nieuws 2008
Start Omhoog

 

nieuws 2008

28 december 2008:

Carlo & Irene luiden al op 28 december het jaar uit. Zij doen dit samen met kok Robert en een keur aan winnaars die het afgelopen jaar heeft voortgebracht. En op de valreep voegen ze er zelf nog een winnaar aan toe: het lekkerste hapje van 2008! vanmiddag in Life & cooking.
 

www.rtl.nl
 

24 december 2008:

Irene Moors presenteert vanavond na All You Need Is Love de muziekshow Alles Is Kerst. Bekende Nederlanders zingen hierin populaire kersthits met elkaar. “Ik miste er wel eentje: Jingle Bells. Dat vind ik zelf het ultieme kerstnummer. Ik heb er redelijke stampij over gemaakt en die doe ik nu waarschijnlijk in de opening“, vertelt Irene. Het was in 2008 verdacht stil rond Irene Moors. “In eerste instantie vond ik het ook wel heel rustig hoor. Je bent toch 41 en dan ga je je afvragen of je soms te oud bent.”
Achteraf vond ze de rust heerlijk, vertelt Irene in Televizier. “Ik werk twintig jaar bij de tv en daarvan heb ik er negentien hardgelopen. Dit jaar heb ik alleen Life and Cooking gedaan. Met veertig liveshows, redactiewerk en klussen eromheen zijn dat eigenlijk heel normale werkweken. Ik had nu vier dingen op een dag in plaats van twintig. Dat is zo goed bevallen dat het me wat leek om het zo te houden. Maar ja, dan komt er toch weer wat leuks langs. Vanaf volgende maand wordt het dus weer hollen.”
Dan maakt ze met Carlo Boszhard De TV-Kantine. “Acht afleveringen met persiflages. Ik ga onder meer Kim Holland, Ans Markus, Kim Feenstra, Mary Borsato en Patricia Paay doen. Dat wordt dus drie maanden buffelen. Daarna staat er alweer een nieuw project op stapel.”


:bron: http://www.mediacourant.nl

12 december 2008:

Bekende Nederlanders nemen plaats in een kerstkoor voor de RTL 4-kerstshow Alles Is Kerst. In de eerste uitzending, vanavond om 22.50 uur, is te zien hoe BN’ers als Marianne Thieme, Ron Brandsteder en Derek Ogilvie aan het repeteren zijn voor de tweede uitzending op woensdag 24 december. Musicalster Jamai en Edsilia Rombley deze avond het bekende kerstlied Stille Nacht. Presentatrice Irene Moors: “Het klinkt oubollig, maar de manier waarop zij het zingen, is geweldig.”

Kerstliederen als ‘Last Christmas’ van Wham, ‘So This Is Christmas’ van John Lennon en ‘Driving Home for Christmas’ van Chris Rea komen voorbij in de eerste aflevering van de kerstshow. “In dit swingende kerstprogramma, gepresenteerd door Irene Moors, bepaalt Nederland wat de tien leukste kerstliedjes ooit zijn.”
 

9 december 2008:

Endemol eist via de rechter stopzetting van Carlo Boszhards populaire spelshow Succes Verzekerd op RTL 4. Volgens Endemol heeft RTL het idee van het spelprogramma volledig gejat. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Volgens Endemol lijkt Succes Verzekerd van RTL teveel op haar eigen, ruim acht jaar oude format Kiezen of Delen. De producent zegt hierdoor schade te lijden en eist stopzetting. Voor iedere dag dat de televisiezender dit weigert, vraagt de producent een boete van 25.000 euro.

bron:http://www.mediacourant.nl

* Later vandaag: Endemol heeft het aangekondigd kort geding tegen RTL ingetrokken, waardoor Carlo Boszhards tv-show Succes Verzekerd op de buis blijft. Dat maakte een woordvoerder van Endemol vandaag bekend. Volgens Endemol waren beide partijen erop gebrand een kort geding te voorkomen, omdat RTL een grote klant is van Endemol. De inhoud van de overeen- komst wordt niet bekendgemaakt. Endemol eiste dat Succes Verzekerd zou stoppen, omdat het een kopie zou zijn van een Endemol-format.


 

3 december 2008:

Kerst, een periode waarin we gezellig rond de kerstboom zitten, genieten van lekker eten en waarbij op de radiostations de vele kerstliedjes voorbij komen die zo goed passen bij dat warme kerstgevoel. Want kerst is natuurlijk niet compleet zonder ‘Last Christmas’ van Wham, ‘So This Is Christmas’ van John Lennon en ‘Driving Home for Christmas’ van Chris Rea. Om goed in de kerstsfeer te komen, zendt RTL 4 op vrijdag 12 en woensdag 24 december het muzikale familieprogramma ‘Alles Is Kerst’ uit.
In dit swingende kerstprogramma, gepresenteerd door Irene Moors, bepaalt Nederland wat de tien leukste kerstliedjes ooit zijn. Een uniek sterrenkoor, bestaande uit bekende zangers en zangeressen, maar ook sporters, acteurs, politici en presentatoren, brengt deze hits vervolgens ten gehore tijdens een spetterende kerstshow. Zo zijn onder anderen Ron Brandsteder, Marianne Thieme, Barbara de Loor, Gerard van Velde, Berget Lewis, Derek Ogilvie, Dick Jol, Alex Klaasen en Cystine Carreon (in de hoedanigheid van hun ‘Gooische Vrouwen’-typetjes Yari en Tipi Wan), Jan Keijzer en Edsilia Rombley in swingende gelegenheidscombinaties te bewonderen. Naast deze bijzondere optredens zal er ook aandacht zijn voor het werk van de Stichting Vluchteling, die zich wereldwijd inzet voor mensen op de vlucht.
In de eerste aflevering, op vrijdag 12 december, komen de tien kerstliedjes voorbij waarop door de kijker gestemd kan worden en zijn de eerste repetities van het sterrenkoor te zien onder leiding van Eric van Tijn. Ook is er aandacht voor mensen die kerst onder mindere omstandigheden moeten doorbrengen. Zo wordt er onder andere een impressie getoond van het bezoek dat Barbara de Loor onlangs aan een vluchtelingenkamp in Kenia bracht.
In de tweede aflevering, op woensdag 24 december, is het resultaat te zien van alle inspanningen tijdens een spetterende kerstshow waarbij het onmogelijk is stil op de bank te blijven zitten. De kijker heeft gekozen en de top 10 van leukste kerstliedjes samengesteld. Deze liedjes worden door de gelegenheidscombinaties vertolkt, bijgestaan door de rest van het sterrenkoor. Een lust voor het oor en oog, maar -geheel in de kerstspirit- ook een beetje voor het hart. Zo zal de Stichting Vluchteling tijdens de uitzending centraal staan en krijgt de kijker de mogelijkheid om hun goede werk te steunen.
Uitzending: vrijdag 12 december, tussen 22.50 en 23.50 uur en woensdag 24 december tussen 22.00 en 23.30 uur bij RTL 4

20 november 2008:

Pittige Tijden nu ook in een complete box verkrijgbaar met alle DVD's die al eerder zijn uitgebracht. Het ultieme cadeau voor de kerst of sinterklaas.Pittige tijden, dé legendarische enige echte live soap uit Telekids, die kinderen, ouders, studenten en bejaarden eind jaren '90 aan de buis gekluisterd hield. Ga maar lekker zitten, want dit zijn de allerleukste afleveringen van Pittige Tijden verzameld in een box.
Met natuurlijk in de hoofdrollen: Arnie, Linda, Robbert, Jessica, Rik, Laura, Ludo, Roos en Meta. Laat je verrassen door heel veel pittige gastoptredens van o.a.: Parry Brard, Henny Huisman, Jan(tje) Smit, Frans Bauer, Caroline Tensen, André Hazes en Bassie & Adriaan en vele anderen....Daarnaast ook nog met vele extra's zoals audio commentaar van Carlo & Irene. Zwangerschap, ontvoering, onbeantwoorde liefde en ongeluk... Leed en ellende worden afgewisseld door vreugde en pittige humor. Het leven is…..een zure bom!  Deze DVD box  is andere drie d te koop bij de bekende DVD verkooppunten o.a. bij Music store en de bekende internetschop:  www.bol.com


Bron: www.bol.com. en Life & Cooking,16 november 2008

23 oktober 2008:

Irene staat al voor de vijfde keer in de folder van 'Leen Bakker' Klik hier om hier een digitaal exemplaar van te bekijken. 

9 november 2008:

Van zondag 9 tot en met zondag 16 november zal de RTL 4-kijker het belang van drinkwater in ontwikkelingslanden niet ontgaan. De hele week wordt op verschillende manieren aandacht geschonken aan de nieuwe campagne van Unicef, 'Schoon Water Voor Elk Kind'.

De week wordt op zondag 9 november afgetrapt in 'Life & Cooking', waarin een Nederlands gezin zich moet zien te redden als het water thuis wordt afgesloten. Vervolgens besteedt 'RTL Boulevard' elke werkdag aandacht aan de campagne, met op vrijdag 14 november het hoogtepunt in de vorm van een tweede uitzending van 'RTL Boulevard' later op de avond. Deze extra editie staat volledig in het teken van Unicef en haar werk voor kinderen wereldwijd.

In 'Ik Hou Van Holland' op zaterdag 15 november zijn Unicef-ambassadeurs Monique van de Ven (aan de desk) en Edwin Evers (op de drums) te gast, en tussen de oer-Hollandse onderwerpen is er ditmaal ook ruimte voor de VN-kinderrechtenorganisatie die deze week centraal staat bij RTL 4. De dag hierna sluit Winston Gerschtanowitz in 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' de week af.Bron: www.rtlnederland.nl

28 oktober 2008:

Carlo was gisteren te zien in  RTL Boulevard met een item die o.a. ging over zijn liefdesleven en nieuwe spelshow 'Succes verzekerd' Heb je het gemist? klik dan hier.

Bron: RTL Boulevard, 27 oktober  2008 en www.rtlboulevard.nl

* Irene heeft de smaak te pakken, want ook deze week staat Irene wederom in de folder van winkelketen 'Leen Bakker' Klik hier om deze folder te bekijken.

 bron: www.leenbakker.nl

21 oktober 2008:

 Rosalie Kroon, de dochter van Irene Moors is vandaag jarig en  is al weer 10 jaar geworden. Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Rosalie en natuurlijk haar familie en anderen in haar omgeving met haar verjaardag en wenst Rosalie een leuke dag!

* Het nieuwe improvisatieprogramma met Carlo Boszhard en Irene Moors, dat in april werd aangekondigd, staat met potlood in de voorjaarsschema’s van RTL 4. Dat vertelt Boszhard deze week in de Varagids. In ‘De TV-Katine’ zal het duo ‘tv-typetjes’ als Felix Meurders, Matthijs van Nieuwkerk en Kim Holland parodiëren. “Het is een concept dat met potlood in de voorjaarsschema’s van RTL staat. Het gaat door als programmadirecteur Erland Galjaard blij is met de scripts die ik heb geschreven.
 

bron:http://www.mediacourant.nl

14 oktober 2008:

 Ook deze week staat Irene in de folder van winkelketen Leen Bakker. klik hier om dit exemplaar te bekijken. Dit is al de derde keer dat Irene schittert in deze folder.

bron: www.leenbakker.nl

8 oktober 2008:

Vandaag zijn Carlo & Irene  precies 17 jaar een duo op televisie. Ze hebben vele programma's samen op hun naam staan. Ze  begonnen samen in 1991 met Hitbingo. Natuurlijk kreeg het duo grote bekendheid door Telekids. Nu zijn ze samen elke zondagmiddag te zien in het gezellige  Life & Cooking op RTL4 die al weer bezig is met zijn negende seizoen.  Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert het duo met het feestelijke feit en het team van deze  site hoopt  nog jaren te mogen genieten van Carlo & Irene als duo in mooie programma's en andere projecten.

6 oktober 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors willen in oktober 2009 eenmalig terug op de buis met hun succesvolle kinderprogramma Telekids, om daarmee het twintigjarig bestaan van RTL 4 te vieren. Dat maakten Carlo en Irene zondag bekend in hun programma Life & Cooking. Op 3 oktober 2009 bestaat RTL 4 op de kop af twintig jaar. De familiezender wil dat vieren met bijzondere programmering. Carlo en Irene stopten in 1999 met het programma Telekids. Pittige Tijden was een populair onderdeel in de show.

bron:http://www.mediacourant.nl

3 oktober 2008:

Carlo & Irene en hun programma's Life & cooking en ik wed dat ik het kan waren kanshebbers voor een televisierring,maar helaas zijn hun programma's en Carlo & Irene zelf niet genomineerd. Hopelijk volgend wel weer een ring voor het duo, want ze verdienen het!

2 oktober 2008:

Vandaag is het een dag die veel fans van Carlo & Irene en  van het programma Telekids vast nog goed kunnen herinneren. . Er werd afscheid genomen van Telekids   in een extra lange live uitzending met nog één keer alle spellen en items uit 10 jaar Telekids met Carlo & Irene in de hoofdrol. Dit is vandaag al weer 9 jaar geleden.

* Ook deze week staat Irene in de folder van winkelketen Leen Bakker. klik hier om dit exemplaar te bekijken.

bron: www.leenbakker.nl

16 september 2008:

Irene Moors  wil samen met haar vroegere collega Caroline Tensen de 5 Uur Show nieuw leven inblazen. Ze wil het liefst ‘om en om’ presenteren, maar wel met een gezamenlijke uitzending op vrijdag. Dat vertelde RTL 4-gezicht Irene Moors vanochtend op Radio 538. “Het is toekomstmuziek, maar als jij denkt dat het een leuk plan is moet ik het maar versnellen“, vertelde Irene Moors aan Edwin Evers. “Als er veel leuke reacties komen natuurlijk helemaal. Ik ga er ineens alles aan doen.”
Irene Moors opperde het idee om de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen deze week in NCRV Gids. “Ik hoor net dat het op internet is gezet“, vertelde Irene vanochtend op Radio 538. “Het staat zelfs in de krant. Ik moet er vreselijk om lachen. Ik heb een interview gegeven aan NCRV Gids, een maand of twee geleden. Ze vroegen wat ik nog in mijn leven wilde. Ik zei: ‘Nog even twee jaar Life & Cooking, want ik wil die tien jaar opmaken. Ook wil ik nog wat leuks doen met Carlo op vrijdagavond. Daarna lijkt het me nog wel eens leuk om dan ooit nog eens met Caroline Tensen de 5 Uur Show te doen’. Ik begrijp de paniek die nu ontstaat eigenlijk helemaal niet.”
Een 5 Uur Show samen met Carlo Boszhard is geen optie, zegt Irene. “Dat wil Carlo niet. Hij zit in een heel ander programma en vindt andere dingen leuker.”
Irene zou de terugkeer van de show graag afwisselend presenteren met Caroline. “Caroline en ik hadden zoiets dat we dat gingen afwisselen. De ene dag zij en de andere dag ik, en op vrijdag samen. Het is heel erg toekomstmuziek. We hebben dat op een strand bedacht ergens in Spanje. Het is waar, maar het lijkt nu net of we dat morgen willen. We zitten allebei nog in zoveel andere projecten, maar het lijkt me wel ontzettend leuk. Bovendien was het een enig programma.”
Een terugkeer van De 5 Uur Show zou dus gaan om een soloproject. “We hebben het hier niet over duopresentatie, want ik presenteer samen met Carlo. Het is een soort gedeeld gebeuren. Dus ik hoef niet na te denken over wie naast mij zit. Ik ben een duo met Carlo, dat kan niet anders. Carlo presenteert natuurlijk met Nicolette het ‘Wedden dat ik het kan?’-programma, maar dan presenteren ze om en om.”
“Wij presenteren Life & Cooking natuurlijk echt samen. Het is sowieso liefde en vijftien jaar naast elkaar zitten. We zijn totaal anders, maar ook weer hetzelfde. Hij kan wat ik niet kan en andersom. Wij vinden elkaar lief, leuk en voelen allebei zelf wanneer het programma de leuke kant opgaat.”
De aandacht voor het idee om de 5 Uur Show nieuw leven in te blazen, zet Irene aan het denken. “Nu het zoveel aandacht heeft, ga ik er nog even over nadenken.”

Bron::  :http://www.mediacourant.nl

* Irene is deze week  te bewonderen in de folder van de woonwinkel 'Leen Bakker'. Wil je de folder bekijken? klik hier

Bron:  www.leenbakker.nl

 9 september 2008:

Matthijs van Nieuwkerk wordt geroemd om zijn flamboyante stijl, vol stijlfiguren. De presentator was weleens bang dat al- door dezelfde stijlfiguren, clichés zouden kunnen worden. “Mijn grootste vrees was dat ik week in week uit door Carlo Boszhard gepersifleerd zou worden en dat er ontzettend gelachen zou worden om de messcherpe karikatuur die hij maakt. Die boze droom is uitge- komen, en ik heb het overleefd. Dan ben je klaar voor de toekomst“, vertelt Matthijs in de VARA Gids.
Matthijs van Nieuwkerk heeft bewondering voor een aantal collega’s. “Weet je wie ik zo goed vind? Beau van Erven Dorens in dat spel met die koffers. Zelden iemand zo’n taart van een drol zien bakken. Ik zie dat programma nooit want het zit tegenover DWDD, maar ze herhaalden er laatst iets van. Wat een gemak en flair! Beau is echt smart. Maar wat een spectaculair onnozel spel zeg.”
Dit seizoen doet Matthijs voor het eerst geen Holland Sport meer. “Het werd te veel, twee live-programma’s door elkaar, te veel in energie, loyaliteit en aandacht. Na vijf geweldige jaren Holland Sport heb ik de moeilijke knoop doorgehakt. Wilfried en ik blijven gelukkig samenwerken. We zijn van plan een of twee bijzondere uitzendingen per jaar te verzinnen en te maken.”
Peter R. de Vries maat ehet afgelopen seizoen ruzie met Matthijs in ‘DWDD’, omdat het boek van zijn rechterhand te weinig aandacht kreeg. “Peter had gelijk, DWDD had een afspraak met hem gemaakt en daar ging ik te lichtzinnig mee om. Stom Fout. Daar hebben wij van geleerd. Vervolgens haalde hij zijn gelijk een dag later og eens dubbel en dwars in Boulevard. Tsja. Hij was wel heel erg gebeten ja.”
Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL lonkte naar Matthijs. “RTL-baas Erland Galjaard had in Algemeen Dagblad en nota bene in DWDD laten weten dat hij graag wilde dat ik bij RTL kwam werken. We hebben daar nooit over gesproken, maar ik heb er wel over nagedacht eerlijk gezegd. Ik kon me wel voorstelle nwat hij dan zou willen, een nieuw late night-programma. En financieel kon ik er inderdaad wel fors op vooruitgaan dacht ik. Maar ik was te trots en te gesteld op DWDD.“

Bron:: :http://www.mediacourant.nl

8 september 2008:

 BNN heeft niets te maken met de streaker die zondag de uitzending van Life & Cooking verstoorde. Dat laat een woordvoerster van BNN vandaag weten. Omdat de man de tekst ‘Bart is still alive’ op zijn borst had geschreven, wordt in de media de suggestie gewekt dat BNN iets te maken heeft met deze actie in het kader van de ledenwerfcampagne die is gestart. Directeur Lucas Goes: “Dat BNN flink publiciteit zoekt om nieuwe leden te werven klopt, maar met deze actie heb- ben wij niets te maken.”
Lucas Goes: “We hebben van de producent van Life & Cooking, Endemol Nederland, begrepen dat de man een ultieme fan van Bart de Graaff is. We kunnen elke hulp gebruiken bij de campagne, maar deze hadden we niet bedacht.”
Zanger Julio Iglesias Jr. zat aan tafel bij Life & Cooking toen de streaker opkwam. “Ik ben in veel tv-shows geweest, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt“, zei hij.
Presentatrice Irene Moors dacht dat het te maken had met een BNN-programma. Ze bood haar excuses aan de kijkers aan. “Excuses voor de beelden van net. Er zitten echt heel veel families te kijken“, zei de presentatrice. “Het was absoluut niet onze bedoeling. Deze stripper hadden wij niet voorzien. Toch een beetje vervelend.”


Bron: http://www.mediacourant.nl

Smachtend kijkt televisiemakend Nederland uit naar 24 oktober. Bij de AVRO op Nederland 1 wordt dan bekendgemaakt wie de winnaars zijn van onze belangrijkste tv-prijzen.
Wie wint de Gouden Televizier-Ring? Dat is helemaal aan jou.  tot en met vrijdag 26 september kun je  bepalen wie volgens jou in de prijzen moet vallen. Naast die voor het beste tv-programma zijn er prijzen voor de tv-persoonlijkheden van het jaar (de mannelijke- en de vrouwelijke Zilveren Televizier-ster) en het beste jeugdprogramma (de Gouden Stuiver). Er is ook een compleet nieuwe categorie: de Televizier Talent Award voor aanstormend tv-talent.  Het gezellige Life & Cooking behoort ook tot de kanshebbers evenals de spannende show van Carlo en Niolette 'Ik Wed dat ik het kan!'  op beide kun je stemmen via http://www.televizier.nl. Ook behoren Carlo & Irene tot de kanshebbers in de categorie  tv-persoonlijkheden van het jaar Wacht niet langer en stem op Carlo & Irene en hun programma's en stem via http://www.televizier.nl! ( om te kunnen stemmen moet je wel aangemeld zijn op deze site, dit is gratis)

Bron:  http://www.televizier.nl.

1 september 2008:

Carlo Boszhard is de presentator van de nieuwe spelshow Succes Verzekerd. Dit is het eerste spel op de Nederlandse televisie waarbij de kandidaat tijdens zijn entree op het speelveld in één klap miljonair wordt. Dat meldt RTL 4 op haar website. “Bij de start van het spel krijgt de kandidaat 1 miljoen euro en een lijst met 7 categorieën. Achter deze catego- rieën zitten 7 vragen. De kandidaat ziet pas de vraag die bij de categorie hoort, als hij een keus heeft gemaakt welke categorie hij speelt.”
De kandidaat bepaalt zelf in welke volgorde hij de categorieën wil spelen. “Om het miljoen te behouden, moet de kandidaat de 7 vragen correct beantwoorden en zijn geld goed inzetten. Er zit geen tijdslimiet aan het beantwoorden van de vraag.”
Het spel, dat op de website van RTL wordt uitgelegd, eindigt als het geld op is of als de zevende vraag correct wordt beantwoord. Dan gaat de deelnemer naar huis met het geld dat over is.

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Carlo was zonet kort te zien in RTL boulevard vanwege een reünie van de cast van 17 jaar geleden van deze musical. Morgen is dit item waarschijnlijk op www.rtlboulevard.nl te bekijken.

Bron: RTL boulevard, 1 september 2008

31 augustus 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors keren deze zondagmiddag terug op de buis met hun succesformule ‘Life & Cooking’. Samen met kok Robert Verwij ontvangt het duo “bijzondere en grote gasten“. Zo schuiven onder meer Gerard Joling, Linda de Mol en Patrick van der Eem aan in het kookprogramma. Carlo zal vanaf nu wat minder in de musical Les Miserables te zien zijn. Zijn vervanger Richard Groenendijk: “Hij kan ze niet meer allemaal doen, omdat ‘t tv-seizoen natuurlijk weer begint.”
Richard Groenendijk vervangt Carlo Boszhard in de musical Les Miserables, als Boszhard moet werken voor televisie. Groenendijk: “Het betreft een grote rol en er moet een grote naam worden vervangen. Carlo is en blijft de eerste man en zal ook de meeste voorstellingen spelen. Maar hij kan ze niet meer allemaal doen.”
Life & Cooking, dat volgens een woordvoerder van RTL 4 ook het komende seizoen “ouderwets gezellig” is, is vanmiddag om 17.30 uur te zien. “Nu ‘Life & Cooking’ later van start gaat, wordt niet langer alleen de namiddag maar nu ook de vooravond opgesierd met interessante gasten en smakelijke maaltijdideeën. Mis het niet!

Bron: http://www.mediacourant.nl

27 augustus 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors keren aanstaande zondag terug met hun show ‘Life & Cooking’ op RTL 4. Het negende seizoen van het succesprogramma wordt afgetrapt met “bijzondere en grote gasten“, belooft een woordvoerder van het televisiestation. De uitzending begint komende zondag om 17.25 uur. “Linda de Mol komt langs en praat over de nieuwe reeks ‘Gooische Vrouwen’ en haar plannen voor de toekomst en Gerard Joling verklapt zondag zijn best bewaarde geheim.”
Life & Cooking blijft volgens RTL 4 “ouderwets gezellig“. De enige verandering is het uitzendmoment van het televisieprogramma. “Nu ‘Life & Cooking’ later van start gaat, wordt niet langer alleen de namiddag maar nu ook de vooravond opgesierd met interessante gasten en smakelijke maaltijdideeën.”
Naast Linda de Mol en Gerard Joling, is ook Patrick van der Eem te gast. Hij komt praten over zijn leven na de spraakmakende uitzending van Peter R. de Vries, waarin hij Joran van der Sloot onthullingen ontlokte over de dood van Natalee Holloway.
Het publiek speelt het komend seizoen een nog grotere rol in ‘Life & Cooking’. “Zowel thuis op de bank als in de studio op de tribune weten de mensen van tevoren nooit of ze door Carlo en Irene worden aangesproken. Een huwelijksaanzoek, een verrassing, een boodschap van de kijker thuis; alles is mogelijk.”
Life & Cooking is vanaf 31augustus iedere zondag tussen 17.25 en 19.20 uur te zien op RTL 4. Tussen 18.00 en 18.10 uur is er een onderbreking door RTL Nieuws.

Bron: http://www.mediacourant.nl

Wie Ben Ik?

* Irene Moors is binnenkort te gast in het vernieuwde Wie ben ik? op SBS6 samen met Caroline Tensen. Dit vertelde Caroline gisteren in RTL Boulevard. In Wie ben ik? nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Gerard Joling en Patty Brard  zijn  de vaste teamcaptains die ieder worden bijgestaan door twee BN’ers. De panelleden krijgen een voor henzelf niet-leesbare tekst op hun desk waarop een naam, persoon of dier staat. Deze omschrijving moet worden geraden door vragen te stellen aan de tegenpartij. Verder worden de kandidaten op weg geholpen door cryptische aanwijzingen. In welke aflevering Irene te gast is met Caroline is nog niet bekend. Wie ben ik? is in het najaar terug van weggeweest op SBS6.

Bron: RTL boulevard, 26 augustus 2008

26 augustus 2008:

Vandaag zijn Irene Moors en haar man Barry al weer 7 jaar getrouwd.Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Irene en Barry met het 7 jarig huwelijk!

13 augustus 2008:

Wegens het succes van het eerste seizoen zal het programma Ik Wed Dat Ik Het Kan terugkeren in het najaar. Daarvoor zijn ze  op zoek naar nieuwe spectaculaire, grappige, bizarre en eigenzinnige uitdagingen. Denk jij iets te kunnen waarvan je zeker weet dat niemand anders dit kan? Geef je dan snel op en wie weet sta jij straks naast Carlo Boszhard en Nicolette van Dam in de studio en daag je heel Nederland uit. Ga naar de site    van Ik Wed Dat Ik Het Kan en   geef je op!

Bron: www.rtlnederland.nl

* Voor het tweede seizoen van “Ik wed dat ik het kan!” zoeken ze ook nog een gezellig, leuk en enthousiast publiek. Het programma zal vanaf 9 november wekelijks te zien zijn op RTL4. “Ik wed dat ik het kan!” is een spannende show waarin kandidaten enge, spectaculaire, kleine, grote en hysterische records proberen neer te zetten. Wil jij dit niet missen, meld je dan aan! vermeld in je mail, naam adres, telefoonnummer, leeftijd, datum dat je een opname wilt bijwonen en met hoeveel personen en je e-mail adres mail dit dan naar:publiekikweddatikhetkan@masmedia.tv. de opnamedagen zijn op 7 november, 12 november, 14 november, 18 november, 1 december, 4 december, 6 december, 16 december, 19 december, 8 januari, 16 januari en 18 januari.

Bron: www.rtlnederland.nl

10 augustus 2008:

Richard Groenendijk wordt in de musical Les Misérables de vaste vervanger van Carlo Boszhard. Daarmee komt voor de 35-jarige cabaretier een droom uit. „Het klopt op dit punt van mijn carrière. Het is tijd voor zo’n rol. Dus ik ben superblij.” Zucht dramatisch: „Laten we in die tachtig jaar dat we op aarde zijn, vooral gewoon doen. Niet dus. Ik ben hartstikke trots op mijzelf. Dat mag toch?”
De cabaretier straalt: „Dat ik Thénardier mag doen, geeft me zelfvertrouwen. Ik bedoel, de rol is al eens gespeeld door een grote naam als Paul de Leeuw en nu dus door Carlo Boszhard…” Daarnaast gaat medio september Richards vijfde cabaretprogramma in reprise. „Het gaat góed met me. Ik heb het idee dat ik het leven heel erg aankan.”
Enthousiast vertelt Richard: „Ik kwam Marianne van Wijnkoop tegen op een filmset. Ze vertelde dat ze bezig waren met de audities voor de alternate van Thénardier. Of ik interesse had…”
„Ik had al wel ergens gelezen dat de broer van Carlo, Ron dus, auditie had gedaan. Dus ik wist dat ze ermee bezig waren. En ik kende de rol. Zo’n tien jaar geleden had ik Les Misérables voor het eerst in Londen gezien. Ik vond het toen al een mooie rol, maar vond mijzelf er nog te jong voor.”
Het gonsde al een tijdje dat op een gegeven moment alleen Thom Hoffman en Richard nog in de race waren. „Thom is natuurlijk een grote naam, dus als ik het niet was geworden, had ik mij niet hoeven schamen. Ik vond het superspannend. Niet iedereen van het creative team wist dat ik ook kan zingen, dus ik had wel wat te bewijzen. Maar zowel het Nederlandse als Engelse team was enthousiast over de auditie. Het was trouwens meer een soort werksessie. Het betreft immers een grote rol en er moet een grote naam worden vervangen. Carlo is en blijft de eerste man en zal ook de meeste voorstellingen spelen. Maar hij kan ze niet meer allemaal doen, omdat het tv-seizoen natuurlijk weer begint. Ze hadden ruim een half uur uitgetrokken waarin ik twee nummers moest doen.”bron www.telegraaf.nl

31 juli 2008:

Ter gelegenheid van de 100ste voorstelling van Les Misérables en het 100-jarig bestaan van Feyenoord ontmoette de cast van Les Misérables gisteravond de eerste selectie van Feyenoord. De voetballers, onder wie Giovanni van Bronckhorst, Denny Landzaat en Henk Timmer woonden de voorstelling bij en begroetten na afloop de cast van Les Misérables onder wie René van Kooten, Carlo Boszhard en Nurlaila Karim. Les Misérables is winnaar van vier Musical Awards en is exclusief te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
Voor hoofdrolspeler René van Kooten, Feyenoord-aanhanger in hart en nieren, ging hiermee een wens in vervulling. Van Kooten: ‘Tien jaar lang heb ik alle thuiswedstrijden van Feyenoord gezien. Ik vind het geweldig dat ze nu een keer naar mij komen kijken!’. Feyenoord-speler Giovanni van Bronckhorst over Les Misérables: ‘In zo’n voorstelling spelen is een vak apart en zeker ook topsport. Het is heel leuk om te zien hoe hard er gewerkt wordt om zoiets moois neer te zetten.’
 

bron:
www.musicals.nl
 

30 juli 2008:

Helaas Irene gaat niet de De naakte waarheid presenteren, Niet Irene Moors maar Daphne Dekkers wordt de presentator van De naakte Waarheid. Samen met coach Robert Pino gaat ze vrouwen helpen die moeite hebben met hun uiterlijk.

Bron: http://www.mediajournaal.nl 

29 juli 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors mogen nog minimaal een jaar doorgaan met hun zondagmiddagprogramma Life & Cooking zoals we eerder al meldde. Sponsor Unilever heeft daarvoor onlangs het groene licht gegeven. Maar beide presentatoren krijgen ook elk apart een nieuw programma op RTL4.
Carlo Boszhard gaat Superdik, Superdun presenteren. Er is nog weinig over dit programma bekend maar aan de titel te zien, wordt het een afslankprogramma à la De
Afvallers van SBS6.
Irene Moors gaat zo goed als zeker De naakte Waarheid doen. Hierin probeert RTL vrouwen die zich voor hun eigen lichaam schamen opnieuw zelfvertrouwen te geven.

Bron: http://www.mediajournaal.nl

* Life & Cooking komt zoals bekend terug volgend seizoen, maar wel op een nieuw tijdstip. Vanaf het nieuwe seizoen zullen Carlo & Irene en hun kok Robert   tussen 17:30 en 19:20 te zien zijn met Life & cooking. Daarnaast zal het succesvolle programma komend seizoen vanwege het stoppen van het  Eredivisievoetbal op RTL met een halfuur verlengd worden. Het nieuwe seizoen van Life & Cooking begint 31 augustus op RTL4.

Bron: http://www.carloirenewebsite.nl

18 juli 2008:

Omdat het team van de Carlo & Irene fansite vanaf morgen tot en met 27 juli op vakantie is, kunnen we de site deze periode niet updaten. Onze excuses hiervoor! Uiteraard zullen we als we terug zijn het nieuws van de periode toen we er niet waren online zetten.

16 juli 2008:

Eindelijk is het bekend Life & Cooking komt terug volgend seizoen met al weer seizoen 9! RTL4 en sponsor Unilever hebben overeenstemming bereikt over het voortzetten van het magazine Life & Cooking. Dit heeft een woordvoerder van RTL4 dinsdagmiddag gezegd.De presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors en hun tv-kok Robert Verweij verkeerden lange tijd in onzekerheid over het voortbestaan van hun gezellige babbelshow vol eten, gadgets, persiflages en bekende Nederlanders. Life & Cooking is dus terug vanaf september op RTL4!

Bron: www.trouw.nl

7  juli 2008:

In het najaar start er weer een nieuw seizoen van Ik wed dat ik het kan op RTL4 met Carlo en Niolette. Dit liet Carlo weten in de laatste aflevering van dit programma van dit seizoen.

Bron: Ik wed dat ik het kan RTL4, 28 juni 2008

6 juli 2008:

 Paul de Leeuw was er na de opnames van zijn speelfilm Spion van Oranje speciaal voor naar Rotterdam gereden. De voormalige herbergier Thénardier reikte vol complimenten het castalbum van Les Misérables uit aan de huidige herbergier Thénardier, Carlo Boszhard, en de rest van de cast. Paul: „Geweldig dat dit meesterwerk nog steeds staat als een huis. En jullie hebben er door de nieuwe muziekarrangementen toch iets nieuws van gemaakt. Het is een musical die iedereen moet zien.” Paul de Leeuw speelde Thénardier zeventien jaar geleden.

Bron:  www.telegraaf.nl
 

5 juli 2008:

Het spectaculaire programma Ik Wed dat ik het kan dat in Nederland op RTL4 wordt uitgezonden en waarvan de presentatie  in Nederland in  handen is van Carlo Boszhard & Niolette van Dam is nu ook verkocht aan België. Op welke zender het in België komt en wie de host van het programma wordt, is nog niet bekend.

Bron http://www.carloirenewebsite.nl/

4  juli 2008:

Hoofdrolspelers René van Kooten en Carlo Boszhard hebben uit handen van Paul de Leeuw het castalbum van Les Misérables in ontvangst genomen op het toneel van het nieuwe Luxor Theater. Paul de Leeuw speelde 17 jaar geleden in deze ‘Musical der Musicals’. Voor het eerst wordt er in deze versie met nieuwe muzikale arrangementen gewerkt, die na Nederland in alle Les Misérables-producties over de hele wereld gebruikt gaan worden. Les Misérables, winnaar van vier Musical Awards, is exclusief te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
Op het castalbum is de voltallige cast van Les Misérables te horen, onder wie René van Kooten, Jamai Loman, Suzan Seegers, Céline Purcell, Nurlaila Karim en Carlo Boszhard. Het cast album is vanaf dit moment in diverse winkels verkrijgbaar en wordt uitgebracht door Universal Music. De cd bevat de Nederlandse versie van de wereldberoemde musical van Alain Boulil en Claude-Michel Schönberg in de vertaling van Seth Gaaikema.
Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean, een man die negentien jaar gevangen heeft gezeten voor het stelen van een brood. Hij ontsnapt tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating en kiest het rechte pad; hij schopt het tot burgemeester en voedt het weesmeisje Cosette op. Maar zijn verleden in de persoon van politieman Javert achtervolgt hem. Valjean wil kosten wat het kost Cosette en haar geliefde Marius een mooi bestaan geven. Het aangrijpende verhaal beleeft een climax tegen de achtergrond van de Parijse studentenopstand van 1832.


Bron: www.musicals.nl

28 juni 2008:

Vanavond is de laatste aflevering te zien van Ik wed dat ik het kan van dit seizoen. In de laatste aflevering van dit seizoen  zijn 10 mannelijke schietschijven, een Harry Potter kenner, een hele hoop koeien en nog veel meer mis het niet, de finale vanavond om 20.00 op RTL4.

Bron: www.ikweddatikhetkan.nl
 

26 juni 2008:

 Hoera! Vandaag is Carlo Boszhard jarig! Carlo is vandaag 39 jaar geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo met zijn verjaardag en wenst Carlo een gezellige verjaardag toe.

* Er is nog een jarige vandaag, want ook Tijn Kroon, het zoontje van Irene Moors is jarig vandaag. Tijn is al weer 6 jaar geworden.  De Carlo & Irene fansite feliciteert Tijn  met zijn verjaardag, en wenst Tijn, Irene, Barry en zus Rosalie een gezellige dag toe!

18 juni 2008:

Irene is vandaag jarig en is  41 jaar  geworden! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert  de jarige Irene van harte  met haar verjaardag en wenst Irene en haar familie een fijne dag toe!

12 juni 2008:

Op dit moment worden er elke zondag herhalingen uitgezonden van de familieshow 'Jong Geleerd' van Carlo & Irene. Deze uitzendingen zijn in augustus vorig jaar uitgezonden. Dit is de  familiespelshow waarin tien- tot twaalfjarige kinderen het opnemen tegen hun ouders. Een klas met twintig kids strijdt tegen een klas met twintig volwassenen om duidelijk te krijgen hoe groot of klein de kenniskloof tussen beide generaties is. Gebruikelijke schoolonderwerpen zoals rekenen, taal en geschiedenis worden afgewisseld met vragen over de laatste trends op het gebied van games, film, muziek en kleding. De herhalingen worden uitgezonden om 17.00 op RTL4.  De shows zijn later na de show terug te kijken op www.rtlgemist.nl

8 juni 2008:

In de zomermaanden komen de meest hysterische Life & Cooking momenten allemaal nog één keer voorbij. Iedere zondag kun je van 18.10 tot 19.00 kijken naar de meest memorabele gasten, gadgets en lekkerste recepten van seizoen 8. Deze best-of uitzendingen worden herhaald op zaterdagochtend van 9.10 tot 10.00. Natuurlijk op RTL 4.

Bron: www.lifeandcooking.nl

* In RTL Boulevard was afgelopen vrijdag  aandacht voor de  geruchten over het wel of niet doorgaan van Life & Cooking volgend seizoen. Hier werd het volgende over gezegd door Albert Verlinde: 'Dan is er nieuws over Life & Cooking. Het gerucht gaat dat het gaat stoppen. Ik heb Carlo net aan de lijn gehad die zegt van iedereen jaar weer met die sponsors, het zou maar zo kunnen,   maar hij gaat er vanuit dat het doorgaat'

Bron: RTL Boulevard, 6 juni 2008.

2 juni 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors stelden zondag in de voorlopig laatste aflevering van Life & Cooking dat een nieuw seizoen van het kookprogramma nog onzeker is. Het duo wachtte tijdens de uitzending op een verlossend telefoontje van de programmadirecteur van RTL 4 Erland Galjaard, maar die bleef uit. Carlo en Irene weten niet of er na 320 uitzendingen een negende seizoen in zit. Irene Moors: “Als we blijven, zijn we wel met z’n drieën. Maar of het gaat gebeuren: we zien het in september.“

Bron: http://www.mediacourant.nl en Life & Cooking 1 juni  2008

1 juni 2008:

Vanmiddag is al weer de laatste Life & Cooking te zien van dit achtste seizoen. Het belooft een gezellige uitzending worden. Naast Monique Smit en de Life & Cooking zomerhit van 2008 is er nog veel meer te beleven in deze laatste uitzending van het seizoen. Zo komt de winnares van de Miss Universe verkiezing langs, die zaterdagavond gekozen is.en natuurlijk laten  Carlo en Irene  leuke zomerse gadgets zien én Robert maakt een picknick menu! Mis deze laatste uitzending van dit seizoen niet om 16.45 tot 19.00 op RTL4 en na afloop natuurlijk nog een internetuitzending.

* Het team van de Carlo & Irene fansite bedankt Carlo & Irene en natuurlijk het gehele Life & Cooking team voor weer een geweldig Life & Cooking seizoen met elke week weer andere leuke items en gasten. Wij hopen dat ook volgend seizoen Life & Cooking weer te zien zal zijn met Carlo & Irene!

16 mei 2008:

De nominaties voor de musical awards zijn bekend! Joop van den Ende Theaterproducties heeft een record aantal van 29 nominaties ontvangen voor de John Kraaijkamp Musical Awards 2008. De eigen oorspronkelijk Nederlandse musical Ciske de Rat ontving maar liefst 13 nominaties, het hoogste aantal nominaties voor een musical in de geschiedenis van de Musical Awards. De musical der musicals Les Misérables ontving zeven nominaties, Evita ontving zes nominaties en het dansspektakel Dirty Dancing kreeg drie nominaties. Daarnaast zitten Ciske de Rat, Evita, Dirty Dancing en Tarzan in de race voor de ANWB Publieksprijs 2008. 

Joop van den Ende Theaterproducties ontving nominaties voor:

Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een Grote Musical:
Mariska van Kolck (Ciske de Rat), Brigitte Heitzer (Evita).

Beste Mannelijke Hoofdrol in een Grote Musical:
Danny de Munk (Ciske de Rat), René van Kooten en Wim van den Driessche (Les Misérables), Stanley Burleson (Evita).

Beste Vrouwelijke Bijrol in een Grote Musical:
Marjolijn Touw (Ciske de Rat), Marjolijn Algera (Les Misérables).

Beste Mannelijke Bijrol in een Grote Musical:
Hajo Bruins (Ciske de Rat), Jamai Loman (Les Misérables).

Aanstormend Talent:
Freek Bartels (Les Misérables), Jette Carolijn van den Berg (Dirty Dancing).

Beste Vertaling/Bewerking:
André Breedland en Maurice Wijnen (Ciske de Rat), Daniël Cohen (Evita).

Beste Script:
André Breedland (Ciske de Rat), Alain Boublil en Jean-Marc Natel (Les Misérables).

Beste Liedteksten:
André Breedland (Ciske de Rat).

Beste Decorontwerp:
Arjen Klerkx, Misjel Vermeiren, Carla Janssen-Höfelt en Coen Bouman (Ciske de Rat),
Eric van der Palen (Evita).

Beste Compositie Arrangementen:
Henny Vrienten (Ciske de Rat).

Beste Regie:
Paul Eenens (Ciske de Rat).

Beste Choreografie/Musical Staging:
Stanley Burleson (Ciske de Rat), Kate Champion (Dirty Dancing).

Beste Lichtontwerp:
Uri Rapaport (Ciske de Rat), David Hersey en Richard Pacholski (Les Misérables).

Beste Geluidsontwerp:
Jeroen ten Brinke (Evita).

Beste Kostuum/Pruiken/Make Up:
Yan Tax (Ciske de Rat), Cocky van Huijkelom (Evita), Bobby Aitken (Dirty Dancing).
 

Bron: www.musicals.nl

2 mei 2008:

Altijd Carlo al het hemd van het lijf willen vragen? dan is dit jouw kans!  Vanmiddag tussen 13.30 uur  dan is er een chatsessie met Carlo, die live is te volgen is via telegraaf.nl. Over zijn nieuwe zaterdagavondprogramma ’Ik wed dat ik het kan’, hartsvriendin Irene Moors, Les Misérables, zijn moeder en natuurlijk zijn nieuwe geliefde Herald. Je kunt Carlo van alles vragen. Carlo heeft er in ieder geval zin in. „Wat mij betreft wordt het een pittige chat. Ze mogen me álles vragen en hoeven me niet te sparen”, zegt de presentator. Wilma Nanninga ( telegraafjournalist) zal de leukste en stoutste vragen die je verzint aan hem voorleggen.  Iedereen die iets van deze talentvolle persoonlijkheid wil weten kan zijn vraag insturen via de website http://www.telegraaf.nl/prive.

Bron:  www.telegraaf.nl
 
26 april 2008:

Carlo Boszhard en Nicolette van Dam verzorgen vanaf vanavond wekelijks het zaterdagavondamusement voor RTL 4 met de nieuwe show Ik Wed Dat Ik Het Kan. Erland Galjaard verwacht veel van de show: “Met de ervaren showmaster Carlo Boszhard en de zeer talentvolle nieuwkomer Nicolette, bedienen we een breed publiek.” Jos Brink noemde zijn sidekick Sandra Reemer in ‘Wedden Dat?’ zijn kroepoekje. Nicolette: “Als tussen Carlo en mij de chemie goed zit, dan vind ik dat prima.”
In de studio ontvangt Carlo Boszhard zeven afleveringen lang personen die bijzondere uitdagingen aangaan. Groot of klein, alleen of met een groep. Weet iemand een prestatie te verbeteren dan staat daar een prijs tegenover. Lukt het niet dan is de prijs voor degene op wiens naam het record staat.
Programmadirecteur Erland Galjaard: “De inhoudelijke basis van het programma zijn bizarre, opmerkelijke en visueel zeer spannende records. Kortom: een ideaal en gezellig programma voor het hele gezin.”
In elke uitzending van ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan!’ worden bekende Nederlanders uitgedaagd zichzelf te overtreffen op sportgebied. “Zeven BN’ers proberen elkaar naar de kroon te steken in een recordpoging schoonspringen. In de eerste aflevering daag ik ze uit om mijn record te breken“, vertelt Nicolette. “Ik zet een goed record neer. Ik wed dat ik het beter kan dan Quinty Trustfull, Gigi Ravelli en Koert-Jan de Bruijn.”
Ik Wed Dat Ik Het Kan is tussen 20.00 en 21.30 uur te zien op RTL 4.

Bron: http://www.mediacourant.nl

25 april 2008:

Carlo en zijn nieuwe co- presentatrice Nicolette van Dam van het nieuwe programma 'Ik wed dat ik het kan' waren afgelopen donderdag te gast bij RTL Boulevard om over dit nieuwe spectaculaire   programma te vertellen. Bekijk het item hier.

* Ter herinnering: a.s. zondag is Life & Cooking  in verband met de KNVB Bekerfinale iets eerder. De uitzending is van 11.00 tot 13.00 te zien en wordt later op de middag weer herhaald van 15.00 tot 17.00, dubbel plezier dus! Wees er bij, want het wordt weer een groot feest met veel leuke onderwerpen en interessante gasten. Mis het niet!

Bron:  www.lifeandcooking.nl

20 april 2008:

Vandaag op zondagmiddag gaat ‘De Musical der Musicals’ Les Misérables in première in het nieuwe Luxor Theater, waar de musical exclusief te zien zal zijn. Pas voor de tweede keer in de theatergeschiedenis is Les Misérables in Nederland te zien. Als primeur wordt er in deze productie voor het eerst met nieuwe muzikale arrangementen gewerkt, die na Nederland in alle Les Misérables-producties over de hele wereld gebruikt gaan worden. Aan de musical werken meer dan 150 medewerkers mee, deze versie van Les Misérables is even groots opgezet als de Broadway versie die het afgelopen jaar in New York stond.
De cast van Les Misérables bestaat uit 37 personen, onder wie René van Kooten, Wim van den Driessche, Jamai Loman, Suzan Seegers, Céline Purcell, Nurlaila Karim, Freek Bartels, Marjolein Algera en Carlo Boszhard. Een nieuwe generatie musicalsterren die acte de présence geeft in een nieuwe Nederlandstalige versie van het origineel. Carlo speelt in deze musical de rol van Thénardier.
Les Misérables ontving wereldwijd meer dan 55 miljoen bezoekers en is met 22 jaar de langst lopende grote musical ter wereld. De musical, gebaseerd op de wereldberoemde roman van Victor Hugo, was zeventien jaar geleden voor het laatst in Nederland te zien en was destijds een springplank voor een nieuwe generatie musicaltalent. Aanstaande zondag gaat de musical in première met een geheel nieuwe sterrencast.
Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean, een man die negentien jaar gevangen heeft gezeten voor het stelen van een brood. Hij ontsnapt tijdens zijn voorwaardelijke vrijlating en kiest het rechte pad; hij schopt het tot burgemeester en voedt het weesmeisje Cosette op. Maar zijn verleden in de persoon van politieman Javert achtervolgt hem. Valjean wil kosten wat het kost Cosette en haar geliefde Marius een mooi bestaan geven. Het aangrijpende verhaal beleeft een climax tegen de achtergrond van de Parijse studentenopstand van 1832.
Les Misérables  gaat vanmiddag  in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in première en is daar exclusief te zien. Kaarten zijn verkrijgbaar via TopTicket Line 0900-300 5000 (45 cpm), via het nieuwe Luxor Theater en online via de TopTicketLine Webshop. Namens het team van de Carlo & Irene fansite: Carlo. Toi toi toi voor de première en geniet ervan en alle andere castleden en mensen van de crew natuurlijk ook toi toi toi!

Bron: aanvullende informatie; www.musical.nl

18 april 2008:

Carlo Boszhard en Nicolette van Dam ontvangen vanaf 26 april kandidaten die bijzondere uitdagingen aangaan in de nieuwe show Ik Wed Dat Ik Het Kan. “Met Ik Wed Dat Ik Het Kan zetten we de succesvolle RTL 4 traditie voort om op zaterdag 20.00 uur groot familieamusent te brengen“, zegt programmadirecteur Erland Galjaard over de nieuwe tv- show. “Met de ervaren showmaster Carlo Boszhard en de zeer talentvolle nieuw- komer Nicolette van Dam, bedienen we een breed publiek.”
Erland Galjaard: “Het wordt een spectaculaire en sensationele show vol uitdagingen. De inhoudelijke basis van het programma zijn bizarre, opmerkelijke en visueel zeer spannende records. Kortom: een ideaal en gezellig programma voor het hele gezin.”
Vier minuten onder water blijven of lopen over staaldraad op twintig meter hoogte zijn uitdagingen die vanaf zaterdag 26 april voorbij kunnen komen in Ik Wed Dat Ik Het Kan. Lukt het deze kandidaten om de uitdaging te laten slagen? “En mensen die denken dit te kunnen overtreffen worden uitgedaagd dit in één van de volgende uitzendingen te laten zien“, legt een woordvoerder van RTL 4 uit. “Ook een aantal bekende Nederlanders zoekt de eigen grenzen op en probeert zichzelf te overtreffen op sportgebied en het stoppen met roken.”
Weet iemand in de zeven afleveringen van Ik Wed Dat Ik Het Kan een prestatie te verbeteren dan wint hij een prijs. Lukt het niet dan is de prijs voor degene op wiens naam het record staat. “In elke uitzending van Ik Wed Dat Ik Het Kan worden beken- de Nederlanders uitgedaagd zichzelf te overtreffen op sportgebied. In het kader van de Olympische Spelen deze zomer bijten de BN’ers zich vast in de Olympische sport schoonspringen. De nieuwbakken schoonspringer wordt bij de voorbereidingen op zijn of haar opdracht begeleid en getraind door een professional in deze sport.”
Co-host Nicolette zet de uitdaging neer door als eerste een sprong te wagen. Daarna krijgen zes BN’ers de kans om haar te verbeteren. Nederlands meest succesvolle schoonspringer Edwin Jongejans beoordeelt de BN’ers op hun kunsten.
Naast de bn’ers die gaan schoonspringen, doen Chris Tates, Jeroen Nieuwenhuize, Kim Feenstra en Boer Frans een beroep op hun wilskracht door te stoppen met roken. Ze gaan deze uitdaging samen aan met vier andere groepen: bouwvakkers, kroegtijgers, collega’s en Gooische vrouwen. Wekelijks is in ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan!’ te zien hoe het deze mensen vergaat en of ze uiteindelijk stoppen met roken.
Ik Wed Dat Ik Het Kan volgt Linda de Mols show Ik Hou Van Holland op en is vanaf zaterdag 26 april wekelijks tussen 20.00 en 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: www.mediacourant.nl

16 april 2008:

Irene Moors en Carlo Boszhard presenteren  hun nog altijd goed bekeken programma Life & Cooking op zondag 27 april eenmalig in de ochtend. Op de reguliere aanvangstijd van de show staat op die dag namelijk de bekerfinale Feyenoord - Roda JC op het programma. Life & Cooking wordt op die datum in de sfeer van Koffietijd gemaakt. Ook deze zondag, 20 april, is er een afwijkend programma. Vanwege de première van Carlo’s Les Misérables op zondag, wordt die uitzending eerder opgenomen.  Life & Cooking wordt 27 april  eenmalig uitgezonden om 11:00 op RTL4.

Bron:  http://www.mediacourant.nl en http://www.carloirenewebsite.nl
 

15 april 2008:

Carlo Boszhard zoekt zijn toevlucht tot pijnstillers omdat zijn zwakke enkel hem helse pijnen bezorgt. De repetities voor de musical 'Les misérables' zijn voor hem dan ook geen pretje. "Het punt is dat ik geen enkelbanden meer heb", zegt hij in Story. "Bij het minste of geringste ga ik erdoorheen en dan is het mis. Tijdens de repetitieperiode is dat al een keer gebeurd."
De fysieke uitdaging van de rol van Thénardier breekt Carlo op. "Ik spring op het toneel", stelt hij. "Ik ben constant in beweging en dat is funest voor mijn enkels." De 38-jarige presentator mag van geluk spreken dat zijn nieuwe vriendje aan zijn voeten ligt. "Herald kan heel goed masseren en elke avond masseert hij mijn enkels. Dat is ook hard nodig, want anders kan ik echt niet lopen van de pijn. Dat is nu al heel moeilijk en om die reden slik ik de hele dag pijnstillers."
Wellicht kan Carlo zijn tere voetjes binnenkort rust schenken. De presentator wil mettertijd graag achter de schermen gaan werken. "Ik hoef niet per se met mijn gezicht op televisie en zou de aandacht en het applaus prima kunnen missen", vertelt de presentator in de tv-gids Tros Kompas. Met een baan als producent neemt hij in elk geval geen genoegen. "Ik kan ook niet wáchten om zelf programmadirecteur te zijn. Welk programma kan ik het beste op welke dag zetten? Hoe versla ik de vijand? Dat zou ik heel leuk vinden."
'Les misérables' gaat zondag in première in Rotterdam.

Bron: www.rtlboulevard.nl
 

* Hij deed het al met Irene Moors en met Chantal Janzen. En nu wordt Carlo Boszhard een tv-duo met actrice Nicolette van Dam. Zij wordt zijn assistent in de nieuwe show Ik Wed Dat Ik Het Kan, dat vanaf mei bij RTL is te zien.
Helemaal nieuw bij RTL is Van Dam niet. Ze is momenteel ook te zien in de serie Voetbalvrouwen, haar doorbraak beleefde ze in tienersoap Zoop.
De keuze voor Nicolette is evengoed opmerkelijk. RTL, dat kampt met een overschot aan tv-gezichten, trekt nu toch weer een nieuw poppetje aan. Bovendien staan Carlo en Nicolette (nog) niet bekend als goedbevriend of überhaupt goedbekend met elkaar.

 bron: http://www.mediacourant.nl

12 april 2008:

Irene Moors is vanavond te gast in Raymann Is Laat.  Irene komt langs bij tante Es. Dit komische programma is vanavond te zien om 22.25  uur op Nederland 1 en wordt ook nog herhaalt  dinsdagavond erna de begintijden wisselen maar vallen meestal tussen 23.30 en 00.00 uur de herhaling is te zien op  Nederland 3.

Bron:  www. www.nps.nl

11 april 2008:

Vanavond was Carlo Boszhard te gast bij Pauw & witterman. Hier werd o.a. gesproken over de musical  Les Misérables  waarin ook Carlo een rol vertolkt. Wil je de uitzending online bekijken? klik dan hier.

 Bron: www.vara.nl

*  Carlo Boszhard en Irene Moors gaan samen een groot persiflageprogramma presenteren voor RTL 4. Dat verklapte topman Paul Römer van tv-producent Endemol  in Cannes. Carlo en Irene maakten door de jaren heen al verschillende persiflages. Recentelijk is De Wereld Draait Door door het duo gepersifleerd. Carlo reageert in De Telegraaf: “Ik ben erg enthousiast, het is te gek om weer met mijn vriendin Irene te kunnen samenwerken. Maar meer kan ik er momenteel niet over zeggen.“

Bron: http://www.mediacourant.nl
 

2 april 2008:

1  april ging na een intensieve repetitieperiode van zes weken de allereerste try-out van de musical Les Misérables van start. Pas voor de tweede keer in de theatergeschiedenis is Les Misérables in Nederland te zien. Als primeur wordt er in deze productie voor het eerst met nieuwe muzikale arrangementen gewerkt, die na Nederland in alle Les Misérables-producties over de hele wereld gebruikt gaan worden. Componist Claude-Michel Schönberg was hiervoor speciaal  aanwezig. Les Misérables gaat op 20 april 2008 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in galapremière en is daar exclusief te zien.
De cast van Les Misérables bestaat uit 37 personen, onder wie René van Kooten, Wim van den Driessche, Jamai Loman, Suzan Seegers, Céline Purcell, Nurlaila Karim, Freek Bartels, Marjolein Algera en Carlo Boszhard.
Les Misérables ontving wereldwijd meer dan 55 miljoen bezoekers en is sinds 1985 in 261 steden te zien geweest. Les Misérables won vele internationale theaterprijzen, waaronder acht Tony Awards en een Grammy voor het cast album. De musical, gebaseerd op de wereldberoemde roman van Victor Hugo, was zeventien jaar geleden voor het laatst in Nederland te zien en was destijds een springplank voor een nieuwe generatie musicaltalent. Over drie weken gaat de musical in première met een geheel nieuwe sterrencast.


Vanaf 16 april 2008 staat Les Misérables exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. 

bron: www.musical.nl

 * Het team van de Carlo & Irene fansite wensen Carlo alle plezier toe met zijn rol als herbergier Thénardier en natuurlijk ook toi toi toi! Geniet ervan!

29 maart 2008:

Irene Moors zal vanavond  één van de kandidaten  zijn in het zaterdagavondprogramma 'Ik Hou Van Holland.'   Irene zal een kandidaat zijn van Jeroen van Koningsbrugge. In ‘Ik Hou Van Holland’ nemen twee teams bestaande uit steeds wisselende bekende Nederlanders het  tegen elkaar op. Onder leiding van vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge wordt elk viertal in sneltreinvaart flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en algemene Hollandse weetjes. Het winnende team gaat naar huis met een oer-Hollandse prijs.  Ik Hou Van Holland met als één van de kandidaten Irene Moors is vanavond te zien om 20.00 op RTL4.  Enige tijd na de uitzending is de uitzending o.a. terug te kijken op RTLgemist.

Bron:  RTL promo 'Ik Hou van Holland'

28 maart 2008:

25  maart was Carlo te zien tijdens een item in RTL Boulevard over de musical  Les Misérables waarin zoals bekend Carlo ook een rol  zal gaan vertolken. Heb je het item gemist of wil je het nogmaals zien? klik hier

Bron: www.rtlboulevard.nl

*  Krokettenmaker Mora laat weer van zich horen. De zoektocht naar 'de nieuwe Cora' is nog altijd niet volbracht, dus komen er nieuwe auditierondes. Vorig jaar konden we al zien hoe Sylvia Geersen (Holland's Next Topmodel) een gooi deed naar de titel. In de nieuwe spotjes solliciteert Irene Moors naar de baan als kroketten-juf.
Leuke actie weer van Mora. Als één van de weinigen weten zij reclame aangenaam te maken. Het spotje met Irene moet al op korte termijn op de buis te zien zijn. Hou de reclameblokken dus in de gaten!

bron:  http://zappen.blog.nl

21 maart 2008:

Aanstaande zal Life & cooking voor een groot deel in het teken staan van Pasen. Zo zullen Carlo & Irene paas-gadgets laten  zien en komt Mary Borsato en showt  vijf bruiden die op hun paasbest gekleed zijn. Dit en nog veel meer a.s. zondag tussen 16.45 tot 19.00 in Life & Cooking op RTL4. Na afloop van de uitzending is er natuurlijk nog een kwartier lang een internetuitzending van Life & Cooking op www.lifeandcooking.nl.

* Het team van de Carlo & Irene fansite wensen al hun bezoekers een gezellige Pasen toe! Vergeet dus niet eerste paasdag Life & Cooking te kijken!

15 maart 2008:

Regelmatig zoeken Carlo & Irene leuke mensen voor hun programma Life & Cooking voor items en dergelijke. Nu zijn Carlo Irene op zoek naar mensen met een bijzondere achternaam. Dus heb jij een rare, vieze, aparte of opmerkelijke achternaam? Stuur dan een mailtje naar tvredactie@lifeandcooking.nl o.v.v. achternamen en wie weet schitter jij straks wel bij Carlo & Irene in de studio!

Bron: www.lifeandcooking.nl

14 maart 2008:

Het nieuwe programma van Carlo 'Ik Wed Dat Ik Het Kan' zoekt nog steeds  kandidaten!  Denk jij iets te kunnen wat niemand anders kan? Durf jij net iets verder te gaan? Kun jij een klein, groot, grappig, bizar of hysterisch (meetbaar) record neerzetten? Geef je dan nu op via www.ikwedatikhetkan.nl  Carlo liet afgelopen zondag weten in Life & Cooking  nog mensen te zoeken voor zijn nieuwe show op RTL4. 

*  Je kunt ook nog steeds  opnames bijwonen van deze nieuwe spectaculaire show.  De opnames vinden plaats op het Mediapark te Hilversum, in de grootste studio van Nederland. Er is nog plaats op de volgende data (opnames vinden plaats in de avond). Wees er snel bij, want op=op.
Opnamedagen zijn op: 24 en 29 april, 13,15 en 26 mei. Wil jij aanwezig zijn bij de opnames van dit spectaculaire nieuwe programma van Carlo kijk dan op: www.ikwedatikhetkan.nl. Om de opnames te kunnen bijwonen moet je minimaal 12 jaar zijn.  Carlo zijn nieuwe  spectaculaire programma start op 26 april 2008 om 21.00 op RTL4.

13  maart 2008:

 Giel Beelen maakte afgelopen  dinsdag samen met Irene Moors eenmalig Telekids Radio. Daarnaast was er nog meer aandacht voor Telekids op radio3fm. Zo waren er een aantal mensen te gast die vroeger bij Telekids zijn geweest. Heb je het  gemist? hier zijn enkele fragmenten terug te kijken. fragment met vroege Telekids kandidaat: klik hier. Fragmenten met Giel en Irene over Telekids kun je ook terugluisteren klik daarvoor hier.  bij de laatst genoemde  link kun je het fragment vinden onder 11 maart en dan op de links 7:00-8:00 en
8:00 - 9:00.
 

Bron: www.radio3fm.nl

29 februari 2008:

Zeven weken lang verwelkomt Linda de Mol in het nieuwe programma Ik Hou van Holland een keur aan bekende landgenoten. Dat meldt een zegsvrouw van RTL. Naast haar vaste teamcaptains Beau van Erven Dorens en ook Jeroen van Koningsbrugge zijn wekelijks diverse bekende sterren te gast in de nieuwe show. De lijst BN’ers begint met namen als Katja Schuurman, Ruben Nicolai, Irene Moors, Frans Bauer, Frank de Boer en Wendy van Dijk. In welke aflevering Irene Moors te gast is weten we niet, zodra wij dit weten melden we dit uiteraard op onze site.  De nieuwe familieshow is vanaf  zaterdag 8 maart wekelijks te zien om 20.00 op RTL4.
 

Bron: http://www.mediacourant.nl

24 februari 2008:

Wekenlang hebben we kunnen genieten van de persiflagereeks 'De Wereld Slaat Door' in Life & Cooking. Afgelopen zondag was van deze  persiflageshow  helaas de laatste reguliere uitzending te zien. Vanmiddag zien we de bloopers van deze hilarische persiflageshow,want  tijdens de opnames ging er wel eens wat mis. Vanmiddag, dus de bloopers van 'De Wereld Slaat Door' tussen 16.45 tot 19.00 in Life & Cooking op RTL4.

23 februari 2008:

  

De repetities van Les Misérables zijn afgelopen donderdag officieel begonnen, maar hoofdrolspelers Jamai Loman en Carlo Boszhard kijken nu al reikhalzend uit naar de première. De grote dag voor de acteurs zelf en hun geliefden!
Jamai straalt al bij de gedachte dat Ron Link er op 20 april bij is: „Hij laat zijn Tarzan-outfit even voor wat het is en komt samen met mijn hele familie naar me kijken. Het wordt een belangrijke dag voor me. Ik wil dat graag met hem delen.”
Het 21-jarige talent staat aan de vooravond van zijn eerste grote musicalrol. „De mensen hebben me nog nooit op deze manier gezien. Ik kan niet wachten om te laten zien wat ik kan.”
Collega Carlo Boszhard is net verliefd. De 38-jarige presentator vertelt: „Ik ontmoette Herald bij SBS, waar hij werkt, en vroeg hem mee uit. Sindsdien hebben we het heel leuk samen.” Of zijn vriendje de rode loper zal bewandelen, kan Carlo niet verklappen. „Het zou natuurlijk leuk zijn, maar dat moet hij zelf weten. Ik wil niet dat hij ’het vriendje van’ wordt.”
Carlo speelt in Les Mis de rol van herbergier Thénardier. „De mensen zullen me niet herkennen. Thénardier is namelijk alles behalve grappig, eerder een gewetenloze klootzak. Tijdens de audities ging het bijna mis. Ze waren er niet over uit of ik ook een duistere rol kon spelen. Ik moest iemand de vinger afsnijden om zijn ring te bemachtigen. Nou, dat ging mij bijzonder goed af”, grinnikt hij. Ondanks de repetities gaat de presentator gewoon door met Life & Cooking. „Ik ga het zo goed als het gaat combineren. Na de opnames spring ik direct in mijn auto en race ik naar Hoorn voor de try outs. Dat komt mij eigenlijk wel goed uit. Ik kan de make-up dan gewoon laten zitten!”

Vanaf 16 april 2008 staat Les Misérables exclusief in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Bron: www.telegraaf.nl en www.musical.nl

16 februari 2008:

Chantal Janzen prijst zich gelukkig met een aantal goede raadgevers die haar op weg helpen in de televisiewereld. Na het grote avontuur van Idols zingt de ster vanaf vanavond bijzondere mensen toe in haar nieuwe show Chantal@avro.nl. “Gelukkig zijn er mensen als Joop van den Ende, Carlo Boszhard en Paul de Leeuw, die me adviezen geven waar ik wat aan heb“, vertelt Chantal vandaag in De Telegraaf. “Zij wijzen me op de disciplines die ik onvoldoende beheers. Daar leer ik veel van.”
“Ze geven om me en vertellen me waar mijn beperkingen liggen en wat ik eraan kan doen. Het zijn professionals waar ik graag feedback van krijg, daar leer ik veel van.”
 

Bron:  http://www.mediacourant.nl

15 februari 2008:

Het nieuwe programma van Carlo 'Ik Wed Dat Ik Het Kan' zoekt kandidaten!  Denk jij iets te kunnen wat niemand anders kan? Durf jij net iets verder te gaan? Kun jij een klein, groot, grappig, bizar of hysterisch (meetbaar) record neerzetten? Geef je dan nu op via http://www.rtl.nl/shows/ikweddatikhetkan.
*Je kunt ook opnames bijwonen van deze nieuwe spectaculaire show.  De opnames vinden plaats op het Mediapark te Hilversum, in de grootste studio van Nederland. Er is nog plaats op de volgende data (opnames vinden plaats in de avond). Wees er snel bij, want op=op.
Opnamedagen zijn op: 24 en 29 april, 13,15 en 26 mei. Wil jij aanwezig zijn bij de opnames van dit spectaculaire nieuwe programma van Carlo mail dan naar:
Ik Wed dat Ik het Kan met daarin: Naam, adres, telefoonnummer, mailadres, op welke datum je wilt komen en met hoeveel personen.
Let op: Om de opnames te kunnen bijwonen moet je minimaal 16 jaar zijn. 

Vanaf 26 april aanstaande (eerder dan we eerst gemeld hadden)  is het nieuwe, spectaculaire programma Ik Wed Dat Ik Het Kan! wekelijks te zien op RTL 4.

8 februari 2008:

6 februari  was Carlo te zien in  RTL Boulevard, in een item over zijn nieuwe programma 'Ik Wed dat ik het kan,' dat vanaf  2 mei te zien is op RTL4. Daarnaast was er in het  item ook aandacht voor het nieuws dat Carlo mogelijk een nieuwe liefde heeft. Al een tijdje gingen deze geruchten, maar Carlo liet  er eerst nog maar weinig over los  in de media tot eergisteren toen vertelde hij het volgende hierover 'Ik heb het leuk met hem,hij met mij, we doen het rustig aan, hij is blond, hij ziet er goed uit! 'Wat is er leuk aan?' dat kan je gewoon niet zeggen ... dat die gewoon leuk is' dat kan je gewoon niet zeggen' RTL Boulevard meld dat de nieuwe vriend van Carlo, Herold Adolfs heet. Het team van de Carlo & Irene fansite wenst Carlo alle geluk toe met zijn nieuwe vriend!   Carlo  liet in het item ook nog weten een leuk idee te hebben voor een nieuw programma met typetjes. Heb je het item gemist of wil je het nogmaals zien klik hier

Bron: RTL boulevard, 6 februari 2008.

* Irene was afgelopen zondag te zien als Claudia de Breij in de Wereld slaat Door' Dit was eenmalig, omdat de echte Claudia gestopt is met de Wereld Draait door is Irene ook gestopt met haar persiflage. Vanaf aanstaande zondag is Carlo weer terug als Matthijs van Nieuwkerk. De Wereld Slaat door is a.s. zondag weer te zien tussen 16.45 tot 19.00 in Life & Cooking op RTL4.

Bron: Life & Cooking, 3 februari 2008 .

7 februari 2008:

Het nieuwe programma 'Ik Wed Dat Ik Het Kan' van sterpresentator Carlo Boszhard is vanaf vrijdagavond 2 mei te zien op televisiezender RTL 4. De nieuwe show biedt mensen met een bijzonder talent een platform om voor de ogen van het televisiekijkend publiek een unieke prestatie neer te zetten. Wanneer zij een bepaald record neerzetten, maken zij kans op een prijs. Het programma wordt wekelijks uitgezonden. “In de nieuwe show worden uitdagingen en records gezet én verbroken.”
RTL 4 zoekt momenteel kandidaten voor het nieuwe programma. “Denk jij iets te kunnen wat niemand anders kan? Durf jij net iets verder te gaan? Kun jij een klein, groot, grappig, bizar of hysterisch (meetbaar) record neerzetten? Geef je dan nu op!”
Carlo Boszhard presenteert een selectie van de kandidaten in zijn show. “Hij biedt jou een platform om voor de ogen van heel Nederland een unieke prestatie neer te zetten. En je kunt er natuurlijk ook een hele mooie prijs mee winnen!”

Bron:http://www.mediacourant.nl

31 januari 2008:

Wedden dat Carlo...
AMSTERDAM: Wedden dat Carlo Boszhard een nieuwe taak krijgt bij RTL 4. Vanaf mei mag hij aan de gang als wijlen Jos Brink. De wandelgangen vertellen het hoe en waarom...
Vanaf mei ongeveer gaat RTL weer afleveringen uitzenden van het gezellige spelprogramma Wedden Dat, dat groot werd door Jos Brink en zijn kroepoekje Sandra Reemer. Carlo zou al zijn benaderd maar houdt de kaken op elkaar. Mysterieus: „Ik zou het natuurlijk wel een eer vinden.” Wie de rol van het kroepoekje gaat spelen? Misschien Irene Moors. Never change a winning team tenslotte.
De wandelgangen weten ook dat Life and Cooking gewoon door gaat. Het programma heeft sinds de persiflage 'de wereld slaat door' een nieuw elan en honderdduizend nieuwe kijkers!
En dan moet Carlo ook nog schitteren in de musical Les Misérables . Druk bezet, die Carlo!
 

Bron: www.telegraaf.nl

*  28 januari was er een item in de Wereld draait door in het programma onderdeel 'De TV Draait door' over een moment uit de uitzending van Life & Cooking van afgelopen zondag. Wil je het zien? klik hier

Bron: http://dewerelddraaitdoor.vara.nl

27 januari 2008:

Vanaf volgende week start er weer een nieuwe reeks afleveringen van de persiflage 'De Wereld Slaat Door in Life & Cooking. Carlo zal wederom Marc Marie Huijbregts gaan persifleren. Helaas zal Carlo niet meer Matthijs van Nieuwkerk imiteren.  Daarvoor in de plaats zal Irene  Claudia de Breij wekelijks gaan imiteren.  Naast deze twee vaste imitaties zullen Carlo & Irene  gedurende de reeks van de Wereld slaat door ook persiflages doen op o.a. Kim Holland en jakhals Frank. Het belooft weer hilarisch te worden. Vanaf volgende week weer terug in Life & Cooking 'De  Wereld Slaat Door' wekelijks tussen 16.45 tot 19.00 op RTL4. 
 

Bron: Life & Cooking, 27 januari 2008.

26 januari 2008:

Gisteren melden wij dat Carlo mogelijk een nieuwe serie Wedden dat...?  zal gaan presenteren.. In RTL Boulevard werd gisteren het volgende gemeld.  Presentator Albert Verlinde vertelt in RTL Boulevard binnen “RTL-kringen” gehoord te hebben dat Carlo Boszhard een nieuw programma krijgt. “Het is geen Wedden dat..?, maar het wordt wel iets met weddenschappen.

Bron: RTL Boulevard, 25 januari 2008 en http://www.mediacourant.nl

 25 januari 2008:

Carlo Boszhard  gaat mogelijk een nieuwe serie Wedden dat..? presenteren voor RTL 4. De presentator vertelde aan SBS Shownieuws bezig te zijn met een nieuw project en deed daarbij een cryptische uitspraak. “Ze hebben gevraagd of ik een nieuw ding wil doen. Ik vind het heel erg leuk“, aldus Carlo. “Of ik er wat over mag zeggen? Ik zou er graag een keertje ook een leuke woordspeling over maken, maar het is echt eh…” Dan zegt hij cryptisch: “Ik wéd dat jij dat een heel leuk programma vindt.”

Bron: http://www.mediacourant.nl

* Carlo was op 22 en 23 januari  met de gehele  cast van Les Misérables op persreis. Zij gingen hiervoor naar Groot-Brittannië en Frankrijk om inspiratie op te doen voor deze musical die 20 april van dit jaar  in première gaat in Rotterdam. a.s. zondag zal Carlo van alles over de persreis vertellen in Life & Cooking om 16.45 op RTL4.

18 januari 2008:

Afgelopen zondag gaven tientallen kijkers aan de oproep gehoor om ter gelegenheid van de 300e uitzending van Life & Cooking met een zelfgebakken taart naar de studio te komen. Deze spontane oproep is voor sommige mensen op een grote teleurstelling uitgelopen. Alle deelnemers hebben inmiddels een excuusmail ontvangen met daarin een uitnodiging om zondag de speciale 'goedmaakshow' bij te wonen.  In de media zijn inmiddels verschillende berichten over de uitzending van afgelopen zondag verschenen. Zo zou een productiemedewerker hebben geroepen dat onze taartenbakkers "hun eigen taart maar moesten opvreten".De mensen van Life & cooking willen met klem benadrukken dat dit voorval nooit heeft plaatsgevonden. Na afloop van de uitzending zijn er wel  op verzoek van enkele gasten  bordjes uitgedeeld om de eigen taart aan te snijden. De overige taarten zijn geschonken aan het daklozencentrum.   In Shownieuws was deze week ook een item te zien over dit voorval en Irene liet weten dat ze het helemaal goed gaan maken a.s. zondag in Life & cooking.  Life & cooking is a.s. zondag te zien om 16.45 tot 19.00 op RTL4 en na afloop van de uitzending natuurlijk nog een internetuitzending op www.lifeandcooking.nl.

Bron: www.lifeandcooking.nl en Shownieuws 17 januari 2008.

13  januari 2008:

Vanmiddag hebben Carlo & Irene groot feest, want dan presenteren ze namelijk de 300ste uitzending van Life & Cooking! Natuurlijk laten ze dit niet ongemerkt voor bij gaan en maken ze er een groot feest van! Zo komen er o.a. een aantal bekende Nederlanders die Carlo & Irene gepersifleerd hebben waaronder Nel en Hanny Veerkamp. Alle kijkers van Life & Cooking zijn opgeroepen om taarten te maken en deze live te overhandigen aan het duo, want bij een feest hoort natuurlijk taart! Mis het niet, Vanmiddag de 300ste uitzending van Life & Cooking om 16.45 tot 19.00 op RTL4 en na afloop van deze uitzending nog een kwartier lang via internet op www.lifeandcooking.nl. Het wordt één groot feest! Het team van de Carlo & Irene fansite feliciteert Carlo, Irene, Robert en de redactie natuurlijk met de 300ste uitzending en hoopt op nog vele seizoenen Life & Cooking!

 * Carlo & Irene waren afgelopen vrijdag  te gast in de Wereld Draait Door, ze hadden het o.a. over de persiflage De Wereld Slaat door' de persiflage op dit programma. Heb je het gemist of wil je het nogmaals zien? klik hier

11 januari 2008:

Het item over de 300ste uitzending van Life & cooking die gisteren te zien was in RTL boulevard, waarover wij gemeld hadden  op onze site is inderdaad online  terug te kijken vanaf vandaag via de website van RTL boulevard. Heb je het gemist, of wil je het nogmaals zien? klik hier.

10  januari 2008:

Matthijs van Nieuwkerk moet erg lachen om de persiflage op zijn programma De Wereld Draait Door in Life & Cooking. Matthijs noemt zijn imitator Carlo Boszhard “heel treffend“. “Het is de vierde keer dat iemand mij nadeed en ik vond dit echt de beste“, vertelt Matthijs woensdag aan RTL Boulevard. “Ik moest er echt hard om lachen. Ik vond Carlo ook erg treffend. Ik kijk natuurlijk in een soort lachspiegel als ik naar hem kijk. Daar leer ik dan wat van, maar ik ben ook zoals ik ben.”
Carlo Boszhard wist Matthijs van Nieuwkerk goed te imiteren door bepaalde kenmerken uit te vergroten. “Dat er een aantal directe kenmerken zijn die je uit kan vergroten in mijn geval, dat is genadeloos gebeurd“, zegt Matthijs. “Maar ik kan het niet helemaal veranderen. Ik kan er wel van schrikken, dat is wat anders.” Wil je het item terugkijken of heb je het gemist? klik hier.  
 

bron: http://www.mediacourant.nl

* Carlo & Irene waren vanavond te zien in het RTL4-programma RTL boulevard in een item over de 300ste uitzending van hun zondagmiddagprogramma Life  & Cooking die a.s. zondag vanaf 16.45  op RTL4 te zien is. Vanaf morgen is het item  waarschijnlijk online te bewonderen op de website van RTL boulevard; www.rtlboulevard.nl  onder de rubriek video.

9 januari 2008:

Carlo Boszhard en Irene Moors vieren aanstaande zondag dat hun populaire middagprogramma Life & Cooking zijn driehonderdste aflevering beleeft. Het duo ontvangt in deze feestelijke episode onder anderen Connie Breukhoven, volgens RTL 4 “vriendin van de show en dé glamourdiva van Nederland“. Ook wordt er teruggeblikt op alle persiflages van Carlo & Irene door de jaren heen en zijn de ‘originelen’ uitgenodigd door het bekende duo om langs te komen tijdens de 300ste uitzending.
Het was het jaar 2000 toen Life & Cooking begon. “Toen kreeg Nederland een nieuwe afsluiting van de zondagmiddag“, aldus een zegsman van RTL 4. “Een grote sprong in de tijd verder en het is zondag 13 januari 2008, de dag waarop de driehonderdste aflevering van het populaire RTL 4-programma op het scherm komt.”
In de feestelijke episode wordt teruggeblikt op alle persiflages van Carlo & Irene door de jaren heen: Willem-Alexander en Màxima in ‘Hou Van Holland’, ‘Showtime’ met Nada Noppes en Victor Vuur, ‘De Veerbootjes’, Mari en Marianne en tenslotte het huidige ‘De Wereld Slaat Door’. De ‘originelen’ zijn allemaal uitgenodigd.
Daarnaast is het Nederlandse volk opgeroepen om zelf thuis taarten te bakken en deze mee te nemen naar de tv-studio in Hilversum. “Dat belooft dus een nostalgisch doch uitbundig feestje te worden, zondag aanstaande.
Life & Cooking is iedere zondag tussen 16.45 en 19.00 uur te zien op RTL 4 en na afloop van de uitzending kun je Life & cooking nog een kwartier lang bewonderen in Life & cooking Live stream op de website van dit programma; www.lifeandcooking.nl. Natuurlijk kun je deze driehonderdste uitzending niet missen!
 

Bron:  http://www.mediacourant.nl
 

6 januari 2008:

K3 en de Kattenprins van regisseur Matthias Temmermans draait vanaf 19 december in de bioscopen. Komend weekeinde wordt de 150.000e bezoeker verwacht. De officiële 'Gouden Filmposter' werd zondag in het tv-programma Life & Cooking uitgereikt aan Irene Moors, die in de film een rol speelt en wel de rol van kokkin. Irene, gefeliciteerd en natuurlijk de rest van de cast met de
150.000e bezoeker!

 bron: www.telegraaf.nl

1 januari 2008:

Vandaag is de eerste dag van het jaar 2008! Het team van de Carlo & fansite wenst al zijn bezoekers een gelukkig, gezond,Carlo & Irene vol 2008 toe!  Het team van de Carlo & Irene fansite kijkt terug op 2007 als een goed jaar  met veel bezoekers op de site en waarin de site weer een aantal nieuwe rubrieken heeft toegevoegd  waaronder de rubriek spotlight.   Wij van het team van de Carlo & Irene fansite hopen dat Carlo & Irene ook in het jaar 2008  nog meer mooie programma's en andere projecten zullen gaan doen.  We willen bij deze ook iedereen bedanken die in 2007 zijn medewerking heeft verleend aan de site en danken alle bezoekers voor hun bezoek aan de site in 2007. We zullen ook dit jaar onze site voorzien van leuke updates waaronder natuurlijk het laatste nieuws van en rondom Carlo & Irene ook zullen we natuurlijk op de site weer een aantal nieuwe rubrieken plaatsen.  Dus we hopen dat je ook komend jaar de site blijft bezoeken!

Het team van de Carlo & Irene fansite