nieuws  2005
Start Omhoog

 

Nieuws 2005

30 december 2005:

 Morgen een speciale Dancing with the stars op RTL4 op oudejaarsavond! met leuke dansen van bekende Nederlanders. Ook zal de enige echte Carlo Boszhard een optreden geven met de gehele cast van beauty and the beast. Mis het niet! om 21:30 op RTL4.

* Het Team van de Carlo & Irene fansite wenst de bezoekers van de Carlo & Irene fansite een fijne jaarwisseling!

 

25 december 2005:

Prettige kerstdagen van de Carlo & Irene fansite!

Vandaag is het eerste kerstdag  en natuurlijk wenst het team van de Carlo & Irene fansite al zijn bezoekers prettige kerstdagen!

Ter herinnering: vanavond geen aflevering van het paranormale programma 'Er is  zoveel meer' met Irene moors vanwege de kerstprogrammering van RTl4. Volgende week is er natuurlijk wel weer een nieuwe aflevering van 'Er is zoveel meer' op RTl4.

 

24 december 2005:

Het gezellige middagmagazine Life & cooking zal a.s. zondag niet live zijn.  De uitzending van aankomende zondag is al eerder opgenomen, en zal geheel in het teken staan van de kerst! laat het kerstgevoel maar komen zondag tussen 17.00 tot 19.00 op RTL4 bij Life & cooking!

 

21 december 2005:

Vandaag heeft Irene Moors de première van de theatershow iedereen maakt muziek in Seamstraat waarin ze de rol speelt van muzieklerares Jenny. Het team van de Carlo & Irene fansite wenst Irene en natuurlijk de rest van de cast veel succes bij deze show.

 

18 december 2005:

Volgende week zal het spraakmakende programma 'Er is zoveel meer' met Irene Moors  een weekje niet te zien zijn  vanwege de kerstprogrammering van RTL4.

15 december 2005:

Sinds woensdag heeft de Life & Cooking site een vernieuwde 'Gezien op TV' pagina. Op deze pagina wordt wekelijks vooruit- en teruggeblikt op de Life & Cooking uitzendingen uit de voorgaande uitzendingen met  ook  kleine fotootjes erbij.Wil je deze veranderingen aanschouwen? kijk dan op de Life & cooking site www.Lifeandcooking.nl .

 

11 december 2005:

Irene Moors en Robert van den Broeke zijn vorige week begonnen met een nieuw programma 'Er is zoveel meer' Je kunt nu ook reageren op dit programma via de website van dit  programma wil jij ook mee discussiëren?   klik hier. dit  programma is  iedere zondag om 21:00 uur bij RTL 4 te zien.
 

6 december 2005:

Op oudejaarsavond 2005 wordt er een speciale staatsloterij presenteert Dancing with the stars uitgezonden. De presentatie zal zoals wij eerder al melden niet gedaan worden door Chantal & Carlo maar door Sylvana Simons & Ron Brandsteder. Wel wordt er door Carlo een optreden  gegeven met een nummer van Beauty and the Beast.  met de gehele cast van deze musical.

De volgende koppels zullen hun danskunsten aan ons tonen:

Catherine Keyl & Marcus van Teijlingen
Ernst Daniël Smid & Euvgenia Parakhina
Lieke van Lexmond & Remco Bastiaansen
Bas Muijs & Roemjana de Haan
Christijan Albers & Julie Fryer
Tatjana Simic & Koen Brouwers
Marit van Bohemen & Peter Bosveld
Hans Klok & Charissa van Dipte

Elk  danspaar zal een andere dans dansen.

Dit geweldige dansprogramma is te zien 31 december 2005  op oudejaarsavond om 21.30 op RTL4.

4 december 2005:

Morgenavond is het tijd voor het heerlijk avondje  of ter wel Sinterklaas! Dit betekent ook natuurlijk dat Staatsloterij Live een speciale uitzending heeft in het teken van Sinterklaas. In de uitzending zullen de wensen van kinderen in vervulling  gaan.   Dit staatsloterij sinterklaasfeest is te zien om 21:30 op RTL4.

1 december 2005:

Irene Moors zal maandag 5 december te gast zijn bij 'Jensen' Samen met medium Robert van den Broeke komen ze praten over hun nieuwe programma 'Er is zoveel meer' dat vanaf 4 december van start gaat.

 bron:http://www.carloirenewebsite.nl

Aanstaande zondag is er een speciale  Sintspecial  van Life & cooking. Het belooft een gezellige uitzending te worden. wil je weten wie er dit sinterklaasfeest mee komen vieren met Carlo , Irene & Vincent klik dan hier. Deze sintspecial is van   17:00 tot 19:00 op RTL4. Mis het niet! 

30 november 2005:

Een bericht van het team van de Carlo & Irene fansite. De uitslag van  poll 1 van de Carlo & Irene awards is bekend! Ben je nieuwsgierig naar de uitslag? klik dan hier. Bij deze   wil het team iedereen bedanken voor het stemmen op de poll. Je kunt op een nieuwe poll stemmen van de 'Carlo & Irene awards. wil je op de poll stemmen kun je hier klikken en kom je terecht op de pagina waarbij je je stem kunt uitbrengen.

Succes!

We hebben het al een keer eerder gevraagd maar het kan nog steeds! Weet je een leuke poll voor de Carlo & Irene awards  stuur ons dan een mailtje met je idee en wie weet staat jou poll idee binnenkort wel op deze site!

 

26 november 2005:

Alle eerst onze excuses voor het ongemak vanaf gisteravond was namelijk ineens het menu weg waardoor je moeilijk kon kijken op verdere rubrieken op deze site. Dit is gelukkig weer verholpen en hopen dat je het niet erg storend hebt gevonden en hopen dat je nu weer goed onze site kunt bezoeken. Nogmaals sorry voor het ongemak.

  

bron foto:http://www.rtl.nl/shows/dancingwiththestars/home

* Op 31 december 2005  is het alweer zover oudejaarsavond hierbij hoort natuurlijk de staatsloterijshow .dit jaar zal het programma in het teken  staan van Dancing with the stars. de presentatie van dit programma zal niet in handen liggen van Carlo Boszhard & Chantal Janzen maar van Sylvana Simons & Ron Brandsteder. Carlo Zal  met de hele cast wel een nummer van Beauty and the beast ter gehore brengen in de show. Dit melde Carlo afgelopen zondag in  Life & cooking. Overigens is het nog niet bekend of Carlo & Chantal volgend jaar ook weer de staatsloterij zullen presenteren hierover zijn ze nog volop in onderhandeling. 

25 november 2005:

Gisteren waren Irene Moors en Robert van den Broeke te zien in RTL Boulevard over hun nieuwe programma 'Er is zoveel meer 'op Rtl4. dat vanaf 4 december van start gaat. De uitzendtijd van dit nieuwe programma over paranormale zaken is ook bekend gemaakt in RTL boulevard.'Er is zoveel meer' zal op 4 december 2005 te zien zijn om 21.00 op RTL4.

bron: RTL boulevard 24 november 2005

 

24 november 2005:

 Irene Moors is vanaf 4 december 2005  niet meer  8 december 2005  zoals we eerder melde.  maar 4 december. is Irene samen met Robert van den Broeke te zien in het gloednieuwe rtl4 programma 'Er is zoveel meer' Irene zal dit programma ook zelf gaan produceren. Zeker kijken dus 4 december naar het nieuwe programma van Irene en Robert van den broeke. de uitzendtijd is nog niet bekend. 

 

16 november 2005:

Irene Moors en Antje Monterio waren zo net te zien in het RTL4 programma RTL boulevard. Het ging over de  theatershow ' Iedereen maakt muziek in Sesamstraat' waarin ze om  de beurt de rol van muziek  lerares spelen en waarvoor Irene & Antje, naar Amerika vertrokken om zich voor te bereiden op de theatershow.   

De show is vanaf 21 december 2005 in verschillende theaters te zien.

bron: RTL boulevard 16 november 2005 

10 november 2005:

Bericht van het team van de Carlo & Irene fansite.
Sinds enkele maanden heeft deze site een nieuwe rubriek Carlo & Irene awards..Hierin gaat het erom dat de persoon of programma etc. met de meeste stemmen de titel 'award'  krijgt.. Je kunt nog steeds stemmen tot 1 december 2005. Je kunt stemmen door na fanhoek te gaan of hier te klikken. Heb je zelf nog een leuk ideetje voor een poll voor de Carlo & Irene Awards laat het ons weten door te  mailen  of een  bericht te plaatsen in ons gastenboek.   dus stem gezellig mee en wie weet staat jou poll die jij  hebt bedacht volgende maand wel op de site!

28 oktober 2005:

Life & cooking nieuws! Raymond Bevelander die grote bekendheid heeft verworven door Life & cooking als het Lekkere hapje en sinds dit seizoen sportieve dingen doet met kijkers is ontslagen en zal niet meer terugkeren bij Life & cooking. Dit meld RTL4  actueel.

bron:RTL4 actueel  
 

25 oktober 2005:

 Zoals wij   al eerder melde gaat Irene Moors vanaf 21 december 2005. een rol spelen in de theatershow  iedereen  maakt muziek in Sesamstraat'

 De show is op de volgende data en theaters te zien:

Tourschema:
De theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat is te zien van 21 t/m 26 december 2005
in het Luxor Theater in Rotterdam, van 27 t/m 30 december 2005 in het Chassé
Theater in Breda, van 2 t/m 4 januari 2006 in het Martiniplaza Theater in Groningen, van
6 t/m 8 januari 2006 in de Heineken Music Hall in Amsterdam en van 18 t/m 5 maart 2006 in
het Beatrix Theater in Utrecht. De theatershow van Sesamstraat wordt geproduceerd door VEE
Corporation Production.

bron: www.sesamstraatlive.nl

De spannende spelshow Win't & in't zend a.s maandag 31 oktober weer een maga maandag uit met bekende Nederlanders. Dit keer zullen musicalsterren de strijd aangaan voor het goede doel. Win't & in't mega maandag   20.30 tot 21.30 uur op RTL4.

22 oktober 2005:

Irene Moors  speelt vanaf 21 december 2005 de hoofdrol van muzieklerares in de nieuwe theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat. Ter gelegenheid van het 30-jarig televisiejubileum van Sesamstraat zijn Irene Moors en de bewoners van de beroemde straat is  zien in diverse theaters in Nederland. Het wordt een muzikaal en knotsgek jubileumfeest. De theatershow is geschikt voor kinderen van 2 t/m 82 jaar oud. 

* Gisteren was Irene Moors ook te zien in RTL boulevard. vanwege haar rol in de theatershow Iedereen maakt muziek in Sesamstraat. in het item waren o.a. beelden van Telekids te zien.

bron: RTL boulevard 21 oktober 2005

* Gisteren was het Televiziergala 2005 en Carlo was ook genomineerd. maar  helaas niks gewonnen. Het was niet Carlo die er met de ring vandoor ging maar Jochem van Gerder.  Hopelijk volgend jaar weer een ster voor Carlo..

21 oktober 2005:

Vandaag is Rosalie de dochter van Irene Moors jarig! ze is al weer 7 jaar geworden.  Bij deze wil het team van de Carlo & Irene fansite Rosalie en natuurlijk de rest van de familie van harte feliciteren..

* Vanavond is het Televisiering gala te  zien bij Nederland 2 gepresenteerd door Tooske Breugem om 21:30 tot  22:50 Carlo is dit jaar ook weer genomineerd voor beste televisie man van het jaar 2005. Dus mis niet! Want Misschien gaat Carlo er wel van door met zijn welverdiende sterretje.

19 oktober 2005:

Er komt een speciale  cd uit van de Nederlandse musical  Beauty and the beast Waarin Carlo een grote rol speelt  Naast de liedjes, zit er ook een aparte DVD bij met beelden achter de schermen. de cd zal waarschijnlijk ergens in december verkrijgbaar zijn. 

bron: o.a.   shownieuws 18 oktober 2005

16 oktober 2005:

De leader van Life & cooking is voor de twee keer vernieuwd dit seizoen .Sinds deze week  is ook de nieuwe kok Vincent van Essen te zien in de Life & cooking leader en is de hele vormgeving van de leader veranderd.

13 oktober 2005:

De meesterkok Rudolph van Veen die maar liefst 5 seizoenen lang de vaste kok is geweest in Life & cooking op de zondagmiddag. Krijgt een eigen life-style  programma op RTL7. Rudolph gaat vanaf a.s. Zaterdag 15 oktober 2005 het nieuwe programma . ‘Food & Fit’  presenteren. Het nieuwe programma  zal om 18:30 en 19:00 op RTL7 te zien zijn.
 

12 oktober 2005:

Irene Moors zal morgen te gast zijn in het programma 'Vinger aan de pols' Hierin zal Irene praten over haar ambassadeurschap  bij het 'Rode kruis'  Het zal te zien zijn bij de AVRO om 19.50...

9 oktober 2005:

 Carlo Boszhard werkt vandaag precies 16 jaar voor televisie. Carlo begon  zijn Carrière met Pauze tv  en in 1991 is Carlo overgestapt naar Rtl4. Het eerste programma dat Carlo voor deze zender mocht presenteren was De gek van de week show dit was  helaas geen succes. Maar toen kwam er een nieuw programma Hitbingo dat hij samen Irene Moors mocht presenteren. Na dit programma heeft Carlo nog  veel leuke programma's gemaakt  denk maar aan Telekids waarin Carlo nog een keer mocht presenteren met Irene Moors. en nog steeds maakt Carlo veel leuke programma's  zoals Win't & in't , Staatsloterij Live en het gezellige zondagprogramma Life & cooking waarin Carlo al meer dan 5 jaar een succesvol duo vormt met Irene Moors. .

Carlo gefeliciteerd met 16 jaar televisie werk  namens het team van de Carlo & Irene fansite Wij van het team hopen nog jaren van je te  mogen genieten..

4 oktober 2005:

Gisteravond in verschillende televisie programma's zijn de  genomineerden voor het Televezierring gala 2005  bekend gemaakt. Irene is helaas in geen enkele categorie genomineerd. Hopelijk de volgende keer weer een nominatie voor beste Televisie vrouw van het jaar voor Irene. Carlo Boszhard is wel genomineerd in de categorie beste televisie man en  moet het opnemen tegen  Jochem van Gelder en presentator Paul de Leeuw. de programma's van Carlo & Irene zijn helaas dit jaar niet genomineerd..

 Zodra bekend is hoe je op Carlo kan stemmen zullen wij dit zo  snel mogelijk  op de site zetten.
 

3 oktober 2005:

Binnenkort kun je op de site van Life & cooking een column lezen van de nieuwe kok Vincent. Je leest in zijn column alles over zijn werkzaamheden voor Life & cooking. Deze column zal wekelijks te lezen zijn via  www.lifeandcooking.nl.

2 oktober 2005:

Telekids 6 jaar van de buis! Vergeten doen we het nooit!

Vandaag is het al weer 6 jaar geleden dat Carlo Boszhard & Irene Moors stopte met het succesvolle kinderprogramma Telekids. Na maar liefst 10 jaar namen ze op 2 oktober 1999 afscheid van hun vele kijkers. Telekids leeft nog steeds voort in de harten van de fans. . het Team van de Carlo & Irene fansite wil Carlo & Irene en natuurlijk iedereen die achter de schermen heeft meegewerkt aan het programma bedanken voor 10 jaar Telekids! Vergeten doen we het  nooit!

* mis het niet! Vanmiddag een speciale Life & cooking vanuit Care waar Carlo de première heeft van beauty and the beast!  Het team van de Carlo & Irene fansite  wenst Carlo veel succes ! Groot spektakel om 17:00 tot 19:00 op RTL4!

1 oktober 2005:

Aanstaande maandag 3 oktober start er weer een nieuwe reeks afleveringen van de spannende spelshow Win't & in't van Carlo Boszhard. Zoals altijd zal Win't & in't dus ook  deze keer  worden uitgezonden om 20.30 tot 21.30 op rtl4.

27 september 2005:

Zoals eerder gemeld op onze site is er aanstaande zondag  2 oktober een speciale Life & cooking  vanuit Care dit in verband met de première van Beauty and the Beast waarin Carlo zijn droomrol van de kandelaar Lumière speelt   Omdat, Carlo toch graag ook bij Life & cooking wil zijn volgt Irene Carlo  in deze speciale uitzending tijdens zijn show van beauty and the beast..Ook krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen van deze  première  maar, dat is niet het enige ook zullen de eerste mensen   van bekend Nederland hun reacties  geven over de show. Tijdens de pauze van deze show neemt Carlo gewoon plaats naast  zijn collega Irene Moors.   Ook zo benieuwd naar deze première? kijk dan  aanstaande zondag naar een speciale uitzending van  Life & cooking van 17:00 tot 19.00 op RTL4!  

25 september 2005:

Vandaag was in Life & cooking de bekendmaking van de nieuwe kok.
De afgelopen drie weken zijn drie koks de strijd aangegaan om een vast plaatsje te veroveren in de Life & cooking keuken. Iedereen heeft de afgelopen week via www.lifeandcooking.nl kunnen stemmen op zijn of haar favoriete kok. Naast dat jij mee kon stemmen hebben Carlo & Irene en de culinaire redactie ook een stem gehad over wie de nieuwe kok zal worden in Life & cooking deze stemmen zijn bij de stemmen van de kijkers opgeteld,
De kok met de meeste stemmen is Vincent van Essen en is dus de nieuwe kok van Life & cooking!


De nieuwe Life & cooking kok!

Vincent, afkomstig uit Zwolle, was zeer vereerd met zijn optreden in Life & Cooking. De jonge Zwollenaar was door zijn huidige werkgever tv-kok Ramon Beuk opgegeven voor de screentest. Vincent, die al drie jaar de rechterhand van Ramon is, heeft de hotelschool in België en een patisserie opleiding afgerond. De blonde kok heeft naast zijn werk in de kookstudio ook een kookboekje met allemaal lekkere saladerecepten geschreven. Een bezige bij, die Vincent! Een drukbezet man is hij... naast zijn werk besteedt hij ook veel tijd aan zijn gezin. Zijn vriendin Laura en twee kinderen zijn zijn steun en toeverlaat. Tijdens zijn werk is Vincent de baas in de keuken... Bij hem thuis is het echter andere koek. Zijn vriendin bereidt dagelijks Oosterse gerechten. Heel toevallig is dat ook Vincent’s meest favoriete keuken. Een pittige bedoeling daar in huize van Essen! En nu dus de vaste kok van Life & cooking!
     

Vincent was met 63% de duidelijke winnaar. Engelsman Andy had minder stemmen in de wacht gesleept. 19% van de stemmers koos voor hem. Chef-kok Eile zat wat stemmen betreft bijna op gelijke hoogte als Andy. Hij kreeg 18% van de stemmen. 

bron: www.lifeandcooking.nl

Het team van de Carlo & Irene fansite  wenst Vincent veel succes  bij  Life & cooking!

22 september 2005:

 De stemronde voor de Life & cooking kok  op www.lifeandcooking.nl is gesloten . Alle stemmen zijn geteld .  Het zal aanstaande zondag 25 september 2005 bekend worden wie de nieuwe kok van Life & cooking wordt en de vervanger van Rudolph van Veen zal worden. Wie zal het worden?  Eile, Andy  of Vincent? Je ziet het aanstaande zondag om 17:00 tot 19:00 op RTL4.

* Eerder melde wij het al op de site dat er 2 oktober een speciale Life & cooking zal zijn Life & cooking zal bij de  de première van Beauty & The Beast zijn waarin Carlo de kandelaar Lumiere speelt. Jij kunt daar bij zijn! want Life&Cooking geeft namelijk elke dag 5 kaarten weg het e op reacties op de Life&Cooking site! voor meer informatie kijk op www.lifeandcooking.nl .
 

21 september 2005::

Je kunt ook stemmen op jou favoriete Televisie programma voor de Teleizierring 2005.
Natuurlijk is het gezellige zondagmiddag programma Life & cooking ook weer genomineerd.
Dus wil jij dat Life & cooking met deze eervolle ring er van door gaat stem dan op Life & cooking via www.televizierring.nl en laten we hopen dat dit gezellige programma er met de prijs van door gaat..

* Je kunt ook stemmen op Irene's programma 'Waar een wil is' dit kan ook via www.televiziering.nl . Dus denk jij van Waar een wil is dat is mijn favoriete programma stem dan dan op dit programma. 
   

20 september 2005:


Bron foto:
www.lifeandcooking.nl

Je kunt vanaf deze week stemmen op jou leukste kok van de afgelopen drie weken van.  Life & cooking. Via de site van Life & cooking www.lifeandcooking.nl breng je stem uit op jou favoriet en de kok met de meeste stemmen wordt aanstaande zondag bekend gemaakt in Life & cooking en zal de vaste kok van Life & cooking worden.    Je kunt nog stemmen tot donderdag.

* De drie koks zullen zich alle drie nog een keer bewijzen van hun kookkunsten deze week in het  gezellige ochtendmagazine 'Lijn4' Tussen 10:00 en 12:00 uur op Rtl4..

* Ander nieuws:: Irene vertelde  afgelopen zondag dat haar nieuwe programma 'Er is zoveel meer' dat ze samen met Robert van den Broeke gaat presenteren vanaf 8 december 2005 te zien is op RTl4.

Bron: Life & cooking 18 september 2005

16 september 2005

Carlo Boszhard is een van de genomineerden voor een Kids' Choice Award. -Carlo  maakt kans op de prijs in de categorie 'beste tv-ster'.. Tijdens het evenement treden o.a. Ali B  op.   
 

14 september 2005:

Je kunt nu ook op Carlo Boszhard stemmen voor de Televisiester van 2005. Je kunt stemmen doe dit  via www.televiziering.nl  of sms naar 4111 met Ring B 2 Ring spatie B spatie 2. . dus gun jij Carlo deze geweldige prijs stem dan op Carlo!

* Zoals wij al eerder gemeld hebben  kun je ook op  Irene Moors stemmen. Voor de mensen die even vergeten zijn wat Irene haar  code ook alweer was hier nogmaals de gegevens:: sms  naar 4111 met de volgende code B18.of breng je stem uit via www.televiziering.nl .

 Succes met stemmen namens het team van de Carlo & Irene fansite.

 13 september 2005

Carlo was vandaag in de coverstory van RTL boulevard het ging over Carlo’s drukke werk schema en over zijn liefdesleven.

* Carlo is vanavond weer samen met Chantal te zien met een nieuw seizoen Staatsloterij live om 20.30 op RTL4.

bron: RTL boulevard 13 september 2005

11 september 2005:

Aanstaande Dinsdag 13 september 2005 beginnen Carlo & chantal naar een vakantie weer met een nieuw seizoen 'Staatsloterij live' op RTL4 dan. kun je dus weer genieten van deze gezellige show. In de eerste uitzending is o.a. Irene van de Laar te zien.

Om  20.30 op rtl4.

8 september 2005:

Het is weer zover! Je kunt weer stemmen op Irene Moors als beste presentatrice van 2005 voor de televizier   ster, Je kunt stemmen op de site www.televizierring.nl  of   sms  naar 4111 met de volgende code B18.
dus wil jij dat Irene met de ster naar huis gaat? stem dan op Irene. 

5 september 2005:

Gisteren  was de eerste uitzending van Life & cooking  van een nieuw seizoen. In een nieuw decor met  o.a. een grote showtrap , en dan natuurlijk de kok want dat was de grote vraag wie wordt de nieuwe kok? De komende drie weken worden er drie koks uitgekozen en jij kunt stemmen op de leukste kok! via www.lifeandcooking.nl de kok met de meeste stemmen  zal dit seizoen in Life & cooking gaan koken.   Je kunt pas stemmen vanaf 18 september Naast een nieuw decor  heeft het programma ook nieuwe onderdelen o.a. zal Raymond gaan sporten met mensen en natuurlijk heeft Life & cooking ook dit seizoen weer de leukste gasten en onderwerpen.      en zoals eerder gemeld op de site heeft Life & cooking een nieuw logo en een nieuwe leader.

Ook dit seizoen dus weer reden genoeg om naar Life & cooking te kijken tussen 17.00 en 19.00 op natuurlijk rtl4.
 

4 september 2005:

Gisteren was er een speciale tv Toppers in verband met 50 jaar kindertelevisie
Waar ook Irene Moors te gast was. Irene praatte over haar programma Telekids dat ze maar liefs 10 jaar heeft gepresenteerd. Iedereen heeft kunnen stemmen via www.zappouders.nl . op het beste kinderprogramma in 50 jaar op televisie ooit te zien. Veel sites waaronder deze site hebben erg gestimuleerd om iedereen op Telekids te laten stemmen. Helaas is Telekids niet uitgekozen als beste kinderprogramma  van 50 jaar kindertelevisie maar de Fabeltjeskrant.

· *
De website www.lifeencooking.nl is vernieuwd. en onthult alvast het nieuwe logo van Life & coooking en natuurlijk ook hier te vinden op de site.

 Vanmiddag  is de eerste uitzending van een nieuw seizoen Life & cooking met een aantal veranderen en wie wordt nou de nieuwe kok van Life & cooking? Je ziet het vanmiddag om 17.00 tot 19.00 in een nieuw seizoen van dit programma. Mis het niet!

1 september 2005:

We hebben weer nieuws over Life & cooking. In de eerste uitzending van zondag 4 september 2005 van een nieuw seizoen Life & cooking zijn o.a. Fiona Hering te gast en Inge Ipenburg. Weer een reden om naar het nieuwe seizoen van Life & cooking te kijken om 17.00 op RTL4.

bron  : www.rtlnl.web-log.nl

31 augustus 2005:

Carlo's quizprogramma Win't & in't  zal vanaf 6 oktober 2005 herhaald worden op RTL7 rond 20:30 op de donderdagavond.

 Bron: http://www.carloirenewebsite.nl

29 augustus 2005:

Zondag was de laatste zomeruitzending van Life & cooking. Carlo & Irene beginnen aanstaande zondag weer met een nieuw seizoen in een nieuw jasje! ook aankomend seizoen zullen Carlo & Irene ons weer elke zondagmiddag  gaan vermaken met leuke onderwerpen en leuke gasten reden genoeg dus om ook zondag weer te kijken naar een nieuw seizoen Life & cooking rond de klok  van 17.00 tot 19.00 op RTL4.  

* Naast alle veranderingen in het programma Life & cooking. Zal ook de website van  Life & cooking gaan vernieuwen.

26 augustus 2005:

Vandaag zijn Irene Moors en Barry Kroon al weer vier jaar getrouwd. Bij deze wil het team van de Carlo & Irene fansite Irene en Barry  van harte feliciteren.  

* Je kunt je weer opgeven als plubliek voor Life &  cooking. want op 4 september start het nieuwe seizoen  van dit gezellige zondagmiddagprogramma..  kijk op de rtl4 site voor meer informatie hierover.

* bron: Endemol website

21 augustus 2005:

 Zoals je al hebt kunnen  gelezen  op onze site komt er op 3 september 2005 een speciale uitzending van TV toppers. waar ook de uitslag bekend wordt gemaakt. van het beste kinder programma van 50 jaar kindertelevisie . Je kunt nog steeds je stem uitbrengen op het kinderprogramma dat maar liefst 10 jaar op de buis is geweest  Telekids op de site:www.zappouders.nl

* Irene Moors zal eén van de gasten zijn in de speciale uitzending van TV Toppers   op 3 september,dit meld de site van TV toppers.

De speciale uitzending van TV toppers zal dus op 3 september 2005 te zien zijn om  20.45  uur op Nederland 1 mis het niet!

17 augustus 2005:

Je kunt stemmen op het nog steeds erg populaire kinderprogramma Telekids dat nog steeds erg leeft bij alle fans stem op de site www.zappouders.nl. laat je stem horen en wie weet wint Telekids . De uitslag wordt op 3 september  2005 bekend gemaakt in een speciale uitzending van TV toppers.

bron: website TV toppers

 

11 augustus 2005:

In het aankomende Life & cooking seizoen zal er een speciale aflevering komen vanuit Care.    in verband met Carlo zijn rol in Beauty and the beast.  de speciale uitzending zal op 2 oktober 2005 worden uitgezonden dit meld o.a. Rtl weblog.

bron  : www.rtlnl.web-log.nl

* Zoals wij eerder melde deze week stopt Rudolph met Life & cooking. Carlo en Irene en hun redactie moesten dus dringend op zoek naar een nieuwe kok voor dit gezellige zondag middag programma . Shownieuws melde deze week dat Life & cooking inmiddels een nieuwe kok heeft gevonden maar willen er verder niks over kwijt . Raymond het lekkere hapje van Life & cooking wordt het niet meld hij in shownieuws . zodra bekend is wie de nieuwe kok is melden wij dat natuurlijk weer op de site.  en je kunt het natuurlijk  zien 4 september 2005 in het nieuwe seizoen van Life & cooking.

7 augustus 2005:

 de kok van Life & cooking stopt na 5 ziezoenen met dit programma. Hij krijgt het nieuwe seizoen  een eigen televisieprogramma en gaat meedoen in het nieuwe RTL4 programma dancing with the stars. .dus gelukkig blijft Rudolph wel gewoon te zien op televisie maar helaas niet meer bij Life & cooking. Zodra bekend is wie de nieuwe kok wordt van Life & cooking melden wij dat op de site.

bron: http://www.carloirenewebsite.nl

6 augustus 2005:

We zijn er weer! Na een paar weken met vakantie te zijn geweest zijn we vanaf nu weer helemaal terug met regelmatig updates. In de tijd dat de site even niet heeft geupdate en met vakantie was was er natuurlijk wel nieuws rond Carlo & Irene  .

Wij geven je een nieuwsupdate:

Life & cooking komt zoals wij al eerder melde gewoon terug  maar wel in een geheel nieuw jasje! de leader gaat veranderen maar dat is niet het enige ook zal de studio totaal een metamorfose ondergaan. Wat er nog meer gaat veranderen is nog niet bekend. Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan gewoon 4 september 2005 want dan begint het alweer 6de seizoen van Life & cooking.

:  bron:http://www.carloirenewebsite.nl

21 juli 2005:

Irene krijgt weer een nieuw programma  samen met  Robert van den Broeke die inmiddels al een aantal keren te gast is geweest in Life & cooking.  en die  expert is in  geesten oproepen. Irene gaat  met hem samen  een nieuw programma presenteren . Het programma gaat heten 'Er is zoveel meer' en zal volgend seizoen uitgezonden worden.

bron: http://www.carloirenewebsite.nl

* Het team van Carlo & Irene fansite zal vanaf zaterdag enkele weken niet updaten. het team gaat  namelijk op vakantie. In deze periode blijft de site gewoon open voor bezoekers alleen zal niet actueel zijn. Sorry voor dit ongemak.

We zijn  zo snel mogelijk  weer terug met updates!

 

20 juli 2005:

Carlo Boszhard & Pascal zijn uit elkaar . Ze zijn gelukkig als vrienden uit elkaar gegaan en hebben geen ruzie. Na een gesprek hebben ze besloten beter uit elkaar te kunnen te gaan. 

bron :: http://www.carloirenefansite.tk

19 juli 2005:

Irene was afgelopen weekend al te gast in het programma 'De lama''s' op de website van dit programma www.delamas.nl kun je beelden bekijken van spellen wat niet is zien was tijdens de uitzending...

14 juli 2005:

Irene Moors zal binnenkort te zien zijn in het programma de Lama' op Nederland 2. wanneer Irene te zien is in dit programma is helaas nog niet bekend.  als wij dit weten zullen wij dat op onze site melden.

5 juli 2005:

Even een bericht van het team van de Carlo & Irene fansite! sinds een aantal weken hebben wij een fanhoek op onze site , Deze fanhoek is voor fans en mede door fans gemaakt.. 

Voor deze rubriek zijn we op zoek naar: fanfoto's , verslagjes van fans (fanverhalen) oproepen en aanbiedingen voor spullen over Carlo & Irene. Voor nog meer informatie kijk dan even op bij onze rubriek Fanhoek .

Alvast bedankt voor jullie bijdrage! 

Het team van de Carlo & Irene fansite.

2 juli 2005:

Win't & in't zend aankomende maandag voor de twee keer een uitzending uit met bekende Nederlands. Dit maal zullen Henkjan Smits ,  Antonie Kamerling , Co compé en Victoria Koblenko de strijd aangaan voor een goed doel. 

* kijken dus aanstaande maandag  20;30 naar Win't & in't op Rtl4.

28 juni 2005:

De staatsloterij Live uitzending van vanavond is voorlopig de laatste. Carlo & Chantal gaan op vakantie. Maar niet getreurd  op 13 september zullen ze weer terug zijn met Staatsloterij live! in de zomerperiode zal er een speciaal muziekprogramma komen van de staatsloterij . Dit programma zal Bastiaan Ragas gaan Presenteren.

 

26 juni 2005:

Vandaag is Carlo Boszhard jarig! Carlo is 36 jaar geworden!

Namens het team van de Carlo & Irene fansite Carlo, van harte gefeliciteerd met je verjaardag , en een leuke dag gewenst!

* ook Tijn zoontje van Irene Moors is vandaag Jarig . Tijn is alweer 3 jaar geworden!

Tijn en natuurlijk de rest van de familie van harte gefeliciteerd en een hele leuke dag gewenst namens het hele team van de Carlo & Irene fansite.

 

18 juni 2005:

Irene Moors is vandaag jarig! Ze is alweer 38 jaar geworden! Wij van het team van de Carlo & Irene fansite wensen Irene een hele leuke dag toe!

 

16 juni 2005:

Irene moors is 14 juni 2005  betrokken geweest bij een ongeluk . Gelukkig is alles met Irene goed afgelopen. Maar de twee andere mensen  moesten met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bron  www.rtlboulevard.nl

5 juni 2005:

Vanmiddag was de allerlaatste uitzending van Life & cooking van dit vijfde seizoen .het was ook nog eens de 200ste uitzending . Dit werd feestelijk gevierd met leuke gasten en terugblikken van de afgelopen jaren Life & cooking. Ook werden er verschillende awards uitgereikt. Kortom een  leuke uitzending wat ook nog eens extra lang duurde!  Ook namens het team van de Carlo & Irene fansite Life & cooking van harte gefeliciteerd nogmaals met dit jubileum!

* aankomende weken zullen er zomerafleveringen worden uitgezonden met hoogtepunten van het afgelopen seizoen. 

Verheugd bericht Carlo melde in Life & cooking vandaag dat ook volgend seizoen Life & cooking gewoon door zal gaan. Alleen over de verdere inhoud van het programma kunnen ze nog niks zeggen. 

* Rudolph is in onderhandeling voor een eigen programma voor volgend televisie seizoen .  

 

* bron: Life & cooking 5 juni 2005

3 juni 2005:

Irene moors was zo straks weer te zien in het gezellige nieuwsprogramma RTL boulevard. Het ging over zondag de feestspecial van Life & cooking. Irene vertelde er van alles over en ze lieten verschillende fragmenten zien uit 5 jaar Life & cooking.

Bron: RTL boulevard 3 juni 2005

31 mei 2005:

Aanstaande zondag 5 juni 2005 is alweer de allerlaatste uitzending van Life & cooking van dit seizoen . Dit zal  een extra lange uitzending worden aangezien Life & cooking dit seizoen 5 jaar bestaat! met leuke Nederlandse en buitenlandse   gasten. Ook zullen de winnaars van de Life & cooking awards bekend gemaakt worden. kijken dus aanstaande zondag naar Life & cooking! de weken daarop zullen er zomerafleveringen worden uitgezonden .  de verwachting is dat 6 september 2005 seizoen 6 van start zal gaan.

bron: www.carloirenewebsite.nl

* Agendapunt: aanstaande maandag 6 juni start er weer een nieuwe reeks van Win't & in't .

bron rtl4 30 april 2005

27 mei 2005:

Irene zal 10 juni 2005 te gast zijn bij Vinger aan de pols. Hierin zal Irene praten over haar ambassadeurschap  bij het Rode kruis..

 

19 mei 2005:

Irene was vandaag te zien in RTL boulevard ze gaf ons een kijkje in House of television .Het nieuwe bedrijf van Irene . RTL boulevard had een Live verbinding met Irene.  Het bedrijf van Irene gaat  o.a.  kook en tuin programma's maken. We zagen ook enkele bekende Nederlanders in beeld waaronder de enige echte Life & cooking kok Rudolph van Veen.

bron RTL boulevard 19 mei 2005

 

13 mei 2005:

Irene komt met een eigen horloge , zelf ontworpen in de stijl van Irene: stoer en eigentijds . Een deel van de opbrengst zal na het goede doel Rode kruis gaan. Dit doel steunt Irene zelf al een aantal jaren .

 

12 mei 2005:

De zomerafleveringen van Life & cooking komen er binnenkort weer aan . Vanaf 12 juni t/m 28 augustus 2005 zijn er weer zomerafleveringen maar dit jaar niet om 8.20 tot 19.00 maar van 19.00 tot 19.30. de verwachting is dat dan op 6 september het nieuwe seizoen van start zal gaan.

bron  www.carloirenewebsite.nl

1 mei 2005:

Er gaan geruchten dat Carlo boszhard en Carlo's collega Chantal Janzen de derde serie van Idols gaan presenteren . Wat waarschijnlijk volgend seizoen te zien is op de buis.

* Irene Moors tekent 28 april een een nieuw contract voor verlenging van een jaar Ook Irene blijft dus net als Carlo gelukkig voorlopig gewoon bij RTL4.

22 april 2005:

* onze excuses!  het team van de Carlo & Irene fansite heeft een tijdje niet geupdate althans heeft het niet online kunnen zetten. Wegens een technische storing met de server. Het team heeft echter niet stil gezeten en heeft alle actuele informatie  er wel eens waar later maar toch nog opgezet. Nogmaals sorry voor het ongemak.

* opgelet: van 26 april t/m 29 april wordt deze fansite niet geupdate! maar we zijn vanaf 30 april gewoon terug!

10 april 2005:

Irene Moors was 8 april te zien in shownieuws . omdat ze naast haar programma's Life & cooking en Waar een wil is. Nu ook een eigen bedrijfje gaat starten .Het is niet duidelijk of Irene's bedrijf ook programma's gaat maken.

 

26 maart 2005

Carlo Boszhard blijft bij RTL hiervoor heeft hij eergisteren een contract getekend. Dit bekekent dat Life & cooking ook volgend zeizoen gewoon door zal gaan.

* alle bezoekers van De Carlo & Irene fansite fijne paasdagen gewenst!

 

22 maart 2005:

Carlo stopt eind mei met zijn wekelijkse column in het Algemeen dagblad. Dit maakt Shownieuws bekend. Hij stopt ermee omdat hij het te druk heeft met zijn nieuwe rol in Beauty & the Beast.

bron: www.carloirene.nl

12 maart 2005:

Irene moors staat vandaag in de Spotlight bij het call tv programma spotlight.

om  14:10 uur op RTL4

11 maart 2005:

Irene Moors is de nieuwe ambasaduur geworden van het Rode kruis. Haar eerste werkdag heeft ze al achter de rug.

26 februari 2005:

Op 2 april start rtl4 weer met het uitzenden van herhalingen van het programma de toffiefee op rtl4 om 20:30 . Het programma dat Carlo Boszhard presenteert.

Bron:  www.freewebs.com/carlo-ireneonline

 

13 februari 2005:

 

Er komen binnenkort speciale afleveringen van Carlo zijn spelshow Win’t & in’t met daarin bekende Nederlanders als kandidaten, ëen  van de kandidaten zal meesterkok Rudolph van Veen zijn. Wanneer deze uitzendingen worden uitgezonden is nog niet bekend.    

23 januari 2005:

RTL4 start in april met een tweede reeks van het programma van Irene Moors ‘Waar een wil is’ heb je een probleem? Meld je dan nu aan op www.waareenwilis.nl

 

Bron: www.carloirene.nl

 

22 januari 2005:

Carlo heeft de rol als Kandelaar gekregen in Beauty & beast! Bij deze wil het team van de Carlo & Irene fansite Carlo van harte felicteren met deze geweldige rol!

 

 

13 januari 2005:

Irene Moors was gisteravond te zien bij het programma De Bart Foundation op BNN. Dit was een programma om geld in te zamelen voor de deze vereniging.

 

Bron: BNN 12 januari 2005 

12 januari 2005:

Aanstaande vrijdagavond zal Irene in een herhaling van de 10 populairste tv programma’s aller tijden, commentaar geven op verschillende populaire programma’s .o.a zal Irene zijn mening geven over de soapserie GTST.

 

* kijken dus vrijdagavond om 21:30 tot 22:30 op RTL4.

bron RTl4

7 januari 2005:

Carlo & Irene zaten ook in het telefoonpenel van de  Nationale Actie voor Azië.  ook gaan ze in  Life & cooking dingen veilen zoals gadgets en decorstukken dat geld  zullen ze gaan storten op giro 555. Kijken dus a.s. zondag naar Life cooking!

bron:  www.irene-moors.tk

 * ook was Irene te zien gisteren in RTL Boulevard voor Azië . Dit fragment ging over dat Irene het geld dat ze voor vuurwerk wilden besteden gestort had op giro 555.

bron: 6 januari 2005 RTL Boulevard

3 januari 2005

Vandaag start het nieuwe spelprogramma van Carlo Win't& in't.

1 januari 2005

Het nieuwe jaar is begonnen! alle eerst iedereen een spetterend 2005 gewenst met veel gezondheid & boordevol Carlo & Irene! Wij hopen dat je ook in het nieuwe jaar onze site blijft bezoeken. Wij zullen in ieder geval ons best doen om de site zo up to date mogelijk te houden.

Veel plezier in het nieuwe jaar op onze site!

Groeten De webmasters Inge & Johan