de rol van een oude vrouw spelen van een school.

Bron: Life & cooking, 17 september 2006.

18 september 2006:

Het geweldige duo Carlo Boszhard & Irene Moors is  verwijderd uit het wassenbeelden museum 'Madam Taussauds' sinds deze zomer is dit duo niet meer te bewonderen in dit museum.  Vind jij net als het Team van de Carlo & Irene fansite dat Carlo & Irene gewoon in het museum te zien moeten blijven, kun je stemmen op een poll op www.lifeandcooking.nl.

bron: Life & cooking 17 september 2006.

* Gisteren was de tweede aflevering te zien van 'Gelukkig je bent er'  voor het eerst op zondag maar niet met de bekende Nederlands die wij genoemd hadden, maar met: Irene Moors! , Sjaak Bral, jacques 'd Ancona en Howard Komproe. Sorry voor het feit dat het Team van de Carlo & Irene fansite dit niet meer van te voren kon melden.

17 september 2006:

Vanavond voor de eerste keer op zondag 'Gelukkig je bent er' In het programma draait alles om improvisatietalent van bekende Nederlamders die in een scène terecht komen waarvan ze niks af weten. Ze hebben geen script alleen  kostuums, decors en tegenspelers. De groep vaste acteurs moet alles in goede banen leiden en zorgen dat de bekende Nederlander nieuwe uitdagingen krijgt om te spelen. De bekende Nederlanders die vanavond hun improvisatietalent aan ons zullen laten zien zijn: presentator Peter van der Vorst, nieuwslezeres Loretta Schrijver, acteur John Buisman en actrice/presentatrice Froukje de Both. De bekende Nederlander die het beste kan  improviseren volgens het publiek in de studio gaat naar huis met de deurklink. Zeker kijken vanavond om  17-09, 21:59 uur  na Dancing on Ic de uitslag op RTL4. 


16 september 2006:

De Carlo & Irene fansite is vanaf nu op twee manieren te bezoeken. Via het oude vertrouwde http://carlo-irene.johan-weishaupt.nl en via het nieuwe adres www.decarloirenefansite.tk. We hebben er een nieuw adres bij genomen omdat wij vonden dat het andere adres best lang is en voor de snelle internetters  onder ons is dat waarschijnlijk niet handig. vandaar een nieuw adres. Vanaf nu kun je dus kiezen via welk adres je de site wilt bezoeken via  http://carlo-irene.johan-weishaupt.nl of www.decarloirenefansite.tk, het kan allebei. Het team van de Carlo & Irene fansite is erg benieuwd wat je van het tweede adres vindt, dit kun je laten weten via decarloenirenefansite@hotmail.com. of via ons gastenboek.

15 september 2006:

Beauty and the Beast zal vanaf vanavond in het theater in Scheveningen te zien zijn tot dat de show stopt. Dit melden ze gisteren in Shownieuws laat op SBS6. o.a. was  Chantal Janzen  aan het woord en vertelde o.a. over het opbouwen van de show. 

bron: Shownieuws laat 14 september 2006.

14 september 2006:

Aanstaande zondag is al weer de  derde aflevering van Life & cooking van het zevende seizoen te zien. Ook in deze aflevering zal het hysterische belspel; De Doordraaishow gespeeld worden met een telefonische  kandidaat. Hiervoor kun jij je opgeven klik hier  en geef je op! en maak kans op de hoofdprijs van  5000 euro! ,of één van de andere geweldige prijzen. Het publiek maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen als ze de vraag die Carlo & Irene stellen stellen goed beantwoorden. Dus wacht niet langer en geef je op en wie weet win jij de hoofdprijs wel van 5000 euro. Life & cooking is er om 16.45 met een nieuwe aflevering en ook een nieuwe ´Doordraaishow´ aanstaande zondag op RTL4.

12 september 2006

Je kunt vanaf nu ook weer stemmen op Irene Moors voor beste televisievrouw van 2006. Je kunt je stem uitbrengen via http://www.televizier.nl.  Ook kun je nog steeds stemmen op Carlo Boszhard voor beste televisieman van 2006 ook via http://www.televizier.nl. De uitslag wordt 20 oktober bekend gemaakt in het grote Televizierringgala. Wacht niet langer en stem op Irene Moors en Carlo Boszhard voor beste televisieman en vrouw van 2006.

10 september 2006:

Vanavond begint  weer een nieuw seizoen van de de €100.000 Show. Ook dit seizoen is de presentatie weer in handen van Carlo Boszhard. Ook is Chantal Janzen er weer, ze zal  een grote bijdrage hebben in de show. Chantal gaat elke aflevering in een andere studio een spel leiden.  Dit spel  is weer van groot belang voor het eindspel.  Verder zullen er oude en nieuwe spellen gespeeld worden en zal natuurlijk de trekking van de Staatsloterij bekend gemaakt worden.  Zeker kijken, vanaf vanavond  weer elke 10de van de maand  om 22.00. Direct na de spannende show Dancing on Ic  de uitslag.

9 september 2006:

De improvisatieshow van Carlo Boszhard is verplaatst naar de zondagavond Gelukkig, je bent er  is  vanaf 17 september weer te zien op RTL4, en niet 10 september omdat er dan een nieuwe aflevering van de andere show de €100.000  show van Carlo geprogrammeerd staat.   In deze twee aflevering zullen de volgende bekende Nederlanders  hun improvisatietalent  aan ons laten zien: presentator Peter van de Vorst,  presentatrice Loretta Schrijver, acteur John Buisman en presentatrice en actrice Froukje de Both.  De beste speler gaat naar huis met de deurklink.  Gelukkig, je bent er is dus weer te zien  nu op de zondagavond vanaf 17 september om 22:00 op  RTL4.

bron:  http://www.carloirenewebsite.nl.

* Ook dit seizoen stuurt Life & cooking weer mensen op ontdekkingsreis met de Gele rugzak. Ben jij  avontuurlijk en nieuwsgierig geef je dan nu op via www.lifeandcooking.nl en wie weet zien we jou ontdekkingsreis wel in Life & cooking.

7 september 2006: 

Nog even en dan is het weer tijd voor het Gouden Televizierringgala Het is  vanaf deze week  al weer mogelijk om te stemmen op Carlo Boszhard voor beste televisieman van 2006. Je kunt stemmen op http://www.televizier.nl. Succes! Zodra bekend is wanneer je op Irene Moors kunt stemmen en op programma's van Carlo & Irene melden wij dat uiteraard op de site.

* Morgenavond zal   de tweede aflevering van 'Gelukkig je bent er'  niet worden uitgezonden. Rond 21.30 staat morgenavond Baantjer geprogrammeerd. 

bron: http://www.carloirenewebsite.nl.

5 september 2006:

Aanstaande zondag start na een welverdiende vakantie te hebben gehad weer een nieuw seizoen van de €100.000 Show. Met Carlo Boszhard, ook Chantal Janzen  zal weer van de partij zijn, en zal een groter aandeel krijgen in de show. Ze zal in een andere studio een spel gaan leiden.  Dit is weer van groot belang voor het eindspel. De €100.000 show is a.s. zondag weer te zien met een nieuw seizoen om 22.00 op RTL4.

bron: http://www.carloirenewebsite.nl.

*  In de twee aflevering van Carlo's show 'Gelukkig je bent er' zal o.a. Lorretta Schrijver haar improvisatietalent aan ons laten zien om 21.30 op RTL4.

3 september 2006:

Vanmiddag begint weer een gloednieuw Life & cooking seizoen met Carlo Boszhard , Irene  Moors en Vincent van Essen. Het wordt weer een geweldig seizoen met geweldige gasten en  leuke nieuwe programma onderdelen waaronder het hysterische belspel de Doordraaishow.verder zal het het gezellige zondagmiddagprogramma vanaf het nieuwe seizoen dat vanmiddag begint al om 16:45 beginnen. Dit en nog veel meer in al weer het zevende seizoen van Life & cooking  om 16:45  tot 19.00 uur op RTL4. zeker kijken!

* Heb je de eerste aflevering van Carlo's  nieuwe show 'Gelukkig je bent er' afgelopen vrijdag gemist, dan heb je vanavond nog een kans want dan wordt deze aflevering herhaald om 22.00 uur  op RTL4.  na de succesvolle danswedstrijd Dancing on Ic, de uitslag.

1 september 2006:

Vanavond begint het nieuwe programma van Carlo 'Gelukkig je bent er' In dit programma draait alles om improvisatietalent.  Carlo ontvangt iedere week vier bekende gasten  die worden uitgedaagd om mee te spelen in een sketch. De bekende Nederlander wordt altijd begroet met de zin ‘Gelukkig je bent er’ Van de inhoud hiervan weten ze verder niks. De gasten krijgen alleen kostuums, decors en tegenspelers alleen krijgen ze geen script. De vaste acteurs die wel weten hoe de scène loopt moet er voor zorgen dat alles goed loopt en de gasten weer nieuwe uitdagingen krijgen om te spelen.  De bekende Nederlands die Carlo vanavond ontvangt zijn: Robert ten Brink , Lieke van Lexmond , Jamai Loman en visagist  Leco van Zadelhoff.  mis het niet, vanavond het nieuwe programma 'Gelukkig je bent er' met Carlo Boszhard om 21:30 tot 22:30 uur op RTL4.

30 augustus 2006:

Zondag start weer een nieuw seizoen van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & cooking. Dat dit seizoen  al om 16.45 uur begint op RTL4. Wil je weten wat je kunt verwachten in de eerste aflevering van seizoen 7? klik dan hier.   Life & cooking speelt in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen een legendarisch belspel: De doordraaishow hiervoor kun jij je opgeven als kandidaat helemaal gratis en je maakt kans op geweldige prijzen voor jezelf en iemand uit het publiek. Geef je op via www.lifeandcooking.nl.    

26 augustus 2006:

Vandaag zijn Irene Moors en Barry Kroon al weer 5 jaar getrouwd! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene en Barry met het 5 jarig huwelijk.

* Binnenkort op de Carlo & Irene fansite 'De Life & cooking 'column elke week geschreven door een andere fan! Iets voor jou? geef je dan op en klik hier en wie weet zie je jou zelf geschreven column binnenkort hier wel op de Carlo & Irene fansite!    succes!

24 augustus 2006:

De bekende Nederlanders  die in de eerste aflevering van 'Gelukkig je bent er'  te zien zullen zijn zijn : Presentator Robert ten Brink, actrice Lieke van Lexmond, musicalster Jamai Loman  en visagist Leco van Zadelhoff. Dit zijn de vier bekende Nederlanders  die hun improvisatietalent aan ons zullen laten zien in de eerste aflevering van dit nieuwe programma op 1 september om 21:30 en 22:30 uur op RTL4. 

23 augustus 2006:

Aanstaande zondag kun je nog één maal genieten van een zomereditie van 'Life & cooking met hoogtepunten en giermomenten van het afgelopen zesde seizoen. Vanaf de week daarop, 3 september start weer een nieuw 'Life & cooking seizoen met Carlo , Irene en  de kok Vincent,  ook in het nieuwe seizoen zullen er weer dingen gaan veranderen zo zal Life & cooking niet meer om 17.00 beginnen maar om  16.45 op RTL4. a.s. Zondag dus nog één keer een zomereditie van Life & cooking om van 18.30 tot 19.30 uur op RTL4. en vanaf 3 september weer een gloednieuw seizoen van het gezelligste zondagmiddagprogramma .Opgelet: dus niet  meer vanaf 17.00 maar om 16.45 op RTL4.

Bron: nieuwe tijden: Carlo & Irene weblog.

* Life & cooking is voor het nieuwe seizoen druk op zoek naar mensen voor verschillende items.  Ze zijn op zoek naar mensen voor de volgende items:

· Moeders en dochters met hun verhaal.
· Kinderen gezocht die voor het eerst iets gaan doen bijvoorbeeld naar school.
· Helse vakantie verhalen.
· Mensen die een nieuwe Life & cooking telefoon willen ontwerpen. 
 · Het verrassingsdiner.

Kijk op www.lifeandcooking.nl bij de rubriek 'Doe mee!' en klik dan op één van de oproepjes in het  rechtermenu en lees de voorwaarden en de eisen die ze stellen en geef je op! 

  17 augustus 2006:

Het is weer mogelijk om je op te geven voor het publiek van het gezellige zondagmiddag programma Life & cooking. Beleef de gezelligheid nu live in de studio. kijk voor meer informatie over het opgeven op www.lifeandcooking.nl en wie weet beleef jij straks wel een live uitzending van Life & cooking live in de studio.

* Van het nieuwe programma 'Gelukkig je bent er' is nu ook een website in de lucht. klik hier om naar deze site te gaan. De site bevat één pagina.

16 augustus 2006:  

Er start weer een nieuw seizoen van  de €100.000 Show’  met Carlo boszhard. Voor dit nieuwe seizoen zijn ze weer op zoek naar enthousiast plubliek.  Altijd al een keer een opname bij willen wonen? ,of wil je er gewoon graag nog een keer heen? Dan is nu je kans!  geef je op door hier te klikken. vermeld  in je mail je naam, adres, geslacht , woonplaats , aantal kaarten dat je wilt bestellen en telefoonnummer.  Om een opname bij te wonen moet je wel minimaal 16 jaar zijn.

bron:  Carlo & Irene weblog

* Ook kun je je opgeven als plubliek voor de nieuwe zaterdagavondshow ' Gelukkig je bent er' Je kunt je opgeven via deze link hier staan ook de gegevens die ze van je vragen en de eisen die ze stellen om een opname bij te wonen en informatie die van belang is.

3 augustus 2006:

Het  team van de Carlo & Irene fansite is vanaf morgen op vakantie t/m 15 augustus. Wij zullen de site dus niet updaten in deze periode. Sorry voor het ongemak. Nadat  we terug zijn zullen we het nieuws van de afgelopen dagen dat we niet updaten alsnog brengen. nogmaals sorry voor het ongemak . Wij zijn vanaf ongeveer 16 augustus weer terug met updates. 

1 augustus 2006:

Vanaf nu heeft De Carlo & Irene Fansite een nieuw e-mail adres voor al je reacties en opmerkingen over de site.  decarloenirenefansite@hotmail.com. Te vinden in onze rubriek contact. Wij van het team van de Carlo & Irene fansite denken dat dit  adres meer duidelijkheid schept in het feit dat het mail adres van ons is., en niet in verband staat  met Carlo & Irene zelf.  We zien jullie reacties graag tegemoet!

* We hebben ook weer een nieuwe poll van de Carlo & Irene Awards. klik hier en stem gezellig mee, ook kun je de uitslag van de vorige poll bekijken.  Je kunt stemmen tot 1 oktober 2006. Deze datum is onder voorbehoud. Succes met stemmen!

29 juli 2006:

Voor de nieuwe zaterdagavondshow van Carlo Boszhard 'Gelukkig je bent er' zijn ze op zoek naar gezellig plubliek  Je bent van harte welkom om een opname bij te wonen. Om je te kunnen aanmelden is de redactie van deze nieuwe show de volgende gegevens nodig:  Naam, Adres ,Postcode, Plaatsnaam ,Telefoonnummer ,aantal kaarten en Voorkeursdatums.  de opnamedata zijn: maandag 28 augustus maandag 4, 11, 18 en 25 september maandag 2, 9 en 16 oktober  De opnametijden zijn van 20.00 – 21.30uur. en vind plaats in Hilversum. Aan het bijwonen van een opname zijn geen kosten verbonden. Je moet wel minimaal 16 jaar zijn.  Je kunt je opgeven via: gelukkigjebenter@bluecircle.tv.nl.

bron :RTL Nederland website

* Irene is weer aan het wassen geslagen, althans ze is net als twee jaar geleden weer te zien in de reclame voor het bekende wasmiddel 'Robijn'. Hou de reclameblokken dus goed in de gaten dus,want wie weet zie je Irene wel voorbij komen.

bron: Carlo &Irene Weblog.

 

22 juli 2006:

Ook aanstaande zondag is er weer een compilatie aflevering van Life & cooking. Er wordt o.a. teruggeblikt op  het interview dat Carlo & Irene afgelopen seizoen hadden met Idol 2006 Raffaela. en op het optreden van het Zwanenmeer. Dit allemaal en meer aankomende zondag in de compilatieaflevering van Life & cooking. tussen 18.30 tot 19.30 uur op RTL4.

* De Carlo & Irene fansite zal vanaf 23 juli t/m 28 juli 2006 niet geüpdate worden.  De site blijft wel gewoon te bezoeken in deze periode. Het team van de Carlo & Irene fansite zal dan niet in staat zijn de site te updaten.  Onze excuses voor het ongemak. We verwijzen jullie graag door voor deze periode naar één van de Carlo & Irene fansites op onze linkpagina. Tot ongeveer 29 juli dan zijn we weer helemaal terug met updates.

7 juli 2006:

Carlo is in de voorbereiding voor een derde musicalrol. In een interview met Novum Nieuws zegt Carlo dat hij hoopt dat het door gaat. Meer wil Carlo er niet over kwijt.

bron:  http://carloirenewebsite.web-log.nl 

6 juli 2006:

Carlo gaat in het nieuwe  televisie seizoen een nieuw programma presenteren met de titel 'Gelukkig je bent er'. Hierin zullen vier bekende Nederlanders een toneelstukje opvoeren dat zich kan afspelen op verschillende locaties. Het programma zal uitgezonden worden op RTL4.

bron: rtl * nl

28  juni 2006:

Er is nieuws over de DVD van 'Pittige Tijden'. Een tijdje geleden melde Irene in Life & cooking druk bezig te zijn met het verzamelen van afleveringen van deze Telekids soap omdat ze druk bezig is om de afleveringen op DVD te kunnen uitbrengen. Vandaag vertelde Irene op RTL FM dat het allemaal goed verloopt en de DVD in november in de schappen ligt van de winkels. 

Bron: http://www.carloirenewebsite.web-log.nl

26 juni 2006:

Vandaag is Carlo boszhard jarig! Carlo is 37 jaar geworden.  Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo  van harte  met zijn verjaardag.

* Ook Tijn het zoontje van Irene is vandaag jarig! Tijn is ook al weer 4 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Tijn met zijn verjaardag en  natuurlijk de rest van de familie ook. 

20 juni 2006:

Irene is gisteren begonnen aan een bijbaantje. Ze is namelijk gisteren begonnen als DJ van RTLFM . Ze zal echter tijdelijk te horen zijn namelijk tot  en met 30 juni van 9.00 tot 20.00. Op deze data kun je dus Irene horen en jou favoriete nummer bij Irene aanvragen.

Bron:  RTLFM

18 juni 2006:

Irene Moors is vandaag jarig! Irene is 39 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene met haar verjaardag en wenst Irene een gezellige dag. 

17 juni 2006:

Ook morgenmiddag is er weer een zomereditie van Life & cooking. In de uitzending van morgen wordt o.a.  teruggeblikt op het interview van Birgitte Kaandorp. tussen 18.30 tot 19.30 uur op RTL4.

* Op de website van Life & cooking is de eerste fotostrip te zien van de eerste Life & cooking Summerparty met Life & cooking kok Vincent.  dus, ben jij daar benieuwd naar? kijk dan op: www.lifeandcooking.nl.

14 juni 2006:

Vorige week zijn de herhalingen van het programma 'Waar een wil is' begonnen, morgen is er weer een herhaling te zien van dit programma  op RTL4 om 21:30.  Heb jij deze aflevering gemist? of kun je niet wachten om het nogmaals te zien dan is morgen je kans!

10 juni 2006:

Vanavond  is er weer een herhaling van het programma 'Laat ze maar lachen'. De kans is groot dat er ook bloopers te zien zullen zijn van Carlo & Irene aangezien Gerard  gast is vanavond en regelmatig in Life & cooking te gast is.  en een grote bijdrage heeft gehad in de Carlo & Irene Show.  Laat je lachspieren werken met de geweldige bloopers van Gerard Joling en natuurlijk de andere gasten om 20.00 op RTL4.

9 juni 2006:

 

Zondag is de eerste zomereditie van Life & cooking te zien. Er wordt o.a. teruggeblikt op het interview met medium Char en op het optreden van de Sugababes. Beleef het nog één keer in de eerste compilatieaflevering van Life & cooking tussen van 18.30 tot 19.30 uur op RTL4.

* De website van Life & cooking is vanaf nu in zomerse sferen. Met leuke acties en leuke uitips voor in de vakantie, ook zal elke week een andere provincie centraal staan op de site.  dus surf snel naar: www.lifeandcooking.nl. Veel plezier!

5 juni 2006:

 

 

 

Gisteren was alweer de laatste Life & cooking van het zesde seizoen. Vanaf volgende week kun je genieten van zomeredities van Life & cooking met hoogtepunten en terugblikken van het afgelopen seizoen. Er zullen ook terugblikken zijn van Vincent zijn culinaire kunsten in de keuken. De uitzendingen zullen te zien zijn vanaf volgende week zondag van 18.00 tot 19.00 op RTL4.   Vanaf september start het nieuwe seizoen van Life & cooking.. Het 7de seizoen alweer!

* De website van Life & cooking zal in de zomermaanden ook zeker niet stil liggen Er is van alles te doen! Vanaf volgende week zal de site helemaal in het teken staan van zomerse sferen. Zo, zal elke week een andere provincie centraal staan op de  site. Waarvoor jij zelf een foto kan insturen. Kijk op de website van Life & cooking  voor meer informatie over de actie.  Ook zal de website leuke acties hebben deze zomer.  Je kunt  alvast uitkijken naar leuke uitips voor in de vakantie, en zal   de enige echte Life & cooking kok Vincent Summerparty's organiseren, hiervan zal elke week een fotostrip van verschijnen op de site. 

Dus ook in de zomer hoef je je niet te vervelen op:  http//www.lifeandcooking.nl.
 
 

4 juni 2006:

Vanmiddag is  de laatste aflevering van alweer het zesde seizoen van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & cooking. tussen 17.00 tot 19.00 op RTL4. mis het niet! Vanaf volgende week  zijn er zomeredities  van dit programma  met hoogtepunten en terugblikken uit het afgelopen seizoen. maar ook de summerparty's van Life & cooking kok Vincent van Assem zullen te zien zijn tijdens de zomeredities.

 

3 juni 2006:

Carlo & Chantal genieten op dit moment van een welverdiende vakantie met hun programma  de €100.000 Show. In de zomermaanden is er een speciale Staatsloterijshow gepresenteerd door Sylvana  Simons die  vooral   bekend  is van van de danswedstrijd  Dancing with the stars'. Het nieuwe programma  van de Staatsloterij   heet 'Inpakken & 'wegdromen'. In het programma reist Sylvana  af naar het buitenland met 'bijzondere 'mensen die allemaal iets hebben meegemaakt waardoor hun leven totaal is veranderd. het programma is vanaf 10 juni te zien op  RTL4  om 21:00.

bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl .

                 

* Vanaf volgende week zullen er zomer edities zijn van Life & cooking. met de leukste en gierende momenten van het zesde  seizoen  van Life & cooking. Maar dat niet alleen, Life & cooking kok Vincent van Essen houd Summer party's  en kookt bij mensen thuis voor 10 personen in verschillende thema's. Je kunt kiezen uit de volgende thema's:

  • WK
  • We are family!
  • Far East
  • Sailing!
  • Het mediterrane leven
  • Feestje zonder vleesje
  • USA
  • Ladies Night

Geef je snel op via: www.lifeandcooking.nl en wie weet staat Vincent binnenkort wel voor jouw te koken!

 bron: www.lifeandcooking.nl

1 juni 2006:

Aanstaande zondag is  het helaas alweer de laatste uitzending van Life & cooking van het  zesde seizoen. Carlo & Irene en natuurlijk Vincent, maken er deze laatste uitzending natuurlijk één groot feest van! met o.a. Geer of ter wel Gerard Joling komt langs op visite bij Life & cooking, Maar dat niet alleen wereldster Robbie Williams komt naar Nederland voor een  Soundcheckparty wil jij daar bij zijn geef je dan snel op via www.lifeandcooking.nl hierop staat verder beschreven wat je moet doen om deze kaarten in de wacht te slepen.  Life & cooking geeft namelijk 2  vipkaarten weg voor deze show in de laatste uitzending van dit seizoen. kijken dus naar Life & cooking a.s. zondag (4 juni 2006) naar de laatste Life & cooking van het alweer zesde seizoen tussen 17.00 tot 19.00 op RTL4.  Wil je weten wat er nog meer komt in de laatste uitzending van Life & cooking? klik dan hier.

27 mei 2006:

Het  musical Awards Gala is vanmiddag herhaald bij de AVRO heb je het niet kunnen zien? dan kun je een heel verslag lezen op vrouw.nl over dit Gala.

Gezocht!

* Nog steeds is het team van de Carlo & Irene op zoek naar mensen die een column willen schrijven over een aflevering van Life & cooking. Het is de bedoeling dat de column elke week door iemand anders geschreven zal worden. Lijkt het jou leuk? Jou eigen  zelfgeschreven column op de Carlo & Irene Fansite, laat het ons weten!  De Life & cooking column de rubriek die jij zelf maakt!  

24 mei 2006:

Op de website vrouw.nl  kun je een reportage bekijken van de 'Musical Awards 2006' van afgelopen maandag. In de reportage gemaakt door de mensen van vrouw.nl zie je veel bekende Nederlanders aan het woord waaronder Irene  Moors. Wil jij deze reportage bekijken ...klik dan hier.

23 mei 2006:

Gisteren was  het 'musical awards  Gala' te volgen bij de AVRO. Er zijn in verschillende categorieën  prijzen uitgereikt. De musical Beauty and the beast heeft een prijs gewonnen! Het Team van de Carlo & Irene fansite feliciteert de hele cast met deze prijs! Helaas heeft Carlo geen prijs  gewonnen in de categorie 'Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical' Maar, natuurlijk vind het team van de Carlo & Irene fansite Carlo  een geweldige musicalster met of zonder prijs!

* Carlo was gisteravond te zien in Shownieuws laat vanwege de nominatie van de "Musical Awards'. Hij liet weten wie hij dacht wie er een prijs zal winnen.

Bron: Shownieuws laat 22 mei 2006

22 mei 2006:

Vanavond is het zover! Dan zal bekend worden welke musicals en musicalsterren een prijs in de wacht hebben  gesleept in het 'Musical awards Gala.' Dan zullen we weten, of Carlo er met zijn welverdiende prijs vandoor gaat, in  de categorie Beste mannelijke hoofdrol in een grote musical'. dit zal niet het enige  zijn, ook zal bekend worden of Beauty and the Beast er met een prijs vandoor zal gaan. en in tal van andere categorieën worden ook prijzen uitgereikt. Je kunt het allemaal zelf live volgen vanavond om 21:30 bij de AVRO op Nederland 2. Mis het niet!

Het team van de Carlo & Irene Fansite duimt voor Carlo vanavond! en wenst alle anderen natuurlijk ook veel succes en voor de mensen die er heen gaan vanavond.  Veel plezier!

20 mei 2006:

Carlo & Irene komen met een nieuw amusement programma op de buis!''Let's go Bowling', Het programma waarvan ze al een pilot hebben opgenomen komt nu dus echt op de buis. Hierin leren bekende Nederlands bowlen. Dit programma staat gepland voor het volgend televisie seizoen 2006-2007 op RTL4.  Zodra wij meer weten laten we het weten.

bron: http://www.carloirenewebsite.nl

15 mei 2006:

Er gingen geruchten dat Carlo een nieuwe musicalrol zou krijgen in de  musical 'Ciska de Rat' Deze musical is nog in ontwikkeling. Dit gerucht is niet waar. Dit vertelde Carlo gisteren in Life & cooking. 

9 mei 2006:

Gisteren is bekend gemaakt in o.a. RTL Boulevard dat Carlo Boszhard is genomineerd voor de musical awards' in de categorie beste mannelijke hoofdrol in Beauty and the beast in de rol van Lumière. Carlo moet het opnemen tegen de volgende mensen: Tony Neef  (Sweet Charity) en Ara Halici ( Cabaret) ook is Carlo's musical en T.V. collega Chantal Janzen genomineerd zij is genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol in Beauty and the Beast. verder zijn er nog een aantal musicalsterren genomineerd. De uitreiking van de awards zal plaatsvinden op 22 mei en zal  geheel live te volgen zijn op de AVRO op Nederland 2.  Dan zullen we weten of, Carlo met het Award er van door gaat! mis het niet 22 mei om 21:30 bij de AVRO op Nederland 2.

Het Team
van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo met zijn nominatie en hoopt dat Carlo er met het award van door gaat! Carlo, Succes namens het team van de Carlo & Irene fansite!

  8 mei 2006:

Aanstaande woensdag is de 1000ste trekking van Staatsloterij! Dit laten ze bij de Staatsloterij niet ongemerkt voorbij gaan. A.s. woensdag is er een speciale  €100.000 show. In deze speciale editie van deze show ontvangt Carlo naast de gewone kandidaten  ook een aantal bekende voetballers oud  voetbal  spelers wagen zich aan een speciaal voetbalspel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Spieren voor Spieren. De stichting die zich inzet voor mensen met een spierziekte. Verder brengt Chantal Janzen een bezoekje aan Alkmaar waar ze een bezoekje brengt aan het nieuwe stadion van AZ.   Louis van Gaal zal Chantal daar te woord staan. Zeker  kijken a.s. woensdag 10 mei om 21:30 op RTL4.

4 mei 2006:

Even voor de mensen die het vergeten zijn. Komende zondag heeft Life & cooking een bijzondere aflevering. In deze aflevering geven Carlo & Irene een geweldige caravan weg! Jij kunt daar overigens nog steeds kans op maken door je aan te melden  via www.lifeandcooking.nl . Hierop staat ook precies hoe de actie in zijn werk gaat.  Vergeet dus niet a.s. zondag te kijken naar Life & cooking want, wie weet ben jij de gelukkige en rij jij straks wel in een geweldige caravan! Succes! en zeker kijken dus a.s. zondag om 17.00 tot 19.00 op RTL4.

1 mei 2006:

* Onze poll 3 van de  'Carlo & Irene awards' gaat iets langer door dan eerst de bedoeling was aangezien er nog geen ëen stem is gegeven op de poll. Nu is de sluitingsdatum 1 juni 2006 geworden, deze datum is wederom onder voorbehoud. Wacht dus niet langer en stem gewoon op poll 3 van de Carlo & Irene Awards! te vinden in onze fanhoek of klik gewoon hier. Succes!

 

Gezocht!

* Voor een nieuwe rubriek op de Carlo & Irene Fansite is het team op zoek naar mensen die een column wil schrijven over Life & cooking van die week. Dit zal elke week  geschreven  worden door iemand anders en zal te vinden zijn in  onze fanhoek. Lijkt het jou leuk om een column te schrijven voor deze gloednieuwe rubriek op de Carlo & Irene fansite? geef dit dan aan door een  mailtje te sturen naar het team. Vergeet dus niet je gegevens als mailadres etc duidelijk te vermelden. Wij zullen dan in overleg met jou overleggen wanneer jij de column zal schrijven. Zodra de eerste aanmelding binnen is komt de rubriek zo snel mogelijk op de site! We horen graag van jullie!

29 april 2006:

Vanwege Koninginnedag  is er vanavond een extra aflevering van de  Staatsloterij €100.000 Show. De show zal in het teken staan van Koninginnedag. Er zullen naast de gebruikelijke spellen ook een speciaal Koninginnedag gespeeld worden de hoofdprijs van € 15.000.000 gaat eruit, dus heb je loten  wie weet ga jij er dan wel van door met dit geweldige bedrag! Dit en natuurlijk nog veel meer om 21.30  tot 22.40 uur in de Staatsloterij €100.000 Show op RTL4. 

28 april 2006:

In het programma 'Max Catherine' wordt vanavond teruggeblikt op de hoogtepunten  van dit programma van deze  week. Er zal ook teruggeblikt worden op het interview dat Irene had in dit programma afgelopen dinsdag. Heb jij het interview nog niet gezien, of kun je niet wachten om het nog een keer te zien? kijk dan  om 17.35 uur naar Nederland 1.

24 april 2006:

* Irene Moors is morgenavond te gast in het programma 'Max & Catherine' om 17.35 tot 18.25 uur op Nederland 2. Kun je het morgenavond niet zien geen nood want, om ca. 21.30 uur na de uitzending kun je de aflevering online bekijken via www.omroepmax.nl en, als dat nog niet genoeg is wordt de uitzending de volgende ochtend ook nog eens herhaald om 10.00 op de zelfde zender.  Mis het niet!

*De Carlo & Irene fansite zal vanaf morgen 25 april 2006 t/m vrijdag 26 april 2006 een paar dagen  niet geüpdate worden vanwege, schoolkampen van het team van de Carlo & Irene fansite.  In deze periode blijft de site gewoon te bezoeken maar zal helaas niet actueel zijn. Vanaf ongeveer 27 april is het team van de Carlo & Irene fansite weer terug met updates. Sorry voor het ongemak.

Team Carlo & Irene fansite

19 april 2006:

Irene Moors gaat meewerken aan een nieuw kookprogramma voor ex Life & cooking kok Rudolph van Veen. Het laatste programma dat Rudolph presenteerde was Food & Fit. Dit programma heeft hij verlaten, en gaat nu dus bezig voor een nieuw kookprogramma.  Over de inhoud is van dit programma  is nog niks bekend ook, welke zender het programma gaat uitzenden weten we helaas niet, wel kunnen we zeggen dat het op vrijdagmiddag zal worden uitgezonden.

 18 april 2006:

Life & cooking heeft op 7 mei 2006  een bijzondere uitzending. In deze uitzending geven ze namelijk een geweldige caravan weg! Waar jij kans op kan maken door je op te geven via de website van Life & cooking. Vergeet dus vooral niet 7 mei te kijken naar Life & cooking om 17.00 tot 19.00 op RTL4 want, wie weet ga jij er wel vandoor met een geweldige caravan! 

13 april 2006:

Life & cooking zal a.s zondag in het teken staan van de Pasen. In de uitzending komt o.a. Chantal Janzen, Wil je meer over de paasuitzending lezen van dit gezellige zondagmiddag programma kijk in onze rubriek In life&cooking. Mis het niet a.s zondag de Paasuitzending van Life & cooking  tussen 17.00 tot 19.00 op Rtl4.

* Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers vrolijk en gezellig pasen toe!

8 april 2006:

Morgenmiddag wordt in de zondag editie van 'Lijn4'  o.a. teruggeblikt op het interview dat Irene Moors had, afgelopen dinsdag in 'Lijn4' Heb jij de uitzending waarin Irene te gast was dus toevallig gemist, of wil je het gewoon nog een keer bekijken dan kan dat morgen tussen 12:15 op RTL4.

7 april 2006:

Gisteravond waren in het programma 'En dan win je Idols' een  eenmalig programma rondom Idols winnares 2006 Rafaélla.  Beelden  te zien van Rafaélla's bezoek aan Life & cooking.,In het fragment was Rafaélla  te zien in de make-up waarbij ze tegelijk ook in gesprek was met Irene Moors over de finale en hoe het lang afloop van de finale was gegaan.

Bron RTL4 `en dan win je Idols' 6 april 2006

2 april 2006:

Aanstaande dinsdag is Irene Moors te gast in het gezellige ochtendmagazine 'Lijn4' tussen
 10:15 uur op RTL4. Zeker kijken!

1 april 2006:

Er zijn een aantal gasten die morgen in Life & cooking komen die niet op website van Life & cooking staan  dat zijn Mariska Hulcher , vrienden van Jan smit. Deze jongens komen het nummer steeds weer ter gehore brengen. Ook komt  Castingdirector van de sterren Job Goschalk en Carla van Lingen komt langs. Zij schreef het boek 'Hoe dieren het doen'. Dit alles en natuurlijk het gene wat we gemeld hebben in onze rubriek 'In Life & cooking' is morgen te zien in weer een gloednieuwe Life & cooking om 17.00 tot 19.00 op Rtl4. 
 

30 maart 2006:

Carlo & Irene hebben een pilot (proefopname) opgenomen voor een nieuw amusement- programma op RTL4 . Het programma zal de naam  'Bowling with the stars' krijgen. In het programma spelen  twee teams tegen elkaar. De teams bestaan uit bekende Nederlanders waaronder Jamai Loman ( bekend uit Idols 1) en presentatrice Caroline Tensen. Zij zijn niet de enige er zullen nog tal van presentatoren mee doen. RTL heeft erg positief  gereageerd op de pilot dat RTL  heeft besloten het programma van Endemol te kopen. Waarschijnlijk zal dit nieuwe programma pas in het najaar worden uitgezonden. Dit is overigens nog niet zeker. Wanneer er meer bekend over is melden we het op onze site.

bron:   http://carloirenewebsite.web-log.nl

24 maart 2006:

Het kookprogramma Food & Fit zal verhuist worden van RTL7 naar RTL4 dit om te proberen het kookprogramma populairder te laten worden. Aangezien de kijkcijfers op RTL7 enorm tegenvallen. Zoals Waarschijnlijk bij de meeste mensen al bekend  zal de presentatie niet meer worden gedaan  door  ex- Life & cooking kok Rudolph van Veen. Wie wel het programma zal gaan presenteren is bij ons niet bekend. De nieuwe afleveringen zullen pas vanaf mei te zien zijn rond 5 uur op maandagmiddag  op RTL4.

bron :http://carloirenewebsite.web-log.nl

11 maart 2006:

Aanstaande Zondag staat Life & cooking grotendeels in het teken van verborgen talenten. In onze rubriek 'In Life & cooking' heb je al kunnen lezen dat het weer een geweldige uitzending wordt. Maar het wordt nog leuker er komt namelijk nog een gast bij namelijk de winnares van Idols 2006 wordt het Floortje of toch Rafaella? Je ziet het vanavond rond de klok van  8 uur. en morgen dus naast alle onderwerpen en gasten ook de winnares van Idols 2006 te gast bij Life & cooking om 17.00 en 19.00 uur op RTL4. Mis het niet!
 

9 maart 2006:

Morgen is het alweer de 10de van de maand. Dus dit betekent weer een zenuwslopende aflevering van de nieuwe spelshow €100.000 Show. van Carlo Boszhard & op locatie Chantal Janzen. Er zullen weer alle spellen.  gespeeld worden door koppels. de gene die gewonnen heeft verdient de hoofdprijs van maar liefst €100.000. Deze spannende en zenuwslopende show is Morgenavond weer te zien om 21.30 op RTL4.

27 februari 2006:

Gistermiddag had Irene Moors erg leuk nieuws in Life & cooking. Ze is namelijk bezig om alle afleveringen uit 'Pittige Tijden' het populaire onderdeel uit het succesvolle programma 'Telekids'  te verzamelen om vervolgens een DVD uit te brengen met alle afleveringen uit 'Pittige tijden'. Dit is natuurlijk erg leuk nieuws! Zodra wij weten waneer de DVD uit komt melden wij dat natuurlijk op de site!

Bron: Life & cooking 26 februari 2006

23 februari 2006:

Raymond Havelaar die we allemaal nog kennen als het lekkere hapje van Life & cooking is morgen te gast bij het gezellige ochtendmagazine 'Lijn4' hij zal bij Nick Nielsen op de bank komen vertellen over zijn werkzaamheden op dit moment. Zeer waarschijnlijk zal zijn Carnaval -single  ook besproken worden aangezien we midden in de Carnaval zitten.  Alle mensen kunnen Raymond zien in 'Lijn4 om ongeveer 10.15 uur op RTL4.

19 februari 2006:

Er is nieuws rond de website van Carlo & Ron Boszhard. Na lange tijd wachten komt de site nu online rond maart. Eerst gingen de geruchten dat in februari de website van deze twee bekende broers online zal gaan maar nu dus vanaf maart te vinden op het web. De site zal te bezoeken zijn via www.deboszhards.nl.

* Irene Moors was gisteravond kort in beeld tijdens Idols Backstage tijdens een reportage van een bezoek van de Idols kandidaten aan  de  Première  van de voorstelling 'cabaret'.

Bron: Idols backstage RTL5  17 februari 2006.

10 februari 2006:

Vanavond is de eerste aflevering van een nieuwe show van de Staatsloterij te zien namelijk de €100.000 Show. Gepresenteerd door Carlo Boszhard & Chantal Janzen.  In de show spelen vijf koppels tegen elkaar voor het grote geldbedrag van  €100.000. Mis het niet! vanavond om 21.30 tot 22.40 op RTL4. 

* Er is ook een website van dit nieuwe Staatsloterij programma. De site bevat slechts Eén pagina met informatie over het programma.  klik hier om de site te bekijken. De site van het programma Staatsloterij Live is niet meer  in de lucht. 
 

30 januari 2006:

Carlo en zijn broer Ron Boszhard zijn aanstaande vrijdag te zien in een herhaling van  'De 10' In deze aflevering zoeken ze na de meest beroemde tv broers of zussen. Deze aflevering is al meerdere malen te zien geweest maar wil jij nog een keer dit programma kijken of heb je het gemist? grijp dan je kans vrijdagavond rond de klok van 10. De presentatie is in handen van Peter van der Vorst.

26 januari 2006:

Carlo boszhard is aanstaande zaterdag bij Hans kazan te gast. Hij zal hem versteld doen staan van zijn goochelkunsten.  kijken dus zaterdagavond om 19.30 tot 20.00 op Nederland 2.

23 januari 2006:

Aanstaande zondag is het weer zover! De après-ski uitzending van het gezellige zondagmiddag programma Life & cooking. De uitzending zal dus in het teken staan van winterse sferen. Wil je de winter beleven met Carlo , Irene & Vincent kijk dan aanstaande zondag naar Life & cooking om 17:00 tot 19.00 op RTL4.

18 januari 2006:

Het programma van Irene Moors en Robbert van den Broeke,Er is Zoveel Meer keert niet meer terug met nieuwe afleveringen maar wordt wel herhaald. Op 16, 23, 30 Maart en 6 April  2006 worden de 4 afleveringen nogmaals uitgezonden op de zender RTL7. Dus wil jij dit spirituele programma nogmaals bekijken? kijk dan op bovengenoemde datums na de herhalingen van 'Er is zoveel meer' op RTL7.

*bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

* Wij hebben vandaag het 100ste bericht mogen ontvangen in ons gastenboek! Het team van de Carlo & Irene fansite  wil iedereen bedanken voor alle leuke , en lieve berichtjes de afgelopen tijd!  We hopen dat er ook nog veel leuke berichtjes bij komen want vinden het hartstikke leuk om jullie berichtjes te krijgen.  Nogmaals bedankt allemaal!   Het team van de Carlo & Irene fansite.  

 

11 januari 2006:

Carlo & Chantal keren niet meer terug met staatsloterij Live maar komen wel terug met een nieuwe show voor de Staatsloterij en wel met de €100.000 Show. Wel zullen de uitzendtijden gaan veranderen vanaf nu zal de  €100.000 Show elke 10e van de maand te zien zijn op RTL4. De eerste uitzending van deze nieuwe Staatsloterijshow met Carlo & Chantal is te zien op 10 Februari 2006 op RTL4.

bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

6 januari 2005:

Win't & in't en het programma Staatsloterij Live keren voorlopig niet meer terug op de buis. De reken hiervan is onbekend.

* Verder keert het paranormale  programma 'Er is zoveel meer niet meer terug op de buis. Robbert van den Broeke  heeft de laatste tijd erg veel kritiek over zich heen gekregen en er is nu definitief besloten dat dit programma geen vervolg meer krijgt.

 bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

5 januari 2006:

Om Nederland wat positiever te laten worden start vandaag '' De mooiste lach van Nederland' Dit is een initiatief van de campagne Nederland positief en stichting United  smile. Op dit gala voor het goede doel zal volgend jaar bekend worden gemaakt welke Bekende Nederlander De mooiste lach van Nederland heeft.  en hiermee de Gouden lach wint.  Ook op de altijd lachende en vrolijke Irene Moors kan  gestemd worden via www.unitedsmile.nl.

bron: www.unitedsmile.nl.

1 Januari 2006:

De eerste dag van het nieuwe jaar! Het team van de Carlo & Irene fansite wenst de bezoekers van De Carlo & Irene fansite een gelukkig en gezond 2006! en laten we hopen dat Carlo & Irene ook in dit jaar weer veel leuke dingen zullen gaan doen zodat wij ook in dit nieuwe jaar de site weer veel kunnen updaten. Graag wil het team van de Carlo & Irene fansite iedereen bedanken die in 2005 zijn medewerking heeft geleverd aan de site. en hopen dat we ook in dit nieuwe jaar  op de hulp van deze mensen kunnen rekenen. Natuurlijk ook alle bezoekers van de site bedankt voor je bezoek aan de site het  afgelopen jaar!

Wij hopen dat je ook dit jaar onze site met veel plezier zult bezoeken.

Het Team van de Carlo & Irene fansite .