nieuws 2007
Start Omhoog

 

31 december 2007:

Het team van  de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers een fijne jaarwisseling!

* Het is weer oudejaarsavond dus traditiegetrouw is er dan op RTL4 knallende kurken te zien, een programma waarin de gezichten van de programma's van RTL de kijkers een goed nieuwjaar toewensen. Nu is er wat onduidelijk of dit wel of niet wordt uitgezonden. Als het wel wordt uitgezonden is de kans groot dat Carlo & Irene hierin ook te zien zijn. Houdt gewoon RTL4 in de gaten vanavond na 24.00.

27 december 2007:

Een hommage uit liefde en respect voor Robert Long.
Robert Long, één van Nederlands grootste zangers en liedjesschrijvers, overleed 13 december 2006 in een ziekenhuis te Antwerpen.
In het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam organiseren zijn naaste vrienden een concert.Één van  zijn naaste vrienden is Carlo Boszhard. Op zijn geboortedag, 22 oktober, wordt zijn omvangrijke oeuvre geëerd met het concert A La Longue. Een groot aantal bekende artiesten zingt werken van Robert Long onder begeleiding van het orkest van Koos Mark. Naast Carlo treden er nog een groot aantal artiesten op waaronder Joke Bruijs
Gerard Cox ,Lenette van Dongen, Richard Groenendijk en Jan kiezer.
Vanavond wordt  een gedeelte van dit concert uitgezonden bij Omroepmax om  22.45 uur op Ned 1. Daarnaast wordt het concert morgen bij  wereldomroep BVN uitgezonden om 13:55 uur.

Bron:  www.robertlong.nl.

25 december 2007:

 

 

Het Team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers, fijne kerstdagen!

16 december 2007:

Vanmorgen zal de nieuwe k3 film in première gaan in de bioscoop 'K3 en de kattenprins' Er zal eerst een ontbijt zijn, waar Karen Kristel en Kathleen (K3) ook bij aanwezig zijn en daarna zal de première  zijn. In deze film vertolkt Irene ook een rol namelijk die van Kokin.

Het verhaal is als volgt:

 Op een nacht vinden de meisjes van K3 een geheimzinnig sprookjesboek in hun slaapkamer. Daarin verschijnt het gezicht van een knappe prins die vervloekt werd door de gemene Kattenkoningin. Als de prins voor middernacht zijn ¿ware liefde' niet kust, zal hij veranderen in... een kat! Gelukkig kan de prins tijdens zijn zoektocht rekenen op de hulp van fee Fiorella. Zij haalt K3 op met haar koets en brengt de meisjes naar Sprookjesland, hoog in de wolken. Misschien is één van hen wel de ware? En zullen Karen, Kristel & Kathleen erin slagen om de vloek van de Kattenkoningin te verbreken voor de klok twaalf uur slaat?

Vanmiddag zullen de meisjes van K3 ook te gast zijn in Life cooking om 16.45 op RTL4. Misschien zullen ze ook nog aanwezig zijn bij de internetuitzending van Life & cooking na 19.00 op www.lifeandcooking.nl

bron: http://studio100.web-log.nl .

12 december 2007:

Pittige Tijden (Deel 4)
 

Vanaf vandaag, de vierde en laatste DVD te koop van de DVD reeks van Pittige Tijden! Deze DVD is ook net als de andere drie dvd's  te koop bij de bekende DVD verkooppunten o.a. bij Music store en de bekende internetschops:  www.rtlshop.nl en www.bol.com.

Dit is het vierde en laatste deel van deze Pittige Tijden serie. De legendarische enige echte live soap was te zien van 1996 tot en met 1999 en telde 99 afleveringen. Op deze dvd staan de hoogtepunten uit het laatste Pittige Tijden jaar. Op 2 oktober '99 stopte het programma Telekids en daarbij ook Pittige Tijden. Het was mooi geweest.
Met ook in dit vierde deel in de hoofdrollen: Arnie, Linda, Robbert, Jesica, Rik, Laura, Ludo, Roos en Meta.
Pittige Gastoptredens van o.a.: Angela Schijf, Sugar Lee Hooper, Danny de Munk, Rob de Nijs, Bassie & Adriaan, André Hazes, Helmut Lotti, Marlayne, Gerard Joling en Katja Schuurman.
Leed en ellende worden afgewisseld door vreugde en pittige humor. Want? Het leven is een zure bom!
Pittge extra's:
Een Pittig Popconcert, Pittige Tijden aflevering 99, Pittge Extra Scènes, Pittige Spot en Pittig Audio Commentaar van Carlo en Irene. Pittig hè.

Koop  nu deze pittige DVD en maak de DVD reeks van Pittige Tijden compleet!

Bron: www.bol.com.

11  december 2007:

Hallo Sheila, kunnen we een kledingsetje van je lenen voor een leuk filmpje", vroeg Irene Moors ondanks aan Sheila de Vries? De mode-ontwerpster is groot fan van Life & Cooking en leende zonder aarzelen haar setje uit. Maar daar heeft ze nu wel een beetje spijt van. "Ik heb nog een appeltje met jou te schillen", zei Sheila vandaag in een filmpje in Life & Cooking. "De persiflage was schaamteloos!"Voor de nieuwe rubriek De Wereld Slaat Door was een filmpje opgenomen waarin Sheila de Vries modegoeroe Karl Lagerfeld interviewde. Sheila vond zichzelf in dit filmpje zo belangrijk, dat Karl was verworden tot behang. De echte Sheila was not amused. Een team van Life & Cooking trof haar aan bij een première waar Sheila haar relaas deed.  deze scène zat in de derde aflevering van de wereld slaat door. heb je het gemist? kijk  dan op www.youtube.com of http://zappen.blog.nl
 

bron: http://zappen.blog.nl

5 december 2007:

Het heerlijk avondje is gekomen. Het team van de Carlo & Irene fansite wensen al zijn bezoekers een gezellige pakjesavond!

* Marc Marie Huijbregts is de ultieme nieuwe Gooische Vrouw. Tenminste, als het aan Nederland ligt. De 39-jarige cabaretier is de absolute winnaar van onze zoektocht naar een nieuw personage voor de serie Goosche 'Gooische Vrouwen  . Moet Linda de Mol een Gooische Nicht toelaten? Het is aan de scriptschrijvers…
Zij zullen voor het vierde seizoen een vers personage in de succesvolle RTL-serie introduceren, als opvolger van Willemijn. En willen de schrijvers tóch een vrouw: comédienne Loes Luca is volgens onze lezers de favoriet onder de dames. Zij zou zo op het Gooische matras plaats kunnen nemen naast Cheryl (Linda de Mol), Anouk (Susan Visser) en Claire (Tjitske Reidenga)!  Ook Carlo was een kanshebber voor een rol, Carlo staat op plaats 6 in de top tien.
 

De uiteindelijke top tien:

1. Marc Marie Huijbregts
2. Loes Luca
3. Leontine Borsato
4. Anne Wil Blankers
5. Martine Bijl
6. Carlo Boszhard
7. Gordon
8. Yolanthe Cabau van Kasbergen
9. Richard Groenendijk
10. Nicolette van Dam
 

Bron: www.detelegraaf.nl en Life & Cooking, 2 december 2007

2 december 2007:

Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is ruim een week in Nederland en waarschijnlijk heb je al veel cadeautjes in je schoen gekregen! Het is bijna pakjesavond en dit laten we in Life & Cooking natuurlijk  niet voorbij gaan! Sinterklaas neemt vanmiddag met zijn pieten alvast een kijkje in de studio. In de speciale sinterklaasuitzending van Life & Cooking. Naast het bezoek van sinterklaas komen er nog veel meer leuke gasten, waaronder: Coole piet en ook Gerard Joling mag natuurlijk  niet ontbreken tijdens deze sinterklaasuitzending. Mis het niet, vanmiddag   De Life & Cooking sinterklaasuitzending  om 16.45 op RTL4.  Na de uitzending gaan Carlo & Irene zoals elke zondag nog een kwartier door op de Life & Cooking site. Dit wordt ook weer een uitzending om niet te missen!

1 december 2007:

Irene Moors heeft Carlo Boszhard per ongeluk bewusteloos geslagen tijdens opnames van de persiflage De Wereld Slaat Door. Irene moest Carlo een mep uitdelen met een gitaar, maar dat ging mis. “In plaats van de zachte schuim- rubber binnenkant van het instrument, sloeg Irene mij met de keiharde houten zijkant op mijn hoofd“, zegt Carlo. “Ik ging vermomd als Ruth Jacott compleet onderuit. De cameralieden, de geluids- mensen, iedereen schijnt volkomen in paniek te zijn geraakt.”
Carlo was na de klap van de gitaar even bewusteloos, vertelt hij in De Telegraaf. “Alles werd me zwart voor ogen en ik viel gewoon uit beeld. Toen ik bijkwam, zag ik een snikkende Irene. ’Lieve Carlo, lieve Carlo, het was niet zo bedoeld’, riep ze.”
Carlo Boszhard maakt de opname van de persiflage, die zondagavond te zien is in Life and Cooking, wel af. “Ik heb een paar dagen barstende koppijn gehad. Ik ben ook echt niet kwaad op Irene. Ze stuurde me een ontzettend lief sms’je: ‘We lijken wel een echtpaar, we hebben nu alles samen meegemaakt. Ik heb je zelfs geslagen.’“
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

29 november 2007:

Geen ster is onbereikbaar voor Wilma Nanninga. In aflevering zeven van Wilma Nanninga Privé, die vanavond te zien is op RTL4  onthult ze het liefdesleven van Carlo Boszhard, dankzij zijn moeder.
Wilma Nanninga privé wordt vanavond om 21.55 uur uitgezonden op RTL4. Mis het niet!

Bron: www.telegraaf.nl

23 november 2007:

De website van het gezellige zondagmiddagprogramma Life & cooking is in een nieuw jasje gestoken. Surf snel naar www.lifeandcooking.nl en bekijk de vernieuwde website!

18 november 2007:

Heb je de eerste aflevering van de nieuwe persiflage 'De wereld slaat door' in Life & cooking gemist afgelopen zondag? Geen probleem, want via www.lifeandcooking.nl kun je de aflevering alsnog bekijken door na de programma informatie te gaan van vorige week zondag. Er staat overigens ook een deel van de uitzending van vorige week zondag op www.rtlgemist.nl 

14 november 2007:

 product image

Vanaf  vandaag in de winkels: De Pittige Tijden  DVD deel 3! Deze DVD is te koop bij de bekende DVD verkoopadressen o.a. bij Music store. Volgens Carlo is deze DVD het beste deel van de Pittige Tijden DVD reeks, zo laat hij afgelopen zondag in Life & cooking weten.

Pittige Tijden deel 3:  'Het is mij...Robbert!'

Dit is deel 3 Pittige Tijden. De legendarische enige echte live soap uit Telekids! In 1998 was de populariteit van Pittige Tijden op een hoogtepunt. Kinderen, ouders, studenten, bejaarden... Iedereen was fan! Op deze dvd staan de beste afleveringen uit dat jaar! Ook dit 3e deel natuurlijk in de hoofdrollen: Arnie, Linda, Robbert, Jessica, Rik, Laura, Ludo, Rood en Meta. Laat je verrassen door pittige gastoptredens van o.a.: Frans Bauer, Andre van Duin, Edsilia Rombley, Caroline Tensen, Trijntje Oosterhuis, Catherine Keijl, Hans Klok en Guusje Nederhorst. Hoop, geloof, liefde en nog veel meer. Alles is mogelijk in Pittige Tijden. Het leven zit vol drama en pittige humor. Het leven is... een zure bom! Deze DVD mag je niet missen gewoon!

bron: www.bol.com

     20071010pittigetijden

* Doe mee met de prijsvraag op www.gtst.nl en maak kans op de Pittige Tijden DVD deel 1 en 2. gtst.nl geeft 5 DVD's weg van deel 1 en 2. Grijp deze kans en doe mee klik hier!

Bron: www.gtst.nl

10 november 2007:

Eerde melde De Carlo & Irene fansite dat vorige week de nieuwe persiflage te zien zal zijn in Life & cooking. Dit bleek niet zo te zijn. Niet getreurd, want vanaf morgen start de persiflage in Life cooking. Na 'Pittige Tijden', 'Hou Van Holland' (Willem-Alexander & Maxima), 'De Veerbootjes', 'Marianne & Marie Op Zoek Naar Talent' en 'Showtime' (Nada Noppes & Victor Vuur), komen Carlo & Irene met een spiksplinternieuwe persiflage: De Wereld Slaat Door! Op zondagmiddag 11 november beleven we de première in de Life & Cooking studio! Maak kennis met Marc Marie, Matthijs, Jerney en Giel! Mis het niet, Life cooking met de nieuwe persiflage 'De Wereld slaat door' om 16.45 op RTL4.
 

Bron: www.lifeandcooking.nl

3 november 2007:

 Een aanrader: 10 November komt het bekende tv-duo Carlo Boszhard en Irene Moors voor een signeersessie naar  FAME in Amsterdam. De signeersessie is natuurlijk voor de Pittige Tijden DVD's. Ook Pittige Tijden deel 3 zal dan al exclusief te koop zijn.  De entree staat helemaal in het teken van Pittige Tijden. Er worden zure bommen uitgedeeld en iedereen van de crew loopt in een Pittige Tijden T-Shirt. De signeersessie vindt plaats  om 15.00 en 16:00 uur . Fame music  is te vinden op de Kalverstraat 2-4 te Amsterdam.
 

Bron:  Marnix Meulman

2 november 2007:

Na Pittige Tijden, Hou Van Holland, De Veerbootjes, Marianne & Marie Op Zoek Naar Talent en Showtime, komen Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf zondag met een nieuwe seriepersiflages in hun programma Life & Cooking. Vanaf dan is de kijker getuige van De Wereld Slaat Door, gepresenteerd door iemand die veel lijkt op Matthijs van Nieuwkerk. Diverse bekende Nederlanders zullen bij hem aanschuiven, waaronder zijn vaste tafelheer op de vrijdagavond cabaretier Marc Marie Huijbregts.
De Wereld Slaat Door gaat over opvallende televisieprogramma’s en volgt extra spannende afleveringen van CSI: Miami, met daarin zondag aanstaande meteen het acteerdebuut van Gerard Joling als lijk.  Life &cooking is zondag te zien om 16.45 op RTL4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

 

25 oktober 2007:

 

Irene Moors en Wendy van Dijk presenteren vanaf 21 december een volledige serie afleveringen van het programma Doe Een Wens op RTL 4. Hierin vervullen Irene en Wendy in samenwerking met de Doe Een Wens Stichting de wensen van ernstig zieke kinderen. Irene en Wendy presenteerden in mei reeds een eenmalige uitzending van Doe Een Wens. De presentatrices volgden afzonderlijk vier kinderen met een levensbedreigde   ziekte op de dag waarop hun wens uitkwam.
De eenmalige uitzending van het programma Doe Een Wens, die in mei op een dinsdagavond door 773.000 mensen werd bekeken. was volgens Irene Moors bedoeld om mensen te laten zien wat de stichting precies doet. Ze wilde hier heel graag aan mee werken. “Ik draag deze stichting een warm hart toe. En ik blijf het fantastisch vinden om met kinderen te werken“, zei ze eerder.
Doe Een Wens is vanaf vrijdag 21 december wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4 mis het niet!
bron:http://www.mediacourant.nl
 

24 oktober 2007:

 Vanaf vandaag is hij dan eindelijk te koop de langverwachte Pittige Tijden DVD deel 1 en 2! Afgelopen zondag zagen we al hoe Carlo & Irene in Life & cooking de eerste twee DVD's in ontvangst namen van Reinout Oerlemans en vanaf vandaag is de DVD dan Eindelijk te koop bij de bekende DVD verkoop adressen o.a. bij Music Store.  De DVD's bevatten naast leuke afleveringen van Pittige Tijden ook vele leuke extra's. Een echte aanrader voor alle Pittige Tijden fans!

Deel 1:Wat een toestand"

20071010pittigetijden

"Pittige Tijden De legendarische enige echte live soap uit Telekids is nu eindelijk op dvd! Naast vele pittige afleveringen zijn op deze dvd bijzonder pittige extra's te zien. Geniet van dit eerste deel met natuurlijk in de hoofdrollen: Arnie, Linda, Robbert, Jessica, Rik, Laura, Ludo, Roos en Meta.
Laat je verassen door pittige gastoptredens van o.a.: Wik Jongsma, Sabine Koning, Jeroen van der Boom, Winston Gerschtanowitz, Peter Timofeeff, Linda Wagemakers, Mrs. Einstein, Patty Brard, Gordon, Ingeborg Wieten, Claude de Burie en katja Schuurman. Zwangerschap, ontvoering, onbeantwoorde liefde en ongeluk: alles is mogelijk in Pittige Tijden. Het leven zit vol drama en pittige humor. Het leven is een? zure bom!
Pittige extra's: Pittige Bonus Aflevering met Sylvia Millecam, Pittig Audio Commentaar van Carlo en Irene, Pittige Momenten, Pittige Repetities, Pittige Liedjes, Pittige Preview en een Pittig Deuntje? Pittig hè?

Deel 2:Hoe kan dat nou?"

  Dit is het 2e deel van Pittige Tijden. De legendarische enige echte live soap uit Telekids! Ga maar lekker zitten voor een aantal pittige afleveringen en bijzonder pittige extra's...Ook in dit 2e deel natuurlijk in de hoofdrollen: Arnie, Linda, Robbert, Jessica, Rik, Laura, Ludo, Roos en Meta. Laat je verrassen door pittige gastoptredens van o.a.: Willeke Alberti, Nance, Paul de Leeuw, Ferry Somogyi, Winston Gerschtanowitz, Jimmy Geduld, Michiel de Zeeuw, Henny Huisman, Jan(tje) Smit, en Henk van der Meijden. Hoop, geloof, liefde en nog veel meer. Alles is mogelijk in Pittige Tijden. Het leven zit vol drama en pittige humor. Het leven is? een zure bom!
Pittige extra's: Pittige Bonus Aflevering met Bart de Graaff, Pittig Audio Commentaar van Carlo en Irene, Pittige Liedjes, Pittige Preview en Pittige Clips: Soap, Soap, wij willen Soap & Motor Rijden? Pittig hè?
 

De andere delen van de DVD komen op de volgende data uit: Deel 3 op 14 november en deel 4 op 12 december.

bron: www.bol.com en www.dvd.nl

* vanaf vandaag is ook de DVD Shrek deel 3 te koop. Hierin doet Carlo de stem van Donkey. Deze DVD is ook te koop  bij de bekende DVD verkooppunten.

bron: www.bol.com

21 oktober 2007:

Hiep hiep hoera! Rosalie Kroon, de dochter van Irene Moors is vandaag jarig en  is al weer 9 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Rosalie en natuurlijk haar familie en anderen in haar omgeving met haar verjaardag en wenst Rosalie een leuke dag!

 

20 oktober 2007:

Vincent van Essen, twee seizoenen lang was hij de kok van Life & cooking en nu heeft hij samen met zijn vriendin Laura een eigen kookstudio in Bussum. De Carlo & Irene fansite lanceert speciaal voor alle fans van Vincent een nieuwe rubriek; Vincent: Tkookt. Deze rubriek is te vinden in het menu  van specialpage of klik gewoon hier.

19 oktober 2007:

Volgende week zal in de reallifesoap: Wilma Nanninga Privé beelden te zien zijn van het bezoek van Wilma aan Life & cooking. Wilma Nanninga privé is volgende week donderdagavond te zien om  21:30 uur bij RTL 4.
 

Bron: Wilma Nanninga privé, 18 oktober 2007.

* Gisteren was er een item over de komst van Pittige Tijden op DVD bij RTL Boulevard. Dit item is online terug te kijken via de website van dit programma. klik hier en bekijk het nogmaals!

18 oktober 2007:

Wat een toestand! Arnie, Rik, Linda, Meta, Jessica, Robert en L-L-L-Laura komen uit op dvd! In de jaren 90 hebben we wekelijks in onze broeken geplast van het lachen om Carlo en Irene en de Vraag Maar Raak Gast in Pittige Tijden. Zondagmiddag komt Reinout Oerlemans de eerste 2 dvd's officieel overhandigen aan Carlo en Irene in Life & cooking! Hoezo is het leven een zure bom? Mis het niet, a.s. zondag om 16.45 op RTL4.  De eerste twee DVD's  liggen vanaf 24 oktober in de winkels.

Bron:  www.lifeandcooking.nl

Vanavond start de nieuwe reallife soap: Wilma Nanninga privé. Er bestaat een grote kans dat ook Carlo & Irene hierin af en toe te zien zijn bijvoorbeeld tijdens het bezoek  van Wilma aan Life & cooking van 7 oktober. In de promo van het programma  zijn ook beelden  van de première van Ciske de rat te zien. Carlo was hier ook bij aanwezig. Dus wie weet zijn daar beelden van te zien vanavond. Hou Wilma Nanninga privé dus in de gaten. Vanaf vanavond wekelijks elke donderdagavond   tussen 22.00 en 22.30 uur op RTL4.

bron: RTL4

* Vanavond was er een item in RTL Boulevard over de komst van Deel 1 en 2 van Pittige Tijden op DVD. Het programma wordt vanavond herhaalt om 00:06 op RTL4.

15 oktober 2007:

Irene Moors viel afgelopen donderdag en vrijdag weer in als presentatrice van RTL Boulevard voor de vaste presentatrice Daphne Bunskoek. Op de website van RTL Boulevard zijn online items en filmpjes terug te kijken van deze uitzendingen met Irene aan de Boulevard-desk. Deze filmpjes en items staan onder rubriek video en dan onder de data 11 oktober en 12 oktober. Surf snel naar www.rtlboulevard.nl. Mocht je het gemist hebben, of wil je het gewoon nogmaals zien.   

9 oktober 2007:

Feestelijk nieuws over Carlo, want Carlo werkt vandaag al maarliefst 18 jaar in het televisievak. Hij begon zijn carrière bij Pauze TV bij de AVRO. In 1991 is Carlo overgestapt naar RTL4. Waar Carlo  nog steeds geweldige programma's presenteert zowel solo als samen met Irene. Carlo, namens het team van de Carlo & Irene fansite van harte gefeliciteerd met al 18 jaar televisiewerk en hopelijk mogen we nog vele jaren van je genieten!

8 oktober 2007:

Vandaag zijn Carlo & Irene  precies 16 jaar een duo op televisie. Ze hebben vele programma's samen op hun naam staan. Ze  begonnen samen in 1991 met Hitbingo. Natuurlijk kreeg het duo grote bekendheid door Telekids. Nu zijn ze samen elke zondagmiddag te zien in het gezellige  Life & cooking op RTL4.  Verder hebben Carlo & Irene dit jaar een nieuwe familieshow gepresenteerd, Jong Geleerd. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert het duo met het feestelijke feit dat Carlo & Irene al 16 jaar een duo zijn, ook hoopt het team van deze site nog jaren te mogen genieten van Carlo & Irene als duo in mooie programma's en andere projecten.

7 oktober 2007:

De genomineerden voor de Televizierring zijn  bekend. Helaas zijn Carlo & Irene en hun programma's niet genomineerd. De genomineerden zijn:

De Gouden Stuiver:
Club van Sinterklaas (Jetix)
Het huis Anubis (Nickelodeon)
Het klokhuis (NPS)

Zilveren Televizier-Ster - man:
Paul de Leeuw (VARA)
Ruben Nicolai (BNN)
Matthijs van Nieuwkerk (VARA, VPRO, NPS)

Zilveren Televizier-Ster - vrouw:
Wendy van Dijk (RTL)
Yvon Jaspers (KRO)
Anita Witzier (KRO)

Gouden Televizier-Ring:
De wereld draait door (VARA)
Gooische vrouwen (10/RTL)
Mooi! Weer de Leeuw (VARA)
 

bron:http://www.televizier.nl

5 oktober 2007:

Vanavond is het RTL 4-programma 'RTL Boulevard' live bij de première van de musical 'Ciske de Rat' aanwezig. Special reporter Carlo Boszhard doet verslag vanaf de rode loper bij Koninklijk Theater Carré. Hij peilt tevens de spanning in de kleedkamers en checkt of de aanwezige BN’ers er wel tip top uitzien. RTL Boulevard is vanavond te zien om 18.35 op RTL4.

Bron: www.rtlnederland.nl
 

2 oktober 2007:

Vandaag is het al weer 8 jaar geleden dat Telekids zijn laatste uitzending uitzond.  Een dag die veel fans nog goed kunnen herinneren. Er werd afscheid genomen in een extra lange live uitzending met nog één keer alle spellen en items uit 10 jaar Telekids met Carlo & Irene in de hoofdrol. Telekids leeft nog steeds voort bij alle fans. Vanaf 24 oktober komt eindelijk  deel 1 en 2 uit van de populaire soap uit Telekids, Pittige tijden op DVD.  Telekids al 8 jaar van de buis, maar in de harten van de fans blijft het bestaan!

22 september 2007:

Ondanks dat Irene niet genomineerd staat voor beste presentatrice 2007 voor de Televiziering kun je wel op Irene stemmen via: www.televizierring.nl en dan vervolgens haar naam toevoegen op de televisiering site, die hierboven genoemd staat. Je kunt ook telefonische op Irene stemmen door te bellen met: 0909-8873. Dit telefoontje kost 0,40 euro p.m. Kies dan vervolgens code 31. Stemmen per sms is niet mogelijk, omdat Irene niet genomineerd staat dit jaar.  Je kunt op Irene stemmen tot 28 september tot 12.00.  Het Televiziering  Gala is te zien op 26 oktober bij de AVRO op

21 september 2007:

Irene presenteert zo meteen het programma RTL Boulevard om 18:33 op RTL4.

17 september 2007:

Afgelopen zondag was Gerard Joling te gast in Life & cooking. Hij vertelde dat  er weer een nieuwe realife soap zal komen als   aanloop  naar zijn nieuwe concertreeks 'Stout & Nieuw.' Hij vertelde dat er ook flashbacks te zien zullen zijn van Carlo & Irene in deze soap. Wanneer de realife soap  'Stout & nieuw te zien zal zijn is nog niet  bekend.

Bron: Life & cooking, 16 september 2007.

* Carlo & Irene hebben aanstaande zondag  een wereldster te gast in 'Life & Cooking': Enrique Iglesias. Onlangs had de Spaanse zanger weer een wereldhit met 'Do You Know (The Ping Pong Song)', maar hij zit al jarenlang stevig in het zadel van superster. Sinds hij in 1995 zijn eerste album uitbracht, scoorde hij een hele reeks van wereldhits, zoals 'Bailamos', 'Hero', 'Escape', 'Not In Love', 'Love To See You Cry', 'Could I Have This Kiss' en 'Rhythm Divine'. Veertig miljoen albums heeft hij wereldwijd verkocht maar hij komt nog steeds graag in Nederland. Op zaterdag 27 oktober treedt hij op bij de TMF Awards en maandag 19 november geeft hij zelf een concert in Ahoy'. En dan is het een kleine stap naar 'Life & Cooking'. In het populaire zondagmiddagmagazine van RTL 4 zingt hij zondag aanstaande het nummer 'Tired Of Being Sorry' van zijn nieuwste album 'Insomniac'. Daarnaast gaat Enrique ook Spaanse gerechten koken met 'Life & Cooking'-kok Robert Verweij en worden de tribunes in de studio bevolkt door tientallen hele grote fans.  Life & cooking aanstaande zondag om 16.45 op RTL4 en na 19.00 nog een kwartier Life &  cooking uitzending online op de website van Life & cooking.
 

Bron: www.rtlnederland.nl

15 september 2007:

Vandaag zal de herhaling van Waar een wil is om 11:05 te komen vervallen, vanwege een extra RTL nieuws uitzending rondom de VVD en de commotie rondom Rita Verdonk.

14 september 2007:

Carlo & Irene zijn helaas, zoals wij al eerder melde niet genomineerd voor beste televisieman en vrouw van 2007. Je kunt wel stemmen op Carlo door te bellen met 0909 8872 en kies voor code 031. Hierna kun je de naam inspreken van je  favoriet. In dit geval dus Carlo Boszhard. Smsen kan dit jaar niet, omdat Carlo niet genomineerd is in de lijst van beste presentatoren 2007.  Vanaf volgende week kun je stemmen op Irene, omdat Irene ook helaas  niet genomineerd is in de lijst van beste presentatrices 2007. 
 

Bron:  http://www.carloirenewebsite.nl

Je kunt nog steeds je stem uitbrengen op Life & cooking voor een Televeziering 2007. Dit kan via http://www.televizier.nl wacht niet langer en stem!

9 september 2007:

Een paar dagen geleden melde wij het al op onze site,dat de DVD van Pittige tijden  eindelijk uit komt  eind oktober mede dankzij de inzet van Carlo & Irene. Warner Home Video laat de beste persiflage van de Nederlandse televisie uit de Jaren ´90 herleven door ´Pittige Tijden´ met Carlo Boszhard en Irene Moors vanaf 24 oktober uit te brengen op DVD. Het tweetal maakte tussen 1996 en 1999 furore met ´Pittige Tijden´ in het door hen gepresenteerde populaire RTL4-kinderprogramma Telekids. Carlo Boszhard en Irene Moors haalden hiervoor hun inspiratie uit de karakters van de ´Moeder aller Soaps´, Goede Tijden Slechte Tijden.De hilarische wijze waarop beide TV-presentatoren de GTST-cast persifleerden, maar ook de 100 BN´ers die in ´Pittige Tijden´ voorbij kwamen, leveren vier DVD´s unieke televisie op. Warner Home Video brengt deel 1 en 2 uit op 24 oktober. Vervolgens deel 3 op 14 november en deel 4 op 12 december. Iedere DVD telt elf afleveringen van tien minuten en diverse extra´s, waaronder Pittige Momenten (bloopers), audio-commentaar van Carlo en Irene, repetitiebeelden en ´Pittige Liedjes´. WHV brengt met vier DVD´s dus in totaal 44 afleveringen van ´Pittige Tijden´ uit.  Deze DVD serie  kun je dus gewoon niet missen!

bron: www.dvd.nl

* Vanaf vandaag lanceert Life & cooking een nieuw onderdeel in het programma 'Hoger lager'. Benieuwd? Life & cooking is elke zondag te zien om 16.45 op RTL4 en na 19.00 nog een kwartier online op de website van Life & cooking.
 

7 september 2007:

Op 6 september werd de gouden E-Mail Marketing Award uitgereikt aan de interactieve Life & Cooking website en nieuwsbrief!  Hierop is de redactie van  Life & cooking natuurlijk erg trots   Dit seizoen  komt er op de site ook nog meer leuke dingen! Houd de Life & cooking site dus in de gaten; www.lifeandcooking.nl.  Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert de redactie van Life & cooking met het gewonnen award!

Bron: www.lifeandcooking.nl

* Vanaf vandaag op onze site weer een nieuwe rubriek; Telekids tips. Je vindt hier allerlei leuke sites waarvoor je kunt aanmelden wat te maken heeft met Telekids! Dus, was jij een grote fan van Telekids? Dan is deze rubriek een uitkomst voor jou! Wacht niet langer en neem een kijkje in deze rubriek! Te vinden in Telekids world. 
 

4 september 2007:

Het is bijna al weer zover! 26 oktober aanstaande worden de Televizier-Ringen uitgereikt. Ook dit jaar staat  Life & Cooking weer op de lijst van genomineerden. Vind jij Life & cooking ook zo geweldig? en geniet jij elke zondag van dit gezellige programma? kortom, gun jij het programma een ring laat dan je stem horen via http://ring2007.televizierring.nl en stem! Carlo & Irene  zelf zijn dit jaar niet genomineerd.

3  september 2007:

Nieuws over de langverwachte Pittige tijden DVD. Irene melde zondag in de eerste aflevering  van Life & cooking van dit seizoen. Dat de DVD eind oktober verkrijgbaar zal zijn. Dat wordt gieren geblazen vanaf eind oktober met de hilarische afleveringen uit Pittige tijden, het populaire onderdeel uit Telekids.

Bron: Life & cooking, 2 september 2007

* Afgelopen zondag was de eerste aflevering van het achtste Life & cooking seizoen te zien. één van de nieuwe dingen dit seizoen is, is dat het gezellige zondagmiddagprogramma na 19.00 nog een kwartier online  doorgaat op de website van Life & cooking. Wegens grote belangstelling lag de site van Life & cooking er even uit zondagavond. Voor degene die hem zondagavond gemist hebben, het filmpje van de ‘livestream’ is nu op de website van Life & cooking te bekijken. Niet helemaal ‘live’ meer natuurlijk maar wel erg leuk om terug te zien. Surf naar: www.lifeandcooking.nl en bekijk de livestream alsnog!

2 september 2007:

 Vanmiddag start het achtste seizoen van Life & cooking met Carlo & Irene, maar helaas zonder kok Vincent. Life & cooking heeft vanaf het nieuwe seizoen een nieuwe kok in de keuken staan en zijn naam is:  Robert Verweij. Verder zullen er nog tal van nieuwe dingen zijn komend seizoen, waaronder een nieuwe leader en ook nieuw is dit seizoen is dat Life & cooking na de uitzending op t.v. nog een kwartier langer doorgaat op internet, via de website van Life & cooking. Naast de veranderingen in het programma zal de website van Life & cooking ook een aantal nieuwe dingen krijgen  Dit seizoen  zal er meer filmpjes op de site komen te staan  Onder andere het ‘Filmpje van de Week’. Dit zijn leuke online video’s die jij zelf kunt insturen. Ook staat er elke week een nieuwe Sudoku klaar om opgelost te worden. Elke keer een andere puzzle met een ander onderwerp, dus steeds een nieuwe uitdaging en natuurlijk zal de nieuwe kok je weer de lekkerste recepten geven en zal ook wijn- en kooktips geven in de vorm van een column. Het beloofd weer een fantastische seizoen te worden zowel online op de website van Life & cooking en op televisie. dus, mis het niet, vanmiddag om 16.45 de de eerste aflevering van het achtste Life & cooking seizoen!
 

* Het team van de Carlo & Irene fansite wenst de nieuwe kok, Robert Verweij veel succes bij Life & cooking!

31 augustus 2007:

De nieuwe kok van Life & cooking is bekend! Dit meld RTL Boulevard gisteravond. De nieuwe kok is Robert Verweij. Deze  nieuwe kok van Life & cooking is 28 jaar en  een echte kookfreak. Hij heeft als freelancer in diverse horecagelegenheden gewerkt, heeft aan vele wedstrijden meegedaan, uitdagende opdrachten aangenomen én hij geeft kookworkshops, kookdemonstraties en wijncursussen.   Robert zal dit seizoen in de keuken staan van Life & cooking. Verder zal er komend seizoen een nieuwe leader te zien zijn van Life & cooking, Hiervan waren al beelden te zien bij RTL Boulevard gisteren. Gemist? klik dan hier.  Nog meer nieuws in het nieuwe  seizoen, want komend seizoen zendt Life & cooking na 19.00 nog een kwartier langer uit via de website van Life & cooking; www.lifeandcooking.nl. Genoeg reden dus, om gewoon te kijken naar een nieuw seizoen Life & cooking a.s. zondag 2 september  om 16.45 op RTL4.

Bron: RTL Boulevard, 30 augustus 2007 en www.lifeandcooking.nl

* Sorry, Wegens een technische storing is er tijdelijk  even geen poll van de Carlo & Irene awards, dit proberen we snel te verhelpen.

30 augustus 2007:

Zo meteen  in RTL Boulevard een item over de nieuwe kok van Life & cooking. RTL Boulevard is om 18.33 te zien op RTL4.

* Aanstaande zondag 2 september start het achtste seizoen van Life & cooking.  Carlo & Irene worden komend seizoen bijgestaan door een nieuwe kok in de keuken. Wie dit is, waar de kok vandaan komt en wat zijn of haar favoriete gerecht of specialiteit is, komt uitvoerig aan bod in deze seizoensopener. Ook ontvangt het duo diverse gasten. Zo is zondag ook de bekende Schotse ‘babyfluisteraar’ Derek Ogilvie te gast.
In het programma ‘Baby’s Wil Is Wet’ laat deze Schot zien dat hij weet wat de allerkleinsten nog niet kunnen zeggen. Ook Olga Commandeur komt langs om haar nieuwe collega bij ‘Nederland In Beweging’ voor te stellen: Duco Bauwens. De nabestaanden van de bekendste Amsterdamse volkszanger, Rachel, Roxanne en Dre Hazes, zijn eveneens van de partij in de eerste uitzending. Verder gaan er nieuwe rubrieken en spellen van start, waarin ook de nieuwe kok zijn aandeel levert, Mis het niet, een nieuw seizoen Life & cooking vanaf a.s. zondag om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

Bron: http://www.mediacourant.nl 

29 augustus 2007:

Afgelopen zondag was de eerste uitzending te zien van de nieuwe familieshow 'Jong geleerd' van Carlo & Irene. Deze uitzending is nu via RTL gemist en de website van 'Jong geleerd' terug te kijken. Wil je snel deze eerste  uitzending terug zien klik dan hier.  aanstaande donderdag is er weer een nieuwe uitzending te zien van 'Jong geleerd' om 20.30 op RTL4  'Jong geleerd' is een nieuwe  Familiespelshow waarin tien- tot twaalfjarige kinderen het opnemen tegen hun ouders. Een klas met twintig kids strijdt tegen een klas met twintig volwassenen om duidelijk te krijgen hoe groot of klein de kenniskloof tussen beide generaties is. Gebruikelijke schoolonderwerpen zoals rekenen, taal en geschiedenis worden afgewisseld met vragen over de laatste trends op het gebied van games, film, muziek en kleding.
 

26 augustus 2007:

Irene Moors maakte zich na de deal met Tien enige zorgen over haar toekomst bij RTL 4, maar nu is de ervaren presentatrice weer dik tevreden. Samen met Carlo Boszhard presenteert Irene vanavond de eerste aflevering van de nieuwe spelshow Jong Geleerd. “Het was natuurlijk wel even spannend hoe mijn toekomst er op werkgebied zou uitzien. Met die invasie van Tien-sterren“, vertelt Moors in De Telegraaf. “Maar gelukkig werden de oudgedienden niet vergeten.”
Irene Moors omschrijft Jong Geleerd als een ‘familiespelshow’. In het programma nemen tien- tot twaalfjarige kinderen het tegen hun ouders op om te testen hoe groot de kenniskloof tussen beide generaties is. “In het programma staan twintig ouders tegenover twintig kinderen. De vragen zijn gebaseerd op de lesstof van groep acht. Hebben ouders op het gebied van taal, rekenen en geschiedenis nog wel meer kennis in huis dan hun kroost? Zeker is dat ze moeite hebben met vragen over de laatste trends op het gebied van games, films, muziek, kleding en gadgets.”
Carlo Boszhard en Irene Moors vormen al jaren een succesvol tv-duo. Toch komen de twee niet bij elkaar over de vloer. “We zien elkaar op het werk al genoeg“, vertelt Irene in de krant. “Hij was in juni ook niet op mijn veertigste verjaardag, maar dat kwam omdat hij toen op vakantie was. Ik kom trouwens ook nooit op zijn verjaardag, want dan is mijn zoontje ook jarig. Ik héb wel vrienden uit het vak die bij mij thuis komen hoor. Ik werk nu achttien jaar voor RTL, en zonder mijn visagist en inmiddels vriendin Barbara was ik misschien al lang niet meer te zien geweest. En Esther Duller, Caroline Tensen en Gerard Joling waren ook op mijn verjaardag.”
Volgens Irene weet Carlo veel van spelshows. “Carlo weet van alle games de hoed en de rand. Maar we presenteren het samen om het gezelligheid mee te geven.”
De formule van Jong Geleerd is in Nederland ontwikkeld en doet denken aan de show Are you smarter than a 5th grader, die vorig jaar een grote televisiehit was in Amerika. Net 5 brengt de Nederlandse versie Ben jij slimmer dan een kind? vanaf 2 september op de buis. In deze show moet een volwassene tien vragen beantwoorden van het niveau basisschool. Als hij het antwoord niet weet, kan hij maximaal drie keer de hulp inroepen van een kind. “Het grote verschil tussen beide shows is dat wij kinderen rechtstreeks tegenover volwassenen laten spelen“, zegt Boszhard in Bn/DeStem.
Van ‘Jong geleerd’ worden voorlopig slechts zeven shows gemaakt. Het moet eerst aanslaan. Moors: “Het gaat per slot van rekening om de kijkcijfers.”
Om het programma een beetje op weg te helpen, wordt de eerste aflevering vanavond meteen na het eredivisie-voetbal geïntroduceerd, om 20.30 uur op RTL 4. Daarna verhuist ‘Jong geleerd’ naar de donderdagavond.
bron: http://www.mediacourant.nl

* Vanavond is het een gezellige Carlo & Irene avond op televisie, eerst kun je genieten van de laatste zomereditie van Life & cooking met hilarische momenten uit het zevende seizoen om  18.00 op RTL4.  Vanaf volgende week start het nieuwe seizoen van Life & cooking om 16.45, helaas zonder kok Vincent. Ook zijn Carlo & Irene vanavond zoals we al eerder melde te zien in de 25.. op SBS6 om 19.00 met beelden van hilarische typetjes o.a. gespeeld door Carlo & Irene en als dat nog niet genoeg is is het duo vanavond ook nog te zien in hun nieuwe programma 'Jong Geleerd' om 20.30 op RTL4, mis deze programma's  niet!
 

* Irene Moors en haar man Barry Kroon  zijn vandaag al weer 6 jaar getrouwd. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene en Barry met het 6 jarig huwelijk!

25 augustus 2007:

RTL Boulevard’ gaat uitbreiden. Niet alleen wordt de poule van deskundigen vergroot, het zal ook regelmatig voorkomen dat een extra deskundige of gast uit de actualiteit kan aanschuiven.
De huidige vaste ‘RTL Boulevard’-familie wordt hiervoor aangevuld met o.a. Daphne Deckers (dinsdag haar debuut) en ‘RTL Voetbal’-presentator Humberto Tan. Paul de Leeuw neemt vrijdag 31 augustus een keer plaats op de nieuwe, vierde kruk in de studio. Irene Moors en Winston Gerschtanowitz vervangen Daphne Bunskoek bij haar afwezigheid. Vanaf maandag 27 augustus start het nieuwe seizoen van RTL Boulevard, elke werkdag tussen 18.35 en 19.30 uur op RTL4. 

Bron: www.rtl4.nl  

* Vanavond zullen Carlo & Irene alles over hun nieuwe programma 'Jong geleerd' vertellen in Shownieuws. Deze nieuwe familieshow van Carlo en Irene start morgen om 20.30 op RTL4.  Shownieuws wordt vanavond uitgezonden om 23.15   bij SBS6.

Bron: Shownieuws laat, 24 augustus 2007.

23 augustus 2007:

Carlo gaat aanstaande zaterdag en zondag (25 en 26 augustus) weer signeren op de uitmarkt  tussen tussen 13.30 uur en 14.00 uur  in Amsterdam, samen met o.a. Ron Link bekend uit de populaire musical Tarzan. De signeersessie vindt plaats  bij de stand van Joop van de Ende theaterproducties. Deze stand is te vinden op het Java Eiland. ook zal de AVRO,  na  het overweldigende succes van vorig jaar  voor de tweede keer op zondagavond 26 augustus live vanaf het Java Eiland een Musical Sing-a-Long presenteren. met tal van oude en nieuwe musicalnummers, ook zal er een voorproefje te zien zijn uit de nieuwe musical  Les Miserables, de musical waarin Carlo de rol van Thénardier zal gaan vertolken.   De musical  'Sing a Long' is dus  ook live te zien  zondagavond 26 augustus om 21:00 bij de AVRO op Nederland 1. De presentatie van dit spektakel is in handen van Chantal Janzen en Frits Sissing.

Bron: www.musical.nl

* Onze rubriek  rubriek  Telekids World breid verder uit, vanaf vandaag kun je ook filmpjes terugkijken uit Telekids! Oude tijden herleven in Telekids World! Wacht niet langer en neem een kijkje in de Telekids world

22 augustus 2007:

Ook Carlo reageert op het overlijden van Jos Brink. Carlo heeft dinsdag een rauw advertentie  geplaatst in de Telegraaf vanwege het overlijden van Jos Brink. Het volgende staat in de Rouwadvertentie:  'Een voorbeeld voor velen, Jos, ik zal je missen.' 

Bron: Shownieuws laat, 21 augustus 2007.

21 augustus 2007:

Helaas televisiekok Vincent van Essen neemt na twee jaar afscheid van Life and Cooking. De 27-jarige opvolger van Rudolph van Veen zal in het nieuwe seizoen niet meer te zien zijn in het RTL 4-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors. Vincent geeft toe dat hij in het begin zich niet op zijn plek voelde in het programma. Maar de belangrijkste reden om te stoppen, is het verwezenlijken van zijn grote droom: een eigen kookstudio, vertelt de televisiekok in De Telegraaf.
Life and Cooking vergt volgens Vincent van Essen veel tijd. “Je bent er zo’n vier à vijf dagen mee bezig. Eigenlijk moet je vrijgezel zijn en geen kinderen hebben. Maar ik wil mijn twee kindjes ook graag nog aandacht geven. Het laatste wat ik wil, is een au pair in mijn huis. Samen eten is het meest ontspannen moment van de dag. Maar dat deed ik bij anderen thuis. Dan kwam ik ’s avonds laat thuis en lagen mijn kinderen al in bed. Dan sta je voor de keuze: ga ik verder met tv of kies ik voor mijn eigen zaak en dus ook voor mijn gezin. Dan is die beslissing toch wel makkelijk te nemen.”
Vincent werd door de kijkers was gekozen om Rudolph van Veen op te volgen in Life and Cooking, maar op de website van het programma verschenen kort na zijn debuut veel kritische berichten. “Ik ben een heel nuchtere boer. Mensen vinden je leuk of niet. Dar heb ik niet wakker van gelegen. Mensen vergeleken mij automatisch met Rudolph. Maar wij zijn twee heel verschillende personen. Ik heb mijn eigen manier van doen.” Hij vervolgt: “Het is ontzettend moeilijk om volledig jezelf te blijven voor de camera. Als ik mijzelf terugzag, schrok ik soms van mijn gezichtsuitdrukkingen. ‘Mijn god, ik kijk alsof ik word aangereden!’, dacht ik dan.”
Vincent vindt dat hij bij Life & Cooking in het diepe is gegooid. “Rudolph zat er vanaf het begin af aan bij, hij groeide mee in het proces” vertelt Vincent in De Telegraaf. “Maar ik kwam binnen in een geoliede machine. Ik miste begeleiding. Niet van Carlo en Irene, maar over het algemeen gezien. Ik heb zo’n vier presentatietrainingen gehad. Maar ik ben kok en geen presentator. Ik wilde vooral geen rol spelen. Niet acteren. Er waren mensen die zeiden ‘misschien moet je zus doen en misschien zo’. Maar dat is hetzelfde als je in het water wordt geduwd terwijl je niet kan zwemmen en mensen aan de kant aanwijzingen geven hoe je je armen en benen moet bewegen. Carlo en Irene zwommen al jaren in dat water. Begrijp je?”
De geruchten dat Vincent niet op zou kunnen schieten met het presentatieduo, is volgens hem onzin. “Dat ik niet zou klikken met Carlo en Irene is niet waar“, benadrukt hij. “We kwamen alleen niet elke vrijdag bij elkaar op de koffie. We zagen elkaar enkel op zondag. Dan is het lastig om een band op te bouwen. Maar vergeet niet dat het voor Carlo en Irene óók moeilijk is geweest. Zij hebben afscheid moeten nemen van Rudolph met wie ze jaren hadden samengewerkt en vervolgens moesten ze mij direct in hun gezinnetje opnemen. Daar is tijd voor nodig. Maar die tijd was er nauwelijks. Zij hebben het allebei ook heel druk.“
 

bron: http://www.mediacourant.nl

*  Het team van de Carlo & Irene fansite vindt het jammer dat Vincent stopt bij Life & cooking, maar snappen zijn beslissing natuurlijk. We wensen Vincent heel  veel succes met zijn  nieuwe kookstudio en wensen Vincent alle goeds toe met zijn vriendin en zijn kindjes.

 

16  augustus  2007:

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van Life & cooking zijn al weer in volle gang.  Er gaan geruchten dat de kok van Life & cooking, Vincent van Essen vertrekt bij Life & cooking. Er zijn al vacatures op internet te zien waar RTL naar koks zoekt. Hij  heeft  wel een gegronde reden om op te stappen. Vincent heeft sinds april zijn eigen kookstudio in Bussum samen met zijn vriendin, iets waar enorm veel tijd in gaat zitten. En iets waar je juist in het weekend kan knallen. Dan helpt het niet dat je op zaterdag een repetitiediner maakt en op zondag live op tv kookt. RTL wil er verder nog niks over kwijt en heeft de primeur aan de Telegraaf gegeven voor volgende week. Vanaf dan weten we meer.  Wil je de website bezoeken van de kookstudio van Vincent en zijn vriendin klik dan hier.

Bron: Shownieuws laat, 15 augustus 2007.

Het pittige duo Carlo & Irene presenteren vanaf 26 augustus de nieuwe familieshow 'Jong geleerd'   je kunt  je aanmelden om een opname  bij te wonen  door te mailen naar: jonggeleerd@rtl.nl.  
 

15 augustus 2007:

Lieten basisschoolkinderen zich vroeger nog met gemak iets wijs maken, tegenwoordig lijken de rollen omgedraaid. Hebben ouders tegenwoordig nog wel meer kennis dan hun kroost in huis op het gebied van taal, rekenen en geschiedenis? Zeker is dat ze moeite hebben met vragen over de laatste trends op het gebied van games, films, muziek, kleding en gadgets. Hoe groot of klein de kenniskloof tussen beide generaties is, wordt vanaf zondag 26 augustus duidelijk in de nieuwe, spannende RTL 4-familiespelshow ‘Jong Geleerd’. Het pittige presentatieduo Carlo Boszhard en Irene Moors zorgt dat de strijd tussen de tien- tot twaalfjarige kinderen en hun ouders in goede banen wordt geleid. Carlo en Irene: “TV maken voor kinderen is voor ons net zo leuk als programma’s maken voor volwassenen. Geweldig dat we dat nu kunnen combineren.”
‘Jong Geleerd’ is een nieuw amusementsprogramma voor het hele gezin. Gebruikelijke schoolonderwerpen maar ook actuele, typische kinderkwesties leveren zeer uiteenlopende vragen op in deze spelshow. In een aantal rondes nemen twintig kinderen en twintig ouders het tegen elkaar op waarbij ze telkens leerlingen uit elkaars klas proberen weg te spelen. Welke groep 'pupillen' houdt stand en gaat als slimste klas naar huis met een fors bedrag?

Bron: www.rtlnederland.nl

13 augustus 2007:

Dit jaar is in Nederland, in navolging van de Amerikaanse ONE met steun van Bono en Bob Geldof, de EEN campagne gestart. RTL Nederland ondersteunt deze campagne en zet haar sterren en zendtijd in om alle Nederlanders één voor één te mobiliseren in de strijd tegen armoede. Iedereen wordt opgeroepen om via www.EEN.nl zijn stem te laten horen en 189 regeringsleiders aan hun belofte te houden om voor 2015 de armoede in de wereld te halveren. Verschillende bekende RTL-gezichten, waaronder Martijn Krabbé, Wendy van Dijk, Irene Moors, Froukje de Both, Rick Nieman en verschillende GTST-acteurs treden in de voetsporen van wereldsterren zoals Brad Pitt, Cameron Diaz en George Clooney. Zij spelen een rol in de promo’s die voor de EEN-campagne zijn ontwikkeld en vanaf 15 augustus worden uitgezonden bij de RTL-zenders.
In 2000 spraken 189 landen af om de armoede in de wereld in 2015 te halveren. Nu in 2007 blijken de toen afgesproken millenniumdoelen nog lang niet gerealiseerd. Nog steeds is er sprake van extreme armoede en honger, gaan veel kinderen niet naar school en sterven miljoenen mensen aan aids en malaria. De EEN campagne roept iedereen op om zijn stem te laten horen en de regeringsleiders te houden aan de belofte om 0,7% van het Bruto Nationaal Product te besteden aan de realisatie van deze doelen, schulden kwijt te schelden en eerlijke handelspolitiek te voeren.
Ted van Hees, campagneleider EEN: ''Onze generatie is de eerste die in staat is om een einde te maken aan armoede in de wereld. Met deze unieke samenwerking helpt RTL de EEN campagne om bij elke Nederlander in de huiskamer te komen en zijn stem te vragen tegen armoede. Uiteindelijk zullen politieke leiders naar al deze stemmen moeten luisteren.'' Fons van Westerloo, CEO van RTL Nederland, zegt over de samenwerking: “Voor ons is het over het algemeen heel vanzelfsprekend dat we voldoende te eten hebben, de beschikking hebben over goede gezondheidszorg en dat onze kinderen naar school kunnen. EEN zet zich in voor een prachtig doel: een wereld waarin extreme honger en armoede niet meer bestaan. Het is een voorrecht om over middelen te beschikken die dit doel op krachtige wijze kunnen ondersteunen.”
EEN is een campagne van het Nederlandse Platform Millenniumdoelen en is onderdeel van GCAP (Global Call to action Against Poverty), de wereldwijde beweging achter Live 8 en ONE met steun van Bono en Bob Geldof. RTL Nederland is de mediapartner van EEN. De samenwerking is gebaseerd op het ontwikkelen van een crossmediale campagne op tv, radio en internet en het beschikbaar stellen van zendtijd hiervoor.

Bron:  http://www.een.nl 

11 augustus 2007:

Zondag 26 augustus aanstaande kun je weer genieten van een nieuwe aflevering van de 25..  op SBS6.  Hierin zullen hilarische beelden te zien zijn van Carlo &  Irene die je niet mag missen! de 25.. is op 26 augustus te zien op SBS6 om 19.00. Dit kun je niet missen!

Bron:  Redactie De 25, SBS6.

10 augustus 2007:

Life and Cooking- presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors gaan samen een nieuwe spelshow presenteren voor RTL 4. Dat meldt Shownieuws. In het programma Jong Geleerd strijden kinderen en volwassenen tegen elkaar. “Nu krijgen we ook het Telekids-gevoel weer even terug“, liet Moors weten in de showbizzrubriek. De eerste uitzending is op zondag 26 augustus, daarna is de show iedere donderdag te zien. Irene vertelde eind juni nog dat haar hoop op een nieuw programma was verdwenen.

bron:  http://www.mediacourant.nl  en shownieuws, 10 augustus 2007

Irene Moors zal niet de rol gaan vertolken van  madame Thénardier in de nieuwe musical 'Les Miserables' Dit melde ook shownieuws. Helaas zullen we niet kunnen zien of de chemie ook in het theater te zien is is van dit populaire TV duo.

bron: Shownieuws, 10 augustus 2007

28 juli  2007:

We zijn weer terug van vakantie. We zullen vanaf vandaag de site weer voorzien van leuke updates. We wensen je veel plezier op onze site!

* Carlo Boszhard &  Irene Moors Ambiëren allebei meer dan alleen het wekelijkse magazine Life & Cooking. Kregen ook allebei in het verleden wat programma's toebedeeld, die zelden een tweede seizoen haalden. Waar Een Wil Is, Er Is Zoveel Meer, De Bachelor, Gelukkig Je Bent Er... allemaal vergane titels. Irene Moors sprak een tijdje terug al haar vrees uit voor weinig werk. Dat wordt bewaarheid met uitsluitend Life & Cooking. En af en toe een invalbeurt bij RTL Boulevard.

ttp://zappen.blog.nl

13 juli 2007:

Goed nieuws voor alle Pittige Tijden fans! De langverwachte Pittige Tijden DVD komt dan eindelijk op de markt. Een tijdje leek het erop dat  het niet meer door zal gaan, maar gisteren maakte Shownieuws bekend dat het toch uitgebracht wordt.  De DVD zal in het najaar verkrijgbaar zijn en de opbrengst van de DVD, zal gaan naar de Bart Foundation, hiervan is Irene ambassadeur.  Dus alle fans kunnen vanaf het najaar genieten van hun favoriete onderdeel uit Telekids, Pittige Tijden op DVD!

Bron:  Schownieuws, 12 juli 2007

* De Carlo & Irene fansite zal vanaf 14 juli t/m  28 juli niet geüpdate worden wegens het op vakantie zijn van het team van de Carlo & Irene fansite. Sorry voor het ongemak. Op  ongeveer 1 augustus zijn we weer helemaal terug met weer nieuwe updates.  Tot die tijd kun je vermaken in onze rubrieken, en voor het actuele nieuws deze periode kun je kijken op één van de sites op onze linkpagina. Wij wensen al onze bezoekers een fijne weken, en tot 28 juli! 

8 juli 2007

Irene Moors steunt KWF Kankerbestrijding

De KWF Kankerbestrijding komt voor de tweede achtereenvolgende jaar met een roze geluksarmbandje. presentatrice Irene Moors draagt ter promotie de Pink Ribbon. Het is natuurlijk altijd een goed initiatief van  van BN’rs: het goede doel steunen. Presentatrice Irene Moors promoot dit jaar een nieuw geluksarmbandje van het KWF. “Met deze armband wil ik laten zien dat ik meeleef met al die vrouwen die zijn getroffen door borstkanker,” aldus Irene. “Ik ondersteun hiermee het wetenschappelijk onderzoek zodat voor vele vrouwen er betere behandelingen tegen borstkanker gerealiseerd kunnen worden.”Het KWF Kankerbestrijding geluksarmbandje laat zien dat je de strijd tegen borstkanker steunt. Maak het bandje vast met drie knopen, doe drie wensen en doe het nooit meer af. Je zult zien dat het werkt. We zullen  helaas nog even moeten wachten voor we het sieraad kunnen kopen want, het is pas te koop vanaf 1 oktober ( o.a. bij DIDI en Ici Paris XL). Kun je niet wachten met doneren? Via www.kwfkankerbestrijding.nl  kun je alvast een bijdrage doen.

Bron: http://www.celebscene.nl

 

1 juli 2007:

Vanavond starten de herhalingen van de improvisatieshow van Carlo Gelukkig, je bent er. In deze show ontvangt  Carlo elke week vier bekende gasten  die worden uitgedaagd om mee te spelen in een sketch. De bekende Nederlander wordt altijd begroet met de zin ‘Gelukkig je bent er’ Van de inhoud hiervan weten ze verder niks. De gasten krijgen alleen kostuums, decors en tegenspelers alleen krijgen ze geen script. De vaste acteurs die wel weten hoe de scène loopt moet er voor zorgen dat alles goed loopt en de gasten weer nieuwe uitdagingen krijgen om te spelen. Carlo stelt de gasten aan het begin van het programma voor en vraagt de gasten na hun optreden naar hun reactie erop. Ook zullen de kunsten worden beoordeeld door een jury bestaande uit het publiek in de studio. Gelukkig je bent er, is te zien om 21.54 op RTL4.

30 juni 2007:

 Het duo Irene Moors en Carlo Boszhard oogst veel succes in Life & Cooking. Joop van den Ende wil kijken of die chemie ook op het toneel aanwezig is. De musicalproducent heeft Irene gevraagd auditie te doen voor een hoofdrol in Les Miserables.
Van Carlo is het al bekend dat hij Thénardier gaat spelen in de musical. Een rol die 17 jaar geleden werd vertolkt door Paul de Leeuw.
Eind deze zomer weten we of Carlo en Irene samen op de planken gaan staan. Het is dus nog even afwachten of Irene ook een rol krijgt in Les Miserables.
 

Bron:  www.telegraaf.nl

28 juni 2007:

 Onrust onder RTL presenatoren... 

De presentatoren van RTL zijn niet per se blij met de mogelijke komst van veel Tien-presentatoren. Volgens Boulevard- presentator Albert Verlinde heerst er ‘onrust’ in de sterrenstal van RTL. “Ze hebben zoiets van: er komt een hele tsunami aan van presentatietalent van Tien onze kant op, hoe moet dat nu?“, aldus Verlinde. Als voorbeeld noemt hij Wendy van Dijk. “Zij is overgestapt naar RTL om de grote dame van het amuse- ment te worden. Straks wordt ze overtrof- fen door Linda de Mol...”
Volgens Frank Wisse, manager van Wendy van Dijk, vaart Wendy haar eigen koers. “Dat heeft ze altijd gedaan en dat zal ze blijven doen. En ze heeft alleen maar respect voor Linda, die nu haar grootste concurrente wordt genoemd. Het leeft vooral bij de media“, aldus Wisse in De Telegraaf. “Bovendien heeft een weekend twee avonden. Die kun je ook nog verdelen. Wendy de ene avond, Linda de andere. RTL 4 wordt gewoon een ijzersterke entertainmentzender, met het beste dat Nederland te bieden heeft. Ik geloof verder niet dat Linda zin heeft in langlopende projecten als Idols, wat wel weer zal terugkomen. Dat programma is echt voor Wendy. En Linda gaat veel dingen in Duitsland doen. Ik verwacht dus dat het in de praktijk wel zal meevallen.”
Ook Xenia, manager van Linda, ziet geen problemen tussen de het oud-SBS-gezicht en de voormalig TROS-presentatrice. “Linda is bezig met het opnemen van een tv-film voor Duitsland. Zij blijft gewoon haar dingen doen. Miljoenenjacht, Gooische Vrouwen… En trouwens, ze vindt Wendy geweldig.”
RTL-gezicht Irene Moors, die al achttien jaar een contract heeft met de zender, wil niet verbloemen dat het spannend is bij RTL: “Er zijn nog nooit zoveel presentatoren geweest. Feit is dat er meer programma’s zijn voor minder zendtijd. Dus elke hoop dat je er iets bij krijgt, is weg. Zeker geen grote shows. Die zijn allemaal vergeven.“
 

bron: www.Mediacourant.nl

27 juni 2007:

Irene's  programma Waar een wil  zal herhaald worden en wel op 14 juli 2007 op RTL4 om 11.10. De herhalingen die worden uitgezonden zullen zijn van de eerste reeks van Waar een Wil is. In dit programma  staan het oplossen van conflicten en problemen in de relationele- of familiaire sfeer centraal. De kandidaten worden hierbij gevolgd op hun weg naar een mogelijke oplossing. wel moet men wel eigenhandig het probleem of conflict oplossen. Irene fungeert alleen als klankbord en extra steun.   Waar een wil is, dus met herhalingen vanaf 14 juli om 11.10 op RTL4 te zien.

26 juni 2007:

Vandaag is Carlo Boszhard Jarig!, Carlo is vandaag 38 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert  Carlo met zijn verjaardag en wenst Carlo een gezellige verjaardag.

*  Er is nog een jarige vandaag, want ook Tijn Kroon, het zoontje van Irene Moors is jarig vandaag. Tijn is  al weer 5 jaar geworden. De Carlo & Irene fansite feliciteert Tijn en met zijn verjaardag, en wenst Tijn, Irene, Barry en zus Rosalie een gezellige dag toe!

* Carlo & Irene waren vanavond in RTL Boulevard te zien in een item over de samenvoeging van RTL en Talpa. RTL Boulevard wordt vanavond herhaald om  23.35 op RTL5.

24 juni 2007:

Carlo was gisteren te zien  bij Laat ze Maar lachen. Rob Verlinde (ex-tuinman van Eigen huis en tuin) was o.a. te gast en had zijn persiflage aangevraagd gepersifleerd door Carlo. Helaas was gisteren de laatste aflevering van Laat ze maar Lachen van dit seizoen. Er bestaat een kans dat de afleveringen van dit seizoen nog een keer herhaald zullen worden.

Bron: Laat ze maar Lachen, 23 juni 2007.

 19 juni 2007:

Irene Moors zal aanstaande donderdag te zien zijn in een herhaling van het programma Char, het Medium. In het programma zal Char beroemd door haar  bijzondere gave contact maken met overleden dierbaren. Char, het medium is te zien om 21.30 op RTL4. 

18 juni 2007:

Hoera, vandaag is Irene Moors Jarig! Irene is vandaag 40 geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene van harte  met haar verjaardag en wenst Irene en haar familie een fijne dag toe.

17 juni 2007:

Irene viel afgelopen vrijdag weer in voor presentatrice Daphne Bunskoek bij RTL Boulevard. Er zijn verschillende items online terug te zien  van de uitzending op de website van RTL boulevard.  klik hier om de items terug te zien.

* Ter herinnering: Carlo is vanavond te zien in Portret van een passie. In Portret van een Passie zijn portretten te zien van Nederlanders die op een speciaal gebied, waaronder kunst en cultuur, hun sporen hebben verdiend.
De werkterreinen lopen uiteen van theater en televisie tot beeldende kunst. De geportretteerde kunnen ook mensen zijn met een maatschappelijke betekenis. De verbindende factor vormt de passie waarmee of waardoor zij hun bijzondere prestatie kunnen neerzetten. Vanavond dus een portret van een passie van Carlo om 11.30 bij de TROS op Nederland 1.

 

15 juni 2007:

 Irene Moors zal op vaderdag, zondag 17 juni, bekend maken wie de leukste vader van Nederland is. De vet coolste Papa Ooit-verkiezing vindt plaats in Het Land van Ooit en is een vervolg op de spetterende Mooiste Mama Ooit Verkiezing. Mocht je nou thuis ook een leuk exemplaar hebben, dan kun je hem nog opgeven via de website http://www.ooit.nl of via Het Kabinet van Voorlichting 0416-37 77 75. Deelnemende papa’s krijgen € 8,- korting, dus betalen nog maar €10,- voor hun kaartje. Alle andere papa’s krijgen ook een Vaderdagcadeautje, want zij krijgen 15% korting. Mijn god, waar gaat het heen... De verkiezing bestaat uit een aantal rondes waarin de papa’s hun vaderkwaliteiten moeten tonen. Zo laten ze in de spierballenronde zien hoe sterk ze zijn en worden (hoe groter de spierbal, hoe leuker de papa?) in de volgende ronde hun voetbalkunsten op de proef gesteld (hé, misschien toch de vader van mijn kindertjes maar opgeven?). De vaders worden beoordeeld door 2 kinderen, Kloontje Het Reuzenkind en Irene Moors.
Na 3 afvalrondes wordt uiteindelijk de Vetcoolste Papa Ooit verkozen. Hij krijg een vakantiecheque, ter waarde van € 200,- voor een weekendje weg.  voor meer informatie kijk op
http://www.ooit.nl.

Bron: : http://carloirenewebsite.web-log.nl en  http://www.ooit.nl.

* Dit najaar vindt er een groots opgezet concert ter ere van Robert Long plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Een aantal van zijn naaste vrienden organiseert het concert met de naam A la Longue, in samenwerking met zijn partner Kristof Rutsaert en Rob Wiegman, directeur van het Luxor Theater Rotterdam. Robert Long, één van Nederlands grootste zangers en liedjesschrijvers, overleed 13 december 2006 in een ziekenhuis te Antwerpen. Op zijn geboortedag, 22 oktober, wordt zijn omvangrijke oeuvre geëerd met het concert A la Longue. Een groot aantal bekende artiesten zingt werken van Robert Long onder begeleiding van het Orkest van Koos. o.a. Carlo Boszhard en  Rob de Nijs zullen belangeloos meewerken. De opbrengst zal gaan naar een goed doel en wel naar het  Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

9 juni 2007:

We zijn weer terug! Na een paar dagen niks geüpdate te hebben. Het team van de Carlo & Irene fansite hoopt dat je de afgelopen dagen je hebt kunnen vermaken in onze rubrieken. Vanaf vandaag zullen we de site weer regelmatig updaten. We hebben alsnog het nieuws van de afgelopen dagen online gezet, zodat je niks hoeft te missen! Dit hebben we onder de desbetreffende data gezet. We wensen je veel plezier op de Carlo & Irene fansite!

* De Carlo & Irene fansite lanceert vandaag wederom weer een nieuwe rubriek  en wel de rubriek 'Spotlight' In deze rubriek vertellen fans van Carlo & Irene waarom ze nou eigenlijk fan zijn? En welke programma’s ze het meest aanspreekt van Carlo & Irene en wat als jij nou voor één dag Carlo & Irene mag zijn? Allemaal vragen waar je antwoordt op krijgt in onze nieuwe rubriek Spotlight. De rubriek Spotlight is te vinden in onze fanhoek.  Wil jij ook in de spotlight staan? mail dan naar: decarloenirenefansite@hotmail.com. Kijk in de rubriek Spotlight hoe je kunt opgeven of lees de oproep bij home. Wie weet sta jij straks wel in de spotlight op de Carlo & Irene fansite! We wensen je veel plezier in Spotlight!

* Ter herinnering: Vanavond  is er weer een nieuwe aflevering van Laat ze Maar Lachen met de broertjes Carlo & Ron Boszhard en met presentator Jochem van Gelder. Laat Ze Maar Lachen is vanavond te zien om 20.00 op RTL4 .Mis het niet! 

8 juni 2007:

 K3  komt weer met een nieuwe film in de bioscoop Na het gigantische succes van K3 en het Magische Medaillon en K3 en het IJsprinsesje zullen Karen, Kristel en Kathleen in december van dit jaar hun betoverende opwachting maken als prinsessen in de bioscoopfilm "K3 en de Kattenprins". K3 krijgt het gezelschap van niemand minder dan Carry Goossens (FC De Kampioenen, Lili en Marleen, De Koning van de Wereld), Roel Vanderstukken (Wittekerke, Witse, Flikken), Britt Van der Borght (De Kotmadam, W817, Oekanda, Plop in de wolken, Plop in de stad), AnneMie Gils (Witse, Thuis, Nonsens, Zone Stad), en de Bekende Nederlanders Irene Moors en Terence Schreurs. De regie van deze derde K3-film is in handen van Matthias Temmermans. Gisteren was er in Schownieuws laat een item te zien over de nieuwe k3 film met Irene Moors.  Er werd o.a. vertelt waarom Irene gekozen is voor de film.

bron: Shownieuws laat, 8 juni 2007 en http://carloirenewebsite.web-log.nl

7 juni 2007:

Carlo zal  17 juni te zien zijn in een portret van een passie. In Portret van een Passie zijn portretten te zien van Nederlanders die op een speciaal gebied, waaronder kunst en cultuur, hun sporen hebben verdiend.
De werkterreinen lopen uiteen van theater en televisie tot beeldende kunst. De geportretteerde kunnen ook mensen zijn met een maatschappelijke betekenis. De verbindende factor vormt de passie waarmee of waardoor zij hun bijzondere prestatie kunnen neerzetten.  Portret van een passie met Carlo Boszhard is 17 juni te zien om 11.30 bij de TROS op Nederland 1.

Bron: Life & cooking, 3 juni 2007 en www.tros.nl

4 juni 2007:

Irene Moors was gisteravond te gast in de Mike & Thomas Show bij de VARA. Heb je het gemist? Geen nood, want je kunt de aflevering online terug zien.  klik hier en bekijk de uitzending nogmaals. 

* De Carlo & Irene fansite  zal vanaf morgen 5 juni t/m 8 juni 2007 niet geüpdate worden. Het team van de Carlo & Irene is dan met school weg en is dus niet in staat de site te updaten. Sorry voor het ongemak. vanaf 8 juni zijn we weer helemaal terug met nieuwe updates!  

3 juni 2007:

Vanmiddag zal helaas al weer de laatste aflevering van het zevende seizoen van Life & cooking te zien zijn Carlo, Irene en Vincent sluiten het zevende seizoen af met een geweldige aflevering. Zo ontvangen zij nog één keer de leukste en meest spraakmakende publieksgasten van dit seizoen en draaien ze voor de laatste keer aan het rad van 'De Doordraaishow'. Mis het dus niet, Life & cooking vanmiddag met de laatste aflevering van seizoen 7 om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

* Irene Moors zal vanavond samen met Ilonka Elmont, Joris Lutz, Erik van de Hoff, Viggo Waas, en Victoria Koblenko te gast zijn in de in De Mike & Thomas Show van de VARA. De Mike & Thomas Show met o.a. Irene Moors als gast zal vanavond te zien zijn om 22:30 bij de VARA op Nederland 3.

Bron: www.vara.nl

30 mei 2007:

Carlo was zonet te zien in RTL Boulevard op RTL4. In een item over de film  van de Nederlandse versie van  Shrek 2 waarin Carlo  één van de stemmen zal gaan doen. RTL Boulevard wordt vanavond herhaald om 23:19 op RTL5.

* De improvisatieshow van Carlo Boszhard Gelukkig, je bent er zal herhaald worden vanaf Zondag 1 Juli 2007 om 21:45 op RTL4. In Gelukkig, je bent er  ontvangt Carlo elke week vier bekende gasten die worden uitgedaagd om mee te spelen in een sketch. De bekende Nederlander wordt altijd begroet met de zin ‘Gelukkig je bent er’ Van de inhoud hiervan weten ze verder niks. De gasten krijgen alleen kostuums, decors en tegenspelers alleen krijgen ze geen script. De vaste acteurs die wel weten hoe de scène loopt moet er voor zorgen dat alles goed loopt en de gasten weer nieuwe uitdagingen krijgen om te spelen. Carlo stelt de gasten aan het begin van het programma voor en vraagt de gasten na hun optreden naar hun reactie erop, de sketches  worden beoordeeld door een jury bestaande uit het publiek in de studio.

Bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

29 mei 2007:

Het is bekend in welke aflevering de broertjes Carlo & Ron Boszhard te gast zullen zijn in de nieuwe serie van 'Laat ze maar lachen' De broertjes Boszhard zullen zaterdag 9 juni te gast zijn bij Ron Brandsteder in deze komische show. In de eerste aflevering dat aanstaande zaterdag begint  ontvangt Ron de  RTL-nieuwscollega’s Loretta Schrijver en Jan de Hoop en RTL-weer vrouw en winnares van Dancing with the stars 2007 Helga van Leur.  Laat ze maar Lachen is vanaf aanstaande zaterdag  tussen 20.00 uur en 21.00 uur wekelijks te zien  bij RTL 4 met nieuwe afleveringen.

bron: www.endemol.nl

* Nu ook op de Carlo & Irene fansite te zien; Het nieuwe station Item met Carlo Boszhard. Dat vanaf 1 juni te zien zal zijn op RTL4. Kik op het vierkantje om het  nieuwe station item te bekijken. hier! 

bron: RTL Nederland website en foto RTL weblog
 

28 mei 2007:

Geweldig nieuws! Life & cooking  krijgt een nieuw seizoen. Het gezellige zondagmiddagprogramma start zondag 2 september 2007 met  seizoen 8 van dit gezellige zondagmiddagprogramma. Ook in seizoen 8 zullen Carlo Boszhard & Irene Moors  de presentatie voor hun rekening nemen en Vincent van Essen zal weer de sterren van de hemel koken,maar voor het het zover is kun je eerst aanstaande zondag nog kijken naar de laatste aflevering van seizoen 7. Daarna komen er compilatie-uitzendingen  met hoogtepunten  en giermomenten uit seizoen 7. De compilatie-uitzendingen zijn te zien op  de volgende data en tijden:
Zondag 10 en 17 juni van 17:00 tot 18:00 op RTL 4
(Herhaling zondag om 11 uur)
Van zondag 24 juni t/m 26 augustus: iedere zondag van 18:00 – 19:00 op RTL 4
(Herhaling zaterdag om 8.30)

 

bron: www.lifeandcooking.nl

27 mei 2007:

Mooi weer de Leeuw

Het duo Carlo & Irene waren gisteren te gast bij Paul in Mooi! weer de Leeuw. één van de mensen uit het publiek had de wens om Carlo & Irene te interviewen. Dit gebeurde backstage. Er is een kans dat Carlo & Irene vandaag ook te zien zullen zijn in de Day after van Mooi! weer de Leeuw. Deze uitzending is te zien van 20.15 tot 21.15 op Nederland 1. De uitzending van  gisteren is  terug te zien  door hier te klikken. De uitzending van vandaag zal ook weer na de uitzending te zien zijn op internet. Je kunt de uitzending terugzien door  naar http://mooiweerdeleeuw.vara.nl te gaan en dan op de rubriek terugkijken te klikken en dan vervolgens  op 27 mei te klikken. 

bron: http://mooiweerdeleeuw.vara.nl

26 mei 2007:

RTL 4 heeft vanaf vrijdag 1 juni een nieuwe huisstijl. Voor de nieuwe station idents wordt gebruik gemaakt van de vaste gezichten van de RTL-programma's en -series. In deze ’station idents’, korte filmpjes die een zender een eigen gezicht geven, zijn onder meer Carlo Boszhard en Sylvana Simons te zien. “Middels deze uitingen wordt de kijker bovendien een blik achter de schermen gegund dankzij camera’s die voor, tus- sen en achter de decors draaien“, aldus een RTL-zegsman.

Deze 360 graden ronddraaiende beweging, waarbinnen de presentatoren en acteurs de vaste aanblik blijven vormen, is eveneens terug te vinden bij het haakje van het RTL 4-logo. “Deze animatie vormt de rode draad in alle scribes, screenbugs, station idents en promo’s. De kleur van RTL 4, oranje, komt bovendien prominenter naar voren.” De vorige huisstijl dateert van inmiddels vijf jaar geleden.

bron: http://www.mediacourant.nl
 

20 mei 2007:

Er komt vanaf 2 juni weer een nieuwe reeks  van vier gloednieuwe afleveringen van 'Laat Ze Maar Lachen' bij RTL 4 met Ron Brandsteder in een heel nieuw decor ontvangt Ron zijn gasten. Uiteraard voegen de bekende Nederlanders zelf de opmerkelijke verhalen achter de schermen of anekdotes toe die verscholen gaan achter de desbetreffende hilarische of tenenkrommende gebeurtenis. Als gast ontvangt Ron onder meer de broers Carlo en Ron Boszhard, NCRV-coryfee Jochem van Gelder, 'ONM'-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, 'Julia’s Tango'-actrice Peggy Vrijens, RTL 4-weervrouw Helga van Leur, 'GTST'-acteur Koert-Jan de Bruijn en 'RTL Nieuws'-presentator Jan de Hoop. De beelden die te zien zullen zijn zullen niet alleen maar ook tv-fragmenten die op zichzelf lachwekkend zijn. Naast de komische missers van de gasten, passeren ook diverse blunders van Ron zelf de revue. Tevens is er wekelijks een echte 'klassieker' te zien. Wanneer we weten wanneer Carlo en Ron Boszhard te gast zullen zijn laten we het natuurlijk weten op de site.  De nieuwe reeks afleveringen van Laat Ze Maar Lachen is dus te zien vanaf 2 juni om 20.00 uur op RTL4.

Bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl/

19 mei 2007:

Dinsdag 15 mei was het programma 'Doe een wens' te zien op RTL4. De presentatie was in handen van Irene Moors en Wendy van Dijk. De uitzending was een groot succes, er keken maar liefst 773.000 mensen. Op dinsdag zijn er ook bijna drie keer zoveel mensen geweest op de site van Doe een Wens. Dankzij de mooie beelden, hebben zich ook ruim 100 mensen als donateur aangemeld, fantastisch! Want alleen met de hulp van onder andere donateurs en sponsors kan Doe Een Wens de wensen vervullen. Wil je meer informatie over de stichting Doe een wens, of wil je donateur worden van de stichting kijk dan op: www.doeeenwens.nl.

 

13 mei 2007:

Vanmiddag zal Life & cooking in het teken staan van moederdag. Naast de kinderen van Irene zal ook Wil Boszhard, de moeder van Carlo op visite komen in Life & cooking. Mis het niet, Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4. Ga gezellig samen met je moeder Life & cooking kijken en geniet samen van de moederdaguitzending van Life & cooking.

* Het team van de Carlo & Irene fansite wensen alle moeders van Nederland, een fijne en liefdevolle moederdag.

9 mei 2007:

Irene Moors was vanavond samen met Wendy van Dijk  in RTL Boulevard  te zien in een item over het eenmalige programma Doe een wens  dat Irene  15 mei presenteert  samen met Wendy van Dijk. RTL Boulevard wordt herhaald  om 23.42 op RTL5.

6 mei 2007:

Volgende week zullen de kinderen van Irene Moors, Rosalie en Tijn Kroon mee gaan naar Life & cooking. De uitzending zal in het teken staan van moederdag en ter gelegenheid daarvan gaat Rosalie samen met Carlo een liedje zingen voor Irene. Hiervoor is Rosalie al druk aan het oefenen.  Het is niet de eerste keer dat Rosalie te zien is op televisie. Rosalie heeft als baby van drie maanden ooit Telekids bezocht en later nog twee keer Life & Cooking vanwege Sinterklaas en  een optreden van K3. Voor Tijn is het de eerste keer dat hij op televisie komt. Life & cooking is volgende week zondag te zien om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

3 mei 2007:

De Carlo & Irene fansite  lanceert vanaf vandaag een nieuwe rubriek 'Musical'  te vinden in ons menu. In deze rubriek word je uitgebreid meegenomen in de musicals, waarin Carlo & Irene hebben gespeeld of op dit moment nog spelen of gaan spelen. Een wereld vol musical met Carlo & Irene in de nieuwe rubriek musical op de Carlo & Irene fansite. Het team van de Carlo & Irene fansite wenst je veel plezier in deze nieuwe rubriek.

2 mei 2007:

 We hebben weer een nieuwe poll  geplaatst van de Carlo & Irene Awards. klik hier en stem gezellig mee! Je kunt stemmen tot 1 juli 2007. Deze datum is onder voorbehoud.  Helaas kunnen wij niet de uitslag geven van de vorige poll, omdat  er vreemd genoeg geen  stemmen zijn bijgehouden; waarschijnlijk een technische storing. Sorry voor het ongemak. Succes met stemmen!

30 april 2007:

 Gordon, Carlo Boszhard en Angela Schijf spreken ook voor het derde deel van de animatiefilm 'Shrek' de stemmen in in de Nederlandse versie. Ook acteurs Peter Blok en John van Eerd geven nog eens gestalte aan hun karakters.
Nieuwe stemmen komen van cabaretier Pepijn Gunneweg, actrice Bianca Krijgsman en voormalig Jules Unlimited-presentatrice Lotti Hellingman. Gordon spreekt de stem van de gemene stiefzus in, Schijf die van Prinses Fiona, Boszhard die van Donkey en Blok die van Shrek.
In 'Shrek the third', die vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen te zien is, nemen Shrek en Fiona het koningsschap tijdelijk over omdat de koning in een kikker is veranderd. Het leiderschap bevalt de twee niet goed en ze gaan op zoek naar een opvolger. Ondertussen probeert Prins Charming roet in het eten te gooien door een staatsgreep voor te bereiden.
In de Amerikaanse versie van 'Shrek' is Justin Timberlake een nieuwkomer. Hij spreekt de stem in van een jonge Koning Arthur. Verder zijn Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (Fiona) en Eddie Murphy (Donkey) opnieuw te horen in de animatiefilm.

Bron: www.rtlboulevard.nl 

 

21 april 2007:

 De musical Les Misérables waarin Carlo de rol gaat spelen van Thénardier  wordt in het seizoen 2008/2009 door Joop van den Ende Theaterproducties in Nederland op de planken gebracht.
De Nederlandstalige versie van het origineel gaat in april 2008 in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, waar Les Misérables slechts voor een beperkte periode te zien zal zijn.  Afgelopen zondag werd Carlo met het  goede nieuws verrast in Life & cooking,  dat hij de rol van Thénardier  mag gaan spelen.

* Een tijdje geleden melde Irene al in Life & cooking dat ze binnenkort in bikini op de cover zal staan van het blad 'Linda'.  Het blad zal 24 mei te koop zijn.

bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

20 april 2007:

De bloopermomenten uit de persiflage 'Op zoek naar talent'  die eigenlijk gepland stonden voor  afgelopen zondag maar die wegens tijdgebrek toen niet zijn uitgezonden zullen aankomende zondag alsnog worden uitgezonden in Life & cooking. Dat wordt gieren geblazen om 16.45 tot 19.00 in Life & cooking op RTL4. Mis het niet!

15 april 2007:

Carlo heeft de rol gekregen van Herbergier in de musical Les Miserables! Met dit goede nieuws werd Carlo vandaag verrast  in Life & cooking. Een hele prestatie natuurlijk. Carlo was in de race voor deze rol samen met Frans van Deursen. Carlo heeft de verschillende rondes met succes doorstaan en  het team van Camaron en Mackintosth  en Stage Holding heeft dus besloten dat Carlo deze rol gaat spelen.  Carlo, Onwijs gefeliciteerd met deze geweldige rol en wij van het team van de Carlo & Irene fansite wensen je veel plezier en succes met deze rol!

14 april 2007:

Er is weer meer nieuws over het eenmalige programma van Irene  Moors en Wendy van Dijk. De naam van het programma is bekend en zal heten 'Doe een wens'  Wendy, ambassadeur van de stichting, en Irene vervullen in deze special op ludieke wijze de grootste wensen van vier kinderen met een levensbedreigende ziekte  De special, die in samenwerking met de stichting wordt gemaakt, is een productie van Endemol en wordt gesponsord door RVS. In de special zal Irene de negenjarige  Lara  thuis opzoeken.  Lara heeft voor de tweede keer in haar jonge leven leukemie en voor haar liefste wens duikt Irene met haar de keuken in van een luxe  restaurant. Wendy gaat op pad met de achtjarige Bas. Hij heeft de ziekte van Duchenne, een erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt waardoor hij in een rolstoel zit. Het is Bas z’n grootste wens om de piramides in Egypte te bezoeken. Wendy wacht hem en zijn familie op Schiphol op om samen de spannende reis naar Egypte te maken.
Tot slot gaan Wendy en Irene op pad met de broertjes Evert Jan (12 jaar) en Patrick (8 jaar) die beiden taaislijmziekte hebben. Dit is de meest voorkomende erfelijke ziekte waarbij door verstoord watertransport het slijm taai wordt; dit maakt ademhalen moeilijk. Zij hebben ieder een wens: Evert Jan wil graag een keer een vrachtwagen pimpen en Patrick wil al heel lang een ritje maken in de achtbaan van de Efteling.   De special 'Doe een wens' zal  15 mei te zien zijn om 21.30 tot  22.30 op RTL4.
 

12 april 2007:

Aanstaande zondag zullen de leukste bloopers te zien zijn uit het van 'Marianne van Wijnkoop theater' in Life & cooking. Marianne van Wijnkoop en Mari van de Ven zijn natuurlijk op zich al om te gieren maar ook tijdens de opnames voor deze persiflage ging er wel eens wat mis. Dit is natuurlijk om te gieren om naar te kijken. Dit is niet het enige wat er zondag gaat gebeuren ook zullen Carlo & Irene ruimschoots aandacht besteden aan de geweldige musical Tarzan. Life & cooking is a.s. zondag te zien om 16.45 tot 19.00 op RTL4. Mis het niet!

* Carlo is nog steeds in de race voor de musical 'Les Miserables. Carlo is samen met Frans van Deursen in de strijd voor deze rol. Het gaat om de rol van herbergier. Carlo en Frans hebben beide de audities met succes doorstaan.  Het is  nu afwachten wat het team van Camaron en Mackintosth  en Stage Holding gaat beslissen. Carlo laat in RTL Boulevard van afgelopen  dinsdag weten dat het niet om een bekende naam gaat, maar  om het talent.  Wie gaat er van door met de rol van herbergier in 'Les Miserables? het is nog afwachten. Het Team Carlo & Irene fansite hoopt dat Carlo deze rol krijgt. Wanneer bekend is wie de rol krijgt laten we het weten.

Bron: RTL Boulevard, 10 april 2007.

10 april 2007:

Er is meer nieuws over het nieuwe programma van Irene Moors en Wendy van Dijk.  Het zal gaan om een eenmalig programma in samenwerking met stichting Doe een wens.    In het programma gaan Wendy en Irene mee op de liefste wensvervulling van een kind met een levensbedreigende ziekte. Naast de wensvervulling die helemaal is georganiseerd door vrijwilligers van Doe een Wens hebben Wendy en Irene natuurlijk nog een aantal verrassingen. Wendy en Irene zullen de hele wensdagen de kinderen bijwonen. Het programma zal 15 mei worden uitgezonden om 21.30 op RTL4.

* Irene kwam vandaag nog even ter sprake in RTL Boulevard vanwege haar opmerking in 'Vrouw'  Over Viola Holt.  Irene heeft Carlo laten weten dat het helemaal niet negatief bedoeld is. Waarschijnlijk is het verkeerd begrepen door Viola.  RTL Boulevard wordt vanavond herhaald om 23.15 op RTL5. 

Bron: RTL Boulevard, 10 april 2007.

9 april 2007:

Carlo zal morgen plaatsnemen op de stoel van Albert Verlinde in RTL boulevard. Dit vertelde Carlo gisteren in Life & cooking.  Albert zelf is deze uitzending er niet en aan Carlo werd gevraagd of hij Albert wilde vervangen, en ons van het  showbizz nieuws wil voorzien. RTL Boulevard is morgen te zien om 18.35 tot 19.30 uur  op RTL4 en zal morgenavond herhaald worden om 23.15 op RTL5.

* In de late editie van Shownieuws van 7 april 2007  werd  vermeld dat Irene ruzie heeft met oud-collega Viola Holt.  In het blad 'Vrouw' zou Irene hebben gezegd dat ze nooit zo wil eindigen als Viola Holt. 'Deze geweldige presentatrice was altijd een boegbeeld van de Nederlandse televisie. Het is zonde dat ze nu dronken met Bonnie op televisie te zien is', aldus Irene Moors. Natuurlijk moest Viola ook een reactie teruggeven en liet het volgende weten: 'Laat Irene maar eerst een programma presenteren in haar eentje. Zonder Carlo Boszhard dus of Robert van den Broeke. Daarna mag ze pas oordelen'   Een nieuwe showbizz-ruzie   en dat nog wel met Pasen..

bron: Shownieuws, 7 april 2007 en http://carloirenewebsite.web-log.nl.

7 april 2007:

Irene Moors mag samen met collega Wendy van Dijk een nieuw programma presenteren. Zo meld Shownieuws een tijdje  geleden.  Het gaat om een programma waarin wensen van kinderen centraal staan  om deze in vervulling te laten gaan. Zodra  hier meer bij ons  over bekend is laten we het  weten.

bron: Carlo&Irene Weblog

* Het team van de Carlo & Irene fansite wenst al zijn bezoekers fijne paasdagen met veel gezelligheid en eieren.   Natuurlijk niet vergeten te kijken morgen eerste paasdag naar Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

6 april 2007:

De namen zijn  bekend van musicalacteurs die zullen optreden tijdens het DuimenGala 2007. Onder andere Tony Neef, Carlo Boszhard, Ger Otte, Michael Diederich, het complete ensemble van de musical 'Chess' en studenten van het Brabants Conservatorium zullen de uitreiking van de Duimen opluisteren. Deze duimen zijn musical awards van de site  www.musicalfan.net.   De top 3 van kanshebbers voor de Awards zijn voor Beste Musical ‘Beauty and the Beast’ waarin Carlo Boszhard speelde ,‘Grease’ en ‘Honk!’. In de categorie ‘Beste Originele Musical’ maken ‘Doe Maar!’, ‘Rembrandt’ en ‘Wat Zien ik?!’ kans in de prijzen te vallen. Voor Beste Hoofdrollen zijn Ivo Chundro (‘Honk!’), Ara Halici (‘Honk!’), Jeroen Phaff (‘Chess’), Nurlaila Karim (‘The Wiz’), Ellen Pieters (‘Wat zien ik?!’) en Celine Purcell (‘My Fair Lady’) genomineerd. de uitreiking zal plaatsvinden  op 23 april 2007 in Theater Zuidplein in Rotterdam.

bron: http://www.musicalfan.net 

 

1 april 2007:

Afgelopen zondag waren Nada Noppes en Victor Vuur voor de laatste keer te bewonderen in Life & cooking.  Vanaf vanmiddag zullen Marianne van Wijnkoop ( Irene Moors) en Mari van de Ven  ( Carlo Boszhard) met  hun eigen programmaonderdeel  te zien  zijn en zullen ze weer op zoek gaan naar een nieuw talent. Mis het niet, om 16.45 tot 19.00 in Life & cooking op RTL4.  Om 19.00  is  de persiflage met Marianne van Wijnkoop en  Mari van de Ven ook via de Life & cooking site te bekijken.

* In januari heeft Irene een aantal keren myrna Goossen vervangen bij Aperitivo. Deze afleveringen  zijn nu terug te kijken. klik  hier om naar de website te gaan van  Aperitivo en klik op de afleveringen van 15 januari, 16 januari en  18 januari.

25 maart 2007:

Vanmiddag kun je niet alleen Life & cooking live op televisie zien, maar ook via een live stream. Voor het eerst kun je  via je computer zien hoe het achter de schermen er aan toe gaat bij Life & cooking. Dit is te zien via www.lifeandcooking.nl van 16.45 tot 19.00. Mis het niet!

* Carlo was  gisteren te gast in Raymann is Laat  bij tante Es. Het was gieren! Heb je het gemist, kijk dan naar de herhaling van dit programma op Nederland 3 na Life & cooking.

18 maart 2007:

Een tijdje geleden melden we al dat Irene één van de hoofdgasten zal zijn in de nieuwe reeks ´Klasgenoten´ met Robbert ten Brink op RTL4. Vorige week zondag liet Irene in Life  & cooking weten dat de opnames inmiddels waren geweest en ze ook cijfers kreeg van haar oude klasgenoten. De aflevering van ´Klasgenoten´ met Irene als hoofdgast zal 29 maart te zien zijn om 21.30 op RTL4.

* Vanaf vandaag heeft de Carlo & Irene fansite een speciale rubriek waarin je de columns van Irene Moors kan lezen. Voorheen werden deze bij de rubriek ´bladen´ geplaatst. Het team van de Carlo  &  Irene fansite vond dit toch niet zo overzichtelijk en heeft daarom besloten er een aparte rubriek van te maken. De columns kun je vanaf nu lezen in de rubriek ´Irene´s columns´ Deze rubriek is te vinden onder de rubriek ´In de media´. Veel plezier op de Carlo & Irene fansite!

15 maart 2007:

Carlo is aanstaande maandag te gast in het programma MAX & Catherine  van Catherine Keyl. In het programma is Carlo de hoofdgast. De uitzending is aanstaande maandag te zien om  17.35 tot 18.25 uur op Ned. 2. Kun je het maandag niet zien dan heb je dinsdag nog een kans om de herhaling te zien om 11.10 tot 12.00 uur ook op Ned 2.  Je kunt het ook nog later die avond de aflevering met Carlo online bekijken op www.omroepmax.nl
 

* Afgelopen woensdag mocht Carlo naar de volgende ronde voor de rol in  'Les Miserables' Dit liet hij afgelopen zondag weten in Life & cooking. Wanneer er meer over  bekend is bij ons zal het gemeld worden op onze site.

12 maart  2007:

Carlo Boszhard was vandaag in RTL boulevard te zien. Dit vanwege de 65-jarige verjaardag van Joop van den Ende. Heb je  het gemist?  Kijk dan vanavond naar RTL5 naar de herhaling van RTL boulevard om 23.15.

* Aanstaande vrijdag zendt de Tros een groot gala uit ter ere van de 65ste verjaardag van Joop van Ende. Dit gala zal live worden uitgezonden op Nederland 1. Op dit gala zullen verschillende artiesten optreden die in de carrière van Joop een rol hebben gespeeld. Ook Carlo Boszhard zal optreden voor Joop. Carlo zal een lied zingen voor Joop. De uitzending heet: 'Deze is voor jou' en zal aanstaande vrijdag worden uitgezonden om 21.30 op Nederland 1.

 

10 maart 2007:

Irene Moors zal één van de hoofdgasten zijn in weer een nieuwe reeks 'Klasgenoten' op RTL4. Wanneer de uitzending met Irene Moors te zien zal zijn is nog niet bekend. Zodra dat bekend is melden we dat op de site. De nieuwe reeks 'klasgenoten' met Robbert ten Brink is vanaf aanstaande donderdag te zien op RTL4 om 21:30 met als eerste hoofdgast Collega en goede vriendin van Carlo Chantal Janzen.

 

5 maart 2007:

Carlo Boszhard doet aanstaande woensdag auditie voor  de musical Les Miserabelen. Hij moet auditie doen bij Marianne van Wijnkoop, die we ook allemaal kennen als jurylid van de eerste editie van X-factor. Carlo doet auditie voor de rol die Paul de Leeuw  15 jaar geleden speelde. Carlo moet aanstaande  woensdag om 15.00  in Amsterdam zijn om auditie te doen. Het  team van de Carlo & Irene fansite wenst Carlo veel succes met de auditie aanstaande woensdag.

26 februari 2007:

Aanstaande zondag keert het programmaonderdeel Showtime na een tijdje afwezigheid weer terug met nieuwe afleveringen in Life & cooking. Dit keer zullen Nada Noppes en Victor Vuur ook weer van de partij zijn.  Zoals al eerder is gemeld op onze site zullen de Veerbootjes niet meer terugkeren. Wel komt er een nieuwe persiflage namelijk op Mari van der Ven en Marianne van Wijnkoop.  Dat wordt weer gieren met Showtime, vanaf aanstaande zondag weer terug in Life & cooking, om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

25 februari 2007:

Vorige week zondag konden we allemaal het eerste deel zien van hoe het achter de schermen er aan toe gaat bij het maken en de opnamen van allerlei typetjes die Carlo & Irene allemaal gespeeld hebben de afgelopen jaren. Vanmiddag zal het tweede deel te zien zijn van deze making of in Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

18 februari 2007:

Life  & cooking staat vanmiddag in het teken van de carnaval.  Ook zal er een Showtime zijn waar je dit keer een kijkje krijgt achter de schermen van deze persiflage. Dit en nog veel meer in de Carnavaluitzending van Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4. Mis het niet!

14 februari 2007:

Irene Moors was vandaag op de dag  die in het teken van de liefde  wederom de vervangster van Daphne Bunskoek in RTL boulevard. Het programma wordt vanavond herhaald om  23: 41  op RTL5  dus mocht je het programma gemist hebben heb je vanavond nog een kans om het programma te zien.

 9 februari 2007:

Vandaag is Irene Moors weer te zien in het RTL4 programma RTL boulevard. Ze mocht wederom het programma presenteren. Het programma is te zien om 18.34. Heb je het gemist kun je nog kijken naar de herhaling van dit programma om 00.33 op RTL5 vanavond.

* Aanstaande zondag zal  Life & cooking in het teken staan van de liefde. het publiek zal vol zitten met vrijgezelle mannen en vrouwen. Ze zijn allemaal op zoek naar een date en Carlo en Irene zullen daar een handje bij gaan helpen. De greenroom is voor de gelegenheid omgetoverd tot 'love room'. Verder zal Maik de Boer  een 'Valentijn make-over' hebben. Mis het niet, Life & cooking Love in the air   aanstaande zondag om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

3 februari 2007:

Morgen wordt het weer een gezellige boel met Life & cooking. Naast dat  Carlo & Irene weer een boel gezellige gasten ontvangen zal ook ter ere van het van het 5-jarig huwelijk van Willem-Alexander en Maxima de persiflage van  Carlo & Irene op dit prinselijk paar herhaald worden. De aflevering dat herhaald zal worden van deze persiflage is  'Maxima de Musical' Mis het niet dus Life & cooking morgen met een klein koninklijk tintje om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

bron: www.rtl.nl

1 februari 2007:

Carlo & Irene zullen morgen een gastoptreden verzorgen als Willem Alexander en Maxima in Dancing on Ic. deze show zal  morgen in het teken  staan van het 5 jarig huwelijk van Willem Alexander & Maxima.  Dancing on Ic is morgen te zien om 20:30 uur op RTL 4 en wordt herhaald op dinsdag om 20:30 uur op RTL7. Mis het niet!

* Irene Moors heeft zich verkeken op de resultaten van haar productiebedrijf House of Television. Dat geeft ze vorige maand toe in het blad Beau Monde. door het kritiek  dat Van den Broeke kreeg realiseerde Irene zich dat ideeën verkopen niets voor haar is. "Ik werd daar heel ongelukkig van", zegt ze. "Gelukkig hebben we ook een studio die we verhuren en maken we bedrijfsfilms en dergelijke. En dat loopt redelijk. Daardoor woon ik nu wel in een beeldig huis."

bron: http://carloirenewebsite.web-log.nl

25 januari 2007:

Irene Moors mocht vandaag weer het entertainmentprogramma RTL boulevard presenteren. Daphne Bunskoek die normaal verantwoordelijk is voor de presentatie van dit programma is weer op reis voor RTL travel hotlist. Heb je het programma gemist, geen paniek, want vanavond om 23.30 wordt het programma herhaald op RTL5. Morgen zal Irene nogmaals het programma presenteren. RTL boulevard is morgen om 18.34 te zien met een nieuwe aflevering op RTL4.

* Carlo & Irene zullen een rolletje spelen in de film 'Ernst en Bobbie en de geslepen Onix'  Ernst en Bobbie genieten van een welverdiende vakantie als ze erachter komen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de gemene ondernemer Wolter Onix (Hidde Maas) een asfaltfabriek bouwen om heel Nederland te asfalteren. Daar gaan Ernst en Bobbie een stokje voor steken.
Onix daagt Ernst en Bobbie uit een opdracht uit te voeren. Als ze deze opdracht binnen drie dagen succesvol afronden, zal hij de fabriek niet bouwen. Ernst en Bobbie moeten een bekende popster, 40.000 concertbezoekers en een gouden microfoon bij elkaar brengen. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Ernst en Bobbie zijn vastberaden het bos te redden. Gelukkig krijgen ze hulp van de mooie televisiereporter Suzy. Naast Carlo & Irene zal ook Loretta schijver een rolletje spelen in de film. De film is vanaf 14 februari 2007 te zien in de Nederlandse   bioscopen. De  promo voor de film is te bekijken op www.ernstbobbie.nl.  

bron: www.ernstbobbie.nl

21 januari 2007:

Vanmiddag zend Life & cooking  als eerbetoon nog één keer de aflevering uit van Pittige Tijden waarin actrice Darlene Conley speelde bekend van haar rol in  de populaire Amerikaanse soap 'The Bold & The Beautifull' hierin speelde ze de rol van 'Sally Spectra'. Afgelopen week kwam het treurige bericht dat Darlene Conley op 72-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van kanker.  de aflevering van Pittige tijden en en de andere onderwerpen is vanmiddag te zien om 16.45 tot 19.00 in Life & cooking op RTL4. 

 * Irene Moors zal voortaan elke zondag te lezen zijn met een eigen column op www.lifeandcooking.nl. De columns zullen gaan over  haar drukke leven als moeder en presentatrice. Deze week vertelt Irene over het onvermijdelijke  ‘Nieuwjaarsvirus. Praat mee en reageer op de column op www.lifeandcooking.nl.

17 januari 2007:

Irene Moors presenteert deze week het middagmagazine Aperitivo. Ze vervangt presentatrice  Myrna Goossen die normaal dit programma voor haar rekening neemt. Myrna heeft helaas de griep vandaar dat Irene mocht invallen. Irene is morgen ook weer te zien met Aperitivo. In deze aflevering staat het onderwerp bruiloften centraal.  Dit middagmagazine is te zien om 16.30 tot 17.00 op RTL4.

3 januari 2007:

Vandaag is  helaas de allerlaatste show van Beauty and the Beast te zien.  Na een heleboel shows gemaakt te hebben met enorm veel succes valt dus nu definitief het doek voor deze musical. Carlo speelde de rol van de Lumiere. Dit was echt een droomrol voor Carlo en waar vandaag dus een einde aan is gekomen. De musical  startte op 2 oktober 2005 in Caré. Ook Life & cooking kijkers konden meegenieten van deze première want dit gezellige zondagprogramma was 2 oktober te zien met een speciale Life & cooking vanuit Caré.  Het Team van de Carlo & Irene fansite wenst Carlo en de rest van de cast veel succes met de laatste show en voor Carlo zijn we natuurlijk heel blij dat hij zijn droomrol heeft mogen spelen in deze geweldige musical!

7 januari 2007:

Vanmiddag zal Life & cooking weer terug zijn  met de reguliere uitzendingen. Het beloofd weer een gezellige uitzending te worden met een keur aan leuke gasten en weer een nieuwe Doordraaishow.  Helaas zal het programma onderdeel Showtime even niet te zien zijn en zal pas weer terugkeren over enkele weken  dan zonder de Veerbootjes.  Vanmiddag zeker kijken Life & cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4.

2 januari 2007:

Afgelopen zondag was de grote finale van Life & singing de twee speciale afleveringen van Life & cooking.  Deze zangwedstrijd is gewonnen door het duo  Cilly Dartell (Presentatrice) en  Esther Hart ( zangeres). Wil jij het optreden van dit duo, en de andere duo's terug zien kijk dan op www.lifeandcooking.nl. Vanaf aanstaande zondag is Life & cooking weer terug met de reguliere uitzendingen.

* Vanavond zal er in RTL Boulevard een item te zien zijn over  een familielid van Carlo op RTL4 om 18.34. Later deze avond wordt het programma herhaald om 23.46 op RTL5.

1 januari 2007:

Wat gaat de tijd toch snel het is vandaag al weer 1 januari 2007. Het team van de Carlo & Irene fansite wenst alle mensen die deze site bezoeken een goed, liefdevol en gezond 2007 toe!   De site heeft in het jaar 2006 veel updates en veranderingen gehad en ook in het jaar 2007 beloven wij veel updates en zullen er ook weer nieuwe rubrieken verschijnen op de site. Natuurlijk hopen wij van het team van de Carlo & Irene fansite dat Carlo & Irene ook dit jaar weer veel op televisie te zien zullen zijn en andere leuke dingen gaan doen.   Het team van de Carlo & Irene fansite wil  ook alle mensen bedanken die in 2006 de site hebben bezocht en natuurlijk ook alle mensen  die hun medewerking hebben verleend aan de site.  We hopen dat je de site ook dit jaar weer met veel plezier zult bezoeken.

Het team van de Carlo & Irene fansite